19. kolo
10.01.2010 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - Atalanta BC 1:0

Dařilo se i Palermu, které pod trenérem Deliem Rossim znovu vyhrálo. Sicilané porazili proměněnou Cavaniho penaltou 1:0 Atalantu, která se tak i nadále potácí v sestupovém pásmu. V samotném konci byl vyloučen Garics.

Atalanta začala lépe, Tiribocchiho dělovku vyrazil na rohový kop Sirigu. Na druhé straně měl mnohem větší příležitost Budan, jenž se po rohovém kopu propracoval k hlavičce, která však skončila těsně vedle. O chvíli později Cassani poslal do šance Cavaniho, ale ten před brankářem nedokázal zakončit, takže celá akce skončila jen rohovým kopem. Velké nebezpečí pro branku Atalanty znamenaly rohové kopy zahrávané Liveranim, ten nejprve donutil brankáře hostí k tomu, aby zahranou standardní situaci vyškrábl prsty nad břevno, a o chvíli později se celá akce zopakovala. První poločas tedy skončil 0:0.

Ve druhém dějství měl velkou šanci Ferreira Pinto, hráč Atalanty namířil svůj pokus pouze do míst, kde stál Sirigu. V 70. minutě fauloval v pokutovém území Talamonti Cavaniho a sám postižený nařízenou penaltu proměnil - 1:0 pro Palermo. Nutno podotknout, že Cavani měl velké štěstí, neboť penaltu namířil doprostřed branky a Coppola tento úmysl vystihl, nicméně střela mu prošel nešťastně pod rukou. V 90. minutě byl vyloučen za druhou žlutou kartu Garics a bylo po utkání.

Autor: Ondřej Linhart / rojadirecta.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele