19. kolo
10.01.2010 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - Cagliari Calcio 0:1

Cagliari vytěžilo z minima maximum a z Bologně si překvapivě odváží všechny tři body. Jedinou branku utkání si připsal Alessandro Matri.

Domácí Marcelo Zalayeta se v úvodu dožadoval penalty po srážce s Dessenou, ale jediné, čeho se mu dostalo, byla žlutá karta za filmování. První příležitost Cagliari měl na kopačce Cossu, ale Viviano lehce kryl. Ve 26. minutě mohl poslat Bolognu do vedení kanonýr Di Vaio, ale hlavička po Raggiho centru orazítkovala břevno. Těsně před přestávkou mohl poslat hosty do vedení Matri, jenž se zbavil Morase a dokonce i vyběhnutého Viviana, ale než stihl míč poslat do branky, přiběhl Portanova a míč z čáry vykopl.

Začátek prvního poločasu zastihl v dominanci Bolognu. Zalayeta obešel dva obránce, ale Marchettiho neprostřelil. Ofsajdovou past poté obelstil Di Vaio, ale branku netrefil. Proti další Di Vaiově střele už se muselo zasahovat, ale Marchettiho nahradil Lopez, který míč obětavě zastavil tělem. A když neuspěl ani po protiútoku Adailton, muselo zakročit Cagliari.

To v 66. minutě prakticky z ničeho vstřelilo branku. Parolův rádoby centr před branku ve skluzu dorazil Matri a rozhodl o výhře Cagliari. V posledních minutách měl sice ještě šanci střídající Gimenez, ale branku netrefil.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele