28. kolo
06.03.2011 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Ačkoliv Udinese nepřesvědčilo, vítězství nad Bari získalo

Udinese si sice dnes vítězství nad Bari zrovna nezasloužilo, ale nakonec díky Di Nataleho proměněné penaltě tři body stejně urvalo a minimálně do večera se posunulo na čtvrté místo. Pokud pak Lazio neporazí Palermo, zůstane tam minimálně do příští kola.

Penalta se mohla kopat mnohem dříve než ve druhém poločase, v úvodu totiž podle domácích ve vápně hrál rukou Alessandri Gazzi, ale sudí Massa nepískal. Antonio Di Natale pak dopravil míč do sítě, stál však v ofsajdu. V další akci se už málem radoval z gólu Alexis Sanchez, ale dobrý zákrok předvedl Jean-Francois Gillet a udržel bezbrankový stav.

Ve 23. minutě se mohlo překvapivého vedení ujmout Bari. Huseklepp obral o míč Zapatu a jeho střílený centr těsně vedle tyče srazil Armero. Z výsledného rohu Handanovič likvidoval Gilka. Před přestávkou měl ještě lepší příležitost Ghezzal, jenže divákům nebylo přáno vidět gól. Ghezzalova dělovka i s pomocí Handanoviče skončila na břevně.

I ve druhé dějství se Galletti nebáli a vytvářeli si slibné šance. Ghezzal výtečně vyslal Okaku, ale útočník patřící Římu v zakončení příliš váhal a Domizzi ho vzápětí odzbrojil. Na svá bedra nakonec všechno musela vzít opět dvojice Sanchez, Di Natale. První jmenovaný si došel pro penaltu, k faulu donutil Parisiho a Di Natale "desítku" s přehledem proměnil. Bari si sice nevzdalo a nadále srdnatě bojovalo a v samotném závěru mohl vyrovnat Rudolf, ale tři body pro Udinese udržel dobrým zákrokem Handanovič.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

3:6

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele