32. kolo
19.04.2009 15:00 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

Città di Palermo - Bologna FC 4:1

Další dobrý výsledek si připsalo Palermo, které velice znepříjemnilo debut Giuseppe Papadopulovi na lavičce Boloni. Palermo vyhrálo 4:1 a udrželo si naději na start v evropských pohárech.

Kanonádu Palerma zahájil už v 6. minutě Edison Cavani, ten sice branku nevstřelil, ale měl na ní největší podíl, protože zkázu dokonal vlastním, velice komickým gólem Manuel Belleri - 1:0 pro Palermo. Sicilský klub pokračoval v náporu dál, Cavani protáhl střelou Colomba a brankář Boloni se vytáhl i po střele Davida Succiho, kterou vyškrábl konečky prstů. Hosté zahrozili až po půlhodině hry a hned mohli vyrovnat. K hlavičce se totiž propracoval Di Vaio, jenomže nezamířil přesně. Ve 40. minutě mohl zvýšit vedení Palerma Balzaretti, který si zpracoval dlouhý pas od Liveraniho, jenomže obrana Boloni ho s vypětím všech sil zastavila. Před koncem prvního poločasu udeřili domácí podruhé. Rohový kop se snesl až ke Kjaerovi, jenž se nemýlil - 2:0.

Do druhého poločasu udělal nový kouč Boloni dvě změny, ale jak se ukázalo, nebylo mu to nic platné. V 64. minutě totiž hosté inkasovali potřetí. Cavani sklepl dlouhý Liveraniho pas na Succiho, který parádní střelou z první zvýšil na 3:0 pro domácí. Boloni se nedařilo a v 77. minutě musel předčasně opustit hřiště Sergio Volpi za druhou žlutou kartu po faulu na Hernandeze. Nicméně i přes početní nevýhodu se hostům podařilo snížit. Di Vaio se po centru Valianiho prosadil hlavou - 3:1. Tento stav ale nevydržel, protože v poslední minutě zvýšil na konečných 4:1 Cavani, který zakončil pohlednou kombinaci s Hernandezem.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele