Serie A - souhrn 17. kola

20.12.2008, 19:57, aktualizováno 21.12.2008, 22:24
Komentáře a souhrny
Juventus zareagoval na výhru Interu a i nadále drží šestibodový odstup. Vyhrála i Fiorentina, která se posunula před Neapol, ta nestačila na Turín. Římské AS nedokázalo napodobit týden starý kousek Lazia a v Catanii prohrálo 2:3, na šesté místo se posunul Janov, AC Milán rozdrtil Udine...

SS Lazio - Città di Palermo 1:0

20.12.2008 18:00

Góly: 66. Tommaso Rocchi

Lazio Řím díky brance Tommasa Rocchiho porazilo sicilské Palermo 1:0. Biancocelesti tak přenocují na šesté příčce, naopak Palermo může klesnout až na místo třinácté.

První velká šance utkání přišla ve 23. minutě. Goran Panděv byl poslán do brejku, ale jeho střelu zázračně lapil připravený Marco Amelia. O několik minut později dokázali domácí vstřelit branku. Střelec Mauro Zárate však byl v momentu Panděvovy nahrávky v postavení mimo hru. Na druhé straně se vytáhl Juan Pablo Carizzo proti nájezdu Fabia Simplícia.

Branku domácích posléze ohrozil Mattia Cassani svým pokusem hlavou. Rozvlnil však pouze boční síť. Následovala hrozivě vyhlížející situace s dobrým koncem. Fabio Liverani při střetu s Pasqualem Foggiou omylem kopl svého soupeře do obličeje. Bývalý hráč Cagliari byl však schopen pokračovat. V brance domácích opět exceloval Carizzo. Zneutralizoval jak Miccoliho, tak Nocerina a Succiho.

V druhé půli byl Mauro Zárate nahrazen Tommasem Rocchim a tento tah vyšel trenéru Rossimu skvěle. Rocchi byl sotva deset minut na hřišti a už se zapsal mezi střelce. Mourad Meghni poslal do vápna načechraný centr a Rocchi pohodově levou nohou zakončil. S Rocchiho příchodem hra Lazia ožila a domácí byli rázem mnohem nebezpečnější. Nicméně vyrýsovala se i jedna skvělá příležitost pro Palermo. Mark Bresciano však neuvěřitelně netrefil branku z šesti metrů.

Více informací k zápasu

AC Siena - Inter Milán 1:2

20.12.2008 20:30

Góly: 44. Houssine Kharja - 34. Maicon, 83. Maicon

Hned dvě branky dokázal vstřelit brazilský obránce ve službách Interu Milán Maicon a svému týmu tak zajistil titul podzimního mistra. Siena se ale může právem cítit poškozena, jelikož druhá branka padla z ofsajdu.

Inter svým osmým ligovým vítězstvím v řadě zlepšil svoji pozici na čele tabulky, kde má nyní devítibodový náskok. Druhý Juventus má ovšem ještě zápas k dobru. Siena musí řešit opačné problémy a po třetí prohře za sebou se stále více přibližuje sestupovému pásmu.

Dnešní utkání se mohlo vyvíjet úplně jinak, kdyby hned v první minutě nevytáhl povedený zákrok proti střele Kharjy brankář Julio Cesar. Domácí předváděli zodpovědný výkon směrem dozadu a minimálně první půlhodinu byli lepším týmem než soupeř, kterému se nedařilo kombinovat. Přesto to byl úřadující mistr, který otevřel skóre. Všemu pomohl domácí Mario Frick, jenž zaváhal při rohovém kopu, čehož využil Maicon a přesnou ranou otevřel skóre.

Inter mohl své vedení navýšit sedm minut před koncem prvního poločasu, ale dalekonosná rána Sulleyho Muntariho brankou po zákroku Curciho neskončila. Neproměněná šance Nerazzurri mohla ještě více mrzet o pár minut později, kdy si na Del Grossův centr naskočil Kharja a srovnal.

Do druhého dějství nastoupil Inter s jediným cílem, a to vstřelit branku a vyhrát. Málem se to povedlo hned po čtyřech minutách, jenže Muntari nedokázal přesně zakončit. Po hodině hry se odhodlal ke střele ze 30 metrů Ghezzal, ale míč letěl nad břevno. Ještě větší šanci Siena zmařila v 77. minutě. Vergassola si sklepl Maccaroneho centr, jenomže do střely se mu ještě stihl položit Cordoba a znemožnil mu přesně zakončit.

Za všechny neproměněné šanci domácí zaplatili sedm minut před koncem. Rozhodující branka ovšem padla za hodně kontroverzních okolností. Vše začalo u Cordoby, který poslal míč na Maxwella a ten ho prodloužil na Maicona a brazilský obránce vstřelil druhou branku. Maicon ale stál v ofsajdu, což nenechalo klidnými jak domácí hráče, tak fanoušky. Sienští hráči sice protestovali u hlavního sudí, ale bezvýsledně. Mezi fanoušky na Stadio Artemio Franchi se to mezitím vařilo. Na to ale nedbal šťastný střelec Maicon, jenž branku horlivě oslavoval s trenérem Mourihnem a následně obdržel žlutou kartu za svlečený dres.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Juventus FC 1:3

21.12.2008 15:00

Góly: 48. Christian Vieri - 30. Alessandro Del Piero, 38. Nicola Legrottaglie, 81. Amauri

Juventus Turín navázal na výhru proti AC Milán a po výhře nad Atalantou ztrácí na vedoucí Inter šest bodů. Stará dáma rozhodla o svém vítězství především v první poločase, který vyhrála 2:0. Na branky Del Piera a Legrottaglieho navázal ve druhém dějství Amauri, za domácí snižoval veterán Christian Vieri.

Hosté začali aktivněji, ale vyloženou gólovou příležitost si nevypracovali, největší vzrušení zažili diváci v 11. minutě, to se hlavou trefil obránce Giorgio Chiellini, ale kvůli ofsajdu byla branka správně neuznána. Nicméně po půlhodině hry už branka platila, dlouhá přihrávka se překvapivě dostala až před branku Atalanty, kde stál Alessandro Del Piero a do prázdné branky otevřel skóre utkání - 1:0 pro Juventus. Ve 38. minutě byla situace Staré dámy ještě lepší, na rohový kop si naskočil Nicola Legrottaglie a bylo to 2:0. V utkání nebylo k vidění mnoho útočných, stav 2:0 tak byl příjemným překvapením.

Atalanta se samozřejmě nechtěla vzdát a ve druhém poločase slavný Juventus zatlačila. Snaha Bergama se vyplatila, neboť ve 48. minutě snížil na 1:2 Christian Vieri. Podobně jako Nicola Legrottaglie v prvním poločase se trefil hlavou. Domácí se tlačili hodně před branku, ale chybělo zakončení, toho znovu parádně využil Juventus. Po další standardní situaci padl totiž třetí gól Bianconeri, tradičně hlavou se trefil Brazilec Amauri - 1:3. Třetí branka Juventusu definitivně pojistila vítězství, Stará dáma díky tomu snížila náskok Interu na šest bodů.

Více informací k zápasu

US Lecce - Bologna FC 0:0

21.12.2008 15:00

Góly: -

Bologna pokračuje ve své nyní již sedmizápasové sérii bez porážky. Po bezbrankové remíze v Lecce si navíc připsala první utkání bez obdrženého gólu, především díky skvělým zákrokům Francesca Antonioliho.

Domácí začali dobře. Střela Fabia Caserty byla odražena zpět k němu a jeho následný centr skvěle zachytil Antonioli těsně před hlavou Daniele Cacii. Následně střílel Simone Tiribocchi do boční sítě. Hosté měli první velkou příležitost ve 25. minutě. Přímý kop Sergia Volpiho se odrazil přímo k dobře stojícímu Davide Bombardinimu, ale levý bek Boloni přestřelil z osmi metrů.

Pak přišla chvilka stopera Christiana Terziho. Terzi nejprve skvěle přizvedl Volpiho centr přímo pro připraveného Evangelose Morase, jenž však svůj volej poslal do oblak. Následně pak na druhé straně špatně odkopl a připravil tak dobrou příležitost pro Caciu, který naštěstí pro stopera hostí přestřelil.

Lecce ve druhém poločase dominovalo a přišla skokanská exhibice Francesca Antonioliho. Nejprve vychytal hlavičku Tiribocchiho, poté sebral slabou střelu Cacii. V 67. minutě se veterán mezi třemi tyčemi zaskvěl proti hlavičce vystřídavšího Castilla. Vyražený míč se však dostal k Tiribocchimu, který neuvěřitelně přestřelil prázdnou branku. Castillo o chvíli později Antonioliho překonal, ale tentokráte stálo míči v cestě břevno.

Bologna se tak ubránila náporu ve druhém poločase a připisuje si cenný bod za remízu 0:0. V závěru dokonce Di Vaio vstřelil branku, ale nebyla uznána kvůli ofsajdové pozici.

Více informací k zápasu

Turín FC - SSC Neapol 1:0

21.12.2008 15:00

Góly: 53. Rolando Bianchi

FC Turín doma překvapil a porazil rozjetou Neapol 1:0. Katem SSC se stal útočník domácích Rolando Bianchi. Neapol tak ztratila svou pozici v první čtyřce a spadla na páté místo. Turín zaznamenal první výhru po více než měsíci.

První výraznější šance utkání přišla v patnácté minutě. Záložník Neapole Michele Pazienza si zpracoval míč hrudí a skvělým halfvolejem z dvaceti metrů protáhl Mattea Sereniho. Následně se zaskvěl parádním obranným zákrokem Marco Pisano, jenž začal hrát na postu obránce teprve před nedávnem.

O chvíli později zahrozil domácí Rolando Biachni. Nejprve přestřelil po asistenci Nicoly Amorusa, poté však zahodil velmi dobrou příležitost. Ogbonna centrem našel Bianchiho, ale bývalý útočník Manchesteru City napálil míč přímo do před ním stojícího brankáře Iezza.

Toro se však přeci dočkalo v druhém poločase. Blerim Džemaili předvedl úžasný sprint téměř přes celé hřiště. Následně nahrál Alesandru Rosinovi, který trefil tyč! Nicméně míč se od tyče odrazil a Rolando Bianchi jej skluzem uklidil do brány. Reputaci Neapole následně zachránil brankář Iezzo. Skvěle chytil přímý kop Rosiny i následnou bombu Džemailiho.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Janov CFC 0:1

21.12.2008 15:00

Góly: 89. Ruben Olivera

CFC Janov porazil díky pozdnímu zásahu Rubena Oliveiry nováčka z Verony 1:0. Chievo tak zůstává na poslední příčce se ztrátou šesti bodů na záchranné pozice. Janov přeskočil Lazio a dostal se tak na šestou příčku znamenající postup do Poháru UEFA.

Janovští mají sice tuto sezónu tragickou statistiku venkovních zápasů, neboť prohráli šest z osmi odehraných. Nicméně Chievo je na tom ještě hůře. Létající oslíci nedokázali celých 350 minut skórovat.

První šanci měli domácí. Mario Yepes však usměrnil centr Vincenza Italiana jen vedle branky. Janovští byli na druhé straně nebezpečnější. Ruben Oliveira z přímého kopu otestoval pevnost brankové konstrukce na stadionu Bentegodi. Další dobrou šanci domácích zahodil Sergio Pellissier, když akrobatickým způsobem zakončoval z voleje míč po rohovém kopu.

Na druhé straně zahrozil Anthony Vanden Borre po centru Boška Jankoviče, ale krátce po změně stran měli opět skvělou šanci domácí. Sergio Pellissier napálil Langellův centr do tyče Rubinhovy branky. Chievo mělo obrovskou smůlu. Mauro Esposito přišel do hry a hned byl v čele skvělého útoku. Po přihrávce Antonia Langelly napálil míč do té samé tyče jako chvíli před ním Pellissier.

Ke zklamání domácích to byl Janov, kdo vstřelil první branku. Ruben Oliveira si zpracoval balón od Ivana Juriče, obešel tři obránce a bez rozpaků vystřelil svému celku tři body.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - AS Řím 3:2

21.12.2008 15:00

Góly: 34. Davide Baiocco, 40. Takayuki Morimoto, 56. Takayuki Morimoto - 74. Mirko Vučinić, 78. Jérémy Ménez

AS Řím nedokonalo vítězný prosinec do konce a podlehlo v tuhém boji Catanii. Giallorossi měli průchozí obranu a nechali si nasázet tři branky. Schylovalo se k obratu jako minulý víkend, ale tentokrát se skóre zastavilo na stavu 3:2.

Stadio Angelo Massimino v Catanii je pro Řím zakletý. Minulou sezónu zde Římané definitivně ztratili své naděje na zisk Scudetta. Nyní uťali Elefanti celku z hlavního města desetizápasovou šňůru bez porážky a navíc je připravili i o kapitána Francesca Tottiho, který se ke smůle římských tiffosi opět zranil.

Domácí začali velmi dobře, když Takayuki Morimoto mohl poslat Catanii do vedení již ve třetí minutě. Japonský útočník prošel mezi stopery Říma, ale z blízké vzdálenosti nedokázal přesně zamířit. Morimoto se o chvíli později opět prodral kolem stoperů, ale tentokráte mu v cestě stál brankář Doni, který jeho neposlušnou střelu nakonec zkrotil.

Po půlhodině hry přišel pro hostující celek šok. Francesco Totti nebyl schopen pokračovat ve hře kvůli nataženému svalu a do hry tak přišel Francouz Jérémy Menez. Odchod Tottiho znamenal také znejistění Říma. Tři minuty nato se také domácí ujali vedení. Simone Perrotta se nechal obrat o míč na vlastní polovině Giuseppem Mascarou, který následně přihrál Davide Baioccovi do snadné pozice.

Catania málem darovala Římu branku. Střelu Mattea Brighiho si brankář Bizzari hodil mezi nohy, ale dokázal do brány mířící míč ještě vyrazit před skluzujícím Perrottou. Catania však znovu udeřila, tentokráte se dočkal Takayuki Morimoto. Při protiútoku se podařilo Japonci předběhnout Juana a pohotově zakončit Silvestreho centr. Obrana Říma byla značně rozhozena, v některých momentech stopeři pořádali dny otevřených dveří.

Morimoto byl o několik minut později pasován do role kata Říma. Obrana Říma byla opět absolutně vymazána a Takayuki Morimoto překonal Doniho podruhé a opět po centru, tentokráte měl však asistenci Biagianti. Vše již vypadalo na pěkný debakl. Ale AS Řím byl polit živou vodou v 74. minutě. Lorenzo Stovini chyboval a daroval tak Vučiničovi luxusní prostor, kterého černohorský zabiják okamžitě využil ke snížení.

O čtyři minuty později dokonce vstřelili Giallorossi kontaktní gól. Po De Rossiho centru napálil míč z voleje Jérémy Menez a Albano Bizzarri se natahoval marně. Římané se nažili alespoň o remízu, ale ani Stefano Okaka, ani Marco Cassetti nedokázali svých šancí využít. Řím tak odjíždí ze Sicílie poražen 2:3.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - ACF Fiorentina 0:1

21.12.2008 15:00

Góly: 19. Riccardo Montolivo

Fotbalistům Fiorentiny se podařilo vyloupit stadión Marassi a díky brance Riccarda Montoliva si připsali tři body za porážku janovské Sampdorie. Viola se tak vyšvihla do míst znamenajících účast v Lize mistrů.

Viole se tak podařilo zlomit prokletí stadionu Marassi, neboť tu Fiorentina ještě nikdy nevyhrála v rámci Serie A. Historicky si tu Fialky připsaly pouhých pět remíz z patnácti návštěv. Sampdoria začala aktivně. Dotírající Cassano byl zkosen již ve třetí minutě Felipe Melem, zákrok byl ohodnocen žlutou kartou.

Nicméně pak se taktovky ujala Fiorentina. Nejprve zahrozil Alberto Gilardino, poté se již vlnila síť. Zdravko Kuzmanovič našel na vápně volného Riccarda Montoliva, jehož vybídl přihrávkou k ničivému voleji. Luca Castellazzi neměl šanci, poněvadž byla střela těsně před ním tečována jeho spoluhráčem. Adrian Mutu mohl v zápětí navýšit, ale svůj brejk nezužitkoval a střílel pouze vedle.

Na druhé straně přišel veliký závar. Hlavičku Gennara Delvecchia vyrazil z brankové čáry skvělým reflexivním zákrokem Sebastien Frey a hráči Sampdorie protestovali, že míč již překročil čáru. Sudí Orsato však k jejich zklamání nařídil rohový kop. Hra byla otevřená a velmi pohledná. Na druhé straně kombinoval Gilardino se Santanou, ale finální přihrávka na před prázdnou brankou stojícího Gilardina byla moc dlouhá.

O chvíli později trefil Alberto Gilardino brankovou konstrukci. Nato hned odpověděli Blucerchiati. Cassanovu dělovku zastavila také až tyč. Ve druhém poločase se pokračovalo v ostřelování brankové konstrukce. Adrian Mutu si stylově obehrál obránce u levé lajny a pak svůj točený míč napálil do vzdálené tyče. Poté se zaskvěl domácí brankář Castellazzi proti střele Zdravka Kuzmanoviče.

Na druhé straně neustále zlobil aktivní Antonio Cassano. Hosté měli také velké štěstí. Per Kroldrup si ve vápně vyšlápl ostrým zákrokem na protihráče, ale Orsato nedal na volání domácích po penaltě a nechal pokračovat ve hře. V posledních minutách mohl srovnat Fornarolli. Střela z přímého kopu se totiž odrazilo přímo k němu na zadní tyč, ale Fornarolli to nečekal a přestřelil.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Reggina Calcio 1:1

21.12.2008 15:00

Góly: 1. Robert Acquafresca - 61. Franco Brienza (pen.)

Na stadionu Sant’t Elia se zrodila remíza 1:1, domácí Cagliari vedlo už v první minutě zásluhou Roberta Acquafrescy, ale ve druhém poločase zajistil dělbu bodů z pokutového kopu Franco Brienza. Reggina přezimuje na sestupové pozici, Cagliari je třinácté.

Klub ze Sardínie začal velice dobře, už po několika sekundách hry si vypracoval standardní situaci, a následný přímý kop přizvedl lehce hlavou Robert Acquafresca - 1:0 pro domácí. Reggina chtěla okamžitě odpovědět, ale nepovedlo se jí to. Své šance spálili Franco Brienza a Edgar Barreto. Další šanci si vypracoval obránce Regginy Costa, ale ani on nemířil v zakončení přesně. Nevyužité šance mohly Regginu mrzet, jelikož ve 39. minutě si obrovskou příležitost vypracoval Jeda, toho fantasticky vychytal Andrea Campagnolo, čímž udržel hosty ve hře.

I ve druhém poločase mohlo Cagliari vstřelit rychlou branku, ale Acquafrescova střela z první byla vyražena na roh. V 59. minutě přišel hodně kontroverzní moment, Bianco v pokutovém území zakopl a míč se pak dotkl jeho ruky, navíc tak, že útočící hráč nemohl vystřelit. Následovalo kruté rozhodnutí, žlutá karta pro Bianca a pokutový kop. Pro Bianca to navíc byla druhá žlutá karta, takže byl hráč vyloučen. Nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Franco Brienza - 1:1. V závěru mohlo Cagliari přeci jenom vyhrát, ale Caniniho hlavička šla mimo.

Více informací k zápasu

AC Milán - Udinese Calcio 5:1

21.12.2008 20:30

Góly: 4. Alexandre Pato, 13. Kaká, 18. Alexandre Pato, 43. Clarence Seedorf, 52. Kaká - 17. Antonio Di Natale

AC Milán se rozloučil s podzimní částí sezony opravdu velkolepě, když na San Siru porazil Udinese vysoko 5:1. V utkání, které na stadionu sledoval i David Beckham s manželkou Victorií, se dvakrát prosadili Brazilci Pato a Kaká, jeden zásah zaznamenal Clarence Seedorf.

Celé utkání se hrálo ve velkém tempu a šance byly na obou stranách, ovšem jako první udeřil AC Milán. Ve 4. minutě vyslal Maldini krásně dopředu Favalliho a ten naservíroval lahůdkový centr přímo před branku na hlavu Alexandra Pata - 1:0. Milánští utočili i nadále a ve 13. minutě z toho byla druhá branka, tentokrát se Pato uvolnil přes obranu hostí a přesnou přihrávkou našel Kaká, jenž pohodlně zvýšil na 2:0.

Udinese vzápětí snížilo na 2:1, Quaqliarela elegantně přihrál Di Natalemu a ten přesně mířenou střelou nedal Abbiatimu šanci. Stav 2:1 nevydržel ani minutu, protože hned z následující akce Rossoneri opět zvýšili. Andrea Pirlo vyslal pas na Antoniniho, ten hlavou přiťukl Patovi, který skóroval po druhé v zápase.

Do konce prvního poločasu se ještě jednou měnilo skóre, k přímému kopu se postavili Ronaldinho s Pirlem, druhý jmenovaný vystřelil a Samir Handanovič míč s vypětím všech sil vyrazil, naštěstí pro Milán přímo na nohu Clarence Seedorfa, jenž skóroval do prázdné branky - 4:1.

I druhá půle byla velmi atraktivní, Udinese se i přes nepříznivý stav snažilo útočit, jenomže Milán hrál vzadu dobře a navíc v útoku byl takřka k nezastavení. V 52. minutě zvyšoval už na 5:1 svým druhým gólem v zápase Kaká. Brazilská hvězda předvedla jednu ze svých typických akcí zakončenou povedenou střelou pod břevno. Výsledek byl pro AC Milán natolik příznivý, že se do hry podívali mladíci Darmian a Strasser, další branku se už jim nepodařilo vstřelit, a tak AC Milán jednoznačně porazil Udinese 5:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán17133131:1142
2.Juventus FC17113330:1336
3.AC Milán17103428:1833
4.ACF Fiorentina17102525:1432
5.SSC Neapol1793525:1630
6.Janov CFC1785424:1729
7.SS Lazio1783626:2227
8.Calcio Catania1774618:2025
9.Atalanta BC1773721:1924
10.Città di Palermo1772821:2123
11.AS Řím1672721:2323
12.Udinese Calcio1764725:2622
13.Cagliari Calcio1763819:2121
14.UC Sampdoria1654715:1819
15.AC Siena1754813:1819
16.Bologna FC1736819:2715
17.Turín FC17431018:2915
18.US Lecce1728714:2414
19.Reggina Calcio17341015:3313
20.Chievo Verona1723129:279

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (296)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Po dlouhý době jsem viděl Lazio a zjistil jsem, že o nic nepřicházím. Takže zase až 1.2.

Reagovat
smazaný uživatel

Max jenom na lávce. Plný stadion super, jen tu hru nekouskovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Frick

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon

Reagovat
smazaný uživatel

Sand ještě vyrovnaj!

PS: hezký gól

Reagovat
smazaný uživatel

no hezký nebyl, bohudík to pokazil Frick. Naopak Maxwell by velice daleko od Kharji

Reagovat
smazaný uživatel

Kharja má proti Interu skvělou bilanci v dresu Bianconeri.

Reagovat
smazaný uživatel

jakou?

Reagovat
smazaný uživatel

Dva zápasy, dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

V Serii A má sotva pár gólů, ale už dal 2 Interu, Juve i Fiorentině. Prý je to tím, že jako jeden z mála nemá v hlavě psychický blok ze silného soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný, je to borec.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

KHAAAAAAAAAAAARJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

1:1

Reagovat
One-Real

Kozo

Inter aspon dneska vyhrajte, mám vsazeno na vás asi poprvé, tak mě nezklamte!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ti hraje Braga a další?

Reagovat
One-Real

Ostatní úplně v pohodě, jen ten Inter .

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nás to nemrzel oještě..

Reagovat
One-Real

BŘEVNO

Reagovat
GEGE

Jedeeem Siena...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Massimo "Big Mac" Maccarone

Reagovat
Tomanatura

Ale sienští fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se směješ?

Reagovat
Tomanatura

Komentátorovi, který to řekl přinejmenším 5x při jeho nástupu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo :))...Je hodně gladiátorů, ale jenom jeden je MASSIMO!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a jen jedni bianconeri

Reagovat
Tomanatura

Mourinho

Reagovat
Xavi8

?

Reagovat
Tomanatura

Jestli jsi to neviděl, tak jsi opravdu přišel o hodně Mourinho po 2. Maiconově gólu neváhal, rozběhl se a vši silou na něj skočil a objímal

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, bo kdyby Inter nedal gól brečel by jako malý, tohle De Marco nemohl dopustit.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Maaaaaicooooooon & Mourinhoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bek na světě, ten rozdíl už začíná být kilometrový .

Reagovat
Tomanatura

Nejlepší pravý bek na světě...

Reagovat
smazaný uživatel

už asi 2 roky

Reagovat
irik

Podle toho, na kterou stranu řadíš Lahma .

Reagovat
Tomanatura

Na levo. Ale tam je bezkonkurenčně nejlepší Patrice Evra.

Reagovat
irik

Ty si vtipálek . Jenom tak btw. proč měli v United vlastně zájem o nejmenovaného levého beka z Bayernu Mnichov ?

Reagovat
Tomanatura

Protože to byla nepotvrzerná kravina. Evra v současnosti nejlepší nalevo, to vidí každý, kdo ho vidí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Lahm je nalevo nadprůměrný a napravo průměrný až strašidelný. Do této diskuse zabloudil jak?

Reagovat
irik

Na levo je nejlepší na světě, na pravo nadprůměrný . Jak sem zabloudil ? To je jasné bavíme-li se o nejlepším bekovi na světě .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevím teda...

Reagovat
Tomanatura

Nepovídej. Kdo je lepší pravý obránce?

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel Alves! A ne proto že hraje za BARCU, ale už v Seville byl NEJ!

Reagovat
Tomanatura

Říkám obránce...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Daniel Alves je pravý obránce, vím že na pravé straně nemá konkurenci a tak si běhá vetšinu času vepředu , ale obrance to prostě je a dneska ten centr Alves BARCA

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm a Maicon včera ty 2 góly Nemám nic proti Barceloně, ale fandí ji samé hrušky

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm 2 goly, ale poslední dobou co sem ho viděl tak nic moc(třeba v LM), ale já proti němu nic nemám je dobrej, prostě si jen myslím že je Dani Alves lepší a proto sem hruška jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

jo v LM hrál hrozně teda ne neříkám, že kvůli tomu, myslím to obecně prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vyzdvihoval Alvesův centr, ja Maiconovi dva góly rozumíš jinak tito 2 jsou nejlepší RB na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bezpochyby Maicon a Alves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že jste se pěkně shodli

Reagovat
smazaný uživatel

Jo něco na tom bude

Reagovat
smazaný uživatel

S někým se dá dohodnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Tyje, aspoň +6 bodů, ikdyž pohřbil Sienu...

Reagovat
Tsigi

To bezpochyby

Reagovat
smazaný uživatel

ou

Reagovat
smazaný uživatel

přímák???

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš ten Quaresma

Reagovat
smazaný uživatel

hruza no...je moc mekky na italskou...tomu tak sedi ten plazovej portugalskej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

něco na tom bdue

Reagovat
Komat

Nehcte ho se rozkoukat a otrkat ;o) snad se pochlapí...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pro Koroha: Chlape, říkají ti něco autorská práva? Myslím, že na Fortuně nejsou zrovna nejšťastnější, že jim kopíruješ jejich preview s tipy na cizí stránku, byť jen do komentářů...

Reagovat
smazaný uživatel

Těžce vydřené body, všecna čest Sieně-podala skvělý výkon . Ten druhý gól byl asi fakt ofsajd (bohužel), je obdivuhodné, jakou vítěznou mentalitu máme Magico Maicon, grande Maicon, per sempre Maicon!!!Jimenéz je viditelně nerozehraný Balotelli na to sere Dobře hraje Figo, vždycky to tak uklidní a zároveń tam vloží myšlenku. Skvělý výkon Zanettiho a Cambiassa, Julio by u toho gólu měl mít větší pořádek v 16, i když Maxwell trestuhodně zaváhal...Per sempre Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, Siena hrála dobře. Velice těžce vydolované 3 body. Škoda Jimenéze, ale Mourinho řekl že to je dárek do roku 2009 tak snad se chytne a ten Mario To je takový zpuchloň. jde vidět jak na to dlabe. co dlabe. SERE. a neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, je tčeba mu trošku zavřít ústa, pár zápasů bych ho nechal sedět, moc zpychnul frajírek

Reagovat
smazaný uživatel

Je je, hruška nehorázná jak mě to štve zrovna u něj

Reagovat
smazaný uživatel

Málem bych zapomněl, gratualce Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jménem Interu. děkujeme...

Reagovat
smazaný uživatel

grazie, taky gratulace k dobrému výkonu

Reagovat
smazaný uživatel

parada INTER ... len tak dalej

Reagovat
smazaný uživatel

do háje s Maiconem..... tak zejtra je výhra nad Atalantou povinností... FORZA JUVE!

Reagovat
mastakillah

Maicon...nejden napsat nic jinyho než ...jako fanoušek AC skládam poklonu..skvělý hráč .. nejlepší pravý bek světa

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi výrok Cristiana Del Grossa po zápase s Interem

Reagovat
$dolar$

Co rekl?

Reagovat
smazaný uživatel

Do teď jsem byl v hospodě a modlil jsem se ale jsem rád že Inter opět výhrál. Forza Inter!!!!

Reagovat
Jajinek

Jako ti čárový byli snad úplně zhulení. Nejdřív nepustí do samostatnýho nájezdu Crespa, který nebyl v osajdu snad o metr a pak udělaj takovou chybu při gólu. Jako Maxwell byl vcelku na hraně, to bych ještě chápal, ale když to posouval Maiconovi tak se mi zdálo, že ten v něm byl o parník. Jinak výkon opravdu strašnej, začíná asi přicházet krize, snad to vánoce spraví. Quaresma se mi vcelku líbil, oživil to. On toho hodně posere, ale aspoň díky němu přijde tlak a snaží se to po té lajně tahat. Jinak Figo se ukazuje jako velice platný žolík, jsem rád, že zůstal v týmu. A Mario? Za jeho poslední výkony bych ho nejraději poslal na půl roku do Primavery....škoda že není brazilec, hned by měl Adri za mořem spolubydlícího.

Jinak teda dnes bych řekl nezasloužené tři body...asi poprvé v této sezóně, což se tedy dá ještě zkousnout, ale snad to tak bylo naposled. Jsme zvědavý zítra na Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Figo letos hraje fakt dobře, je užitečný, vnáší do toho rozvahu a zkušenost

Reagovat
Tomanatura

Před sezonou mi skoro nikdo nevěřil , že ještě bude platný. A ejhl

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Internazionale, nicméně už by se mohly podobně vydřený body taky občas přehoupnout na stranu soupeře..., přičemž by v tom mohlo klidně hrát roli i to štěstí (nechci prudit a nic už se tím nezmění, ale co si budem povídat - Zlatanův vítěznej gól proti Chievu byl s faulem, Maiconům při nejmeněším spornej, Kharjova spálená gólovka ke konci zápasu).

jinak souhlasím s Maiconem, jako s momentálně nejlepším pravým bekem světa, ačkoliv mu podle mě zdatně konkuruje Dani Alvés...

Reagovat
smazaný uživatel

i v repre má přednost Maicon před Danim

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ondřej Voršilka je velmi dobrý komentátor. Hodně toho ví, zná kariéru prakticky každého hráče ligy, pamatuje si několik let staré góly, kdo je dal, kdo u nich byl... A je krásně poznat, že si to opravdu pamatuje, ne jak Svěcený, který to vždy měl až nechutně našprtaný a nedal se poslouchat. Jen tak dál, s ním je ta soutěž zase o něco zábavnější .

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je dobrý

Reagovat
Pinturicchio

Jak já ten Inter nesnáším. PROČ jim všichni tak pomáhají? Nebýt těch "chyb" (nevěřím tomu, že je nechtěné ze strany sudích) rozhodčích, tak je Inter horko-těžko na druhém místě. A to, co si na hřišti dovolí hráči Interu, to je někdy do nebe volající, viz. zápas na Laziu.

Reagovat
Tomanatura

Takže byla chyba i když rozhodčí pískl ofsajd, přitom nebyl a v tu chvíli jen tušim Ibra sám na branku?

Reagovat
Pinturicchio

Samozřejmě, že rozhodčí takhle (občas) poškodí i Inter. Ale těch situací v jejich prospěch je nesrovnatelně víc, a nejen takovéhle, které zásadně ovlivní výsledek.

Reagovat
Jajinek

Můžeš mi těch tvých nesrovnatelně víc chyb vypsat. Lze diskutovat o gólu Ibry a ofsajdu Maicona, přičemž ofsajd byl podle mě jasný a faul Ibry problematický. To máš na skoro půl sezóny tedy pořádnou pomoc Jsi se zasekl nějak v loňské sezóně ne?

Reagovat
Pinturicchio

A to je málo? A taky nemluvím jen o téhle sezone. Ale to bysme se zbytečně hádali, já ty sporné situace (jako fanoušek Juve) vidím vždycky odpískané "špatně"

Reagovat
smazaný uživatel

a to ze piskly ofsajd Crespa co nebyl sis zase nevsiml co??? jestli ty nevidis jen to spatny

Reagovat
Pinturicchio

U Interu? Samozřejmě Ale ne, vážně, ono jsou to většinou hraniční situace, kdy se může písknout to i to a když se to posoudí ve prospěch Interu, tak mě to jako Juvefan štve

Reagovat
Jajinek

Mě tedy přijde jedna špatně posouzená situace na 16 kol málo. Jsou týmy, kterým je letos připískáváno daleko víc. Ale pořád si myslím, že to v tomto ročníku není až tak strašné a sudí se zlepšili. Ale stále mluvím o letošní sezóně. Loni nám prostě připískávali hodně, to se nebojím uznat.

Reagovat
Pinturicchio

Ale už by to dělalo třeba 6 bodů. A jinak za Tvůj názor Fajn vidět, že je tady (alespon) jeden rozumný fanoušek Interu

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, bohužel a lidi teď ten názor mají v sobě a už ho nepustí víš co. že se tady nedavno měla kopat penalta proti jednomu tymu to už se neřeší. ale to je jedno. už se s tím nic neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to samozřejmě ještě nebylo potřeba, přijde to až teď. Stejně jako loni...

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, nezačínej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól Zlatana v televizi pitvali ze všech úhlů a shodli se na tom, že byl regulérní.

Reagovat
Jajinek

Mam podobný názor, jenže skoro se ho tady bojím říct, páč už slyším ty řeči....

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že tu Itálii tak sleduješ

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou jen takové líbivé řeči, pravda to není

Reagovat
Pinturicchio

Líbivé řeči?

Reagovat
smazaný uživatel

ano - pomoc sudích Interu jsou líbivé řeči, které se staly velice populární, ale jen zřídkakdy jsou opodstatněné...

Reagovat
smazaný uživatel

Opodstatněné?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, chci říci, že málokdy mají smysl a důvod. Troufám si říci, že mezi pomocí Interu a jiným špičkovým týmům není žádný rozdíl. To, že loni řekněme tři zápasy běhm měsíce, či dvou byly na hraně ještě neznamená, že se jedná o nějaké tenfenční nadržování. Mne uráží jak se někteří místní znalci neustále navážejí do Interu tím, že Scudetto z lońska je zásluha rozhodčích, To prostě není pravda a jestli si zaujatá Gazzetta udělá nějaký rozbor, který si připočte jen to co potřebuje, aby to za každou cenu vyšlo proti nám, tak to pro mne nemá žádnou hodnotu...

Reagovat
smazaný uživatel

to vis ted je kazdej na inter vysazenej...

Reagovat
smazaný uživatel

no právě

Reagovat
smazaný uživatel

jedna "pomoc" za posledni pul rok od rozhodcich a vsechna nenavist se hned projevi...nahodou je to sranda

Reagovat
smazaný uživatel

mě to vadí, zvlášť po calciopoli...

Reagovat
smazaný uživatel

prave po calciopoli se citi ukrivdeni...a nejlepsi obrana je utok...tak to tak mas no

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
Pinturicchio

Hoši, já se ukřivděný necítím ani trochu. Co nám Moggi zavinil, tak jsme si vyžrali. Jinak, podruhé říkám, je to můj názor, že je vám připískáváno, vy můžete mít ten samý názor na rozhodčí v zápasech Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze ne kazdej

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle názor má hodně lidí

Reagovat
Pinturicchio

Víš co znamená slovo líbivé? To nejsou řeči, můj názor. A věř tomu, že se neřídím podle toho, co je právě v módě říkat nebo si myslet.

Reagovat
smazaný uživatel

líbivé? No tak snad ti nejsem povinen vysvětlovat význam slov, nevím co ti není jasné...To, že "pomáhání" rozhodších Interu je líbivé téma není nic nepochopitelného, nebo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Acquafresca uz se na nej tesim

Reagovat
smazaný uživatel

Crsitiano vs. Alex, to je zápas

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Internazionale

Reagovat
smazaný uživatel

Yes

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní výkon a atmosféra Bergamascy

jinak samozřejmě gratulace Bianconeri. co by jste letos dělali bez Amauriho ?

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace juve a catanii

Reagovat
smazaný uživatel

sice "nerad" tak juve fakt palec nahoru...od navratu bojuji ve spici a ted i o titul...to jsem fakt necekal...tak jako cekal ale trochu pozdeji

Reagovat
smazaný uživatel

TOROOO !!! a teď už jen výš a výš..., vítězství s Neapolí může působit jako slušnej startovní můstek...

GRANDE GRANATA

Reagovat
smazaný uživatel

Gratualce Baioccovi z Catánie za gól...Gratulace Catánii.

Reagovat
One-Real

Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

Juve skvěle.. jenom mě zklamal Doni, v druhém poločase pobíhal pohřišti a jenom diskutoval s rozhodčími..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, mohl dát gól místo toho.

Reagovat
GEGE

Pěkne Turín

Reagovat
smazaný uživatel

Talamonti a Manfredini dneska u standardek jako Pat a Mat, se divím, že nedostali 4 už v první půlce. Reja-Boys jsou bez opor trapní .

Reagovat
smazaný uživatel

Carrozzieri chybí...

Reagovat
smazaný uživatel

V zápasech typu "hodně pod tlakem" určitě. Jak se ti vlastně včera líbil Kjaer? Docela tvrďák .

Reagovat
smazaný uživatel

Kjaer se celkem líbil, i když přes něj šel prakticky gól. je to brousek no..., pravej Dán, ale určitě je v něm potenciál. na ty roky na mě působí dost tak nad věcí. jen nevím, jak se chce v blízký budoucnosti pravidelněji prosazovat přes Bova s Carrozzierim..., i když má zatím celkem štěstí, že chybí jeden, nebo druhej. byla by škoda, kdyby se zbrzdil...

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik by si mal dat pauzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Od pátku je doma v Banské Bystrici a hraje až za tři týdny proti Catanii.

Reagovat
smazaný uživatel

super juve !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přijdu domů a alespon nějaká vzpruha po dnešní prohře 0:13 ve futsalovém poháru Forza Juve!

Akorát ta modročerná mašina mě docela sejří

Reagovat
smazaný uživatel

Boys z Reginy mají celkem smůlu. Jejich obránci nastřelují jen brankovou konstrukci. V zápase s Juve poslal Santos míč do břevna, dnes prozměnu Costa do tyčky.

Reagovat
smazaný uživatel

tip na příště: Lanzaro růžek branky

Reagovat
smazaný uživatel

A teď na zasloužený odpočinek,určitě zasloužený i když na začátku sezony sem měl obavy.

Reagovat
smazaný uživatel

ta naše sestava vypadá opravdu zajímavě a není to myšleno zrovna v pozitivním slova smyslu. o stoperské dvojici Maldini - Kaladze už byla párkrát řeč..., dále generační duel Antonini - Favalli na krajích, Jankul v záloze, nebo Seedorf zprava. ofenzíva dnes pod taktovkou KaPaRo a tvůrce hry dostává do vínku snad se zvedající Andrea Pirlo. doufám, že i s touto sestavou zakončíme kalendářní rok 2008 3 body před domácím publikem..., kvalitních borců je v ní i bez Nesty, Zambrotty, Rina, nebo Borriella stále 11.

FORZA MILAN !

Reagovat
GEGE

No jsem na to zvědavý ta záloha se mi moc nelíbí o obraně ani nemluvím ale Carlo moc variant neměl...Ale proti Udine se nám poslední dobou daří tak věřím,že to dáme ale bude to boj....FORZA ROSSONERI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jinak sestava vypada dobre jsem zvedavej na pata

Reagovat
Inzaghi

Stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

grrrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

to predstaveni davida kterej tu bude jen na dva mesice me docela pobavilo....to fakt nechapu tenhle krok...fakt jen ty prachy

Reagovat
smazaný uživatel

A pak že nechápeš. :)

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOOOOOOL PATOOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXANDRE PATOOOOOOOOOOOOO !!!

ty kluku mladá, brazilská !

ještě, že to ten náš fotřík Favalli stihnul...

MAGICO PATO !!!

Reagovat
Inzaghi

Fazec,jako kráva. 3 goals in 3 matches.

Reagovat
GEGE

PATOOO Skvělý začátek

Reagovat
smazaný uživatel

To je radosti.

Reagovat
Shevchenko

ABBIATI!

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta tycka musela bolet

Reagovat
smazaný uživatel

kdysi se mi stalo přesně to samý. akorát nebyl ten zákrok takhle stylovej

Reagovat
smazaný uživatel

a je po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

INCREDIBILE CHRISTIAN ABBIATI

Reagovat
Shevchenko

KAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

MAGICOOOOOOOOOO PATOOOO e RICARDO KAKAAAAAAAAA !!!

zatím Patův večer

Reagovat
Inzaghi

GRANDE RICKY!!! Začátek snů!!

Reagovat
GEGE

RICKY MAGICO PATO

Reagovat
Tsigi

Pato Abbiati

Teď to chce nezinterovat

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

Úžasný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro jako v Pl co...

Reagovat
Tomanatura

Takový se tam tento rok nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE Séééérjééééé ÁÁÁ

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, nevim, obcas sou ty zapasy celkem nudny a casto to rozhodci piskaji jako basket s tim, ze to tem hracum zerou.. vetsinou se divam jen na Juve, bo to tam prebije fanouskovstvi a na zapasy prednich tymu..

Reagovat
smazaný uživatel

grande!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

SuperToto

Reagovat
GEGE

PATOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

TI AMO ALEXANDRE !!!

MILAN e MILAN e MILAN MILAN MILAN !!!

Reagovat
Tomanatura

To co je za zápas

Reagovat
Tsigi

Není možný 3:1 17 minuta

Reagovat
Inzaghi

18 minut a 4 góly. Tak to se jen tak nevidí. Grande ALEXANDRE PATOOOO FORZA AC!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

FORZA MAGICO MILAN!

Pato má teď skvělou formu, dneska dá hattrick. Jinak Pirlo se taky vrací do formy, viz jeho pas u třetího gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

snad je Andrea konečně zpátky no . náznaky šly vidět už s Juventusem...

Reagovat
smazaný uživatel

udine to moc otevrelo jak lazio...a to je jejich smrt

Reagovat
smazaný uživatel

Dinho šel do skluzu

jinak Kaka' - Pato nádhera zatím

Reagovat
Shevchenko

Zatím neuvěřitelný fotbal, takový orgasmus.

Reagovat
smazaný uživatel

orgasmus ! to je to slovo

Reagovat
smazaný uživatel

interaci ho maji az 31.kvetna

Reagovat
smazaný uživatel

a nevadí jim to

Reagovat
herbage

Tak to musí být zápas

Reagovat
Shevchenko

Si s nima úplně vytírají prdel, takový Milán mi fakt chyběl.

Reagovat
GEGE

Antonini

Reagovat
smazaný uživatel

Je to borec, tak dlouho se motal po hostovačkách až se vrátil ve skvělém světle.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to nestíhám, ale těším se ve 23 na záznam. Zatím to tady vypadá jak na nějaké oslavě .

Reagovat
Shevchenko

Antonini je asi nejpříjemnější posila. To jsem fakt nečekal, že se takhle prosadí, zatím je skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

je mi neuvěřitelně sympatickej..., byl jsem moc rád, že se konečně vrátil a jak je vidět - hraje parádně ! Zambrotta (při vší úctě) absolutně nechybí...

Reagovat
Tsigi

Dneska prokazuje neuvěřitelnou techniku. Rozhodně by měl hrát častěji

Reagovat
smazaný uživatel

Pato měl šanci, hezky...

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Udinese už rezignuje?

Reagovat
Inzaghi

Vzhledem k posledním výkonům dvojice Maldini - Kaladze jsem to čekal spíš naopak. Ale takhle se bude vážně líp spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sansiro

Reagovat
smazaný uživatel

soukromej tip 4:2,5:2

Reagovat
Shevchenko

Udinese jen potvrzuje, že je můj nejoblibenější soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím teda musím říct - Grande KaPaRo

Reagovat
Shevchenko

To byla teda akce! Fakt paráda.

Reagovat
Inzaghi

Koncert..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

INCREDIBILEEEEEEEEEEEEEEE MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !!!

z tandemu Dinho - Pirlo prostě muselo něco být

Reagovat
Tsigi

Andrea je zpátky=Návrat Krále

Reagovat
smazaný uživatel

dacia je hodne v lese

Reagovat
GEGE

CLARENCE PIRLO

Reagovat
Shevchenko

ANDREAAA PIRLOOO e CLARENCEEE SEEDOOOOOOOOOORF !!!

Jsem si říkal, že to musí kopat Pirlo, taková ohromná škoda, že ho nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je poprava

Reagovat
Inzaghi

Čím to dneska bude? Beckham v publiku? Letos náš nejlepší výkon..

Reagovat
smazaný uživatel

se předvádíte

Reagovat
smazaný uživatel

jj, potřebovali jsme toho Beckse

Reagovat
Shevchenko

Pato mohl být hattrick. Ale jinak jsem fakt nadšený z našeho výkonu, to je zatím pastva pro oči!

Reagovat
GEGE

Zatím fantastický zápas Pirlo konečně hraje jako za starých časů ty jeho přihrávky Pato+Kaká to je radost pohledět...FORZA MAGICO MILAN!!!

Reagovat
panca

tak dnes musim kluky hodne pochvalit... a pato moooooc dobrej!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zatím fantazie. už ani nepamatuju, kdy bych neměl v poločase co vytknout ani Kakhovi . nejhorší je na druhým poločase představa, že už nejspíš nemůže být lepší..., ale snad se aspoň přiblíží tomu prvnímu. když se naši borci začnou bavit fotbalem, hned to vypadá úplně jinak. všechno jde snadno, lehce, bez nervozity, s nadhledem. proč to takhle nejde každej zápas ragazzi ?

Reagovat
sansiro

Máte někdo pls přímý link na stream? Nechce se mi už čekat do 11 :( Ten začátek si ale pustím.

Reagovat
Tsigi

já koukám na tohle http://www.ustream.tv/videoplayerpopup/channel/406008 anglicky kvalita docela de

Reagovat
Shevchenko

Přesně. Taky sleduju.

Reagovat
sansiro

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak se tak dívám, tak Primera měla i lepší zápas. Jedeme Calciooooooo

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Pinturicchio

Sakra, co to ten Milan vyvádí?!?!

Reagovat
smazaný uživatel

Maldýny šýýýýílově

Reagovat
smazaný uživatel

KAKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
Inzaghi

Tak dneska to vidím tak na 7. GRANDE RICKYYYY!!

Reagovat
GEGE

GRANDE RICKY

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDEEE RICARDOOOO KAKAAA !!!

tohle mi chybělo dobrý 2-3 roky...

Reagovat
panca

ani nemluv!!!!! krasa

Reagovat
smazaný uživatel

konečně spokojenej??

Reagovat
panca

jojo dnes si mlaskam!! takhle kdyby promenovali sance aspon z pulky porad tak by byli nekde jinde!! antonini hraje dobre se mi libi by mel dostat jeste vic sanci

Reagovat
Shevchenko

GRANDE KAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FANTASTICO MILAN !!!!

Reagovat
Shevchenko

No ale měl bych se odnaučit dívat na livescore, ten přenos co sleduju je totiž o 2 minuty pomalejší a už potřetí jsem viděl změnu skóre před živým gólem (na 2:1, 3:1 a 5:1).

Reagovat
Tsigi

Já to vypl děsně mě to znervozňoval, musel jsem myslet na to, jak to tam padne

Reagovat
Shevchenko

Ne Andreo tohle mi nedělej.

Reagovat
Shevchenko

Tak snad to bude dobrý.

Reagovat
GEGE

Taky jsem se lekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Matteeeeo DARMIAN ! předveď se...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré jméno, už teď je slavné.

Reagovat
GEGE

Kua a mě se to seklo takže ho neuvidím

Reagovat
GEGE

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

mě se to taky seklo, takže teď sleduju tady (dá se to):

http://www.justin.tv/superforo/popout

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Rooodney STRASSER ! předveď se

Reagovat
sansiro

Kdo tohle vůbec je? Nějaký mladý afričan?

Reagovat
Shevchenko

Je ze Sierry Leone.

Reagovat
smazaný uživatel

jj..., připomíná mi hodně Seedorfa. né jen barvou pleti, ale i stylem hry.

Reagovat
Inzaghi

Dobré jméno, už teď je slavné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, sce nejde vyslovt

Reagovat
Inzaghi

Ještě to má se žlutým bonusem. Bude mít zážitek.

Reagovat
fantomas

Kapříci připluli.

Reagovat
Inzaghi

Beckham přiletěl.

Reagovat
GEGE

Nádherný zápas škoda jen,že takových nebylo víc...Ale i tak na jaře mamé co dohánět.

GRANDE MAGICO MILAN!!!MILAN PER SEMPRE!!!FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že doženem

Reagovat
GEGE

Bude to hodně těžké ale snad už jsme si tu smůlu vybrali....

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace

Reagovat
panca

no aby ne!!!! jsme si dnes zaslouzili

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE MILAN ! konečně AC, jak ho známe. nádhera, nádhera a ještě jednou nádhera. Pirlo je zpět, KaPaRo funguje (i když asi jen doma a dnes převážně jen díky Kaka' a Patovi), konkrétně z Pata roste velkej hráč. pokud se dá Nesta přes zimu do kupy, zpevnila by se obrana a bylo by to ještě o něčem jiným. jak už jsem psal o poločase - když hrajem uvolněně a fotbalem se bavíme, nikdo na nás nemá. snad to do těch svých palic dostanem a na jaře zahájíme stíhací jízdu za Internazionale s Juventusem. ti borci by si zasloužili ještě jedno Scudetto. jak káže pravidlo - fotbal AC musí bavit, nesmí nudit..., dneska jsme to předvedli a mě z toho hlavně v prvním poločase po 2 letech bušilo srdce, jak při hodně divokým sexu.

GRAZIE RAGAZZI ! MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
Oxbow

to je luxusni prirovnani

Reagovat
panca

dnes to byla krasa!!! pres vanoce se jeste vrati par marodu a bude fajn... pato super-kdyz se neco nepodela tak za 2 roky bude hooodne dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

jako treba chlast obezita atd.?

Reagovat
panca

tak u brazilcu jsou tyhle nemoci castejsi nez u nas ryma a chripka

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu...pšik

Reagovat
Shevchenko

FORZA MILAN! Dneska tleskám všem hráčům.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Victorka vypadala na titulce Gazzetty spokojeně, to zase né že né. I když už ji raději stáhli .

Reagovat
herbage

Koukám že půlka fandů AC tu slaví předčasný Vánoce

Reagovat
fantomas

Jako bys neznal GATTUSA.

Reagovat
herbage

Nj, ten dosáhl během první půle 4x vrcholu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

O přestávce si akorát vyměnil trenky a koukal dál

Reagovat
smazaný uživatel

trenky během zápasu zásadně neměním

Reagovat
smazaný uživatel

ty totiž na zápasy radši ani žádně nenosíš.....

Reagovat
smazaný uživatel

změnil bych téma...

Reagovat
smazaný uživatel

když se někdo bojí pravdy..... ale dobrá uzavřem to, radši....

Reagovat
smazaný uživatel

Dávají si to

Reagovat
smazaný uživatel

Pato opravdu . Líbí se mi i Gaetano D'Agostino, toho je v Udine škoda, líbil by se mi víc na jihu, když v AS pořád dělají Zagorky a nechtějí pustit Aquilaniho .

Dneska sranda na Sport1. Ricky se radoval z gólu za brankou s Rinem, který měl kulicha a berle a komentátor prohlásil: "A tady Kaka' oslavuje gól s fanouškem AC".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ta kgratulace do červenočerný části Milána. Mile (vlastně spíše nemile ) mě překvapili, doufal jsem ve ztrátu nějakého toho bodu... Pirlo se pomalu rozehrává a opět se dostává do formy nejlepšího záložníka planety, kterým byl pěkných pár let... Pato se taky zvedl, včera hrál fakt skvěle, no a Kaká - pak že je nemocný . Asi to bylo tím Beckhamem, anebo že by Berlisconi o poločase vyzdobil v kabině stromeček, kde místo baněk rostly miliony eur? Každopádně jaro bude ještě zajímavé, snad ten pěkný náskok uhájíme. Kdyby mi takový stav po podzimu někdo řekl v létě, s nadšením bych bral, jsem spokojen. Teď 8 výher v řadě, famózní obrana, skvělý Cambiasso a Zanetti, v poslední době i Stankovič. Příjemné překvapenéí je Muntari, Ibra kraluje, i když by někdy mohl projevit více úsilí... Zatím jsem však spokojen, a to i LM, MUTD jsem si přál ze všech nejvíc.

Forza Inter, Per sempre Serie A, Grande e magico Calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych s evrátil k té debatě o nejlepším pravém obránci: podle mě určitě Maicon, i když Alvés je kvalitní alternativa. Jen mne trochu mrzí jak rychle tady všichni zapomněli na božského Zambrottu, toho já měl vždycky strašně rád. Sice v Barce trovchu vyúadl z formy, ale teď v Miláně opět potvrzue kvality, a jestli Maicon je nej. pravý (jakože je), tak Gianluca je nejlepší nalevo, i když teď hraje vpravo. Pro mě byl vždy více levým bekem, ale na obou starnách je stále špička

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele