19. kolo
10.01.2010 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SSC Neapol - UC Sampdoria 1:0

Neapol se vrátila na čtvrté místo před AS Řím, když jedinou brankou Germana Denise zdolala Sampdorii Janov 1:0. Hosty poslala další porážka už na dvanácté místo.

V prvním poločase se hrál velmi vyrovnaný fotbal a žádný z celků si nedokázal vytvořit stoprocentní brankovou příležitost. Špatnou zprávou pro Neapol bylo brzké zranění Lavezziho, jenž se zranil při útočné akci, jeho pozici tak zaujal jiný Argentinec - German Denis. A právě nový hráč na hřišti se jako první dostal do vážnějšího zakončení, ovšem hlavičkou minul branku. Asi největší moment celého prvního poločasu přišel ve 27. minutě, Maggio se vyhnul ofsajdové pasti ale sám před brankářem Castellazim vyhořel, Maggio přitom mohl přihrát lépe postavenému Denisovi, jenž by zakončoval do prázdné branky. Na druhé straně se toho příliš nedělo, Pazzini si zkoušel vymodlit pokutový kop, ovšem bez úspěchu.

Ve druhém poločase už se diváci na stadionu San Paola branky dočkali, ovšem branky neuznané. Denis vstřelil branku, která však podle údajného ofsajdu nemohla platit, opakovaný záběr prokázal, že se o ofsajd nejspíše nejednalo, a pokud ano, tak jen velmi, ale velmi těsný. Neapol v prvním poločase ztratila Lavezziho a Sampdoria zase přišla behěm druhé půle o brankáře Castellazziho, ten se také zranil a do branky musel jeho náhradník Fiorillo. V 63.minutě mohli domácí otevřít skóre utkání, jenomže to by musel Maggio uvnitř pokutového území zamířit přesně. Neapol pokračovala v náporu, velmi dobrý zákrok si připsal brankář Fiorillo. Domácím se nakonec podařilo zlomit obranu Sampdorie dvacet minut před koncem. Hugo Campagnaro nacentroval na hlavu Germana Denise, a ten se nemýlil - 1:0 pro Neapol. Sampdorii se příliš nedařilo ohrožovat branku domácích, výjimkou byl přímý kop, který šel jen těsně vedle. Neapol výsledek udržela a vyhrála 1:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad dneska vyhrajeme, bude to těžký ale máme formu....FORZA NAPOLI

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele