Previews

Hráči Mogileva si pro postup do Ostravy přijeli autobusem

Jen výhra skýtá fotbalistům Ostravy v domácí odvetě 3. předkola Evropské ligy proti běloruskému Mogilevu šance na postup. Baník má po prohře 0:1 z úvodního zápasu jednoduché zadání: vyhrát aspoň o dvě branky.

Účastníci Ligue 1 pro sezonu 2010/2011 (1)

Už v sobotu večer odstartuje nový ročník francouzské Ligue 1, v němž bude mistrovský titul obhajovat Olympique Marseille. Startovní pole znovu čítá dvacet klubů, pojďme si představit první polovinu z nich a podívejme se, jak si vedly během letní přestávky...

Sparta má k postupu blíž, v Poznani nemusí vyhrát

Buď si Sparta Praha přiblíží miliony z Ligy mistrů, nebo ji čeká boj o účast v základní skupině finančně méně lukrativní Evropské ligy. Do středeční odvety třetího předkola Ligy mistrů v Poznani jde český šampion v lepší pozici díky předchozí domácí výhře 1:0. K postupu stačí Spartě remíza nebo jednobranková prohra, pokud vstřelí gól.

Gambrinus liga - preview 3. kola

V pondělní dohrávce Gambrinus ligy proti sobě nastoupí dva neporažené týmy. Domácí Příbram i hosté z Olomouce mají po čtyřech bodech, rozdíl mezi nimi dělá pouze skóre. Vítěz může pomýšlet na průběžné první místo v tabulce.

Ruská Premier Liga - preview 15. kola

Polovinu ročníku ruské ligy uzavře pondělní sibiřské derby. V lepší pozici do něj vstupuje domácí Tomsk, který je na průběžném desátém místě, jeho soupeř z Novosibirsku celou tabulku s devíti body uzavírá.

Slavné moskevské derby je tady, Spartak hostí CSKA

Stadion Lužniki hostí nejslavnější moskevské derby, Spartak v něm přivítá CSKA. Šlágr ruské ligy má každoročně pořádný náboj jak na hřišti, tak i v hledišti.

Twente a Ajax se utkají o nizozemský Superpohár

Nová sezóna v Nizozemsku začíná právě dnes zápasem o Superpohár, mistrovskému Twente se postaví vítěz poháru Ajax. Tomu už sezóna začala, jelikož vstoupil do třetího předkola Ligy mistrů. Twente čeká premiéra, což platí především pro nového trenéra Preud'homma.

Šlágr ruské ligy, vedoucí Zenit hostí mistra z Kazaně

V sobotu se v ruské lize sehraje utkání, které hodně napoví o letošním titulu. Zenit Petrohrad hostí Rubin Kazaň a v případě vítězství se svému soupeři může vzdálit na propastných deset bodů. Mužstvo z hlavního města Tatarstánu ale je po návratu zraněných hráčů ve formě a ještě neztratilo ani bod.

Jablonec chce v EL v Nikósii odčinit ligový debakl s Olomoucí

Fotbalisté Jablonce se po třech letech vracejí do evropských pohárů. Ve čtvrtečním úvodním utkání třetího předkola Evropské ligy na hřišti kyperského Apoelu Nikósie budou Severočeši zápolit nejen s nebezpečným protivníkem a s třicetistupňovým vedrem, ale také s následky nedělního ligového debaklu 1:4 v Olomouci.

Plzeň při návratu do pohárů zkusí zaskočit slavný Besiktas

Po dlouhých 39 letech okusí plzeňští fotbalisté atmosféru pohárového klání. Viktoria chce zanechat svoji stopu v letošním ročníku Evropské ligy, ale hned při její obnovené premiéře ve 3. předkole čeká na vítěze českého poháru slavný Besiktas Istanbul.

Ostrava vstoupí v Mogilevu do třetího předkola Evropské ligy

Fotbalisté Ostravy si k prvnímu utkání 3. předkola Evropské ligy do běloruského Mogilevu jedou pro výsledek, který by v domácí odvetě mohli využít k postupu. Čtvrteční duel začne na půdě sedmého celku běloruské ligy v 18 hodin.

O Trophée des Champions se utká Marseille s PSG

"Pokud jste hráč Paris Saint-Germain a hrajete proti Marseille, musíte bezpodmínečně vyhrát," nebo "Toto bude jeden z největších zápasů historie této soutěže." Tak taková prohlášení padala z táborů obou účastníků Trophée des Champions - Olympiqueu Marseille a Paris Saint-Germain.

Sparta vymýšlí, jak odstranit z cesty další překážku k LM

Druhá a náročnější překážka stojí před Spartou Praha na cestě do vysněné základní skupiny Ligy mistrů, kde se objevili naposledy před pěti lety. První test v předkole Pražané zvládli s bravurou, když lehce přešli přes lotyšský Metalurg Liepaja, v blížícím se dvojzápase s Lechem Poznaň čekají mnohem těžší test vlastních schopností.

Gambrinus liga - preview 2. kola

Hradec Králové se dnes může posunout do čela ligy. Nováček má na svém kontě z prvního kola výhru nad Spartu, a pokud dnes porazí i Bohemians 1905, bude jediným šestibodovým týmem. Klokani v úvodním kole remizovali se Slavií.

Corgoň liga - preview 2. kola

V Košicích nechtějí zkazit začátek ligy a opět spadnout do záchranářských bojů, k tomu ale potřebují bodovat. V prvním kole se to nepodařilo, druhou šanci má MFK v dnešní dohrávce proti Banské Bystrici. Ta stejně jako loni myslí vysoko.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele