2. kolo
01.09.2013 20:45 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Parma FC 3:1

Udinese dalo zapomenout na vyřazení od Liberce a v lize porazilo ambiciózní Parmu 3:1. Jediným světlým okamžikem Parmy byl gól nové letní posily Antonia Cassana. Udinese ale bylo lepším týmem a zaslouženě bralo tři body.

Trenér domácích Francesco Guidolin udělal oproti zápasu s Libercem několik změn v sestavě z niž nejvýraznější bylo nenasazení Pereyry. Jak se ukázalo, rozhodnutí to bylo vzhledem ke konečnému výsledku správné.

Udinese se dostalo do vedení už ve dvanácté minutě, kdy obrana Parmy vyrobila hrubku a Badu si následně v zakončení vedl stoprocentně - 1:0 pro Udinese. Za pár minut mohl odpovědět Amauri, ale jeho hlavička orazítkovala břevno. Branková konstrukce se ozvala i na druhé straně po ráně Di Nataleho.

Druhý poločas byl sice opatrnější, ovšem paradoxně v něm padlo více branek. V 72. minutě výrazně přiblížil tři body Udinese Heurtaux, jehož hlavička přesně zapadla do branky. Parma ale ještě vykřesala naději, Antonio Cassano se poprvé prosadil v dresu Gialloblu a snížil na 2:1. Jenomže poslední slovo měli domácí. Lucarelli ve vápně fauloval a Udine mělo výhodu penalty. A jelikož už na hřišti nebyl Di Natale, celou situaci si vzal na svá bedra Luis Muriel a úspěšně - 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
bafpasak

2:0

Reagovat
hradec

Udinese Calcio 0:0 Parma FC

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele