Previews

Anderlecht hodlá doma proti Partizanu stvrdit postup do LM výhrou

Anderlecht s čtveřicí Čechů v kádru má na dosah postup do milionářské Ligy mistrů. K tomu však potřebuje doma v úterní odvetě 4. předkola porazit Partizan Bělehrad, případně s ním remizovat 0:0 nebo 1:1; jakýkoli jiný výsledek posune dál srbský celek.

Anglická Premier League - preview 2. kola

Těžký los určil, že na Manchester City i Liverpool dnes čeká další velký a důležitý zápas. Obě mužstva narazila v prvním kole na silné londýnské protivníky, obě se nakonec o body dělila. Vzájemný duel těchto dvou rivalů by také proto měl být velmi vyrovnaný.

Gambrinus liga - preview 6. kola

Pondělní dohrávka by měla nabídnout kvalitní fotbal. Na teplická Stínadla totiž zavítá pražská Slavia. Severočechům patří až třináctá pozice, což je vzhledem k ambicím týmu zklamání. Ani Pražané zatím neprokázali formu z mistrovských let, přesto by se v případě výhry posunuli až na třetí místo tabulky.

Ruská Premier Liga - preview 18. kola

Spodní patra tabulky okupuje jak Novosibirsk, tak i Amkar. Pro oba týmy proto bude dnešní vzájemné střetnutí velice důležité. Magnetem dnešního programu bude derby moskevského Dinama a Lokomotivu. Kazaň se po utkání se Saturnem může přiblížit vedoucímu Zenitu, jehož zápas s CSKA Moskva byl odložen.

Eredivisie - preview 3. kola

Šlágrem třetího kola bude nepochybně zápas mezi Eindhovenem a Alkmaarem. Domácí PSV se v případě výhry dostane před Ajax na první místo. Hosté naopak stále čekají na své první vítězství. Den Haag je na tom ještě hůře, o vůbec první body bude bojovat na hřišti Venla. Bez bodu je také Willem, který hraje v Utrechtu. Heracles hostí Feyenoord.

Corgoň liga - preview 6. kola

Slovan Bratislava ve čtvrtek podlehl v předkole Evropské ligy doma Stuttgartu, dnes se na stejném stadionu pokusí o nápravu v souboji s Ružomberokem. Vicemistr z minulé sezony bude favoritem, Ružomberok ale za ním bodově nezaostává a v hlavním městě se pokusí překvapit.

Bundesliga - preview 1. kola

Dvěma nedělními duely pokračuje první kolo německé bundesligy. Na Westfalenstadionu v Dortmundu bude k vidění prestižní zápas místní Borussie s Bayerem Leverkusen. Oba celky se netají velkými ambicemi v nové sezoně. O něco skromnější plány má Mainz, který doma hostí VfB Stuttgart.

Barcelona bude proti Seville dohánět dvoubrankové manko

Na barcelonském Camp Nou se dnes bude předávat trofej pro vítěze španělského Superpoháru. K tomu má dobře nakročeno Sevilla, která před týdnem vyhrála doma nad Barcelonou 3:1, vyhráno ale ještě rozhodně nemá a v Katalánsku jí čeká hodně náročné utkání...

Ligue 1 - preview 3. kola

Marseille vůbec nevyšel vstup do sezony a fanoušky si může udobřit v duelu s Lorientem. Podobně je na tom také Lyon, který hostí Brest. Auxerre přivítá Valenciennes, Rennes hraje se St-Étienne, v Lensu se představí Monako, Nancy cestuje do Nice a Toulouse bude o třetí výhru usilovat proti Arles...

Skotská Premier League - preview 2. kola

Jenom dva zápasy jsou v sobotu na programu skotské Premier League. Hamilton přivítá Hearts, St. Johnstone se střetne s Aberdeenem...

Italskou sezónu zahájí bitva o Superpohár: Inter vs. AS Řím

Ligová sezóna v Itálii vypukne sice až za týden, ale fanoušci Calcia se mohou těšit na sobotní předkrm v podobě velkého souboje o italský Superpohár mezi Interem Milán a AS Řím. Dokáží Giallorossi zastavit loňskou nadvládu Interu?

1. Bundesliga - preview sezóny 2010/2011

Už jen dva dny a jedno odpoledne zbývají do okamžiku, kdy souboj posledních dvou mistrů Bayernu a Wolfsburgu zahájí nový bundesligový ročník, v historii osmačtyřicátý, a proto už je na čase představit všech osmnácti účastníků, kteří nás až do poloviny května příštího roku budou bavit dobrým fotbalem...

Ligue 1 - preview 2. kola

Francouzská nejvyšší soutěž je na programu nezvykle i dnes, v odloženém zápase druhého kola se utkají Monako a Montpellier. Soupeři, jimž se v úvodním ligovém představení poměrně dařilo, v sobotu nemohli hrát kvůli podmáčenému trávníku...

Sparta vstupuje do poslední fáze bitvy o Ligu mistrů oslabena

Pražská Sparta má před sebou poslední dvě bitvy, které rozhodnou o tom, zda Letenští dosáhnou na stamiliony, které nabízí Liga mistrů. V úterý rozehrají poslední předkolo proti Žilině a český, či slovenský šampion se bude radovat za týden po středeční odvetě. Sparta se mezi dvaatřicet vyvolených dostala naposledy před pěti lety.

Gambrinus liga - preview 5. kola

V pondělí jsou na programu dvě dohrávky pátého kola a v nich se představí tři zatím nejhorší týmy. Předposlední Teplice hrají se čtrnáctým Ústím nad Labem, poslední Brno bude v duelu proti Mladé Boleslavi usilovat o své první letošní body...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele