28. kolo
04.03.2011 20:45 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

US Lecce - AS Řím 1:2

AS Řím porazil Lecce na jeho hřišti 2:1 a nabudil se před důležitou odvetou v Doněcku. Vítězství se v žádném případě nerodilo lehce. Giallorossi totiž opět neudrželi vedení, ale v závěru díky ruce Munariho a proměněné penaltě berou tři body.

První vážnější šanci zápasu si vypracovali domácí, konkrétně Ruben Olivera, který z přímého kopu minul. Řím se osmělil o chvíli později, ale ani spolupráce Vučiniče s Borriellem kýženou branku nepřinesla - zakončoval italský reprezentant. Proti svému bývalému týmu se mohl prosadit Marco Cassetti, Rodrigo Taddei mu přichystal více než dobrou přihrávku, ale Cassetti zkrátka není typický zakončovatel. O něco aktivnější AS se dostalo do vedení ve 32. minutě zásluhou Mirka Vučiniče, ten vyřadil hned tři protihráče a skóroval - 0:1. Vučinič sovjí branku neslavil, neboť právě v Lecce nastartoval svojí fotbalovou kariéru.

Lecce se následně snažilo o vyrovnání, hlavička Giacomazziho byla gólová, ale Doni předvedl dobrý zákrok a prsty míč vyrazil nad břevno. Za chvíli to zkoušel po rohovém kopu obránce Rispoli, do cesty se mu postavil bránící Pizarro.

Do druhého poločasu vstoupilo Lecce jako vyměněné, střely Borriella a Vivese nebyly příliš nebezpečné, totéž se ale nedalo říci o ráně Olivery, která těsně minula branku. Řím si koledoval a nebýt skvělého zákroku Doniho po hlavičce Corvii, bylo by vyrovnáno. Stav se neměnil ani o chvíli později, kdy Corvia opět zle zatopil defenzívě Giallorossi.

Vlci nakonec vedení neudrželi, čtvrthodiny před koncem se přeci jenom trefil hlavou Giacomazzi a vyrovnal na 1:1. Lecce bylo na koni a Římany vzápětí zachránilo břevno! Utkání spělo k remízovému konci, jenže nakonec nedospělo. Skóre se do konce zápasu ještě jednou změnilo, Munari zahrál ve vlastním pokutovém území rukou a nařízenou penaltu proměnil Pizarro - 1:2.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

doufam že 1 AS Řim jsou marni

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Francesco Totti AS

sice hrajem venku ale ztrátu s tímhle soupeřem si ani neumím představit (hlavně nic nepodcenit!) Výhra je povinnost! pak si dáme Šaktar FORZA ROMA!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele