13. kolo
23.11.2008 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Bologna FC - Città di Palermo 1:1

Palermo si se štěstím odváží ze hřiště Boloni alespoň bod. Na branku Di Vaia z prvního poločasu totiž až v posledních vteřinách duelu odpovídal Davide Succi. Nováček soutěže si tak připsal již třetí remízu v řadě.

Domácí ještě před výkopem přišli o Sergia Volpiho, jenž si přivodil zranění a nahradit ho musel Mingazzini.

V úvodu duelu se ve velkých šancích ocitli hosté. Jenomže jak Fabio Liverani, tak Igor Budan selhali. Další střelu vyslal z 25 metrů Miccoli, ale brankář Antonioli si s ní poradil. Nakonec to byla ale Bologna, která jako první vstřelila branku. Francesco Valiani po pravé straně utekl soupeřově obraně a přesně našel Marca Di Vaia, jenž otevřel skóre. Pro domácího kanonýra to byla již sedmá branka v sezoně, celá Bologna jich dala dohromady 11.

Po vstřelené brance to ovšem bylo opět Palermo, které útočilo. Antonioli musel nejprve z pod břevna vyrážet Carrozzieriho hlavičku a proti střele Miccoliho ho zachránila branková konstrukce. Nesportovního činu se poté dopustil Liverani, jehož opakovaný záběr přistihl při úderu loktem, který pocítil Marchini, ale rozhodčí si toho nevšiml. V závěru prvního dějství mohl vytěžit branku z Capuanovy chyby Di Vaio, jenomže skvělý zákrok vytáhl brankář Amelia.

Do druhého poločasu za Bolognu poprvé nastoupil Cesar, ještě nedávno hráč Interu Milán. V 55. minutě mohl svůj dobrý výkon stvrdit další brankou Di Vaio, ale jeho tečovaná dělovka nakonec skončila na břevně. Na druhé straně sice vstřelil branku Davide Succi, ale stál v ofsajdu, tudíž mu gól nebyl uznán.

Palermo tlačilo až do posledních minut, ale díky velké smůle se mu nedařilo vyrovnat. Při velkém chaosu v pokutovém území nejprve Succi nastřelil břevno a poté byly rány Simplicia a Miccoliho v rychlém sledu vykopnuty z brankové čáry. Nakonec se ale všechna snaha hostů vyplatila. V 92. minutě si na Carrozzieriho centr naskočil Succi a akrobatickým zakončením rozhodl o dělbě bodů.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1x

Reagovat
smazaný uživatel

Diváci: 17,000

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele