Previews

Sparta vymýšlí, jak odstranit z cesty další překážku k LM

Druhá a náročnější překážka stojí před Spartou Praha na cestě do vysněné základní skupiny Ligy mistrů, kde se objevili naposledy před pěti lety. První test v předkole Pražané zvládli s bravurou, když lehce přešli přes lotyšský Metalurg Liepaja, v blížícím se dvojzápase s Lechem Poznaň čekají mnohem těžší test vlastních schopností.

Gambrinus liga - preview 2. kola

Hradec Králové se dnes může posunout do čela ligy. Nováček má na svém kontě z prvního kola výhru nad Spartu, a pokud dnes porazí i Bohemians 1905, bude jediným šestibodovým týmem. Klokani v úvodním kole remizovali se Slavií.

Corgoň liga - preview 2. kola

V Košicích nechtějí zkazit začátek ligy a opět spadnout do záchranářských bojů, k tomu ale potřebují bodovat. V prvním kole se to nepodařilo, druhou šanci má MFK v dnešní dohrávce proti Banské Bystrici. Ta stejně jako loni myslí vysoko.

Ruská Premier Liga - preview 14. kola

Alania Vladikavkaz se doma pokusí okrást Tomsk, Rostov bude o příčky zajišťující evropské poháry bojovat v Petrohradu. Dnešní šlágr je ale jednoznačně zápas mezi domácím Rubinem Kazaň a hosty z moskevského Dinama.

Hráči Ostravy chtějí postup potvrdit domácí výhrou

I přes šestigólový náskok z prvního zápasu jdou fotbalisté Ostravy do odvety 2. předkola Evropské ligy proti gruzínskému WIT Georgia s jasným záměrem vyhrát. Pokud Baník na Bazalech ve čtvrtek podle očekávání dokoná postup, v dalším kole se popasuje s vítězem dvojzápasu mezi běloruským Mogilevem a norským Stabaekem.

Sparta bude v odvetě s Liepajou napravovat ligové selhání

V odvetném zápase třetího předkola Ligy mistrů proti Metalurgu Liepaja půjde pražské Spartě o potvrzení postupu, ale do velké míry i o nápravu sobotního ligového selhání v Hradci Králové. Z prvního duelu na půdě lotyšského mistra si Sparta přivezla luxusní tříbrankový náskok.

Ruská Premier Liga - preview 13. kola

CSKA Moskva v posledních kolech ztratil na vedoucí Zenit, proto potřebuje naplno zabrat. Armádní tým jede na půdu Samary, která je na posledním místě tabulky. Ve druhém nedělním utkání změří síly Saturn a překvapení sezóny Nalčik.

Gambrinus liga - preview 1. kola

Program prvního kola Gambrinus ligy dnes uzavře utkání mezi Jabloncem a Brnem. Domácí chtějí navázat na úspěšnou loňskou sezónu, Brno má naopak co napravovat.

Corgoň liga - preview 1. kola

Dva zápasy dnes udělají tečku za prvním kolem Corgoň ligy. Banská Bystrica přivítá Dunajskou Stredu a bude chtít dát zapomenout na nevydařené vystoupení v předkole Evropské ligy. Od půl osmé změří síly Slovan a Košice...

Baník se nezříká role favorita a v Tbilisi chce zadělat na postup

Fotbalisté Ostravy přijali v druhém předkole Evropské ligy proti gruzínskému celku WIT Georgia roli favorita, přestože čtvrtý tým tamní ligy kouč Miroslav Koubek ani v nejmenším nepodceňuje. V úvodním čtvrtečním utkání v Tbilisi chce Baník posílit postupové ambice před domácí odvetou příznivým výsledkem.

Sparta vstupuje do kvalifikace, na jejímž konci čekají milióny

Sparta Praha je na startu šestizápasové série, na jejímž konci by měl být postup do milionářské Ligy mistrů. První dva díly kvalifikační minisérie přinese střet s lotyšským mistrem Metalurg Liepaja. První zápas sehrají sparťané v úterý v podvečer na soupeřově půdě, odkud by si rádi přivezli výsledek pro klidnou pražskou odvetu.

Nizozemsko a Španělsko si to rozdají o premiérový triumf

Bude se radovat Španělsko, nebo snad Nizozemsko? To je otázka, která nyní nedá spát miliónům fanouškům po celém světě. Finále letošního světového šampionátu je znovu čistě evropskou záležitostí, ale ať už dopadne jakkoliv, vítězná země zažije mistrovské oslavy vůbec poprvé ve své historii.

Ruská Premier Liga - preview 12. kola

Vedoucí Zenit včera nezaváhal, což dnes znamená zvýšený tlak na druhé CSKA. Armějci musí vyhrát, zvlášť když hostí poslední Saturn. Zabrat potřebují i Lokomotiv, který se zatím trápí ve středu tabulky, a Perm, jenž má na sestupové vody jen jednobodový náskok...

Němci hodlají obhájit bronz, proti však stojí srdnatí Uruguayci

Hlavy nahoru a ještě jednou do boje. Mezi reprezentanty Uruguaye a Německa v posledních dnech vládlo zklamání, nyní však obě mužstva musí ještě jednou sebrat síly, ve hře je totiž cenný bronz. Jeho zisk by si Nationalelf ráda znovu zopakovala, zatímco pro Jihoameričany by šlo o medailový comeback po dlouhých šedesáti letech...

Domácí sezonu poprvé otevře Superpohár

Zahájení nové sezony v českém fotbalu obstará poprvé v historii Superpohár, v němž se střetnou ve čtvrtek na pražské Letné fotbalisté mistrovské Sparty a pohárového vítěze z Plzně. Pro oba týmy bude utkání nejen duelem o novou trofej, ale také generálkou na blížící se start ligy a především předkola evropských pohárů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele