Serie A - souhrn 19. kola

09.01.2010, 20:01, aktualizováno 10.01.2010, 22:44
Komentáře a souhrny
Šlágr kola měl jednoznačného vítěze. AC Milán zvítězil 3:0 na Juventusu a v tabulce má na něj už náskok čtyř bodů. Fiorentina a Neapol se vezou na vítězné vlně, tři body proti Bari respektive Sampdorii zajistily oběma týmům posun na pohárové příčky, Neapol je už čtvrtá. Janov porazil Catanii, od sestupových příšek utíká Livorno.

Juventus FC - AC Milán 0:3

10.01.2010 20:45

Góly: 29. Alessandro Nesta, 72. Ronaldinho, 87. Ronaldinho

AC Milán jednoznačně uspěl ve šlágru kola nad Juventusem a upevnil si druhou příčku. Rossoneri tak ztrácejí na vedoucí Inter Milán stále osm bodů, ovšem s tím, že mají jedno utkání k dobru. V Turíně se jako první prosadil Alessandro Nesta, další dvě trefy zaznamenal Ronaldinho.

Utkání nenabídlo příliš fotbalové krásy, hrálo se hodně zostra a k vidění byli spíše osobní souboje. Milán hrál o něco lépe a po celou dobu kontroloval hru, po půlhodině hry pak uděřil. Milánští zahrávali rohový kop na bližší tyč, obrana Juventusu nedokázala centrovaný míč odvrátit, ten tak prošel až k Nestovy a obránce AC pohodlně skóroval do prázdné branky - 1:0 pro AC Milán. Utkání ale nenabralo jiné tempo a hrálo se stále ve stejném duchu. V prvním poločase byl tedy nejzajímavějším okamžikem úvodní Nestův gól.

Po změně stran se Juventus zlepšil, ovšem stále se nemohl dostat do pořádného zakončení. Po rohovém kopu se do zakončení cpal Chiellini, ale byl v tísni a navíc Dida byl připraven. Totéž platilo i na druhé straně o Manningerovi, Tiago Silva napřáhl ze ctihodné vzdálenosti, mířil dobře, avšak rakouský brankář vytáhl střelu na rohový kop.

Další jakousi pološanci měl na svědomí Chiellini, Amauri hlavičkou posunul míč právě na stopera Staré dámy, tomu však míč před brankou utekl. Dvacet minut před koncem přidal AC Milán druhý gól, přičemž Juventus nezvládl další zahrávaný kop na přední tyč, tam totiž operoval Ronaldinho a hlavičkou zajistil svému celku vedení 2:0. Fanoušci Juventusu pochopitelně nesli nepříznivý výsledek velmi nelibě, na stadionu rozpoutali doslova peklo, když zapálili část laviček stadionu. To však ještě nevěděli, že je čeká poslední hořká pilulka v podobě třetí branky. Svůj druhý gól v zápase zaznamenal Brazilec Ronaldinho, jenž před brankou Juve nezaváhal - 3:0. Konečný výsledek už nezvrátil ani Del Pierův přímý kop, který Dida vyrazil na roh. Milán předvedl velmi dobrý výkon a zaslouženě zvítězil 3:0, trenér domácích Ciro Ferrara má o čem přemýšlet.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Cagliari Calcio 0:1

10.01.2010 15:00

Góly: 66. Alessandro Matri

Cagliari vytěžilo z minima maximum a z Bologně si překvapivě odváží všechny tři body. Jedinou branku utkání si připsal Alessandro Matri.

Domácí Marcelo Zalayeta se v úvodu dožadoval penalty po srážce s Dessenou, ale jediné, čeho se mu dostalo, byla žlutá karta za filmování. První příležitost Cagliari měl na kopačce Cossu, ale Viviano lehce kryl. Ve 26. minutě mohl poslat Bolognu do vedení kanonýr Di Vaio, ale hlavička po Raggiho centru orazítkovala břevno. Těsně před přestávkou mohl poslat hosty do vedení Matri, jenž se zbavil Morase a dokonce i vyběhnutého Viviana, ale než stihl míč poslat do branky, přiběhl Portanova a míč z čáry vykopl.

Začátek prvního poločasu zastihl v dominanci Bolognu. Zalayeta obešel dva obránce, ale Marchettiho neprostřelil. Ofsajdovou past poté obelstil Di Vaio, ale branku netrefil. Proti další Di Vaiově střele už se muselo zasahovat, ale Marchettiho nahradil Lopez, který míč obětavě zastavil tělem. A když neuspěl ani po protiútoku Adailton, muselo zakročit Cagliari.

To v 66. minutě prakticky z ničeho vstřelilo branku. Parolův rádoby centr před branku ve skluzu dorazil Matri a rozhodl o výhře Cagliari. V posledních minutách měl sice ještě šanci střídající Gimenez, ale branku netrefil.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - AS Bari 2:1

10.01.2010 15:00

Góly: 38. Adrian Mutu, 74. José Castillo - 25. Barreto

Fiorentina sice prohrávala před vlastním publikem s Bari, ale nakonec nepříznivý stav otočila a raduje se ze tří bodů. Smutným hrdinou se stal Jose Ignacio Castillo, který sice po pár minutách na hřišti vstřelil vítězný gól, ale vzápětí se nechal vyloučit.

Viola měla lepší vstup do zápasu, v prvních deseti minutách si vytvořila dvě slibné šance. Pasqualův trestný kop hlavičkou usměrnil Felipe, ale gólman Gillet nohou zasáhl. Santana poté v dorážce zklamal. Další šanci připravil právě Santana, ale Gilardino přestřelil. Také Bari hrozilo, ale Rivas s Barretem se zastřelovali.

Skóre na světelné tabuli nakonec změnila 25. minuta a Rivasův rohový kop. Ten hlavičkou prodloužil Ranocchia a Barreto na zadní tyči doklepl do odkryté branky. Na druhé straně odpovídal Mutu, ale Gillet jeho padající hlavičku vytěsnil nad břevno. Nicméně již nic nezmohl proti druhé Mutuově hlavičce, který mu již po Pasqualově centru prolétla mezi rukavicemi.

V úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky se činil Sebastien Frey, když musel vyrážet nebezpečný Almironův trestný kop. Po pěti minutách přišla pro hosty špatná zpráva, když hřiště opustil zraněný stoper Ranocchia a podle posledních zpráv pro něj možná skončila sezona.

Bari však hrozilo i nadále, další nepříjemnou ránu vyslal Rivas a Frey měl znovu co dělat, aby míč zastavil. Ještě větší štěstí měl po střele Meggioriniho, kterého zastavilo břevno. Poté ale Bari oslabil Almiron, jenž se nechal vyloučit. Barreto sice ještě poté lízl svou střelou tyč, ale do útoku se pak hrnula Viola. Nejprve v 73. minutě dal gól Gilardino, ale sudí mu ho neuznal pro ofsajdové postavení. Rozhodnutí sudího Gervasoniho ale pravděpodobně nebylo správné. Fiorentině to ale příliš nevadilo, protože o chvilku později vypálil Montolivo, míč se od břevno odrazil ke Castillovi, kterému nedělalo problém míč dorazit do branky. Střelec vítězného gólu si ale vzápětí pokazil debutový zásah, když se prošel po zádech Kamaty a byl vyloučen.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Calcio Catania 2:0

10.01.2010 15:00

Góly: 36. Giandomenico Mesto, 71. Giuseppe Sculli

Janov se rychle oklepal z těžké porážky s Milánem a v neděli přehrál Catanii, která hrála více než hodinu bez vyloučeného Bellusciho. V prvním poločase vstřelil vítěznou branku Giandomenico Mesto, v tom druhém pak pojišťoval Sculli.

Přitom zápas mohl mít úplně jiný průběh, protože v prvních sekundách hry zachyboval Mesto, odevzdal míč Cristianu Llamovi a tomu příliš nechybělo, aby trefil branku. Nakonec ale jeho střela zamířila těsně nad ní. Ve 28. minutě přišla rána do řad Catanie v podobě červené karty. Claudio Bellusci dostal druhou žlutou kartu, když podruhé fauloval. Grifové přesilovku využili po osmi minutách, Domenico Criscito zleva nacentroval a na zadní tyči hlavičkou uklidil míč do branky Mesto.

Pár minut před přestávkou na 2:0 zvyšoval po Suazově střele Rodrigo Palacio, ale stál ofsajdu a branka uznána nebyla. Navíc si vzápětí natáhl sval a musel být střídán Zapaterem.

Po změně stran se na typický sólový únik vydal David Suazo, ale střelu mezi tři tyče vměstnat nedokázal. Janov nakonec zvýšil vedení v 71. minutě. Mesto tentokrát centroval a hlavou se prosadil Sculli. Domácí stále tlačili a v posledních minutách mohli přidat ještě třetí branku. Do třetice to bylo po centru, znovu od Criscita a zakončovalo se opět hlavou. Nicméně Milanetto se neprosadil.

Více informací k zápasu

AS Livorno - Parma FC 2:1

10.01.2010 15:00

Góly: 23. Francesco Tavano, 62. Cristiano Lucarelli - 68. Blerim Džemaili

Livorno si připsalo důležité vítězství 2:1 nad Parmou. Domácí vedli po trefách Tavana a Lucarelliho už 2:0, ovšem Parma dokázala utkání zdramatizovat, nicméně tři body zůstávají na stadionu Armanda Picchiho.

Utkání mezi Livornem a Parmou bylo hodně vyrovnané a vyhrát mohl prakticky kdokoliv. První opravdu velkou šanci na skórování měl Biabiany, jenž se řítil sám na brankáře De Luciu, livornský brankář si však vedl skvěle. Ve 23.minutě tak otevřel skóre utkání domácí Francesco Tavano, jenž jednoduše zpracoval míč a přesně vystřelil - 1:0 pro Livorno. O chvíli později se musel činit De Lucia, s dalekonosným pokusem z přímého kopu měl jisté problémy, ovšem svojí svatyni uhájil a po následující hlavičce se ani nezapotil. První poločas uzavřela jedovatá rána z přímého kopu Parmy, která měla jediný problém. Šla těsně mimo.

Livorno mohlo na začátku druhého poločasu navýšit vedení, Tavano rychle využil chyby hostující defenzívy, ovšem sám před brankou Parmy přestřelil. Livorna nakonec druhou branku vstřelilo, v 62. minutě převzal Lucarelli v běhu přesnou přihrávku, zachoval klid a jednoduše překonal hostujícího brankáře - 2:0 pro Livorno. Parma se i přes nepříznivý vývoj nevzdávala, po rohovém kopu propálil vše před sebou Dzemaili a vykřesal naději na bodový zisk - 2:1. Parma pochopitelně vrhla poslední síly do útoku, Bojinovo akrobatické zakončení skončilo vedle a domácí už výsledek 2:1 uhájili.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - UC Sampdoria 1:0

10.01.2010 15:00

Góly: 71. Germán Denis

Neapol se vrátila na čtvrté místo před AS Řím, když jedinou brankou Germana Denise zdolala Sampdorii Janov 1:0. Hosty poslala další porážka už na dvanácté místo.

V prvním poločase se hrál velmi vyrovnaný fotbal a žádný z celků si nedokázal vytvořit stoprocentní brankovou příležitost. Špatnou zprávou pro Neapol bylo brzké zranění Lavezziho, jenž se zranil při útočné akci, jeho pozici tak zaujal jiný Argentinec - German Denis. A právě nový hráč na hřišti se jako první dostal do vážnějšího zakončení, ovšem hlavičkou minul branku. Asi největší moment celého prvního poločasu přišel ve 27. minutě, Maggio se vyhnul ofsajdové pasti ale sám před brankářem Castellazim vyhořel, Maggio přitom mohl přihrát lépe postavenému Denisovi, jenž by zakončoval do prázdné branky. Na druhé straně se toho příliš nedělo, Pazzini si zkoušel vymodlit pokutový kop, ovšem bez úspěchu.

Ve druhém poločase už se diváci na stadionu San Paola branky dočkali, ovšem branky neuznané. Denis vstřelil branku, která však podle údajného ofsajdu nemohla platit, opakovaný záběr prokázal, že se o ofsajd nejspíše nejednalo, a pokud ano, tak jen velmi, ale velmi těsný. Neapol v prvním poločase ztratila Lavezziho a Sampdoria zase přišla behěm druhé půle o brankáře Castellazziho, ten se také zranil a do branky musel jeho náhradník Fiorillo. V 63.minutě mohli domácí otevřít skóre utkání, jenomže to by musel Maggio uvnitř pokutového území zamířit přesně. Neapol pokračovala v náporu, velmi dobrý zákrok si připsal brankář Fiorillo. Domácím se nakonec podařilo zlomit obranu Sampdorie dvacet minut před koncem. Hugo Campagnaro nacentroval na hlavu Germana Denise, a ten se nemýlil - 1:0 pro Neapol. Sampdorii se příliš nedařilo ohrožovat branku domácích, výjimkou byl přímý kop, který šel jen těsně vedle. Neapol výsledek udržela a vyhrála 1:0.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Atalanta Bergamo 1:0

10.01.2010 15:00

Góly: 70. Edinson Cavani

Dařilo se i Palermu, které pod trenérem Deliem Rossim znovu vyhrálo. Sicilané porazili proměněnou Cavaniho penaltou 1:0 Atalantu, která se tak i nadále potácí v sestupovém pásmu. V samotném konci byl vyloučen Garics.

Atalanta začala lépe, Tiribocchiho dělovku vyrazil na rohový kop Sirigu. Na druhé straně měl mnohem větší příležitost Budan, jenž se po rohovém kopu propracoval k hlavičce, která však skončila těsně vedle. O chvíli později Cassani poslal do šance Cavaniho, ale ten před brankářem nedokázal zakončit, takže celá akce skončila jen rohovým kopem. Velké nebezpečí pro branku Atalanty znamenaly rohové kopy zahrávané Liveranim, ten nejprve donutil brankáře hostí k tomu, aby zahranou standardní situaci vyškrábl prsty nad břevno, a o chvíli později se celá akce zopakovala. První poločas tedy skončil 0:0.

Ve druhém dějství měl velkou šanci Ferreira Pinto, hráč Atalanty namířil svůj pokus pouze do míst, kde stál Sirigu. V 70. minutě fauloval v pokutovém území Talamonti Cavaniho a sám postižený nařízenou penaltu proměnil - 1:0 pro Palermo. Nutno podotknout, že Cavani měl velké štěstí, neboť penaltu namířil doprostřed branky a Coppola tento úmysl vystihl, nicméně střela mu prošel nešťastně pod rukou. V 90. minutě byl vyloučen za druhou žlutou kartu Garics a bylo po utkání.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - SS Lazio 1:1

10.01.2010 15:00

Góly: 27. Antonio Di Natale - 16. Sergio Floccari

Sergio Floccari si nemohl své první dny v Laziu představovat lépe. Ve druhém zápas za římský klub si připsal už třetí branku a pomohl svému novému týmu k zisku bodu v duelu s Udinese. Za něj se trefil jiný ostrostřelec, Antonio Di Natale.

Lazio do zápasu nastoupilo v dresech připomínající 110. výročí založení klubu a v úvod zápasu jim vyšel na výbornou. Po čtvrthodině hry si naskočil na Baroniův centr Floccari a hlavičkou otevřel skóre. Těsně předtím musel střídat domácí Domizzi kvůli zranění, nahradil ho Coda.

Domácí mohli rychle odpovědět, ale Floro Flores se z voleje netrefil a mezi tři tyče nezamířil ani Inler. K vyrovnání nakonec došlo ve 27. minutě, nádhernou ranou z dobrých 25 metrů se z trestného kopu trefil Di Natale. Byla to pro něj 12. branka v sezoně.

Gólman Muslera se musel poté činit, aby nepustil Friulani do vedení. Stendardův odkop totiž nedošel příliš daleko a Paolo Sammarco se ocitl ve skvělé příležitosti, jenže Muslera dobře zasáhl. V další akci soupeře již měl Muslera práce méně, když Floro Flores nevypočítal situaci a míč poslal přímo do jeho náruče.

Ve druhém dějství se pokusil svou typickou dělovkou ohrozit Handanoviče Kolarov, ale domácí gólman jeho pokus kryl. Vzápětí mohl být Kolarov rád, že mu nebyla odpískána penalta poté, co za dres ve vápně tahal Sancheze.

V 88. minutě mělo Lazio obrovskou příležitost, kterou však trestuhodně zahodilo. Stefano Mauri obešel Bastu, aby se řítil úplně sám na branku, ale nějakým nepochopitelným způsobem ztratil kontrolu a ani nedokázal vystřelit. V nastaveném čase se to nakonec Laziu nemuselo vyplatit, ale Muslera předvedl proti Siqueirovi další vynikající zákrok.

Více informací k zápasu

Inter Milán - AC Siena 4:3

09.01.2010 20:45

Góly: 24. Diego Milito, 36. Wesley Sneijder, 88. Wesley Sneijder, 90. Walter Samuel - 18. Massimo Maccarone, 37. Albin Ekdal, 65. Massimo Maccarone

Velké drama se šťastným koncem pro Inter Milán zažilo San Siro. Vedoucí Nerazzurri ještě v 88. minutě prohrávali s poslední Sienou 2:3, nakonec však slavili divoké vítězství 4:3. Dvěma brankami se na straně Interu blýskl Wesley Sneijder a na straně Sieny Massimo Maccarone. V nastaveném čase byl ještě vyloučen Emilson Cribari.

V první velké šanci zápasu se ocitl Goran Panděv, novou akvizici milánského Interu bravurně vychytal brankář Curci. V 18. minutě padla první branka, Massimo Maccarone krásnou střelou ze střední vzdálenosti asi z 25 metrů překonal Cesara a Siena senzačně vedla 1:0. Pakliže Siena vstřelila krásnou branku, tak vyrovnávací branka Interu byla neméně hezká, Milito si poradil s bránicím obráncem a přesnou střelou na zadní tyč vyrovnal -1:1.

Ve 36. minutě zahrával Wesley Sneijder volný přímý kop, jeho provedení bylo zvládnuto na výbornou a brankář Curci musel lovit míč ze sítě - 2:1 pro Inter. Předtím ještě zahodil velkou tutovku Brandao, jehož volej neslavila úspěch. Mimochodem druhá branka domácích byla věnována obránci Chivuovi, jenž si přivodil frakturu lebky. Siena ale zbraně neskládala, hned za další minutu se jí podařilo vyrovnat. Na konci pohledné akce byl Ghezzal, jenž si uvnitř pokutového území zpracoval míč a nekompromisně skóroval - 2:2.

Také druhý poločas byl velice zajímavý, Reginaldo z přímého kopu nastřelil brankovou konstrukci a Vergassola o chvíli později pálil vedle. V 64. minutě připravil Reginaldo přesnou přihrávkou další branku pro Massima Maccaroneho, ten vstřelil už svůj druhý gól v zápase a Siena opět vedla, tentokráte 3:2. Mourinho na nepříznivý vývoj reagoval změnou systému, ovšem další šanci měla opět Siena. Maccarone mohl završit hattrick, ale jeho hlavička nebyla po pasu Reginalda úspěšná.

Dvě minuty před koncem byl stav opět nerozhodný, k dalšímu přímému kopu Interu se opět postavil Wesley Sneijder a jeho krásný "angličan" znamenal vyrovnání na 3:3. Sneijder se rovněž dvěma brankami v zápase vyrovnal hostujícímu Maccaronemu.

Ve třetí minutě nastavení nakonec rozhodl celé utkání stoper Walter Samuel. Ten se ocitl na hrotu a na své neobvyklé pozici si nic nezadal se světovými kanonýry. Samuel jednoduše převzal míč na hranici ofsajdu a umístěnou střelou zajistil Interu tři body za vítězství 4:3. Siena se pochopitelně s porážkou těžko vyrovnávala, nervy na uzdě neudržel Emilson Cribari a těsně před závěrečným hvizdem obdržel červenou kartu.

Více informací k zápasu

AS Řím - Chievo Verona 1:0

09.01.2010 18:00

Góly: 1. Daniele De Rossi

AS Řím zvládlo své domácí utkání s Chievem a minimálně do zítřka se posunulo na čtvrté místo zaručující Ligu mistrů. Hrdinou utkání se stal autor jediné branky Daniele De Rossi, hostím pak k vyrovnání nepomohlo ani brzké vyloučení brankáře Doniho.

Poprvé v základní sestavě se římským fanouškům předvedl Luca Toni, který přišel na hostování z Bayernu Mnichov, a právě vytáhlý útočník se ocitl v první šanci zápasu. Už po 30 sekundách se dostal po rohovém kopu k zakončení, ale branka z toho nebyla. O chvíli později už se na Olympijském stadionu slavilo, na další rohový kop si naskočil De Rossi a bylo to 1:0. AS bylo i nadále lepším týmem, další šanci spálil Toni. Nicméně v 11. minutě přišel další klíčový okamžik utkání. Brankář Doni vyběhl proti Pellissierovi a za hranicí pokutového území zahrál rukou, byl tak vyloučen. Místo Doniho musel pochopitelně do branky náhradní brankář, celou situaci nakonec odnesl útočník Mirko Vučinič, jenž musel být vystřídán. Chievu se tak naskytla skvělá možnost hrát skoro celý zápas v přesile.

Domácí hráli tedy o deseti, ale měli další šance. De Rossiho přímý kop zlikvidoval Sorrentino, další nebezpečí na branku Chieva vyslal střelou z první Riise a svojí premiérovou branku v dresu Říma nedal Toni. První poločas dopadl lépe pro Řím, který sice nedržel míč častěji na svých kopačkách, ale na rozdíl od hostů měl šance a jednu z nich dokázal využít. Jedinou šanci Chieva měl ve 44. minutě Abbruscato, ale Lobont proti němu zasáhl dobře.

Po změně stran zvýšili hosté svojí aktivitu a vypracovali si více šancí. Lobont musel likvidovat nebezpečného Bentevoglia a Abbruscata. AS mohlo přidat pojistku, ale Sorrentino vytáhl proti Pizarrovi fantastický zákrok. V 81. minutě opustil hrací plochu Luca Toni a Olympijský stadion za potlesku povstal. V závěru chytil Lobont Bentivogliovo přímý kop a Giallorosi už výsledek udrželi.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán19143241:1745
2.AC Milán18114331:1937
3.Juventus FC19103632:2533
4.SSC Neapol1996429:2433
5.AS Řím1995530:2432
6.ACF Fiorentina1893625:1730
7.Città di Palermo1986524:2130
8.Parma FC1984724:2628
9.Cagliari Calcio1883728:2327
10.AS Bari1876522:1727
11.Janov CFC1883732:3227
12.UC Sampdoria1975722:2726
13.Chievo Verona1973920:2124
14.AS Livorno19631013:2421
15.SS Lazio1948715:1820
16.Udinese Calcio1854920:2419
17.Bologna FC18441017:2616
18.Calcio Catania19361017:2815
19.Atalanta BC18341115:2813
20.AC Siena19331321:3712

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (822)

Přidat komentář
GEGE

AS zaslouženě.Výborný výkon na to,že hráli skoro 80 minut o 10.

Reagovat
smazaný uživatel

3 body doma chlapci bojovali najlepsi hrac toni sam medzi 5 hracmi a on spracuje loptu a este vyboje faul. POSILA AKO SA PATRI TAKEHOTO HRACA AS ROMA POTREBOVALA HRAC KTORY NECH NA IHRISKU SRDCE A DNES BOJOVAL AKO PRAVY RIMAN .GRANDE TONI GRANDE ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Zostavy:

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 8 Thiago Motta; 7 Quaresma, 10 Sneijder, 27 Pandev; 22 Milito;

A disposizione: 1 Toldo, 25 Samuel, 28 Stevanovic, 29 Donati, 31 Alibec, 48 Crisetig, 89 Arnautovic;

Allenatore: José Mourinho

Siena: 85 Curci; 87 Rosi, 29 Cribari, 15 Brandao, 3 Del Grosso; 8 Vergassola, 10 Codrea, 12 Ekdal; 7 Reginaldo, 32 Maccarone, 24 Jajalo; A disposizione: 31 Pegolo, 6 Terzi, 9 Paolucci, 11 Calaiò, 17 Fini, 21 Rossi, 23 Jarolim;

Allenatore: Alberto Malesani

Arbitro: Peruzzo di Schio

Pekna ofenzivna zostava,presne taka aku som si prial,bravo Jose

Reagovat
smazaný uživatel

na zápas prisla aj Weslyho manzelka,tak snad sa Wesly predvedie v plnej krase,co dokaže

Reagovat
smazaný uživatel

Má novou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu koukat co předvedete

Reagovat
Slejdy

AS dobre az na Doniho

Reagovat
smazaný uživatel

Robur ve 4-3-3 na Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

4 2 3 1

Reagovat
smazaný uživatel

4 3 3

Reagovat
Tsigi

kouknu se na to do první branky Interu pak pujde Siena do kytek a to vidět nechci a nepotřebuju

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, já do vydržím až do konce asi...

Reagovat
Tsigi

tak prostě jsi větší masochista

zatím Grande Curci

Reagovat
smazaný uživatel

...drží naději

Reagovat
smazaný uživatel

Pandev,skoda

Reagovat
GEGE

Curci.

Reagovat
smazaný uživatel

BIG MAAAAAAAAAAAAAAAAC

Reagovat
GEGE

Reagovat
Tsigi

nezapře, že byl v AC

Makaron

Reagovat
smazaný uživatel

IL PRINCIPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

njn, už to začíná...

Reagovat
GEGE

Těd to Maccarone zadrbal...

Reagovat
jtbs

Siena uz len jeden gol a je to v caiku

Reagovat
smazaný uživatel

WESLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

EKDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALIIIIIIIIIIIIINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
GEGE

Reagovat
Tsigi

Ještě, že jsem to nevypl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Siena

Reagovat
terry

40. minuta - 2:2 Škoda, že se nedívám. Aspoň, že se trefil Diegol!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
terry

Reagovat
Shevchenko

Celý EF (teměř) fandí Sieně!

Reagovat
smazaný uživatel

co za to?

Reagovat
terry

Reagovat
10

Reagovat
M11

Reagovat
GEGE

Reagovat
mastakillah

si piš

Reagovat
Tsigi

Big Mac hraje proti ,,nejlepší( ),, obraně na světě dost dobře, míč má jak přilepenej, už jen kvůli němu by bylo Sieny v Béčku škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Cris na tom triku, co drželi interisti, to je ta Sneiderova baba nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

aha, dík...

Reagovat
Tsigi

Ronaldo to je, původně jen letní láska, ale teď o svátcíh se zase potkali

Reagovat
smazaný uživatel

hodí se k sobě, přejme jim to

Reagovat
smazaný uživatel

ona je riadna kocka

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad Chivu, nééé? Vždyť to zvedal i Stankovič .

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo nejspíš pro Chivua...

Reagovat
Tsigi

jak malýho kluka si tam vodí trpajzlíka z Kolumbie

Reagovat
GEGE

Siena zatím hraje sympaticky snad aspoň ten bod urvou.

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana nasa dnes stoji za figu...a najhrosie je na tom,že do druheho polcasu nema Jose k dispozicii ani jedneho poriadneho hraca na striedanie,aby s remizou nieco urobil,takže zabojovat budu musieť hraci,co su momentalne na ihrisku...go go Inter!

Reagovat
Shevchenko

Mere jsi tu někde? Potřeboval bych vědět jak je to ve fantě s těmi přestupy, když mi hráč (Stankevičius) odejde do zahraničí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita to myslím povolil, tak si vem do pěti mega normálně náhradu navíc.

Reagovat
Shevchenko

Jo díky, takže se mi zachová ještě jedna náhrada?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

proč Curci střídal?

Reagovat
smazaný uživatel

asi při tom střetu s Mottou, sand to Pegolo vychytá

Reagovat
GEGE

sem to nějak nezaregistroval...doufejme

Reagovat
smazaný uživatel

3 střídání o poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Stankovic je zraneny,už pomaly nebude mat kto ani hravat

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautovic bude davat loptu smerom dozadu,pritom my potrebujeme skorovat

Reagovat
smazaný uživatel

Il capitano škodička

Reagovat
smazaný uživatel

vedle

Reagovat
smazaný uživatel

teraz ako keby sme hrali len s 10 hracmi

Reagovat
smazaný uživatel

muze mi nekdo napsat rozestaveni interu( + hraci), tes sem to zapl a nak se v tom nevyznam.diky

Reagovat
terry

Dejan. Ve fantě už mi nemá kdo hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

M

A

C

C

A

R

O

N

E

E

E

E

E

Reagovat
smazaný uživatel

prehrali sme

Reagovat
vitasrp

Těsně vedle.. Pod Josem musíš počkat na závěrečný nápor, kde máš prakticky jistotu, že nějakýho haluzáka do brány dotlačíte..

Reagovat
GEGE

Siena zaslouženě Reginaldo

Reagovat
Tsigi

MAAACCAAAAAAROOONEE

takhle hodně už jsem dlouho jínýmu týmu než AC nebo Slavii nefandil

Ekdal by jednou mohl být velkým hráčem

Reagovat
smazaný uživatel

Ekdal mě na začátku celkem štval, ale s Malesanim se rozehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Macca už klid nebo zítra podepíšeš v City

Reagovat
Shevchenko

JOOOOOOOOO MAAAAAAAAAAAAXXXXXXXXXXXX

Siena hraje úžasně, hši jedéééééééééééééém !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Co to tam ty špagety blbnou?

Reagovat
smazaný uživatel

za tento vykon sa hraci Interu mozu poriadne hambiť

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nemame stred hriste a Moratti si mysli ze to vyresi tim ze koupi Ledesmu

Reagovat
smazaný uživatel

obavam sa aj o zápas s Bari,marodka je velka

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze Jose se tam boji dat Stevanovice atd

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautovic,Stevanovic su na ihrisku,ale nic nehraju,ziadna klucka atd

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Stevanovic tam prisel ted ale treba Samuel na levim beku co tam predvadi to je nevidany dyt tam ma Donatiho

Reagovat
smazaný uživatel

dneska cela obrana je totalne derava,nerozumiem to je co sa s nou dneska stalo,inkasovať 3 goly od Sieny tak to je trapas jak hrom

Reagovat
smazaný uživatel

nj tohle se jednou muselo stat, ted musime koukat dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Wes dostane cervenou dneska

Reagovat
Tsigi

já bych vylil Sneijdera

vůbec to nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Stevanovic teraz

Reagovat
smazaný uživatel

tohle zatím vypadá na tzv. celosvětový padák-kdysi chodil do jedný pobočky jedné sázkové kanceláře kam sem občas zavítal chlapík,který se "jakože vyznal" a ten takhle vždy označoval "nečekané" prohry jasně vedoucích prvních celků s outsidery

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Maicon to j k smichu dneska

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
GEGE

Hm Sneijder klobouk...

Reagovat
smazaný uživatel

jedem jedem !!

Reagovat
smazaný uživatel

JAVIER!

Reagovat
mastakillah

Sice se zápas ještě nedohrál, ale už teď se může říct, že ten zápas měl všechno.Hodně gólů, všechny krásné, nasazení hráčů Sieny, vůle hráčů Interu vyrovnat. skvělý výkon Maccaroneho, Ekdala, Cribariho i obou brankářů, dva krásné přímáky Sneidera a z toho mi vychází nejspíš remíza, ikdyž příjemnější by byly 3 body pro Sienu

Reagovat
smazaný uživatel

krááááááááááááááááááááááááááááásaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

na nas ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

to uz je moc

Reagovat
GEGE

Tak tohle je nespravedlnost typický inter

Reagovat
Slejdy

presne

Reagovat
Tsigi

už se těším až vypadnou v LM, to je vždycky takový ten okmažik zadostiučinění za celou tu sezonu

Reagovat
terry

Přijde to brzy.

Reagovat
Tsigi

oni vypadli už teď, jen se to musí odehrát

Reagovat
terry

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses nedivil - je to úsměvné - když to nejde v lize, aspň se odvoláme na "jistotu" s Anglánama v LM, zatímco nám to jde, jako po másle

Reagovat
Tsigi

prostě jsem rád, že Inter je aspoň v Evropě trapný, když už ne v Lize

ta nejlepší kombinace, že bude špatný v lize i v LM bohužel ne a ne přijít

Reagovat
10

ta doba se blíží, přestože to tak na první pohled nemusí vypadat

Reagovat
Jajinek

To už jsi říkal v srpnu... "Dávám bolševikovi rok"...a jak to dopadlo...

Reagovat
10

budu to říkat pořád, dokud se to nenaplní...je to blízko

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to jo

Reagovat
Jajinek

Uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

říká fanoušek Juventusu, který je rád, že doma nedostal bůra od Bavorů, kteří údajně neměli šanci. Neříkal jsi, že letos jedete na titul ,že jsme vyprahlí, že máte lepší tým atd.? Dochází náboje co

Reagovat
10

kdo říkal, že Bayern nemá šanci? to, že má Juventus lepší tým jsem taky nenapsal, toho si schopnej jenom ty...já jsem jenom říkal, že letos vyhrajeme titul a v to budu věřit do poslední možný chvíle...a když to nevýjde, tak to výjde příští sezonu, protože my nejsme Inter, abysme na titul čekali 20 let

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

vrána k vráně....

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak sis pěkně zase pomasíroval ego a teď šupky dupky uklidňovat nervy před večerním odstřižením od Scudetta. Říkals to ty, tak se nesnaž vycouvat od vlastních slov...

P.S. Lepší je čekat 17 let (ne 20 - nauč se počítat) na jeden titul, než si jej rok po roku krást, viď

Reagovat
10

na to, jakej seš přizdisráč si docela otevíráš hubu...abys nenarazil

Reagovat
smazaný uživatel

no nepovídej. Ehm, podle čeho soudíš, že jsem přizdisráč, sráči?

Reagovat
herbage

Juventus si je neukradl, Juventus si je koupil a to je rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

nuance

Reagovat
Tsigi

asi tak zachvilku jim to tam ,,pomře,, dyť to jsou všechno dědci max 5 let a končí to

Reagovat
smazaný uživatel

za to u vás to přichází poměrně často

Reagovat
Slejdy

jojojojo

Reagovat
M11

jj hnus

Reagovat
smazaný uživatel

to su emoooooocieeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

takto sa bojuje

Reagovat
mastakillah

Tohle si Siena rozhodně za dnešní výkon nezaslouží , ale je to fotbal

Reagovat
terry

100. pro Janov

Reagovat
GEGE

Siena byla lepší a zasloužila si vyhrát ale prostě Inter je tým haluzáků...

Reagovat
Tsigi

nečekaně

Reagovat
SqueeZy

asi tak...

Reagovat
10

CAAAZOOOOOO.....kua, tohle je zase jednou nezasloužená výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to těsná ofsajdovka, ten 4. gól, šlo to písknout na obě strany. Být to my, tak nás rozhodčí řízne Nespravedlivé vítězství, Siena celý zápas jednosznačně lepší. Bohužel, štěstí mělo jiný názor.

Reagovat
smazaný uživatel

cazzo se píše takhle

Reagovat
smazaný uživatel

skvely zápas pre nezaujateho divaka,lenže pre mna obrovske nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Jak to mohl ještě otočit? A Samuel na lávce.

Reagovat
GEGE

Každopádně Siena velmi sympatický výkon dnes kopec měli kopec smůly.Přeju jim ať se udrží.

Reagovat
M11

haluzaci no

Reagovat
M11

Siena nesmi spadnout

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar Wilde - Jak je důležité míti Filipa

Jose Mourinho- Jak je důležité míti Wesleyho

Reagovat
smazaný uživatel

Wesley hral dnes famozne .... tie priame kopy stali zato ....

Reagovat
lnterista

PAZZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Siena respect. A pak ať si něvědomí tupci stěžují na nekvalitu italských celků ze spodu ligy. Siena odehrála perfektní zápas. Forza Calcio!

Reagovat
smazaný uživatel

od Weslyho cakam v LM proti Chelsea aspon jeden taky gol ako dal dneska z priameho kopu a taky gol moze presne rozhodnuť o tom,ci postupime alebo nie

Reagovat
Slejdy

bez spat

Reagovat
smazaný uživatel

fakt neskutocne "krasny" prispevok

Reagovat
Slejdy

za to na ty tvoje je tu kazdy zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

ja nie som zvedavy na tie "krasne" prispevky,že bez spať,fakt už nic ine si lepsie nevedel vymyslieť,ten tvoj prispevok len "nieco" dokumentoval

Reagovat
Slejdy

pomiluju ten vas jazyk

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

preco by som nemohol fandiť Interu?

Reagovat
-PeCa_08-

Tyjo, co inter to haluz..

Reagovat
smazaný uživatel

Inter byl sympatickým mančaftem v dobách Djorkaeffa,Pagliucy apod. paradoxně.Po koruoční aféře,díky níž mohly vyhrát tituly které by jinak nevyhrály v dalších 50 letech je to jedna nesympatická sebranka ...

naštěstí v Evropě končí většinou na začátku března....

Reagovat
smazaný uživatel

uf,pravopis....

Reagovat
smazaný uživatel

které by jinak nevyhrály

Reagovat
smazaný uživatel

no já vim,hrubka jako prase...to bude tou sklenkou 38procentní lihoviny

Reagovat
smazaný uživatel

ta hrubka je to nejmensi

Reagovat
smazaný uživatel

a co Inter moze za to,že co robil Juventus?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele klídek jo? Zase tu nerozjíždějte diskusi o tom nešťastném roce. Řekl bych že to byl problém celé Itálie a nejen náš, ne každý dostal co si zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som tu Calpioli nezacal spominat

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, čtu. Takže to nechme tam, kde to teď končí. Neřešme to, tečka, konec.

Reagovat
M11

mlc

Reagovat
smazaný uživatel

to napis niekomu inemu,kto tu zacal spominať nekale praktiky

Reagovat
M11

nesnasim kdyz takova lama zacne rozebirat veci o kterych vi hovno.. tak prosimte mlc na toto tema

Reagovat
Tsigi

letos se dostanou v Evropě do nejdelší fáze za poslední roky, odvetu osmifinále hrají až 16.3

Reagovat
lnterista

jestli ti tohle staci ke stesti

Reagovat
Shevchenko

Tak to mě teda poserte, tam nahoře má někdo černomodré triko. Bože jak já jsem nasranej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně.

Reagovat
herbage

Vám nestačili minulé kolo tři penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

polib si prdel taky konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jinam mělo zde být:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
herbage

To je za Chelsea, viď?

Reagovat
terry

Dneska si mě trochu rozohnil. Jinak v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

pokud správně tipuju, zejtra bude jeden z vás ještě víc :)

Reagovat
Jankul18

jj naprostý souhlas

Reagovat
-Kopy-

Hm, tak ten Siena a hlavně pak Maccarone Je mi jich líto zasloužili si minimálně bod, jak dal Inter na 3:3, tak mi bylo úplně jasný, že vyhraje. Tohle prostě Inter umí.

Reagovat
Tsigi

oni jsou v tomhle hrozně silní a vlastně se už divím, že mě to pokaždý překvapí a naštve

tohle je jak s Dynamem

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé, že někdo v tom vidí sílu a někdo "něco jiného"

Reagovat
smazaný uživatel

Celý EF (téměř) je nasraný, paráda.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rodila se senzace, je to zklamání, ten výsledek.

Reagovat
lnterista

jasne rozumim...zvlast po takovym vykonu a scenari

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pro nezaujatého fanouška to musel být fakt nářez. Jsem rád, že Siena zahrál takový zápas, protože to je dobrý impuls pro ostatní týmy, že se s Vámi dá hrát.

Reagovat
herbage

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Co to má znamenat?

Reagovat
herbage

Nic, jen menší provokaci Ostatně týmům kterým bych titul v Serii A přál stejně něco podobného nehrozí, tak je mi jedno, který z korupčnických klubů to vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Slizký jidáši.

Reagovat
herbage

Až tak, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

No jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí, krása, paráda! Samuel zavěsil a já vybouch radostí! hahaa

Reagovat
smazaný uživatel

ako vidim,tak plno ludi tu nemoze prekusnuť že Inter vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsi viděl zápas stejně jako já, tak se nesmíš divit Hráli jste tužku a měli jste štěstí. Ale i to k fotbalu patří

Reagovat
Slejdy

co ty musis byt za trageda boze...radsi du od pc,nechcu tu nic zacinat

Reagovat
smazaný uživatel

chod sa vybuvat

Reagovat
Slejdy

vis kam muzes jit ty ze...tak cao

Reagovat
smazaný uživatel

klidek,kontroluj sa

Reagovat
Slejdy

vis co mi muuuzes

Reagovat
smazaný uživatel

ten spanok ti teraz asi najviac pomoze,zajtra už bude dobre

Reagovat
Slejdy

sak uz idu ty moj brat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Siena hrála svojí typickou hru pod Malesanim(Cazzo, to je jeden znejlpeších trenérů, jaké znám), škoda těch zbytečných faulů a Snaijdera nakopat do prdele příště. Maccarone jako Totti Sieny běhal ke každému ze stoperů, odehrál fantastický zápas, ale už měl i lepší zápasy takže snad nebude chodit s nosem nahrou, fantaMAAAX!!! Líbili se mi kraje obrany, kdy Rosi běhal na pravo jak pružina po lajně. Criabri a Brandao celkem dobrý, ale nechat si dát gól od stopera je trapas, mluví se o tom, že nový majitel Sieny chce z5 Portanovu, ale kdoví, kdyby to vyšlo byl by to ten nejlepší tah. Reginaldo, Ekdal taky slušní. Zápas dobrej, výlsedek hroznej.

Na inter radši nic psát nebudu, byl bych sprostý, gratulovat taky nebudu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
M11

gratulovat ani neni k cemu

Reagovat
smazaný uživatel

Icredible..Bujaka.

Reagovat
vitasrp

That's why we love Jose Mourinho.. Neskutečnej obrat, kterej si mimochodem Inter ani za předvedenej výkon nezasloužil, jenže to je už kouzlo Joseho, otočit kdykoli a za jakékoli situace.. On zkrátka nemůže doma prohrát..

Přitom paradoxně to byla hlavně jeho osoba, která Interu způsobila tohle trápení.. Nevím, co ho k tomu vedlo, pravdou ale zůstává, že praktikované rozestavení 4-2-3-1 se málem hrubě nevyplatilo, naprosto nefungovalo a může hovořit o velkém štěstí, že si nakonec odnese tři body.. Pravda je, že mu chybí velké množství hráčů, proto ten výkon asi nemohl být zcela optimální, ale stojím si za svým, kdyby dneska zvolil jiný styl, horší by to snad ani být nemohlo..

Navíc nejenom že samotný systém nefungoval, ono se na něj nabalilo ještě několik taktických chyb, které pak špatný výkon týmu ještě umocnily.. Ti dva středoví hráči na place v podstatě nebyli, rozehrávce nevládli, takový Motta toho dost pokazil, a v defenzivní činnosti byli oba úplně k ničemu, protože se pohybovali moc daleko za útočnou trojicí a v případě ztráty míče měla Siena uvolněný prostor k přechodové fázi, čehož také nadmíru využívala.. Tím pak vznikala velká neschopnost Interu cokoli vymyslet, protože zejména v druhém poločase ofenzivní trojlístek dost kazil a k získání míče zpět pak potřebovali dost velké úsilí a značný časový úsek..

Na to taky navazuje hra obrany, celkem jsem nepochopil, proč se za každé situace snažili nesmyslně držet velkou hloubku a proč nebyli schopni aspoň jedenkrát hřiště zkrátit?? Přitom to jasně nahrávalo k velmi kvalitním protiútokům Sieny.. Inter pak kvůli tomu nemohl napadat, nevytvářel na soupeře tlak, u každého míče byl pozdě a jeho hráči zbytečně museli operovat na zvětšeném prostoru.. Obecně byl střed hřiště strašně děravý, kdyby tohle zopakovali proti CFC, s úspěchem by se zajisté nesetkali.. Ačkoli samozřejmě chápu, že to bude jiný zápas, Interu bude k dispozici větší množství hráčů a Jose taktéž zvolí jiný herní systém.. A i kdyby ne, alespoň by Internazionale nehrálo první poločas v 10(Quaresma) a druhý v 9(Arnautovic, a ten druhý mladík, teď si k sakru nevzpomenu na jméno..)

Alarmující je vlastně i to, že Siena měla více nebezpečných a nadějných akcí jak domácí.. Nebýt těch dvou úžasných přímáků Sneijdera, Inter by si o třech bodech mohl nechat jen zdát.. Zároveň tak přemýšlím, koho bych z domácích vyzdvihl, za veledůležité branky určitě Sneijdera, ačkoli herně to nebylo nic extra, ovšem jinak všichni odevzdali veskrze průměrné či podprůměrné výkony.. Za Sienu odehrál fantastické utkání Maccarone, trochu mi oživil vzpomínky na to, jak táhl Middlesborough skrz pohár UEFA..

No každopádně dneska to bylo jedno z nejdramatičtějších utkáních, co jsem ze SA poslední dobou viděl, jen tak dál..

Reagovat
Shevchenko

To není "kouzlo" Mourinha, ale "kouzlo" Interu. Oni takhle hrajou odjakživa.

Reagovat
Slejdy

presne..to uz tak bude asi naporad

Reagovat
smazaný uživatel

kdo umí,ten umí (smajlík se zvednutým prostředníkem ) :-))

Reagovat
terry

A ještě když k tomu kouzlu Interu přijde Mourinho, tak je na haluz zaděláno..

Reagovat
smazaný uživatel

nemozeme kazdeho tak s prehladom poraziť ako vas

Reagovat
Tsigi

12 ?

Reagovat
smazaný uživatel

pozri sa najprv co pise vyssie Shevchenko ako sa navaza do Interu,tak som musel reagovat

Reagovat
vitasrp

Holt kouzlo velkých týmů - a velkých trenérů taktéž.. Já bych v tomhle ani přínos Mourinha neshazoval¨, on naučil vyhrávat v závěru a otáčet výsledky CFC, teď v tom pokračuje i v Interu, pro kterej to sice není nic novýho, ale když se to spojí ještě s osobou Mourinha, je to v závěru docela fičák..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Whisky Sneijder

Reagovat
Shevchenko

Mere co ten Marius?

Reagovat
smazaný uživatel

nahoře

Reagovat
Mihal

FORZA INTER

Reagovat
SqueeZy

že se tak vzrušujete, akorát tim Interistům děláte dobře...

Reagovat
vitasrp

Já ty obraty v závěrech žeru - nejen, že je to pro fanoušky vítězného klubu nejlepší adrenalin, co může být, ale je pak i docela sranda sledovat reakce ostatních fanoušků v různých diskuzích.. Perfektně to rozdmýchá emoce..

Reagovat
Tsigi

mně osobně je jedno v jaký minutě Inter vyhrál, ale mnohem víc mi vadí, že prostě hráli hrozně a Siena hrála fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Tak to tě musí štvát v podstatě každá jejich výhra, ne?

Reagovat
Tsigi

no prakticky jo

proti Arsenalu a Jihlavě bych jim fandil

Reagovat
smazaný uživatel

ale urazky typu smradi z interu,to aky skorumpovany ten futbal cely zapas nic a za 2min odrazu otocia zapas jooj nenavidim ten klub a mourinha teez spinyy....to je už moc

Reagovat
vitasrp

Však se nad to povznes, zasměj se nad tím, protože vy jste vyhráli a řeči ostatních proto můžeš brát tak jenom pro pobavení...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Přesně tak. Mně je líto Sieny a Trewinna, přesto mi to ale nedalo, abych si do fandů AC a Juventusu nerýpnul, zvlíšť když tu není dneska dolar

Reagovat
vitasrp

No jo, s dolarem jako věčným provokatérem by to tu žilo snad 2x tolik..

Reagovat
smazaný uživatel

dolar bohužel ještě zvrací kvůli vikendu šampionů

Reagovat
smazaný uživatel

jo, viz. čukotka - barcelona loni..to bylo zlatý

Reagovat
Shevchenko

Hezký.

Reagovat
Tsigi

já skoro brečel štěstím, to byl klasický příklad, kdy láska a pravda vítězí nad lží a nenávistí

Reagovat
jtbs

ako z rozpravky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Je možný, že dneska Luca Toni 10x fauloval a byl 13x faulován? To je neuvěřitelný, totální válka proti Yepesovi. Už se těším na souboje s Kjaerem, Samuelem, Panuccim, Ranocchiou a hlavně Chiellinim.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl mazec. Viděl jsem to od 30. minuty a Luca hrála parádě. Klobouk dolů před tímhle kaufem. Až budete v plné síle a plném počtu na hřišti, budete hodně zlobit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

perfektni zapas odehral,jen gol tomu chybel

Reagovat
smazaný uživatel

*hrál

Reagovat
božský John

Trewinn leží někde pod stolem se záchvatem

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
10

chudák, životní výkon Sieny a takhle to skončí

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne, já jsem v poho. zápasy s Interem mám přečtenéroky dopředu...

Reagovat
Lubinterista

No ale ta plichta v předposledním kole před 2 rokama u nás... Pak do Parmy s nervama. Dodneška nezapomenu jak jsem byl nasranej

Reagovat
Jankul18

Snejder potvrzuje, že to byl skvělý kauf, doufám že něco podobného předvede David

Reagovat
Lubinterista

Tři body dobrý, radost kolik je tady nasranejch taky veliká. Ale aby to klukům ze Sieny nebylo líto, tak se může v její podpoře pokračovat next week, to už by si zasloužili zlomit. Takže pro příští kolo zase všichni „Forza Siena“.

Reagovat
SqueeZy

a co z toho máš, že je tady tolik nasranejch? ono se za to dá něco koupit?

Reagovat
Lubinterista

Koupit se za to nic nedá (zajímavá otázka). A co z toho mám? Neumíš číst? Radost. Když si přečteš některý komentáře, pochopíš. Kdyby Siena vyhrála, tak by se ty žvejky rozjeli ve velkým (přirozeně, chápu to), měli by radost oni, taky by si moralizoval? A jak si napsal výše, zavdali příčinu. Ale v podstatě máš pravdu.

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Jankul18

No právě to je na tom to nejhorší, že další kolo nemaj šanci na body, to je ta prohra právě krutější!

Reagovat
10

Reagovat
Lubinterista

Tak už nebuď nasranej, tohle nikam nevede . Umíš ty se někdy neozvat?

Reagovat
10

chlastám si tady nějaký bobule, nasranej, že to Inter zase takhle blbě ukopal a pak tady ještě machruje modročernej Luba...někdy prostě nejde se neozvat

Reagovat
Jankul18

Reagovat
Lubinterista

(taky trochu piju)

Pro tebe: Forza INTEEEEEEER!!!!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

ty a trochu, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER !

Reagovat
smazaný uživatel

no nemohol som to pozerať v telke .. tak chvalabohu ze na nete mi to šlo v pohode az na 5 minut asi .. takze mi ušiel makaronov prvy gol .. a navyše podal som 1 na inter uz bolo 87. minuta šiel som pre tiket ze ho roztrham v zlosti ze nevieme vyhrať nad poslednym teamom tabulky a dokonca doma ale opäť sa ukazal charakter mužstva a nezlomna chuť po víťazstve .. ale obrana sa mi vobec nepačila samuel vlastne hral hrozne na tom lavom beku ale ten gol nakoniec všetko odčinil dôležite su 3 body a vzdialenie sa superom .. este keby tak šlager kola skončil remizou bol by som nadmieru spokojny inak neviem či ste si všimli minuly rok inter ked dal 4 goly aspon raz tak to bol sviatok tuto sezonu sa im to podarilo uz 4.krát ak dobre ratam .. s palermom 5 golov s janovom tiež 5 .. v derby s AC 4 .. a teraz so sienou 4 .. tak ako bol inter zavisly do značnej miery od zlatana tak teraz je zavisly od wesleyho .. už je priam ako juninho len ten mal vzdy trošku inu trajektoriu letu lopty ked brankar vlastne ani nevedel do poslednej chvile kam to padne ked mu lopta zaplavala .. mozno keby sa nemusel striedať brankar sieny tak ani ten 3. gol inter neda ale to uz je len ze keby bolo keby .. užasny zapas neuveritelne emocie .. škoda stankoviča začina sa nam rozpadavať zaloha

Reagovat
jtbs

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
jtbs

sobota bola vasa, nedelu nechaj nam

Reagovat
Lubinterista

na neděli dáme plichtu, jo?

Reagovat
jtbs

v ziadnom pripade

Reagovat
Slejdy

remiza nebude .. 1 nebo 2

Reagovat
M11

radsi bych tu 1

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

opet sa potvrdilo ze nemame zalohu okrem snejdera je kazdy zaloznik priemerny mottu by som predal hmed aj zadarmo siena hrala vyborne co ma tesi su iba 3 body verim ze juve zaboduje

Reagovat
Pinturicchio

Kdo se mi to tady smál, když jsem říkal, že Sneijder bude tahoun jako kráva?

A jinak neskutečné, už když byl poločasový výsledek, přesně něco takového jsem očekával. To by člověk brečel, jestli zase ligu vyhraje ne nejlepší, ale jednoznačně nejštastnější ( nejvíce haluzující ) tým.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mě fakt baví - bože chtěl bych vidět, co bys psal kdyby se to stalo vám. Nějak si to je potřeba zdůvodnit...

Reagovat
Pinturicchio

Mně bavíš Ty, joudo, kdyby jsi neměl modročené klapky ... ale radši nic

Reagovat
smazaný uživatel

já tě chápu

Reagovat
vitasrp

Tohle je jedna z nejlepších výher Interu za poslední dobu, protože tolik nasraných a srdičko si vylévajících komentářů jsem tu dlouho neviděl.. Parádně se nad tím dá zasmát..

Jinak Inter rozhodně není nejšťastnější a nejhaluzovější tým v Itálii - on je zkrátka a jednoduše nejlepší, že si to neumíš přiznat je tvůj problém.. Takovéhle závěry mají vždy ty nejlepší mančafty, ona to taktéž je vlastnost, která je velkými mužstvy dělá.. V Anglii má obodobné závěry utkání CFC, MU, loni i Liverpool a většina lidí to za prosté haluze nepovažovala - když se to stane jedenkrát, OK, jenže Inter a potažmo Mourinho do hráčů dokáže vštípit takovou psychickou odolnost, že dokáží vstávat z mrtvých..

Jinak stát se tohle tvému týmu, jsem přesvědčen, že by ti to nevadilo.. Naopak bys skákal radostí až do stropu..

Reagovat
Jajinek

Byla to tragédie...nemáme hráče a musí hrát největší tragédi jako Quaresma a Arnautovič. Vlastně celý zápasjsme hráli v 10ti. Ostatní se pak přidali k ležernímu výkonu. Hlavně obrana. Nechápu, jak se se mnou někdo mohl hádat o tom, že máme dost hrýčů a zládneme to i bez Vieiry.

Ta výhra byla naprosto nezasloužená, Sieny je mi líto. Ale může být hůř. Kdo nasstoupí v záloze do dalšího utkání? Jediná možnost bude Zanetti - Motta, Pandev, Wes, Mario...

a na lavicce bude zase jen Quaresma....to je vážně smutné.

Celkem potěšil Stevanovič, měl tam pár dobrých nahrávek a v nouzi bude použitelný.

Výborně hrála útočná vozba Sieny, Cordóba díky nim kupil moře chyb.

Ještě že Wes umí zahrávat aspoň ty standardky, na tvorbu hry je povětšinu času nepoužitelnej a nedokáže ji diktovat, měnit její tempo atd. Vyjímkou byla krásná přihrávka na Milita, bohužel, dalších 5 takových míčů poslal úplně do....ale jak říkám, vyhrál nám zápas!

Jinak koukal jsem se z postele, bylo mi fest blbě, mám chřipku jak blázen, předzápasem jsem měl teplotu 38, po něm už skoro 40...

Ještě že jsem ale nebyl zárověň na EF, číst si totiž ty Msgoovi výblitky, tak mě asi jebne rovnou.

Otázkou je co dál. Stav zraněných bohuže vedení nutí opravdu někoho přivést. Ať už si dělají co chcou...jen a´t mě ušetří doho Ledesmy....

Reagovat
smazaný uživatel

Córdoba kupil moře chyb? Zase bych nepřeháněl

Reagovat
Jajinek

Mě se zdálo že jo, hlavně pozičně.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se teda vůbec nezdálo, dobře zastavoval útoky - čistě! To už spíše Lúcio zmatkoval, na druhou stranu byl ale dobrý dopředu....

Reagovat
Jajinek

No že by těch útoků nějak zastavil, dobrá polovina nebezpečných akcí Sieny vyústila v gól. Mě se jeho výkon, stejně tak jako celé obrany, nelíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak líbil/nelíbil - dobré to nebylo, ale co už ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ke včerejšku, pochválit můžu jedině tak Wese, který dal 2 góly + má asistenci na ten Militovo gól, jinak se mi nelíbil nikdo (teda až na Wesovu manželku ). Júlio nic nechytil, obrana byla děravá, Maiconovo centry lítaly na tribunu, včera byl hroznej, stopeři nebyli bezchybní a Samuel na levém beku byl snad špatnej vtip. Dát pomalého Samuela proti rychlému Reginaldovi byla od Mourinha fakt blbost, to měl LB hrát radši Cordoba. Ale dal vítězný gól. Dejan s Mottou defenzivě moc nepomáhali, navíc Motta neuměl ani pořádně nahrát, byl taky hroznej. S Wesem spokojenost, Quaresma hrál včera jako Mancini, bál se udělat něco dopředu a když už něco zkusil, tak ztratil míč. Milito jedna šance, jeden gól. Panděv byl ze začátku aktivní, měl tam dobrou akci ve vápně, ale v druhém poločase se totálně vytratil, až ke konci nahrál na ten gól Samuelovi. Arnautovič toho moc nepředvedl, ale měl podíl na tom posledním gólu. U Stevanoviče není moc co hodnotit.

Reagovat
Jajinek

Navázal bych na tu hru Motty a Stankoviče. Oni hráli jako by bez zápalu, a když se míč náhodou dostal za ně, tak se ani moc neobtěžovali vracet a všechno to nechali na obraně, U prvného gólu Dejan, u třetího Motta. To se mi moc nelíbilo. Jinak jak říkáš, pochval by člověk moc nerozdal.

Reagovat
smazaný uživatel

No koukám na diskusi a taky musím říct, že mě těší na nasranost, to ani nejde jinak . Samozřejmě, včera to bylo minimálně remízové utkání, vyhráli jsme nezaslouženě. Na druhou stranu - co je to zaslouženě? Vyhrál zkrátka tým s větší vůli - makali jsme až do konce, ačkoli to evidentně nešlo a měli jsme vybrajkiovaný kádr. Když musí jít na plac tragický Arna sotva půl minity před poločasem, je to smůla. Mladíci se moc neukázali, hořel nám střed hřiště. A proč? Protože tam nebyl Javier. Furt čtu ty kecy, jak nestíhá a že má raději být v obraně atd. - hovno. Včera se jasně ukázalo, že bez něj neudržíme zálohu ani poločasm, nikdo se nevracel, nevypichoval míče, nediktoval tempo... Javiera mám taky raději na belku, ale prostě za něj nemáme náhradu d zálohy, takže je to jasný. Opět náš nejlepší hráč zatím - Il Trattore

Milito dal pěký gól a bojoval, Pandšv zpočátku solidně, pak neviditelný. Arna a Quaresma ničem. Motta tam snad nebyl, Dejan taky nic moc. Maicon hrál hluboko pod své možnosti, stopeři ušli - Lúcio doře vyvážel míče, Iván bránil. Jinak, ale obrana celkem nejistá, pořád to jkít ne,ůže. Zápasy jako včera se prostě občas vyskytnou, důležité je je vyhrát - tohle dělá rozdíly. A ty ubrečené pindy o "typickém haluzu Interu"? Můžu se jim jen zvysoka vysmát (a že se zase ozývají hlavně Juventini ). José moc neměl na výběr, jsem rád za body, hladký průběh moc čekat nešlo, vzhledem k našemu kádru k zápasu. Jsem rád, že rozhodl právě Žula, moc jsem mu to přál. Wesley parádně

FORZA INTER, PER SEMPRE!!!

p.s. Slepička byl opět mimořádně tragický

Reagovat
Jajinek

Zanetti teď bude hrát v záloze, páč už nikdo jiný nezbyl. A na levého beka bych dal Ivana. On je přeci jen trochu pohyblivější naž Samuel.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale ten Javier mě fascinuje, ve svém věku nemá konkurenci....

Reagovat
10

hm, doslova

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobře, že se shodneme

Reagovat
10

pokud ti to příjde, jako shoda

Reagovat
smazaný uživatel

pokud jsi natvrdlý

Reagovat
smazaný uživatel

Inter Wesley Samuel aneb výprodej z Madridu zařídil tři body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Já prostě nemůžu jinak, Bojdo, tohle Tvoje fanatické obíhání diskusí a palcování pro všechno, co je jen trochu "proInterácké" je strašná sranda

Reagovat
smazaný uživatel

že se měješ sám . Chápu tě, je to tlak, viď? Nerad bych se z tvého pohledu koukal na tabulku, opravdu nerad - proto mě nemůžeš nasrat, páč tě chápu

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasná věc, když jsi před pár lety byl ve stejné pozici

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vím jaké to je se utápět v rozčilení a bezmoci, takže mě ubohé kecy o haluzi atd. nemohou nasrat, spíše se bavím, a užívám pocitu

Reagovat
SqueeZy

"jj, vím jaké to je se utápět v rozčilení a bezmoci" před 4 rokama, když byl Inter 17 let bez titulu ti bylo 13, to si se utápěl v rozčilení a bezmoci? Já měl teda jiný problémy...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, věř, že mě to sralo neskutečně. Jinak, zas takovej znalec mé osoby nejseš, před 4 roky mi bylo 14,5

Reagovat
SqueeZy

to mám asi špatnou pamět, pamatuji se že si psal že ti je 17. A není to tak dávno...

Reagovat
smazaný uživatel

pleteš se, jsem narozen 8. 7. 1991 - už jsem to psal 100x - furt se mě tu na to každý ptá. Nějaká úchylka mi začíná připadat. Nebo daň za slávu?

Reagovat
SqueeZy

spíš lidi zajímá z koho lezou tyhle názory... S tou slávou bych to zase nepřeháněl...

Reagovat
smazaný uživatel

nadsázka

Reagovat
vitasrp

No na svůj věk máš teda i historii italský kopaný dost hustej přehled..

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Pinturicchio

Věř tomu, že sám se nesměju .

Reagovat
Alberto Aquilani

Ako sa v tejto sezóne prezentuje Gianluca Curci a Aleandro Rosi ? Otázka teda najskôr na Trewinna .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Curci chytá před nejhorší obranou ligy, takže těžko mu něco vyčítat, ale taky nic nepřidá navíc,... hodněkrát nejistý. Moc vyráží balóny před sebe. Se bojím, že ani vy už ho nebudete chtít.

Rosi je super, už loni v Livornu se mi líbil, rychlý a chytrý při útocích. 4-3-3 mu vyhovuje, má jistý základ na pravé obraně!

Reagovat
Alberto Aquilani

dík , Rosi by sa hádam už aj mohol vrátiť , teraz keď odchádza Cicinho a Cassettimu je 50 . Som si myslel , že Aleandro moc nehrá , ale je pravda , že to ensledujem moc , no

Reagovat
smazaný uživatel

ale mohli by ste to udělat jak os Curcim loni, prodloužit hostování o rok nebo Okaka kdyby si chtěl zahrát fotbal by taky mohl přijít

Reagovat
Alberto Aquilani

Okaku na hosťovanie by som Vám dal , teraz ked je Toni

Reagovat
lnterista

http://www.youtube.com/watch?v=gPGuZ6oLFSE&feature=related tohle proste leci...nadhera nadhera...uzasnej pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek Interu mi byl celkem ukradenej, ale když tak čtu tady tu diskuzi, tak mám strašnou radost, že to Inter otočil tímto způsobem a vyhrál. Nesnáším, když banda lidí nemůže unést, že jeden tým je o parník bodově lepší než ostatní a tak si vylívají zlost. Dobře vám tak, dobře Inter.

Ale jinak souhlas, Inter v LM teď narazí, Carlo si to pohlídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s poslednou vetou sa neda suhlasiť

Reagovat
terry

Souhlasíš i s tím koncem, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

jedna vlaštovka jaro nedělá

Reagovat
terry

Teď jsem to úplně nepochopil, jestli narážíš na to samé co já. Čekáš konec Nerazzurri v CHL?

Reagovat
SqueeZy

kdo ne...?

Reagovat
smazaný uživatel

nn, chtěl jsem říci, že jedním špatným názorem nezkazil celej koment

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tou LM si nejsem nějak extra jistý, uvidíme... Co koukám, tak Sneijder dává goly z přímáků a tam je celkem slabina Chelsea, standartní situace.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi dela ten komplex ze stejny pozice Chelsea...

Reagovat
GEGE

Těch 20 min co jsem viděl hrála Viola dost dobře navíc jim neuznali regulerni gol.Pak to trochu zkomplikoval Castillo když se nechal hloupě vyloučit....Líbil se mi Montolivo ten hrál skvěle

Reagovat
10

jj, Montolivo se vrací do svojí starý formy a hraje výborně

Reagovat
smazaný uživatel

díkybohu, už to vypadalo docela zle... většinu jara a začátek podzimu měl špatnou formu, sám se vyštípal z repre i když těžko říct, on Pirlo, Gattuso, Aquilani, D'Agostino a spol. nic moc nehrajou, tak se snad na Mundial podívá

Reagovat
10

no začátek podzimu byl úplně marnej, na to se nedalo koukat...teď poslední zápasy hraje zase výborně, s tou formou ostatních hráčů by asi na mundial jet měl, jak říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

Jinými slovy Prandelli to OPĚT dokázal. Jiný už by vrátil systém nebo ho vyndal ze sestavy, ale on ho tam potřeboval, dal mu čas a ono to jde .

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, Prandelli ví co dělá, má to pěkně spočítaný. Snad ta forma (nejen Montolivova) vydrží celej aspoň leden, body proti AC a dobrej výsledek proti Bayernu by se hodily

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Tank . Pěkná fotka.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pro všechny Slováky, hnusný křováky...

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Viola moje zlatá (fialová) jinak příchod Castilla jsem doteď nepochopil. Ano, dneska dal gól, dokonce vítěznej. Stejně ten jeho příchod nechápu, Marino měl nějaký divný mercato

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste divní celí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta závist smrdí zatuchlinou Serie B

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nás zocelí a vrátíme se jako Parma.

Reagovat
terry

A už tu jsou pochybnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to říkáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Corvino. A Marino taky . Ono je to totiž tak, že Gila prakticky skoro nikdy nechybí, takže za něho není třeba náhradník kvalit Pazziniho. Ale i tak je to divný, ale prý moc dobře vypadá Khouma Babacar, který by měl od léta asi dělat záskok za Gilardina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, pomotat jména jména sportovních ředitelů Neapole a Fiorentiny bohužel se mi to stává celkem často. No nic, díky za opravu.

To, co píšeš je naprostá pravda, ale na druhou stranu jsem si myslel, že případ Bonazzoli z loňska bude signál k tomu najít něco vhodnýho, ne čtyřiatřicetiletýho Castilla z Lecce

Babacara jsem hrát neviděl, něco málo jsem o něm čet, ale těžko říct, jestli by měl dostávat šanci už letos, když je mu 16...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak, jako další případ z letošního mercata - Savio. Já teda do kabiny a na tréninky nevidim, ale když je tomu klukovi 20, tak potřebuje hrát. Letos si zatim nekop do balónu ani jenou. A přitom ho přivedli z West Hamu skoro za 6 mega, což je na Violu docela dost...

Reagovat
FuckT

hmm...ked bude Neapol takto pokracovat tak moze ist aj o Ligu majstrov jak povedal Hamsik...dneska hrali perfect a aj zapas pred tym co som pozeral ...a hraju aj pekny futbal...keby sa nezranil Lavezzi dnes tak by to mohlo byt aj lepsie ...skoda akurat dneska mal extremnu formu zapas mu isiel ...

Reagovat
homeles8

Parma nějak upadá, to je škoda, já bych je chtěl v LM moje vysněý pořadí Serie A:1.Juventus,2.AC Milán, 3. Parma, 4.Lazio

Reagovat
terry

To snad nemůžeš myslet vážně. Rok po návratu a ty myslíš, že budou bojovat o LM nebo se do ní dokonce dostanou? Nesmysl. Už i to, co předvádí je teď, je celkem překvapení.

Reagovat
homeles8

no, já si to nemyslel, spíš přál a když hrajou, tak jak hrajou, tak vo to jim to přeju víc

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to pěkný. Taky bych rád viděl starou slávu Parmy, ale ještě je před nimi dlouhá cesta.

Reagovat
homeles8

jj, jdu hrát za Parmu Master league v PES2010

Reagovat
smazaný uživatel

tak ať se daří

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio se těžko vzchopí. Inter má titul na dosah a my se popereme s Milánem o druhé místo. Parma bude ráda za Evropskou ligu. Fiorentina, Neapol a AS se společně poperou o 4. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrály ty dvě másla v útoku Samp?

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano byl před De Sanctisem spatřen v 58. minutě a Pazzini už není Pazzo, ale Pacco (brak).

Reagovat
terry

To bylo jasný, že mu to nevydrží.

Reagovat
Tsigi

jak zbytek hráčů na hřišti, hroznej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi 30-40 dní out a Ranocchia má možná po sezoně .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Hlavně teda toho Ranocchii je mi líto, Bari bude hodně chybět. Ne, že by teda Lavezzi nechyběl, ale podle mě mu to letos tolik nejde.

Reagovat
homeles8

je tvůj nejoblíbenější smajl :-)

Reagovat
terry

Děláš si nějakou statistiku?

Reagovat
M11

ou

Reagovat
smazaný uživatel

tak Inter bude mat celkom zjednodusenu poziciu proti Bari-bude chybat Almiron plus este teda Ranocchia,chudak chlapec že sa zranil,do konca sezony to je fakt hodne dlho

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, Andrea.. Hmm, škoda, velká škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbá Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Tak kdo vyhraje AC nebo Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsia by bola remiza

Reagovat
$dolar$

Ja si chci prave vsadit na nekoho, asi vsadim AC kdyz uz je tam Beckham

Reagovat
M11

na AC je lakadlo ten kurz

Reagovat
Tsigi

JUVENTUS: Manninger; Grygera, Cannavaro, Chiellini, Grosso; Salihamidzic, Felipe Melo, Poulsen, Marchisio; Diego; Amauri.

MILAN: Dida; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Beckham, Borriello, Ronaldinho.

tak bez překvapení na obou stranách

Reagovat
M11

mam bobky

Reagovat
Tsigi

já ne

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

dle mě nejsou potřeba, máme to nejsilnější co jde

Reagovat
terry

Ty a Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

jsis všiml až teď? dobře, to bych ještě omluvil, ale to že jsem to řikal i na srazu, to už je vážné...

Reagovat
terry

Joo, vlastně si vzpomínám..

Reagovat
M11

podme hosi bojovat..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pome pome!!!!

Reagovat
10

pome pome remíza?

Reagovat
Shevchenko

Komentátor: "Pokud budete sledovat tento zápas, tak určitě budete rádi, že bude hrát Zdeněk Grygera". To jsme.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus je pod riadnym tlakom

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho Amauriho nemůžu ani cítit. To samé Ferraru

Reagovat
smazaný uživatel

Juve jsem měl vždy strašně rád, ale to co tam vyvádí Ferrara, to je totální hnus z kterého mi je nagrc přitom jako hráče jsem ho měl rád, ale jako trenér neuvěřitelný cip

Reagovat
Rssa

Doufám, že AC vyhraje. Na to, jak ze začátku ligy to pěkně patlali, teď hrajou docela pěkný fotbal

Reagovat
Jajinek

Možná bych posunul Beckse více dozadu, protože při některých útocích se nepohybuje u čáry a necetruje ale je ve vápně a sám ten centr má hlavičkovat, a to není dobré....

Reagovat
smazaný uživatel

Fandit černobílým nebo červenočerným korupčníkům? Těžká to volba... Ještěže nej tým Serie A už včera dramaticky leč vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
Tsigi

to je pomalý, že bych brečel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem nuda zapas zatim...

Reagovat
GEGE

SANDROOOOOOOOOOOOOOOO!

Reagovat
Danny Larkin

Nemáte někdo nějakej funkční link na Juventus pokudmožno ne na sopcast? Dneska mě nějak blbne a moc se mě nechce ho přeinstalovávat

Reagovat
smazaný uživatel

bet365

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nie je potrebná registrácia, že to každému predhadzujete?

Reagovat
smazaný uživatel

je tam registrace ale to vyplnis za 2 minuty a pak mas luxusni prenos

Reagovat
smazaný uživatel

nebo v podstate jako Bwin...

Reagovat
Tsigi

rojadirecta.com

a najdi si to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

NESTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

mám ho rád

Melo za 30 mega

Reagovat
SqueeZy

25 když už

Reagovat
lnterista

jj Melo je frajer

Reagovat
Benesse

kua melo to si snád robíš prdel..

Reagovat
SqueeZy

Gol z ničeho, Melo

Reagovat
smazaný uživatel

melo se muze snazit jak chce a pak udela tohle a cely svuj vykon smaže... :/

Reagovat
smazaný uživatel

mazec Sandro pocihal pekne ale Melo frajer

Reagovat
Benesse

Poulsen dnes dostane červenú...

Reagovat
terry

Co udělal Melo?

Reagovat
SqueeZy

netrefil míč, pustil ho za sebe a Sandro do odkryté...

Reagovat
10

podskočil roh a nechal dát Nestu do prázdný

Reagovat
smazaný uživatel

promáchl na přední tyči jasnej míč a na zadní tyči jenom nesta nastavil nohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Bojovník Ambro je prostě daleko lepším hráčem nežli mega kreativní ofenzivní super bundesligovej hráč..já si nemůžu pomoct.

Reagovat
lnterista

Diego je dobrej...jen si to nema s kym dat

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri, Del Piero, Treza, Camoranesi..on si to má s kým dát, taková ofenzivní síla je téměř ojedinělá, ale on se prostě nedokáže přizpůsobit té hře. Ani trochu se mi nelíbí. A nerozumím tomu, proč nehraje dnes Alex?

Reagovat
lnterista

Amauri je marnej,Del pero nehraje a David s Maurem porad zranenej

Reagovat
smazaný uživatel

ale i když oni hráli, tak Diego nic nepředváděl..dobrej hráč dovede spolupracovat i se špatnejma spoluhráčema..Ricky u nás ikdyž nikdo pořádně nehrál, tak vzal míč a rozhodl zápas..to Diego neudělá.

Reagovat
lnterista

dobre tak je spatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Ako tak počítam , dosadzujem do vzorcov tak mi vychádza , že ak Juventus dnes prehrá - a ako že jo , tak AS bude za Juventusom o bod , a o 2 kolá s nimi zápas :o) .

Reagovat
10

ta naše "ofenziva" je až tragikomická

Reagovat
M11

zadna neni

Reagovat
10

není

Reagovat
Benesse

Ciro by už tiež mohol Amauriho jebnúť na lavičku...

Reagovat
smazaný uživatel

kde koukáte? Nikde mi to nebezi :X

Reagovat
Benesse
Reagovat
Tsigi

já teď na bet365.com

Reagovat
smazaný uživatel

zapomel jsem asi login :X

Reagovat
smazaný uživatel

ha, mám ho

Reagovat
smazaný uživatel

Popelnici bych letos ani nevyhlašoval a rovnou mu ji doma nechal.

Reagovat
lnterista

tak na Quaresmu nema...to je jinej kalibr...ale jako nejhorsi prestup letos asi jo

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Já to nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne

Reagovat
Tsigi

a proti Anglii si to zas dával divný to je

Reagovat
smazaný uživatel

On si to v repre celkovo fakt dáva...Skutočne je to k nepochopeniu.

Reagovat
M11

trha to srdce tak trapny Juventus.. snad tohle uz Ciro neprezije

Reagovat
smazaný uživatel

mě je líto i toho Cira

Reagovat
M11

me taky..

Reagovat
10

otázka je, jak moc velkej rozdíl by to byl s jiným trenérem

Reagovat
smazaný uživatel

S Hiddinkom...nepochybuj.

Reagovat
Mr.Jindros

Kádr máme papírově silný dost.

Reagovat
jtbs

jo pretoze papirove patri Melo k nasim najvacsim hviezdam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
jtbs

ohladne Cira mam zmiesane pocity . V podstate nema koho postavit..je na lavicke aspon Giovinco? Toho by som hned vymenil za Mela

Reagovat
10

Giovinco na měsíc mimo hru, Camo mimo hru, Treza, Iaquinta, Sissoko, Caceres mimo...to je potom těžký...ale Alex musí přijít

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
lnterista

ten uz tam mel davno byt

Reagovat
smazaný uživatel

zraneny je

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že neni... Někde jsem četl, že nenastoupí... ale možná se pletu..

Reagovat
jtbs

Co je Giovincovi teda? Ake zranenie?

Tak potom ani nema kto nastupit..Utok moze podporit Del Piero, ktoremu momentalne neverim a kridlo moze hrat De Caglie, co tiez nie je ziadna slava..potom uz je to v prdeli, lavicka hodna velkoklubu?

Chimenti Antonio

Zebina Jonathan

Legrottaglie Nicola

De Ceglie Paolo

Cardoso Mendes Tiago

Del Piero Alessandro

Immobile Ciro

Reagovat
Tsigi

Legro a Alex jsou dobrý

Reagovat
Tsigi

To tempo je hrozný, ale vedeme, takže klidně ať se k vítězství pročekáme. Juve je absolutně bezzubý, takže náskok jedný branky je docela luxusní

Reagovat
smazaný uživatel

není radno podceňovat..dnes chválím Antoniniho, ten kluk je opravdu všude. A Abate na to, jakej to je Usain, tak si prdel celkem hlídá a nechodí to přes něj.

Reagovat
lnterista

a kdo by tam chodil??

Reagovat
10

Grosso tam chodí, možná proto s ním nemá problém

Reagovat
Tsigi

přesně a i tak by mu pomáhal Beckham, to je absolutně zlatej hráč ten jeho pohyb a nabízení se na každý balon je jak z jinýho týmu

Reagovat
smazaný uživatel

LA Galaxy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Becham je výbornej, nenápadnej, ale platnej..máš pravdu, že s Patem by to měl asi Abate trošku těžší, nicméně i tak se mu celkem daří. Hlavně i proto, že Juve je jalovej dopředu.-

Reagovat
smazaný uživatel

Co s stal ov prvním poločase? V 20h koukám, řikám ještě 30 minut a pak koukám zase a vidim 21:20

Reagovat
Tsigi

Nesta dal po Pirlově rohu Branku a to je asi všechno důležitý, co se stalo

Reagovat
smazaný uživatel

to tady bude dlouhej report pak

Reagovat
smazaný uživatel

je to nuda hochu..taková ta typická profesorská hra z obou stran

Reagovat
smazaný uživatel

tak odnás jsem to celkem čekal, ale myslel jsem, že Juve bude trochu aktivnější...

JInak teď jsem koukal na bet365.com na sestřih akcí a Melo fakt třída...

Reagovat
FORZAMILAN

hezky je tam motame,prijdu k pocitaci a vidim,ze vedeme a Juve nic nehraje FORZA ROSSONERI

Reagovat
Shevchenko

GRANDE SANDRO!

Reagovat
FORZAMILAN

Jak dlouho jsme nevyhrali na Delle Alpi,vi to NEKDO?

Reagovat
SqueeZy

no na Delle Alpi dlouho nevyhrajete

Reagovat
Benesse

to neviem ale na Delle Alpi ešte dlho nevyhráte

Reagovat
smazaný uživatel

Nasadil bych do té nudy Tiaga, dneska končí, tak by se mohl porvat .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

porvat o co?

Reagovat
10

jo aha...

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

do hajzlu ADP furt neni slečený...

Reagovat
lnterista

nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

už se tam někdo rozhýbával..., asi on

Reagovat
smazaný uživatel

už ted je pozdě...

Reagovat
smazaný uživatel

já vím

Reagovat
terry

500. pro Genou!

Reagovat
smazaný uživatel

pre Suaza v nej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tu pravou, jedinou, jedinečnou, Modro-bílou. Sampdoriu...Děkujeme

Reagovat
terry

Takhle mi zkurvit příspěvek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsi měl napsat "a my děkujeme za tři body z derby".

Reagovat
terry

Nezmohl jsem se na nic lepšího, za což se omlouvám. Ale v danou chvíli mě to fakt naštvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já děkuji, za tři body ze středy

Reagovat
terry

To mi asi uniklo.

Reagovat
Shevchenko

OT: Podívejte se na Angola - Mali.

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem to chtěl napsat neskutečné

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Angola měla vsazenou Nulu totiž pry.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale říct to hráčům až v 75. minutě?

Reagovat
Tsigi

tak když trenér vsází live

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal na nejvyhodnějši kurz...A 15 minut do konce, tak ruply mu nervy už asi.

Reagovat
M11

peklo

Reagovat
FORZAMILAN

PODIVEJTE se na Barcu po polocase

Reagovat
smazaný uživatel

trapas.

Reagovat
10

to si dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Toe je fakt nuda... Nedivil byc hse, kdyby každej náš hráč měl na ruce hodinky a stopoval konec, protože ty nákopy jsou šílený... No a Starou dámu to taky asi moc v zé zimě neba..

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel zapas proti Janovu to neni jako v podstate sme nemeli zadnou vaznejsi akci kdyz nepocitam ten roh

Reagovat
smazaný uživatel

Melo

Reagovat
10

podavači míčů kvůli němu musí nosit helmy

Reagovat
Jankul18

Felipe Melo

Reagovat
10

jj, jednoznačně nejlepší hráč Rossoneri dneska

Reagovat
smazaný uživatel

ten kluk je srdcar

Reagovat
smazaný uživatel

O co, že bude mit znamku tak 6

Reagovat
Tsigi

mi hraje základ ve fantě, nemám záložníky

Reagovat
smazaný uživatel

Mě take...

Reagovat
smazaný uživatel

co ty milovníku, nějaké fanta úspěchy?

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani gol, u Tebe tež kdosi...

Reagovat
smazaný uživatel

Matri..ale toho hlavního snajpra mám na lávce. .takže tipuju remízku, to berem oba ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraju, hraju doma.

Reagovat
smazaný uživatel

tak už i Rooooooonieeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, Melo pod...

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně sláva vítězům, čest poraženým..od příští sezóny, pokud tě vyhodí z trenérského místa, tak tě vezmu jako asistenta, nechceš?

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime jak dopadne tento příběh...body počítá kdo? vandertom...

Reagovat
smazaný uživatel

A je hotovo...vyhrals.

Reagovat
smazaný uživatel

aleeeex je tam!

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Konečně se snad začne hrát

Reagovat
10

Reagovat
FORZAMILAN

A, uz je tady,Alexandro...........

Reagovat
smazaný uživatel

hasan dolu... ciro asi furt doufa ze to amauriho trefi do hlavy...

Reagovat
10

hm, tak Grande Puolo asi dohrál

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta přezdívka .

Reagovat
Jankul18

A ja myslel ze Poulsen dnes cervena

Reagovat
10

jj, ale na noze

Reagovat
Tsigi

nemůžu si pomoc, ta hra vypadá jak kdyby hrál Inter proti Interu

Reagovat
Tsigi

zvlášť

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nema moc smysl si stěžovat, že jsem neviděl po dlouhe době ani jeden Italsky zapas o vikendě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

vcerajsi zapas si nevidel?alebo vas s Interom?

Reagovat
smazaný uživatel

Take to bylo tím, že Siena přijela hrát fotbal

Reagovat
Tsigi

právě že včera sem vás zase viděl

Reagovat
Slejdy

ty si fakt lojza

Reagovat
lnterista

tak to se mame jeste na co tesit

Reagovat
Jankul18

JJ Flamini by to mohl trochu zrychlit

Reagovat
smazaný uživatel

husty jak si Rino podal ruku s rozhodcim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to proběhlo aj na APN před chvili.

Reagovat
GEGE

Rino

Reagovat
M11

Reagovat
Jankul18

hosi neblaznete s tema ofsajdama

Reagovat
smazaný uživatel

Borrielo dolů, Pippo na plac

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

spis vyzkousel Huntelaara

Reagovat
smazaný uživatel

Hunter je na tuhle hru úplně k ničemu...

Reagovat
10

lepšího komentátora na tuhle bídu asi ani nemohli vybrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Slepička to asi není, že? To byste se bavili.

Reagovat
smazaný uživatel

Huráá, Dinho mě vzbudil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Ambro střídat!

Reagovat
terry

Borriello střídat!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

GOooooooooooooooooooooooooooooooool DInhinho

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Tsigi

RONNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAALLLLLLLDDDDINHOOOO

2x Pirlo

Reagovat
mastakillah

Dinho

Reagovat
GEGE

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOO!!Je to tam

Reagovat
Jankul18

Dinho

Reagovat
Mr.Jindros

Ciro, je mi Tě líto, ale... vypadni. Na lavičce Juventusu nemáš co dělat a je i Tvá chyba, že si roli trenéra přijal. Měl si mít sebereflexi. Měl si vědět, že na to nemáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hledá se trener, dobry strateg, raději volny, nežli vdany, raději žádný, nežli vadný...Tady je každá rada velmi drahá...

Reagovat
lnterista

konecna vystupovat

Reagovat
Shevchenko

DINHOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

gratulace Rossoneri, zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

po druhý gol z rohu, už i Juve začíná mít problém se standartkama? teda, my máme problém v poslední době snad se všim takže je to jedno, celý zápas jsme mimo....

Reagovat
10

cokoliv se může posrat se posere...ten tým je úplně rozloženej, je až neuvěřitelný, co jsou ti hráči schopný předvádět

Reagovat
GEGE

Thiago je fantastický

Reagovat
Tomekcz

vite jak dopadla Angola

Reagovat
Liquid

quatro quatro

Reagovat
Jankul18

Juve Ciao

Reagovat
lnterista

ted by to mohl vzit treba Montero

Reagovat
10

Tacchinardi, nebo Iuliano prej

Reagovat
smazaný uživatel

vděli jste Conteho jak tam seděl?

Reagovat
10

jj, viděl jsem ho

Reagovat
Mr.Jindros

Nevim no, Conte... aby to nebylo z bláta do louže. Ten taky není zrovna prověřený. Kdyžtak kontrakt jen do konce sezóny a na konci se rozhodnout co a jak.

Reagovat
10

to by bylo úplně stejný, možná jen trošku lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro zítřejší záznam u kafíčka

Reagovat
smazaný uživatel

Podvod...jak dnešní vyhra Neapoli..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jankul18

a hele ohnicek

Reagovat
FORZAMILAN

jo ohnicek,jen at jim to tam zapalej.........

Reagovat
smazaný uživatel

u nas uz by tam by nabihali hasici a security a tady si v klidu jeste prikladaj

Reagovat
Jankul18

Nevim co tam Amauri chtel vydiskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Mají asi vyhřiváný trávník, že se Fabiovi nechce vstávat... Se ani nedivim v té zimě..

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ještě tuší, co přijde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jankul18

Alex, skoro jak Wesley vcera

Reagovat
Jankul18

pada mlha

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, nechápu a nechápu... Proč Huntra do téhle hry a systému... Mu chce snad Leo udělat co nejhorší bilanci v zápasy/góly

Reagovat
panca

marcovi to dnes nesedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, teď mě mladej Slepička vyděsil, prej Hunter hostuje z Realu Madrid .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je ten fotbal asi nejhezčí, když není nic vidět .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten táboráček se jim něak rozhořel...

Reagovat
lnterista

kua jsem zapomnel dat efekty na minimum a mam tam zas tu mlhu

Reagovat
Tsigi

Ronaldinhoooooo

Reagovat
10

kéžby tam ta mlha byla celej zápas

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Dininho

Reagovat
GEGE

Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

ty woe docela nizka viditelnost se pak nevidim ze to ten brankar nechytil

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne jsem mel tu "cest" videt po dlouhy dobe vykon Juve a je to bohuzel pravda co se proslycha Diego,Melo,Amauri to je hruza co predvadeji ale pochopitelne nejen oni, ten tym vubec nehraje podle nejaky strategie a to ze dostane v jednom zapase oba goly z rohu je docela sila...a ted uz treti gol,z centru ze strany.je to tragedie a dokud tomu bude velet Ciro,tak to tragedie zustane

Reagovat
Tomekcz

gol nikdo ho nevidel

Reagovat
terry

Uff, Borriello už je pryč.

Reagovat
Lubinterista

Trapný

Reagovat
10

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Kd oto tam běhá v těch žlutejch kopačkách za Juve? Že už má prsty v druhym gólu... Juve si je dneska dává samo... ASpoň jim nevyschnul střelnej prach...

Reagovat
smazaný uživatel

ale aby se nevystříleli na Veronu...

Reagovat
Jankul18

Sem ten gol ani z ty vzdaleny kamery nevidel, ale jinak skvele Dinho

Reagovat
-Kopy-

Ronaldinho AC

Reagovat
M11

gratulace AC.. snad jim ty 3 body pomuzou k titulu..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tak to je peklo

Reagovat
FORZAMILAN

bago na pulce juve........

Reagovat
FORZAMILAN

NAPOSLEDY jsme vyhrali na Juventusu v roce 2002 a to 3:1...........

Reagovat
smazaný uživatel

v roce 2004

Reagovat
panca

ac antonini

Reagovat
panca

chudak ciro

Reagovat
smazaný uživatel

proboha at je sam soudnej a po dnesku nabidne svoji rezignaci

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10
Reagovat
terry

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Mr.Jindros

( )

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mr.Jindros

Škoda, že tam neběhaj fotky Mela.

Reagovat
jtbs

chop sa toho

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SqueeZy
Reagovat
Jankul18

Reagovat
jtbs

ty vole, FULL HD

Reagovat
SqueeZy

jakmile jde o Mela je vše Hight Quality

Reagovat
jtbs

aj HQ je prilis

Reagovat
lnterista

Reagovat
jtbs

nemozme zit vecne historiou...tuto sezonu malo nastat to prave znovuzrodenie

Reagovat
smazaný uživatel

moc moc luvkam=D**

Reagovat
smazaný uživatel

mě spíš zabijí.. (kromě toho jak hraje Melo) to co ma Cher na sobě ...

Reagovat
terry

Reagovat
Tsigi

Reagovat
Jankul18

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Trojka je nářez, ale proti tomuhle Juve to fakt přeceňovat nebudu

Reagovat
FORZAMILAN

KONEEEEEEEEEEEC,hodne dulezity 3 body,kdyby Inter to vcera v zaveru neotocil ,tak by ta tabulka byla po dnesku zajimava.....ale to je jedno,jedeme dal...GRANDE MILAN

Reagovat
Jankul18

jj skoda toho, ale nam neutecou

Reagovat
mastakillah

Jakej byl ten třetí gól?? nějak sme ho prošvih:D

Reagovat
smazaný uživatel

mno rad bych ti to popsal ale v ty "mlze" to nebylo moc videt

Reagovat
mastakillah

aha..takže sem o nic nepřišel..díkec

Reagovat
smazaný uživatel

Z mlhy se vynořil Dinho a zavěsil.

Reagovat
jtbs

skoro do prazdnej

Reagovat
Jankul18

Ciro zustan

Reagovat
GEGE

Paráda 3 body doma. Výkon nic moc ale na Juve to stačilo.Byly tragičtí snad to je poslední hřebíček do Cirovy rakve,protože takhle slabý Juventus se mi nelíbí.Jinak zápas celkem o ničem...+ jsou ty goly ze standartek Pirlo kopal rohy výborně

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

výborně, 3 body doma..ale na to, že to je 2 nejprestižnější utkání v Itálii, tak ta atmosféra nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

ze zacatku sem tam obcas zaslechnul Juve Juve Juve ale jinak nic vic no mi pripada ze je lepsi atmosfera na prazskym derby S

Reagovat
Tsigi

Nesta - Silva nejlepší stoperská dvojice ligy, dokonce lepší než übermenschové z Interu

Reagovat
GEGE

Jednoznačně

Reagovat
Tsigi

tak ono i Nesta Kaladze jsou silně nadprůměrná dvojka prostě Nesta vládne světu

Reagovat
smazaný uživatel

Ono i Nesta je silně nadprůměrná dvojka

Reagovat
Tsigi

Reagovat
Jankul18

Tak ono i Nesta Bonera jsou silne nadprumerna dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně . Akorát nechápu, že mi vždycky sniper Sandro musí dát gól. Na podzim mi dal i dva .

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že se zranil Ranokkia

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

zas třeba kvůli tomu vydrží v lize o rok déle .

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, možná.

Reagovat
smazaný uživatel

před sezonou jsem předpovídal "na světě", ale nebudu přehánět

Reagovat
lnterista

tak gratulace AC rozdame si to a Juve? Do mrtvejch se nekope...nejaka zmena urcite prijde

Reagovat
jtbs

teraz si kludne kopnite, je koniec...

Reagovat
SqueeZy

co zbejvá? hodit to za hlavu jako pokaždý a jít dál... gratulace AC

Reagovat
10

"budeme pracovat ještě víc...", Ciro Ferrara

Reagovat
SqueeZy

"Ferrara má stále naší důvěru" Alessio Secco

"Už chci odejít z Juve!" Felipe Melo

"Ferrara OUT, Nedvěd IN?" Gazzetta dello Sport

"Na tabulku se stále nedívám" Ferrara

"Felipe Melo vyhrál Bidone d´Oro i za příští rok!"

Reagovat
smazaný uživatel

me stale nejde do hlavy jak muze takovej velkoklub koucovat trener kterej ma minimalni zkusenosti, vzdyt to je jako kdyby najednou z cistajasna i tu blbou Spartu zacal koucovat ted Berger, a to by bylo nepripustny u Sparty natoz u Juventusu

Reagovat
terry

Barceloně to vyšlo.

Reagovat
jtbs

bo Guardiola a Leonardo

Reagovat
smazaný uživatel

Oba ale v klubu pracovali a výborně ho znali. Leonardo o práci v AC věděl vše, Guardiola trénoval béčko.

Reagovat
10

to Ferrara víceméně taky...

Reagovat
jtbs

ako vravi 10, Ferrara nebol nebol vynimkou

Reagovat
Jankul18

Reagovat
lnterista

prej v te mlze Dinho i sprintoval ale nejsou dukazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyuzil toho ze neni videt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
Tsigi

Reagovat
terry

Reagovat
mastakillah

Reagovat
GEGE

Reagovat
panca

Reagovat
jtbs

vdaka , normalne som sa dokazal zasmiat po tom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Jankul18

Reagovat
Xavi8

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

a asi to bolo pri oslave golu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Juventus by měl propustit skoro všecko, to je ostuda co předvádí.

Reagovat
jtbs

ryba pachne od hlavy, potom sa mozu robit cachri v satni

Reagovat
Liquid

tak propustit rybu

Reagovat
smazaný uživatel

tak je jasne ze tihle fotbalisti co tam jsou hrat fotbal jen tak z cista jasna nezapomneli, od toho je tam vzdycky trener aby z nich vyzdimal naproste maximum a nevim kolik zpackanych utkani jeste juve musi predvest aby konecne ciro mazal...

Reagovat
jtbs

to nie je len o Cirovi, ked to berem z dlhodobeho hladiska, tak je to stale o nakupoch...

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou letos byli celkem solidni,jen proste hraji hluboko za svym ocekavanim

Reagovat
jtbs

vedenie kupilo Felipe Mela ako tvorcu hry a asi pred mesiacom sa trener (alebo niekto z vedenia) Fiore vyjadril, ze Melo nie je tvorca hry ..

cize kupili hraca, ktoreho vobec nesledovali a vzali ho podla niekolkych zapasov v repre na majstrovstvach juz. ameriky (nebo co to bolo), tomu sa povie luxux ( )

Reagovat
lnterista

nahodou dneska vytvoril 1. gol

Reagovat
jtbs

Vsak najslabsim clankom Juventusu bolo v zapase proti AC vedenie. Pretoze kupilo Mela

Reagovat
smazaný uživatel

GATTUSO to zas promrdal...

Reagovat
terry

O nic nepřišel.

Reagovat
M11

ten uz na to fakt mrda posledni dobou

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho

Reagovat
Jankul18

Becks

Reagovat
smazaný uživatel

Nesta slaví branku v síti Juventusu a Beckham mu ide dať po cicine...

Reagovat
Tsigi

tak Beckham je v kolektivu novej, nějak se zalíbit musí

Reagovat
smazaný uživatel

Staronové známosti...:-D

Reagovat
blaugrana

Dinhooooo.

Reagovat
Jankul18

pred Mali smekam klobouk to se jen tak nevidi

Reagovat
Jankul18

Tam musel bejt teda kurs

Reagovat
SqueeZy

Návod jak nasrat Všechny Juventiny ve 3 lehkých krocích -

krok č.1 Více jak půl miliardy Kč

krok č.2 fotbalový antitalent

krok č.3 blbec který vás koupí

Reagovat
Tsigi

Za týden Siena to by mělo být schůdný, pak Inter a Viola tady se to bude definitivně lámat. Snad se to jednou zlomí, tak jak si přeju

a už za měsíc LM

Reagovat
smazaný uživatel

Ser na LM, tú aj tak nevyhráte. Berte konečne tomu Interu scudetto Zo srdca vám to prajem, len stačí bojovať. Povinný zisk z dohrávky, z tých dvoch zápasov spraviť aspoň 4 body, z toho najlepšie tie 3 na Meazze...

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych asi bral radsi vyhrat ligu uz je case pretrhnout vladu Interu,jinak v LM bude Manchester tvrdej orisek ale uz nekolikrat sme je dokazali prehat jeste ted si vzpominam jak Kaka strcil hlavu mezi 2 nohy obrancu MU a pak dal ze solicka krasnej gol

Reagovat
Jankul18

No jestli bude hrat MU tak jak v poslednich kolech, hlavne s Leedsem to byl spek tak to urcite schudny je

Reagovat
smazaný uživatel

mno tak jako jeslti to tak bude v tom 2 zapase tak proc ne zlobit se samozrejme nebudu kdyz postoupime pres MU

Reagovat
smazaný uživatel

O MU mi ani tak nejde, tam šance máte, skôr o to, že skôr či neskôr proste odtiaľ vypadnete, tak nejak to tuším. Zatiaľ čo v lige sa už na Inter nemôžem ani pozerať a jediný, kto ich doženie ste vy, pokiaľ sa Juventus čoskoro nevschopí. AC by som to ale zo srdca prial. Rozhodne viac, než ktorémukoľvek z tých dvoch. Ostatní aj tak nemajú šancu.

Reagovat
Tsigi

osobně mě LM baví hrozně moc, takže na ni já srát nebudu, ale o mně to není

z dalších 3 zípasů 9 bodů a v titul budu věřit, ale teď je to ještě fantasmagorie

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bude fantazírovať. LM baví, to je jasné, ale scudetto to už proste chce. Keď už špecialista Carletto odišiel...

Reagovat
smazaný uživatel

Scudetto je pro mě osobně o parník před LM

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte že na toto nemrdáš

Reagovat
smazaný uživatel

na Milán nikdy a když, tak za to nemůžu

Reagovat
GEGE

Reagovat
SqueeZy

"Melo stál příliš mnoho? Je to možné, avšak hráč je ohodnocen jen výkony na hřišti a proto jsou všechny ceny relativní. Odpověď na otázku podá on na hřišti," prohlásil Alessio Secco

Reagovat
smazaný uživatel

Je me z Juve vazne spatne Co to bylo??No nic nutno sklonit se pred AC Milan ,,,kazdopadne treti gol byl dobry spoluprace dvou legend....jen by me zajimalo jestli mistr Zdenek pred prvnim golem chrapal

Reagovat
smazaný uživatel

Neco me rika ze AC jeste pritopi pod kotlem v boji o titul,,,Juve bohuzel uz asi tezko ma problemy se sebou ,,ale vyhodil bych trenera chce to nejaky impulz

Reagovat
smazaný uživatel

a to nehral Pato a Seedorf

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadaji opravdu silne,,Ac fanousek Juve tak v LM jich budu hnat vsim co mam pres United to same plati pro Inter,,,uz se na tu LM vyslovene tesim,,,zato na Juve se posledni dobou vazne uz netesim

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby nebyl jejich návrat kontraproduktivní..., jsou to sice letos asi nejlepší hráči, ale Patinho rozhodně tolik nepomůže v defenzívě jako Becks a Seedorf přesune Pirla zpět na DZ, takže nám ubyde jeden dělňas ve středu pole. snad to dá Leo nějak rozumně dokupy...

Reagovat
smazaný uživatel

mno jako to je taky pravda no ale tak zase nedokazu si predstavit ze by Pato nehral jenze kam pak s Beckhemem??Pirlo mi prisel dneska takovej neviditelnej ale bud rad zes to nevidel protoze to bylo asi tak do 70. minuty nůůůůůůůda hlavne ten 1. polocas kdyz pominu ten 1. gol

Reagovat
smazaný uživatel

tak Pato samozřejmě do základu bez debat patří..., jen bude důležitý šikovně využít zároveň Beckhama.

Reagovat
smazaný uživatel

mno prave Leo bude mit docela prijemny dilema bych rek ale zatim si moc nedokazu predstavit jak to poskladat... ale ja nejsem nastesti trener hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak slabý Juventus som nevidel snáď ani nepamätám. Výborne Miláno, hor sa za titulom dobiehať Internistov

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN PER SEMPRE !

bohužel mi to nevyšlo (i když náhradní program taky ušel), těším se na záznam

jestli přežijem ten vražednej leden v kontaktu s Interem, možná si stanovím nový cíle..., doteď je to pořád první trojka, i když troječka na Juve člověka naplní optimismem (juventinini, cítím s vámi).

Reagovat
smazaný uživatel

Pusti si radšej len góly, inak sa nebudeš tešiť uź po pár minútach

Reagovat
smazaný uživatel

musím rozebrat a zhodnotit veškerý detaily taktických prvků, jako správnej špageťák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Já si ten debakl snad i přál, ti naši kokoti se jinak neprobudí.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavej, co si zítra počtu v gazzettě no, ale bohužel pro vás tipuju "Ferrara samozřejmě zůstává". možná očekávaj podobný zmrtvýchvstání jako my s Leonardem, jenže zatímco on tu vizi měl, poučil se z chyb a začal ji aplikovat, Ciro mě připadá vyloženě v lese, motá se odnikud nikam, k tomu ty vaše věčný zranění..., bída s nouzí.

Reagovat
smazaný uživatel

zapasem neztracej cas a bez zpetne slavit narozky..

Reagovat
smazaný uživatel

vzdal jsem Rinovi řádnou čest

Reagovat
smazaný uživatel

myslim,ze po dnesnim zapase nebudes jedinej..on mu i Ron zatancuje sambicku na kline

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych to videl na konci sezony asi na to 2. misto ale kdo vi muze prijit krize Interu a razem to bude vyrovnany bodove a nebo mi muzem spadnout do nejaky herni krize a razem sme zase dole ale porad doufam v to 2. misto samozrejme 1. mistu bych se nebranil

Reagovat
smazaný uživatel

inter čaka bari s najlepšou obranou v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Ranocchia zraněnej..., aspoň uvidíme jakej bude bez něj Bonucci.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus...tak sympaticky team, tak s jebnutymi fanusikami...

Reagovat
jtbs

tvoj nazor hodny

Reagovat
mike.84

na ten "šlágr" juve-ac sem se díval asi 50 min. to byl fakt hnus.. žadná akce snad netrvala 20 sek. a víc.. same přerušování, fauly na utočne půlce. zahuštěný střed jak někde při fotbalku ve 4.třídě ZŠ. nechcu soudit po jednom zapase ale to byl fakt hnus. nevím co víc muže italská liga nabídnout než tydle dva týmy.. to sem rači přepl na tu angolu a to sem udělal chybu že sem to zabalil jak vedli 4-0 :D pak sem nechapal ten vysledek 4-4

Reagovat
vanGomm

Juventus má v polovině soutěže již 6 porážek,tedy stejně jako za celou minulou sezónu,kde to stačilo jen na 3.místo.Vzhledem k tomu,že do konce soutěže ještě přibude nějaká ta prohra,tak o titul letos už s největší pravděpodobností nehrají.Spíše to vypadá,že budou mít vážný problém odrazit atak např.Fiorentiny,Neapole nebo AS Roma,aby o tu LM letos vůbec hráli.

Reagovat
Mr.Jindros

Minulou sezónu byl Juventus druhý.

Reagovat
vanGomm

Děkuji za upozornění.Třetí byl v sezóně 2007/08 koukl jsem o ročenku vedle.To ovšem na té podstatě věci,že to letos na titul už asi není nic nemění.A pro xyonek.Já teda bych nikoho nepodceňoval(Neapol AS Roma) to se totiž někdy dost nevyplácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol se odrazí sama, to samé bych tipl o Římě...

Reagovat
smazaný uživatel

Neapolí bych si nebyl tak jistej..., ten průvan, kterej tam provedl De Laurentiis (Reja & Marino OUT, Mazzari & Bigon IN) jim zatím parádně svědčí, navíc teď konečně přivedli vysněného levého beka. na poháry bych je každopádně tipnul...

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, na poháry je v tuto dobu minulý rok tipoval taky každý a jak dopadli... Ještě jim moc nevěřim...

Reagovat
smazaný uživatel

proboha oprava: "Donadoni & Marino OUT"

Reagovat
lnterista

800. Inter Forever

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak - poklona Nestovi - nejlepší stoper světa je zpátky

Ostuda komentátorskému řemeslu - Tittelbach je zpátky

Reagovat
jtbs

nesta

komentator - ten kym dokoncil nacatu vetu, tak ja uz som mal v hlave desat verzii

Reagovat
Jajinek

Venca bude něco komentovat???

Reagovat
smazaný uživatel

to je narážka na toho trapáka, jenž komentoval Juve-AC

Reagovat
Jajinek

Já už se lekl...

Reagovat
lnterista

Branca "At the moment I exclude the possibility of any negotiations. Tomorrow we will resume training and assess the extent of the injuries. Then we will decide."

Reagovat
Jajinek

že by si už i sami uvědomili, že moc dobrých kaufů nyní asi neudělají. Sám jsem na zítřek zvědav. Zajímalo by mě, jak je na tom Cuchu...

Reagovat
lnterista

jj a jeste Santon

Reagovat
Jajinek

jj...toho bych taky co nejrychleji viděl zpět v tréninku a na levém kraji obrany ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej sympaťák u Vás, vlastně ještě Millito

Reagovat
lnterista

tech tam je hodne...urcite Cesar,Maicon,Santon,Chivu,Samuel,Lucio,Cambiasso,Sneijder,Milito a hlavne milacek publika Batoletti Javiera vam tady urcite zprotivil Carlos

Reagovat
smazaný uživatel

Mario je buh

Reagovat
terry

DIEGOO!

Reagovat
lnterista

tak Dejan 2tydny out....a co ctu tak asi prijde ten Kolarov a Santon asi zustane

Reagovat
lnterista

tak Santon ma byt soucasti vymeny a jestli to udelame tak to me pekne naserou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele