19. kolo
10.01.2010 20:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Juventus FC - AC Milán 0:3

AC Milán jednoznačně uspěl ve šlágru kola nad Juventusem a upevnil si druhou příčku. Rossoneri tak ztrácejí na vedoucí Inter Milán stále osm bodů, ovšem s tím, že mají jedno utkání k dobru. V Turíně se jako první prosadil Alessandro Nesta, další dvě trefy zaznamenal Ronaldinho.

Utkání nenabídlo příliš fotbalové krásy, hrálo se hodně zostra a k vidění byli spíše osobní souboje. Milán hrál o něco lépe a po celou dobu kontroloval hru, po půlhodině hry pak uděřil. Milánští zahrávali rohový kop na bližší tyč, obrana Juventusu nedokázala centrovaný míč odvrátit, ten tak prošel až k Nestovy a obránce AC pohodlně skóroval do prázdné branky - 1:0 pro AC Milán. Utkání ale nenabralo jiné tempo a hrálo se stále ve stejném duchu. V prvním poločase byl tedy nejzajímavějším okamžikem úvodní Nestův gól.

Po změně stran se Juventus zlepšil, ovšem stále se nemohl dostat do pořádného zakončení. Po rohovém kopu se do zakončení cpal Chiellini, ale byl v tísni a navíc Dida byl připraven. Totéž platilo i na druhé straně o Manningerovi, Tiago Silva napřáhl ze ctihodné vzdálenosti, mířil dobře, avšak rakouský brankář vytáhl střelu na rohový kop.

Další jakousi pološanci měl na svědomí Chiellini, Amauri hlavičkou posunul míč právě na stopera Staré dámy, tomu však míč před brankou utekl. Dvacet minut před koncem přidal AC Milán druhý gól, přičemž Juventus nezvládl další zahrávaný kop na přední tyč, tam totiž operoval Ronaldinho a hlavičkou zajistil svému celku vedení 2:0. Fanoušci Juventusu pochopitelně nesli nepříznivý výsledek velmi nelibě, na stadionu rozpoutali doslova peklo, když zapálili část laviček stadionu. To však ještě nevěděli, že je čeká poslední hořká pilulka v podobě třetí branky. Svůj druhý gól v zápase zaznamenal Brazilec Ronaldinho, jenž před brankou Juve nezaváhal - 3:0. Konečný výsledek už nezvrátil ani Del Pierův přímý kop, který Dida vyrazil na roh. Milán předvedl velmi dobrý výkon a zaslouženě zvítězil 3:0, trenér domácích Ciro Ferrara má o čem přemýšlet.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak to vypadá s Patinhem? Bude hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

nebude, není ani v nominaci

Reagovat
smazaný uživatel

juve mate problem! a ten problem ma nazov beckham

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 Diego - Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

ac to vyhra.........juwe nema takich hracow aby porazili ac

Reagovat
smazaný uživatel

jeve ma krizi na dlouho, podle mě prohraje se sachtarem v EL

Reagovat
JuveIt

Sestava podle mě: Manninger - Zebina, Cannavaro, Chiellini, Salihamidžič - Diego, Poulsen, Marchisio, Rossi - Del Piero, Immobile.

Vím, že teď asi vypadam jako blázen, ale myslím, že zařazení mladých hráčů do sestavy není špatnej nápad.

Reagovat
B3n

Jasná dvojka...kurs 2.74 neodolatelnej...za 500,-

Reagovat
smazaný uživatel

Forza MILAN !!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že Ciro končí.

Reagovat
smazaný uživatel

v to doufám a s nim cca 5 hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Cira už musí opravdu skončit, takovouhle ostudu jsem, co 15 let fandím Juve, ještě nezažil

Reagovat
JuveIt

Jestli Ferrara miluje Juventus aspon z polovičky jako já, tak rezignuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem teď na video a vidim, že to tam diváci nák podpálili nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, sedačky to tak vypadalo, když jsem koukal na přímej přenos.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele