Primera Division - souhrn 9. kola

30.10.2010, 19:51, aktualizováno 01.11.2010, 22:57
Komentáře a souhrny
Mallorca v jediném pondělním zápase španělské nejvyšší soutěže otočila nepříznivě se vyvíjející duel s Levante a díky výhře 2:1 poskočila až na sedmou pozici. Levante se pohybuje těsně nad sestupovými příčkami.

RCD Mallorca - Levante UD 2:1

01.11.2010 21:00

Góly: 64. Michaël Pereira, 85. Pierre Webó - 26. Cristhian Stuani

Real Mallorca si připsal zaslouženou, ale velice vydřenou výhru nad nováčkem soutěže z Levante a potvrdil, že v domácím prostředí dlouhodobě patří mezi nejúspěšnější celky v soutěži. Dnešní vítězství Mallorcy se nerodilo lehce, ba naopak bylo valencijské mužstvo obdivuhodně houževnatým sokem, ale nakonec nedokázalo vydržet obrovský nápor baleárského týmu ve druhém dějství a dvakrát kapitulovalo.

Zatímco Mallorca se díky tříbodovému zisku posunula na sedmou příčku ligové tabulky, přičemž má stejně bodů šesté Atlético Madrid, kterému již přísluší pozice zajišťující účast v evropských pohárech. Je neuvěřitelné, jak se baleárští Ďáblové otřepat z krize, která je postihla během letního přestupového období, kdy muselo kvůli finančním potížím odejít několik klíčových hráčů a několikaletý trenér Gregorio Manzano. Právě dluhy stály Mallorcu účast v evropských pohárech, v nichž by se pravděpodobně neztratila.

Chudičké Levante zůstává po devíti kolech blízko sestupovým příčkám, přičemž na ně má pouze bodový náskok. Na druhou stranu je třeba si přiznat, že valencijský celek rozhodně nepředvádí tak špatné výkony, jako v úvodu sezóny a rozhodně není jednoznačným adeptem na sestup, jak se zpočátku uvažovalo. I dnes předvedli svěřenci Luíse Garcíi dobrý výkon, který však proti odhodlaně hrajícímu mužstvu Mallorcy nestačil.

První vážnější příležitost měl ve třiadvacáté minutě domácí Jonathan de Guzmán, který po výborné zpětné přihrávce Michela Pereiry trefil pouze břevno branky Manuela Reiny. V šestadvacáté minutě pak přišel pro do té doby aktivnější domácí jedenáctku šok v podobě branky Stuaniho, který se prosadil hlavičkou po centru Valda a velkém zaváhání pravého beka Edsona, který Stuaniho nechal bez snahy zabránit šanci hlavičkovat a velmi tím útočníkovi hostí usnadnil zacílení.

Mallorca se snažila brzy odpovědět, ale nemohla pevným valem valencijského mužstva projít. Los Granones drželi domácí na uzdě, přesto jim dovolili několikrát lehce prověřit vždy připraveného Reinu, který neměl s pokusy Pereiry či Nsueho žádné větší potíže.

Po obrátce již patřilo hřiště jenom Mallorce, která bojovala o každičkou píď hřiště a nenechala Levante vůbec dýchat. Pravdou je, že se valencijské mužstvo dostalo do několi střeleckých příležitostí, ale drtivá většina střel postrádala přesnost i razanci, přičemž byla vyslána z prostoru za šestnáctkou.

To na druhé straně Mallorca zlobila vně pokutového území, kde si vytvořila několik zajímavých šancí. Tu první, Webóovu Manuel Reina fantastickým reflexivním skokem zneškodnil, při druhé míč vytlačil z brány očima a při třetí již kapituloval. Po centru Víctora sklepl za obranu hlavou míč Nsue přímo na kopačky nabíhajícího Pereiry, který vyrovnal stav utkání a ještě více povzbudil své spoluhráče a fanoušky.

Po brance sice nepříjemně pálil Stuani, ale hned záhy se Mallorca dostala do velkého tlaku, z něhož nejprve vyplynula Víctorova hlavička těsně nad břevno, a poté i druhý gól, z něhož se mohl radovat velmi aktivní, zkušený útočník Mallorcy Pierre Webó, jenž přeskočil jak obránce, tak brankáře a hlavou poslal svůj celek do vedení. V závěru utkání si již mužstva nepřipsala žádnou příležitost, a tak se mohlo domácí mužstvo radovat ze zaslouženého a vydřeného vítězství.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Getafe CF 3:0

31.10.2010 21:00

Góly: 6. Andoni Iraola, 12. Mikel San José (pen.), 83. Igor Gabilondo

Athletic Club si připsal navýsost zasloužené prvenství v utkání proti Getafe a bodově se na svého dnešního soupeře dotáhl, čímž se zároveň přiblížil k týmům, jež budou bojovat o evropské poháry. Baskický celek utkání dominoval a nepustil Getafe do žádných výrazných příležitostí, ačkoli Gorka Iraizoz nebyl bez práce.

Baskičtí Lvi začali od podlahy a pěkně zhurta, když svého soka zatlačili do hluboké defenzívy a hned v šesté minutě se dočkali zasloužené trefy, když se obraně Getafe nepodařilo odvrátit centr v utkání velmi aktivního a bojujícího Gaizky Toquera do vzdálenějších oblastí trávníku v Katedrále, načež poskakující mičudu napálil do branky Andoni Iraola, který i s přispěním nepatrné teče Rafy Lopéze procedil míč do sítě.

Lvi hýřili aktivitou a hned v desáté minutě se dočkali velmi brzké pojistky. Maličký Iker Muniaín si velmi chytře naběhl na záda nešikovného Rafy Lopéze, jemuž byl odpískán faul a byl nařízen pokutový kop. Ještě v loňské sezóně měli Caparrósovi svěřenci obrovské potíže s proměňováním penalt, letos na tento nešvar dávají hráči, respektive konkrétně stoper Mikel San José zapomenout. Někdejší hráč anglického Liverpoolu FC do protějšího rohu branky a mohl se radovat ze své druhé branky v sezóně.

V sedmnácté minutě se osmělilo i Getafe. Rychlý brejk hostí zakončil po výborné přihrávce Manua Pedro Ríos, který jen těsně netrefil vzdálenější tyč Iraizozovy branky. Po půlhodině hry byli hluční fanoušci na San Mamés svědky parádního zákroku svého milovaného brankáře, který na poslední chvíli ukradl míč Adriánu Colungovi a uchránil své mužstvo od velkého nebezpečí.

Za Athletic Club odpověděl v závěru prvního dějství Carlos Gurpegi, který z přímého volného kopu netrefil Codinovu branku. První dějství uzavřela další standardní situace, po níž se tentokráte Codina musel hodně ohánět, aby povedenou Susaetovu střelu vytěsnil mimo branku a uchránil Getafe od ještě většího poločasového přídělu.

Po obrátce měl Athletic neustále mírnou převahu, která sice nebyla vyjádřena držením míče, ale množstvím větších šancí. Již v čtyřiapadesáté minutě mohl zvýšit vedení Fernando Llorente po centru Koikiliho, ale jeho hlavička o několik centimetrů minula pravou tyč Codinovy svatyně. Llorente byl vůbec při chuti, avšak tentokráte mu nepřálo střelecké štěstí.

Po hodině hry měl pěknou šanci Pablo Pintos, ale branku těsně minul. V šestasedmdesáté minutě notně protáhl promočeného Iraizoze Adrián Colunga, jehož pumelici z dálky zkušená opora Athleticu konečky prstů vytěsnila mimo branku.

Getafe se snažilo, ale nedokázalo přes dobrou obranu domácího mužstva projít. Athleticu navíc výborně fungovala záloha, která v kooperaci s již zmiňovaným defenzivním blokem bez potíží odvracela většinu centrovaných balónů či kazila kombinace již v samém zárodku. I proto nemělo Getafe žádnou výraznější příležitost na zvrácení výsledku, ačkoli je pravdou, že utkání uzavřela obrovská šance Mikua, který v nastaveném čase minul tváří tvář Iraizozovi branku.

Případný čestný úspěch by však neměl na vítězství Athleticu vliv, neboť třiaosmdesáté minutě přidal třetí branku Igor Gabilondo povedenou křižnou střelou po výborné akci Athleticu a hlavně přihrávce Davida Lópeze. Athletic dokráčel do vítězného konce bez větších potíží, tedy krom zmiňovaného zádrhelu v podobě šance Mikua.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - UD Almería 1:1

31.10.2010 19:00

Góly: 33. Sergio Agüero - 45. Pablo Piatti

Hráčům Atlética Madrid v popředí s útočnými hvězdami Diegem Forlánem, Sergiem Agüerem a Simaem Sabrosou se dnes nebude usínat dobře, zatímco brankář andaluské Almeríe Diego Alvés bude mít příjemné spaní. Pětadvacetiletý brankář zlikvidoval několik velkých šancí a měl lví podíl na tom, že si jeho celek odvezl ze stadionu Vicente Calderóna velmi cenný bod.

Atlético Madrid nepředvedlo kdovíjak skvělý výkon, ba naopak jeho výkon po prvních patnácti minutách, v nichž se Rojiblancos jevili ve velmi dobrém světle a hostující mužstvo bez problémů přehrávali, ztratil na efektivitě a byl bez tolik potřebných nápaditých kombinací a přihrávek.

První pětiminutovka byla ve znamení obrovského náporu domácích. Nejprve se Diego Forlán snažil obhodit po výborném průniku do pokutového území Alvése, ale jeho lob skončil jen těsně vedle tyče, a poté se uruguayský útočník opřel do míče po chytře rozehraném rohovém kopu, ale radost mu překazil Alvés. Zanedlouho Atléticu upřel rozhodčí penaltu a smolnou pětiminutovku Atlética dokonal opět Alvés, který fantastickým zákrokem překazil radost José Antoniu Reyesovi.

Almeríe se podařilo vymanit z tlaku přibližně po dvaceti minutách, tedy v době, kdy za sebou mělo Atlético již půltucet pořádných šancí. Na svou šanci si však andaluské mužstvo muselo ještě několik minut počkat. Ještě než hosté vyrovnali, připsal si další dvě šance Diego Forlán, kterému v této sezóně nepřeje fotbalové štěstí, anebo mu jednoduše zvlhnul střelný prach.

Hostující mužstvo se poprvé osmělilo až krátce po půlhodině hry, ale stálo to za to. Uche Kalu měl velkou příležitost poté, co trefil levou tyč za zády Davida De Gey. Na druhé straně odpověděl další střelou Forlán, ale jeho pokus skryl v rukavicích Alvés.

Aktivní Uche Kalu měl ve čtyřiačtyřicáté minutě velkou šanci, když z dálky hodně povedeně vypálil na branku De Gey, který fantastickou robinsonádou vyboxoval mičudu do zámezí a alespoň na minutu ještě uchránil čistý štít. Z následného rohového kopu se totiž prosadil aktivní Piatti, který parádně obranou odvrácený míč přesně k tyči a nedal mladíkovi v domácí brance šanci.

Druhá půle přinesla místy vyrovnanou kopanou, v dresu Almeríe pak provětrávali časem slábnoucí Atlético Madrid agilní Piatti, Crusat a Uche Kalu, kteří způsobovali obráncům v čele s Luísem Pereou a Domínguezem velké potíže, avšak do větších šancí se nedostali.

Nejaktivnějším střelcem v dresu domácích pak byl velmi aktivní kapitán mužstva Simao, ale jeho pokusy likvidoval výborný Alvés. Atlético Madrid vyhrálo na střely, v držení míče, i přesto skvěle chytajícího Avése překonat nedokázalo. Blízko brance měl i Sergio Agüero, ale jeho dvě střely z průběhu druhé půle mířily jen těsně vedle. V závěru druhého dějství již Almería Atléti k ničemu nepustila a připsala si velmi cenné vítězství, které může jejího soupeře v konečném účtování hodně mrzet.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Espanyol Barcelona 3:0

31.10.2010 17:00

Góly: 28. Adrián, 76. Alberto Lopo, 87. Diego Colotto

Deportivo La Coruña se utrhlo ze řetězu! Tak lze vyjádřit překvapení, že Super Depor dokázal v této sezóně vstřelit více než dvě branky a že si v devátém kole připsal své první vítězství, jímž se okamžitě katapultoval z poslední příčky tabulky.

Výsledek vyznívá velmi výrazně v neprospěch Espanyolu, přesto se svěřenci Mauricia Pochettina neprezentovali ve špatném světle, jen nedokázali přetavit územní převahu v dlouhodoběji trvající nápor, anebo spíše v nějaké kloudnější šance a příležitosti.

Espanyol hrozil pouze a jen z hranice šestnáctky či ještě uctivějších distancí, a to zejména z důvodu, že po dlouhé době výborně zapracovala obrana domácích, jejíž dvě neodmyslitelné součásti Diego Colotto a Alberto Lopo se podepsali pod dvě branky domácího celku.

Miguel Ángel Lotina moc dobře tušil, že to může být jeho poslední zápas na lavičce Deportiva La Coruña, i přesto do utkání poslal - jak je jeho zvykem - defenzivněladěnou jedenáctku. Patnáct minut poloprázdné ochozy čekaly na nějakou příležitost, až je ze spánku probudil Riki, který hlavičkou jen těsně netrefil branku po Saulově centru.

První branky se dočkali fanoušci krátce před půlhodinou hry, kdy Riki hlavičkou našel po rohovém kopu v pokutovém území nekrytého Adriana, který poslal z malého vápna míč do sítě bezmocného Cristiana Álvareze, který již nemusel do konce poločasu řešit žádnou ošemetnou situaci. Vzhledem k tomu, že na tom byl jeho oponent Daniel Aranzubía stejně, šlo se do kabin za jednobrankového vedení Deportiva.

Utkání ani po obrátce nepředstavovalo povedenou reklamu na fotbal. Průměrné utkání dokázaly trošku oživit jen dvě branky a příležitosti Deportiva La Coruña v závěru druhého dějství. Ještě než se Depor dočkal pojistky v podobě Lopovy branky, byl dvakrát blízko blizoučko gólu aktivní Adrián. Pojistka přišla v šestasedmdesáté minutě, kdy další nepozornosti v defenzívě Espanolu využil Lopo. V závěru přidal třetí branku a pěkného angličana Colotto a završil nejpovedenější večer pro Deportivo v této sezóně.

Více informací k zápasu

Racing Santander - CA Osasuna 4:1

31.10.2010 17:00

Góly: 26. Kennedy Bakircioglü, 35. Markus Rosenberg, 61. Markus Rosenberg, 85. Marc Torrejón - 58. Javad Nekounam (pen.)

Santander přivítal v rámci 9. kola na své půdě sousedy z Osasuny a dokázal využít domácího prostředí a zvítězil hladce 4:1. O svém vítězství rozhodl už v prvním poločase, po kterém vedl 2:0 a měl otěže zápasu jasně ve svých rukou. V tabulce se Racing tímto vítězstvím posunul na dvanáctou pozici právě před Osasunu, která na něj ztrácí bod.

Domácí Racing odehrál pravděpodobně zatím své nejlepší utkání v právě probíhajícím ročníku a odnesli to fotbalisté Osasuny, kteří byli v utkání všude o krok později. Z toho vyplývala také veliká aktivita domácího celku od samého úvodu utkání. Nejlepším a nejaktivnějším hráčem byl útočník Markus Rosenberg.

Už v 7. minutě dostal parádní pas od Munitise a střelou přes obránce pořádně vystrašil hostující fandy, protože ta lízla levou tyč branky Osasuny. Poté přišly slabší chvilky obou týmů a série nepřesných přihrávek a pokažených kombinací byla utnuta ve 28. minutě, kdy padl první gól utkání. Rosenberg napálil střelou z dvaceti metrů hostujícího obránce, od kterého se balón odrazil ke smůle Osasuny k volnému Kennedymu a ten povedenou trefou poslal Racing do vedení 1:0.

O několik minut později zvyšoval na 2:0 už sám Rosenberg. Spolupráce s Munitisem tentokrát znovu zafungovala a po parádním centru vsítil osamocený Rosenberg druhý gól v zápase - 2:0. Na konci první půle ještě zkoušel štěstí z dálky Ariel, ale jeho střele scházela přesnost a do kabin se tak šlo za zaslouženého vedení domácího Racingu.

Do druhé půle vstoupili lépe hostující fotbalisté a úvodních patnáct minut dokonce dostali Racing pod tlak. Z něj si však nedokázali vytvořit žádnou vyloženou příležitost a tak jim musel pomoci rozhodčí. V 58. minutě se k zemi skácel v pokutovém území po sporném zákroku Torrejona Juanfran a rozhodčí Carballo nařídil pokutový kop. S ním si bez problémů poradil Nekounam a snížil na 2:1.

Domácí však na tento gól odpověděli tím nejlepším možným způsobem a to zvýšením svého vedení na 3:1. V 62. minutě vstřelil svůj druhý gól Markus Rosenberg, když si seběhl na přihrávku za obranu od Torrejona a z úhlu překonal Ricarda.

Po tomto gólu se začali domácí soustředit zejména na defenzivní činnost a to se jim dařilo. Kromě toho, že ubránili všechny nájezdy Osasuny se totiž dostávali do nebezpečných brejkových situací a jednu z nich spálil střelec prvního gólu Kennedy, který svou hlavičku po centru od Torrejona poslal do tyče hostující branky.

Trest v podobě čtvrtého gólu přišel pět minut před koncem hrací doby. Za svůj bojovný výkon si gól zasloužil také Marc Torrejon a dočkal se ho. Tentokrát si vyměnil roli s Kennedym, od kterého inkasoval povedenou přihrávku a technickou střelou přes obránce překonal brankáře Osasuny počtvrté. Racing tak s přehledem a zaslouženě zvítězil vysoko 4:1.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Real Sociedad 1:2

31.10.2010 17:00

Góly: 77. Juanmi - 43. Antoine Griezmann, 55. Joseba Llorente

Nováčkovi ze Sociedadu se i nadále v nejvyšší španělské soutěži daří a v 9. kole to potvrdil v Málaze, odkud si veze tři body za vítězství 1:2. Vítězný gól San Sebastianu vstřelil v 55. minutě Joseba Llorente. Sociedad se díky vítězství posunul už do elitní desítky a se ziskem třinácti bodů je na devátém místě. Málaga se naopak propadla na sestupovou pozici.

Velká nuda byla k vidění v prvním poločase na stadionu La Rosaleda. Ani jeden z týmů se nemohl dostat do tempa a z nevýrazného boje ve středu hřiště moc šancí k vidění nebylo. První pokus o střelu přišel až v 17. minutě, kdy pokoušel štěstí domácí Fernando. Jeho tvrdému projektilu však scházela přesnost.

Na druhé straně se snažil zejména levý záložník Griezmann a ten se po parádní individuální akci dostal do zakončení z úhlu, ale bohužel pro hosty trefil pouze boční síť branky Málagy. Ve 30. minutě se uvedl znovu Fernando, který si naskočil na roh a hlavou jen těsně přestřelil branku San Sebastianu. Na druhé straně zkoušel také hlavou štěstí Joseba Llorente, ale ani jeho pokus nedopadl o moc lépe.

I přes nudný poločas však byl k vidění gól. Ve 43. minutě se uvolnil na pravé straně Joseba Llorente a přihrávkou pod sebe našel Antoina Griezmanna, který přízemní střelou poslal hosty do vedení 0:1. Hosté tak vstřelili gól do šatny a mohli jít do kabin o poznání klidnější.

Gól na konci poločasu hosty nakopl a do druhé půle vstoupili mnohem lépe než domácí, což potvrdili také gólem, který padl už v 55. minutě. Xabi Prieto poslal před branku Málagy bezchybný centr a Joseba Llorente se hlavou nemýlil a poslal Sociedad do dvoubrankového vedení. Domácí měli velikou příležitost k vyrovnání v 63. minutě. Střídající Edinho se uvolnil po levé straně a tvrdou ranou na hranici pokutového území orazítkoval břevno branky San Sebastianu.

S přibývajícími minutami zlobila domácí Málaga více a více a další střelu na branku hostí vyslal Juanmi. Jeho pokus se ale mezi tři tyče nevešel, ale byl náznakem narůstajícího tlaku. Ten vyvrcholil dvěma situacemi. Nejprve v 76. minutě zahrávali domácí penaltu po faulu na Eliseua, kterou však neproměnil Apoňo, ale u odraženého balónu byl jako první Juanmi a ten už se nemýlil a snížil na 1:2.

Tohle bylo bohužel pro domácí vše a v závěrečných minutách zápasu Sociedad Málagu téměř k ničemu nepustil a s přehledem pohlídal jednobrankové vedení. Jedinou příležitost měl v 86. minutě Owusu-Abeyie, který střelou z pokutového území vystrašil gólmana Brava. Ten jeho pokus vytáhl bez problémů na roh a hosté tak ubránili vítězství 1:2.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Villarreal CF 1:1

31.10.2010 17:00

Góly: 68. Diego Castro - 90+2. Giuseppe Rossi (pen.)

Průběžně třetí mužstvo španělské nejvyšší soutěže z Villarrealu zaváhalo v Asturii, odkud si po jednobrankové remíze s místním Sportingem Gijón odváží pouhopouhý bod. Remíza je zaslouženým rozuzlením pěkného a pohledného klání na El Molinón, ale nepřináší ani jednomu z obou soupeřů žádný větší užitek.

Zatímco Villarreal mírně ztratil kontakt na Real Madrid a Barcelonu, Sporting Gijón se nikterak výrazně neposunul tabulkou výše z blízkosti sestupových vod, ačkoli by si to asturijský celek za své výkony proti nejlepším soupeřům ve španělských končinách zasloužil.

Svěřenci Manola Preciada měli na úvod soutěže přetěžký los a v následujících týdnech je čekají souboje se slabšími mužstvy, než jakými jsou Barcelona, Valencie či Villarreal. Právě Villarreal na konfrontaci s absolutní špičkou soutěže, tedy Barcelonou, Valencií či Realem Madrid neustále čeká.

Jubilejní stý zápas pro Villarreal ve španělské soutěži nemusel vůbec skončit dělbou bodů, ale vítězstvím Sportingu Gijón, jen kdyby domácí za příznivého stavu 1:0 proměnili dvě své obrovské šance a využili převahy jednoho muže v poli. Závěrečný nápor však patřil Villarrealu, který si vykoledoval penaltu, kterou Rossi s přehledem proměnil.

V prvním poločase se ani jeden z obou brankářů nenudil. Své umění musel prokázat nejprve dobře chytající Juan Pablo, který zlikvidoval Nilmarovu střelu zpoza vápna a poté měl hodně práce s tím zlikvidovat Rossiho tutovku. Na druhé straně se ukázal Diego Lopéz proti obrovské šanci Carmela. Do konce poločasu ještě domácího brankáře Juana Pabla prověřil Giuseppe Rossi, ale štěstí mu nebylo nakloněno.

Po obrátce se dlouho nic zajímavého na hřišti nedělo. Mírnou územní převahu měl Villarreal, ale žádnou výraznější příležitost si nevytvořil. Zvrat v utkání přišel v sedmašedesáté minutě, kdy zahrál kapitán Gonzalo v pokutovém území rukou, kterou nastřelil centrovaným míčem Sagnoy. K exekuci pokutového kopu se postavil Castro a v souboji dvou Diegů uspěl.

Zanedlouho oslabil svůj celek právě Gonzalo, který fauloval Barrala, ale rozhodně ne faulem zasluhujícím žluté pokárání. Přísné vyloučení Sportingu samozřejmě pomohlo, neboť se mohl pouštět do otevřenější obrany, obzvláště když Villarreal neustále útočil. Z jednoho z brejků se mohl prosadit Miguel de las Cuevas, ale v tutovce sám před Lopézem selhal, když padajícího brankáře hostí v podstatě nastřelil, čímž však nechci snížit výborný zákrok zkušeného Diega Lopéze.

Neuběhly ani dvě minuty a mohl se po dobrém uvolnění přes dva obránce radovat Giuseppe Rossi, ale z penaltového puntíku vysoko přestřelil. Krátce poté mohl pojistit jednobrankový náskok opět Cuevas, který tentokráte nastřelil tyč.

Závěr patřil tlaku Villarrealu, který se nakonec dočkal zaslouženého vyrovnání, když bývalý hráč Villarrealu Sebastien Eguren nedovoleně blokoval Carlose Marchenu a rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop. K míči se postavil Giuseppe Rossi a neomylně jej odeslal na místo určení. Ani jedno mužstvo nemělo po této brance žádný čas jakkoliv zareagovat na momentální vývoj, a tak si týmy Sportingu Gijón a Villarrealu rozdělily po bodu.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Sevilla FC 5:0

30.10.2010 22:00

Góly: 4. Lionel Messi, 23. David Villa, 53. Dani Alves, 64. Lionel Messi, 89. David Villa

Koncert dua Villa - Messi zajistil Barceloně tři body v souboji proti Seville. Hosté navíc hráli celý druhý poločas o deseti a ofenzivní smršti ze strany Katalánců nedokázali zabránit. Zásluhou vítězství 5:0 Barcelona udržela jednobodovou ztrátu na vedoucí Real.

Pozitivní zprávy se trenéra Guardiolu valily už před samotným výkopem. V základní jedenáctce totiž opět mohl přivítat tvůrce hry Xaviho, který se zotavil z problémů s achillovkou. I přesto, že Barcelonu čeká ve středu zápas Ligy mistrů na půdě Kodaně, vyslal trenér Barcelony do hry téměř nejsilnější možnou sestavu. A ta se mu odvděčila bravurním představením.

Vítězný gól zaznamenali domácí už ve čtvrté minutě. Pedro odcentroval před branku, brankář Varas pouze vyrazil míč před sebe, kde číhal pohotový Messi a uklidil ho do prázdné branky. Zaznamenal tak už třináctou trefu v této sezoně. Hosté odpověděli pokusy Luise Fabiana a Capela, nicméně ani jeden z nich Valdesovu svatyni nijak výrazněji neohrozil. Druhý gól pak sám hvězdný Argentinec vytvořil pro španělského kanonýra Davida Villu. Messi totiž utekl po pravé straně, předložil míč do vápna na Villu, který ho bez rozpaků poslal do sítě.

Koncert pokračoval i po přestávce. Předehru obstarala červená karta pro Konka ze 45. minuty, kterou vyfasoval po druhé žluté za faul na Pedra. Třetí branku pak darovali fotbalisté Sevilly soupeři sami. Zpětnou hlavičku Romarica na brankáře Varase vystihl Alves a zvýšil na 3:0. Další momenty patřily opět Messimu, jeho valčík zakončený přízemní střelou do dolního koutu hostující branky uchvátil početnou návštěvu na Nou Campu. Gólový účet zápasu pak v nastavení uzavřel přesnou levačko rovněž svým druhým zásahem Villa.

Více informací k zápasu

Hércules CF - Real Madrid 1:3

30.10.2010 20:00

Góly: 3. David Trézéguet - 52. Ángel Di María, 82. Cristiano Ronaldo, 86. Cristiano Ronaldo

Ani v 9. kole Real Madrid neprohrál, ač musel proti Herculesu obracet stav zápasu. Nakonec zvítězil 3:1, když strůjcem úspěchu byl jednak Cristiano Ronaldo, střelec dvou branek a Karim Benzema, který rovněž dvakrát asistoval. Bílý balet tak zůstává v čele La Ligy.

Hercules se inspiroval svým jmenovcem a srdnatě se s lídrem soutěže bil, ovšem nestačilo to a i po dvacáté odešel z duelu s Realem poražen. Domácí překvapili favorita brzkým gólem, který vsítila nemesis Bílého baletu David Trezeguet, a do poločasu drželi krok. Po přestávce ale hosté dokázali po chybě brankáře vyrovnat po dorážce Di Maríi a o třech bodech rozhodly dva góly Ronalda.

Obě mužstva nastoupila v očekávaných sestavách a domácí začali zostra. Už ve 3. minutě nacentroval zprava před branku Cortés a Trezeguet hlavou před zkoprnělým Casillasem zavěsil a dostál tak své pověsti noční můry pro Real.

Bílý balet se musel vyrovnávat s novou situací a to sice s otočením zápasu. První vlaštovkou, která však přeletěla branku, byla střela Xabiho nad. Domácí hráli zatažení a Realu zaskočenému situací toho příliš nedovolili. Poprvé hosté zahrozili více ve 23. minutě, kdy gólman Calatayud nejprve vyrazil dělovku Ronalda a pak si poradil i s dorážkou Higuaína.

Na opačné straně byl opět nebezpečný Trezeguet, ale Casillas tentokrát jeho hlavičku zneškodnil. Hosté odpověděli dalekonosnými avšak neškodnými střelami Ronalda a Xabiho. Velkou šanci měl ve 33. minutě po střele Higuaína při dorážce Ronaldo, ale do cesty se mu postavila obrana Herculesu. Poločas završila střela Marcela z hranice vápna, která šla vedle.

Druhé dějství začal Real aktivněji, střela Marcela šla nad. V 52. minutě už hosté vyrovnali. Cristiano Ronaldo z dálky vypálil, Calatayud míč neudržel a Di María doklepl o břevno do branky. Bílý balet dál útočil, Ronaldo po centru Di Maríi hlavičkou přestřelil. Další hlavičku Ramose lapil gólman Calatayud. Další příležitost měl Higuaín, který otřel prudkou střelu o tyč.

V 75. minutě vystřídal Benzema překvapivě za Pepeho a hned to bylo znát. Další ránu Ronalda chytil Calatayud. V 82. minutě Real otočil zápas, když po krásném průniku Marcela vystřelil Benzema a odražený míč dorazil do sítě Cristiano Ronaldo. O čtyři minuty poté zvýšil Bílý balet náskok, když se propracoval po pravé straně Benzema, zpětnou přihrávkou našel Ronalda a ten skóroval podruhé.

Portugalec promarnil v poslední minutě hattrick, když mu patičkou pěkně přiťukl Benzema, Ronaldo obešel i brankáře, ale přestřelil prázdnou branku. Real se udržel na prvním místě španělské Primera División před sérií zápasů proti obtížným soupeřům.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Zaragoza 1:1

30.10.2010 18:00

Góly: 43. Maurizio Lanzaro (vl.) - 3. Maurizio Lanzaro

Velké rozčarování na Mestalle! Fotbalistům Valencie se totiž ani potřetí za sebou v lize nepovedlo zvítězit, když proti nevýrazné Zaragoze uhráli pouhý bod za remízu 1:1. Smutným hrdinou zápasu se stal hostující Maurizio Lanzaro. Ten nejprve poslal svůj tým ve třetí minutě do vedení, těsně před přestávkou ale ukázkovým vlastencem vyrovnal.

Zaragoza stále čeká na první ligové vítězství. Na horké valencijské půdě však k němu měla nečekaně blízko. Už ve třetí minutě totiž odražený míč po rohovém kopu vrátil zpět do šestnáctky Jarošík a krásným volejem překonal Moyu pohotový Lanzaro. Při gólu totálně selhala domácí obrana, která chybně spoléhala na ofsajdové postavení zakončujícího hráče. Hned o pár vteřin později mohlo být vyrovnáno, hlavička Costy ale skončila jen na tyči.

Přesto měla v následujícím průběhu více ze hry Zaragoza. Moya se musel dvakrát pořádně vytáhnout. Nejprve zasahoval proti šanci Lafity, následně ho přízemní ranou vylekal Braulio. Po rohovém kopu pokoušel štěstí také Jarošík, nicméně prostor mezi třemi tyčemi vůbec netrefil. Zahozených příležitostí fotbalisté Zaragozy litovali. Pouhé dvě minuty před přestávkou totiž poslal do vápna ostrou přihrávku Mata, brankář Doblas vybíhal pro míč, ale z rukavic mu ho uzmul Lanzaro a svou hlavičku nešťastně nasměroval do vlastní branky.

Studená sprcha zanechala na Zaragoze stopy i v druhém poločase. Z kabin totiž přišlo úplně jiné mužstvo, než jaké odehrálo první půli. Valencia si vytvořila permanentní tlak, z něhož si ovšem mnoho brankových šancí nevytvořila. Jediným zpestřením druhých pětačtyřiceti minut tak byla situace ze 67. minuty. Herrera na středovém kruhu fauloval Matu a viděl přísnou červenou kartu. Zaragoza ale hru v oslabení přečkala bez úhony a veze si z Valencie nečekaný bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid972025:523
2.FC Barcelona971119:622
3.Villarreal CF962117:720
4.Valencia CF952214:917
5.Espanyol Barcelona95048:1315
6.Atlético Madrid942313:1014
7.RCD Mallorca94239:914
8.Sevilla FC942314:1614
9.Athletic Bilbao941417:1413
10.Getafe CF941414:1313
11.Real Sociedad941412:1213
12.Racing Santander93159:1510
13.CA Osasuna92348:109
14.Hércules CF92349:129
15.Sporting Gijón92349:159
16.UD Almería91537:88
17.Levante UD92259:168
18.Málaga CF921614:217
19.Deportivo La Coruña91446:147
20.Real Zaragoza90457:154

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (582)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak co kopy bude ten titul?

Reagovat
smazaný uživatel

jejda, ten uzasne namazany stroj se nam nejak zadrhl

Reagovat
Kokesh

Což samozřejmě kromě jednoho člověka na EF všichni čekali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Jo ? Já myslím, že to nečekala nikdo potom co jsme měli pět výher a povodili si po prvním poločase barcu...v tu dobu by tu skoro nikdo neříkal že nastane takový obrat, tak nekecej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nijak extra ste teda tu Barcu nevodili

Reagovat
smazaný uživatel

pak kdo komu leží v žaludku

Reagovat
smazaný uživatel

Gay opíchal netopejra .

Reagovat
-Kopy-

Přestaň rýpat, trojku od nás dostanete i tak.

Reagovat
-Kopy-

Jsem znechucenej, to není ani výkon co jsme předvedli, Zaragoza snad byla i nebezpečnější, sice nám rozhodčí nefoukl dvě pencle ale výhru jsme si nezasloužili...Nezasloužit si doma výhru podruhý za sebou to je neuvěřitelný, Emery ještě jednou a jak jsem psal, budeš vypískanej jak nikdy...Krásně nám ujíždí vlak...

Reagovat
Paddy

to jo a je to skoda, protoze posledni dva zapasy jsme meli vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Dvougólovej střelec v zápase 1:1 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Maurizio Lanzaro Hvězda kola

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne kandidat na gol kola urcite

Reagovat
smazaný uživatel

"Tati dal jsem dneska dva góly"..

...."A kolik to skončilo Davídku?"

..."1:1"

Reagovat
Dubov

Bod z Mestally

Reagovat
smazaný uživatel

body z mestally si posledni dobou vozi kdekdo

Reagovat
-Kopy-

jo ? kdo kromě Mallorky ?

Reagovat
smazaný uživatel

nerikej mi, zes zapomnel

Reagovat
-Kopy-

Nakazil si mě, už vím

Reagovat
Kily

Kopy, nedáváme konkurenci moc velkej náskok? Já jen, abysme to manko pak na jaře stihli smazat

Reagovat
-Kopy-

V klidu, přece nemužu přijít o VIP status

Reagovat
smazaný uživatel

Žádnej si nedostal, tak se nechlub cizím peřím, ty blanokřídlá lůzo

Reagovat
Dubov

Zaragoza tuhle sezonu nevozí body skoro odnikud, takže ten z Mestally těší o to víc. Snad to kluky nakopne. Zvlášť když dali dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja si chtel spis zaryt do netopejru

Reagovat
-Kopy-

Trezegól

Reagovat
Mr.Jindros

Kat Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

chce to udržet. Hercules je zatím oživením ligy. To je dobře.

Reagovat
X-bano-X

jj je to šťuka

Reagovat
gonzalesl_is_back

neudržejí ani náhodou, jedna šance nedělá zápas, tipuju 4:2 pro nás.

Reagovat
X-bano-X

no neviem zatiaľ vaša obrana horí ako papier a je len štastím že to už nieje 2-3 :0

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tím asi myslíš 3:3? :-)

Reagovat
X-bano-X

Pozeral asi od 15 minuty ale mali ste tam len 1 šancu a to doráźku po strele Ronalda, kde Higuain trafil brankára. Oni dali gól, z 5 hlavička do Ikera kde ho prakticky len trafil a strela Valdeza kde nebyť teča Pepeho tak šibenica ako vyšitá +pár pekných závarov. Určo to nieje na 3:3. Prehrávajú vás slušne.

Reagovat
madridcan

paneboze Casillas stal pri tej tyci kde isla strela Valdeza,asi meter od nej tak toto by nechytil hej?Uz prestan prosim ta

Reagovat
Kokesh

Dneska toho posrali minimálně, všechno jim vychází.

Reagovat
smazaný uživatel

Real teče. sakra. pojďme otočme to. zamakáme

Reagovat
F.Torres

nemáte někdo odkaz na real? vůbec mi nejde atdhe

Reagovat
smazaný uživatel

použij veetle nebo sopcast

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
F.Torres

dik

Reagovat
gonzalesl_is_back

Catalayud bude zas muž zápasu

Reagovat
Kokesh

Opěvovaná obrana dneska hoří jako papír. Pepe dneska udělal víc kiksů, než za posledních pět zápasů...Ramosa bych vystřídal po pěti minutách. Navíc pro Pipitu je nemožný zpracovat balón a v klidu nahrát..

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jako dozadu dneska neprijemne horime po nekolikate, ale Di Maria ty centry?

Reagovat
Kokesh

To samý Marcelo na druhý straně. Dneska je umění dát kvalitní centr a netrefit prvního soupeře.

Reagovat
gonzalesl_is_back

To umí dobře Dani Alves

Reagovat
smazaný uživatel

opět fanda realu nemohl opomenout Barcu, vy máte nějaký mindrák nebo co?

Reagovat
Kokesh

Jak kdyby to bylo z druhé strany snad jiný. Navíc lepší případ pro všechny asi není, heh...

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě to taky není úplně košér, ale u vás je to extrém..nakonec je pravidelně z celé diskuze hromada blitků..

Reagovat
Kokesh

Tak pošťuchování je samozřejmost, ale ten kdo nemá v hlavě vymeteno a aleaspoň krapet té inteligence pobral, blitky a podobný výmysly nemá zapotřebí - na obou stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

plné pošťuchování to tu bylo pár let zpátky, teď je to fakt k neuvěření. Vyjímek je opravdu poskrovnu

Reagovat
gonzalesl_is_back

midrák vůbec, ale Alves je specialitka. 1 z 10 centrů dá, ten sice stojí za to, ale zbytek tragédie...

Reagovat
Kokesh

Jestli dneska nic nevymyslí Cristiano, tak ten gól nedáme...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Marcelo, Xabi s Özilem se nedostavili, tak musí hrát playmakera.

Reagovat
Kokesh

A celkem mu to jde. Jistota a sebedůvěra mu dneska nechybí, narozdíl od jiných...

Reagovat
smazaný uživatel

Nestresoval by som moc.

Reagovat
X-bano-X

Tak polčas zatiaľ parádny, futbal hore-dole, kopec šancí. Raz sa tam rozhodca umávol ale inak to zatiaľ zvláda. Ramos prudko nestíha, Pepe detto, Marcelo to síce vpredu vetrá ale z jeho strany už šli 3 centre. Trošku ma baví, že Hercules hrá prakticky celý polčas to isté - prienik po krídle, center, nahrávka dozadu na 16 na strelu a Real tam nevie postaviť hráča.....zatiaľ vďaka Ikerovi a blokom to nieje 3:0 ale len 1:0 uvidíme. Polčas na výbornu

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ vďaka Ikerovi a blokom to nieje 3:0 ale len 1:0 uvidíme.

Reagovat
X-bano-X

čo je na tom smiešne?Chceš povedať že ta Trezegetova hlavička z 5 nebola gólovka, alebo strela Valdeza? Veď ste tam mali 1 gólovku a zvyšok bez tečov letel doľava, doprava alebo nad.

Reagovat
smazaný uživatel

mali sme minimalne 2 golovky..

Reagovat
X-bano-X

Ktoré? Ako píšem zapol som až v 15 minúte a strlu z voleja od Xabiho alebo Marcela obe z poza 16 a miňajúce bránu by som za gólovky nepovažoval. Rovnako ako Ronalda. Asi máme na gólovú šancu trocha iný názor.

Reagovat
Kokesh

Pipita střílel po střele Ronalda skoro do prázdné...

Reagovat
X-bano-X

to som tam napísal..ako aj to že trafil brankára a o tom píšem ako o tej 1 gólovke.

Reagovat
madridcan

ano a prave preto mohlo 3:0,lebo iba Hercules mal golovky

Reagovat
smazaný uživatel

To ste typický vy antimadridaci vždy to máte zapnuté vtedy ked má súper jednu šancu a potom dedukujete ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas vidíš len jednu stranu

Reagovat
smazaný uživatel

.. nejako si zabudol na 2 tutovky Realu co strielali skoro do prazdnej..

Reagovat
madridcan

nechaj tak...Hercules vystreli dvakrat na branu a mohli sme prehravat 3:0 to nema zmysel taketo hadky.My samozrejme sme nemali ziadnu sancu.Ked vidim take dedukcie,tak by som najradsej do riti kopal dotycnych

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci malovat čerta na zeď, ale tohle Hercules neudrží.. Škoda té Trezeho druhé šance, Real by dost znervózněl a to by byla voda na mlýn Valdézovi..

Reagovat
Kokesh

Já jim celkem věřím. Dneska to tipuju na remízu...

Reagovat
madridcan

cakal som tazky zapas a vyplnilo sa to.Velka skoda,ze di Maria sa o pravu nohu len opiera bol by platnejsi.Verim,ze otocime,ale do poslednych minut to bude stres a moze to skoncit hocijak.Kazdopadne nemam pocit,ze prideme o neporazitelnost.

Reagovat
madridcan

a idem radsej pozerat v klude druhy polcas.Ked nahodou otocime,tak asi na golovky by sme mali prehrat 6:0 podla niektorych

Reagovat
madridcan

DI MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KURVA JE TAAAAAAAAAAAAAM GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keby mam pri sebe notebook tak napisem neco podobne

Reagovat
madridcan

jo ma to svoje vyhody

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

muck :-*

Reagovat
madridcan

na golovky 4:0 pre Hercules

Reagovat
smazaný uživatel

Mareňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Kokesh

Ještě, že se Di Mária ukopl...ale zase po akci Crise.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Hned nepalcuj...trefil to pěkně.

Reagovat
-Kopy-

Ty vole ten Real má štěstí, on takhle kiksne brankář, to je v prdeli....zlo vítězí na dobrem, to je konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hrubka golmana jako hrom. ale u Ronaldovy bomby to ani nepřekvapí

Reagovat
madridcan

ti postrani su dneska na zaplakanie

Reagovat
smazaný uživatel

Postranný zrejme ešte naje*aný zo včera

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna sem chtěl napsat,že to Real neprohraje...

Reagovat
madridcan

Taketo striedanie od Joseho?

Reagovat
One-Real

To jako Valdez chtěl faul či co?

Reagovat
smazaný uživatel

Carvalho ty si velky debil

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MARCELO A CRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
One-Real

OTRA VEEEZ CRISTIANO

Reagovat
Kokesh

Marcelo - lepší útočný bek na světě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelova Honda

Reagovat
smazaný uživatel

mordor opet vitezi. frodo, kde jsi?

Reagovat
smazaný uživatel

♥♥♥ Cris ♥♥♥

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

BURA BURA BURA !!!

Reagovat
madridcan

BENZEMA klobuk dole

Reagovat
Kokesh

Dneska to vyhrál José.

Reagovat
F.Torres

góóóóól!!!!!!!!!!! paráda Ronaldoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

♥♥♥ Cris ♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

v 70. minutě jsem dal dvojku. Za 2,15 jsem si to nemohl nechat ujít. Říkal jsem si, že ti zkopytnalci to stejně dají, tak ať z toho taky něco mám

Reagovat
F.Torres

já v 38 minutě za 1,6, že real neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

o přestávce bylo na dvojku, tuším, 1,9. To se mi ještě nezdálo. Ale těch 2,15 v době, kdy to bylo 1:1, to mě vyrazilo dech. Měl jsem tam nasypat víc, ale tak to si říkám vždy ...

Reagovat
F.Torres

já radši dávám za víc, ale na jistotu.. takže účet pomalu, ale jistě roste

Reagovat
smazaný uživatel

Začínáš se konečně otáčet na správnou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Mou

Reagovat
F.Torres

ouuu skoro hattrick

Reagovat
One-Real

100. pro Marcela

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

at si rika kdo chce co chce po fotbalovych travnicich momentalne lepsi hrac jak Ronaldo nebeha.... a to ho nejak extra rad nemam..

Reagovat
smazaný uživatel

at si rika kdo chce co chce po fotbalovych travnicich momentalne lepsi hrac jak Ronaldo nebeha.... a to ho nejak extra rad nemam..

Reagovat
madridcan

priprav sa na uragan...

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším ale tady prostě není o čem Ronaldo momentálně vládne

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tomekcz

ted te fanousci Skřeta sezerou

Reagovat
smazaný uživatel

Má famózní formu, ale nutno podotknout, že Messi má letos klubové statistiky ještě lepší.

Reagovat
Kokesh

No tady na EF má Messi letos 10/12 gólů (a to dal ještě navíc hattrick v supercopě) a Ronaldo i s tím dnešním 13/14. Dneska se to možná vyrovná, i když ten skřítek asi ten jeden gól Seville pošle.

Reagovat
Kokesh

*oprava, Cris má 12/12

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo 1080 minut - 12 gólů

Messi 840 minut - 12 gólů (+ dnešní zápas )

Není o čem...

Reagovat
smazaný uživatel

47z. - 45g. = Cris♥

Reagovat
Footballer

jen tak btw. ty jsi holka?

Reagovat
smazaný uživatel

i chlapec muze byt citove zalozeny nebo opacne orientovany?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Tak jako já nevím, pořád u něj házíš srdíčka a podobně, tak co si o tom má člověk myslet. Bud holka nebo teplouš...nic jiného mně nenapadá

Reagovat
madridcan

a mozno len velky fanusik,ktoreho vedia taketo veci potesit.Ja som teraz pozeral futbal s otcom a som nanho tak skocil po jeho gole,ze som ho skoro polamal

Reagovat
smazaný uživatel

nebo srdciar

Reagovat
Footballer

ale až tak?

Reagovat
F.Torres

neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

srdíčka mu můžu dávat jenom já

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Dnešní zápas sem přál Karimovi gól jako nikdy. Asi zatím nejtěžší zápas Realu v téhle sezóně jsme dokázali urvat, takže spokojenost jako prase. Škoda toho hattricku Crise, ale tak pokaždé se nezadaří. Marcelo, Benzema, Cris - Ramos, Pepe, Ozil -

Reagovat
smazaný uživatel

Velká spokojnosť. kopy sevas

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Benzemu už nechte na pokoji, dneska paráda, potřebuje prostě víc šancí. Marcelo? Nechápu, podle mě jeden na jednoho (nebo víc:-) nejlepší s Messim na světě, ty jeho průniky jsou neuvěřitelný! A 3 body doma, to je hlavní. Cris, Marcelo, Benzema, Di Maria Zbytek nic moc nebo děs. Doufám, že si to Pepe dneska vybral

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Marcelo je 1 na 1 fantasticky

Reagovat
madridcan

Paneboze daj zdravia Ronaldovi.Ten chlapec moze v tejto sezone dokazat velke veci

Reagovat
Ferguson6

ako ja ho neznasam

Reagovat
madridcan

zaujimavy nazor pod takym nickom

Reagovat
Ferguson6

Nick je podla Barryho Fergusona, nie podla Sira Alexa

Reagovat
madridcan

ma to napadlo inak ked som to odoslal

Reagovat
Ferguson6

najskor mysli, potom pis

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera!.. veril som ze otocime a tak sa stalo .. famozny Di Maria, Ronaldo a Benzema hned jak naskocil tak 2 asistencie plus aj herne parada .. Jose dal perfektne to striedanie .. Hala Madrid.. a podme Sevilla

Reagovat
zelda

ÓÓÓÓ jak já ho nenávidím

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo momntálně neběhá na hřišti lepší fotbalista neř je on

Reagovat
Rssa

teď už jo, Messi už minutu hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

prosím.. dneska remíza 1:1

Reagovat
X-bano-X

Barca,barca, baaarca

Reagovat
F.Torres

to je haluz...

Reagovat
X-bano-X

Messi golazoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

omg jen necelý 4 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooooooooooooooo, Teď hlavně nepolevit a hrát pořád v tomhle tempu...

Reagovat
F.Torres

ten kluk má nehoráznou kliku.. když se odrazíve vápně míč tak vždy k němu...

Reagovat
Rssa

to je umění

Reagovat
F.Torres

aspon něco rozumnýho napiš...

Reagovat
smazaný uživatel

výběr místa u útočníka rozhodně není náhoda

Reagovat
F.Torres

no tak ve vápně je 10 lidí a odrazí se to k tomu nejmenšímu..

Reagovat
smazaný uživatel

napadá mě jenom: malý ale šikovný

Reagovat
F.Torres

no může bejt šikovnej jak chce, ale že má kliku na odrazy, to nemá se štěstím nic společnýho..

Reagovat
smazaný uživatel

tak se štěstím to přece jen něco společného má, ale jinak je to umění to máš pravdu

Reagovat
Rssa

To bylo rychlé

Reagovat
Kokesh

Ti dva se budou předhánět do konce života. Ale lepší hráče jako Messi a Cristiano momentálně nejde najít...

Reagovat
madridcan

ma napada ten Yardov vtip

Reagovat
smazaný uživatel

toto je futbal nie ziadna nechutna hadzana

Reagovat
F.Torres

ouu fabiano

Reagovat
smazaný uživatel

tipujem to na 3 sezony, dovtedy s nami vsetko vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

jo, slušnej začátek

Leo hned zvednul rukavici hozenou Krystýnou

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ronaldo je blázen... Jak ho nemam rád, tak on prostě neni k zastavení.

Reagovat
Rssa

XAvi parádní patička ...doufám ale, že to nebylo na té klíčové achylovce

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle se villovi povedlo

Reagovat
Swarley

dělá jak kdyby to tak dával běžně

Reagovat
X-bano-X

David Villa golazooooo spiaci obor je spať

Reagovat
Rssa

Ano, ano, anoooooo....takového Villu známe

Reagovat
Rssa

a zase geniální Messiho průnik

Reagovat
smazaný uživatel

KOnečně David...snad mu ten gol pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

TANDEM!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne David

Dnes to bude valec

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Villa se trefil a jak parádně

To je ten správnej Villa, Villa, amarilla

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

amarilla

Reagovat
$dolar$

Neni to spanelsky nejaka barva?

Reagovat
F.Torres

žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

ale taky zlata, prenesene "zlatka"

Reagovat
smazaný uživatel

lenze tam malo byt maravilla..

Reagovat
smazaný uživatel

to kazdopadne ano

Reagovat
smazaný uživatel

nevyprávěj ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

A to znamena co? Simulant?

Reagovat
smazaný uživatel

.. znamena zazrak

Reagovat
smazaný uživatel

to znamena mozna by ses mohl nad sebou zamyslet. aneb vypada to, ze se snazis bejt papezstejsi nez papez...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jujda, to je historická chyba. Ehmmm se mi zaslouženě směje. To je ostuda

Nevím, co se mi to tam vpletlo ...

Reagovat
smazaný uživatel

historicka hej, lebo toto som este nepocul

Reagovat
smazaný uživatel

no este ze to nepozeram.. co to vyvadza ta Sevilla ?

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Sevilla, Valencia, Athletic a Atleti

Proti tomu ... Nikdo. Vuhůůů

Reagovat
smazaný uživatel

Hercules ?

Reagovat
smazaný uživatel

ten se dá vzít. Takže samozřejmě 5:1 na těžký mače.

Reagovat
smazaný uživatel

co je to za logiku ze 5:1 ked ste prehrali ? ... tak ci tak, na body je to 23:22..

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jsem udělal tu chybu a dal se z tebou do řeči.

Reagovat
smazaný uživatel

je to normalne napisat ze ste hrali (podla teba) 4 tazke zapasy, teda 5 ale 1 ste prehrali.. a nakoniec este dodat Vuhůůů ?... uvedom sa

Reagovat
X-bano-X

keď hráš ťažký zápas musiš vyhrať? čo je to za logiku?

Reagovat
smazaný uživatel

logiku hlavne nema jeho prispevok a celkove myslenie..

Reagovat
X-bano-X

Prečo? Vymenoval ti 5 ťažkých súperov s ktorými sme v lige hrali a stratili sme len s Herculesom, vy zatial len výhra nad Herculesom..mne to logiku dáva.

Reagovat
$dolar$

Vzdyt sis sam odpovedel, co je to za logiku, ze se v tezkych zapasech musi vyhravat... Klidne si vyhrajte vsechny tezky zapasy a pak prohrajte s deportivem a podobne slabymi tymy a budete 4. ...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak.. to sa neda dopredu povedat ze tento bude tazky super alebo tamto bude lahky.. to vidime aj teraz so Sevillou..

Reagovat
X-bano-X

nn Jirkovi šlo pravdepodobne o to že máme za sebou zápasy so špičkou ligy, naproti tomu vás tie zápasy ešte len čakajú.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byli ty giganti aspon ve forme

uz 2 kola to je zas soutez tech 2 o titul a zbytku o 3 misto s 25bodama ztraty

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak.. nechapem ako moze niekto pred zapasom pisat ze bude tazky.. pozrite sa dneska na Sevillu.. casto krat su tazsie tie zapasy s mensimi tymami co betonuju alebo nemaju co stratit..

Reagovat
$dolar$

Ta cervena byla za co?

Reagovat
Rssa

za 2 žluté

Reagovat
Footballer

prý za co, jasná žlutá, jelikož byla 2., tak logicky následovala červená Proč se na to vůbec díváš? nechápu...

Reagovat
X-bano-X

druha žltá....za faul na hráča prenikajúceho do 16....

Reagovat
REPLIKATOR

2 žluté znamenají červenou

Reagovat
$dolar$

Dik, ze jste mi to vysvetlili JA koukam na bwinu, a prepnul jsem to jinam a najednou zpatky a tam napsano cervena a opakovacka, tak jsem si myslel, ze dal rovnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příště nemysli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Footballer

Hezky Pedro pěkně mu to tam šoupnul

Reagovat
Tomanatura

CROnaldo

Reagovat
smazaný uživatel

12 střel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sem tam ked sa dostanem k sledovaniu Barcelony...tak jedine co kazi to sledovanie je ten Busquets...kvalitu hernu ma,ale ludsku ...otras ...strasne nesympaticky hrac

Reagovat
smazaný uživatel

kazdej holt nema charisma pavla nedveda

Reagovat
Footballer

je pravda, že ty souboje by mohl někdy ustát nebo aspoň nehrát takové přehnané divadýlko...

Reagovat
smazaný uživatel

viem,ze je to aj casto prepierana vec u neho a nechcem to tu nejak zvyraznovat, ale fakt otras ...este na konci polcasu boli nejake rozbroje a samozrejme on na cele

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherně Barcelona, na to se pěkně kouká. Villa to lépe trefit nemohl. Tak co Jirko, už jsi s ním spokojen?

Reagovat
X-bano-X

Heh tak futbalový romantizmus na Nou Campe ako by povedal Lacko Borbély , pohodička s prstom v nose. Pridať ešte 1 a vystriedať Xaviho, pri tom zákroku na achilovku som teda tŕpol Messi klasika, Villa dnes paráda, Pedro sa snaží a celkom mu to ide 1 na 1. Vzadu Puyol istota. Spokojnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak měl jsem tu "čest" vidět 60 minut zápasu AC-Juventus. Když teď koukám na Barcelona-Sevilla, tak hra obou italských celků je oproti těmto dvoum nejméně 10 let pozadu

Reagovat
$dolar$

To bys nebyl ty, abys nerypal do Italskych tymu...

Reagovat
Krausio_Real_M

hmm, 10 let je dlouha doba

Reagovat
smazaný uživatel

dolar a ehmmm musia byť zvláštne stvorenia s ešte zvláštnejším myslením, vy musíte viesť zaujímavý život

Reagovat
$dolar$

Tak nejak prumernej zivot, zadny terno, spis leharo, ale dik ze se staras

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale provokatér seš výýýbornej

Reagovat
fantomas

Reagovat
$dolar$

Zajimalo by me, jestli existuje vubec nekdo, kdo nesnasi Barcelonu vic nez ja

Reagovat
Krausio_Real_M

Perez

Reagovat
Kily

napadá mě jedině Franco, ale to už je minulost, i když... nejsi z diktátorské rodiny?

Reagovat
$dolar$

Bohuzel ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

to zjistíš až po pubertě, až tě opustí nestabilní hormony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Daniiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

romaric pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Daniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooool

Reagovat
Rssa

Daniho mají bývalí spoluhráči stále rádi

Reagovat
X-bano-X

Alves golazooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

myslel sem že bude mít Barca se Sevillou větší problémy, ale asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jsem extrémně zvědavý na Clasico

Reagovat
Rssa

Tak a teď branku ještě Bojan, když se trefil i jiný palič posledních zápasů Villa

Reagovat
smazaný uživatel

"milovnici" cristiana ronalda maji vazneho konkurenta

Reagovat
fantomas

No nevim, sem zvědavej, kdy dá Messi čtyřikrát po sobě dva góly. Asi ne náhodou se to Cristiankovi v La Lize povedlo jako prvnímu v tomhle století.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Rssa

2 branky? pche, Messi jede hattricky po sériích

Reagovat
smazaný uživatel

Já si mysllím, že to celkem náhoda je, respektive k tomu Messimu chybělo už několikrát hodně málo. I tak je to ale zcela bezvýznamný milník...

Reagovat
fantomas

Kdežto kdyby se to povedlo Messimu, tak tu z toho plno borců uchcává ještě dvě neděle. Mně je to jasný.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je to totiž zcela zásadní rekord.

Reagovat
fantomas

Což nikdo neřekl. Jen že je to úctyhodná statistika a nastřílet to Messi, vsadim se, že je tu zapalcován, až by to nebylo hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

A bylo by to správně. Stejně tak jako je to tady s Ronaldem (i díky tobě).

Reagovat
fantomas

No tak já si nevšim, že by tu někdo tenhle konkrétní primát zmínil. Tak promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne v pohodě, hlavně, že jsme na něj nezapomněli.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Přiznej se, že tys dneska po Songově gólu taky měnil trenky

Reagovat
fantomas

Jo, bylo to pomalu lepší než orgasmus, ale jak to s timhle souvisí? Pokud je Ronaldův počin bezvýznamný milník, pak Songovy tři góly ve třech po sobě jdoucích zápasech sou...no já bych je ani nepočítal, jak sou bezvýznamný.

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou vést diskuzi, to je radost. Počin je to samozřejmě obrovský a nezpochybnitelný, proti tomu jsem samozřejmě vůbec nic nenamítal.

Reagovat
fantomas

Tak potom nevim, proč to hned stavíš do roviny nákýho milníku. Nic neuvěřitelného to samozřejmě neni, ale něco bezvýznamného stejně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Do roviny milníku jsi to postavil ty v prvním příspěvku. A bezvýznamný je určitě, na titul prvního fotbalisty v nejvyšší španělské fotbalové lize, jemuž se v 21. století podařilo nastřílet 4x za sebou 2 góly, si za měsíc vzpomene maximálně pár zapálených fanoušků. A já, díky téhle diskuzi.

Reagovat
fantomas

Jakou větou přesně sem to nazval milníkem? Normálně sem to zmínil jako zajímavost.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde píšu o tom, že jsi to nazval milníkem?

Reagovat
fantomas

"Do roviny milníku jsi to postavil ty v prvním příspěvku."

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže postavil do roviny.

Reagovat
fantomas

No tak snad nebudem až tak moc slovíčkařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se vyjadřuj přesně. Nevím, jak jinak odpovědět na otázku o 4 vlákna nahoře. Ale jinak souhlasím, na slovíčkaření už taky nemám moc sil.

Reagovat
fantomas

Tak to zabalíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Souvisí to s tím, že každý si uchcává do textilu z něčeho jiného, takže netřeba odsuzovat fanoušky Barcelony Navíc když jsou neustále provokováni místními individuy

Reagovat
fantomas

Ale o to mi přece nešlo. Šlo mi o to srovnání všelijak uznávaného Messiho a všemožně shazovaného Ronalda. Jaké by asi byly reakce na stejný počin Messiho a Ronalda.

Reagovat
Rssa

Ronalda tu nikdo neshazuje. U Messiho je to naopak. Každopádně přímý souboj bude to nejlepší, co nám může říct, kdo je ten nejlepší letos.

Reagovat
fantomas

Tu ne, ale všeobecně se shazuje.

Reagovat
Rssa

Kecáš Já ho po dnešku asi už nikdy shazovat nebudu, neboť jsem v zápase se Spurs poznal daleko větší zlo - Naniho

Reagovat
fantomas

No nekecám, na spočítání antironaldovců by ti tady na EF nestačily ani tři ruce...

Reagovat
Rssa

No jo, ale může si za to sám. Nebo proč myslíš, že tomu tak je?

Reagovat
fantomas

No tak asi může - že se oblíká jak buzerant, že kdysi hrál tuze netýmově atd. atd., ale to nic nemění na tom, že prostě všeobecně nesnášenej je.

Reagovat
Rssa

Někde ta nesnášenlivost musela vzniknout, protože fanoušků tu má více Real než Barca. Taky to je o sympatiích, přihrávání pádů, chování na hřišti. Messi nikdy nepráskal rozhodčímu, že byl faulován, že někdo fauloval. Když je blízko brance, tak se snaží každý atak ustát (a že jich je). To jsou prostě maličkosti, jichž si fanoušek všimne.

Reagovat
fantomas

Messi se snaží každej atak ustát? No to snad ne.

Reagovat
Rssa

Ne snad? V pokutovém území prostě ustojí, co jde. Najdi mi jediné video, kdy Messi nasimuloval penaltu a pak uznám, že sem se mýlil.

Reagovat
fantomas

Pardon, přehlíd sem "když je blízko brance".

Reagovat
Rssa

Tak jasně, když ho někdo postrčí na půlce hřiště, tak spadne. To každý fotbalista. I Řepka.

Reagovat
fantomas

Tak zas nemusíme přehánět s půlkou hřiště.

Reagovat
F.Torres

ironman

Reagovat
alcantara

ja zasa cakam, kedy da cristiano aspon jeden gol barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooool leo messiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Leoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

TO byl Messi nebo Robben?

Reagovat
Rssa

"Takže Kristýnka dala 2 branky? Dobrá, tak já si je dám taky" prohlásil Messi a udělal si ze sevillských tréninkové panáky

Reagovat
smazaný uživatel

kdepak, tahal si ksandy ze prej da dneska 4

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že zabere

Reagovat
smazaný uživatel

Leo zdraví Cristiana

Reagovat
X-bano-X

Messi golazoooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Leo zdraví Cristiana

Reagovat
smazaný uživatel

noooooo, hezký. Přijdu o chvíli později z přestávky a koukám, že už je to zase válec

Reagovat
smazaný uživatel

FORCA JOSÉ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by fotbal vypadal,kdyby všichni hráli jako ten tvuj José?

Reagovat
Rssa

V současné době musím uznat, že parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě,momentálně musím (ač se mi to příčí) uznat,že hraje s Realem hezky

Ale pokud to beru jako jeho předchozí štace,tak si za tím stojím

Reagovat
Biozdenda

I v Interu? Tam hral taky paradne prece..

Reagovat
Kily

přibylo by pro většinu lidí nesympatických klubů, všichni by ale jinak byli spokojení, protože jejich kluby by vyhrávaly spoustu trofejí

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

910 minut

14 branek a ani jedna z pentle

Golden Ball je doma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jednookej mezi slepejma letos

jinak u me xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně má Leo mezery. Zatím prohrává se zbytkem týmu 14:15. Měl by přidat ...

Reagovat
smazaný uživatel

no, a už je to 14:16 ...

Reagovat
Rssa

seš na něj moc přísný

Reagovat
smazaný uživatel

Messi má skluz, když marodil. On to dožene.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, manita! David a nazdar bazar

Reagovat
smazaný uživatel

David

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooool

Reagovat
Rssa

5:0 je kulatější výsledek, máš pravdu Davide

Reagovat
Rssa

Kurňa, co to měl Pinto na kebuli

Reagovat
smazaný uživatel

Pátek: VARAS: DOKÁŽEME BARÇU PŘEKVAPIT

Neděle: VARAS: TĚCH 5 GOLU NEBYLO MOJÍCH...

Reagovat
X-bano-X

Villa golazoooooo 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Villa to protrhl? Vypadá to na to. Super

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se blíží clásico, tak forma stoupá. Těším se

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrý s těma číslama tady. Tak já přidám k dobru - Cristiano 13 gólů za říjen. A celkově za Real 48/46. Ronaldo9 se může jít klouzat .

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou neuvěřitelné čísla

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

C.Ronaldo momentálně válí,je dobrej.To musím uznat i jako fanda Barcy...Ale "Ronaldo9" byl a je jen jeden

Reagovat
fantomas

Ale stejně je to zcela "bezvýznamný milník"...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ač byl drahý jak kráva, tak se vám vyplatil do posledního eurocentu, pravda. Ale s tím pravým Ronaldem sis pohnojil celý příspěvek, on je legenda legend, fenomén a důvod, proč jsem začal fandit Barce. Shame on you!

Pokud si teda neměl na mysli loňského CR s číslem 9, v tom případě ti odpuštěno

Reagovat
X-bano-X

nj má formu, uvidíme ako to bude ďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

nebol si to ty co pisal ze Ronaldo bude mat v 2. sezone velke problemy sa presadit ?

Reagovat
X-bano-X

Môže byť, človek je predsa len tvor omylný aj keď v dobe kedy som to písal som nevedel, že zas skúpite polku talentov Európy......

Reagovat
smazaný uživatel

vyhovorka jak svina.. .. hlavne ked tym hlavnym tahunom je stale Ronaldo.. a v lete sme minule iba nejakych 60 mega, co je na nas pohoda

Reagovat
X-bano-X

Mne sa práve viac páči Ozil, veľmi som ho chcel do Barcelony ako náhradu za Xaviho. Z neho bude superhviezda, ma prakticky všetko čo má hráč mať aby hral za Barcu. Dobre číta hru, parádna technika, slušná strela........ Ronaldo je extratrieda ale znižuje to tým ako simuluje. Jasné Iniesta robí to isté ale nikdy, NIKDY sa po faule neotáča za rozhodcom a nediskutuje, nerozhadzuje rukami a nerobí zo seba chudáčika. Buď to rozhodca pískne alebo sa hrá ďalej. Minule keď som sledoval Real tuším pred 2 týždňami tak Ronaldo za prvých 15 minút 3 krát padol nezavinene okolo 16 alebo v nej a vždy rozhadzoval rukami atď. Raz si dokonca zakopol o vlastnú nohu a chcel penclu..čo je veľa to je veľa.

Reagovat
Biozdenda

no me na nem zase zarazi, co je hrac takoveho kalibru schopny udelat pro vitezstvi - ty hadky o mice, ktere jasne ztratil a chudackovani na zemi.. Kdyby mu nekdo spravil hlavu, tak je mnohem lepsi a jestli to nezvladne Mourinho, tak uz nikdo bojim se

Reagovat
smazaný uživatel

Bez trofejí z něj nikdy velká legenda klubu nebude. Na to měl smůlu i R9, v letech 2004-06 sám voják v poli.

Reagovat
Xavi

To byla liga někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo? Pche, jedině Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Krásny zápas, Leo a David konečne mu to tam padlo. Už minule som písal že sa to musí pretrhnúť a niekto si to odskáče. Netreba z toho robiť vedu keďže vylúčenie pomohlo výške skóre ale konečne nám začala fungovať koncovka. Ešte aby sa chytil aj Bojan a bude to ok.

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

bojan je posledni minimalne pulrok, kdykoliv ho vidim /nekoukam na vsechno/, mimo, i v repre

nebo je to jinak?

Reagovat
X-bano-X

jj j to tak. Odkedy prišiel Villa ide to s nim z kopca......myslím že čakal že začne pravidelne hrávať. Problém je že keď sa darilo jemu tak hral len sem tam, ale dával góly.Pep mu však až tak neveril, Pedro bol ten istý prípad ale keď sa mu darilo tak hrával.....škoda že na Bojanovom primárnom mieste máme vždy silnú konkurenciu. Eto, Ibra, Villa, často tam hráva aj Leo....

Reagovat
smazaný uživatel

je to skoda, obdobi kdy se darilo byla radost na nej koukat, ted ho vzdycky vidim, zadrbat, neprihrat, nezpracovat, nedat sam pred branou, prestrelit. snad se vrati, je mladej

Reagovat
X-bano-X

strely 18:3

rohy 11:1

parádička

Reagovat
smazaný uživatel

Slabé, my na střely 4:25, venku a proti jedenácti .

Reagovat
X-bano-X

ste proste borci

Reagovat
smazaný uživatel

koncovka. O tom to bylo. A hlavně u Villy. Pokud to opravdu protrhnul, tak by to měl být válec. Messi byl na góly vcelku sám.

Reagovat
X-bano-X

tj. snáď to nebola len taká lastovička. Prajem mu to, strelca budeme ešte potrebovať. Skutočné top boje ešte len prídu a nejak neverím že proti takej Chelsee by sme si vytvorili toľko šancí, tam to bude o efektivite( teda ak na nich narazíme).

Reagovat
smazaný uživatel

Co máte všichni s C.Ronaldem? Sice mu to tam poslední dobou padá, ale herně nesahá Messimu ani po kotníky. Navíc příjdou důležité zápasy v lize a LM a uvidíme zase starého C.Ronalda, který rozhazuje rukama, padá a brečí když se mu nedaří, zatímco Messi důležité zápasy rozhoduje

Reagovat
smazaný uživatel

dolezite zapasy v LM ?.. s AC Milanom si robil co chcel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

To byl důležitý zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

základní skupina LM, není důležitý jako vyřazovací část...

Reagovat
X-bano-X

Tiež mám ten pocit že José si tu svoju holomajznu šetrí na vyraďovačku LM a Barcu. Rád by som videl človeka čo si naozaj, ale naozaj myslí že Mourinho príde na Nou Camp a bude útočiť....

Reagovat
smazaný uživatel

na Nou Campe cakam vyrovnanu partiu.. teda ked nam nevylucia hraca v 30. minute

Reagovat
X-bano-X

Heh ale ja som sa nepýtal či bude vyrovnaná partia.......vyrovnané to môže byť aj tak(a to je to čo očakávam) že budete s 11 brániť okolie 16 a hrať na brejky a to je štýl takej Malorky alebo Getafe ale nie Realu. Jasné dá sa takto uhrať bod, dokonca sa dá vyhrať. Dôležité bude kto bude pred zápasom v čele tabuľky. Ak Real tak nieje o čom to bude Inter 2, ak Barca tak remíza nič nerieši a mohlo by to byť pekné predstavenie.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja som myslel prave ze herne to bude vyrovnane, neco podobne ako minuly rok, kde sme boli o cosi aj lepsi.. ked cakas nejaky drtivy tlak Barcy tak myslim ze budes zaskoceny

Reagovat
X-bano-X

Tlak očakávam v určitých fázach zápasu. Ak by sa nám podarilo dať rýchly gól verím v kanonádu. Ak nie môže to byť trápenie. Čo som dnes videl kraje obrany vám horeli ako papier a ani Pepe nebol najistejší. Proti Messimu a Villovi to nebude o nič ľahšie a kľudne sa môže stať, že sa začervená. Inak Piqé na Ronalda vyzrel minulý rok brilantne a nevidím dôvod prečo by teraz tomu malo byť inak. Stred zálohy máme dosť silný na to aby sme tu loptu držali a hrali svoju hru. Ak sa nestane nič nepredvídané a nastúpime v plnej sile nemám nejaký strach. Zatiaľ hráme dobrú sezónu, problém sme mali s premieňaním šancí. Ono ak by sme zápasy vyhrávali o 3-4 góly, čo sa kľudne ohlo stať keďže sme mali šancí v každom zápase neúrekom, boli by tu iné hodnotenia. Takto je to mierne rozpačité, aj keď ako písal Jirka už máme za sebou okrem Vás a Villarealu špičku ligy a hlavne Atletico kde sme pravidelne zakopávali.

Reagovat
smazaný uživatel

ale kazdy zapas je iny.. to ze dneska neboli kraje iste neznamena ze to tak bude aj v Clasicu.. napr s AC sme ich do nicoho nepustili a to ani z lavej strany kde hral Marcelo.. to iste s Piquem.. co ked Ronaldovi to pojde lepsie alebo Piquemu horsie?.. to sa neda dopredu povedat jako to bude.. ja cakam vyrovnany takticky zapas kde bude dolezity prvy gol.. ved nechajme sa prekvapit

Reagovat
X-bano-X

nj asi tak, jak Barca, tak Real majú formu a keď to vydrží a nikto sa nezraní môže to byť parádička.

Reagovat
madridcan

hlavne sa treba momentalne vysrat na El Clasico.Naco uz mesiac predtym zit s tym,ze wow uz za mesiac sa hra?Ma to byt ako v spanielsku kde ma ten zapas dva tyzdne Hovori sa o nom tyzden pred a tyzden po...Hlavne chcem,aby sme isli s dobrou poziciou do clasika a to je taka,ze uz nas nebude zaujimat zapas doma s auxerre,lebo v milane a amsterdame zabezpecime prve miesto,budeme vediet supera v Copa del Rey a budeme mat 9 bodov a s tym spojene prve miesto pred Clasicom.Cize znamena zdolat vderby atletov,gijonu nadrbat dajake goly plus nejaky bonus zato,ze nas tam osrali rozhodcnovia o gol minuly rok a zdolat baskov a zopakovat minulorcny vysledok.Az potom ma bude zaujimat El Clasico a budem sa nanho tesit

Reagovat
madridcan

pocuj...nechcem rypat z minuleho tyzdna,ale preco tam teraz neni fotka Messiho alebo Villu?

Reagovat
Kily

protože jsem unavenej a nechce se mi nahrávat jinou fotku

Reagovat
madridcan

keby si bol vzdy v takychto pripadoch takto unaveny

Reagovat
Kily

nech toho, nebo ze sebe vyždímu poslední zbytky sil a dám tam Lanzara, ten dal taky dva góly

Reagovat
madridcan

pochybujem,ze jeho foto mas po ruke

Reagovat
smazaný uživatel

to mi je jasne, ale pytat sa ci to bol dolezity zapas mi pride smiesne.. hlavne ked sme v LM dlhsi cas nevyhrali s top klubom.. a tou vyhrou sme si skoro zaistili postup

Reagovat
Rssa

Takhle: tým nebyl pod tlakem, že musí za každou cenu vyhrát, jinak bude vyřazen. Takový zápas, ať je se sebekvalitnějším soupeřem, opravdu není z těch nějdůležitějších...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si potom nepametas Ronalda za ManU co im vystrielal LM ?.. lebo to vyzera akoby hovoris ze on v dolezitych zapasoch ako vyradovacia cast LM nedokaze zahrat..

Reagovat
Rssa

Čti pozorně, já nepíšu, že CR neumí zahrát v důležitém zápase. Já se jen divil, že si uvedl jako příklad právě ten zápas ve skupině s AC Milán, což právě žádný důležitý zápas nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

dolezity zapas to bol.. aj ked nie taky ako vyradovacia cast

Reagovat
Rssa

takových zápasů ještě bude spousta, to by byl důležitý pomalu každý druhý zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

a neni ? .. ved sa hra o body, ktore mozu byt na konci sezony / skupinovej fazy rozhodujuce..

Reagovat
X-bano-X

Zápas to bol papierovo najťažší. Ale ovplyvnili ho 2 hrúbky. To že sa Seedorf uhne v múre to bolo ako vtip a to že si tečujú strelu do protipohybu brankára ešte väčší. Ac začalo dobre ale takéto 2 zlepené góly, kór po takých chybách by zložili aj lepšie mužstvo. Ale nejaký válec to nebol. Alebo si myslíš že by to stačilo na Barcu, Chelseu prípadne hoci aj Arzenal?

Reagovat
smazaný uživatel

AC zacalo dobre ?.. to si robis prdel ze .. ved sa vobec nedostali ani len pri 16ku, jasne sme ich prehravali a tie goly uz len prisli po tej nasej hre.. bolo to zasluzene a to ze druhy gol bol trochu stastny na tom nic nemeni.. ten prvy z priameho kopu takych pada viacej, proste to skusil a vyslo to.. okrem toho sme mali este kopu sanci ci uz pred tymi golmi alebo po nich.. a hej myslim ze podobny vykon by stacil na Barcu alebo Cheslea.. smerom dopredu sme hrali vyborne, az na tu efektivitu a skoro do nicoho sme AC nepustili..

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsi nepochopil. Zápasy ve skupině vám problém nedělali nikdy. Vaše hvězdnost končila vždy o krok dále ...

Reagovat
smazaný uživatel

to je pekna blbost ale.. v poslednych 2 rokoch nam zapasy s talianskymi klubmi robili velke problemy.. kedze sme nevyhrali zo 4 ani jeden.. to sa ale zmenilo tento rok a hlavne vdaka Ronaldovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo za vás vloni nehrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě zrovna s AC nehrál no .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mělo AC štěstí, jinak by dostalo desítku

Reagovat
smazaný uživatel

postoupili jste pohodově tak jako tak. Ty zápasy byly spíše na rozlosování.

Opravdu důležité bude až vypadnutí v osmifinále a následné soustředění se na titul v lize. Však to znáš ... Ne, sorry, ty ne, ty fandíš rok a půl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

no a pak jste pohodově i díky Krystýně vyhučeli s Lyonem. A o to samozřejmě šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako kdybych řekl, že jste pohodově i díky Messimu vyletěli s Interem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Messi dával důležité branky do té doby, takže ano, v tom dvojzápase se neprosadil, ale měl něco za sebou v minulých kolech (včetně 4gólového výprasku v jednom mači). Krystýna vyhořel na prvním dvojmači. A pohodově.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo bol najlepsi hrac a dal aj gol.. radsej si spomen na Messiho proti Interu..

Reagovat
smazaný uživatel

no teraz to vyzera ze to ty sledujes futbal rok aj pol... inak by si nenapisal ze "Snad to bude jako každý rok a bude klid".. cim si vlastne suhlasil s nazorom ze Ronaldo nevie zahrat v LM a v dolezitych zapasoch.. co je vtipna vec kedze bol hlavnym tahunom ked LM vyhrali pred 2 rokmi a potom sa dostali o rok do finale..

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne jen proto angazovali joseho no

Reagovat
smazaný uživatel

To neni pravda, pamatuju, kdyz jsme tak 4 roky zpatky meli Real ve skupine, doma jsme jim dali 3-0 a ze SB si odvezli cennou remizu..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, posledne roky sme koncili vecsinou 2. v skupine.. vynimkou bol ten rok so Schusterom a minuly rok ale vtedy sme s AC ziskali len bod..

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť i druhé místo je postupové ne? A o to jde. Postupit ze skupiny není problém téměř nikdy. Chleba se láme později.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to bude jako každý rok a bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

a herne ze nesiaha po kotniky?.. v 13 zapasoch ma 12 golov ale aj 7 asistencii..

Reagovat
$dolar$

Herne nesaha ani po kotniky? Na fotbal v podani Ronalda se diva tisickrat prijemneji nez v podani Messiho...

Reagovat
smazaný uživatel

což u tebe nepřekvapí. Takže je zbytečné to sem psát.

Reagovat
$dolar$

To same jde aplikovat i na tebe a presto sem pises

Reagovat
smazaný uživatel

jo? a kde? kde píšu o srovnání těch dvou?

Reagovat
$dolar$

Ne, ale vi se o tobe, ze chces aby Messi dostal GB a stejne to sem napises... Vi se o tobe, ze chces aby Barca vyhravala zapasy a stejne to sem napises... atd atd

Reagovat
smazaný uživatel

$dolar$31.10.2010 00:16

To same jde aplikovat i na tebe a presto sem pises

[reagovat]

Tak ještě jednou. KDE to píšu? Nechci slyšet tvoje pomatené domněnky, ale fakta. Nebo se přiznáš, že jsi plácal do větru?

Reagovat
$dolar$

jiri - fcb

31.10.2010 00:14

což u tebe nepřekvapí. Takže je zbytečné to sem psát.

$dolar$31.10.2010 00:16

To same jde aplikovat i na tebe a presto sem pises

Co na tom nechapes? Jak rikam, od kazdeho se neco ocekava, ode me, ze se mi nebude libit hra Messiho, ale Ronalda ano (tos napsal) a ty sem naopak pises, ze Barca vyhraje, ze GB bude patrit Messimu a cokoliv pises se od tebe ceka, protoze jsi fanousek Barcelony. Ja Barcu nesnasim a stejne tak toho vaseho skreta a zaroven se mi opravdu vice libi hra Ronalda... Nevim co mas zase za problem?

Reagovat
smazaný uživatel

toto snad není pravda ...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad necheš srovnávat pohled na argentinského jagurára s portugalským plochonožcem. Messi je elegance sama, C.Ronaldo jen šmatlá nohama jako desítky dalších

Reagovat
Rssa

Ty tvoje komenty mi připomínají Boba Saint-Claira z Muže z Acapulca. Velmi básnické, velmi poetické

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jsou dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je strašně nudnej fotbalista. Kdyť on nemá kličku. Prostě jenom jde s míčem přilepenym k noze.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Biozdenda

to teda ne, prijemneji se mi diva na skromneho a vyborneho fotbalistu, nez na nekoho, kdo je sice dobry, ale evidentne si ukaji svoje obrovske ego na kazdem golu.. Kdyz hraje Barca, hraje parta kamaradu, kdyz Real, tak hraje skupinka zamestnancu..

Reagovat
barcelona17

hodne dobry nazor

Reagovat
madridcan

hodne dobra blbost

Reagovat
smazaný uživatel

to je uplna hovadina.. ten kolektiv ma Real vyborny a rozumeju si.. sak to je vidiet aj na treningoch ako tam stale vtipkuju alebo ked daju nejaky gol.. ale evidentne to moc nesledujes..

Reagovat
Biozdenda

proste z Realu ted cisi souperivost a sebevedomi a to nemam rad.. Fakt mi to pripomina nejakou velkou firmu. U Barcy je to naopak to pratelstvi, vzajemna podpora a hravost, coz muzu mnohem vic. A vtipky na treninku? Spousta lidi spolu vtipkuje, podle toho ale pratele nepoznas

Reagovat
smazaný uživatel

to nie, ale nalada v tyme je dobra, to clovek vidi ked sleduje Real.. hlavne teraz ked tam je Mourinho tak o to viac sa este zomkne ten kolektiv..

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo ten Ronaldo je neuveritelnej ma famozni formu, jen tak dal a GB2011 je jasnej ..jen skoda ty sance mohl to byt hatrick CR7

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem si vzpomněl na jednu situaci zhruba kolem 50. minuty, kdy před brankou Sevilly nahrával osamocený Dani volnému Leovi. Rozhodčí však pískal ofsajd, který se mi úplně nezdál. Mrknu na opakovačku, ale zdálo se mi, že rozhodčí vzal Messimu hattrick z kopačky.

Reagovat
X-bano-X

Offside to nebol, aspoň z opakovačky sa to tak zdalo, ale tak bolo to tesné. Aj keď z druhej strany ak by si trebárz v banke spravil podobnú chybku napr s desatinnou čiarkou.....sú za to platení tak nech to robia poriadne.

Reagovat
blaugrana

Nie len Leovi, Villovi tiež odpískal jeden "offside".

Reagovat
smazaný uživatel

neviem nevidel som, ale uplne vymysleny dnes odpiskali Ronaldovi ked sa rutil sam na branu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, 55. minuta.

Reagovat
X-bano-X

tj ale to iste spravil rozhodca okolo 25 minúty aj Herculesu.

Reagovat
X-bano-X

Ale zas aj pred koncom nášho zápasu to pískol Seville.

Reagovat
fantomas

To samý pak ještě později Villovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano tento moment rozhodl zápas

Reagovat
smazaný uživatel

evidentně jsi nepochopil, o čem bylo tohle vlákno

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše jsem nepochopil, proč si v 0:10 dotyčný vzpomněl na situaci z 50. minuty a měl potřebu sdělit eurofotbalu, že se mu to nezdá a jde shlédnout opakovačku pro lepší pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to bylo chvilku po zápase a protože bych nerad osočoval rozhodčí neprávem. Ale ono tě to stejně nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, jdu spát s pocitem, že se podařilo vyhrát další papírově těžký mač. A s jakou grácií .

Dva kousky Davida jsou další důležitá okolnost a dva kousky od Messiho třešničkou na výborném dortíku se jménem "Nařežeme Seville"

Reagovat
$dolar$

Libi se mi, ze jsi napsal papirove Classico bude dulezity

Reagovat
X-bano-X

naivko

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to bylo i loni. Obě ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
$dolar$

Jen remiza?

Reagovat
Potty

Reagovat
smazaný uživatel

Liga mistrů:

C.Ronaldo 63 zápasů, 23 gólů, 10 asistencí

Lionel Messi 47 zápasů, 29, gólů, 12 asitencí

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ma 24 + 13..

Reagovat
F.Torres

Ronaldovi to zpočátku LM vůbec nepadalo.. už si z něj a Rooneyho lidi dělali srandu, že v lize střílí jeden kousek za druhým a v LM nic, tedka se teprve rozjíždí..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Messi jeden každý rok a má dvě sezóny k dobru

Reagovat
F.Torres

hlavně nezapomen, že Ronaldo je záložník!!!

Reagovat
F.Torres

hlavně nezapomen, že Ronaldo je záložník!!!

Reagovat
X-bano-X

hlavne nezabudni že cez neho idú všetky akcie.....

Reagovat
smazaný uživatel

lebo ich dokaze potiahnut..

Reagovat
F.Torres

no až poslední 3 roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Biozdenda

co se cpe na hrot kdy jen muze.. Messi je taky zaloznik.

Reagovat
F.Torres

Messi je jasnej útok a Ronaldo se tam cpe až poslední roky. Když mu bylo kolem 20 tak se držel hodně na straně a do předu se až tak necpal..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty si neděláš srandu?

Reagovat
F.Torres

tomu se může smát tak max někdo, kdo zná Ronalda 3 roky a nepamatuje si jeho začátky

Reagovat
smazaný uživatel

Někde tam musíš mít chybu, protože Ronalda znam dýl jak tři roky a stejně se tomu směju.

Reagovat
F.Torres

tak potom musíš vědět, že Ronaldo na počátku působení v ManU rozhodně nehrál tak ofenzivně jako dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hrál křídlo se srovnatelným množstvím defenzivních úkolů jako měl Messi. Ten jenom tak mimochodem hraje poslední dobou mnohem více z hloubi pole.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa zda ze hra vysunuty ako predtym len miesto praveho kridla je skor v strede

Reagovat
alcantara

suhla,sv tej dobe sa cpal k rohovej zastavke, k ciare a nadskakoval nad loptou, postupom casu zacal byt uzitocny pre tim a co sa jeho pozicneho zaradenia na ihrisku tyk, vzdy to bol vyhradne ofenzivny hrac, ktory nikdy nemusel branit, ci uz ako utocnik alebo kridlo je viac- menej jedno, takze nerob zo seba demagoga

Reagovat
madridcan

co mate s tymi demagogmi? Ako viem co to je,ale uz pomaly v diskusii neni pouzivanejsie slovo po menach futbalistov

Reagovat
alcantara

vidim to tak, ze frekventovanost "demagoga" pravdepodobne priamo suvisi s nazormi niektorych jedincov a dane slovo asi najviac vystihuje obsah ich prispevkov, samozrejme za predpokladu zachovania slusneho vyjadrovania

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký, nevěděl jsem, že jsou někde pohromadě evidovaný i asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

6 asistencí v lize a další góly rozjel. Z posledních 21 branek Realu byl u 18. Cristianodependencia jak kráva, vůbec se mi to nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

toto su zase debaty o tom, kto ho ma vacsieho chlapci spanielsky, jednoducho sa iba tesme, ze momentalne dvoch najlepsich a najzabavnejsich hracov na svete mozeme sledovat v la lige a nechajme vsetko na nich, nech si to rozdavaju medzi sebou, ved sledovat ich superenie tyzden co tyzden je skvela vec a ci da jeden alebo druhy o asistenciu ci gol naviac, je druhotna zalezitost v porovnani s moznostou sledovania tychto dvoch bavicov.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Kurva že vás to ještě baví, jako Madridista musim rict ze barca i real hrajou nej fotbal, at tak ci tak, proste gratulace oboum, tesim se na el clasico

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodlné (čítaj nudné), výhry favoritov, Messiho góly, Herbageho žvásty... Život ide ďalej.

Reagovat
Losinho

Cristiano paráda! Forma jako hrom!

Reagovat
Losinho

Jinak na idnesu je gol ze 4. minuty připsán Villovi, jak to teda je?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi kopal skoro do prázdný branky, ale trošku míč tečoval obránce Sevilly, takže tam míč nedoletěl přímo, ale doskákal.... no a Villa stál blízko a ještě ředtím, než míč do branky doskákal, tak ho tam moh doklepnout, jenže v momentě Messiho střely stál zřejmě v offsidu tak na to radši nešáh.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Takže to maj blbě na iDnesu. To se dalo čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi Ronaldo Real Barcelona Kdy je El clásico?

Reagovat
Kily

za čtyři týdny v Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak Valencia odpadla ešte skôr ako som čakal, snáď aspoň Ponorka bude držať krok

Reagovat
smazaný uživatel

Villa je levák?

Reagovat
smazaný uživatel

Obounohý, ale silnější má pravou.

Reagovat
Kokesh

Tohle na hráčích miluju, obounohost. Většina leváků jsou na to dřeva a mají tu pravou jen na opírání - viz. Messi, Di Mária...

Reagovat
smazaný uživatel

Di María zlý príklad, skorej Robbben

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria ?.. pozri si tento gol pravackou http://www.youtube.com/watch?v=51qx5qOrZhs

Reagovat
madridcan

praveze di Maria mi pride typicky na to opieranie sa o pravu nohu

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tomto pripade sa oprel velmi pekne

Reagovat
madridcan

neide o to...napriklad vcera bol vela krat v takej pozicii kde sa dalo krasne centrovat,ale utekal po pravej strane sestnastky tak vzdy musel zastat a si prehodit loptu na druhu nohu,aby odcentroval

Reagovat
Kokesh

Ale to není o tom, že tou slabší nohou NIKDY nevystřelí...

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to je pro obránce nečitelnější. Každopádně takový Messi, který má pravou jenom na běhání, s ní dal loni 10 fíků, což je třeba víc než dal loni třeba Benzema nebo Kaká.

Reagovat
smazaný uživatel

-třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

500 pre REAL MADRID a CRISTIANA RONALDA

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tentokráte poškodil rozhodčí Vilarreal (redka pro Gonzala)

Reagovat
smazaný uživatel

aspon se jim to trochu vraci

Reagovat
smazaný uživatel

A Villarreal snad mohl za to, že proti vám pískal rozhodčí?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, ze ne, ale vydelal na tom

Reagovat
mickey mouse

Deportivo hned 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann.

Reagovat
smazaný uživatel

Tybláho Deportivo 3 fíky

Reagovat
hefy

Ta Ronaldovo střelecká bilance, to je něco neskutečnýho. 38 ligovejch zápasů a 37 golu.

Reagovat
smazaný uživatel

forlan

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuje se chytnout, chybí mu aj to střelecký štěstí. Všechny střely jdou doprostřed, nic moc se mu nevede, ale na druhou stranu se snaží, maká a jezdí. No ... ale upřímně, potřebujete co nejdřív vstřelit gól, protože Diego Alvés dneska chytá fakt dobře ... aby vás to nestálo body...

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem napsal co nejdřív, netušil jsem, že hned za 10 vteřin ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dneska se mi docela libi, poprve v sezone na nem vidim chut do hry. ale to, jak se mu nic nedari - strely jdou pet metru mimo nebo do brankare, mice mu odskakujou, klicky mu nevychazi - to je k placi...

diego alves me vytaci kazdej rok, nechapu, ze takhle kvalitni brankar je jeste furt v ty almerii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne. Z toho spodku La Ligy možná nejlepší brankář! Však o něj měl zájem nějaký italský klub, ne? AC Milán tuším?! Škoda, že někam neodejde... Valencie bude brzy potřebovat brankáře a Alvés už několik let potvrzuje, že je opravdu kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik mu je?

Reagovat
smazaný uživatel

praveze je hodne mlady, tusim, ze ctyriadvacet, petadvacet

Reagovat
smazaný uživatel

tak 25

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 25 od června. A měl jsem správnýho tucha, měl o něj zájem AC Milán a měl tam nakročeno. Sám nevím, proč ta jednání selhala, o tom info nemám. A ještě tam byl zájem Bayernu...

Reagovat
smazaný uživatel

valencia ma prece moyu

alves a piatti by uz konecne mohli prestoupit, aby tenhle mimoradne nesympatickej klub (proti kterymu se nam jeste ke vsemu nedari) konecne sestoupil...

Reagovat
smazaný uživatel

Moyu? Ten mi nějak nesedí. V Mallorce jsem byl překvapen z jeho výkonů, ale ty první zápasy za Valencii mě nijak nepřesvědčili. Možná bude potřebovat dostat větší důvěru, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

ten zku*vysyn piatti zase ukazal, ze se mu proti nam dari

Reagovat
smazaný uživatel

Ale trefil to hodně dobře ...

Reagovat
smazaný uživatel

tomuhle pindousovi se proti nam vzdycky nadmiru dari - na co sahne, to je gol

Reagovat
smazaný uživatel

a moya - vubec mi nebude vadit, kdyz se mu ve valencii nebude darit

Reagovat
-Kopy-

Chytá dobře, ideální náhrada za Cesara.

Reagovat
smazaný uživatel

el checo dneska zase vali

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je ctvrta pentle behem dvou zapasu, kterou nam rozhodci mohl fouknout a nefouknul...

Reagovat
smazaný uživatel

de gea je proste buh a ja se k nemu asi zacnu dennodenne modlit

Reagovat
smazaný uživatel

Ale De Gea krásný teď dva zákroky

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak sem to zakřikl

Reagovat
smazaný uživatel

No páni, to byla robinsonáda!

Reagovat
fantomas

Rossi.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne no: na strely 20 - 2. to je nase kazdorocni almerijska klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí je šašek ...

Mimochodem, Simao vypadá v prvních 10 minutách druhé půle jako kdyby spolkl balení baterek Enegizer Fakticky hyperaktivní ...

Reagovat
smazaný uživatel

simaa po minuly sezone nepoznavam. ten snad zacal brat nejaky drogy

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi sasek je ovsem perea

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat som sa vratil z Barcelony, futbal na paradu 5:0 moze byt 80 tisic ludi parada aj ked atmosfera ani zdaleka sa nemoze rovnat napriklad s Chelsea ale mexicke vlny boli paradane!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak... během minuty bych porozdával dvě redky. Jedna za simulaci a druhá za faul, kdy Perea dupnul soupeři úmyslně na kotník ...

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci to zas vubec nezvlada. my jsme meli mit dva vyloucene a kopat pentli, almeria mela hrat o desiti

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

jak ja tu almerii nenavidim - i kdybychom vyhrali na strely 100:0, tak to utkani proste nevyhrajeme. alves vsechno pochyta a piatti zcela standardne zavesi. tohle se opakuje rok co rok. at uz tenhle podelanej tym sestoupi

za dnesni vykon jsme si ale stejne asi vyhrat nezaslouzili (i kdyz almeria si za dnesek ani ten bod nezaslouzila)

rozhodci zcela standardni klaunovskej retard

Reagovat
-Kopy-

vítejte do klubu

Reagovat
goodbay

Super Depor

Reagovat
smazaný uživatel

Aji naše béčko porazilo Alcorcón

Reagovat
smazaný uživatel

je to krása vidět jak Real vede ligu. Už se těším na EL Clasico to bude mazec. TO bude nejlepší zápas všech dob. Samozřejmě věřme, že Real zvítězí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěříme

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo, Lanzaro hraje ve Španělsku?!? ani nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Lanzaro, Contini aneb co všechno lze najít v Itálii na smeťáku...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vám řeknu jedno. Co se Florentino postaral o to, aby na mě ty mrdky mediální vyhrabaly špínu, tak jsem ho neměl rád. Ale jak nemůžu mít rád člověka, jehož kuci vopálení to teď šolichají jedna radost....A dokážete si vy vůbec představit, jak by to vypadalo, kdyby se spolčil se mnou? Florentino bych se držel svého a já bych si vzal na starost ty věci vokolo, o kterých se až tolik nemluví. Sezona je dlouhá a náročná, nastane výpadek formy, zranění. A ono se to pak samo neudělá, tomu musíte jít naproti. Vy víte o čem mluvím....Nechci o tom mluvit nahlas, bych jenom přihrál těm mrdkám do brejku....Já jenom chci, aby se klukům na tom hřišti dejchalo líp, já to nedělám pro sebe....mám bílý srdce....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No dobra, jdem do toho...

Reagovat
rufus

Konečně výhra pro Depor.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, Pérea se nějakým zázrakem vykartoval na derby, budeme se muset proti té žluté odvolat .

Reagovat
smazaný uživatel

vidis, to jsem si ani neuvedomil tak v tom pripade bude obrana ve slozeni valera, ujfi, alvaro, filipe, coz neni ve vysledku o moc lepsi

Reagovat
homeles8

ježišmarja, aby jste se neposrali. Nikdo nejni lepší, každej hraje jinak, pro Madridsty je lepší Ronaldo, pro Barcelonský zase Messi, no. 90x tu je statistika obou v LM a v GLa bůh ví kde ještě. A to je furt furt furt furt dokola. A navíc, jestli vyhraje zlaťák messi, nebo ronaldo, to je jedno, život bude furt stejně na hovno. Už jste jak teplý, co se do nich zamilovali

Reagovat
smazaný uživatel

skončils?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ma pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím! Vždyť to tak opravdu vypadá. Samozřejmě je hádání, kdo získá zlatou kopačku a kdo je lepší normální, ale v určitých mezích. Pokud tu je bezmála 600 příspěvků a jimi se zaobírá více než polovina, ne-li drtivá většina, je to diskuze skutečně o ničem...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to aspon bylo i o forlanovi nebo kunovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ni Messi ni Aguero...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím s životem na hovno, život je takový, jaký si ho uděláme. A to byla myšlenka dne, Otče Furate (crossover s T800 )

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno je to takovým náplavám jako jsi ty, ostatní o tom baví diskutovat, a proto sem chodí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele