13. kolo
23.11.2008 15:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Reggina Calcio - Atalanta BC 3:1

Navrátilec do základní sestavy Regginy Bernardo Corradi se dvěma brankami podílel na výhře svého týmu nad Atalantou. Třetí branku přidal Cozza. Za hosty až v posledních vteřinách snižoval Doni, Atalanta přitom měla velkou smůlu, když hned dvakrát trefila břevno.

Reggina začala zápas skvěle a po devíti minutách vedla. Veterán Ciccio Cozza se nádherně trefil z trestného kopu a nechal brankář Coppolu pouze sledovat míč, jak zaplouvá do sítě. Atalanta bojovala o vyrovnání, ale akrobatický pokus Sergia Floccariho brankou neskončil, a tak byla na řadě znovu Reggina. Ve 21. minutě využil zaváhání brankáře při rohovém kopu Corradi a zvýšil na 2:0. Tomas Manfredini byl poté blízko snížení, jenomže nakonec jen těsně minul.

Atalantě nebylo přáno ani o pár minut později, když Tiberio Guarente z 20 metrů nastřelil břevno. Nakonec ale mohli být Orobici rádi, že se do kabin nešlo za stavu 3:0. Brienzův únik a následná střela skončila jen těsně vedle branky.

Do druhého poločasu přišel útok hostů podpořit Vieri a hned mohl vstřelil branku, ale v akci jeden na jednoho brankáře Campagnola nepřekonal. Deset minut před koncem zpečetil vítězství Regginy Bernardo Corradi, k němuž se dostal odražený míč a domácí útočník neměl problém se zakončením. Atalanta poté již jen v poslední minutě snížila zásluhou přesné hlavičky Doniho.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak ti maju pekne vzajomne zapasy ale verim v regginu

Reagovat
smazaný uživatel

Diváci: 11,000

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele