28. kolo
06.03.2011 15:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Bologna FC - Cagliari Calcio 2:2

Remízou 2:2 skončilo utkání mezi Boloňou a Cagliari. Domácí sice vedli zásluhou Di Vaia, jenomže Cagliari výsledek otočilo a ještě v 90. minutě vedlo. Konečnou remízu nakonec zařídil nekompromisní dělovkou pod břevno Ramirez.

První vážnější šanci zápasu měli hosté ze Sardinie. Acquafresca sklepl míč pro Nainggolana, ale jeho střela postrádala větší přesnost. Vedle branky šel i následující pokus Cossua. Skóre se poprvé změnilo ve 29. minutě, Davide Biondini si v souboji s Di Vaiem počínal nedovoleně a útočník ve službách Boloni se skácel k zemi. Nařízenou penaltu sám postižený se štěstím proměnil a Boloňa vedla 1:0. Se štěstím, protože Di Vaio svojí penaltu zahrál přesně doprostřed branky.

Vyrovnání přišlo na řadu ve druhém poločase, a bylo také dosti kontroverzní. Centrující Nainggolan už byl v zámezí, přesto mu pomezní sudí dovolil odcentrovat. Míče se pak zmocnil Cossu a prostřelil brankáře Viviana - 1:1.

Sedm minut před koncem dokonce došlo k obratu. V závaru před brankou se dobře zorientoval Lazzari, který přihrál volnému Ragatzovi a ten vstřelil druhou branku svého týmu. Cagliari vedlo sedm minut před koncem 2:1. Výsledek ale neudrželo, Boloňa vyvinula obrovský tlak a tomu Cagliari nakonec podlehlo. Stalo se tak až v nastavení. Brankář Agazzi pouze prodloužil míč k Ramirezovi a ten doslova propálil vše před sebou 2:2.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (2)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele