Serie A - preview 28. kola

04.03.2011, 09:05, aktualizováno 06.03.2011, 09:42
Previews
Nedělní program v Itálii načne duel trápících se Sampdorie s Cesenou. Od tří hodin bude nejočekávanější souboj v Miláně, kde se proti sobě postaví Inter a Janov. Udinese změří síly s Bari, Neapol si bude chtít spravit chuť s Brescií, Bologna hostí Cagliari a Catania by ráda získala body ve Florencii. O záchranářské body budou hrát rovněž Chievo s Parmou a večer program uzavře duel Lazia s Palermem, které se oklepává po posledním debaklu...
UC Sampdoria - AC Cesena  (neděle 12:30)
Sampdoria se trápí, ale teď jí čeká zápas, po kterém by se mohla odrazit k lepším výsledkům. Na stadion Luigi Ferrairs totiž zavítá osmnáctá Cesena, ta potřebuje body jak sůl, aby se zachránila.

Blucerchiatti pokračují ve špatné sezoně a po poslední porážce s Interem Milán jim patří čtrnáctá pozice s šestibodovým náskokem před sestupovými vodami. "Proti Interu jsme nehráli špatně, ale neuhráli jsme výsledek, který jsme chtěli. Naše negativní série si v neděli žádá pouze jeden výsledek - získat tři body proti Ceseně," nechal se slyšet útočník Massimo Maccarone.

Cesena ale poslední dvě kola zabrala a získala čtyři body, které ji posunuly na osmnácté místo. Nováček soutěže si nejprve odvezl cenný bod ze stadionu Ennio Tardini proti Parmě, následující kolo porazil jedinou brankou Luize Jimenéze Chievo 1:0. Jimenezova branka přišla na poslední chvíli, v 90. minutě totiž zmiňovaný fotbalista proměnil penaltu.

"Mým hráčům věřím, minulý týden jsme poslali jasný vzkaz, že jsme připraveni bojovat až do konce," prohlásil trenér Ficcadenti.

Sampdoria bude bez Semioliho, Pozziho a Tissoneho. Hostující Cesena je na tom o něco hůře, když ke třem zraněným Fatičovi, Gorobsovi a Felipovi přibyli vykartovaní Bogdani a Ceccarelli.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Mannini, Palombo, Dessena - Guberti - Maccarone, Biabiany
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Santon, Pellegrino, Von Bergen, Lauro - Sammarco, Colucci, Parolo - Rosina, Jimenez - Malonga
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.67 - 3.40 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - AS Bari  (neděle 15:00)
Pokud se někdo před svým nedělním zápasem nejvíce bojí, pak je to jednoznačně Bari. Galletti totiž jedou na hřiště rozjetého Udinese, které naposledy nastřílelo sedm gólů Palermu, a to ještě na jeho vlastním hřišti. Tým s nejlepší formou v celé soutěži si výrazně říká o evropské poháry a proti poslednímu týmu tabulky to bude chtít potvrdit.

Ne, že by se čekalo, že Zebrette nastřílí další sedmičku, ale ono by se skutečně nebylo čemu divit. V úžasné formě hrající Antonio Di Natale a Alexis Sanchez jsou totiž schopní čehokoliv. Palermu třeba první jmenovaný nastřílel hattrick, Sanchez pak dokonce góly čtyři a potvrdil, jak moc je jeho přítomnost pro Udinese důležitá. Když proti Brescii chyběl, nevyhrálo se.

Francesco Guidolin měl asi v týdnu hodně práce, aby dostal hráče zpátky na zem, jenže vítězství 7:0 je zkrátka obdivuhodné, a tak jen můžeme doufat, že Udinese neusne na vavřínech. Drtivá výhra obletěla celý svět a trenéra Delia Rossiho stála práci.

Aktuálně Udinese ztrácí jen jediný bod na čtvrté Lazio a pokud by se měla Liga mistrů rozdávat za poslední výkony a formu, rozhodně by se museli kvalifikovat právě Bianconeri. Jenže je otázka, jaký tým přes léto v Udinese udrží. Alexis Sanchez bude na trhu extrémně horkým zbožím a novou výzvu by mohl hledat i Inler. Vedení klubu však hlásí, že oba neodejdou, maximálně jeden.

Bari je naproti tomu už nyní prakticky jistým sestupujícím. Jedenáct zápasů před koncem ztrácí svěřenci Bortola Muttiho propastných 12 bodů na záchranu a změna kouče tedy příliš úspěchu nepřinesla.

Udinese má mimo hru tradiční trojku Basta, Ferronetti, Angella, hosté mají problémy mnohem větší. Zranění do zápasu nepustí Barreta, Salvatoreho Masiella, Kutuzova, Castilla, Raggiho a Bentivoglia.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Domizzi - Isla, Pinzi, Inler, Asamoah, Armero - Di Natale, Sanchez
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Glik, Belmonte, Parisi - Donati, Codrea, Gazzi - Huseklepp, Ghezzal - Okaka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.50 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Brescia Calcio  (neděle 15:00)
Pokud někdo dosud mluvil o Neapoli jako o adeptovi na mistrovské Scudetto, musel mu poslední zápas ukázat, že na nejvyšší příčku ještě Azzurri nemají. AC Milán je totiž ve velkém souboji o čelo tabulky vyučil třemi góly a Neapol přišla ve prospěch Interu o druhé místo. Nyní potřebuje porazit Brescii, aby se vrátila zpět do vítězných kolejí. Brescia může ze sestupové pozice jen překvapit.

Walter Mazzarri mluvil po prohraném zápase s Rossoneri poměrně klidně a zdůraznil především důležitost zbývajících 11 zápasů, ke kterým prý musí Neapol přistoupit jako k finálovým duelům. Mazzarri přemýšlí, že by mohl proti Brescii nechat odpočívat několik stálic. Místo Aronicy by mohl zaskočit Ruiz, Gargana nahradit Yebda a pozici potrestaného Lavezziho zaujme Sosa nebo Zuniga. Giuseppe Mascara naposledy na tomto postu zklamal.

Brescia si však na Stadio San Paolo rozhodně nepřijede pro porážku, po poslední remíze s Lecce by velice ráda bodovala. V duelu se Salentini totiž Brescia vedla už o dva góly, ale nakonec jen remizovala. Po zápase si však Rondinelle stěžovali, že jim nebyly odpískány dvě penalty a třetí gól z nastaveného času nebyl uznán pro údajný ofsajd. Prezident Brescie Gino Corioni na adresu sudích poznamenal, že jejich chyby ho mohou přijít na 40 milionů eur, čímž narážel na případný sestup.

Hosté zatím neví, zda bude moci nastoupit trojice Cordova, Zanetti, Filippini. Mimo je stoprocentně Dallamano.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena - Sosa, Hamšík - Cavani
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Zebina, Bega, Zoboli - Zambelli, Kone, Vass, Hetemaj, Berardi - Diamanti, Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.50 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Na stadionu Renata Dall’Ara se utká Boloňa s Cagliari. Oba týmy patří mezi hodně nevyzpytatelné celky, které mohou porazit kohokoliv, zvláště v domácím prostředí. Tuto výhodu bude mít Boloňa.

Boloňa v posledním kole opět vychvalovala Marca Di Vaia, tento kanonýr dvěma brankami popravil svůj bývalý celek Juventus a svěřenci trenéra Malesaniho brali z Turína překvapivě všechny tři body. Boloni patří jedenáctá pozice, ale nebýt bodového odečtu, vedl by si tento tým lépe. Boloňa bude v zápase s Cagliari bez Ekdala, Garicse a Esposita.

Zaúřadovalo i Calgiari, které zase doma udolalo jedinou brankou Lazio. Donadoniho svěřenci mají stále šanci proniknout do pohárové Evropy, o kterou usílují pomalu každoročně. Aktuální ztráta na šesté místo je osm bodů, což ještě nemusí být nepřekonatelnou překážkou. Sardinský celek teď poputuje ven k utkání s Boloňou, kde se letos body sbírají velmi těžce. Celou situaci ještě komplikují zranění Pisano a Canini.

Když se oba týmy naposledy utkaly, zvítězila Boloňa 3:0. Tehdy to bylo v rámci Coppa Italia, v lize si vede lépe Cagliari, které za posledních pět let podlehlo tomuto soupeři pouze jedinkrát.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Casarini, Portanova, Britos, Rubin - Perez, Mudingayi, Della Rocca - Ramirez - Meggiorini, Di Vaio
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Ariaudo, Astori, Agostini - Lazzari, Conti, Biondini - Cossu - Nené, Acquafresca
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 2.95 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Fiorentina i Catania potřebují bodovat, větším favoritem bude díky domácímu prostředí Fiorentina, ovšem Catania by mohla být nabuzena poslední výhrou nad Janovem. Zápas bude speciální proti trenéra Sinišu Mihajloviče, který do Florencie zavítal právě z Catanie.

Fiorentina ale zdaleka nepředvádí pod Mihajlovičem to, co předváděla nyní už pod reprezentačním koučem Itálie Prandellim. Na evropské poháry to v žádném případě nevypadá, tým je dvanáctý a bude rád, když skončí v první polovině tabulky. Hráči Fialek se ale ještě nehodlají vzdát, do konce soutěže zbývá jedenáct kol a z nich chce Viola vytěžit maximum. Proti Catanii budou domácí favoritem, i přestože doma několikrát zklamali. Naposledy tu nedokázali přehrát Sampdorii a venku neporazili ani poslední tým soutěže Bari.

Žádná sláva to není ani v Catanii, která balancuje na hraně záchrany a sestupu. Poslední kola ale přeci jenom přinesla zlepšení, v domácím prostředí Catania dvakrát zvítězila a špatně si nevedla ani v Neapoli, přestože tam prohrála 0:1. "Musíme začít dělat dobré výsledky z venku. Začínáme na stadionu Franchi, kde Catania vždy prohrála. Doufám, že můžeme tuto negativní sérii přerušit," prohlásil před zápasem trenér Diego Simeone.

Viola bude bez Kroldrupa, Jovetiče, Freye a D’Agostina. Do Florencie nepocestuje kompletní ani Catania, která zase bude postrádat Capuana, Bellusciho, Sciaccu, Biagiantiho, Martinha a konečně vykartovaného Augustyna.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - Comotto, Gamberini, Natali, Pasqual - Behrami, Donadel, Montolivo - Santana - Gilardino, Mutu
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Spolli, Marchese - Schelotto, Carboni, Lodi - Ricchiuti - Bergessio, Maxi Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.62 - 3.50 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Janov CFC  (neděle 15:00)
Inter Milán zatím pod trenérem Leonardem předvádí velkou stíhací jízdu za prvním AC a po posledním kole se dostal už na druhou příčku, přičemž na městského rivala ztrácí pět bodů. Rossoneri však jedou do Turína a je možné, že s Juventusem ztratí. Nerazzurri tak budou chtít uspět doma s Janovem a případně ještě snížit ztrátu.

Skvělou Leonardovi bilanci by nedělní výhra podtrhla, protože byl brazilský kouč získal v prvních 13 zápasech 33 bodů, což by od zavedení systému tří bodů za vítězství byl nový rekord. Leonardo by překonal Fabia Capella, jenž v sezóně 2004/2005 získal s Juventusem bodů 32.

Nerazzurri budou v zápase jasným favoritem, ačkoliv je otázkou, jak se vyspí hosté. Janov totiž, pokud má den, dokáže potrápit. Naposledy ale prohrál v Catanii a přišel o čtyřzápasovou šňůru bez porážky. Inter bude postrádat Samuel, Cambiassa a Milita, který tak přijde o souboj proti bývalému zaměstnavateli. Ten si naopak nejspíš nenechá ujít Ranocchia, jenž z Janove odešel teprve v lednu. Nejistý je totiž start také u Ivána Córdoby, kterého by Ranocchia v základní sestavě vystřídal.

Janov však přijede na San Siro s mnohem většími problémy. Poslední zápas na Sicílii totiž nepřinesl jen prohru, ale také několik trestů. Kvůli kartám budou v neděli stát Criscito, Veloso a Floro Flores. Na lavičce pak nebude moci operovat kouč Davide Ballardini a mimo hru je i zraněný Destro. Pravdou však je, že zejména Veloso a Floro Flores nepředváděli nijak oslnivé výkony, a tak jejich nahrazením Paloschim, případně Konkem či Rafinhou by mohlo být pro Janov prospěšné.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Ranocchia, Chivu - Zanetti, Thiago Motta, Stankovič - Sneijder - Pazzini, Eto'o
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Kaladze, Dainelli, Moretti - Rafinha, Konko, Kucka, Rossi - Paloschi, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.37 - 4.50 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Parma FC  (neděle 15:00)
Na severu Itálie dojde k dalšímu zajímavému zápasu mezi Chievem a Parmou. Oba celky nemají v sestupové otázce v žádném případě vyhráno, hůře je na tom hostující Parma, která má k dobru na osmnáctou Cesenu pouze tři body.

Chievo tři zápasy v řadě nebodovalo a opět se rýsuje možnost sestupu do Serie B. To si ale ve městě Romea a Julie nepřipouštějí, na stadionu Bentegodi chtějí porazit Parmu ať to stojí, co to stojí. "Parma, stejně jako my, bojuje o udržení. Musíme se od začátku do konce koncentrovat a získat tři body," stručně okomentoval trenér Stefano Pioli. Jak už bylo zmíněno, Chievo tři kola nebodovalo, postupně podlehlo Cagliari, Milánu i Ceseně.

Parma ukázala svůj potenciál ve druhém poločase utkání s AS Řím. Gialloblu prohrávali 0:2, ale v žádném případě to ještě nezabalili. Zlepšení a dvě branky Amauriho znamenaly konečnou remízu 2:2. Bod je sice zisk, ale celkově je to stále málo. Mizérie Parmy tím nebyla prolomena a hodně se spekuluje o výměně trenéra Marina. To ale odmítá prezident klubu Tommaso Ghirardi.

"V této sezoně jsme měli vyšší ambice, všichni jsou odhodláni zlepšit se, neboť stále zbývá ještě jedenáct zápasů. Každý má odpovědnost, nikoliv jen trenér," podržel Marina prezident Ghirardi. Gialloblu mají před sestupovými příčkami náskok pouhých tří bodů, i proto by se jim bod z Verony nesmírně hodil.

Chievo bude bez zraněného Luciana a vykartovaného Fernandese. Naopak vrací se Rigoni a po trestu také Bojstan Cesar. Hosté z Parmy jsou na tom naprosto stejně, ke zraněnému Calvovi musíme přičíst suspendovaného Paciho.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Mandelli, Cesar, Mantovani - Guana, Rigoni, Constant - Bogliacino - Pellissier, Thereau
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli - Valiani, Morrone, Dzemaili, Modesto - Palladino, Candreva - Amauri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.90 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - Città di Palermo  (neděle 20:45)
28. kolo zakončí utkání mezi čtvrtým Laziem a Palermem. Na lavičce sicilského klubu zažije premiéru trenér Serse Cosmi, který nahradil Delia Rossiho.

Pro Delia Rossiho přišel odchod v nejméně vhodnou dobu. Zápas s Laziem měl být především pro něho velmi pikantní, neboť celek Biancocelesti vedl a slavil s ním úspěchy včetně zisku Italského poháru a Superpoháru, či startu v Lize mistrů. Rossimu se stalo osudným utkání s Udinese, Bianconeri totiž rozdrtili Palermo na jeho hřišti neuvěřitelným způsobem 7:0.

"Jsem si jistý, že trénuji tým s velkou kvalitou. Nevidím tu žádné psychické problémy, jsou tu jen samá pozitiva. Máme možnost skončit v první šestce a kvalifikovat se do Evropské ligy, na živu zůstáváme také v Coppa Italia," rozpovídal se nový trenér Serse Cosmi. Palermo je momentálně osmé a na šestý AS Řím ztrácí šest bodů.

Pohárová Evropa je aktuálním tématem i v táboře Lazia. Římský klub nadále drží čtvrtou příčku, která zajišťuje start ve 4. předkole Ligy mistrů. Minulé kolo se ale hráčům Biancocelesti nevyvedlo, na Sardinii podlehli Cagliari 0:1. Fanoušci si teď žádají nápravu.

Edy Reja se bude muset obejít bez Rocchiho, Muslery, Brocchiho, Diakitého a Diase. Beze ztrát se to neobejde ani na druhé straně, už proti Udinese chyběl Fabrizio Miccoli, chybět bude i nyní a to společně s Pinillou, Goianem a vykartovanými Darmianem a Bačinovičem.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Berni - Lichtsteiner, Biava, Stendardo, Radu - Ledesma, Matuzalem - Zarate, Hernanes, Sculli - Floccari
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Muñoz, Bovo, Andelkovič - Cassani, Nocerino, Migliaccio, Iličič, Balzaretti - Hernandez, Pastore
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - AC Milán  (sobota 20:45)
Mezi nejsledovanější a nejprestižnější zápasy v Itálii patří zcela jednoznačně duel Juventusu s AC Milán. Prvně jmenovaný gigant se pod Luigi Delnerim trápí, ten druhý bojuje o Scudetto. Takovéto zápasy ovšem favorita nemají, o čemž vypovídá poslední výhra Staré dámy na San Siru.

Juventus jako by byl zakletým týmem. Neustálá zranění a výkonnostní výkyvy trápí tento slavný velkoklub asi nejvíce. Jak jinak si vysvětlit vítězství nad Interem a následné porážky s Boloňou a Lecce. "Naše poslední dvě porážky jsme nečekali. Proti špičkovému týmu máme vždy velké odhodlání a vůli. Oni jsou týmem plných šampiónů, ale my si prostě nemůžeme dovolit další komplikace," nechal se slyšet záložník Claudio Marchisio. Špatné výsledky opět rozvířily vlnu spekulací ohledně výměny trenéra. Pozice Delneriho je ohrožena, ale vše ukáže až budoucnost.

Zatímco Juventus už v evropských pohárech dohrál, Milán stále bojuje o postup do dalšího kola Ligy mistrů. Bude to mít ale hodně těžké, neboť v prvním zápase doma podlehl anglickému Tottenhamu 0:1. Nedávno si ale Rossonerri spravili chuť, když v přímém souboji o Scudetto přejeli Neapol. AC má teď na čele náskok pěti bodů, ovšem dokonce stále zbývá dlouhých jedenáct zápasů.

"Jedenáct zápasů a každý je důležitý. Juve pro nás znamená hodně. Tento zápas je pro nás z hlediska Scudetta klíčový, pro ně je zase klíčový z hlediska postupu do Ligy mistrů. Juve je fyzicky silný tým, který má charakter. Proti Interu Milán hrál dobře, proti Boloni zase dost nešťastně. My tam ale jedeme vyhrát," prohlásil trenér milánského celku Massimiliano Allegri. Milán potřebuje vyhrát hned z několika hledisek, jedním z nich je pochopitelně Scudetto, tim druhým zase potřebné sebevědomí před zápasem v Londýně.

Na obou stranách je několik zraněných. Co se týče Juve, tak hrát nebudou Grosso, Salihamidžič, Rinaudo, De Ceglie, Sissoko a Quagliarella. Vykartovaný je Pepe. Massimiliano Allegri se zase musí obejít bez tvůrce hry Pirla, dále bez Inzaghiho, Bonery, Ambrosiniho, Antoniniho a Merkela.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Sorensen, Chiellini, Barzagli, Traoré - Krasič, Felipe Melo, Marchisio, Martinez - Matri, Toni
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski - Gattuso, Van Bommel, Boateng - Robinho - Pato, Ibrahimovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.20 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Lecce - AS Řím  (pátek 20:45)
Netradičně už v pátek zahájí další kolo italské Serie A týmy Lecce a AS Řím. Děje se tak kvůli náročnému programu Římanů, kteří v úterý nastoupí k odvetnému utkání osmifinále Ligy mistrů proti Šachťaru Doněck.

Lecce bojuje o záchranu jak se dá, a zatím se to poměrně daří. Svěřenci trenéra Di Cania mají před osmnáctou Cesenou náskok tří bodů, ale udržet toto manko bude ještě hodně náročné. Doma na stadionu Via del Mare je Lecce přeci jenom silnější, což dokázalo proti Juventusu Turín. Aktuálně sedmnáctý tým soutěže doma porazil Starou dámu 2:0 a výsledek de facto potvrdil v následujícím kole, když neprohrál v klíčovém souboji na půdě Brescie. Nyní na De Caniovo svěřence čeká tvrdší oříšek v podobě loňského vicemistra.

Pomalu se z toho stává rutinní záležitost. AS Řím vede v zápase dvoubrankovým a vyšším rozdílem, kontroluje hru, ale i přesto tři body nezíská. Stalo se tak v zápasech s Boloňou, Chievem a v minulém kole s Parmou. Všechny tyto zmiňované zápasy skončily remízou 2:2, ale pokaždé v nich Giallorossi vedli dvoubrankovým rozdílem. V utkání s Janovem vedl římský celek už 0:3, a přesto odešel poražen v poměru 4:3.

Zápas v Janově se stal osudným trenéru Ranierimu, kterého nahradil mladý Vincenzo Montella. Jeho mise začala nadějně, Vlci vyhráli na hřišti silné Boloni, ale doma nedokázali udržet vedení nad Parmou a nakonec remizovali 2:2. Teď se tým z "věčného města" představí na půdě Lecce, a to už v pátek, neboť v úterý hraje odvetné utkání na Ukrajině proti Šachťaru. Lecce bojuje o záchranu a AS Řím pro změnu o evropské poháry. Giallorossi se nadále nevzdávají šance protlačit se do Ligy mistrů, ovšem k realizování tohoto cílu potřebují na půdě záchranářského týmu bezpodmínečně zvítězit.

Za domácí nenastoupí zranění Giuliatto, Di Michele, Ofere a Ferrario. Ani tým trenéra Montelly není kompletní, mimo je hříšník Adriano a vykartovaná dvojice Rosi - Totti. Zejména absence ikony klubu je citelná.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Donati, Gustavo, Fabiano, Brivio - Giacomazzi, Vives, Olivera - Mesbah, Munari - Jeda
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Cassetti, Mexes, Juan, Riise - Pizarro, De Rossi - Taddei, Perrotta, Vučinič - Borriello
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.80 - 3.50 - 1.88
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán27177349:2058
2.Inter Milán27165649:2953
3.SSC Neapol27164741:2552
4.SS Lazio27146733:2348
5.Udinese Calcio27145849:3047
6.AS Řím27127841:3843
7.Juventus FC27118841:3441
8.Città di Palermo271241144:4340
9.Cagliari Calcio271151133:2838
10.Janov CFC27981025:2735
11.Bologna FC27108929:3435
12.ACF Fiorentina27810929:2934
13.Chievo Verona277101028:3031
14.UC Sampdoria277101023:2931
15.Calcio Catania27781224:3529
16.Parma FC276101127:3828
17.US Lecce27771330:4828
18.AC Cesena27671420:3625
19.Brescia Calcio27661522:3524
20.AS Bari27371715:4116
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (760)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele