Previews

Anglická Premier League - preview 1. kola

Newcastle se po roce vrátil mezi anglickou elitu a na úvod ho čeká hodně složitý úkol. Straky cestují na Old Trafford, kde změří síly s favorizovaným Manchesterem United...

Skotská Premier League - preview 1. kola

Úvodní kolo skotské ligy dnes zakončí utkání Motherwellu s Hibernianem. Loni oba týmy bojovaly o start v evropských pohárech a také byly schopny ve vzájemných střetnutích vyprodukovat hodně branek. Co předvedou tentokrát?

Ruská Premier Liga - preview 17. kola

Zenit včera po delší době ztratil body, čehož chtějí využít konkurenti v boji o nejvyšší příčky. Mistrovskou Kazaň čeká nepříjemný zápas v Grozném, CSKA Moskva hostí nováčka z Machačkaly. Perm hostí Vladikavkaz a v prestižním moskevském derby se utkají Lokomotiv se Spartakem.

Eredivisie - preview 2. kola

Feyenoord a Nijmegen vstoupily do sezóny výhrou, dnes se mohou dotáhnout na šestibodový Eindhoven, pokud uspějí i proti Excelsioru respektive Tilburgu. Utrecht hostí Bredu a Haag přivítá Rodu.

Corgoň liga - preview 5. kola

V dnešní předehrávce se spolu utká Banská Bystrica a Zlaté Moravce, druhý Slovan Bratislava cestuje do Nitry. Košice se pokusí svou nepříznivou pozici vylepšit proti Senici. V dalších zápasech se střetne Trnava s Dunajskou Stredou a Prešov s Dubnicou. Již včera Ružomberok remizoval se Žilinou.

Španělský Superpohár: Barcelona začne v Seville oslabená

Dnes večer je na programu úvodní dějství boje o španělský Superpohár. Vítěz poháru Sevilla změří síly s mistrovskou Barcelonou. První zápas se hraje v andaluském městě a Sevilla má dobrou šanci se přiblížit trofeji, hostům totiž bude scházet osm španělských mistrů světa.

Jednadvacítka chce proti outsiderovi ze San Marina stvrdit postup

Zdánlivě snadný úkol před sebou mají čeští fotbalisté do 21 let. "Lvíčata" ve středu v Praze na Julisce přivítají v evropské kvalifikaci trpaslíka ze San Marina, a pokud si podle papírových předpokladů připíšou šesté vítězství ve skupině, zajistí si už s předstihem účast v baráži o šampionát.

Reprezentanti chtějí v generálce získat sebevědomí na kvalifikaci ME

Poslední šanci na zkoušení mají čeští fotbaloví reprezentanti, kteří si ve středeční generálce před zářijovým startem evropské kvalifikace chtějí upevnit sebevědomí v duelu s Lotyšskem. Národní tým po libereckém závěrečném testu ukončí téměř devítiměsíční přípravné období

Gambrinus liga - preview 4. kola

Plzeň cestuje do Hradce Králové a v případě úspěchu se vrátí do čela tabulky. Start nové sezony se vůbec nepodařil Teplicím, které nyní přivítají stále neporažené České Budějovice...

Corgoň liga - preview 4. kola

V dohrávce čtvrtého kola nejvyšší slovenské soutěže se favorizovaný Slovan Bratislava utká s Banskou Bystricou, jenž má na svém kontě zatím pouze čtyři body.

Eredivisie - preview 1. kola

První kolo Eredivisie uzavřou v neděli čtyři zápasy. Do ligy vstupuje Ajax, který se představí v Groningenu. Feyenoord hostí Utrecht, Vitesse přivítá Haag a Brega poměří síly s Alkmaarem.

Ligue 1 - preview 1. kola

Francouzská liga dnes dokončí úvodní kolo. Zbývá odehrát jediný zápas, ve kterém se střetne Montpellier s Bordeaux. Oba týmy loni usilovaly o nejvyšší příčky a minimálně Bordeaux letos nemá jiný cíl.

Ruská Premier Liga - preview 16. kola

Lokomotiv dnes hraje na hřišti Samary a má jasný cíl - získat tři body. Díky nim by se moskevský tým bodově dotáhl na pátou příčku, která zaručuje evropské poháry. Ve druhém sobotním utkání se utká Machačkala s Amkarem.

Obnovenou premiéru Superpokalu obstará Bayern se Schalke

Augsburská Impuls Arena se v sobotu promění ve vstupní bránu bundesligové sezony 2010/2011. V rámci Superpokalu se totiž střetne loňský mistr a vítěz DFB-Pokalu Bayern s druhým nejlepším německým celkem předešlé sezony Schalke.

Chelsea bude obhajovat triumf v anglickém Superpoháru bez Čecha

Fotbalisty Chelsea a Manchesteru United čeká v neděli ostrý start do sezony bojem o anglický Superpohár. Oba celky si tak zopakují loňský vzájemný zápas vítěze ligy a vítěze poháru, ovšem tentokráte je mistrem a vítězem poháru Chelsea, zatímco Manchester "jen" jako druhý tým ligy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele