Gambrinus liga - preview 16. kola

02.12.2011, 08:28, aktualizováno 05.12.2011, 08:40
Previews
Slovácko a Mladá Boleslav dnes uzavřou podzimní část první ligy. V dohrávce 16. kola půjde oběma celkům o co možná nejlepší umístění před zimní přestávkou. Boleslav se v případě výhry dostane na třetí místo před mistrovskou Plzeň, Slovácku stačí i bod k tomu, aby přezimovalo v horní polovině tabulky.
1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav  (pondělí 18:30)
Tečku za ligovým podzimem udělají v pondělní dohrávce 16. kola týmy Slovácka a Mladé Boleslavi. Oba bojují o lepší umístění před zimní pauzou. Zatímco domácí dychtí po horní polovině tabulky, to hosté po postupu na třetí místo.

Slovácko se v tabulce aktuálně pohybuje na devátém místě a tomuto celku stačí pouhý bod na to, aby přezimoval v první osmičce. Trenér domácích Miroslav Soukup bude v pondělí sázet na svého útočníka Ondřejku, jemuž se právě proti Mladé Boleslavi extra daří. V posledních pěti vzájemných duelech vsítil čtyři branky. První letošní měření sil dopadlo lépe pro Boleslav, ta doma vyhrála 1:0. A fotbalisté Slovácka touží po odplatě. "V Boleslavi jsme si dali v nastavení smolnou vlastní branku. Věřím, že to fotbalový pánbíček vidí a bude se nám to snažit vrátit doma," věří Soukup. Ten bude postrádat oba zraněné Kuncla a Fujerika.

Mladá Boleslav se veze na vítězné vlně, ve čtyřech z pěti posledních ligových zápasů bodovala naplno. To ji katapultovalo na čtvrté místo a nyní bojuje o pohárové příčky. V případě pondělní výhry se vrátí Koubkovi svěřenci na třetí místo, z něhož je v pátek sesadila mistrovská Plzeň "Chceme přezimovat na třetí příčce, takže náš úkol pro poslední letošní mistrovské utkání je jasný. Jedeme si pro vítězství," prohlásil mladoboleslavský kouč Miroslav Koubek, jenž se bude muset obejít bez služeb čtyř hráčů. Kvůli kartám nenastoupí Šírl a kvůli zdravotním problémům se na hřišti rovněž neobjeví Fabián, Neuwirth a Opiela.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Mezlík, Košút, Trousil, Kubáň - Ondřejka, Kordula, Volešák, Valenta, Pavelka - Došek.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Janíček, Johana, Rolko, Kalina - Ščuk, Kúdela, Štohanzl - Zahustel, Chramosta, Kulič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.20 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Žižkov - 1. FK Příbram  (neděle 10:15)
V tradiční nedělní dopoledne odehraje pod žižkovským vysílačem domácí Viktoria poslední duel před zimní přestávkou. Soupeřem jí bude rozjetá Příbram.

Pikantní bude duel pro žižkovského kouče Nádvorníka, který v minulém soutěžním ročníku působil v Příbrami. Červenobílí posledních pět duelů prohráli a neskórovali již přes pět hodin! Špatnou bilanci mají také na domácím hřišti, kde prohráli tři utkání v řadě. Před zimní pauzou je tak úkol pro poslední zápas jasný. Aby získali sebevědomí do jarních bojů o záchranu, potřebují žižkovští předvést lepší výkon a získat body.

"Přál jsem si v posledních dvou kolech získat čtyři body a to už nevyjde. Ve hře jsou však ještě tři a musíme pro úspěch udělat maximum. Nepřemýšlím nad tím, že hrajeme proti Příbrami, kde jsem působil. Soustředím se jen na Viktorku a minulostí se nezaobírám. Čeká nás těžký soupeř, který je v herní pohodě. Na poslední zápas se poctivě připravujeme a počítám i se změnami v sestavě. V minulém zápase ne všichni podali takový výkon, jaký bych od nich očekával," naznačuje trenér Nádvorník.

Všechno nebo nic. To je nové krédo příbramského klubu, který letos ještě neremizoval. A zatímco v posledním ročníku dokázali během celé sezóny vstřelit pouhých 22 branek, letos jich v polovině vsítili již 26. Za diametrální změnou stylu hry ve prospěch ofenzivy stojí kouč Vavruška, který převzal kormidlo právě po Nádvorníkovi. Proti původním předpokladům má klub za podzim určitě splněno, ale do Prahy pochopitelně nejede neprohrát, což se mu na Žižkově ovšem ještě nikdy nepovedlo.

"Po výhře nad Plzní nemůžeme propadnout euforii. V duelu se Žižkovem rozhodně očekávám obecně horší fotbal a větší boj. Každý zápas je jiný a my jsme si na sebe ušili bič. A musíme takové výkony jako proti Plzni umět opakovat, jinak nebudeme silné mužstvo," uvedl Vavruška.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Šťastný, Bodeček, Procházka, Čermák - Kadeřábek, Lafrance, Kalivoda, Bartl - Böhm, Nestorovski
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Štochl, Hejda, Krejčí, Divíšek - Mareš, Tarczal, T. Pilík, Pleško - Koukal, Wágner
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.95 - 3.10 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
České Budějovice - Dukla Praha  (neděle 15:00)
Další z bojů o více klidu do zimní pauzy čeká na budějovické Dynamo. Na jih Čech přijede pražská Dukla.

Domácí fotbalisté se po příchodu trenéra Cipra zvedli a doma již pětkrát za sebou neprohráli. V posledních dvou duelech dokonce brali body všechny. Protože na venkovních trávnících patří k nejhorším týmům soutěže, vědí hráči Dynama, že zabrat musejí doma. Kromě soupeře jim však v cestě za třemi body stojí také rozsáhlá marodka. Chybět kvůli zranění budou Riegel, Bakala, Petráň, Machovec a Stráský, ke kterým se přidá i v Boleslavi vyloučený Novák.

"Forma Dukly na konci podzimu graduje. Myslím, že je to velice fotbalové mužstvo, které hraje dlouho pohromadě. Ve druhé lize se naučila vyhrávat a tohle přenesla i do první ligy. Naše situace v tabulce je jasná stejně jako to, co potřebujeme," chválí soupeře trenér domácích František Cipro.

Dukla si ve své nováčkovské sezóně vede výborně. Venku prohrála jediný zápas z posledních šesti a drží se v klidném středu tabulky, daleko vzdálená od pohárových i sestupových příček.

"České Budějovice jsou nepříjemným soupeřem, tím spíš, že jsou v nezáviděníhodné situaci. Po příchodu trenéra Cipra se zvedly a přestaly dostávat branky. Doma jsme Budějovice porazili, umíme s nimi sehrát vyrovnanou partii, ale musíme si dát pozor," uvedl trenér hostů Luboš Kozel.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Čirkin, Lengyel, Brezinský, Pecka - Klesa, Rýdel, Otepka, Javorek, Sandro - Ondrášek
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Vorel, Švejdík, Vrzal - Malý, Gedeon, Hanousek - Berger, Lietava, Svatonský
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.10 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - FK Teplice  (neděle 17:00)
Nedělní program 16. kola první fotbalové ligy přináší tři zápasy. Jedním z nich je i duel mezi dvanáctým Hradcem a šestými Teplicemi. Oba celky v uplynulém kole zaznamenaly vítězství 2:0.

Hradečtí věří, že vítězství z Olomouce je nabudí a pomůže protrhnou sérii čtyř domácích zápasů bez plného bodového zisku. "Výhra v Olomouci pro nás je před koncem podzimu určitě povzbuzení, ale teď to potřebujeme potvrdit před našimi fanoušky, kterým bychom konečně chtěli udělat radost výhrou. Teplice nám to určitě budou chtít znepříjemnit, navíc budou mít velkou motivaci v tom, aby nám vrátily podzimní porážku 0:3," řekl trenér domácích Václav Kotal.

Ano, Teplice budou chtít vrátit svému nedělnímu sokovi domácí prohru 0:3 z podzimu a také doufají, že naváží na poslední čtyři zápasy bez porážky. "Nemáme v hlavách jen podzimní prohru, ale způsob, jakým si body odvezli. O něco podobného bychom se rádi pokusili u nich. Před jarem chceme zůstat mezi šesti nejlepšími a mít klid na práci, takže potřebujeme bodovat. Poslední zápasy nám vyšly, chytili jsme se a možná je trochu škoda, že podzim končí," posteskl si teplický trenér Petr Rada.

Domácí nastoupí bez zraněných Lindra a Klapky a vykartovaného Poděbradského, to hosté budou postrádat jen zraněného Matulu.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Plašil, Hochmeister, Fukal - Fischer, Klapka, Janoušek, Zelený - Štěpán, Dvořák, Černý.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Petr Lukáš, Smejkal, Rosa - Vůch, Ljevakovič, Čajič, Vachoušek - Kerič, Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 2.90 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - Sigma Olomouc  (sobota 16:00)
Duel dvou tradičních rivalů bude k vidění v Ostravě. Baník přivítá Sigmu Olomouc.

Jindy duel o čelní příčky, letos souboj dvou týmů ze samého dna tabulky. Rozprodaný Baník je letos velkým zklamáním a během poloviny sezóny dokázal nastřádat pouhých devět bodů. Z nich pak pouze tři na domácím hřišti. Ano, Baník je jednoznačně nejhorším týmem soutěže v tabulce domácích zápasů. Na Bazalech dokázal porazit v osmi utkáních pouze Hradec Králové, jinak sedmkrát prohrál. Ostravští budou v zápase postrádat tři dlouhodobě zraněné: Zdeňka Šmejkala, Tomáše Marka a Marka Jankulovského.

"Musíme přemýšlet jinak. Doteď jsme každého soupeře chtěli přehrát, ale ukazuje se, že to asi není správná filozofie. Musíme do toho jít s větší pokorou a i případný bod brát pozitivně v tom smyslu, že k sobě Sigmu před přestávkou nepustíme. Sigma má zkušenější mužstvo, hráči mají odehráno v lize spoustu zápasů a v tom je jejich výhoda. Jsou zkušenější a sehranější," je si vědom síly soupeře trenér domácích Pavel Malura.

Sigma je v tabulce poslední. Nejen odečet devíti bodů za korupční skandál, ale i výsledková krize z první poloviny sezóny poslala Sigmu na dno. Vyvrcholením špatných výsledků ambiciózního týmu bylo relativně překvapivé odvolání kouče Psotky. Hanáci prohráli poslední tři duely, v řadě nevyhráli zápasů dokonce sedm a více než pět hodin čisté hry nevstřelili branku.

"Zaměříme se na to, abychom poskládali co nejlépe sestavu, natrénovat něco se za tak krátkou dobu nedá. Znám Baník a rukopis trenéra Malury, protože je to můj kamarád. Zaměříme se především na to, abychom neinkasovali," uvedl nový kouč na lavičce Sigmy, Augustin Chromý.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pietrzkiewicz - Zawada, Frydrych, Vomáčka, Cverna - Poliaček, Droppa, Vašenda, Greguš, Kraut - Svěrkoš
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Bajer, Rossi, Hořava - Varadi, Heinz, Schulmeister
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 2.95 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Slovan Liberec  (sobota 16:00)
Desátá Slavia v sobotu hostí Liberec, jenž drží skvělou formu venku a pokusí se protrhnout dlouhotrvající domácí sérii sešívaných bez prohry.

Slávisté pod vedením trenéra Františka Straky pravidelně bodují, v posledních pěti zápasech nejprve třikrát zvítězili v řadě a potom přišly dvě remízy. Nyní Strakovy svěřence čeká velice těžký protivník, kterému se na hřištích soupeřů dost daří. "Věřím, že hráči, kteří nebyli v minulých zápasech v té úplně optimální formě, budou tentokrát šlapat od první minuty na sto procent a utkání zvládnou. Liberec je určitě překvapením letošního podzimu a my v tomto utkání nebudeme favoritem. Tím jsme ale nebyli ani s Plzní, a přesto jsme nakonec dokázali vyhrát. Věřím, že to zopakujeme," tvrdí trenér domácích Straka, jehož parta již patnáct zápasů nenašla doma svého přemožitele.

Druhý Liberec, jenž na první Spartu ztrácí šest bodů, v uplynulém kole hrál v domácím prostředí severočeské derby s Jabloncem a vybojoval remízu za výsledek 2:2. Lepší výsledky však dělá na hřištích soupeřů, kde ještě letos neprohrál. "Chceme znovu předvést útočnou, otevřenou hru a věřím, že potvrdíme naše výsledky ze hřišť soupeřů. Slavia hraje kombinačně, snaží se situace řešit fotbalově a má ofenzivní předpoklady. S příchodem Franty Straky udělali výsledkovou šňůru a to jim určitě moc pomohlo. Cítíme k nim respekt, hrají doma a nebude to jednoduché utkání," prohlásil liberecký kouč Jaroslav Šilhavý.

Domácí výběr bude postrádat hned pětici marodů Koreše, Kaufmana, Frejlacha, Tusjaka a Šimečka, otazníky visí nad startem Pospěcha a Hurky. Hosté přijedou bez čtveřice zraněných Zierise, Daniela, Krystana a Vlaska.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Latka, Hubáček, Hloušek - Jarolím - Janda, Milutinovič, Trubila - Vlček - Blažek.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Karišik, Fleišman - Šural, Vácha, Janů, Breznaník - Štajner - Rabušic.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 3.10 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FK Jablonec - Sparta Praha  (sobota 19:20)
Spartu ještě před zimní přestávkou v sobotu čeká šlágr kola v Jablonci, kde čtyři roky nevyhrála.

Vedoucí sparťané by rádi v posledním ligovém duelu tohoto kalendářního roku navýšili svůj šestibodový náskok před druhým Libercem. V uplynulém kole Letenští zaváhali, když doma bezbrankově remizovali s pražskou Duklou. A nyní touží po nápravě. "Podle statistik by se mohlo zdát, že je pro nás lepší končit venku, ale až výkon na hřišti ukáže, zda to je pravda. Jablonec má totiž zvlášť doma velkou ofenzivní sílu a především si musíme dávat pozor na Lafatu, jehož orientace v šestnáctce je výjimečná. Ale nemůžeme se soustředit pouze na defenzivu," řekl sparťanský kouč Martin Hašek, jehož výběr vyhrál v lize venku devět zápasů v řadě.

Jablonci patří po patnácti kolech čtvrté místo a přezimovat může na bronzové příčce, na tu nyní ztrácí pouhý bod. Trenér domácích František Komňacký sice ocenil výsledky Sparty na hřištích soupeřů, podle něho jeho tým v domácím prostředí podává podstatně lepší výkony. "Sledujeme hru Sparty a její výsledky venku budí respekt. U nás je to obráceně, domácí zápasy máme podstatně lepší. Věřím, že tu slušnou formu přetavíme a že se dokážeme rozloučit s fanoušky a kalendářním rokem dobrým fotbalem i výsledkem, nejlépe vítězstvím. Sparta to tu nikdy neměla lehké a věříme si, že ji dokážeme i tentokrát přibrzdit, abychom zůstali v šiku jejích pronásledovatelů," přeje si jablonecký kouč Komňacký, jenž se může znovu opřít o svého kanonýra Davida Lafatu. Ten se před týdnem zapsal svým stým ligovým gólem v kariéře do klubu kanonýrů, který sdružuje české střelce v elitních ligových soutěžích.

Jablonec nastoupí bez zraněného dua Kocourka a Krajčíka, to Sparta přijede bez obou marodů Huška a Kušníra.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Eliáš, Pavlík, Beneš, Novák - Kopic, Loučka, Jarolím, Piták, Kovařík - Lafata.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Švenger - Vidlička, Brabec, Jarošík, Pamič - Hušbauer - Sionko, Matějovský, Grajciar, Krejčí - Kweuke.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.00 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Bohemians 1905  (pátek 20:15)
Mistrovská Plzeň, která ztrácí na vedoucí Spartu deset bodů, v páteční předehrávce 16. kola první ligy doma přivítá Bohemians. Ti vyhráli oba předchozí vzájemné duely.

Pátá Plzeň, která potřebuje v lize body jako sůl, má Bohemians co vracet. Dvakrát v řadě jim podlehla a další zaváhání už nehodlá připustit. A navíc potřebují Vrbovi svěřenci napravit svou minulou prohru z Příbrami. "Čeká nás zápas, ve kterém máme Bohemce strašně moc co vracet. Bohemka hraje fotbal, který nám zrovna moc nesedí. To znamená velice důrazný, zodpovědný, čekají na brejkové situace. Jestli bude hrát Pilař? Václav z kádru vyřazen nebyl. Bude záležet na samotném hráči, jak se bude cítit. Pokud bude zdravotně v pořádku, pokud už ten humbuk, který byl kolem něho v novinách, ustane, pak si myslím, že by mohl být připraven na utkání. A pokud to tak vše bude, pak by měl být v nominaci pro páteční zápas," prozradil trenér domácích Pavel Vrba, jehož svěřenci by se rádi naladili na vítěznou notu před závěrečným duelem v Lize mistrů s AC Milán.

Bohemians aktuálně neprokazují dobrou formu, z posledních pěti zápasů uhráli jediný bod. V tabulce se kvůli tomu propadli na jedenácté místo. Klokani nyní doufají, že navážou na poslední dvě vzájemná střetnutí s Plzní a dají zapomenout na své předchozí nezdary. Do Plzně jedou velice oslabení, s pěticí hráčů ze základní sestavy nebude moci počítat trenér hostí Pavel Medynský. "Nemám rád výrok, že není co ztratit - vždycky se hraje o tři body. Říkal jsem hráčům, že jestli jsme si to překvapení nechali úplně nakonec, tak dobře, protože bychom to potřebovali. Vím, že hráči pro to udělají všechno. My zkusíme Plzeň překvapit složením naší sestavy a rozestavením. Chceme jim to co nejvíc znepříjemnit," prohlásil Medynský.

Domácí výběr nejspíš nastoupí v kompletním složení, nejistý je pouze start Pilaře. Mnohem větší problémy s marodkou mají hosté. Ti budou postrádat hned čtyři marody Nikla, Žižku, Kaufmana, Barteka a vykartovaného Růžičku.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Čech - Rajtoral, Čišovský, Bystroň, Limberský - Horváth, Jiráček - Petržela, Kolář, Pilař (Fillo) - Bakoš.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Borek, Cseh - Michálek, Šumský, Kraus, Moravec - Nešpor, Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.23 - 5.50 - 11.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha15121229:1037
2.Slovan Liberec1594235:1831
3.FK Mladá Boleslav1584327:1628
4.FK Jablonec1583436:1427
5.Viktoria Plzeň1583434:2127
6.FK Teplice1573516:1624
7.1. FK Příbram1580726:2724
8.Dukla Praha1555518:1720
9.1. FC Slovácko1562715:1820
10.Slavia Praha1555514:1720
11.Bohemians 19051554611:2319
12.FC Hradec Králové1544710:1816
13.České Budějovice1524914:3010
14.Baník Ostrava15231012:279
15.Viktoria Žižkov1521129:297
16.Sigma Olomouc1536615:206
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (143)

Přidat komentář
sosna

1. pro dvojku na Bazalech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dilema či jít na hokej na Přerov a vidět další díl seriálu "Jsme lepší ale už čtyři zápasy nedáváme góly", nebo se dívat na Sigmu a sledovat pro změnu trápení ve fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

bůůůů MEO

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty si za člověka

Reagovat
smazaný uživatel

Vyvolený, který se po skončení svého boje dostane do Valhaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že se dostane do multikulti sekce s černošskéma vikingama.

Reagovat
smazaný uživatel

Černý viking, to je úděsná představa. Stačí jak vypadal s blonďatým přelivem Denis Rodman .

Reagovat
smazaný uživatel

No, zase takový dvoumetrový stokilový černoch v kožešině, s přilbou s rohama, a s obrovským kladivem v tlapách by budil pořádný respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

No, víš jakou srandu si vikingové dělali z Araba Banderase, ne ? "Jenom Arab udělá z meče nůž." "Jenom Arab si na cestu místo koně vezme psa."

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Neznám, ve správnou chvíli se na to ale mrknu. Vypadá to zajímavě .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Nám bude stačit porazit Olomouc 1:0 , ale díky za přání

Reagovat
goodbay

Bohemka se už musí probudit!!!

Reagovat
sosna

Bohemka se právě už probudila z toho snu v úvodu ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Plzeň - B1905 1

SKS - Liberec 0

Baník - Sigma 0

Jablonec - Sparta 0

Žižkov - Příbram 2

ČB - Dukla 2

Hradec - Teplice 2

Slovácko - Bolka 2

Reagovat
centos

King Baník!

Reagovat
centos

neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň - B1905 1

SKS - Liberec 0

Baník - Sigma 0

Jablonec - Sparta 0

Žižkov - Příbram 0

ČB - Dukla 0

Hradec - Teplice 1

Slovácko - Bolka 0

tahle jdu vsadit dneska kombinator

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec - Sparta, Slavia - Liberec, Ostrava - Olomouc vsechno dvojky

Reagovat
smazaný uživatel

Slovanu by tam slušela spíš remíza. Ať si udrží odstup.

Reagovat
Losinho

Liberec dva? No nevím, Slavia doma neprohrává a poslední dobou ani nedostává góly. Tipuju 1:1 s tím, že za nás dá gól Zbyňďa Pospěch z pochybné penalty. A za Libe nějaký hovado, třeba Štajner.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou jen prani, ale jak psal Sancho i remiza by byla fajn

Reagovat
Čivrss

Plzeň - Bohermka 1905 3:1

Slavia - Liberec 0:2

Baník - Sigma 1:0

Jablonec - Sparta 1:1

Žižkov - Příbram 0:2

ČB - Dukla 0:0

Hradec - Teplice 1:1

Slovácko - Boleslav 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

achjo,zrovna když by se mi hodilo , aby Baník hrál v pondělí , tak to tak jako naschvál není přitom zápasy Baník-Sigma byli vždycky kvalitní , hodně zajímavé a navíc jde o důležité utkání v boji o záchranu ...

Reagovat
smazaný uživatel

PLZ-BOH 1 - 4990 diváků

SLA-LIB 02 - 4400 diváků

OST-OLM 0 - 3200 diváků

JBC-SPA 0 - 4900 diváků

ZIZ-PRB

Reagovat
smazaný uživatel

10 - 2090 diváků

CB-DUK 0 - 2180 diváků

HK-TPC 02 - 3180 diváků

SLO-MB 02 - 3950 diváků

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš že na Baníku bude 3200 lidí když se trevor ještě nerozhodl jestli jede?

Reagovat
smazaný uživatel

já nejedu, mám hlasivky v hajzlu a taky zánět průdušek, budu tentokrát doma ale štve mě to pač přijedou lidi z Katowic, hodně jich přijede a po dlouhé době může být na Bazalech kvalitní support.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě štve že se hraje v sobotu a to buď vyhraje hokej v Přerově a nebo Tři sestry v Prostějově. Kdyby to bylo v pondělí, tak bych to spojil se školou a zašel. Počítal sem s tím že si s vama Svaz vytře prdel jako obvykle.

Reagovat
cubinho

Reagovat
centos

Ty jo, ten měl štěstí, že to naslepo trefil do brány

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

..ale jinak dobře Plzeň

Reagovat
cubinho

Famózní gól

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla ta pencle prihrana?

Reagovat
Posledni Kovboj

Ne

Reagovat
cubinho

Pilařu, hlavně nikam nechoď!

Reagovat
smazaný uživatel

Ať klidně de, ale ať jde třeba do toho Twente, a ne přímo k Vlkům.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle si asi Sňozík už neužívá.

Reagovat
Posledni Kovboj

Televizni expert Robert Hen: "Podle pravidel se zápas řídit nedá". To nevymyslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Vytržené z kontextu. A zrovna Plzeň má trpkou zkušenost jak může rigidní výklad pravidel zabít celý zápas.

Reagovat
Posledni Kovboj

Takze kdyz ten bek da Kolarovi kosu jak z Hornbachu, tak zlutou nedostane, protoze chudacek Jendrisek uz jednu ma? Tak to je flexibilita, jak ma bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo žlutou měl dostat. Hen má pravdu v tom že jenom podle pravidel se fotbal řídit nedá. Ale nemá pravdu v tom že rozhodčí tentokrát tu kartu dat neměl.

Reagovat
Posledni Kovboj

O to mi slo predevsim, souhlas

Reagovat
Puskas

Krbeček – Řezník, Adámík, Dreksa, Marek – Tomanica (79. Hušbauer), Lukeš (63. Vašenda), Greguš, Ferenčík (46. Fantiš) – Kraut, Šenkeřík To je sestava ze srpnového zápasu z Olomoucí. Počítám, že v základu bude tak dvojice trojice hráčů... To je hrozné! Navíc oproti zápasů z konce minulé sezóny bylo v tom srpnovém též asi osm nových hráčů, děsivá fluktuace!!! Nelze se pak divit, že je Baník tam, kde je. Souhra vůbec nemůže existovat.

Reagovat
smazaný uživatel

"Zaměříme se na to abychom neinkasovali" No, beru to tak že je to prozatímní řešení, ale začínám se obávat co se s naší hrou po odchodu Zdendy Psotky stane.

Reagovat
Puskas

Tento zápas ještě nic, návyky zůstanou, spíš až n ajaře - ale bude záležet, kdo přijde na jeho místo. Určitě se těšíte na Paličku nebo Kalvodu, co , to jsou dva takoví Vaši výtečníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Palička má doufám soudně zakázaný vstup na Andrák a Kalvoda ať zůstane u trénování dorostu, toho už u áčka nechcu nikdy vidět.

Reagovat
Puskas

Reagovat
adalbertus

dnes 3x 1:1,zítra 3x 2:1 to nemá kam uhnout

Reagovat
Puskas

zdar, jak se Ti líbil článek o Aranyscapat?

Reagovat
adalbertus

szevasz cimbora,moc pěkný článek vše podstatný tam je,osobně to určitě ještě přečtu,a ja dík zato jseš borec

Reagovat
Puskas

dík, právě jsem byl zvědavý na Tvůj názor, když v této probelamtice máš přehled

Reagovat
adalbertus

jaká problematika?nechápu,jinak přehled již nemám to jsem měl před 15-ti lety

Reagovat
Puskas

Problematika maď. fotbalu v Tobě ale zůstala, aspoň trochu.

Reagovat
adalbertus

abych nadával?,řešil něco? a proč žejo,dyť se podívej koho zajíma maďarskej futbal nikoho a kdo zato může? ta maďarska 'všechno víme všechno umíme

Reagovat
Puskas

O Maďarech tu nikdo nic neví, takže jsou spíš přehlíženi, zapomenuti. A speciálně Tebe jsem se ptal /jiného ne/, bo z Tvých příspěvků je znát, že o tom něco víš, takže Tvůj pohled pro mne měl být jiný než pohled těch, co se o věco dovídali poprvé.

Reagovat
adalbertus

a můj názor?,koho to zajímá a mě je to taky jedno

Reagovat
Puskas

tak sorry

Reagovat
adalbertus

neber to osobně prostě už mám jiné starosti

Reagovat
smazaný uživatel

Dawid-Zawada,Vomáčka,Frydrych,Cverna-Greguš,Droppa,Vašenda-Lukeš-Svěkoš,Kraut

tohle by mohlo fungovat líp než hybrit 4-3-3/4-5-1

Reagovat
Puskas

Poliačik místo Lukeše.

Reagovat
adalbertus

vždyť otom víš o hodně víc než já!,mám dělat reklamu?že je tam všechno podplácené,domlouvené zápasy,nezájem diváků tak čemu bude proboha

Reagovat
adalbertus

reakce na Puskáse

Reagovat
Puskas

Asi to je na mne - vím jen o historii, o současnosti skoro nic, a na tu historii jsem narážel.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak nakonec do Jablonce jet nemůžu , protože jsem nestihl koupit místo do busu a známej nejede autem.

Reagovat
salami

no tak bude tentokrát házet jogurty někdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

občas tady v ČR jezdí vlaky.

Reagovat
smazaný uživatel

no, tady se ho musím bohužel zastat. Ono se vlakem není jak dostat z Jablonce či z Liberce do Prahy, poslední spoj jede v 19:30 (zápas začíná v 19:20) a pak to jede až v půl páté ráno. V tomhle je "sever" nejhorší a když nemáš auto, tak jsi v háji

Reagovat
smazaný uživatel

To je vážně šílenost ... to stejný Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlaky na sever a ze severu jezdí na prd. Naposled, když jsem jel z Liberce vlakem padly tři lahve rumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

však to má asi 20 přestupu a cesta trvá asi 3 hodiny, když to napíšu v nadsázce, takže se vůůůbec nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i tak mě docela zamrazilo, když jsem se koukal na idosu na zpáteční cestu vlakem z Jablonce . Naštěstí vlakem nejedu. Nechtěl bych totiž vidět ten účet za párty na severu.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu, aspoň je to výjezd za všechny prachy a něco zažiješ, lepší než ject do zahradkářské kolonie v Příbrami či na Kladno, kde jsi za 20. min.

Reagovat
smazaný uživatel

Si jako myslíš, že bych se nestihnul ožrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi to nepochopil. Narážel sem na to, že právě tyhle výjezdy do divokých končin mají své kouzlo, že se toho zažije víc než když jedeš někam za Prahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to pochopil. Akorát jsem ti naznačil, že sranda může být i při výjezdu tramvají na Žižkov .

Reagovat
smazaný uživatel

když narazíš na cikány, tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, na cikány jsem na Žižkově hódně dlouho nenarazil. A to jsem tam chodil pět let do školy a 9 do hospod.

Reagovat
centos

Trasa z Kina Aero na Jarov není večer moc příjemná.

Reagovat
smazaný uživatel

proto raději jezdím na Anděl, dobré putky, cluby, ženský

Reagovat
smazaný uživatel

*putyky

Reagovat
smazaný uživatel

Anděl? Tam jsme měli ve čtyři ráno problém najít otevřenou hospodu. Nakonec jsme museli vzít za vděk hospodou, kde ti pivo nosí člověk v tričku Anti-Antifa a jeho pobočník má zase triko Screwdriver. . A stejně zavírali v šest, takže jsme se jen tak schovali před mrazem.

Reagovat
smazaný uživatel

ve 4 ráno? Máš tam otevřenej plzeňský non-stop, co je hned vedle plzeňské restaurace, pak non-stop Angel Wine, naproti je taky "nonstopáč" (ulice Na Bělidle). Já to mám na Andělu rád :)

Reagovat
smazaný uživatel

No, něco jsme nakonec našli. Zaplivanou nonstopku kousek o Tučňáka. Tam zas hrál jakýsi Pepa na harmoniku. Chlap si stoupnul, zařval: "Držte hubu, Pepa bude hrát." Pepa hrál asi půl minuty a pak bylo zase ticho.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak to je ten plzeňský non-stop, pivo na stojáka a zapliváno tak, že už tam je skoro 1. stupeň povodňové aktivity

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo tam útulno, akorát jsem ztratil veškeré iluze o sobě. Dávat si v sedm ráno (nebo kolik bylo) panáky zelený...dobytek prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš se tváři jako větší grázl, než jsou oni . Ale jo, jednou když mi bylo asi 18, tak jsem šel z Lipanský a hledal jsem jednu mě neznámou hospodu. Ptal jsem se jak debil nějakých cikánů na cestu, poradili mi, ale taky se ptali jestli nemám nějakou trávu .

Reagovat
smazaný uživatel

Posledne kdyz jsem jel do Liberce v pondeli tak tam autobusem SA a zpatky jel posledni autobus v 20h, coz mi bylo na hovno. Stacilo poprosit nekoho kdo jel autem a byl jsem v Praze jeste driv

Reagovat
smazaný uživatel

Aji dostat se do Hradca byl horor. Na mapě to vypadá relativně blízko, ale je to cesta na půl dne.

Reagovat
smazaný uživatel

No, když jdeš pěšky s ruksakem, tak se nediv .

Reagovat
centos

Odkud? :)

Reagovat
centos

Asi z toho severu, co. Se mi tam zamotala Olomouc, z té se dá dostat do Hradce v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juhů tak nakonec se jedno místo uvolnilo

Reagovat
slovaňáák

Dneska by byla ideální ztráta Sparty v Jablonci a tři body pro Slovan.

Reagovat
smazaný uživatel

3x 1 dneska

Reagovat
smazaný uživatel

No snad tam dneska Sparta neodehraje zapas jako na jare. Pral bych si spis prubeh hry jako v Plzni na podzim, to by bylo idealni. Jinak v utoku nechat Kadlece, ten to hral v Olomouci i na Bohemce z brejku hodne dobre.

Reagovat
Radin

Jablonec může,Sigma musí,snad to vyjde,jinak je Sigma už odepsaná na 70 %

Reagovat
sosna

Ještě bude ve hře 42 bodů, tak nepřeháněj. Ale dneska je to o 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta si to u mě minule rozházela tou remízou. To už jsem radši, když prohrajou 0-3 než 0-0 Nerad to říkám, ale dneska bych si vsadil na Jablonec, kdybych sázel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesázej, drž palce.

Reagovat
smazaný uživatel

Míša Hubník, škoda že vlastňák, ale gól se počítá.

Reagovat
sosna

Roman, Míša se teď válí doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Á sakra. No ale nevadí, zůstává to v rodině.

Reagovat
smazaný uživatel

tristní pohled na náš kotel..Kde zas všichni jsou? Poslední zápas roku 2011, k tomu doma na Bazalech...

Reagovat
smazaný uživatel

a Fantiš v základu. Snad napraví to zaváhání proti Příbrami

Reagovat
centos

wtf Fantiš hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

no, hrál, párkrát byl i vidět

Reagovat
Kepy_FCB

zato Kraut vůbec - nej zklamání podzimu

Reagovat
smazaný uživatel

Už se tam trousíjou, možná to byl nějaký protest.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, koukám na to, nakonec to vypadá celkem dobře ten pohled na kotel

Reagovat
smazaný uživatel

Dawid za tu šálu. GieKSaBaník

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka smě měli z prdele kliku, btw. ti Baníci jsou idioti, jednou za čas Ostrava tlačí a oni to takhle utnou.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

ty pííííčo, Delije hadr

Reagovat
smazaný uživatel

Hažte dál, vyhrajem tři nula.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to ani nějak nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak super, pošli pár esemesek do kotla a jděte do toho.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně, zápas by stejně nebyl zrišen, už se děli horší zvěrstva a vždy se hrálo a dohrálo. Aspoň je sranda v hledišti

Reagovat
Puskas

taká šance!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Taková holomajzna.

Reagovat
risk je zisk

Slovan Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Strako dolet si uz pro Brabce

Reagovat
smazaný uživatel

Muzem bejt hodne radi za remizu po puli..obrana neskutecne hori,Brabec se po tomhle zapase snad uz rozlouci-pomalej,spatnej a co balon to nakop,Pamic uz par kol taky hleda formu a Jedle dneska taky spatny..vzadu to uklidnime a vzhuru pro vyhru

Jinak Husbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla zejtra musí

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat proč Žižkov hraje takhle debil furt?

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. To sem rád.

Reagovat
Shevchenko

Protože na ně není nikdo zvědavý.

Reagovat
Radin

ještě že Žižkov,Budějovice a Baník jsou tak tragičtí,jinak by Sigma letos neměla šanci..Nechápu ty mladé kluky,v repre takové výkony a teď bída..

Reagovat
smazaný uživatel

Opět je tip Eurofotbalu proti HK , tak snad se zase budou mílit, já si jsem tentokrát docela jistej naší neprohrou a věřim ve výhru

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Ten žižkov začíná zápasy jako kdyby hrál okresní přebor....10:15 co je to za čas??

Reagovat
smazaný uživatel

to je prostě tradice.

Reagovat
adalbertus

už by to chtělo doma vyhrát,takže Votroci do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

Na to na jakou bídu to vypadalo tak v případě dnešní výhry může skončit dost nad moje očekávání...19 bodů..12 náskok na sestup,to by byla klidná zima ...upřímně za bodáka se zlobit nebudu.Teplice hrají venku líp a poslední jejich výsledky jsou taky dobrý....Ale stejně...héééj,Hradečku héééj

Reagovat
adalbertus

krása,to bude branek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele