28. kolo
06.03.2011 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Neapol znovu nevyhrála, s Brescií remizovala

Proti Brescii to měly být pro Neapol povinné tři body a návrat do bojů o Scudetto, které narušila prohra s AC Milán. Jenže Azzurri potvrdili pokles formy a s Rondinelle uhráli jen bezbrankovou remízu. AC Milán i Inter tak utíkají.

Trn z paty domácích dnes nevytrhl ani Edinson Cavani, který už ve druhé minutě zkoušel po rohovém kopu akrobaticky zakončit, ale Arcari ho na čáře vychytal. Hvězdný Urugayec pak testoval Arcariho i z dálky, ale ani tímto pokusem neuspěl. Zunigovo sólo rovněž skončilo v rukavicích hostující gólmana. Po dvaceti minutách hřiště se zraněním opustil Zambeli a musel naskočit Accardi. Neapol sice tlačila a Arcari byl pod konstantním tlakem, ale nic velkého z toho nebylo. Marek Hamšík měl v krátkém sledu dvě příležitosti, ale jednou ho Arcari vychytal a podruhé se slovenský špílmachr mezi tři tyče netrefil.

Překonat se neprůstřelného brankáře snažil nebezpečně vyhlížející hlavičkou Zuniga, ale Arcari míč vytáhl. Lavičku Partenopei musel po protestech po zákroku Accardiho na Maggia opustit kouč Walter Mazzarri.

Brescia sice byla zatlačena hluboko před vlastní brankou, ale z protiútoku mohla překvapivě udeřit. Diamanti se odpoutal od Dosseny, ale přestřelil. Nad bránu mířil i na druhé straně Gargano. Čtvrthodiny před koncem se návratu po dlouhém zranění dočkal Cristian Lucarelli, ale ani tento tah nepomohl. Caracciolo navíc v nastaveném čase málem zajistil Brescii šokující vítězství, ale v protiútoku ho vychytal De Sanctis. Zápas tak skončil 0:0.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

3 0

Reagovat
-Pato-

kéž by to bylo 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele