Previews

Primera División - preview 4. kola

Čtvrté kolo španělské La Ligy se dnes uzavře posledními třemi zápasy. Santander má v úvodu soutěže velmi těžký los, dnes se představí v Seville. Getafe bude proti Malaze bojovat o druhou výhru v sezoně. Zlepšující se Villarreal přivítá remízového krále z La Coruni.

Serie A - preview 4. kola

Souboj dvou ambiciózních, přesto zatím nepříliš úspěšných týmů obstará dohrávku 4. kola italské ligy. Juventus se doma střetne s Palermem a pokusí se navázat na víkendový duel v Udinese. Sicilané potřebují za každou cenu uspět, s jediným bodem se krčí na předposledním místě tabulky.

Bundesliga - preview 5. kola

Poslední Schalke potřebuje zabrat, své první body se bude snažit získat ve Freiburgu. Rozjetý Dortmund přivítá Kaiserslautern, v severoněmeckém šlágru na sebe narazí HSV a Wolfsburg. Stuttgart jede do Norimberku, Gladbach doma vyzve St. Pauli a trpící se Leverkusen hraje s Frankfurtem...

Gambrinus liga - preview 9. kola

Deváté kolo Gambrinus ligy dnes uzavírá derby pražských "S". Domácí Slavia do něj vstupuje až z osmé příčky, Sparta je průběžně třetí, hlavně je však povzbuzena výhrou v Evropské lize nad Palermem.

Ruská Premier Liga - preview 21. kola

Zenit čeká další krok na cestě za titulem, tentokrát hraje petrohradský tým na hřišti nebezpečného Těreku. V pondělních dohrávkách se bude také bojovat o třetí místo. CSKA Moskva hostí Novosibirsk, proti sobě se postaví Spartaky z Nalčiku a Moskvy.

Primera Division - preview 3. kola

Třetí kolo španělské ligy dnes završí utkání La Coruni s Getafem. Domácí Deportivo má zatím na svém kontě dvě remízy, Getafe jednou vyhrálo. La Coruňa potřebuje vstřelit branku, letos se jí to ještě nepovedlo.

Serie A - preview 3. kola

Překvapivě vysoko se po úvodních kolech drží Cagliari. Právě tento tým se pokusí své postavení udržet po zápase v Bari. Palermo nemá po porážce od Sparty vůbec snadného soupeře, na Sicílii přijede Inter Milán. Juventus je dosavadním zklamáním ligy, na půdě Udinese si alespoň částečně může spravit náladu.

Ligue 1 - preview 6. kola

Bordeaux a Lyon jsou předními týmy Ligue 1, ale letos se jim zatím vůbec nedaří. Oba celky proto potřebují ve vzájemném zápase naplno bodovat. Výkonnostní propad ve srovnání s loňskou sezonou zažívají i Lille a Auxerre. Také tento duel slibuje vyrovnanou bitvu. Naopak úsměvy vládnou v Rennes, které by v případě výhry nad PSG šlo do čela tabulky.

Eredivisie - preview 6. kola

Hitem nedělního programu bude duel Feyenoordu s Ajaxem. Hosté doposud ztratili jen dva body. Na zaváhání Ajaxu čeká PSV, které hraje v Rodě. V těsném závěsu za amsterodamským klubem je Twente, které hodlá odvézt tři body z Heraclesu. Trápící se Alkmaar pojede do Nijmegenu.

Anglická Premier League - preview 5. kola

Chelsea zatím prochází Premier League bez sebemenšího zaváhání a i proti Blackpoolu bude horkým favoritem. Hlavním lákadlem ale bude duel Manchesteru United s Liverpoolem. Red Devils mají ty nejvyšší ambice, ve čtyřech zápasech ale na lídra ztratili už čtyři body. Zdaleka stoprocentní není ani Manchester City, který jede do Wiganu.

Bundesliga - preview 4. kola

K velké události dnes dojde v Hamburku, kde se v městském derby střetnou týmy St. Pauli a HSV. Snad ještě očekávanější klání nabídne střetnutí dalších velkých rivalů - Schalke doma hostí Dortmund. Ve třetím dnešním utkání jede Norimberk do Leverkusenu.

Skotská Premier League - preview 5. kola

V neděli se odehraje jediný zápas, Kilmarnock hostí doposud neporažený Celtic. Domácí střídají dobré výsledky s těmi horšími a po čtyřech kolech mají šest bodů. Hosté z Glasgowa si ale zatím nezaváhali ani jednou a jistě budou chtít opět odvést tři body.

Corgoň liga - preview 9. kola

Senica se včera dostala na první příčku, dnes ji budou stíhat Žilina a Ružomberok. Obhájce titulu jede do Dubnice, Ružomberok hostí Zlaté Moravce. Prešov přivítá Slovan, Trnava hraje s Banskou Bystricou a Dunajská Streda změří síly s Košicemi.

Berlín čeká derby: Union přivítá favorizovanou Herthu

Berlín je vzhůru nohama, po více než šedesáti letech se totiž v soutěžním zápase střetnou momentálně dva jediné profesionální kluby ve městě, 1. FC Union a Hertha BSC. Před utkáním na stadionu Alte Försterei, ve kterém nebude o emoce nouze, jsou favoritem hosté ze Charlottenburgu...

Evropská liga - preview prvních zápasů základních skupin

Po Lize mistrů dnes odstartuje i hlavní fáze Evropské ligy. Do té jako obhájce trofeje vstupuje Atlético Madrid, které cestuje do Řecka k zápasu s Arisem. Sevilla hraje s PSG, k zajímavým zápasům patří i duely PSV - Sampdoria a Salcburk - Manchester City...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele