Serie A - souhrn 2. kola

31.08.2013, 19:53, aktualizováno 01.09.2013, 22:46
Komentáře a souhrny
Juventus a Neapol včera vyhrály, dnes si druhé vítězství připsaly další tři týmy - Fiorentina si zastřílela v Janově, Inter uspěl v Catanii a AS Řím neměl problém s Hellasem. První body získalo AC Milán v utkání proti Cagliari, Livorno vysoko zvítězilo v duelu nováčků v Sassuolu, Udine přehrálo Parmu...

Udinese Calcio - Parma FC 3:1

01.09.2013 20:45

Góly: 12. Emmanuel Badu, 72. Thomas Heurtaux, 89. Luis Muriel (pen.) - 82. Antonio Cassano

Udinese dalo zapomenout na vyřazení od Liberce a v lize porazilo ambiciózní Parmu 3:1. Jediným světlým okamžikem Parmy byl gól nové letní posily Antonia Cassana. Udinese ale bylo lepším týmem a zaslouženě bralo tři body.

Trenér domácích Francesco Guidolin udělal oproti zápasu s Libercem několik změn v sestavě z niž nejvýraznější bylo nenasazení Pereyry. Jak se ukázalo, rozhodnutí to bylo vzhledem ke konečnému výsledku správné.

Udinese se dostalo do vedení už ve dvanácté minutě, kdy obrana Parmy vyrobila hrubku a Badu si následně v zakončení vedl stoprocentně - 1:0 pro Udinese. Za pár minut mohl odpovědět Amauri, ale jeho hlavička orazítkovala břevno. Branková konstrukce se ozvala i na druhé straně po ráně Di Nataleho.

Druhý poločas byl sice opatrnější, ovšem paradoxně v něm padlo více branek. V 72. minutě výrazně přiblížil tři body Udinese Heurtaux, jehož hlavička přesně zapadla do branky. Parma ale ještě vykřesala naději, Antonio Cassano se poprvé prosadil v dresu Gialloblu a snížil na 2:1. Jenomže poslední slovo měli domácí. Lucarelli ve vápně fauloval a Udine mělo výhodu penalty. A jelikož už na hřišti nebyl Di Natale, celou situaci si vzal na svá bedra Luis Muriel a úspěšně - 3:1.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - AS Livorno 1:4

01.09.2013 20:45

Góly: 66. Simone Zaza - 44. Leandro Greco, 69. Innocent Emeghara, 75. Paulinho, 86. Innocent Emeghara (pen.)

US Sassuolo nebude na utkání se přímým konkurentem v boji o záchranu vzpomínat v nejlepším. Livorno mu na jeho vlastním hřišti nadělilo příděl čtyř branek. Ani čestný zásah v podobě gólu Simoneho Zazy neznamenal zlepšený výkon. V dobrém světle se naopak ukázala nová posila Livorna.

Tou je Innocent Emeghara, který v loňské sezoně překvapil nejednoho znalce Serie A. Jeho zimní přestup proběhl neočekávaně, přesto o sobě dal švýcarský útočník v jarní části dost hlasitě vědět. Jeho umu si v letním přestupovém období všimlo hned několik klubů, na hostování ze Sieny jej nakonec získalo Livorno. A zdá se, že si funkcionáři nyní mohou mnout ruce - dvojice Paulinho - Emeghara dnes střílela třikrát!

Úvodní minuty se jednoznačně nesly ve znamení nervozity, která svírala především kopačky domácího týmu. Jako první se osmělil Leandro Greco, jehož ránu Rosati s námahou vyrazil na rohový kop. Až po dvaceti minutách do hry výrazněji promluvili také domácí, střela Karima Laribiho z hranice pokutového území ale neměla gólové parametry. Až před konce první půle se stala věc, kterou hráči nemají rádi ze všeho nejvíc - morálku Sassuola srazil gól do šatny. Bývalý Říman Leandro Greco se postavil k míči a z volného přímého kopu jej poslal přesně za Rosatiho záda!

Deset minut po změně stran se do zakončení dostal Simone Zaza, velká to naděje italské kopané. Jeho rána ale mířila vedle. Ještě jednou se Zaza zastřeloval, napotřetí mu to už ale vyšlo. Po hodině hry se dostal k míči a hlavičkou jej uklidil za záda bezmocného Francesca Bardiho - 1:1.

V tom okamžiku dostalo utkání nový náboj a Livorno muselo vytáhnout do zbraně. Odpověď mu ale překvapivě netrvala dlouho - o pouhé tři minuty později se k míči dostal právě Innocent Emeghara, jenž volil z ostrého úhlu přímou střelu a se štěstím překonal brankáře Rosatiho!

O pět minut později se Livorno mohlo radovat znovu, protože se trefil také jeho druhý útočný hrot. Střelou do protipohybu obránců i brankáře se prosadil Brazilec Paulinho, který navýšil vedení svého celku na rozdíl dvou branek. Stále to však nebylo vše, Emeghara si pro diváky na uvítanou přichystal ještě jedno gólové překvapení. Rosati v zoufalé snaze o odklizení míče fauloval pronikajícího Luciho, obdržel od sudího Mazzoleniho žluté napomenutí a Emeghara dostal příležitost zahrávat pokutový kop. Ten se štěstím zužitkoval a uzavřel skóre dalšího bohatého zápasu.

Více informací k zápasu

AC Milán - Cagliari Calcio 3:1

01.09.2013 20:45

Góly: 8. Robinho, 31. Philippe Mexès, 62. Mario Balotelli - 33. Marco Sau

Fotbalisté AC Milán odčinili úvodní porážku od Hellasu Verona, když před zraky svých fanoušků porazili Cagliari 3:1. Vedle útočníků Robinha a Balotelliho skóroval i stoper Méxes. Za hosty pouze korigoval Sau.

Allegriho svěřenci byli před zápasem jednoznačně pasování do role favorita a této role se zhostili na výbornou. Milán čekal na úvodní trefu zápasu pouhých osm minut, kdy centr Balotelliho se štěstím prošel až na zadní tyč, kde zakončoval Brazilec Robinho - 1:0 pro Milán. Vedoucí brankou aktivita Milána neopadla, ba naopak. Celá plejáda šancí vyvrcholila ve třicáté minutě druhou brankou Rossoneri. Balotelliho ránu vyrazil Agazzi jen k Mexésovi, který nezaváhal - 2:0 pro Milán.

Dvoubrankový náskok domácím ale nevydržel. Hned za tři minuty zkusil střelecké štěstí z dálky Marco Sau a Abbiati byl na jeho pokus krátký - 2:1. Vrátit dvougólové vedení mohl Balotelli, jenže se vyznamenal Agazzi.

Druhý poločas zahájili aktivněji borci ze Sardinie, jenomže to byl opět Milán, kdo trestal. Ještě předtím ale stihl zablokovat Nainggolana Abate. Pak už přišla hvězdná hodina Maria Balotelliho. Italský reprezentační útočník se dostal k odraženému míči a nekompromisní tvrdou ranou skóroval na 3:1.

V 66. minutě se na hřiště dostala i nová akvizice Milána útočník Alessandro Matri, nicméně v této fázi zápasu byli zase lepší hosté. Jmenovitě Marco Sau měl dostatek příležitostí ještě zápas zdramatizovat. Na zkušeného Abbiatiho nevyzrál ani Ibarbo a Rossoneri si už dvoubrankové vedení 3:1 pohlídali.

Více informací k zápasu

Janov CFC - ACF Fiorentina 2:5

01.09.2013 20:45

Góly: 54. Alberto Gilardino, 60. Francesco Lodi (pen.) - 10. Alberto Aquilani, 14. Giuseppe Rossi, 41. Mario Gómez, 55. Giuseppe Rossi, 90+4. Mario Gómez (pen.)

Do Janova dnes večer zavítala silná Fiorentina s ambicemi evropských pohárů a Mariem Gómezem v základní sestavě. Ten se Vincenzu Montellovi odvděčil dvěma zásahy, k nimž po dvou přidal ještě jeho útočný partner Giuseppe Rossi. Třetím střelcem byl Alberto Aquilani, domácí pouze dvěma zásahy korigovali.

Fialky vyslaly z Janova do celé Itálie jasný signál, že by se s nimi mělo pro tento rok také počítat. Co víc, ani ztráta hvězdného Stevana Jovetiće je nepoznamenala - Serie A se může těšit na řádění dvojice Giuseppe Rossi - Mario Gómez. Náznak věcí budoucích byl k vidění právě dnes večer, jako první odnesli jejich spolupráci janovští Grifové.

Toto kolo bylo na branky opravdu výjimečně bohaté. A velkým dílem se o to postaral právě Montellův výběr. Fialky chtěly dokázat svou chuť po gólech a dvojice Gómez - Rossi už ve třetí minutě mohla poprvé rozvlnit síť. Gómez ale trefil pouze tyč Perinovy brány, následná dorážka 'Pepita' Rossiho mířila nepochopitelně nad!

Fiorentina na nic nečekala a jala se udávat zápasu patřičné tempo. Jako první se do velké šance dostal Alberto Aquilani, jenž byl ve správný čas na tom správném místě a dopravil hlavičkou rohový kop přesně za záda mladíka Perina - 1:0.

Mattia Perin bývá označován za velký talent na svém postu, dnes to ale nedokazoval. Naopak, relativně snadnou a chytatelnou ránu Giuseppe Rossiho propustil za svá záda a florentský celek velmi rychle navýšil. Běžela teprve čtrnáctá minuta utkání.

Po půlhodině hry se k životu probral také Janov, ale hlavička Alberta Gilardina nakonec díky skvělému zásahu brankáře Neta v síti neskončila. Naopak se radovali opět hosté. Svou drtivou převahu demonstrovali třetím gólem v síti domácích Grifů, postaral se o něj německý reprezentant Mario Gómez. Přízemní centr z levé strany si Gómez našel na přední tyči a tečoval jej do sítě Janova - premiérová branka Gómeze v Serii A!

Z pohledu Janova zoufalý první poločas skončil, začalo dějství druhé. A začalo mnohem lépe - centr za obranu si našel Alberto Gilardino a napálil jej z první za záda brankáře Neta! Naděje pro Grify ještě neumřela. Vaz jí ale srazila čtvrtá branka Violy. O ni se postaral 'Pepito' Rossi, jenž využil centru Alberta Aquilaniho a přesnou střelou opět navýšil skóre.

Brankové hody ale měly pokračování. Po faulu Marvina Comppera na pronikajícího Gilardina se k nařízené penaltě postavil Francesco Lodi a poslal brankáře Neta na opačnou stranu!

Poté se zrodily šance na obou stranách. Nejprve se do rány z blízkosti položil Juraj Kucka, jeho snahu ale Neto vyrazil. A na druhé straně mohl pálit Alberto Aquilani, ale ani on nebyl úspěšný. Zkušený Mario Gómez chtěl navýšit svůj rozpočet a dostal se do samostatného úniku, brankář Perin ale protentokrát věděl, co dělat. Sudí Celi se rozhodl nastavit pět minut, což Gómezovi stačilo ke vstřelení další branky. Mario Sampirisi fauloval pronikajícího Matíase Fernándeze, za což viděl nejen červenou kartu, ale z kabiny také sledoval Gómeze, kterak v poklidu slaví druhý zásah v zápase. Janov se má ještě co učit, Fialky rázně odpověděly svým úspěšným soupeřům.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Inter Milán 0:3

01.09.2013 20:45

Góly: 19. Rodrigo Palacio, 56. Yuto Nagatomo, 80. Ricardo Álvarez

Další velký test má za sebou Walter Mazzari, nový trenér Interu Milán. Catania je na svém hřišti těžko k poražení, dnes však přece padla. A za celkem zajímavých okolností - Inter se trefil hned třikrát, navíc udržel všechny hráče soupeře dost daleko od Samira Handanoviće.

Organizovanost a jasná taktika dnes opět zdobily Nerazzurri, kteří si poradili se silným soupeřem. Od úvodních minut však bylo utkání spíše vyrovnané - první šance měli na svědomí hráči Catanie. Ať už to byl pokus Gonzala Bergessia, nebo zajímavá střela Lucase Castra přesně do míst, kde stál připravený Samir Handanović. K dalšímu zákroku zkušeného brankáře donutil záložník Leto, který po anabázi v Řecku zakotvil v Itálii. Diváci se na Angelo Massimino rozhodně nenudili, v další velké šanci se objevil krajní bek Jonathan, jehož střelu zastavil až na brankové čáře pohotový zákrok Spolliho.

Guarínovu nahrávku promeškal Ricky Alvarez, jehož střela postrádala razanci i přesnost, ale přesto šel Inter do vedení. Radost milánským fanouškům způsobil Rodrigo Palacio, který čekal na Jonathanovu nahrávku na správném místě a míč dopravil do brány - 1:0 pro hosty.

Po půlhodině sebrala odvahu i Catania, která má ve svém středu hráče s dělovou ránou - Panagiotise Tachtsidise. Mladý řecký záložník napřáhl z velké vzdálenosti a jeho rána řádně vystrašila brankáře Handanoviće. Ke konci první půle museli oba trenéři sáhnout ke změně v sestavách, zraněného Izca nahradil Maxi Lopez, Matea Kovačiće nahradil Saphir Taider.

Druhá půle začala opět lépe pro Nerazzurri, Yuto Nagatomo se prosmýkl až do zakončení a jen díky famóznímu zákroku Mariana Andujára neskóroval. Když se hodina hry chýlila ke svému naplnění, Yuto Nagatomo netradičně navýšil vedení. A proč netradičně - jednak je to obránce a jednak při výšce 170 centimetrů skóroval hlavou! Za Andujárova záda uklidil přesný centr a Inter se mohl znovu radovat.

Následujících patnáct minut nepřineslo žádnou odpověď Catanie, Interu dvoubranková výhoda zřejmě stačila. Přesto se diváci na Sicílii dočkali ještě jednoho gólu. Deset minut před koncem prošel Argentinec Ricky Alvarez až do pokutového území Catanie a přesnou ranou k tyči stanovil konečnou podobu výsledku. Walter Mazzari může slavit a upínat zraky k poslednímu dni mercata.

Více informací k zápasu

Bologna FC - UC Sampdoria 2:2

01.09.2013 20:45

Góly: 41. Davide Moscardelli, 64. Panagiotis Kone - 25. Éder, 71. Manolo Gabbiadini

Čtyři branky dnes byly k vidění na hřišti Boloni, kam zavítala Sampdoria. Oba týmy v minulém kole prohrály, ale oba dnes bodovaly, byť zejména pro domácí jde o ztrátu.

Utkání začalo v poklidnějším tempu a vůbec první velká, a ihned gólová, šance přišla až ve 25. minutě. Gabbiadiniho střelu brankář Curci neudržel a snadnou úlohu v podobě dorážky měl Eder - 1:0 pro Sampdorii. S Boloňou to navíc mohlo vypadat ještě hůře, kdyby Gabbiadiniho pokus nezablokoval Garics. Ve 32. minutě se konečně připomněli i domácí.

Moscardelliho bombu fantasticky vytáhl Da Costa! Boloňa v závěru poločasu zpřesnila hru a zaslouženě vyrovnala, Diamantiho střelu tentokrát neudržel Da Costa a Moscardelli s přehledem srovnal na 1:1.

Po změně stran byla Boloňa lepším týmem a v 64. minutě šla po povedené akci do vedení. Panagiotis Koné vystřihl krásné nůžky a Sampdoria musela dohánět. A to se jí za pár minut podařilo. Gabbiadini předvedl parádní volný přímý kop a Da Costa byl opět krátký - 2:2.

Sampdoria v závěru sahala po vítězství, ale Gabbiadini ani Soriano se už prosadit nedokázali, pokaždé skvěle zasáhl Curci.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Turín FC 2:0

01.09.2013 20:45

Góly: 57. Guglielmo Stendardo, 81. Stefano Lucchini

Na Atleti Azzurri D'Italia se dnes představily celky Atalanty Bergamo a turínského FC. Zápas nakonec lépe zvládli domácí, i když turínští rozhodně nebyli horším týmem. O branky se postarali Stendardo a Lucchini.

Diváci, kteří si v Bergamu našli cestu na fotbal, rozhodně nemuseli litovat. Zejména první poločas nabídl spousty šancí, i když branka žádná nepadla. S prvním příspěvkem přispěchal Bonaventura a o několik minut později i Denis, ani jeden z nich ale prozatím neuspěl. Ve 36. minutě napálil boční síť Immobile a jen o minutu později napálil hostující Darmian břevno! Darmiana za další minutu napodobil D'Ambrosio, který rovněž orazítkoval brankovou konstrukci. Turínu jednoznačně patřil závěr poločasu, ale také úvod druhého dějství.

Larrondo z jasné pozice trefil boční síť a turínští museli po zápase svých neproměněných šancí litovat. Larrondo zahodil v 52. minutě další velkou šanci a za šest minut Atalanta krutě trestala. K propadlému míči uvnitř turínského vápna se dostal Stendardo a bylo to 1:0.

Turín nadále tlačil a snažil se o vyrovnání. El Kaddouriho fantasticky vychytal Consigli a tentýž brankář se činil i po dalším pokusu Immobileho. Osm minut před koncem zápasu dostala Granata další tvrdý direkt v podobě druhého gólu. Moralezův centr dopravil hlavou do sítě Lucchini a bylo po zápase. Turín rozhodně nebyl horším týmem, ale dnes doplatil na neproměňování šancí.

Více informací k zápasu

AS Řím - Hellas Verona 3:0

01.09.2013 18:00

Góly: 56. Fabrizio Cacciatore (vl.), 59. Miralem Pjanić, 67. Adem Ljajić

Římští Vlci na Stadio Olimpico nakonec našli recept na tuhou obrannou linii Hellasu Verona, která po první půli nepustila za svá záda ani jeden střelecký pokus. Ve druhém poločase však nováček první ligy kapituloval a to hned třikrát. Hellas tak nezopakoval překvapivou výhru z minulého kola.

Porazit AC Milán, to chce velkou dávku umění. Nebo štěstí. Tým Hellasu Verona měl v premiérovém utkání obojí a dokázal favorita porazit. Dnes chtěl zopakovat podobný kousek proti Vlkům z Říma. Giallorossi také zvládli svůj první zápas, Livorno porazili o dvě branky. Jejich forma má ale vzestupnou tendenci a tak dnes nadělovali třikrát. První gól si připsal obránce hostí Fabrizio Cacciatore, druhý zásah přidal po perfektním lobu Miralem Pjanić a třetí smrtící úder si připsala čerstvá posila z Fiorentiny Adem Ljajić.

Nutno podotknout, že množství zásahů si připsal brankář Rafael, který se dnes vyznamenal. Například již po čtyřech minutách vychytal skvělým reflexem mladíka Alessandra Florenziho. Domácí rychle přebrali aktivitu a začali pomalu určovat tempo hry dle svých not. Miralem Pjanić se v první desetiminutovce zastřeloval, jeho rána ale Rafaelovi nadělala velké problémy. Záložní formaci doplňují ještě Daniele De Rossi a Holanďan Kevin Strootman, oba středopolaři poté přidali po jedné střele. Blíže ke gólu měl Capitan Futuro De Rossi, jehož štiplavá rána volala po úvodní brance.

Po půlhodině hry se k zahrávání přímého volného kopu dostal kapitán Francesco Totti, jenž obstřelil zeď, ale brankář Rafael byl připraven. K dorážce se ještě dostal Balzaretti, ale míč poslal mimo tři tyče. Vlci měli značnou převahu, ale chyběl jim zakončovatel. Jejich akce sice dělaly hostům potíže, ale Garciovu týmu se stále nedařilo proměnit šance v góly.

To až po hodině hry, kdy se k míči dostal brazilský bek Maicon, jenž přebral nahrávku po akci Strootmana s Tottim. Brazilec sice spíše centroval před bránu, míč si ale do vlastní sítě srazil stínující Fabrizio Cacciatore. AS konečně prolomilo úpornou snahu hostí a vedlo.

V minulém zápase na sebe druhý gól nenechal dlouho čekat a stejného scénáře jsme se dočkali i nyní. Miralem Pjanić si všiml vyběhnutého Rafaela a krásným lobem z pětadvaceti metrů jej přehodil!

AS dál útočilo, nejprve neuspěl zakončující Gervinho, po něm se neprosadil ani z úhlu střílející Federico Balzaretti. AS se přeci jen dočkalo ještě jedné branky, na svědomí ji měl střídající Adem Ljajić. Ten má nahradit Erika Lamelu a kromě jeho 'osmičky' s ním má společnou další věc - také srbský útočník skóroval ve svém debutovém zápase. Ljajićova střela zapadla přesně za Rafaelova záda.

Římanům to však nestačilo a další šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Spolupráce s Tottim nevyužil Gervinho, který si stále ještě zvyká na změnu prostředí. Hellas se probral z letargie až díky Emilu Hallfredssonovi, který orazítkoval břevno De Sanctisovy brány! Kevin Strootman si chtěl také připsat gól v premiérovém zápase, dnes mu ale přáno nebylo. Přesto se hrdinou stal - po Caciově střele zastoupil překonaného De Sanctise a na brankové čáře vykopl míč. AS i díky němu udrželo nulu na kontě a získává další tři body.

Více informací k zápasu

Juventus FC - SS Lazio 4:1

31.08.2013 20:45

Góly: 14. Arturo Vidal, 27. Arturo Vidal, 49. Mirko Vučinić, 80. Carlos Tévez - 28. Miroslav Klose

Juventus pokračuje v obhajobě titulu ve velkém stylu, dnes přišla první vážnější prověrka Conteho družiny. Ta ji zvládla naprosto skvěle, protože Laziu udělila čtyřbrankovou lekci. O góly se postarali pánové Vidal, Vučinić a Tévez na straně domácích, čestný úspěch pro Petkovićův tým zaznamenal Miroslav Klose.

Jako první se do velké šance dostali hráči Biancocelesti. Ti chtěli zřejmě oplatit svému soupeři potupnou prohru v rámci Superpoháru a nyní k tomu byla ideální příležitost. První vážný střelecký pokus si na své konto připsal brazilský záložník Hernanes, s jehož projektilem měl zkušený brankář Gianluigi Buffon plné ruce práce. O podobný kousek se pokusil Chilan Arturo Vidal, který pálil z otočky nad bránu Federica Marchettiho. Od té doby Stará dáma začala diktovat tempo zápasu a svého soupeře uzamkla na jeho polovině.

Snaha se hráčům Bianconeri vyplatila po čtvrthodině hry, kdy Paul Pogba našel spoluhráče Vidala a ten už byl napodruhé úspěšnější. Nutno podotknout, že obránci Marchettimu mnoho pomoci nenabídli - 1:0 pro domácí!

Laziu nelze upřít snahu, například po tečované ráně Candrevy a jeho rohovém kopu mířil Lorik Cana jen těsně nad bránu Buffona. Po dalším souboji o míč se srazili Barzagli s Candrevou a hra byla na pár momentů přerušena. Z nečekané přestávky se do zápasu lépe vrátili domácí, kteří znovu skórovali. Bonucci našel pasem nabíhajícího Artura Vidala a ten měl relativně jednoduchou úlohu - chilský záložník dnes potvrdil svůj střelecký apetit a přidal svou druhou branku!

Dvoubrankové vedení ale Juventusu příliš dlouho nevydrželo. Lazio se stačilo vzpamatovat celkem rychle a udeřilo. Hernanes vypustil ze svých kopaček další nebezpečnou ránu, kterou Gianluigi Buffon pouze vyrazil. A protože má Lazio ve svém středu Kloseho, který se v podobných situacích cítí jako doma, na ukazateli skóre se namísto nuly rozsvítila jednička.

Stará dáma si dvoubrankové vedení chtěla vzít zpátky, ale ani spolupráce Stephana Lichtsteinera se střílejícím Mirkem Vučinićem ke gólu nevedla. Vstřelit branku do šatny je vždy velmi ošemetná záležitost a blíže k ní mělo Lazio. Děkovat za to mohlo Candrevovi, který na Buffonovu bránu vyslal další prudkou ránu. Svého spoluhráče ještě v nastaveném čase napodobil Hernanes.

Juventus přečkal závěr první půle se ctí a ve vedení, což mu velmi prospělo. Pouhých pět minut po změně stran stačilo Mirku Vučinićovi k přidání další trefy. Leonardo Bonucci našel dlouhým pasem černohorského kapitána a ten překonal Marchettiho s ledovým klidem.

O zajímavý pokus se zasloužil Gonzalez, jehož rána z pětadvaceti metrů asi mnohé fanoušky Juventusu vystrašila. Zlomová chvíle pro Lazio nastala po hodině hry, kdy zahrál Hernanes v pokutovém území Juventusu rukou a sudí Tagliavento mu ukázal žlutou kartu. A protože Hernanes již majitelem jedné žluté karty dnes večer byl, musel hřiště opustit předčasně. Dvacet minut před koncem se znovu Antonio Candreva pokusil o střelu, se kterou si ale připravený "Gigi" poradil. Následně se míč dostal ke Carlosi Tévezovi, který svou ranou nastřelil břevno již překonaného Marchettiho!

Poprvé Tévezovi ještě branková konstrukce v oslavě gólu zabránila, deset minut před koncem klání však již nic v cestě nestálo. Spolupráce s Vučinićem mu evidentně svědčí, ve vápně se s balonem u nohy ještě obtočil kolem stínujícího Novarettiho a překonal Marchettiho počtvrté! Lazio již nenašlo dostatek sil ani času na zdramatizování výsledku a do Říma odjíždí s prázdnou.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - SSC Neapol 2:4

31.08.2013 18:00

Góly: 24. Alberto Paloschi, 40. Alberto Paloschi - 13. Marek Hamšík, 28. José Callejón, 64. Marek Hamšík, 70. Gonzalo Higuaín

Favorizovaná SSC Neapol potvrdila tři body z domácího hřiště, když v sobotním utkání přehrála Chievo Verona 2:4. Dvěma góly se zaskvěl Marek Hamšík, díky němuž se může skvadra Rafaela Beníteze o skóre vyhřívat na prvním místě Serie A.

Hosté začali jednoznačně aktivněji, už v 9. minutě pálil těsně vedle Puggioniho svatyně Gonzalo Higuaín. Rychlé napadání rozehrávky soupeře přineslo Neapolským i brzký gól. Ve 13. minutě přihrál Lorenzo Insigne na hranici šestnáctky Marku Hamšíkovi, který prudkou ranou k tyči poslal Neapol do vedí - 0:1!

Pískot domácích fanoušků reagujících na pasivní hru Chieva rázně utnul Alberto Paloschi. Ve 24. minutě našel dlouhý pas na pravé straně volného finského záložníka Hetemaje. Ten se nerozpakoval a z voleje napálil míč před bránu. Nabíhající Paloschi si poradil s bránícím Britosem i Pepe Reinou a postaral se o vyrovnání - 1:1!

Za malou chvíli ale dostalo Chievo další studenou sprchu. Higuaín se skvěle uvolnil na levé straně a přesně nacentroval do pokutového území domácích. Míč na nabíhajícího José Callejóna mohla trojice obránců Chieva jen sledovat a španělský forvard pohodlně zasunul balón k pravé tyči. 28. minuta a modří opět vedli - 1:2!

Bláznivou desetiminutovku orámovala ještě střela do tyče domácího Paloschiho, který využil obrovské hrubky hostí v obraně. Po delším období v defenzívě opět udeřili žlutí. Po rohovém kopu ve 40. minutě vracel míč do ohně nůžkami jeden z útočících hráčů Chieva, balón si převzal Paloschi, obešel hráče a střelou z úhlu prostřeli Reinu mezi nohama - 2:2!

Po přestávce si Neapol získala velkou převahu, kterou korunovala dvěma góly. Nejprve si v 64. minutě obrana Veronských nedokázala poradit s přízemním centrem z levé strany. Odražený míč se dostal k Hamšíkovi a slovenský reprezentant z 5 metrů neměl problém zajistit svému týmu podruhé v zápase vedení - 2:3!

O pět minut později kapitulovali domácí počtvrté. Chytrý oblouček za obranu domácích si špičkou kopačky zpracoval Higuaín a se štěstím přešel i přes vybíhajícího Puggioniho. Střelou do prázdné brány zařídila letní posila z Realu Madrid výhru Neapole v poměru 2:4.

Domácí se už na odpověď nevzmohli, a tak si SSC Neapol připsala druhé vítězství v řadě a posunula se se skóre 7:2 na první místo nejvyšší italské soutěže. Chievo Verona s jedním bodem kleslo na 15. příčku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SSC Neapol22007:26
2.Inter Milán22005:06
 AS Řím22005:06
4.ACF Fiorentina22007:36
5.Juventus FC22005:16
6.Udinese Calcio21014:33
 AS Livorno21014:33
 AC Milán21014:33
9.Atalanta Bergamo21013:23
10.Turín FC21012:23
11.Cagliari Calcio21013:43
12.SS Lazio21013:53
13.Hellas Verona21012:43
14.UC Sampdoria20112:31
15.Chievo Verona20112:41
16.Parma FC20111:31
17.Bologna FC20112:51
18.Calcio Catania20021:50
19.Janov CFC20022:70
20.US Sassuolo20021:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (242)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tomu Marekovi ten Neapol neskutocne sedi ... ten nech tam spokojne ostane dlhe roky

Reagovat
penepi

Je to borec.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA PIPITA !! gol asistence, dobry vykon, oproti Realu nechodil moc do souboju jeden na jednyho, vybojoval dost miču a pak odevzdal zaloze, špica. V Realu to celkem často vodil do tři hracu a ztratil, dnes ne. Jen tak dal. Callejon se chytl taky vyborně, makal, dalši gol. Albiol nic moc, nechal se tam parkrat vysmrkat. No a Reina dva lacine goly, to by neměl brankar jeho kvalit si dovolit. Každopadně 6 golu na uvod druheho kola je supr.

GRAZIE PIPITA, SSC NAPOLI !

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že máš v týmu jen Pipitu a ne i Marekaria, bys mě jinak v tomhle kole smetl

Reagovat
smazaný uživatel

Co to hrajete? :))

Reagovat
Ragazzo d'oro

Fantu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrá hra? Dá se na ni nějak registrovat? :))

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arturo a Mirko to dali snad vic jak Marekiaro, to jsem nechal na lavce raději i Kloseho.

Reagovat
smazaný uživatel

Povodili si to pěkně. Musím doufat, že Zaza smete Livorno

Reagovat
GEGE

Tebe smete letos každý

Reagovat
smazaný uživatel

To si jen myslíš S Jajinkem jsem si v prvním kole vytřel podlahu

Reagovat
GEGE

Reagovat
Kenneth

Fandíš Pipitovi nebo Napoli?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pipitovi, to je jasne, nejoblibenější hráč, navic je tam spousta Madridistu, takže Neapol si zapnu letos hodněkrát. Pod Benitezem se na to zatim hezky diva.

Neapol u mě stoupla v sympatiich, to se neda poprit, přeju jim at se jim dari.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa

Reagovat
Woods

preboha co take uzasne urobil ?

Reagovat
CHONG

Calleti, Pipita, Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Marekario

Reagovat
olis

po prvom polcase to vyzeralo vselijako ale nakoniec sme to zvladli ta ofenzivna sila je neskutocna, ked si predstavim ze sa to moze este zlepsit.... dnes sa mi pacil ovela viac Inlerov vykon ako Behramiho, v minulom zapase to bolo presne naopak, obrana to bola naozaj neskutocna tragedia, mozno niektory nebudu suhlasit ale ja som predsvedceny ze sa to zlepsi, mozno nebude posobit tak suverejne ako ta obrana Juventusu ale bude to dobre

Grande Marekiaro kludne na capocannoniera

teraz pretrpet repre pauzu a hned nabity tyzden doma proti Atalante, potom doma proti BVB a potom do Milana proti AC, uz sa na to neskutocne tesim

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

Zuniga se mi nelibil, v prvnim poločase posral každej balon. Dnes mu to rozhodně nesedlo.

Reagovat
olis

presne tak, to som pisal uz aj predtym, on je ale skvely, kazdy hrac obcas nema svoj den, navyse sa mi zdalo ze v druhom to uz bolo podstatne lepsie

Reagovat
mastakillah

Marekiarooo Jednoznačně nejlepší hráč prvních dvou kol. Začátek zápasu si Chievo ani neškrtlo. Jinak samozřejně vypuštěná čas zápasu. Dame první gól vypustíme to, dáme druhej gól zase to vypustíme. Nevím proč. Tohle udëlat v lize mistrů tak je po zápase. Druhej poličas už to byl o stupen jistější. 7 vstřelených gólů po dvou kolech je super. Pozitiva vidím především v útočné fázi. Dozadu to je fakt průměrný. Při druhým gólu se takhle jednoduše Paloschi otočit nemůže. Je to nepochopitelný!!! Tu posilu do obrany bych si doopravdy ještě přál, je nutně potřeba. Chtělo by to opravdovou zkušenost a jistotu. Věřím, že ty body budem sbírat dál. Bdy vezeme domů, to je hlavní. Přesvědčivý to rozhodně dnes nebylo

Reagovat
M11

Hamsik 4 kusany kloboucek

Reagovat
GEGE

frajer

Reagovat
smazaný uživatel

bodejť, když ho máš ve fantě

Reagovat
GEGE

jn největší lol,že sem ho bral jako 4 v řadě

Reagovat
M11

coze ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bianco vzal Pirla, Pipo Hernanese, to se da chapat a ja Hamšika nemam rad, tk sem vzal Vidala.

Reagovat
M11

a tak jo jako ale ja mel Hamsika vzdy v tymu tak se mi to nejak nezdalo

Reagovat
GEGE

Loni sem měl zálohu Hamsik,Hernanes,Lodi,Gomez to už nepřekoná nic doteď nechápu jak mi to mohly nechat...

Reagovat
olis

wat?

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se všichni tak divíte?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, přece nebudu mit č...y v tymu

Reagovat
GEGE

Hamsik neni zadne zlo

Reagovat
smazaný uživatel

100 lidi 100 chuti

Reagovat
smazaný uživatel

Mít ve třetím kole tu možnost ho vzít, tak bych ho vzal

Reagovat
olis

tak najlepsi AM v lige, je kazdy rok jasne ze nazbiera vela bodov

Reagovat
smazaný uživatel

No, osobně bych před ním pořád volil Pirla, Vidala, Diamantiho, Cuadrada, ... Ale je to o osobních preferencích.

Reagovat
olis

osobne by som ho porovnaval iba s Diamantim, ostatny hraci nehraju tam kde Hamsik, no ale ked uz mam porovnavat tak ok Pirlo je genius ten je pred nim, skusenosti nepredbehnes kym ich neziskas... ale inak ja podla mna daleko pred vsetkimy ostatnimy len dufam ze tu z toho zase nebude kilometrova "diskusia" ktora nikam nepovedie

Reagovat
smazaný uživatel

Já nehledal hráče jakým je Hamšík. Jak psal Tom, "100 lidi 100 chuti". Jinak na diskusi čas nemám, jdu koukat na fotbal

Reagovat
olis

nemyslel som teba ze sa budes pustat do podobnych nezmyslov ale inych expertov

Reagovat
smazaný uživatel

jedine Diamanti je am

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale nemluvil o AM. Jen jsem říkal, koho bych volil před Hamšíkem, co do důležitosti v týmu = góly/asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, olis písal am

Reagovat
Pipo123

Jo a zrovna hraješ proti mne, tak forza HERNANES

Reagovat
smazaný uživatel

Marek keby aj v repre trochu zaberies

Reagovat
smazaný uživatel

Až tam bude mít spoluhráče jako v Neapoli.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak, veď on často vyklusáva a nedáva z takých šancí, aké má v Neapoli góly

Reagovat
smazaný uživatel

to s tym nema nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ma vela

Reagovat
smazaný uživatel

urcite nieco ano, ale vela urcite nie..

Reagovat
osobnostx

Čau Taliáni. Náhodou jsem se díval na Transfermarktu na nějaké týmy Primavery a koukal jsem že Stefan Simič je v ACM.... Nevíte za jakých okolností tam je? Nějaká politika nebo si ho vybrali jako příslib, talent ? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, ale podepsal na 5 let

Reagovat
Nuno čomes

dyt byl v janově ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšák 4 goly Snad mu to tak pojde aj v repre

Reagovat
smazaný uživatel

*Hamšík

Reagovat
osobnostx

Ty stesky na Hamšíka že hraje špatně za repre mi často dost připomínají tehdejší kritiku Nedvěda (tak do roku 2002) že nic nehraje za nároďák. Myslím že u nich obou hrál a hraje roli herní systém a spoluhráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu ale aj tak individualne nevie zvladnut ani litvu co je uz dost ubohe..

Reagovat
smazaný uživatel

Litva?! To su este krali oproti Lichtenstajsku

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík najväčší král!!! Len tak ďalej!

Reagovat
smazaný uživatel

A já nechal Paloschiho na střídačce

Reagovat
smazaný uživatel

a namiesto toho, aby som ho doviedol na lavičku do Milána, dovediem na lavičku Matriho za 12 miliónov

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
The Krupy

Jedným slovom paráda. Ohromne sa mi pozdáva spolupráca Mirka a Carlitosa, nechápem ako ho niekto môže z klubu vyháňať preč. Konečne nám to v útoku klape Pekná ďakovačka po zápase, Arturovi klub viditeľne prirástol k srdcu. FORZA JUVE!

Reagovat
SqueeZy

První 3 zápasy ve mě utišily ty pochybné hlásky a začínám si to užívat víc a víc. Fakt jsme ještě silnější než minulý rok. Ještě bych si přál Nanda v plný kondici a pohodě a bude to perfekt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Hlavne aby sa pomaly zabudovaval aj Nando.

Reagovat
M11

Mirko 100. gol v SA.. gratulace !!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Sem rád za Teveze zatím tři mače tři goly.Věřím že se už i urve víc než jednou v zápase. Je to zatím vše ok.

Reagovat
SqueeZy

Hlavně je to dříč a sympaťák konečně si vybral správnou cestu a zapomněl na ten Mordor kde byl

Reagovat
brenk

Mordor

Reagovat
kiwwi

sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Zatím mi nedal jediný důvod si to nemyslet. a v minulosti se šťourat nebudu.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Bayern +

Preobrovský sympaťák

Reagovat
Melchior

Zatím všichni hrají to, co mají a náš projev je fakt super, těším se, až něco navíc přidají hráči jako Asamoah, Pogba, nebo Llorente

po dnešním dni nepochybuji o tom, co Conte hráčům říká, protože to, jak přes poločas hráči diametrálně změnili přístup, bylo nepochybně zapříčiněno jeho výbornou poločasovou motivační řečí.. paradoxně dnes pochválím i střídání, bylo fajn zase vidět Islu a Quagliarellu

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji Juventusu k titulu. Na druhou stranu liga o jednom týmu by mě moc nebavila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Reagovat
SqueeZy

To dneska Neapol ukázala no a nejen oni

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol je jediná, která může Juventusu sahat na paty, ale opravdu jen na paty. Já fanoušek Juventusu nejsem, ale vždyť nemají žádnou konkurenci.

Reagovat
Melchior

to ukáže až čas..

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětlit, proč se hraje 7 zápasů zítra ve 20:45?

Reagovat
M11

Carlos Tevez dnes vyrovnal rekord Roberta Baggia, který vstřelil gól v každém ze tří prvních oficiálních zápasů za svůj tým. Tento rekord nebyl překonán 20 let.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Mr.Jindros

Wow.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Miro

Reagovat
The Krupy

Andrea Pirlo měl v dnešním zápase 95% úspěšnost přihrávek (99 ze 104 přihrávek bylo úspěšných)

Reagovat
smazaný uživatel

v AC ho tromfne Birsa, počkaj si

Reagovat
aurelio

100%, a to 1 z 1 pri rozohrávke inkasovaného gólu v 94. minúte, že?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes konci prestupovy obdobi?

Reagovat
smazaný uživatel

v pondělí

Reagovat
smazaný uživatel

4 goIy + 2 asistencie

Reagovat
risk je zisk

Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE PER SEMPRE!!!!

Sráčové!!!!!

Reagovat
GEGE

Lazio trapas dvakrát po sobě v krátkém časovém úseku dostat od Juve 4

Reagovat
Pipo123

Já by som to tak zle nevidel, len bohužiaľ tá efektivita Juve je neskutočná, 5 striel a 4 góly, krásne akcie, lopty za obranu. Za stavu 2:1 sme ich dokázali zatlačiť a mali sme hodne striel, Gigi mal dosť práce, ale proste Juve je teraz úplne inde ako zvyšok ligy, tá trojica Vidal, Vučinič, Tevez si perfektne nabiehala za obranu a napr Bonnuci dva x krásne nahral cez polovicu ihriska.

Reagovat
panca

jak hral tevez?

Reagovat
smazaný uživatel

jezdil po zadku.. makal cely zapas, parkrat se prosadil jeden na jednoho, nastrelil břevno, dal gol.

Reagovat
Pettirosso

Jak to vypadalo kluci, byl sem na oslave..?

Btw kdyz ma proti nam Lazio zprdelekliku, Marchetti caruje jak druid, tak to vidim, pak jim dame lekci fotbalu, 4 goly a na to nejsem doma

Reagovat
Bayern +

100. pre Mareka Hamšíka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

A já jsem to zase neviděl , každopádně nádhera, že by z toho bylo ted pravidlo, 4 goly Laziu?

... a Fanta jásá taky - 2x Arturo, Carlito

Reagovat
Pinturicchio

A Leo dvě áčka.

Reagovat
SqueeZy

http://bit.ly/15q6M8h Je to tam kluci! Andrea se směje!

Reagovat
Pinturicchio

Gigi

Reagovat
olis

Chievo 2:4 Neapol

dlhy zostrih zapasu: https://www.facebook.com/photo.php?v=468493016591590

Reagovat
Pettirosso

"lo scudetto, lo scudetto..."

Reagovat
smazaný uživatel

krasa krasa ..strašne prajem titul ..mal som možnosť byť v Neapole sice nie na zapase ale SSC dychalo s každeho rohu :) ..myslim že vyhra scudetta by vyvolala erupciu Vesuvia

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to bylo jisté, tak přeje Neapoli titul celý sever...

Reagovat
smazaný uživatel

krasana juve zatial tri zapasy a ta suhra mirko carlitos zacina byt paradna ani mi nevadi ze nando sa tam nedostal lebo zatial neverim ze by to bolo lepsie FORZA JUVE

Reagovat
Pettirosso

Kam se na nej hrabe Hamsik s tema zubama :-)

Reagovat
Pinturicchio

Tak tohle je taková momentka, kde by nevypadal dobře asi nikdo

Reagovat
Shevchenko

Jak se dívám na tu konkurenci, tak ještě že dneska hrajem s Cagliari, náš nejoblíbenější soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

AS

Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi nejlepší na hřišti, Totti hned za ním

Reagovat
smazaný uživatel

to je už samozrejmosť Ale Pjanič dal výstavný kúsok :D Ljajič bude dobrá náhrada namiesto Erika

Reagovat
smazaný uživatel

kto je Erik?

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela

Reagovat
smazaný uživatel

kto? nepoznam takeho hraca zeby bol v Rime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prve dve kola ericek nechybal vobec aj jeho nahrada vyzerala dynamickejsie

Reagovat
Alberto Aquilani

preboha, sudit podla pol hodiny Ljajica na ihrisku ...... Lamela bol dobrý vtom, že dokázal ten tím ťahať aj sám v biede, Ljajic dnes nabehol do rozbehnuteho kolotoča .....

Reagovat
smazaný uživatel

ocom? a chybal ti tam Erik? dokazali vyhrat pohode aj bez neho....Adema nesudim len som podotkol ze posobil na lopte dynamickejsi hravejsie ked mal loptu kedze hrali potom len na brejky tak nic viac ukazat nemohol ked utocili vacsinu s 4 hracmi, Lamelovi ta lopta odskakovala pomerne casto a pravacku mal na okrasu keby nebolo Zemana pod ktorim daval goly tak by este teraz bol rad za Rim....ale to je vec nazoru tebe sa asi pacia ine typy mne sa pacil Adem uz vo Florencii

Reagovat
Alberto Aquilani

keby sa vyhralo bez Tottiho môžem napísať prispevok typu- a Totti ti tam chýbal ?

Reagovat
smazaný uživatel

dal krásnej gol, ale pak?

Reagovat
smazaný uživatel

no Pjanič nehral až tak dobre ale takáto hra už dávno nebola :)

Reagovat
smazaný uživatel

pak sa hralo na brejky a chodili traja hraci do utoku proti 9tim

Reagovat
SaianSupaCrew

Bez ohledu na gól to z jeho strany dneska vůbec nebylo špatný (oproti loňským výkonům), i když má samozřejmě na víc.

Reagovat
SaianSupaCrew

Bez ohledu na gól to z jeho strany dneska vůbec nebylo špatný (oproti loňským výkonům), i když má samozřejmě na víc.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel Ljajiče

Pjanič hrál dobře

Reagovat
SaianSupaCrew

Jo tak. No Ljajič je mrdka, tyhle namistrovaný fracky nemusí asi nikdo, tak si od něj nic neslibuju..

Reagovat
smazaný uživatel

proč se už nehraje v neděli od 15?

Reagovat
CubONE

leto

Reagovat
smazaný uživatel

Bude.

Reagovat
olis

Dossena asi do Sunderlandu

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!!

Reagovat
Pettirosso

OT: Ozil do Arsenalu za skoro 50 mega. To je síla, že jim z půlky zaplatí Balea

Reagovat
olis

a my sme im ho zaplatili z druhej pulky

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší ty peníze dát za Özila než za ten odpad z Anfieldu.

Reagovat
Pettirosso

jenže oni chtějí křídlo a koupí AM, imo je Wenger už trochu zoufalej a chce udělat ten slibovanej mega přestup. Jako Santi to na křídle zvládne, ale ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak to tam funguje... ale Podolski je pořád zraněný? Vím, že vypadl na delší čas Chamberlain.

Reagovat
Trand

Podolski 10 týdnů out, Chambo prý kolem 3 měsíců.

Reagovat
smazaný uživatel

A jéje.

Reagovat
Trand

Tak ne, teď jsem se díval na jednu spolehlivou stránku a tam píšou do 6. října(Chambo). Ale stejně si myslím, že se to protáhne, víš jak to bývá.

Reagovat
smazaný uživatel

No i tak to je 5 týdnů. A kdo ví, jak bude zvládat rehabilitaci a návrat do zápasů. Ale víc by mě trápil Lukas.

Reagovat
Trand

Dnešní lavička: Fabianski, Monreal, Sagna(po nemoci), Flamini, Zelalem, Gnabry, Sanogo.

Reagovat
Pettirosso

tak má přijít ještě Ba, to už bude dobrý, navíc se vrátí Arteta...

Reagovat
Trand

Není to ještě jistý, ale vypadá to slibně. Nicméně myslím, že žádný fanda Arsenalu neuvěří, než nastoupí do zápasu.

Reagovat
Pettirosso

chápu

Reagovat
10

Galliani potvrdil Kaká.

Reagovat
Jajinek

Řekl bych až nečekaně pohodový druhý poločas, kdy Catania úplně odešla.

Nicméně první poločas nám solidně zatápěli. Možná se potvrzuje to, že pod Mazzarim ta příprava byla opravdu velice náročná a do konců zápasů nám bude zbývat dost sil. I Janov i Catania už s námi běhat nestačili.

Musím pochválit Palacia, který se opravdu stal klíčovým hráčem celého mužstva...a pak Ranocchiu i Campagnara, kteří až na ten úvod, zvládli zápas dobře. U Juana tam bylo těch chyb přeci jen více než dost.

Nagatomo v druhém poločase odčinil těma hlavičkami ty chyby z prvího poločasu, ale jeho řešení brejků 4 na 3 je stále jak z pomocné školy.

Co se týče Rickyho, začíná plnit roli Cassana. Hraje velké kulové, ale pak je tak nějak produktivní. To sólo bylo nádherné, i když v momentě, kdy už Catania byla rezignovaná.

No a co se týče Belfodila...jak jsem říkal, to bude solidní palič

Nicméně je výborné, že jdeme do DDI s plným počtem a bez inkasované branky. Mé přání je urvat bod, můj sen je výhra, ale bude to úplně o něčem jiném, než dosavadní zápasy.

Jsem zvědavej, jak se sestavou. Osobně bych na lavičce nechal i Kovačič i Rickyho, ale vzhledem k tomu, že vlastně místo nich není moc na výběr, tak bude zajímavé sledovat, jak to Mazzari poskládá. Dá Taidera od začátku a zkusí to na dva hroty i Icardim? Těžko říct, ale podle mého bude přinejmenším Ricky hrát. Opravdu by to chtělo ještě jednoho hráče do středu, nejlépe někoho, kdo by mohl hrát pravidelněji základ. Ale to si počkejme na zítra....co Branca vymyslí.

Nicméně vstup do sezóny se povedl, ale nic to neznamená.

Dále makat.

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

, ta záloha by nemohla byt Taider-Cuchu-Guarin a pred nimi Kovacic a Palacio??

Reagovat
Jajinek

to by jistě mohlo..jen nevím, jestli Taidera rovnou do derby a co bude s Kovačičem po tom dnešním výbuchu.

Reagovat
snuff24

Já bych z toho ještě tragédii nedělal sotva se uzdravil, poprvé hrál od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoci, ale tak ve 30-35.. minutě se mi zdálo, že kulhal.

Reagovat
Jajinek

to samozřejmě ne...má potenciál na základ...ale nejdířve se musí dát v hlavě i fyzicky dohormady, aby to byl plnohodnotný výkon. Tak jak dnes do derby nastoupit nemůže.

Na Juve bych narovinu zkusil Icardiho.

Reagovat
snuff24

Já bych z toho ještě tragédii nedělal sotva se uzdravil, poprvé hrál od začátku

Reagovat
lnterista

Kovacic stridal zranenej ale i tak tech prihravek zkazenych bylo dost. Ja bych to asi postavil jak dneska...mozna Rickyho misto Icardiho(Boriello) a Radju za Kovacice

Reagovat
lnterista

Icardi(Boriello) misto Ricky

Reagovat
smazaný uživatel

Radja určite nepríde, namiesto neho prisiel Taider

Reagovat
lnterista

jj ale porad doufam

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra neočakávam žiadnu posilu, nie su peniaze

Reagovat
lnterista

pokud prijde novy majitel tak si treba nechava nejake prekvapeni...no uvidime

Reagovat
Votas

největší vzdušná hrozba týmu je 150 cm velkej samuraj...PAZZA INTER AMALA

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké DDI? Pokud by DDI bylo to, s čím poslední roky hraje Inter, je to ostuda celé Itálie. DDI dávno není. Soupeři Juve jsou jinde. A Juve je jinde. DDI je sen Interu, ale DDI už vlastně neexistuje. Možná bude nové derby – Inter v. Jakarta.

Reagovat
Jajinek

DDI to je a bude vždy, bez ohledu na výkonnosti obou mužstev...vůbec si nepamatuju, že by někdo z Interu pochyboval nad tímto zápase, když jste byli na 7. místě tabulky...

...ale proč se vlastně snažím, kdyby člověk rozdal inteligenci všem lidem rovnoměrně, byla by na světě nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

DDI to bude i kdyby jeden z týmů hrál o záchranu a druhým o titul nebo oba hráli v Serii C ... ale tohle nemůže zkrátka chápat každý

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

DDI je jen marketing. Pamatuji časy, kdy Juve byla na špici Evropy. V té době nikoho nějaký Inter nebral. Hrálo se s Liverpoolem, Manchesterem, Barcou a Realem. DDI? To tehdy skoro nikdo nevyslovil. To trvalo dvacet let. V poslední době šel marketing nahoru.

Reagovat
Pettirosso

když tam Juve fakt byla, tak to musíš pamatovat Hitlera

Reagovat
10

What?

Reagovat
Pettirosso

Juventus, potažmo i Turín je mužského rodu

Reagovat
smazaný uživatel

OMYL! Juventus je ženského rodu.

Reagovat
10

Juventus je ženské jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Ta Burák?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuji Hitlera, naštěstí. Asi jsem starší než ty. O deset, dvacet let. Ale nejsem trouba, co fandí italskému klubu a neumí italsky. Juventus je římská bohyně. A DDI je prostě marketing. Znám mnoho fanoušků Juve, Italů především. Juve nemá derby. Ani s Torinem, ani s Interem. To oni mají s Juve. Jako všichni. Ale Juve je jinde. Je to jiná planeta.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky má jeden z trojce (Inter,Juve,AC) období, kdy dominuje v Serii A a taky období bez trofejí, tak to bylo a je.Teď třeba se zase vrátila doba dominance Juve, ale psát takové ptákoviny, že Juventus je někde jinde než zbytek calcia a vždycky bude a že DDI neexistuje si nech honimíre. By mě zajímalo kde si byl ty sezony, kdy se Juve nedařilo.Nejspíš si ještě o Juve ani nevěděl.

Reagovat
Pettirosso

Tak to se omlouvam. Ale stejne nesouhlasim, ze pro Juventus jsou derby jako kazdej jinej zapas. Preci ty sympatie se podle neceho musi ziskavat, jakej je tedy jinej duvod, ze tolik nenavidime Inter, pokud to neni z historickeho hlediska, ze se jedna o derby a nejvetsi zapas v Italii?

Reagovat
10

je pravda, že DdI dostalo úplně jinej rozměr po Calciopoli, předtím to ze strany Juve nebylo rozhodně tak intenzivní

Reagovat
smazaný uživatel

Je na čem pracovat, ale první body jsou důležité. FORZA MILAN

Reagovat
Trand

Inter paráda.

Reagovat
Pipo123

Aston Villa za Kozáka má zaplatiť 7,5 milióna eur a bonusy 1,5 mil

Reagovat
Votas

si myslí, že su kupujou o 5 let mladšího Kloseho, ne?

Reagovat
Yanek

Reagovat
Pipo123

Najlepšieho strelca EL to ani scouta nemusia posielať

Reagovat
Votas

no tak nevím, jestli zrovna na letence pro scouta u tohodle obchodu vydělají...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Yilmaz!!! Lotito makej, dorovnej Atléty

Reagovat
Yanek

Pozitivní výkon, takhle pokračovat. Matri dostal hodně solidní uvítání.

FORZA MILAN!

Reagovat
Shevchenko

Jak je to s tím bet365? Dávají tam hodně zápasu ze SA? a kolik musím vložit/prosázet? Dneska sem mi sekal celý přenos, sopcast chvíli jde normálně, pak se začne sekat a tak furt dokola. Takhle to nejde dál

Reagovat
Votas

musíš být v plusu, klidně i korunu, ale nejmenší vklad je nějak ty 200...

jinak letos dávají asi zase všechno ze serie a, loni nedávali nic...pak ještě každej týden vybranej zápas serie b

Reagovat
Shevchenko

Díky. Příští kolo si to už musím založit.

Reagovat
Votas

jako ona kvalita toho obrazu se nedá se sopcastem srovnávat, ale zase je to celkem spolehlivý, kvalitní komentář anglicky, sopcast je asi o minutu zpožděnější oproti betu...já to mám jako alternativu, když se sop začne vysírat(dneska mně taky blbnul)

Reagovat
Billy McClane

9 Argentincanov v zakladnej zostave Catanie

Reagovat
Pipo123

Útočník Bruma definitívne posilou Galatasarayu, cena 10 mil e. Španielske média popreli správu o prestupe Yilmaza do Atletica, naďalej prebiehajú jednania o jeho prestupe do Lazia, tak snad príchod Brumu znamená odchod Yilmaza

Reagovat
DelPiero137

Stoperska dvojka AC nie je moc ista...

Reagovat
smazaný uživatel

koľko gólov dnes padlo

malo by sa hrávať každý týždeň večer, tým hráčom to nejak viac padá večer ako poobede

Reagovat
db18

Mario, Miro

Reagovat
Pipo123

Útočník Lazia a talent taliánskeho futbalu Antonio Rozzi odchádza do Realu Madrid B na hostovanie, Real si zaistil opciu v hodnote 6 mil e Lotito kokot

Reagovat
Pettirosso

špóruje love na Buráka, nech ho

Reagovat
Pipo123

Ale Rozziho ? veď to je talent akého sme dlho nemali, mal dostávať šance a namiesto toho si ho vytiahne B-čko Realu

Reagovat
Pettirosso

je to škoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Alfaro podpísal Reggine, za jeden večer sme predali troch útočníkov, wtf ?

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné, že už i v SA padá více golů než v PL

Reagovat
db18

Přisla tam kvalita z BL

Reagovat
smazaný uživatel

Nepopiratelná do dnes mě žere, že jsme se o něho nezajímali my..

Reagovat
Pettirosso

Podle Italských médií je Gilardino krok od přestupu do Juventusu. Toto by s největší pravděpodobností znamenalo odchod Quagliarelly.

Reagovat
Pipo123

Quagliarella je údajne aj zálohou pre Lotita ak by nevyšiel Yilmaz.

Reagovat
smazaný uživatel

co by tam robil ?

Reagovat
The Krupy

to snáď nemôže byť pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Pojď synu! To by odešel Borriello!

Reagovat
smazaný uživatel

a příchod Kvajáry?

Reagovat
Maritazzi

Teď to čtu no. Trošku naivně sem doufal v Dembu.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi klub Fiorentina zatial pekne slape

Reagovat
db18

Reagovat
Tomanatura

Tak snad Pepito vydrzi aspon rok a neutrhne si zase neco. Za rok ho bude Perez honit za 120 milionu.

Reagovat
Tomanatura

Jen tak mimochodem, Viola dneska zase po par mesicich ve 4312, navic bez Cuadrada

Reagovat
Alberto Aquilani

kto hral Trquartistu ? Borja ?

Reagovat
Tomanatura

jop

Reagovat
smazaný uživatel

kto je Pepito ?

Reagovat
Tomanatura

Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

tak toho urcite nebude honit, ale dufam ze mu to bude sypat

Reagovat
smazaný uživatel

s Gomezom to bude skvela dvojka

Reagovat
CHONG

Dobrá tabulka, takhle by to mohlo vypadat i po posledním kole

Reagovat
smazaný uživatel

nevi nekdo, kde bych stahl celkovy souhrn calcia po kazdem kole?

Reagovat
CubONE

Napriklad na YT, kanal Love Football Italia davaju po kazdom kole highlights vsetkych zapasov.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele