13. kolo
23.11.2008 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Calcio Catania 3:0

Ofenzivní řádění útoku Bellucci - Cassano zajistilo Sampdorii tři body. Blucerchiati porazili rozdílem třídy sicilskou Catanii a polepšili si tak o jednu příčku, nyní jsou třináctí. Catania klesla na devátou příčku.

Sampdoria se velmi brzy ujala vedení. Antonio Cassano našel svou přihrávkou Mariuse Sankevičiuse u postranní lajny, Litevec následně přesně odcentroval a Claudio Bellucci svou dělovkou z voleje z šesti metrů div neprotrhl síť. Následně otestoval Albana Bizzarriho ránou z uctivé vzdálenosti Antonio Cassano. Gennaro Delvecchio dokázal ve 29. minutě vsítit další branku, ovšem nebyla uznána, neboť asistující Cassano překročil s míčem postraní lajnu.

Domácí neustávali se svým tlakem. Další Stankevičiusovu asistenci chtěl zužitkovat Bellucci, ale brankář hostí byl připraven. Následně pálil Antonio Cassano nad branku Bizzarriho. Po hodině hry zdvojil Cassano vedení svého celku. Přímý kop Delvecchia spadl Antoniovi přímo na volej a Albano Bizzarri neměl následně šanci. O chvíli později mohli domácí přidat další branku. Gennaro Delvecchio napálil svou ránu do břevna, míč se následně odrazil dolů ke Gastaldellovi, který neskutečně přehlavičkoval prázdnou branku.

Domácí zahodili další na zlatém podnose naservírovanou příležitost. Antonio Cassano oklamal ofsajdovou past a, jak už mívá ve zvyku, ukázal obráncům záda. Následně viděl před brankou kolegu Bellucciho, jemuž nahrál do úžasné pozice. Veterán však míč netrefil ideálně a přestřelil z šesti metrů. Blucerchiati však přece přidali třetí branku. V nastaveném čase opět utekl Antonio Cassano, obešel Lorenza Stoviniho a dostal se do úhlu. Očekávané obstřelení gólmana se nekonalo. Cassano napálil míč přímo mezi brankáře a bližší tyč do šibenice.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nádhera DORIA

Antoniooooooooo Cassanoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Diváci: 21,000

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele