2. kolo
01.09.2013 20:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Mazzariho lék účinkuje, Inter skóroval třikrát

Další velký test má za sebou Walter Mazzari, nový trenér Interu Milán. Catania je na svém hřišti těžko k poražení, dnes však přece padla. A za celkem zajímavých okolností - Inter se trefil hned třikrát, navíc udržel všechny hráče soupeře dost daleko od Samira Handanoviće.

Organizovanost a jasná taktika dnes opět zdobily Nerazzurri, kteří si poradili se silným soupeřem. Od úvodních minut však bylo utkání spíše vyrovnané - první šance měli na svědomí hráči Catanie. Ať už to byl pokus Gonzala Bergessia, nebo zajímavá střela Lucase Castra přesně do míst, kde stál připravený Samir Handanović. K dalšímu zákroku zkušeného brankáře donutil záložník Leto, který po anabázi v Řecku zakotvil v Itálii. Diváci se na Angelo Massimino rozhodně nenudili, v další velké šanci se objevil krajní bek Jonathan, jehož střelu zastavil až na brankové čáře pohotový zákrok Spolliho.

Guarínovu nahrávku promeškal Ricky Alvarez, jehož střela postrádala razanci i přesnost, ale přesto šel Inter do vedení. Radost milánským fanouškům způsobil Rodrigo Palacio, který čekal na Jonathanovu nahrávku na správném místě a míč dopravil do brány - 1:0 pro hosty.

Po půlhodině sebrala odvahu i Catania, která má ve svém středu hráče s dělovou ránou - Panagiotise Tachtsidise. Mladý řecký záložník napřáhl z velké vzdálenosti a jeho rána řádně vystrašila brankáře Handanoviće. Ke konci první půle museli oba trenéři sáhnout ke změně v sestavách, zraněného Izca nahradil Maxi Lopez, Matea Kovačiće nahradil Saphir Taider.

Druhá půle začala opět lépe pro Nerazzurri, Yuto Nagatomo se prosmýkl až do zakončení a jen díky famóznímu zákroku Mariana Andujára neskóroval. Když se hodina hry chýlila ke svému naplnění, Yuto Nagatomo netradičně navýšil vedení. A proč netradičně - jednak je to obránce a jednak při výšce 170 centimetrů skóroval hlavou! Za Andujárova záda uklidil přesný centr a Inter se mohl znovu radovat.

Následujících patnáct minut nepřineslo žádnou odpověď Catanie, Interu dvoubranková výhoda zřejmě stačila. Přesto se diváci na Sicílii dočkali ještě jednoho gólu. Deset minut před koncem prošel Argentinec Ricky Alvarez až do pokutového území Catanie a přesnou ranou k tyči stanovil konečnou podobu výsledku. Walter Mazzari může slavit a upínat zraky k poslednímu dni mercata.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 Calcio neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Calcio

Reagovat
bafpasak

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

INTER jakrikal Morrati to je zacatek noveho Interu uz se nemuzu dockat na pristi sobotu a zapas proti Juve...Dame je dolu !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

presne zarsrany juve uz nebude mit titul sesadi ho inter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele