13. kolo
23.11.2008 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - AC Siena 0:2

Siena dokázala uspět na půdě posledního Chieva a v tabulce se posunula na dvanácté místo. Domácí porážkou 0:2 prohloubili svojí krizi a tím i dvanáctizápasovou šňůru bez vítězství. Tři body pro Sienu zařídili Galloppa a Maccarone, oba dva se trefili z pokutových kopů.

Jako první musel zasahovat Stefano Sorrentino po jedovaté levačce Massima Maccaroneho, brankář Chieva střelu vyrazil na rohový kop. Za domácí celek zahrozil Luciano, ofenzivní hráč Chieva prověřil Curciho přesnou střelou z první. Další šanci si vytvořila opět Siena, Simone Vergassola nabídl přihrávkou brankovou příležitost pro Daniella Galloppu, ale záložník hostů nezakončil přesně. Bianconeri pokračovali i nadále v ofenzívě, do dvou velmi slibných příležitostí se propracoval Massimo Maccarone, ale pokaždé netrefil branku.

Curci v brance hostí neměl příliš práce a když už, tak si dobře poradil. Po jedné takové vychytal hned nadvakrát Gianpiera Pinziho. Činil se i Sorrentino, na kterém si vylámal zuby Ghezzal. Chievo Verona se dožadovalo odpískání pokutového kopu. Pinzi se po kontaktu s Galloppou skácel k zemi, hlavní sudí však penaltu neodpískal. Tu nařídil až sedm minut před koncem utkání ve prospěch hostující Sieny. Marco Malago zatáhl za dres Daniela Portanovu a tím dal možnost skórování pro Sienu. Daniele Galloppa penaltu, i když nadvakrát, proměnil - 0:1. A jako by toho nebylo málo, dvě minuty před koncem se kopala další penalta a znovu ve prospěch Sieny. Sorrentino fauloval Fricka a pokutový kop proměnil tentokrát Massimo Maccarone - 2:0 pro hosty.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Diváci: 9,200

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele