32. kolo
19.04.2009 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Calcio Catania - UC Sampdoria 2:0

Catania porazila Sampdorii 2:0, čímž přerušila Janovským dobrou sérii zápasů bez porážky. Utkání rozhodly branky z konce prvního a začátku druhého poločasu.

Utkání začalo nehezky pro domácí, kteří už ve 13. minutě ztratili Pabla Ledesmu, jenž si poranil koleno. Sicilský klub měl smůlu i po střele Taka Morimota, která byla zablokována Padalinem. První šanci Sampdorie si vypracoval Pazzini, jenomže brankář Bizzarri tento pokus zneškodnil. Na druhé straně se pokusil překvapit branku Sampdorie Silvestre, ale přestřelil.

Ve 38. minutě nařídil rozhodčí pokutový kop po přestupku Stefana Lucchiniho a zahrávající Giuseppe Mascara ho s klidem proměnil - 1:0 pro Catanii. Situace Sampdorie byla ještě horší po změně stran. Ve 48. minutě totiž šanci Morimota vyškrábl konečky prstů Castellazzi, jenomže na dorážku Martineze už byl krátký - 2:0. O utkání bylo prakticky rozhodnuto, protože Sampdoria rozhodně nepůsobila dojmem, že by mohla ztrátu dotáhnout.

Catania výsledek nepustila a vyhrála zaslouženě 2:0, oba celky zaujímají i nadálé umístění ve druhé polovině tabulky.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele