19. kolo
10.01.2010 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Fiorentina se dokázala vzchopit a porazila Bari

Fiorentina sice prohrávala před vlastním publikem s Bari, ale nakonec nepříznivý stav otočila a raduje se ze tří bodů. Smutným hrdinou se stal Jose Ignacio Castillo, který sice po pár minutách na hřišti vstřelil vítězný gól, ale vzápětí se nechal vyloučit.

Viola měla lepší vstup do zápasu, v prvních deseti minutách si vytvořila dvě slibné šance. Pasqualův trestný kop hlavičkou usměrnil Felipe, ale gólman Gillet nohou zasáhl. Santana poté v dorážce zklamal. Další šanci připravil právě Santana, ale Gilardino přestřelil. Také Bari hrozilo, ale Rivas s Barretem se zastřelovali.

Skóre na světelné tabuli nakonec změnila 25. minuta a Rivasův rohový kop. Ten hlavičkou prodloužil Ranocchia a Barreto na zadní tyči doklepl do odkryté branky. Na druhé straně odpovídal Mutu, ale Gillet jeho padající hlavičku vytěsnil nad břevno. Nicméně již nic nezmohl proti druhé Mutuově hlavičce, který mu již po Pasqualově centru prolétla mezi rukavicemi.

V úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky se činil Sebastien Frey, když musel vyrážet nebezpečný Almironův trestný kop. Po pěti minutách přišla pro hosty špatná zpráva, když hřiště opustil zraněný stoper Ranocchia a podle posledních zpráv pro něj možná skončila sezona.

Bari však hrozilo i nadále, další nepříjemnou ránu vyslal Rivas a Frey měl znovu co dělat, aby míč zastavil. Ještě větší štěstí měl po střele Meggioriniho, kterého zastavilo břevno. Poté ale Bari oslabil Almiron, jenž se nechal vyloučit. Barreto sice ještě poté lízl svou střelou tyč, ale do útoku se pak hrnula Viola. Nejprve v 73. minutě dal gól Gilardino, ale sudí mu ho neuznal pro ofsajdové postavení. Rozhodnutí sudího Gervasoniho ale pravděpodobně nebylo správné. Fiorentině to ale příliš nevadilo, protože o chvilku později vypálil Montolivo, míč se od břevno odrazil ke Castillovi, kterému nedělalo problém míč dorazit do branky. Střelec vítězného gólu si ale vzápětí pokazil debutový zásah, když se prošel po zádech Kamaty a byl vyloučen.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele