Serie A - souhrn 13. kola

22.11.2008, 20:00, aktualizováno 23.11.2008, 22:27
Komentáře a souhrny
Fiorentina doma přehrála Udinese a vrátila se do boje o nejvyšší příčky. Ve šlágru kola porazil Inter nejtěsnějším rozdílem Juventus a po dvanáctém kole bude v čele Serie A. AC Milán ztratil v Turíně dva body za remízu 2:2. Římské AS vyhrálo podruhé v řadě, naopak opět ztratilo Lazio. Remízu doma zaznamenala i Neapol...

ACF Fiorentina - Udinese Calcio 4:2

22.11.2008 18:00

Góly: 52. Adrian Mutu (pen.), 63. Riccardo Montolivo, 78. Riccardo Montolivo, 79. Alberto Gilardino - 29. Antonio Floro Flores, 83. Antonio Di Natale (pen.)

Fiorentina v jednom ze šlágrů kola dokázala před vlastním publikem otočit nepříznivě se vyvíjející utkání a nakonec porazila Udinese 4:2. Hosté doplatili na neproměněné šance v prvním dějství. V tom druhém se zaskvěl Riccardo Montolivo, jenž dvěma brankami dokonal obrat.

K první střele duelu se odvážil Simone Pepe, ale brankář Sebastian Frey byl připraven. Po deseti minutách hry vzplály v ostře sledovaném utkání první emoce. Domácí Adrian Mutu totiž loktem udeiřl Maurizia Domizziho, jemuž tím způsobil krvavé zranění. Rozhodčí si ovšem incidentu nevšiml a hru přerušil až po nátlaku hráčů.

Druhý střelecký pokus si rovněž připsal Pepe a pro Udinese vybojoval rohový kop, na nějž si naskočil Antonio Floro Flores a Frey se musel pořádně natáhnout, aby míč vyrazil. Poté se do první šance dostaly i domácí Fialky. Brankář Samir Handanovič nepřesvědčivě vyrazil Montolivovu střelu, ale po míči okamžitě skočil a zachytil ho. Mutu se mu ho sice ještě snažil vzít, ale sudí rumunskému útočníkovi odpískal faul.

V obrovské šanci se na druhé straně ocitl po rohovém kopu v obrovské šanci Gokhan Inler, jehož nechali obránci Fiorentiny úplně volného, ale hostující záložník nechal vyniknout brankáře Freye. Po půl hodině hry se již skóre měnilo. Parádně se trefil Floro Flores. Útočník Udinese měl sice na hranici pokutového území proti sobě tři obránce, ale stihl přesně vystřelit a ačkoliv Frey dělal co mohl, na přesně umístěnou střelu nedosáhl.

Po inkasované brance přišla pro Fialky další špatná zpráva, hřiště musel se zraněním opustit Marco Donadel. Nahradil ho Zdravko Kuzmanovič. Udinese mělo hru víceméně pod kontrolou a mělo velkou chuť k útočení. Z 25 metrů se rozhodl vypálit Floro Flores a brankář Frey musel předvést další akrobatický zákrok. Nakonec se ale útočné choutky nemusely Udinese vyplatit, když se po Gilardinově posunutí ocitl v obrovské šanci Adrian Mutu. Ten ale zklamal, když trefil Handanoviče. Strážce hostující svatyně byl do akce vyslán ještě v nastaveném čase a se střelami Montoliva a Gilardina si poradil.

Velké části prvnímu poločasu dominovalo mužstvo hostů, které nakonec vstřelilo i doposud jedinou branku utkání. Obraz hry se domácí Fiorentině nemohl vůbec líbit a jak se později ukázalo, kouč Cesare Prandelli musel hráčům v kabině pořádně domluvit. Jeho svěřenci totiž do druhého poločasu vlétli jako hurikán a soupeře neuvěřitelně tlačili. První šanci měl z trestného kopu Mutu, ale trefil pouze boční síť. Kýžená branka ovšem na sebe nenechala příliš dlouho čekat. V 52. minutě vyslal Mutu Gilardina, jenž byl v šestnáctce faulován Domizzim a hlavní sudí zapískal pokutový kop. K němu se postavil Mutu a vyrovnal.

Vstřelená branka domácí borce nakopla a zápas ihned vypadal úplně jinak než v první dějství. Fialky se hrnuly do útoku a snažily se strhnout vedení na svojí stranu. Mutuovi se to ale po Santanově centru nepovedlu a ani Gilardino neuspěl, když nedosáhl na Vargasův centr. Trestat ovšem mohlo Udinese. Po rohovém kopu předvedl dobrý zákrok proti Pasqualově teči brankář Frey. Míč ovšem jen vyrazil před sebe, kde stál Floro Flores. Hostující útočník ale neuvěřitelně selhal, když pouze trefil brankáře.

Jak mohlo Udinese potrestat Fiorentinu, o pár sekund později tomu bylo naopak. A nyní již známé přísloví "nedáš, dostaneš" zafungovalo báječně. Z klasického protiútoku se k míči dostal Montolivo a přesnou střelou k tyči dostal Fialky do vedení. Udinese chtělo vyrovnat, čímž se otevírala zadní vrátka pro soupeře. Děr v obraně domácí využívali, ale Mutův centr neumístil přesně Gilardino.

Di Natale v dobré pozici na druhé straně rovněž zklamal a Fiorentina znovu trestala. Po rohovém kopu si připsal druhý přesný zásah v utkání a zároveň v celé sezoně Riccardo Montolivo a zvýšil vedení. Udinese další inkasovaná branka a zároveň vlastní neproměněné šance položily a o minutu později to již bylo 4:1! Protiútok vedený Montolivem zakončil přesným pasem po oklamání dvou obránců Mutu a skluzující Gilardino se nyní již nemýlil.

Zdálo by se, že v 79. minutě za stavu 4:1 je již hotovo, ale kdo byl tohoto názoru, šeredně se mýlil. Za pár minut totiž Freye prostřelil Floro Flores. Míč již mířil do branky, ale zabránit se mu v překročení brankové čáry snažil obětavým zákrokem Gianluca Comotto, jenomže zahrál rukou a vedle nařízené penalty ještě inkasoval červenou kartu. Pokutový kop proměnil Di Natale a sedm minut před koncem vykřesal pro Udinese naději. V té době do hry vnikl Quagliarella a za pár minut pobytu na hřišti. Všechny střely mu ovšem pochytal povedenými zákroky Frey, jednou mu ale muselo pomoci břevno.

Ve vzrušujícím utkání tak nakonec k vítěznému konci dokráčelo mužstvo Fiorentiny a dnešního soupeře předskočilo v tabulce. Fiorentina je aktuálně čtvrtá, Udinese sedmé.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Juventus FC 1:0

22.11.2008 20:30

Góly: 72. Sulley Muntari

Inter Milán si pojistil první místo v tabulce, když dokázal uspět v prestižním Derby D'Italia. Souboj s Juventusem Turín rozhodl jedinou trefou Sulley Muntari. Stará dáma tak nevyužila možnost dostat se na druhé místo tabulky a bodově se právě na Inter Milán dotáhnout.

Domácí Inter začal utkání aktivněji a byli to právě svěřenci Joseho Mourinha, kteří se starali o vzrušení fanoušků. Už po čtvrthodině hry mohl využít dlouhý pas Dejan Stankovič, ale nezakončil přesně. O chvíli později se neujala ani hlavička Adriana a ve 33. minutě zas musel vytáhnout zákrok světové extratřídy Alex Manninger, ten velmi pohotově zneškodnil střelu Zlatana Ibrahimoviče, který se na něj řítil úplně sám.

Juventus se dlouho nemohl dostat do pořádného zakončení a hlavně už ve čtvrté minutě utkání musel vystřídat Tiaga, který si poranil levé koleno. Jeho místo ve středu zálohy zaujmul Claudio Marchisio. A právě Claudio Marchisio měl nastarosti nejnebezpečnější akci Juventusu v prvním poločase, když jeho střelu z dvaceti metrů Julio Cesar vytěsnil na rohový kop. V nastaveném čase prvního dějství mohl otevřít skore utkání Sulley Muntari, ale proti byl Alex Manninger, který stejně jako v případě Ibrahimovičovy šance vytáhl skvělý zákrok. Především díky nepříliš velké aktivitě směrem dopředu ze strany Juventusu Turín a skvělým zákrokům Manningera skončil první poločas 0:0.

Juventus ve druhém poločase přeci jenom přidal víc na tempu, hned v úvodu zkoušel štěstí Mommo Sissoko, ale jeho rána byla zablokována. V 56. minutě se v pokutovém území Staré dámy odehrála zajímavá situace, obránce Legrottaglie si po střele Stankoviče kryl rukou obličej, ale rozhodčí pokutový kop za tuto ruku nenařídil. Zhruba půlhodiny před koncem si Zlatan Ibrahimovič zpracoval nádherný, dlouhý pas ale mizernou střelou velmi nadějnou akci zmařil.

Inter Milán udeřil v 72. minutě, kdy nepovedená střela Ibrahimoviče našla úplně volného a nikým neobsazeného Sulleyho Muntariho, který naprosto pohodlně rozhodl utkání. Tato chyba v defenzívě stála turínský celek hodně, jelikož si Inter už závěr utkání pohlídal.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Cagliari Calcio 2:2

23.11.2008 15:00

Góly: 9. Marek Hamšík, 84. Ezequiel Lavezzi - 56. Diego López, 90+5. Daniele Conti

Neapol ztratila na domácí půdě stoprocentní bilanci, když v dramatickém závěru nakonec přišla o těsné vedení. Bod za remízu Cagliari vystřelil v páté minutě nastaveného času Daniele Conti.

Velice zajímavou příchuť mělo utkání pro trenéra Neapole Edyho Reju, jenž si odbyl svůj 100. zápas v Serii A v pozici trenéra. Navíc svůj tým vedl proti celku, kde v roce 2004 s trenérskou kariérou začínal.

Domácí, kteří se chtěli oklepat z poslední překvapivé prohry s Atalantou, začali utkání výborně a už po devíti minutách díky Marku Hamšíkovi vedli 1:0. Ke slovenskému reprezentantovi propadl míč, na který nedosáhli jak Denis, tak Lavezzi a Hamšík již poté přesnou ranou otevřel skóre.

Další akci Neapole táhly dvě její největší hvězdy - Marek Hamšík s Ezequielem Lavezzim. Oba fotbalisté si rychle vyměnili několik přihrávek, z nichž nakonec pálil argentinský útočník, ale brankář Marchetti předvedl skvělý zákrok. Na druhé straně měl slibnou možnost ke srovnání Nelson Jeda, jenomže hlavičkou minul branku.

Krátce po přestávce se málem ve velké šanci ocitl Denis, ale na rychle rozehraný volný přímý kop o kousek nedosáhl. Do dalších dvou šancí se poté dostal Maggio, ale obě možnosti zahodil a Cagliari trestalo. Vše začalo střelou Roberta Acquafrescy, který díky brankáři Iezzovi vybojoval roh. Z následné standardní situace předvedl opět skvělý zákrok domácí gólman, jenomže jeho spoluhráči mu příliš nepomohli, a tak do odkryté branky dorážel Diego Lopez.

Minuty pak rychle ubíhaly a vypadalo to, že Neapol před domácím publikem poprvé ztratí body. Jenomže vše vzal do svých rukou Lavezzi a v 84. minutě parádním trestným kopem poslal domácí do vedení. Brankář Marchetti s tím nemohl nic dělat.

Přestože soupeři příliš času nezbývalo, Cagliari se nevzdalo a chtělo vyrovnat. Lazzari byl blízko, ale trefil pouze brankovou konstrukci. Neapol mohla vstřelit uklidňující branku, jenomže Lavezzi byl v ofsajdu. Přitom Russottův centr pravděpodobně směřoval do branky. Nakonec se toto zaváhání ukázalo jako klíčové, jelikož v páté minutě nastavení se do pokutového území rozběhl Jeda a skrze tři obránce přihrál Contimu, jenž jednoduše doklepl do branky a stanovil konečný výsledek utkání na 2:2.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - AC Siena 0:2

23.11.2008 15:00

Góly: 83. Daniele Galloppa (pen.), 88. Massimo Maccarone (pen.)

Siena dokázala uspět na půdě posledního Chieva a v tabulce se posunula na dvanácté místo. Domácí porážkou 0:2 prohloubili svojí krizi a tím i dvanáctizápasovou šňůru bez vítězství. Tři body pro Sienu zařídili Galloppa a Maccarone, oba dva se trefili z pokutových kopů.

Jako první musel zasahovat Stefano Sorrentino po jedovaté levačce Massima Maccaroneho, brankář Chieva střelu vyrazil na rohový kop. Za domácí celek zahrozil Luciano, ofenzivní hráč Chieva prověřil Curciho přesnou střelou z první. Další šanci si vytvořila opět Siena, Simone Vergassola nabídl přihrávkou brankovou příležitost pro Daniella Galloppu, ale záložník hostů nezakončil přesně. Bianconeri pokračovali i nadále v ofenzívě, do dvou velmi slibných příležitostí se propracoval Massimo Maccarone, ale pokaždé netrefil branku.

Curci v brance hostí neměl příliš práce a když už, tak si dobře poradil. Po jedné takové vychytal hned nadvakrát Gianpiera Pinziho. Činil se i Sorrentino, na kterém si vylámal zuby Ghezzal. Chievo Verona se dožadovalo odpískání pokutového kopu. Pinzi se po kontaktu s Galloppou skácel k zemi, hlavní sudí však penaltu neodpískal. Tu nařídil až sedm minut před koncem utkání ve prospěch hostující Sieny. Marco Malago zatáhl za dres Daniela Portanovu a tím dal možnost skórování pro Sienu. Daniele Galloppa penaltu, i když nadvakrát, proměnil - 0:1. A jako by toho nebylo málo, dvě minuty před koncem se kopala další penalta a znovu ve prospěch Sieny. Sorrentino fauloval Fricka a pokutový kop proměnil tentokrát Massimo Maccarone - 2:0 pro hosty.

Více informací k zápasu

US Lecce - AS Řím 0:3

23.11.2008 15:00

Góly: 11. Mirko Vučinić, 38. Juan, 49. Francesco Totti

Fotbalisté AS Řím již zřejmě definitivně zažehnali krizi. V Lecce zvítězili rozdílem třídy 3:0 a připsali si na konto čtvrtý zápas za sebou bez porážky. Giallorossi jsou nyní patnáctí, vyměnili si místo právě s Lecce.

Na stadion Via Del Mare nastoupili hosté v pozměněné sestavě. Trenér Spalletti naordinoval svým svěřencům tzv. stromeček, tedy rozestavení 4-3-2-1. Jediným klasickým útočníkem byl Francesco Totti, podporován Mirkem Vučinčem a Júliem Baptistou. Dobrou zprávou pro římský celek je, že mladý záložník Alberto Aquilani usedl po zranění alespoň na lavičku náhradníků.

Giallorossi začali velmi dobře. Julio Baptista našel svým přímým kopem ex-liverpoolského obránce Riiseho, který však zakončoval příliš slabě a Benussi s přehledem sebral míč. O chvíli později se však již vlnila síť. Bývalý hráč Lecce, Mirko Vučinič, si naběhl na kolmici od Francesca Tottiho a se správnou útočnickou chladnokrevností nedal brankáři domácích sebemenší šanci. Vučinič zachoval charakter a branku před svými bývalými fanoušky neoslavoval.

Lecce mělo o chvíli později příležitosti na vyrovnání. Nejprve chyběl Ariattimu kousíček, aby zachytil krkolomnou Riiseho malou domů, následně nedosáhl na míč Simone Tiribocchi po centru Javiera Castilla. Římané dokázali své vedení navýšit chvíli před koncem prvního poločasu. Brighiho přízemní rohový kop tečoval Julio Baptista a míč si našel cestu k Juanovi. Brazilský stoper ve skluzu dotlačil míč do sítě.

Římané hned na začátku druhé půle přidali třetí a zároveň poslední branku. Matteo Brighi srdnatě zabojoval ve středu pole a nabytý míč poslal na rozběhnutého kapitána Francesca Tottiho. Totti pak krásnou střelou utvořil konečnou podobu skóre. Římané měli ještě v druhé půli několik slibných příležitostí - Vučinič z dobré pozice hlavičkoval nad branku, Daniele De Rossi poslal svůj volej také přes břevno Benussiho. Utkání však skončilo výsledkem 0:3 a Římané mohou oslavovat jasné vítězství.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Janov CFC 1:1

23.11.2008 15:00

Góly: 80. Ousmane Dabo - 69. Diego Milito

Lazio Řím zachránila od pohromy až obrovská chyba brankáře Rubinha a také pomezního rozhodčího, jenž neuznal zcela regulérní gól. Hosté v Římě vedli od 69. minuty zásluhou Millita, za Biancocelesti vyrovnával Ousmane Dabo.

Úvod utkání toho divákům příliš nenabídl a první vážnější akce přišla až po půlhodině hry. Střela Mourada Meghniho však postrádala razanci a přesnost. O chvíli později přispěchal se šancí i hostující Janov, pohlednou akci Diega Millita zakončoval Giuseppe Sculli. Ve 38. minutě zahrávalo Lazio volný přímý kop, k němu se postavil Alexander Kolarov a dalekonosnou dělovkou donutil brankáře Janova k prvnímu výraznému zákroku. Zhruba po čtyřiceti minutách hry se odehrál nejdramatičtější moment prvního poločasu. Janovští skvěle rozebrali obranu Římanů a Giuseppe Sculli naservíroval jistý gól Diegu Millitovi, naprosto regulérní branka však neplatila. Pomezní rozhodčí odmával údajný ofsajd, ten však vůbec nebyl. Janovští tedy přišli o vedení díky hrubé chybě pomezního rozhodčího. V závěru prvního poločasu ještě vyzkoušel štěstí Kolarov, jeho rána byla sice razantní, avšak nepřesná.

Druhé dějství odstartoval individuálním průnikem Mauro Zarate, ale svojí střelu poslal do nebes. V 52. minutě přišla další velká příležitost janovského celku na vstřelení vedoucí branky, v pokutovém území se skácel Giuseppe Sculli a rozhodčí nařídil v celku diskutabilní penaltu. Nicméně ke značce pokutového kopu se postavil Diego Millito a branku trestuhodně přestřelil. Stejně si vedl i Pasquale Foggia, jenž přestřelil ze situace, když prakticky sám postupoval na brankáře Rubinha. Dvacet minut před koncem se diváci na Olympijském stadionu dočkali první branky a to dokonce do sítě domácího Lazia. Střídající Giandomenico Mesto našel přihrávkou úplně volného Millita, jenž střelou z první poslal Janov do vedení - 0:1. Diego Millito mohl zanedlouho náskok navýšit, jenomže ho ve vyložené šanci vychytal Carrizzo. Lazio deset minut před koncem velice šťastně vyrovnalo, střelu Ousmana Daba doprostřed branky nezkrotil Rubinho a svojí chybou daroval Biancocelesti vyrovnání. Do konce utkání se už nic nestalo, a tak se oba celky rozešly smírně 1:1.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Calcio Catania 3:0

23.11.2008 15:00

Góly: 6. Claudio Bellucci, 62. Antonio Cassano, 90. Antonio Cassano

Ofenzivní řádění útoku Bellucci - Cassano zajistilo Sampdorii tři body. Blucerchiati porazili rozdílem třídy sicilskou Catanii a polepšili si tak o jednu příčku, nyní jsou třináctí. Catania klesla na devátou příčku.

Sampdoria se velmi brzy ujala vedení. Antonio Cassano našel svou přihrávkou Mariuse Sankevičiuse u postranní lajny, Litevec následně přesně odcentroval a Claudio Bellucci svou dělovkou z voleje z šesti metrů div neprotrhl síť. Následně otestoval Albana Bizzarriho ránou z uctivé vzdálenosti Antonio Cassano. Gennaro Delvecchio dokázal ve 29. minutě vsítit další branku, ovšem nebyla uznána, neboť asistující Cassano překročil s míčem postraní lajnu.

Domácí neustávali se svým tlakem. Další Stankevičiusovu asistenci chtěl zužitkovat Bellucci, ale brankář hostí byl připraven. Následně pálil Antonio Cassano nad branku Bizzarriho. Po hodině hry zdvojil Cassano vedení svého celku. Přímý kop Delvecchia spadl Antoniovi přímo na volej a Albano Bizzarri neměl následně šanci. O chvíli později mohli domácí přidat další branku. Gennaro Delvecchio napálil svou ránu do břevna, míč se následně odrazil dolů ke Gastaldellovi, který neskutečně přehlavičkoval prázdnou branku.

Domácí zahodili další na zlatém podnose naservírovanou příležitost. Antonio Cassano oklamal ofsajdovou past a, jak už mívá ve zvyku, ukázal obráncům záda. Následně viděl před brankou kolegu Bellucciho, jemuž nahrál do úžasné pozice. Veterán však míč netrefil ideálně a přestřelil z šesti metrů. Blucerchiati však přece přidali třetí branku. V nastaveném čase opět utekl Antonio Cassano, obešel Lorenza Stoviniho a dostal se do úhlu. Očekávané obstřelení gólmana se nekonalo. Cassano napálil míč přímo mezi brankáře a bližší tyč do šibenice.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Città di Palermo 1:1

23.11.2008 15:00

Góly: 20. Marco Di Vaio - 90+2. Davide Succi

Palermo si se štěstím odváží ze hřiště Boloni alespoň bod. Na branku Di Vaia z prvního poločasu totiž až v posledních vteřinách duelu odpovídal Davide Succi. Nováček soutěže si tak připsal již třetí remízu v řadě.

Domácí ještě před výkopem přišli o Sergia Volpiho, jenž si přivodil zranění a nahradit ho musel Mingazzini.

V úvodu duelu se ve velkých šancích ocitli hosté. Jenomže jak Fabio Liverani, tak Igor Budan selhali. Další střelu vyslal z 25 metrů Miccoli, ale brankář Antonioli si s ní poradil. Nakonec to byla ale Bologna, která jako první vstřelila branku. Francesco Valiani po pravé straně utekl soupeřově obraně a přesně našel Marca Di Vaia, jenž otevřel skóre. Pro domácího kanonýra to byla již sedmá branka v sezoně, celá Bologna jich dala dohromady 11.

Po vstřelené brance to ovšem bylo opět Palermo, které útočilo. Antonioli musel nejprve z pod břevna vyrážet Carrozzieriho hlavičku a proti střele Miccoliho ho zachránila branková konstrukce. Nesportovního činu se poté dopustil Liverani, jehož opakovaný záběr přistihl při úderu loktem, který pocítil Marchini, ale rozhodčí si toho nevšiml. V závěru prvního dějství mohl vytěžit branku z Capuanovy chyby Di Vaio, jenomže skvělý zákrok vytáhl brankář Amelia.

Do druhého poločasu za Bolognu poprvé nastoupil Cesar, ještě nedávno hráč Interu Milán. V 55. minutě mohl svůj dobrý výkon stvrdit další brankou Di Vaio, ale jeho tečovaná dělovka nakonec skončila na břevně. Na druhé straně sice vstřelil branku Davide Succi, ale stál v ofsajdu, tudíž mu gól nebyl uznán.

Palermo tlačilo až do posledních minut, ale díky velké smůle se mu nedařilo vyrovnat. Při velkém chaosu v pokutovém území nejprve Succi nastřelil břevno a poté byly rány Simplicia a Miccoliho v rychlém sledu vykopnuty z brankové čáry. Nakonec se ale všechna snaha hostů vyplatila. V 92. minutě si na Carrozzieriho centr naskočil Succi a akrobatickým zakončením rozhodl o dělbě bodů.

Více informací k zápasu

Reggina Calcio - Atalanta Bergamo 3:1

23.11.2008 15:00

Góly: 10. Francesco Cozza, 21. Bernardo Corradi, 79. Bernardo Corradi - 90+4. Cristiano Doni

Navrátilec do základní sestavy Regginy Bernardo Corradi se dvěma brankami podílel na výhře svého týmu nad Atalantou. Třetí branku přidal Cozza. Za hosty až v posledních vteřinách snižoval Doni, Atalanta přitom měla velkou smůlu, když hned dvakrát trefila břevno.

Reggina začala zápas skvěle a po devíti minutách vedla. Veterán Ciccio Cozza se nádherně trefil z trestného kopu a nechal brankář Coppolu pouze sledovat míč, jak zaplouvá do sítě. Atalanta bojovala o vyrovnání, ale akrobatický pokus Sergia Floccariho brankou neskončil, a tak byla na řadě znovu Reggina. Ve 21. minutě využil zaváhání brankáře při rohovém kopu Corradi a zvýšil na 2:0. Tomas Manfredini byl poté blízko snížení, jenomže nakonec jen těsně minul.

Atalantě nebylo přáno ani o pár minut později, když Tiberio Guarente z 20 metrů nastřelil břevno. Nakonec ale mohli být Orobici rádi, že se do kabin nešlo za stavu 3:0. Brienzův únik a následná střela skončila jen těsně vedle branky.

Do druhého poločasu přišel útok hostů podpořit Vieri a hned mohl vstřelil branku, ale v akci jeden na jednoho brankáře Campagnola nepřekonal. Deset minut před koncem zpečetil vítězství Regginy Bernardo Corradi, k němuž se dostal odražený míč a domácí útočník neměl problém se zakončením. Atalanta poté již jen v poslední minutě snížila zásluhou přesné hlavičky Doniho.

Více informací k zápasu

Turín FC - AC Milán 2:2

23.11.2008 20:30

Góly: 25. Roberto Stellone, 78. Alessandro Rosina (pen.) - 29. Alexandre Pato, 34. Ronaldinho

AC Milán se bodově nedotáhl na vedoucí Inter Milán a díky remíze 2:2 na půdě turínského FC zůstal druhý, se tříbodovou ztrátou na nejvyšší příčku. V utkání bylo k vidění několik zvratů. Turín vedl, ale pak musel dotahovat. Střelecky se prosadili Stellone, Pato a Ronaldinho. Konečné slovo měl Rosina, jenž z pokutového kopu stanovil remízu 2:2.

V úvodu tempo utkání diktoval hostující Milán, ale první brankovou šanci si vytvořili domácí. Dzemailiho střela za běhu skončila nad a na druhé straně pronikajícího Pata na poslední chvíli zastavil obránce Cesare Natali. Hostující fanoušky šokoval ve 25. minutě Roberto Stellone, který se hlavou trefil přesně k tyči Abbiatiho branky, brankář milánského AC byl bez šance - 1:0. Jenomže hosté jakoby po úvodní inkasované brance ožili a výrazně přidali na tempu, za což přišla odměna v podobě vyrovnávací branky. Za čtyři minuty totiž srovnal po pěkné kombinaci Pato, jenž střelou pod břevno nedal Serenimu šanci - 1:1. Hned na to mohl přidat druhý gól Seedorf, nizozemský záložník se individuálně uvolnil po pravé straně a jeho ránu musel Sereni vyrazit. To AC Milán nemuselo tolik mrzet, protože ve 34. minutě dokonale otočil skóre utkání Ronaldinho. Ten se postavil k přímému kopu a nádhernou střelou zajistil Milánu vedení 2:1. Hrál se velice atraktivní fotbal a turínští se rozhodně nevzdávali, ve 38. minutě mohl znovu rozveselit domácí fanoušky, Stellone ale hlavičkoval těsně vedle. Velmi zajímavý první poločas skončil vedením Milána 2:1.

Jenomže ve druhé půli se nechalo milánské AC zatlačit. V 50. minutě mířil těsně vedle Rosina a o chvíli později se málem dostal k zakončení aktivní Stellone, jenže nevyužil nedorozumění stoperů Milána. Domácí fanoušci museli být se začátkem druhého poločasu spokojeni, jelikož Turín svého slavného soupeře zamknul na jeho polovině. Další velkou příležitost měl Rolandu Bianchi, ten převzal příhrávku od Dzemailiho a vystřelil, Abbiati pouze před sebe vyrazil a před dorážejícím Stellonem obrana rossoneri zasáhla. V 66. minutě se ozval i Milán, ale Pato po dobré kombinaci s Kaká a Ronaldinhem ztroskotal. V 77. minutě přišel klíčový okamžik druhého poločasu a nejspíše i celého utkání, v pokutovém území zahrál rukou stoper Kaladze a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten bez problému proměnil Rosina a turínští zaslouženě vyrovnali na 2:2. Milán byl zaskočen a i nadále se tlačili dopředu domácí. Nakonec však mohl AC Milán definitivně strhnout všechny tři body na svou stranu. V nastaveném čase byl v pokutovém území Turína přidržen Kaká a měla se kopat penalta, brazilská hvězda však překvapivě dostala žlutou kartu za simulování. Nicméně opakovaný záběr ukázal, že k menšímu kontaktu tam rozhodně došlo. Milán si s Turínem rozdělil body za remízu 2:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán1393120:730
2.AC Milán1383219:1027
3.Juventus FC1373317:924
4.SSC Neapol1373319:1324
5.SS Lazio1372422:1423
6.ACF Fiorentina1372418:1223
7.Udinese Calcio1363421:1421
8.Janov CFC1363420:1521
9.Calcio Catania1363414:1421
10.Atalanta BC1352614:1517
11.Città di Palermo1352616:1817
12.AC Siena1344511:1216
13.UC Sampdoria1244413:1516
14.Cagliari Calcio1342714:1714
15.AS Řím1242614:1814
16.Turín FC1333714:1912
17.US Lecce1326512:1812
18.Reggina Calcio1332812:2411
19.Bologna FC1323811:229
20.Chievo Verona131396:216

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (262)

Přidat komentář
M11

super ''predkrm'' 13.kola.. ale kruty pro pruhovane

Reagovat
GEGE

Nádherný zápas.Montolivo Mutu

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající zápas,spousta šancí taky je mě líto Udine,trošku kruté pro ně,remizka by slušela víc.Ale Montolivo borec,má vynikající kopací techniku

Reagovat
smazaný uživatel

Montolivo je budoucí opora zálohy Squadry Azzurry. společně s ním Aquilani a De Rossi..., do budoucna např. možná Dessena a Cigarini...

Reagovat
smazaný uživatel

hodně kvalitní ochutnávka 13.kola..., snad udrží interisti s juventinama tuhle úroveň

Reagovat
GEGE

Reagovat
božský John

Chudák Trewinn...zas dal gGila gól,jinak souhlasim s GATTUSEM...snad Inter a Juve udržej úroveň...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Jinak co říkáš zejtra na tu tvou Sienu..mohli byste v tej Veroně vyhrát no ni?

Reagovat
smazaný uživatel

Venku je Siena poloviční, ale věřím ve výhru

Reagovat
božský John

Verona je zatim třetinová takže byste mohli vyhrát i když minulej tejden v Miláně 1:0 jenom...takovej beton ...divokej zápas nečekám

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Milánu jsem neviděl, ale že je tlačili sem slyšel. Rozhodne jeden gól a trochu se bojím exSienina Erjona Bogdaniho, ten branky dávat umí Každopádně Chievo jsou sestupoví rivalové, taková výhra by byla za 2

Reagovat
božský John

Já koukal v tu dobu na Ajax: PSV takže jsem to celý neviděl,ale tech cca 20 minut to byl ze strany Chieva strašnej beton..Bogdani je dobrej hráč...akorát letos zatim bez gólu.Kdy hrál bogdani za Sienu?

Reagovat
smazaný uživatel

V roce 2006, v útoku byl s Enricem Chiesou.

Reagovat
božský John

Ahá,já vim že byl loni v Livornu..teda vim,zaregistroval jsem ho...ouu Chiesa...pan hráč...Flo a Chiesa

Reagovat
smazaný uživatel

Viva Chiesa!! nedávno jsem si stáhnul jedenáctiminutový dokument o něm

Reagovat
smazaný uživatel

Musím se přidat-nádherný zápas se vším všudy. Udine si to zazdilo samo obrovskou neproměněnou šancí za stavu 1:1, každopádně bojovalo až do konce a v závěru mohlo ten zápas zdramatizovat ještě víc. Ale Frey je prostě Frey.

Reagovat
božský John

Prosim vás,italskou ligu úplně extra nesleduju...hraje za Violu Stevan Jovetič nebo se tam zakopal(útočník Černý Hory,dříve střílel góly za Partizan,odkud v létě přestoupil do ACF,je mu myslim čerstvě 18 let)

Reagovat
božský John

překlik 19

Reagovat
smazaný uživatel

Nesleduju sice přímo ACF, ale tuším, že v poslední době občas hrával, hlavně v případě, že nemohl nastoupit Gila nebo Mutu. Myslím, že v Sieně hrál například od začátku (?). Rozhodně se tam úplně nezakopal.

Reagovat
božský John

Děkuju za info:)

Reagovat
smazaný uživatel

není zač

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

hraje celkem často (ale samozřejmě zatím náhradník) a co jsem viděl a slyšel, tak solidně. snažím se ho sledovat a přeju mu..., je mi sympatickej.

Reagovat
božský John

Mně taky,zaregistroval jsem ho loni když ještě válel za Partizan....útok jovetič,Vučinič musí bejt zabijáckej...jinak dík:)

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli, Obinna, Mancini ani na lavičce

Reagovat
GEGE

Tiago

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo funkční link na Inter-Juve? Už cca ctvrt hodiny se tu pokouším rozchodit různé linky a furt prd. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

dík moc

Reagovat
smazaný uživatel

ufffffff!

Reagovat
Slejdy
Reagovat
smazaný uživatel

hodně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

díky též, ale předchozí je dobrej, radši už nic zkoušet nebudu s mým superrychlým netem

Reagovat
Slejdy

viola

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nehraje Camoranesi, ten by dal gól, ale snad přijde do hry no.

Reagovat
smazaný uživatel

Legro, co to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas zatím super - Adriano se mi moc líbí ..a především Interu svědčí, že nehraje Quaresma nebo Mancini.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

celkově to na mě dělá dojem, že Inter se vrací k té své klasické hře - využívat chytrých přihrávek Stankoviče a bojovnosti Adriana se Zlatanem. A především jak jsem říkal nestavět na těch výše zmíněných.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. zvláště dneska se mi hra obou útočníků líbí. Chce to nějakpý povedený centr od Maicona a dobré zakončení nebo rychlý přechod do útoku. myslím že nám 4-4-2 svědčí více.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že už tohle nejspíš definitivně došlo Mourinhovi...

Reagovat
smazaný uživatel

to mi povídej.. ..

Reagovat
smazaný uživatel

hm 2 ofsajdy, které nebyly

Reagovat
smazaný uživatel

zatím celkem vyrovnanej zápas, každopádně kvalitní a atraktivní. Internazionale je lepší zhruba o tu porci procent, kterou mu dává domácí prostředí v zádech. k dokonalosti chybí góly...

Reagovat
GEGE

Zatím super zápas Hlavně tedy bohužel ze strany Interu Zlatan hraje vyborne to same Cambiasso....s Juve bych vyzdvihl tak Maningera a Sisoka Snad v druhem polocase uvidíme nějaké goly(byl bych radši kdyby je stříleli hráči Juve).

Reagovat
smazaný uživatel

Alex zatím velká opora. Momentálně je to snad nejlepší dvojka na světě :)

Jinak škoda, že Juve ztrácí zbytečně tolik míčů (některé i ve VELMI rizikových prostorech, že Legro ), rozhodně se tohle do druhé půlky musí zlepšit, jinak to na bodový zisk nevidím. Inter do toho šlape zatím dost zostra. Parádní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych klidně doporučil Juve prodat za pořádnou porci petrodolarů Buffona, protože ten Maninger chytá opravdu skvěle..a za ty prachy, co byste za něj dostali byste nakoupili tak kvalitně, že příští sezónu by to mohl být klidně titul. Jinak Zlatan a Maicon jsou asi v tuto chvíli opravdu nejlepšími v SA na svém postu..bohužel.

Reagovat
GEGE

Maninger sice chyta skvele ale pochybuju,že si udrží takovou výkonst déle.Srovnal bych to třeba s Kalacem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě nejlepší brankář minulé sezóny, ještě když byl u ROBUR.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Buffon je už v podstatě klubová legenda. Samozřejmě by to byl výhodný tah, ale tohle zas není jen o penězích.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak. z ekonomickýho a obchodního hlediska není co řešit, protože za 1) Buffon takovou cenu samozřejmě ani zdaleka nemá, 2) v týmu je spolehlivej Manninger, 3) za ty peníze by šel případně pořídit jiný špičkový golman. pak jsou tady jasný výhody, které už vypsal kryštof, jako zkvalitnění kádru, kterej už by moh fakt sahat po Scudettu. jenže, jak jsi napsal ty - tohle není jen o penězích..., navíc to nevypadá tak žhavě, jak se psalo (když to popřel i agent).

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně si nějak nedokážu představit hráče typu Buffon v kupě sraček, jaká nejspíš bude z ManCity. Tam se hodí Robinho, CRonaldo, Drogba a podobní....ale Gigi? Těžko bych přenesl přes srdce, kdyby se tu přes zimu vyrojila banda nadržených týnejdžrů s IQ gumovýho tučnáka a nicky jako 1GigiFor3v3r1

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasné, psal jsem to čistě z pohledu nefanouška Juve, takovej ten pragmatickej pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko a Samuel - radost pohledět .

Reagovat
GEGE

Ibrahimovič dnes naštěstí zatím jenom spaluje

Reagovat
smazaný uživatel

To je samá ruka dnešní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mauro na hřišti, dneska už je rozhodnuto, 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

muntariiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

olééééééééé

Reagovat
GEGE

No ne Muntari cely zapas tragicky a pak da gol.Juve zabrat.

Reagovat
smazaný uživatel

proč to Manninger tak absolutně vypustil ? i kdyby to byl ofsajd (což nebyl), tak to snad jistím, ne ? no, škoda...

Reagovat
GEGE

Kdyby to nevypustil tak to možna chytne.Šlo to jen kousek vedle něj a navíc to žádnná pecka nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

jasně

Reagovat
GEGE

Škoda od Juve jsem čekal víc...Inter bohužel vyhrál zaslouženě.

Reagovat
Slejdy

skoda..remiz by se hodila lip...

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí jede se dál!

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, ale Inter byl přecejen o něco lepší. příčinu bych viděl v neschopnosti krajních záložníků Juve tvořit ofenzívu (jak Nedvěd, tak Marchionni..., Mauro se do hry ani pořádně nedostal). i Alex byl dnes na můj vkus až moc vysunutý. možná by jeho kreativita na podhrotu staré dámě pomohla..., těžko říct. tak teda gratulace interistům, no a my vás musíme zas nahánět...

Reagovat
M11

Gratulace Interu.. byl lepsi.. dnes jsme na ne nemeli predevsim v utocne fazi..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes rozhodl útok. Adriano s Ibrahimovičem kralovali, kolik míčů udržel na hrotu Ibra, to bylo až neuvěřitelné, hráči Juventusu kolem něj poskakovali jako malé děti....

Bylo mi líto Grande Paola, dnes mu to vůbec nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Samuel neprohrál snad ani jeden hlavičkový souboj

Cambiasso

Zlatan až na ty 2 neproměněné šance.

Když má Stankovič den, je velmi dobrej.

Koneckonců celý tým si zaslouží pochvalu. Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

paradní zapas- inter hrál moc dobre- zejmane Adri a Zlatan, byl to kvalitní zapas a Inter vyhral zaslouzene- odpolední zapas byl ale taky super- Montolivo, Mutu, Gila, Ibra, Adri,Cambiasso FORZA INTER- snad zitra budou podobne zapasy

Reagovat
SqueeZy

gratulace do Interu

Reagovat
smazaný uživatel

A je to doma FORZA INTER!!

Reagovat
Shevchenko

Škoda, Inter byl o něco lepší, takže asi zasloužené. Manninger to nepochopitelně vypustil, kdyby se snažil, tak to podle mě má. Jinak dneska představení samých ruk ofsajdů.

Reagovat
Shevchenko

*a ofsajdů.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ancelotti na tiskovce

"Pato? He’s an important player, but with particular characteristics. Pato, Kaka and Ronaldinho cannot play together. He prefers to go on the side and is working to become a central striker. He prefers to move on the side and we need a central striker."

tak to vypadá, že si KaPaRo moc neužijem, což beru jako dobrou i špatnou zprávu zároveň. dobrá je, že Carletto nehodlá dát na nějaký tlak médií a chápe, že v systému 4-3-2-1 je na hrotu zapotřebí silnější hlavičkář, což splňuje hlavně Borriello. špatná je, že by bylo fajn zažívat ofenzivní koncerty KaPaRo a vyřvávat jejich název podobně, jako kdysi vyřvávali GreNoLi.

nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

nic nového, proč nehraje 4-3-1-2 neříkal?

Reagovat
smazaný uživatel

nějak se nezmínil , ale tady je jasný, kde je zakopanej pes...

Reagovat
Mr.Jindros

Manniger chytá skutečně dobře, ale probuďte se - gól vypustil a např. dnes dost míčů vyrazil (na jistotu), místo aby je chytal... s Gigim nesnese srovnání. Inter byl dnes jednoznačně lepší. Jednoduše v současné době má znatelně nejkvalitnější kádr v Itálii + dobrého trenéra. S takovou a ještě u nich na ně zkrátka nemáme. Ibra v šancích selhával neuvěřitelně, při gólu chtěl střílet. Vítězná série byla dobrá, ale ukázalo se, že proti silnějším celkům zkrátka nedržíme krok. Všechny zápasy s kvalitními kádry ve formě jsme herně propadli. Samuel Stankovič Maicon Sissok ... jinak doufám, že první poločas přesvědčil některé neznabohy, že Juventus skutečně potřebuje ještě jednoho prvotřídního stopera. Tiago

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dnes vypadalo, jako by se hráči z tohoto zápasu vyloženě pos... Tolik chybných přihrávek neudělali za posledních 5 zápasů dohromady a nervozita byla na některých zvlášť patrná.Škoda Tiaga, vypadá to, jako by on byl tou změnou k lepšímu, protože dnes to bylo stejné jako před zápasem s Realem.

Reagovat
sansiro

OT: Lidi, rozumíte calciu. Teď mám já jednu otázku. Do Chieva před koncem přestupního termínu přišel Kerlon. Ještě jsem ho v základu nezaregistroval. Nevíte, co se děje?

Reagovat
smazaný uživatel

zraněnej

Reagovat
sansiro

Od začátku sezóny?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, aktuálně má mít svalové problémy, návrat zhruba v 16. kole.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vím, tak jo. na gazzettě má napsáno 21 odehraných minut a co jsem sem tam četl, tak je zraněnej...

Reagovat
sansiro

Dík Vám za info.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spokojenost...az na toho zlatana...to musi davat zvlast v takovych zapasech

Reagovat
smazaný uživatel

Opět velký dík té šikovné kameře a režisérovi přenosu, další vydařená oční masturbace z posvátného San Sira .

Reagovat
smazaný uživatel

ok, nedá mi to..., musím se zeptat - co máš konkrétně na mysli ?

Reagovat
Shevchenko

No ta kamera, co tam pořád poletovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to je jasný, ale připadlo mi, že je to negativní komentář (zkreslení nějaké situace, palec na konci myšlen ironicky a tak). ok tedy, v tom případě se musím přidat..., to je fakt nádhera

Reagovat
Shevchenko

Magico San Siro.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda.. juve bylo lepsi, aspon ten bod by byl zaslouzenej.. jinak i kdyz nemam zlatana rad, tak fakt hral dobre, je znej citit sila na mici.. u juve byl asi nejlepsi maninger.. skoda..

Reagovat
smazaný uživatel

cozee?? ze byl Juve lepsí??:-)

Reagovat
smazaný uživatel

to si pis, od interu mi pripadalo, ze jenom nakopavaji mice dopredu, Bohuzel se jim to vyplacelo a dali z toho i gol.. fotbal hralo Juve..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Juve bylo podle mě hodně znát, že hraje o 6 bodů...Hra byla dost nervozní a neurovnaná. Každopádně je to škoda, ale se scudettem stejně ani příliš nepočítám, mnohem reálnější je úspěch v LM a samozřejmě hlavně kvalifikovat se do příštího ročníku.

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro Juve!Příště vyhrajem

Reagovat
One-Real

Sissoko se Juventusu vyloženě vyplácí ...

Reagovat
božský John

Zápas pěknej,moc...líbil se mi aktivní Maicon a konec konců i Adriano,nesmim opomenout Cambiassa coby vykonavatele černý práce...ze strany Juve byl dobrej Sissoko..ten byl opět všude...Manninger odehrál dobrej zápas ale ten gól byl více méně jeho..neměl tam stát jak na 1. máje ...ale zápas hodně prznili pomezní rozhodčí...jednou byl v ofsajdu Zlatan o parník a nic..podruhý zas o 1,5m ne a písk to...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, a já tam viděl na úplném začítku jasnou penaltu pro nás, když rukou zasáhl tuším Legrottaglie...Jinak Sissoko hrál sice celkem dobře, ale stejně mě překvapilo, že Muntari ho většinou překonával...

Reagovat
božský John

Muntari byl docela takovej nenápadnej,Sissoko byl jednou vlevo,podruhý vpravo...Alex byl taky aktivní,jenže ty "ofsajdy" každopádně Inter vyhrál zaslouženě,v druhý půli Juve drželo hodně míč (cca do tej 75 minuty) ale nic nevymysleli dopředu(Nedvěd..) jen si posílali nepřesný přihrávky dopředu(do autu) nebo si nahráli do ofsajdu...když šel do útoku Inter tak se hráči nebáli vystřelit(Zlatan..) to se mi líbilo více...

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouzene? koukal si na stejny zapas? uff..

Reagovat
smazaný uživatel

dobra otazka...na co jsi vlastne koukal??

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta tam nebyla, jelikož to bylo mimo vápno, ale to je jedno. Myslím si, že sudí byli vzhledem k důležitosti zápasu extraslabí. Nad některými výroky na obě strany zůstával rozum stát. Řekl bych, že například gólu předcházel faul, ale i tak tomu mohla obrana včetně brankáře ještě třikrát zabránit. Rozhodně se nechci na nic vymlouvat, protože výsledek odpovídá dění na hřišti.

"Jinak Sissoko hrál sice celkem dobře, ale stejně mě překvapilo, že Muntari ho většinou překonával..." Tohle většina lidí nevidí. Vidí jen Sissokovy skvělé skluzy(pramení částečně ze špatné poziční hry), kterými perfektně odebere míč a tak je nesmyslně vyhlašován za nejlepšího hráče Juventusu. Přitom statistika jeho odebraných míčů a zbytečných ztrát je nejlépe 50:50, a to jsem na něj hodný. Když se podívám na Cambiassa, ten má tak 90:10 a není tak vychvalován, protože nepotřebuje ty luxusní skluzy, které si každý zapamatuje daleko líp, než perfektní zdvojení spoluhráče.

Reagovat
božský John

Hm,když se nad tim zamyslim tak máš pravdu,ale stejně Sissoko je dříč,co nic nevypustí..neříkám,že je to jejich nejlepší hráč,ale je dost dobrý...s tim Cambiassem máš pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

GALLOPPAAAAA, exRomanista goooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Teď další penalta pro Sienu ................

Reagovat
GEGE

Roma fakt povedený zápas.Trojka Baptista,Vučinič,Totti si to solidne davala Navíc velmi dobrá podpora od založníků.Že by se už začali konečně zvedat?Další kolo s Violou hodně napoví.Přeju jim ať toho 4 fleka udělají.

Reagovat
smazaný uživatel

BIANCONEROOOOOOOOOOOOOOOOO

Big MAAAAAAAAAAAC, máááááááááássimooooooooo maccaronééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

alééé..., MAX . z pencle ?

Reagovat
smazaný uživatel

jinak dneska máš den - Cozza, Doni, Maccarone...

Reagovat
smazaný uživatel

Maccu sem bohužel posadil, dal jsem místo něj Vučiniče, takže nastejno asi.

Joooo z penalty Já sem s iříkal, tohle už musíš dát

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky tifosi Neapole tu slibil vyhozeni TV z okna?

Reagovat
smazaný uživatel

Nj,ja..Ale je tu jeden hacik..Byvam v dome,cize to ucinok mat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Kasli na to,stejnak vam to jde dobre i tak. Ale smal jsem se jak jsi to tu psal...sis vzal jako inspiraci toho fanouska Interu ne?

Reagovat
GEGE

Cagliari

Reagovat
panca

tak uz se tesim na zapas torino - ac. chtelo by to vyhru at nam neutece inter a oddelime se od zbytku pole! dnes jsem zvedavej na sestavu ac...

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky.. doufám že nastoupí of. založníci dinho a kaká a na hrotu pato... a trojice pirlo, flamini, seedorf pod nima

Reagovat
panca

taky bych rad ale moc tomu neverim spis to vidim na pipa!! nebo radej kaka pato pip by bylo jeste lespi

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji ti velký Říme - takhle se mi líbíš

Reagovat
madridcan

dneska Catanii ani stiahnute trenirky nepomohli

Reagovat
smazaný uživatel

Marek Hamsik skoda remizy

Reagovat
Tomanatura

Co bude s tím monitorem, který poletí z okna?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on už chudák letěl, proto ani nepíše .

Reagovat
Tomanatura

A já po něm chtěl, aby to zkusil nahrát na kameru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoletí, Napoli neprohrála

Reagovat
smazaný uživatel

Matteo Brighi

Reagovat
smazaný uživatel

Marekiaro Hamsyk

Reagovat
smazaný uživatel

Skor Lavezzi

Reagovat
smazaný uživatel

tak přece KaPaRo..., to jsem teda zvědavej

FORZA MILAN !!!

Reagovat
panca

a pirlo taky tak jsem zvedavej!!!

Reagovat
GEGE

No já s toho nemám dobrý pocit...ale snad se bude dařit...FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

zatím jde jasně vidět, jaký má Carletto záměr. každou vhodnou příležitost využít Patovy rychlosti..., posílat mu většinu přihrávek do běhu. nebylo by to špatný, kdyby si ho ale zatím ve sprinterských soubojích s přehledem nedával Pratali...

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Rosina?

Reagovat
GEGE

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kde to sledujete chlapi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte nějaký link na Milan? Ustream se mi hrozně seká a zbytek vůbec nefunguje, díky moc.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

díky, výbornej obraz. Stav už je horší :(

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, sotva to dopíšu, tak dá Pato gol!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Max tvoří historii!

Massimo Maccarone v dnešním zápase vstřelil svůj první gól v sezóně. Big mac od té doby, co hraje v Sieně dal 26 gólů a je druhý nejlepší střelec v historii.

Na prvním místě je nezapomenutelný Enrico Chiesa se 33 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda historie

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se celkem nudím .

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jsem (chvíli před gólem) chtěl dodat, co na tom Stellonem De Biasi pořád má .

Reagovat
smazaný uživatel

Grande Torino

Reagovat
GEGE

Ach jo Kaladze

Reagovat
smazaný uživatel

začalo to Rinovou špatnou přihrávkou..., ale je fakt, že Kakha Stelloneho špatně pokryl.

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXANDRE PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

FANTASTICO PATO !!!

FORZA MILAN !!!

Reagovat
GEGE

PATO!!! RINO

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už se nenudím .

Reagovat
smazaný uživatel

no proto

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Torino!!

Reagovat
Shevchenko

Tohle je pro Pirla nebo pro Jankula.

Reagovat
Shevchenko

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

krása...

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

MAGICO GRANDE FANTASTICO MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak rychle, jako při oslavě gólu, jsem R80 ještě snad neviděl běžet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ber to z tý lepší stránky. určitě při tom sprintu zas nějaký to deko shodil

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouček Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nááááádhera

Reagovat
GEGE

Krásne Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

SUPER SAMPDORIA

Antonio CASSANOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!§

Božský CASSANO

Reagovat
smazaný uživatel

oprava - ten§ tam NEPATRí...

Reagovat
Shevchenko

Důležitá oprava, bez které by jsme se asi neobešli.

Reagovat
smazaný uživatel

Načo to potom komentuješ...

Reagovat
smazaný uživatel

BONAZZOLIIIIIIIIIIIIIIIIII.....emiliaaaaaaaaaano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

che bello Dinho

Reagovat
Shevchenko

My na ty přímáky máme ale borce. R80, Pirlo, někdy Seedorf a Pato, zleva Jankulovski a to ještě přijde Beckham.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

De Biasovy dny jsou v Turíně sečteny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to doufám...

Reagovat
panca

peknej polocas!!! po prestavce co nejdriv pojistit....

Reagovat
GEGE

1. pločas jsme začli hodně lehkovážně.Turín byl nebezpečnější a zaslouženě dal gol.Naštěstí se povedlo rychle vyrovnat.A pak ten Ronaldinhuv primak Konečně dneska hraje více v pohybu hned je jeho výkon lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu něco říkal na Stelloneho?

Reagovat
Tomanatura

Silvestre? Včera běžel parádní film s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel toho z Tora, ale máš recht. Ten film včera byl super, nechtěl bych být v jeho kůži.

Reagovat
smazaný uživatel

Sly má lepší filmy. když opomenu Rockyho sérii, tak třeba Nájemní vrazi, Demoliton Man, Cobra, nebo třeba Cliffhanger. mám ho moc rád, ale je fakt, že je to neuvěřitelnej herec-dřevák...

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že má lepší, ale stejně sem se díval a bylo to dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Nájemní vrazi rulez, nechápu kritiku, která to nepochopitelně potopila .

Reagovat
Tomanatura

Byl parádní, to bylo něco na mě

Reagovat
smazaný uživatel

Ke konci ho dobře nabod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Mně se líbily ty vraždy toho psychopata...

Reagovat
smazaný uživatel

Slater

Reagovat
smazaný uživatel

100 let hroznej, pak se trefí a najednou je hrdina. A navíc holohlavej. To mi připomíná ještě jednoho útočníka ze Serie A .

Reagovat
panca

mne zelenku

Reagovat
smazaný uživatel

to né..., Stellonemu chybí rozpětí uší šířky nákladního letadla

Reagovat
smazaný uživatel

Olimpico dnes večer tančí sambu. před zápasem jsem s tou naší sestavou tipnul držení míče 40:60, tak uvidíme. jinak druhej poločas by mohl být ideální pro Pata..., pokud to nebude chtít granata vyloženě vzdát, bude to muset trošku otevřít a to by mohla být šance na jeho brejky. hlavně zodpovědně v defenzívě..., až do konce (obzvlášť při standardkách).

Reagovat
smazaný uživatel

Kakha je dneska nějak mimo...

Reagovat
panca

nejnebezpecnejsi hrac pro milan ja kaladze

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Stelloneho.

Reagovat
smazaný uživatel

gól visí ve vzduchu

Reagovat
smazaný uživatel

200 pro Inter

Reagovat
GEGE

Koledujeme si o další gol...Kaladze by se mel probrat.

Reagovat
smazaný uživatel

asi ho mučili u výslechu a doteď to nerozdýchal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kakho..., ty si běž dát dneska po zápase ledovou, ale faaakt ledovou sprchu.

Reagovat
Shevchenko

To je snad zlýá sen.

Reagovat
panca

kuvaaaaaaa ro snad nei mozny!!!

Reagovat
GEGE

Tohle je děs celý druhý poločas si koledujem o gol

Reagovat
Tsigi

Už podruhý když přišel takticky na hřiště Emerson tak dostanem gol.

Vím že s tímhle neměl nic společnýho, ale Carlo by se nad tím měl zamyslet

Kakha

a to sem ho ještě dneska postavil dvojitá smůla

Reagovat
smazaný uživatel

a můžu to opakovat do nekonečna, že stoperská dvojka Maldini - Kaladze je ze všech možných variant ta nejhorší možná. né, Carletto to vidí jinak. nechá sedět výbornýho Antoniniho na lavičce, postaví na pravého beka defenzivního Boneru, kterej si to letos na stoperu dává skvěle a když už mám jít do extrému, tak Favalli mohl hrát dnes klidně taky. podává zatím o třídu lepší výkony, než právě Kaladze...

Reagovat
panca

kaladze uz druho sezonu hraje uplny hovno!!!

Reagovat
Shevchenko

Teď! Teď to musí přijít!

Reagovat
Shevchenko

Nic.

Reagovat
Shevchenko

Hmm, skvělý a Kaká příště nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Rino.

Reagovat
smazaný uživatel

De Biasi asik ještě zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobře nám tak..., za tu naši "hru na údržbu" ve druhém poločase.

mimochodem Ricky si tím svým "pokusem" ke konci luxusně zajistil tribunu pro příští zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty 2 body nám ztratila obrana a naopak Turínu je zajistil výborným výkonem Rosina..

Reagovat
panca

ja si pred zapasem rikal kdyz jsem videl maldini kaladze ze s bonerou a favalim jsme hrali dobre tak jsem byl zvedavej na ty dva a dopadlo to fakt skvele!!!!

Reagovat
GEGE

Výkon v druhém poločasu totálně na hovno .Jsem nasraný Kaladze letos náš jasně nejhorší stoper a Carlo ho tam furt musí cpát na úkor výborného Bonery.Takhle se o titul nebojuje.Jinak Kaká už by se taky měl probrat neustále simuluje soluje a ztácí míče,jenomže když ho Carlo neposadí a neukáže mu,že musí taky bojovat o místo v sestavě tak se nic nezmění.Ztráta motivace je na něm vidět nejvíc s celého týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bonera se mi líbí, škoda, že není pravidelně na tom stoperovi

Reagovat
GEGE

Nevím co by měl jěště udělat aby mu Carlo věřil....S Paolem mu to dobře klape,nebo když hral s Favallim byla to jistota....Nicméně i dneksa na pravem beku odehrál dobrý zápas.

Reagovat
panca

no nevim vetsinou to na te nasi prave strane pekne horelo!!!

Reagovat
GEGE

Ani se mi nezdálo.Hořelo to někde jinde....

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zdá dobrá obrana ve složení: Antonini-Maldini-Bonera-Zambro, ale na Carla asi moc new

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně mi připadá, že nemá Carlo k Bonerovi ty "správné" sympatie, jako třeba k jiným. a Antonini je na něj asi opravdu až moc novej, jinak nevím. je schopnej solidně nahradit Zambrottu a přesto vypadá dneska obrana tak, jak vypadá. přes naši pravou stranu ofenzíva téměř nefungovala...

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem hrál dneska Pirlo?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, všiml jsem si ho když střídal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson za těch pár minut co hrál na mě udělal lepší dojem nežli Andrea za celý zápas. Samozřejmě beru, že se vrací po zranění...na mě ale dělá dojem, že naše záloha je přecpaná tvořivými hráči a ta přímočarost jí chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

čím na Tebe udělal Emerson dojem ? defenzívě svou přítomností nijak zvlášť nepomohl..., pod tlakem jsme byli téměř stejně, jako když byl na hřišti Pirlo. navíc jsme nebyli od té doby už vůbec schopni podržet míč. Pirlo se vracel po zranění, takže se od něj nedaly čekat zázraky, ale bylo to rozhodně lepší, než před jeho zraněním. s čím se dá souhlasit je, že naší hře chyběla přímočarost (hlavně ve druhém poločase), ale to se dalo s tou naší předimenzovanou sestavou ofenzivních hráčů pod taktovkou Pirla, čekat. příčiny krachu byly jinde a byly podle mě 2: 1) špatně poskládaná obrana..., 2) přílišná pasivita ve druhém poločase...

Reagovat
panca

druhej polocas typickej milan z poslednich dvou let v lize a ja myslel ze uz je to pryc!! proste se to musi obmenit uplne jinak to asi nepujde...

Reagovat
smazaný uživatel

skvely kolo az na AS

Reagovat
panca

ze ja te vcera nezbil kdyz jsem s tebou koukal na inter!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

"dela roma...gola numero totti šika dela belrui...il gola dela rota giallorossa....el dzato dela nostro kapitano...da sibo di roma...da gi gialorosso...da biogoro...da numero diadzi..Francescooo...Tottiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...."

Reagovat
smazaný uživatel

vy budete jeste kousat

Reagovat
smazaný uživatel

no to nevim, ale v hloubi duše tajně doufám. Krize je snad už zažehnána...

Reagovat
smazaný uživatel

no ja zas doufam ze ne :o)

Reagovat
smazaný uživatel

ale dej pokoj, my už jsme si vytrpěli dost (myslim jako fanoušky)!

Reagovat
Slejdy

taky doufám :)

Reagovat
GEGE

Jestli je krize zažehnána se uvidí příští kolo proti Viole.

Reagovat
smazaný uživatel

prohra

Reagovat
smazaný uživatel

Taková drobnost. Trewine, co říkáš na ty penalty? Mě se totiž zdá, že sudí řežou Chievo od prvního zápasu a teď to bylo už opravdu hnusný. Docela mě to mrzí, protože mám ten klub celkem rád a nelíbí se mi, že v Sérii A existuje takový otloukánek. Leda by to byl Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale zase jednu ruku ve vápně jim nechali, aspoň to no. Jinak oni se nebáli otevřít hru, rozhodně pěkný zápas s šancemi na obou stranách. dokonce jsem si říkal, že by nebyla špatná remíza pro oba týmy...asi v 70. minutě(?)

Reagovat
smazaný uživatel

No jaké příjemné překvapení na mně dnes ráno čekalo přo pohledu na výsledek zápasu Torino-Milano. Nádhera, tante grazie Torino

Reagovat
smazaný uživatel

včera s Torinem žádné Milano nehrálo

Reagovat
smazaný uživatel

? Associazone Calcio Milano...

Reagovat
smazaný uživatel

omyl: místo smíchu tam měl být

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsi mě trošku zklamal..., jelikož je to Associazione Calcio Milan . čekal bych, že znalec historie jako ty ví, že jsme se po válce vrátili k našemu tradičnímu "anglickému" názvu města Milán, což je "Milan". Milano jsme byli pouze za Mussoliniho...

http://www.acmilan.com/InfoPage.aspx?id=355

Reagovat
smazaný uživatel

jj, máš pravdu. Trochu mě to znejistělo. Já se chvíli předtím díval na jednu tabulku, kde byly názvy klubů vždy celé a AC bylo uvedeno jako Milano, takže jsem byl pod vlivem...Ale tak já nad tí moc nepřemýšlel spíš jsem to psal ve spěchu...Jestli jsem tě urazil, tak se pokusím revanšovat článkem o Baresim

Reagovat
smazaný uživatel

radeji Bergomiho

Reagovat
smazaný uživatel

nebo mas na mysli Giuseppeho?

Reagovat
smazaný uživatel

nene, Franca, ale Giuseppe možná taky bude...Bergomiho samozřejmě taky udělám, Interista jako bič

Reagovat
smazaný uživatel

nic se nestalo..., ale článek o Baresim samozřejmě beru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele