19. kolo
10.01.2010 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Udinese se s Laziem rozešlo smírně 1:1

Sergio Floccari si nemohl své první dny v Laziu představovat lépe. Ve druhém zápas za římský klub si připsal už třetí branku a pomohl svému novému týmu k zisku bodu v duelu s Udinese. Za něj se trefil jiný ostrostřelec, Antonio Di Natale.

Lazio do zápasu nastoupilo v dresech připomínající 110. výročí založení klubu a v úvod zápasu jim vyšel na výbornou. Po čtvrthodině hry si naskočil na Baroniův centr Floccari a hlavičkou otevřel skóre. Těsně předtím musel střídat domácí Domizzi kvůli zranění, nahradil ho Coda.

Domácí mohli rychle odpovědět, ale Floro Flores se z voleje netrefil a mezi tři tyče nezamířil ani Inler. K vyrovnání nakonec došlo ve 27. minutě, nádhernou ranou z dobrých 25 metrů se z trestného kopu trefil Di Natale. Byla to pro něj 12. branka v sezoně.

Gólman Muslera se musel poté činit, aby nepustil Friulani do vedení. Stendardův odkop totiž nedošel příliš daleko a Paolo Sammarco se ocitl ve skvělé příležitosti, jenže Muslera dobře zasáhl. V další akci soupeře již měl Muslera práce méně, když Floro Flores nevypočítal situaci a míč poslal přímo do jeho náruče.

Ve druhém dějství se pokusil svou typickou dělovkou ohrozit Handanoviče Kolarov, ale domácí gólman jeho pokus kryl. Vzápětí mohl být Kolarov rád, že mu nebyla odpískána penalta poté, co za dres ve vápně tahal Sancheze.

V 88. minutě mělo Lazio obrovskou příležitost, kterou však trestuhodně zahodilo. Stefano Mauri obešel Bastu, aby se řítil úplně sám na branku, ale nějakým nepochopitelným způsobem ztratil kontrolu a ani nedokázal vystřelit. V nastaveném čase se to nakonec Laziu nemuselo vyplatit, ale Muslera předvedl proti Siqueirovi další vynikající zákrok.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele