28. kolo
06.03.2011 15:00 CET
5 : 2
(0:1)

Reportáž

Janov se po poločase složil a od Interu dostal pětku

Přesně jeden poločas dnes odehrál Janov v Miláně. A že nebyl zas tak špatný. Grifové dokázali Interu vstřelil úvodní gól zápasu a do šaten se šlo za stavu 0:1 v neprospěch obhájce titulu. Jenže jakoby ve druhé půli hosté ani nenastoupili, za 11 minut dostali tři góly a Nerazzurri pak přidali ještě další dva. Boselliho korigující gól z 90. minuty jen těžko vyléčí potupný debakl.

Hostující lavičku dnes neřídil Davide Ballardini, který byl po posledním zápase na Sicílii v trestu, chyběli rovněž potrestaní Veloso, Floro Flores a Criscito. Na tribuně se zase ukázal Mario Balotelli.

Síť se sice poprvé rozvlnila v deváté minutě po trefě Samuela Eto'a, ale kvůli ofsajdu se nebylo proč radovat. Na druhé straně měli několik příležitostí Rafinha s Paloschim, ale všechny jejich střely byly sraženy. Jednoznačně nejlepším borcem v modročerném dresu byl Eto'o. V další akci obešel dva obránce a přihrával Pazzinimu, jenže ten byl příliš pomalý. Ve 37. minutě si solidní pozici vytvořil Konko, jenže střela mu vůbec nesedla a nakonec z toho byla přihrávka na Paloschiho, ale ten už míč do branky usměrnit nestihl. Nakonec to tam ale Janovu přeci jen padlo. Nutno říci, že zcela nečekaně. Palacio obral bývalého spoluhráče Ranocchiu, příliš se nerozpakoval a prostřelil ranou ke vzdálenější tyči Julia Cesara.

Pokud však v prvním dějství sehrával Janov s favorizovaným soupeřem vyrovnanou partii, v tom druhém se úplně sesypal. Stankoviče o poločase nahradil Panděv a Eduardo musel už po třech minutách likvidovat trestný kop Sneijdera. Pak ale poslal před bránu přesný pas Maicon a Eduardo byl při zakončení Pazziniho bez šance. Pazzinimu se konečně podařilo vstřelit Janovu gól, tedy to, o co se marně snažil v dresu Sampdorie, městského rivala Grifů.

A radovat se mohl hned za další minutu, kdy Inter totálně otočil skóre. Panděv tak trochu z nouze vystřelil, jenže Eduardo nepochopitelně míč pouze vyrazil před sebe a další chybou přichystal pohodlnou branku pro Samuela Eto'a. Janov byl rozložen a v 56. minutě Eto'o definitivně rozhodl o tom, kdo dnes vyhraje. Kamerunec obral na hranici vápna Mesta a propálil Eduarda.

Oproti první půli byl Inter k nepoznání a i Panděv do hry přinesl oživení a nakonec vstřelil zasloužený gól. V 70. minutě vyslal do vápna Eto'o Sneijdera a ten ještě nahrál podél Eduarda právě Panděvovi, který zakončoval do prázdné. Pátý přesný zásah si připsal další střídající hráč. Špatné bránění v šestnáctce vyústilo nechytatelnou ranou pod břevno z kopačky Nagatoma. Japonský krajní obránce se pak několik desítek sekund radoval.

Na závěrečné minuty se na hřišti poprvé v janovském dresu objevil Mauro Boselli a byl mnohem platnější než Paloschi, kterého vystřídal. Nejprve jeho pokus olízl brankovou konstrukci a v poslední minutě nakonec po Palaciově centru hlavou snížil na konečných 5:2.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Tomtaf

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

4 1

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Milito zatím marně hledá svoji loňskou formu a údajně by mohl odejít z Interu Milán, podle Corriere dello Sport by argentinského útočníka uvítali zpět v Janově.

Dalši keci akorát ho trapý zranění když nastoupí hraje super a nedávno prodloužil co to furt mele ten eurofotbal

Reagovat
-Pato-

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele