Premier League - souhrn 25. kola

30.01.2018, 22:42, aktualizováno 31.01.2018, 22:55
Komentáře a souhrny
Manchester City si poradil s WBA a nadále kráčí za ziskem titulu. Tottenham přehrál Manchester United a prohrála i Chelsea, doma přenechala všechny body Bournemouthu. Arsenal odjel s prázdnou ze Swansea, Liverpool naopak neměl problémy sv Huddersfieldu...

Manchester City - West Bromwich Albion 3:0

31.01.2018 21:00

Góly: 19. Fernandinho, 68. Kevin De Bruyne, 89. Sergio Agüero

Manchester City i nadále pohodlně kráčí za ziskem titulu, tentokrát jeho řádění odnesli hráči West Bromwiche, kteří od celku Pepa Guardioly schytali tříbrankový příděl.

První vzrušení přinesl střílený centr De Bruyneho, který musel Foster vyrážet až na poslední chvíli. Po dalším parádním pase belgického záložníka se za obranou objevil Fernandinho, který také otevřel skóre zápasu.

Do další šance se o chvíli později dostal znovu De Bruyne, tentokrát jej však Foster parádním zákrokem vychytal. Belgický záložník byl i nadále jednoznačně nejaktivnějším hráčem na hřišti a svou další střelou z hranice vápna orazítkoval dokonce břevno hostující branky.

Na začátku druhé půle zahrozil Agüero, jeho patičku z malého vápna však opět hostující brankář s trochou štěstí dokázal zlikvidovat. Po dalším rychlém brejku se už skóre znovu měnilo a byl to belgický záložník, kdo se dočkal zasloužené odměny. Ten si totiž ve vápně rychle vyměnil míč se Sterlingem a pak dopravil míč do odkryté svatyně.

Poslední úpravu výsledku měl na svědomí Agüero, který si naběhl za hostující obranu a lahodným obloučkem překonal Fostera potřetí.

Více informací k zápasu

Stoke City - Watford FC 0:0

31.01.2018 21:00

Góly: -

Záchranářský duel mezi Stoke City a Watfordem vítěze nenašel, diváci se nedočkali ani jednoho gólu a zápas tak dospěl k bezbrankové remíze, která toho moc neřeší ani pro jeden z týmů.

Diváci po celou dobu sledovali spíše boj než fotbal, k vidění bylo množství soubojů a tvrdých zákroků, ryzí fotbalové kvality ovšem bylo pomálu. Jeden takový moment představoval parádní centr z kopačky Charlieho Adama, který ale Diouf nasměroval o dobrých pár metrů vedle hostující branky. V další zajímavé pozici se objevil Choupo-Moting, svou kroucenou střelou však těsně minul vzdálenější tyč.

Hosté odpověděli centrem Deloufeoua, který našel Richarlisona, který ale z malého vápna branku vysoko přestřelil. V poločase druhém vyrobil obrovskou minelu Prödl, který zpětnou hlavičkou do šance vyslal Shaqiriho, ten ale trefil pouze místa, kde se pohyboval brankář Watfordu. A když na druhé straně Perreryu vychytal pozorný Butland, dospělo utkání k poměrně nudné dělbě bodů.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Manchester United 2:0

31.01.2018 21:00

Góly: 1. Christian Eriksen, 28. Phil Jones (vl.)

Šlágr kola dopadl poněkud překvapivě zcela jednoznačně ve prospěch domácího Tottenhamu, který svého soka přehrál ve všech ohledech a po výborné první půli zcela zaslouženě zvítězil v poměru 2:0.

Spurs měli ve Wembley skutečně raketový nástup, první branka totiž padla již po jedenácti vteřinách. Dlouhý míč Vertonghena prodloužil Kane k Dele Allimu, od něj se balón šťastně odrazil přímo k Eriksenovi, který jej z hranice malého vápna pohodlně dopravil do sítě. United odpověděli šancí Lingaarda, kterého pěkným pasem vysunul Pogba, šanci však zmařil včasným vyběhnutím brankář Lloris. Další šance připadla na kopačky Harryho Kane, anglického forwarda si našel pěkný pas Eriksena, jeho zakončení však De Gea pohodlně zneškodnil.

Ještě před poločasovou pauzou se však skóre znovu měnilo. To si centrovaný míč Trippiera do vlastní sítě nešťastně srazil Jones a Tottenhamu tak daroval dvoubrankové vedení. Zareagovat mohl prakticky okamžitě Martial, ovšem jeho střelu Lloris vytáhl na rohový kop. Před poločasovým hvizdem také došlo k souboji mezi Valenciou s Dele Allim a ačkoliv to vypadalo, že obránce Manchesteru United spáchal faul uvnitř vlastního pokutového území, penalta se nekopala.

Po pauze mohl náskok domácího týmu zvýšit Eriksen, jeho střela však těsně minula hostující svatyně, do velmi dobré šance se dostal i Son, ovšem v zakončení jen nastřelil španělského brankáře. A když přesně nemířil ani Harry Kane, dospělo utkání k pohodlnému vítězství Spurs, kteří se tak přiblížili čtvrté Chelsea na pouhé dva body.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - AFC Bournemouth 0:3

31.01.2018 20:45

Góly: 51. Callum Wilson, 64. Junior Stanislas, 67. Nathan Aké

Nejpřekvapivější středeční výsledek byl bezesporu k vidění na Stamford Bridge, kde Chelsea nečekaně podlehla Bournemouthu, který londýnskému celku připravil vůbec nejhorší porážku letošní sezóny...

Blues, kterým chyběli zranění Morata a Willian, nastoupili do utkání bez klasického útočníka na hře svěřenců manažera Antonia Conteho to bylo znát. Většina ofenzivního snažení putovala přes Hazarda, který byl pro soupeřovu branku neustálou hrozbou, ovšem ve svém snažení byl častokrát osamocený. Přesto mohli otevřít skóre Cahill a Alonso, avšak úspěch neslavili.

Naproti tomu Cherries prakticky z první nebezpečné akce udeřili: Ibe se po chybě ve středu pole dostal k balónu, nádherným pasem mezi stopery oslovil nabíhajícího Wilsona, jenž pod padajícím brankářem otevřel skóre - 0:1! Zaplněný Stamford Bridge rázem jakoby oněměl.

To však nebylo z hostující strany zdaleka všechno. Po hodině hry Wilson se Stanislasem dokonale vyšachovali levou stranu defenzivy Chelsea a druhý jmenovaný zvýšil na 0:2! Za pár okamžiků však po špatně odvráceném rohovém kopu střílel Stanislas a tečující Aké zvýšil již na 3:0!

Na opačné straně mohli alespoň korigovat výsledek Hazard s Pedrem, ovšem skvěle chytající Begović jim jejich snahu znemožnil. Španělský křídelník se pak po hlavičce druhého jmenovaného, která trefila do ruky Akého, dožadovali pokutového kopu, sudí Probert ale do píšťalky nefoukl.

Domácí strana po této ztrátě odmítla možnost posunu na úroveň druhého Manchesteru United, který pro změnu nestačil na Tottenham, naproti tomu Bourhenouth si polepšil.

Více informací k zápasu

Everton FC - Leicester City 2:1

31.01.2018 20:45

Góly: 25. Theo Walcott, 39. Theo Walcott - 71. Jamie Vardy (pen.)

Everton konečně zabral a po delší odmlce si připisuje tři body. Domácím vyšla skvěle první půle, ve které se Theo Walcott blýskl hned dvěma brankami, za hosty pak v poločase druhém zkorigoval skóre z pokutového kopu Jamie Vardy.

První příležitost měl na kopačce Walcott, který využil hrozivé rozehrávky Ndidiho a zdálky pěkně protáhl Schmeichela. Na druhé straně si na centrovaný míč Albrightona nejvýše naskočil opět Ndidi a svou hlavičkou orazítkoval břevno.

Pak už ovšem přišel úvodní gól zápasu. Chilwell na vlastním vápně nepochopitelně přišel o míč, Sigurdsson pak zachoval chladnou hlavu a předložil míč na malé vápno Walcottovi, který si s nabídnutou šancí věděl rady. O chvíli později mohl náskok domacích zdvojnásobit Niasse, ten však z malého vápna těsně minul hostující branku.

Sedm minut před koncem se ovšem Everton přece jenom druhého gólu dostal. Wayne Rooney svým centrem našel na zadní tyči Keana, ten balón vrátil před branku na kopačky Walcotta, který se zblízka opět nemýlil.

Druhá půle přinesla poměrně poklidný fotbal, kdy Everton v klidu kontroloval své vedení, a to až do sedmdesáté minuty. Pak však Rooney ve vápně zatáhl Ndidiho a rozhodčí nařídil penaltu, ke které se postavil Jamie Vardy a bezpečně ji proměnil.

A nechybělo mnoho a hostům by se podařilo i vyrovnat. Po rohovém kopu totiž míč propadl ke střídajícímu Iheneachovi, který nejprve trefil břevno, z dorážky pak také tyčku, ovšem vyrovnání zkrátka hostujícím fotbalistům nebylo souzeno. Everton tak se štěstím ubránil své vítězství a připisuje si důležité tři body.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Burnley FC 1:1

31.01.2018 20:45

Góly: 65. Jamaal Lascelles - 85. Karl Darlow (vl.)

Newcastle se sice v domácím utkání s Burnley ujal vedení, to mu však nevydrželo, výsledkem se stala remíza 1:1. "Straky" tak nedokázaly vylepšit domácí bilanci a zůstávají těsně nad sestupovým pásmem...

Severoanglický celek do utkání nasadil Kenedyho a byl to právě brazilský útočník, kdo byl od prvních minut nejaktivnějším hráčem na trávníku. Kmenový hráč Chelsea měl také první šanci, když zpoza vápna napřáhl a projektil od jeho kopačky následně zamířil do břevna.

Když už mohl odpovědět Arfield, kulatý nesmysl mu utekl a Cork se následně dožadoval odpískání pokutového kopu, sudí Hooper ovšem na jeho snahu nereflektoval. Když už se poté hostující strana dočkala očekávaného gólu, nemohl být vinou předchozího faulu uznaný.

Nedáš - dostaneš. Bardsley nedovolenými prostředky zastavil pronikajícího Kenedyho a tentokráte už se penalty přece jen pískala. Odpovědnost vzal na svá bedra Joselu ale Pope jeho střelu dokázal zneškodnit! Pope následně špatným odkopem vyslal do šance Barnese, ten udržel pověstné nervy na uzdě, ovšem pohotovou střelou z voleje nakonec netrefil prostor branky. A ten samý hráč neuspěl ani krátce po obrátce, kdy ve stoprocentní šanci trestuhodně přestřelil.

Otřepané pravidlo se však nakonec přece jen ukázalo: Lascelles si naběhl na rohový kop a nekompromisní hlavičkou zavěsil - 1:0! Pro Clarets to byl obrovský šok a to ještě mohl vzápětí zvýšit náskok aktivní Joselu, jeho přízemní křižná střela ale vymezený prostor minula.

Činit se musel také Darlow, jenž pohotový střelecký pokus zneškodnil. Nakonec se však obě zainteresované strany rozešly smírně, když za hosty se štěstím vyrovnal Vokes!

Více informací k zápasu

Southampton FC - Brighton & Hove Albion 1:1

31.01.2018 20:45

Góly: 64. Jack Stephens - 14. Glenn Murray (pen.)

Svěřenci manažera Maurizia Pellegrina dokázali sice proti Brightonu alespoň srovnat stav na konečných 1:1, přesto natáhli sérii bez vítězství už na dvanáct ligových utkání a tím si vyrovnali svůj vlastní rekord. "Racci" sice získali plusový bod, ale nadále zůstávají také ohroženi...

Utkání výrazně ovlivnila 14. minuta: Hoedt uvnitř šestnáctky nedovoleně zastavil Marche, za což zkušený sudí Dean nařídil pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Murray a do protipohybu brankáře McCarthyho pohodlně zavěsil - 0:1!

Ještě do poločasu však mohlo být srovnáno. Hostující brankář Ryan tak dlouho váhal s odkopem, až následně trefil do zad atakujícího Højbjerga, od kterého se následně kulatý nesmysl odrazil do břevna! Jinak se během prvního dějství více zajímavých momentů neudálo.

Konečné slovo přišlo krátce po hodině hry. Ward-Prowse nacentroval před branku, kde balón propadl k Stephensovi, jenž ho bez váhání efektně, ale především efektivně uklidil mezi tři tyče a srovnal na 1:1. Domácí se sice snažili, aktivní byl zejména střídající Carrillo, ovšem kýžené vedoucí branky se jemu ani nikomu jinému dosáhnout nepodařilo a body na St. Mary's se tak dělily.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Liverpool FC 0:3

30.01.2018 21:00

Góly: 26. Emre Can, 45+1. Roberto Firmino, 77. Mohamed Salah (pen.)

Odpověď jak se patří. Liverpool čelil drobné krizi, kdy po úžasném vítězství proti neporazitelnému Manchesteru City přišel velký pád. Porážky se Swansea a především doma proti West Bromwichi nyní Reds alespoň částečně odčinili. Na hřišti Huddersfieldu vyhráli Kloppovi svěřenci jasně 3:0 a upevnili si pozici v TOP 4. Terriers naopak pokračují v depresi a připsali si čtvrtou prohru v řadě. Na vítězství pak Mooy a spol. čekají už sedm klání...

Zápas měl od úvodu jediný možný výsledek. Liverpool měl většinu duelu jasnou převahu, především ve druhém poločase se hrálo na jednu branku a Huddersfield ofenzivně zcela odešel. Vždyť po první střele Depoitra už se nezmohli skoro vůbec na nic a snažil se pouze tým hostí.

Karius v sedmnácté minutě skvěle zaúřadoval a tentokrát pomohl Liverpoolu nastartovat do utkání správnou nohou. V minutě číslo 24 ještě favorité slavit nemohli, protože Firminův pěkný pokus Lössl dokázal vytěsnit. Jen o pár desítek minut později ale Liveprool fantasticky otevřel skóre. Emre Can se tak trochu na Kroosův způsob, ale líp, opřel do odraženého míče a parádní utěšenou ranou vymetl spodní roh branky Huddersfieldu.

Krátce před pauzou mohl z ojedinělé standardky domácí tým srovnat, jenže rána Chrise Lowea branku těsně minula. A pak přišel trest do šatny. Opět to stálo za to - od kombinace Liverpoolu až po průnik Roberta Firmina do šestnáctky a milimetrově přesnou střelou z nulového úhlu. Poločas, 0:2 a bylo skoro rozhodnuto.

Po změně stran měl velkou šanci ukončit zápas Sadio Mané. Perfektní pas Cana však nezužitkoval a míč poslal do gólmana. Mané minul i posléze, když se hlavou opřel do pěkného centru. Vzápětí selhal i Salah, jenže čtvrt hodiny před závěrečným hvizdem se Liverpool konečně dočkal definitivního klidu.

Philip Biling ve vápně srazil výtečného Cana a sudí ukázal na putník. Ze značky pokutového kopu se bezpečně trefil egyptský klenot Mohamed Salah, jenž tak uzavřel výsledek na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

West Ham United - Crystal Palace 1:1

30.01.2018 20:45

Góly: 43. Mark Noble (pen.) - 24. Christian Benteke

West Ham na vlastním hřišti jen remizoval s Crystal Palace 1:1 a nepodařilo se mu tak pořádně odskočit od sestupových příček. Hosté do utkání vstoupili lépe, ale na vedoucí branku Bentekeho dokázal z pokutového kopu odpovědět Mark Noble.

V první šanci se objevil Hernandez, domácí fanoušci už pomalu chtěli zvedat ruce nad hlavu, radost jim však překazil obranný zákrok stopera hostí. To naopak na druhé straně našel Townsend centrem hlavu Christiana Bentekeho, který hosty poslal neomylně do vedení. Ještě před poločasem však v pokutovém území fauloval Tomkins Hernandeze a pokutový kop pak s přehledem proměnil Mark Noble.

V druhé půli vystrašil Adriana střelou Townsend, nepříjemná byla i hlavička McArthura, která šla těsně vedle. Vítězství West Hamu měl zase na hlavičce Hernandez, jeho zakončení však perfektně zlikvidoval Hennessey. A když se neujalo ani dalekonosné zakončení Zahy, dospěl zápas k remíze 1:1.

Více informací k zápasu

Swansea City - Arsenal FC 3:1

30.01.2018 20:45

Góly: 34. Samuel Clucas, 61. Jordan Ayew, 86. Samuel Clucas - 33. Nacho Monreal

Jakmile to v Arsenalu začíná vypadat alespoň trochu pozitivně, přichází taková facka. Fanoušci londýnského celku, jenž pod vedení Arsena Wengera zrovna nevzkvétá, zkrátka nemůžou být šťastní. Na hřišti Swansea dnes jen prohloubili svou defenzivní krizi a prohráli překvapivě vysoko 3:1. Sen Gunners o Lize mistrů se rozplývá, naopak Velšané konečně opouští sestupové pozice.

Senzační forma Labutí po příchodu Carlose Carvalhala dosáhla vrcholu. Zlepšené výsledky z posledních týdnů korunovala Swansea výhrou proti Liverpoolu - a teď si suverénně vyšlápli na Arsenal. Tomu zlomila vaz mizerná hra obrany, kterou vyšperkoval i Petr Čech. Právě po jeho minele vstřelil Jordan Ayew snadný vítězný gól. O zbylé dvě branky se postaral Sam Clucas.

Jak se asi teď cítí Henrich Mchitarjan a především Pierre-Emerick Aubameyank, který už má podle všeho v kabině Arsenalu svůj dres s číslem 14? Při sledování svého nového týmu však začal trpět až v pokročilejším stádiu utkání. Po dvou zajímavých příležitostech stopera Swansea Mawsona se hosté konečně dostali do tempa a jako první zahrozili.

První střelu na branku vyslal po půlhodině hry Alex Iwobi, jehož prudkou ránu k tyči dokázal Lukasz Fabianski reflexivně vyrazil. O tři minuty později už ale kapituloval. Excelentní centr na zadní tyč od Mesuta Özila si našel zaběhnuvší Nacho Monreal a za pomoci skluzu sklepl míč do sítě.

Jen o pár desítek vteřin později naopak německý špílmachr u postranní čáry balon ztratil a založil tak smrtící odpověď Velšanů. Mawson vyslal do vápna pas na Clucase, Granit Xhaka tomu bez většího zájmu přihlížel, no a ryšavý záložník zakončil podél Čecha přesně k tyči.

Ta pravá katastrofa se ale začala hodit po hodině hry - paradoxně ve chvíli, kdy na plac přišel Mchitarjan. Vše začalo u Monreala, který pasivitou dostal defenzivu pod tlak a vše vygradovalo až u Petra Čecha, který nedokázal míč odkopnout a dovolit Jordanu Ayewovi zakončil do odkryté části branky.

Za chvíli mohl třetí gól přidat Nathan Dyer, ale ve velké šanci těsně minul. Přesto se Swansea třetího gólu dočkala pět minut před koncem. Finální fail předvedl Nacho Monreal, jeho pokus o odkop nůžkami skončil míčem v držení domácích, Ayew se přehnal kolem těžkopádného Mustafiho, jenž nakonec špičkou kopačky přihrál na gól Samu Clucasovi. Šach, mat.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City25222173:1868
2.Manchester United25165449:1853
3.Liverpool FC25148357:2950
4.Chelsea FC25155545:1950
5.Tottenham Hotspur25146549:2248
6.Arsenal FC25126746:3442
7.Burnley FC2598820:2235
8.Leicester City2597937:3434
9.Everton FC25871028:4031
10.AFC Bournemouth25771128:3628
11.Watford FC25761233:4427
12.West Ham United25691031:4327
13.Crystal Palace25681123:3826
14.Newcastle United25661323:3524
15.Brighton & Hove Albion25591118:3424
16.Stoke City25661325:5024
17.Huddersfield Town25661319:4424
18.Southampton FC254111025:3623
19.Swansea City25651418:3623
20.West Bromwich Albion253111119:3420

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (633)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Swans ďalší cenný skalp. Pekne, snáď sa zachránia

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď už nie.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal a cenny skalp, to asi tezko

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

HUDDERSFIELD TOWN – Oficialny fanklub SK/CZ

http://www.huddersfield.sk/

info@huddersfield.sk

terriersskcz@gmail.com

FB: https://www.facebook.com/HuddersfieldTerriersSKCZ/

Twitter: https://twitter.com/TerriersSKCZ

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
smazaný uživatel

V tých kluboch zo špičky už hrali všelijakí tragédi, no ale Xhaka sa začína radiť úplne k hráčom ako Djemba-Djemba atď..

Reagovat
smazaný uživatel

tohle si Eric nezaslouží. Narozdíl od Xhaky toho odehrál minimum...

Reagovat
Euphael

Říkal jsem si, že už nic horšího než Almuniu neuvidím v brance Arsenalu. Chraň mě bůh ať se tak moc nepletu u zítřejší zkoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi, stale jedem na MU triple

Reagovat
mithro

no uz asi posledna sanca ako sa dostat do LM

Reagovat
smazaný uživatel

HUDDERSFIELD TOWN – Oficialny fanklub SK/CZ

http://www.huddersfield.sk/

info@huddersfield.sk

terriersskcz@gmail.com

FB: https://www.facebook.com/HuddersfieldTerriersSKCZ/

Twitter: https://twitter.com/TerriersSKCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Na Saints na 19. mieste nie je pekný pohľad . Zajtra ideálne 3 body a skok hore.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
ZB 07

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Gunner14

Unsure if they’ll be a North London doctor free for Aubameyang’s medical with all the Arsenal fans needing medical attention after tonight

Reagovat
smazaný uživatel

K Arsenalu už ani nie je veľmi čo dodávať. Momentálne vyzerajú ako tím, ktorý ma pred sezónou cieľ nespadnúť a od 10. miesta hore je všetko úspech.

Reagovat
Nikikrew

Jesus...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by jim pomohl, ale hraje v City

Reagovat
Busby babes

Pierre, tak zitra mame na 8 vsechno nachystane na tu prohlidku.... Pierre... halo... Pierre..?

Reagovat
Hachim Mastour

Giroud môže ísť dopiči, najpomalší hráč 2x za 20 min v offside. Túto sezónu je fakt hovno. V lete to vidím to na 100 miliónovú investíciu do stredu zálohy Kovačič-Fabinho. A Džaku predať, toto bola pre mňa posledná kvapka asi. Veď hral zle aj v trojčlennej zálohy. Mimochodom Čekíňo mi odjebal tiket, dúfam že bude článok.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle jsou 2 viníci pro všechny slovenské gunnery, Čech a Giroud

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

s ním sa ani nebav

Reagovat
Gunner14

za to Laca to zatím tudle sezonu dává luxusně co? To bylo vždycky keců jak Giroud tam jen stojí a neběhá a přitom Lacazette je zatím v tomhle tak 2x horší

Reagovat
Mastný Chobot

a teda Giroud, aj keď mu nešlo, tak vždy povyhrával kopu súbojov a podržal loptu chrbtom k bráne, z čoho ťažili naši záložníci.

Reagovat
j_mrazik

Když jsme hráli píču a soupeř nás přehrával, tak se to kopalo na něj a on dokázal týmu ulevit tím, že to podržel. Tohle Lacazette nikdy umět nebude. Zrovna v tomhle zápase proti hladovým na takovém terénu by to byla lepší volba na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

blbost, kdyz hrajem picu, tak hrajem picu o nejakem uleveni nemuze byt rec (a btw laca umi taky podrzet na zadech hrace a prihrat, vzdyt se podivej na nas dnesni gol), delal by uplne to same co laca dnes. chyba neni v tech hracich ale v systemu. jediny hrac, ktery nas (i sebe obcas) opravdu dokazal vytrhnout, byl alexis...

Reagovat
Mastný Chobot

Lacazette ale nevyhrá Čechov výkop, Lacazette nesklepne loptu do druhej vlny, Lacazette nenabieha na prvú tyč, Lacazette na seba nenaviaže najlepšieho stopéra pri štandardke... to sú všetko veci, ktoré Giroud a z ktorých sme profitovali a ktoré nám teraz chýbajú. Nehovorím, že Lacazette je zlý hráč (len že je hovno), ale hovoriť, že Lacazette je oveľa lepší útočník ako Giroud, je kravina. Nie nadarmo je v repre preferovaný Giroud.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozejme, kdyz jsou to odlisni hraci, overallove bych ale uprednostnil lacu. ale ono je to jedno, dokud tam neni opravdu extratrida, ktera si ten gol sama vytvori nebo vse promeni, tak to bude vypadat stejne.

ledaze by wengele neco udelal(=skoncil), protoze on tu hru nemeni na miru hracum, hrajem furt to same, snazime se o nejake narazecky pres zahusteny prostor. takovy fotbal uz nikdy nemuze byt efektivni.. obcas (vetsinou) to vyjde, protoze precejenom mame lepsi kadr, nez vetsina tymu,ale pak prijde zapas jako tento a my nemame zadnou protizbran

Reagovat
Mastný Chobot

viac menej súhlasím a za slovo overallove máš bonusový palec

Reagovat
smazaný uživatel

Overallove? Toto je nejaky nikdy nekoncici vtipek na kiwiho nebo to je spontanni? nejsem zadny nacionalista co by brojil proti kazdemu anglickemu slovicku, ale o co zni lip overallove oproti celkovo? Vsak je to jeste delsi dpc!

Reagovat
maxton

ked povies overallově, tak si hned vybavis dajme tomu cisla z FMka, Fify, ... ked povies celkovo tak si cisla nepredstavis, len o to tu ide

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Laca tento zápas tragéd ale o tom potom.

Reagovat
smazaný uživatel

neni

Reagovat
pantondavo

Kovacic do Arsenalu? Co beres?

Reagovat
smazaný uživatel

Fascinuje mne, jak se najde mraky kreténů, co nadávají na Čechy, jakoby to bylo to nejhorší, co Arsenal kdy potkalo, po tom všem co pro ně oddřel, ale tragédy ranku Xhaka přechází jako vánek

Reagovat
TrueCommunist

Jako chápu, že se ho chceš zastávat, protože to je český hráč, ale prostě s takovým brankářem nejde vyhrávat nějak dlouhodobě, je sice super, že má zápas, kdy chytá neskutečně, ale potom má další dva, kde to celýmu týmu prostě on sám posere. Nechápu, jak ten včerejší gól může někdo vyčítat obránci, když dneska se to takhle prostě normálně hraje s golmanem, dnes už musí golman umět výborně nohama ,a když to neumí, tak je to obrovská nevýhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na tu tragickou defenzivu před ním, to je primární problém FFS.

Reagovat
TrueCommunist

Neřikám, že máme dobrou obranu, ale prostě hodně gólu jde za čechem. , taky ho mám rád, ale prostě si musíme přiznat, že na to už nemá, teď přichází další éra a na tu by už prostě ani ve svých nejlepších letech nejspíš nestačil.

Reagovat
Busby babes

Xhaka u prvniho golu

Cech u druheho.

Monreal u tretiho... ty vole, to se obcas fakt sejde...

Reagovat
RKBoy

a Arsenal -

Reagovat
C-M@ster

Druhej na Čecha fakt nehodíš...

Reagovat
Busby babes

a na koho? na louzi? tohle preci golman jeho kvalit musi odpalit do hajzlu pokazdy.

Reagovat
C-M@ster

Se na to podívej celý... Monreal nejdřív nechal z celkem jednoduché situace jít míč do hajzlu (byť třeba už neměl na konci sílu), pak ale hodil naprosto šílenej balón mustafimu, kterýmu Čech ukázal, že míč nechce, ale nakonec ho Čechínhovi teda poslal, v momentě kdy na něj nabíhají tři útočníci, jenže, jak říkáš, po zemi louží, kde to trochu zbrzdilo...

Reagovat
Busby babes

sorry, kdybych po nem chtel konstruktivni rozehravku, tak by to byla na hovno situace. ale ve chvili, kdy ma jen odalit balon na minimalne 10 metru, to proste musi golman jeho kvalit zvladnout. Stane se, smula no. Ale delat, ze to nebyla Cechova vina? Please...

Reagovat
kiwwi

no kazdopadne mu predchadzali dalsie dve chyby obrancov, ktori ho do tej situacie dostali

ja teda Cecha obhajovat nechcem, sam priznal ze urobil chybu, ale to co stvarali obrancovia je nepochopitelne, takto proste hrat nemozu...

Reagovat
Busby babes

to jo, ale to nebyly fatalni chyby.

Reagovat
kiwwi

akoze ked to zratas dokopy (pustenie na aut, zahranie autu na stred, prihravka na brankara ked ju ten nechce a napadaju ho dvaja hraci) tak to je fakt fatalna takticka chyba...Cech predviedol fatalnu technicku chybu ale vo vysledku v tom rozdiel nevidim...maximalne v tom, ze keby henti dvaja mamlasi neboli urobili tu takticku, tak sa to k Cechovi ani nedostane

Reagovat
C-M@ster

Každý z nich dvou měl na tom gólu větší podíl než Čech. V poměru 50:30:20

Reagovat
kiwwi

no v konecnom dosledku sa to do statistiky "chyba ktora priamo viedla ku golu" pripise Cechovi

ale v kontexte toho ako sa to stalo s tebou suhlasim len tie percenta by som asi poupravil

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
C-M@ster

Pusť si to od 2:16. Z toho úhlu to vypadá úplně jinak než ze sestřihu, kde vynikne až ten Čechův odkop.

https://lasthl.com/swansea-city-vs-arsenal-highlights-full-match-2/

Reagovat
Busby babes

no chtel to napaqlit co nejvic a nterfil. kdyby to vzal placirou vzduchem mensi ranu smerem jak byl nastavenej, dopadlo to lip. Hele ja mam Cecha rad, je to sympatak a hodne kvalitni golamn, i kdyz uz to neni takove jako driv. ale tady to jde proste za nim.

Reagovat
C-M@ster

Já z něj zas tak na větvi nejsem, ale tohle za ním rozhodně nejde.

Reagovat
Busby babes

ok, nesouhlasim a proc uz jsem napsal.

Reagovat
C-M@ster

Shodneme se, že se neshodneme

Reagovat
Busby babes

no ja bych videl pomer 90 procent Cech, po 5ti Monreal a Mustafi.

Reagovat
TrueCommunist

A kdo za to jako mohl? To že by si s tím většina brankářů poradila není problém Mustafiho, přece nejde v takový lize hrát tak, ať to tomu brankáři nedávají, když neumí nohama.

Reagovat
mayday

Jako asi se sešlo víc okolností dohromady. Ale gólmanovi jeho kvalit by se tohle přece jen stát nemělo. A ač jsem Čechův fanoušek, mám pocit, že podobná věc se mu nestala poprvé, ale možná si to pletu s někým jiným.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

V normálne fungujúcom klube by po dnešnej prehre musel skončiť manažér. To sú fakt neospravedlniteľné výkony. Nie je možné, aby takí hráči podávali také výkony. Môže sa stať, že sa brankár šmykne a padne z toho gól, ok, ale nie je možné, aby sa 5x za zápas stalo, že Swansea sa dvoma prihrávkami dostane do nájazdu na bránkara po tom, čo rozohrávajú priamy kop zo svojej šestnástky. Nefunguje nič, záloha úplne na sračky, obrancovia nevedia, kde majú hrať, naši ofenzívni hráči sa nedostávajú do šancí - absolútny chaos na ihrisku. Nemať Ozila, tak si ani nevytvoríme strelu. Môžeme kúpiť aj Messiho s Ronaldom, ale kým nepríde nový tréner, tak to nebude mať žiaden efekt.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mönchengladbach

Dostat za Xhaku € 45M by bylo geniální i při dnešních cenách, natož předloni. Gladbášek

Reagovat
Hokaido

A front 3 of Henrikh Mkhitaryan, Pierre-Emerick Aubameyang, and Alexandre Lacazette contains the most letters of any forward line in the club's history. Wenger is clearly making the big name signings all the fans wanted.

Reagovat
blade115

Reagovat
Kucka

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Phl Neville po tom, ako ho v utorok menovali za kouča ženského národného výberu Anglicka, zrušil svoje konto na twitteri,kde prispieval komentármi ako "Relax, som schladený. Len som zbil ženu! Teraz sa cítim lepšie!" Tak znel jeden z jeho postov na twitteri. Takisto povedal, že "ženy chcú vždy rovnosť až dovtedy, kým nepríde na platenie účtov."V roku 2012 sa vyslovil, že "namiesto pozerania kriketu by mala ženy zamestnávať príprava raňajok, vychystanie deti a ustlanie postele."

Reagovat
smazaný uživatel

keby sú briti rovnako jebnutí ako amíci, tak by hromadne vyšli do ulíc teraz a neville by si už neškrtol

Reagovat
Zaschrona

Jestli zitra nevyhrajeme, tak jsme zpatky v cirem boji o zachranu...

Sandro Ramirez is joining Sevilla on loan from #efc until the end of the season, subject to a medical.

Reagovat
Busby babes

je to slusne naslapany... big Sam out?

Reagovat
smazaný uživatel

Čím skôr, tým lepšie. Priviesť Silvu, keď už bol okolo toho taký cirkus, nejak dohrať túto sezónu, a začať pracovať na tej ďalšej..

Reagovat
Zaschrona

Predpokladam, ze plan je Sama vyhodit po sezone. Pokud se to nejak rozeslape aspon na stred tabulky, tak asi nema cenu to nejak uspisit. Hlavne at sezenou poradneho trenera, DoF a poradne pripravi letni prestupak, at se neopakuje ta silenost z minuleho leta.

Reagovat
Zaschrona

Lol, pry 250k euro poplatek za hostovacku s 9 milionu euro opci. Na to, ze dostal 120k plat, tak temer nedostal sanci. Uzasny pribeh, ten uz se nevrati...

Reagovat
Hokaido

On fakt dostal 120k? To je šílený.

Reagovat
Zaschrona

Pry ano, dobra prace agenta - nizka vykupka, vyssi plat pro hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

no čakal som, že bude v PL páliť ostrými, takýto rýchlo odchod fakt nie

Reagovat
smazaný uživatel

Babráci fakt...

Reagovat
Counter

Bargain léta.

Reagovat
Edgewalker

Můžeme mít útok našlapaný klidně dvaceti Aubameyangama, ale dokud budou v záloze dřeva jako Elneny (dřevo) a Xhaka (megadřevo), bude to stejně hovno platné. Věřím že s lepší zálohou by se přeci jen trochu zvedla i ta obrana, která by se měla ale samozřejmě taky upgradovat.

Reagovat
smazaný uživatel

V suchom tričku.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Liga se pro Arsenal vyvíjí špatně. Jsem zvědav, zda Wenger dokáže napodobit Josého a projde těžkým sítem Evropské ligy, aby zajistil pro příští sezónu LM a ještě k tomu přidá Ligový pohár.

Reagovat
Hachim Mastour

+ Sme ešte na začiatku sezóny ako vy vyhrali Community Shield. Budeme to mať veľmi ťažké, myslím, že v EL je okrem Borussie a Neapolu aj Atletico.

Reagovat
smazaný uživatel

wenger má podstatne ťažšiu cestu v EL než Mourinho vlani.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp to vlastně taky nedokázal, díky za připomenutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Duško, hoj.

Reagovat
pingla

Jo, vlastně, Mourinho tu EL vyhrál jen díky štěstí a náhodě

Reagovat
Busby babes

v cem?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo je to Wenger a nie Mourinho.

Reagovat
J0EL

su tam toho roku lepsie timy. Fakt nechapem co teraz skusas.

Reagovat
Busby babes

loni jsem poslouchal, jak tam byli silnejsi tymy predtim a ted to stoji za hovno. Letos je to zase rok or orku tezsi... hm...

Reagovat
Mastný Chobot

napísal niekto, že to je rok od roku ťažšie? ty si taký istý jak tí mamlasi z opačnej strany barikády, čo všetko prekrúcajú

Reagovat
Busby babes

super, ktere lepsi tymy tam letos jsou oproti lonsku?

Reagovat
Mastný Chobot

dolu ti to Ivoš napísal, ale o tom sa ja nebavím, ja hovorím o tom, že na jednej strane nadávaš stále, jak sa prekrúcajú info o Alexisovom plate, Mourinhovi a neviem, čo ešte a potom robíš presne do bodky to isté.

Reagovat
Busby babes

uprimne, ja jsem si blbe precetl tu vetu. mea culpa.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, potom sorry, ak som bol nepríjemný. je toho teraz na mňa moc. skončilo skúškové, žiadne povinnosti, žiadne záväzky - nezvládam to.

Reagovat
kiwwi

este si si nezvykol? Kebyze vyhrame tento rok LM tak by to bol najslabsi rocnik za poslednych 100 rokov

kazdopadne tento rok je El fakt nalozenka - Dortmund, AC, Arsenal, Athletic, Lyon, Atletico, Lazio, Neapol, Marseille, Villareal, Lipsko

osobne si myslim, ze by Mourinho dokazal prejst cez kohokolvek z nich kebyze tam hra, ale vies ako by to bolo po tom - najslabsi Dortmund za posledne roky, Neapol sa sustredi na ligu a pod

Reagovat
Busby babes

ti tam taky propadli z LM. loni tam sel Tottac, Kodan, Lyon, Gladbach, Besiktas... Z tebou jmenovanych tam je Neapol a Atleti velesilna, Lipsko slape... tak uvidime koho Arsenal chytne dal. zatim to rozhodne tezsi nez loni my nemaji.

Reagovat
Hachim Mastour

Kodan, Gladbach Besiktas je nič oproti Villarealu, Laziu a Athleticu.

Reagovat
Busby babes

ok, lepsi je Neapol a Atleti, uznavam. Uvidime, jestli je chytnete.

Reagovat
Vsadim gule

Pokud vím tak wenger Joseho kritizoval za to ze upřednostnil EL před PL a snahu dosáhnout čtvrtého místa zarucujicimu LM. Jsem na panáčka zvědav

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec celkem prekvapive v suchym triku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Parodie na defenzívu. Jsem na začátku nadával na Sissoka u nás, ale když vidím Xhaku, tak to byla ještě fajn posila.

Před tím kiksem od Čecha jsem moc nepobral, proč to Monreal nechal do autu a nehrál to nohama.

Reagovat
aramaki

Monreal to zahral dobre, Mustafi mal viac moznosti ako zahrat tu loptu, v tom rozmocenom terene nemal cakat do poslednej chvile a poslat taku tazku prihravku do 5 na Cecha. Ten odkop v takej situacii bol narocny, aj ked...

Reagovat
masly008

jak dobře?místo toho aby jsme měli míč pod kontrolou u nohy a nebyli pod presem to ten dement nechá jít do autu a pak ještě hodí aut stoperovi do běhu směrem k vlastní brance,to se nedělá ani v běňošach tvl.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
aramaki

Ty si mudry jak radio. A co mal hrat, ked bol na nom nalepeny hrac a loptu nemal pod kontrolou, ale k nej dobiehal. Aut bola istota. Keby sa snazi kryt si loptu a pride o nu bol by tu nan hejt, ze to mal pustit do autu a nekomplikovat. Takto to poriesil ok.. Ta tragedia co prisla potom, vratane zbrkleho zahrania autu, je uz skoda sa aj vyjadrovat. TO si zrhnul celkom presne.

Reagovat
masly008

vždyť byl úplně sám,jak nalepený tam nikdo nebyl.měl se s tím otočit do hřiště a normálně hrát.jenže byl posraný a pak to ještě korunoval tím amaterským autem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Ale ano, mas pravdu. Pozrel som si to este raz, naprvykrat sa mi zdalo, ze bol pri nom ten hrac blizsie.

Reagovat
masly008

Reagovat
maxton

kazdy kto hral futbal vie ze v obrane sa auty nehadzu do stredu pola ale po ciare , prave kvôli takymto situaciam kedy ta super moze velmi rychlo precislit tym, ze je zmätok pri spracovavani lopty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil asistoval aj Monrealovi aj Swansea

#Top

Reagovat
Busby babes

no VVD asistoval jen Swansea. #flop

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe

Reagovat
smazaný uživatel

odisli walcott, ox, coq, alexis, giroud

v lete si prosim cecha, xhaku, el nenyho, welbecka, ospinu

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty už predsa v Arsenali hrajú

Reagovat
Gareth Bale 11

Jo a klobouk dolů před Swansea, 6 bodů ze zápasů s Live a Arsenalem je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

https://pbs.twimg.com/media/DU0RodHW4AAHiNW.jpg:large

dokonalá ilustrácia toho chaosu, ktorý v tom klube Wenger vytvoril

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stavim sa ze toto vyzera podobne aj u konkurentov..

Reagovat
Mastný Chobot

že sa brankár tri štvrte času opiera o ľavú tyčku a potom dostane 3 góly? to určite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zabúdaš na Liverpool FC .

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Docela normální, rozhodně žádná tragédie.

Reagovat
Mastný Chobot

asi hej, som si ulecel

ale Bellerín je zaujímavý

Reagovat
Liquid

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

* to bylo na Čecha že nestojí ve středu jinak pohoda

Reagovat
j_mrazik

Co je zrovna na tomhle špatnýho? Takhle se holt hraje do plných, když je míč na levé straně hřiště.

Reagovat
Mastný Chobot

nezvládam

Reagovat
blade115

Reagovat
Spalovač šancí

Proč je Čech tak odříznutý v tom útoku?

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je trápne

Reagovat
nani92

tak toto je štatistika hodná Zem a Veku

Reagovat
smazaný uživatel

tuto len málokto pochopí si myslím

Reagovat
Mastný Chobot

nech ma ty kkt lebo ťa rozbijem

Reagovat
Bayern +

Reagovat
mithro

Reagovat
Neutron

stará Blážová by to lepšie odkoučovala...

Reagovat
Steven666

Bellerin je v bufete na pive?

Reagovat
Bastaron

Bellerín

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, nemůžu to nikde najít. Nevíte jestli Čech vychytal už tu dvoustou nulu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Nic se neděje, rád ti to povím. Chybí mu ještě jedna, v příštím venkovním zápase se mu to už konečně podaří!

Reagovat
smazaný uživatel

To je možné, váš soupeř má problém doma dávat góly proti tragédům.

Reagovat
Edgewalker

Někde se chytnout musíme

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

30% of the goals Swansea have scored at home in the Premier League this season have come against Arsenal tonight

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Emerson oficialne v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to ofiko?

Reagovat
Liquid

Čech už nemá ani na českou ligu, co kolo to nějaká dětinská chyba

Reagovat
smazaný uživatel

blbosť. na českú má pohode, keď tam mohol chytať aj Hroššo.

Reagovat
Mata

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mastný Chobot

skús ešte štvrtý pokus a ten biggrin už príde, nepochybujem

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzí mě, že nezvládáš.

Reagovat
Taiger

Léčit si komplexy takhle, když tě žádná na Tinderu nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně naopak.

Reagovat
Mastný Chobot

Robíš si komplexy, lebo ťa žiadna na Tinderi nechce?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám komplexy z toho, že mě všechny chtějí a já nevím, jak z toho ven.

Reagovat
Taiger

Už máš nudes?

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Neutron

vsetky z konca potravinoveho retazca si zabudol dodat

Reagovat
smazaný uživatel

No Čech sa začína približovať podobnému scénaru ako Jagr, čiže nie dosiahnutie/prekonanie nejakého milníku/rekordu, ale návrat do Sparty/Kladna

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre 200. Čechovu nulu

Reagovat
Lacko_Boh

je tu niekto kto skusal 4 hodiny spanku denne? + 2 cca 25minutove slofiky pocas dna.

Je to realne? Najlepsie niekto kto vydrzal.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to ale hodně výživného jídla, kdyžtak mám recepty

Reagovat
smazaný uživatel

tie recepty pri tvojom citani budu urcite o niecom inom

Reagovat
smazaný uživatel

Vydej to knizne. Mohlo by se to jmenovat treba “Masopust”.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Určitě to jde, ale potřebuješ aspoň jeden den v tejdnu se pořádně vyspat. Já to tak měl během zkouškovýho a šlo to v pohodě.

Reagovat
aurelio

Nie je to reálne, neviem si predstaviť, kedy by som si počas dňa našiel 50 minút na spánok

Reagovat
C-M@ster

To je dost individuální... já bych to nedal.

Reagovat
vrabejka

To je na každém kdyz si zvyknes a spis max 6,7hodin tak se to da.

Ale na 100% fungovat nebudeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka: "Da se spat 4 hodiny denne?"

Odpoved: "Da se to, kdyz si zvyknes a spis treba 6-7 hodin denne."

What?

Reagovat
smazaný uživatel

K cemu je to dobre? Spanek je nejsladsi cast dne

Reagovat
maxton

podla toho co cez den robis, ked vratnika, tak to das

Reagovat
andrew96

U mě to šlo, ale musel jsem se nasypat Monsterem a kávami. Pak jsem před zkouškou malém odpadl, ale nakonec jsem ji dal.

Takže jde, ale místo Monstera si dej raději Smarty.

Reagovat
Busby babes

15 je malo...

Reagovat
legiris

dá se to - ale nevím, kde by člověk přes den spal :-)

asi tak přes rokem se mi stalo, že bylo nutné něco dodělat, tak jít spát až ve 4 hodiny ráno a v 6 vstávat do práce... taky už se mi jednou podařilo nejít spát vůbec a pak jít normálně z práce do práce :-D

záleží, co děláš... jako řidič MHD apod. by si to člověk netroufl... jinak běžně v pracovní dny spávám tak 6 hodin.

Reagovat
Herry31

Asi jednou za měsíc se mi stane, že v noci vůbec nespím (normálně v pracovním týdnu,nepočítám víkendy), ale pak mě to vždycky najde (většinou v neděli) a stejně ten čas dospím. Průměrně přes týden spím tak 6-7 hodin max. Takže věřím, že to v pohodě jde stáhnout na 4 denně, ale pak tě to stejně najde a prospíš celý den.

Reagovat
Nihilister

Moje každodenní realita už od střední

Reagovat
Neutron

zalezi od toho co chces medzitym robit

Reagovat
Sandstorm

Carvahal

Reagovat
Mastný Chobot

Wengele potvrdil Giroudov odchod

Reagovat
cristiano.K.

Emre dnes podal možná nejlepší výkon, co je v LFC, jasný MOTM. Pochválil bych efektivitu v první půli, protože v té druhé vyhořeli ve svých šancí Salah a Mané. Sadio se snaží, ale nejde mu to. V 10. minutě mohl jít sám na bránu, ale míč zpracoval za sebe, v druhé půli netrefil hlavou po geniálním pasu Cana.

Klopp to mohl taky prostřídat dřív, sice hrajeme až v neděli, ale Wijnaldum a Ox fakt na hřiště chodit nemuseli, když hrajou víc než často.

Reagovat
smazaný uživatel

Can mal aj čo odčiňovať, lebo v posledných pár zápasoch hral strašnú sračku

Reagovat
mr.Silver

ty komenty

jedine fantomasovi bylo jasne, ze z nej nebude uplne nic

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem byl třeba taky dost skeptický..

Reagovat
RKBoy

svaca25.05.2016 13:04#

Jak hodlá Wenger ten střed poskládat? Coquelin, Ramsey, Wilshare, Elneny, Xhaka je na dva posty vcelku luxus

toto vytlačit a zarámovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ho dosť hajpoval..

Reagovat
smazaný uživatel

no tak, v Gladbachu bol frajer, nie že nie, ale už nám sWengerovnatel takže to neni tvoja chyba

Reagovat
andrew96

Spíš do týmu jako Gladbach akorát a zrovna ta sezóna, po níž přestupoval, mu vyšla. Jinak se tam taky celkem dlouho hledal (podobně jako Mchitarjan v BVB). To nejlepší z tehdejšího Gladbachu má Chelsea nebo tam ještě zůstalo (Stindl).

Reagovat
kiwwi

a scouseri jak. závideli

Reagovat
Busby babes

fantomas.

Reagovat
smazaný uživatel

šoumen

Reagovat
smazaný uživatel

https://imgtc.com/w/OTzEF0f

Ten Čech tam s tými rukami čo skúšal fakt, nech už sa na to vykašle, stojí mu to za to? mohol si v klídku dohrať kariéru v Sparte, kde by bol za boha...

Reagovat
mayday

A tady měl co jako Čech dělat? Dement je tady ten hráč, kterej tak supr odkopl balón.

Reagovat
pa3ce

Niežeby s tým on už mohol niečo spraviť, ale to čo spravil je pre mňa jedno čisté WTF a za ten dnešný výkon mu zobrať 5 týždňový plat, helmu a bubenické paličky

Reagovat
janinho

po tom gole sa mu co stalo? si spomenul ze doma nechal zapnuty plyn?

ked tak pozeram zostrih golov tak som si to asi mal vcera zapnut. tam toho bolo na zasmiatie este isto viac...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
oli9

kdyby si radši řešil to ,že Monreal místo toho aby tam sebou neplácnul a minul balon jako debil ale normálně ho odehrál ,tak řešíš Čecha

Reagovat
mayday

Arsenal se může na ligu už vysrat a soustředit vše na EL, protože jinak poháry příští rok nebudou.

Reagovat
Mönchengladbach

Tak EL mít budou, postoupí do ní buď jako vítěz Ligovýho poháru, nebo jako šestý tým v lize, kam se místenka posune tak, že Ligovej pohár vyhraje City.

Reagovat
mayday

Pravda, já jsem si už myslel, že vypadli z domácích pohárů, máš pravdu. Tak asi ano, ale už druhej rok by nebyla LM.

Reagovat
C-M@ster

Čas 2:16... fakt bych hlavního viníka tohoto gólu neviděl v Čechovi

https://lasthl.com/swansea-city-vs-arsenal-highlights-full-match-2/

Reagovat
smazaný uživatel

tak monreal je retardovany to vie snad kazdy

Reagovat
Bakary3

To byl zase humus...

To se ti hráči bojí míče? Ta hra je tak předvídatelná, jeden stoják dostane míč, zpracuje, přistrčí, odevzdá dalšímu stojákovi, a tak dokola.

Proč se každý bojí udělat hráče? Nebo jen trošku s míčem jít dopředu a připravit tak sobě lepší pozici pro přihrávku nebo trošku vyčkat, až se to rozpohybuje a otevře se tak místo pro nějakou kolmici, prostrkávačku?

Alibismus, že bych blil.

Mrzí mě, že fakt nepřijde nikdo jako Lucas, Malcolm nebo Draxler, když jsou všichni dostupný ! Přijde mi, že momentálně je tý dostupný kvality za slušný peníze jako snad nikdy díky tomu, jak jsou velkokluby těmahle hráči přesycený, ale co z toho.. Přijde fracek Auba, který se s takovouhle podporou bude trápit taky.

Jinak ještě k zápasu. Moc nechápu kritiku Elnenyho, není to žádnej bourák, ale odjezdí to neskutečným způsobem, zezadu si pořád bere balon a těm obráncům prostě pomáhá, dvakrát to uhasil na poslední chvíli, ikdyž tím skluzem jen tak tak, ale zvládl to, takhle má pro mě hráč na jeho postu hrát.

K čemu tam s ním byli třeba Xhaka a Ramsey? Do počtu, jinak se to nazvat nedá.

Bellerin zbytečnej, mít snad co 3 minuty balon u vápna soupeře a pokaždý ho vrátit dozadu, ani se s jeho rychlostí nepokusit o obejití hráče... hráč k ničemu, navíc dozadu je zoufalej.

Laca bohužel špatný... snad mu prospěje parťák vepředu a konkurence. Mkch ukázal pěkný náznaky...

A Mustafi.. opravdu nechápu, čím si vás získal, až na první 2 měsíce, kdy mu to s Kosem šlo, a několik výborných výkonů, počítaných na prstech jedné ruky.

Tady se kritizuje Elneny a všichni okolo, ale tenhle tragéd je snad pořád považovanej za top hráče. Jeho rozehrávka je žalostná, kolikrát ten dokáže namazat soupeři, když je obrana absolutně otevřená.. Když už něco uhasí, tak na poslední chvíli, že jen trnu.. jak se nechal obejít u toho golu? A jeho styl bránění hop nebo trop je na úrovni přípravky, viz to solo hráče swans v první půli, kde místo toho aby ho vystál a jen sledoval jeho pohyb a měl by ho, protože on neměl skoro jinou možnost než udělat kliku, tak mu padne pod nohy jak 12 letej žáček. On je totální jelito a pro mě jedna z velkých slabin Arsenalu, jeho hra na lídra je jen k smíchu.

Kéž by mazal někam pryč, ale to pochybuju...

Reagovat
Bakary3

To byl zase humus...

To se ti hráči bojí míče? Ta hra je tak předvídatelná, jeden stoják dostane míč, zpracuje, přistrčí, odevzdá dalšímu stojákovi, a tak dokola.

Proč se každý bojí udělat hráče? Nebo jen trošku s míčem jít dopředu a připravit tak sobě lepší pozici pro přihrávku nebo trošku vyčkat, až se to rozpohybuje a otevře se tak místo pro nějakou kolmici, prostrkávačku?

Alibismus, že bych blil.

Mrzí mě, že fakt nepřijde nikdo jako Lucas, Malcolm nebo Draxler, když jsou všichni dostupný ! Přijde mi, že momentálně je tý dostupný kvality za slušný peníze jako snad nikdy díky tomu, jak jsou velkokluby těmahle hráči přesycený, ale co z toho.. Přijde fracek Auba, který se s takovouhle podporou bude trápit taky.

Jinak ještě k zápasu. Moc nechápu kritiku Elnenyho, není to žádnej bourák, ale odjezdí to neskutečným způsobem, zezadu si pořád bere balon a těm obráncům prostě pomáhá, dvakrát to uhasil na poslední chvíli, ikdyž tím skluzem jen tak tak, ale zvládl to, takhle má pro mě hráč na jeho postu hrát.

K čemu tam s ním byli třeba Xhaka a Ramsey? Do počtu, jinak se to nazvat nedá.

Bellerin zbytečnej, mít snad co 3 minuty balon u vápna soupeře a pokaždý ho vrátit dozadu, ani se s jeho rychlostí nepokusit o obejití hráče... hráč k ničemu, navíc dozadu je zoufalej.

Laca bohužel špatný... snad mu prospěje parťák vepředu a konkurence. Mkch ukázal pěkný náznaky...

A Mustafi.. opravdu nechápu, čím si vás získal, až na první 2 měsíce, kdy mu to s Kosem šlo, a několik výborných výkonů, počítaných na prstech jedné ruky.

Tady se kritizuje Elneny a všichni okolo, ale tenhle tragéd je snad pořád považovanej za top hráče. Jeho rozehrávka je žalostná, kolikrát ten dokáže namazat soupeři, když je obrana absolutně otevřená.. Když už něco uhasí, tak na poslední chvíli, že jen trnu.. jak se nechal obejít u toho golu? A jeho styl bránění hop nebo trop je na úrovni přípravky, viz to solo hráče swans v první půli, kde místo toho aby ho vystál a jen sledoval jeho pohyb a měl by ho, protože on neměl skoro jinou možnost než udělat kliku, tak mu padne pod nohy jak 12 letej žáček. On je totální jelito a pro mě jedna z velkých slabin Arsenalu, jeho hra na lídra je jen k smíchu.

Kéž by mazal někam pryč, ale to pochybuju...

Reagovat
maxton

boha az v strede druhého komentu som si vsimol ze su rovnake idem si dat kavu

Reagovat
Bakary3

pardon, nějak se mi to zbláznilo..

Reagovat
Ondiis

Reagovat
twelwer

Reagovat
smazaný uživatel

My muzem podepsat i Avengers, ale s Wengerem to jine nebude.

A jelikož ten pán nema žádnou sebereflexi, tak to budem muset vydržet jeste rok a pul

Reagovat
smazaný uživatel

00:26 Chelsea dohodla příchod Girouda

Olivier Giroud by měl během zítřka zamířit z Arsenalu do Chelsea. Ta se měla se svým londýnským rivalem, kam naopak směřuje Pierre-Emerick Aubameyang, dohodnout na odstupném ve výši 20 milionů liber. (transfermarkt.de)

A já myslel, že Abra chce z Chelsea udělat anglický Real Madrid. Nechápu smysl takového nákupu.

Reagovat
Bakary3

A ten anglický Real Madrid soudíš dle čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak byl hodně ambiciózní. Měl u kormidla úspěšné trenéry, kteří dokázali vyhrát trofeje a stejně je vyhodil. Dokázal cpát strašné peníze do přestupů a měl ten gigantický projekt na nový komplex se stadionem. A přišlo mi, že bude spokojený jen s koučem, který obhájí titul, LM, všechny poháry, jinak každého vyhodí. A přitom nechtěl povolit přestavbu kádru podle představ kouče. Nikdo jiný z PL mi tak ambiciózní nepřišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jako ambiciozní není? Za poslední roky jsem podle různých kritérií nejúspěšnější nebo jeden ze 2 nejúspěšnějších anglických klubů. Že mu nejeblo jako City je jedině dobře a snaží se to ustálit.

Reagovat
smazaný uživatel

btw stadion se staví, bude jeden z nejdražších, akademie se vybudovala jedna z nejmodernějších. Klub umí super prodávat hráče, dost možná nad cenou. Stabilizoval finance v rámci možností.

Co znamená že nejsme jako Real, rozhazovat jako ožralí miliardáři?

Upřímně bych si představil lepší příchody, než Drinkwater a Zappacosta, ale zmrdaný příchody má i Real a City. Zase na druhou stranu super vyšel Kante aspol.

Reagovat
Arbiter

to je nějaká novinka, že stavební práce na SB už začaly?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem napsal jo?

Reagovat
Bakary3

To jsi napsal no

Reagovat
smazaný uživatel

Se staví a stavební práce začaly je obrovský rozdíl, stavební proces má opravdu o mnoho víc kroků, než stavební práce.

Reagovat
Arbiter

Se staví = započaly stavební práce. Papírování se opravdu za "se staví" v normální společností nepovažuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, není to rovná se.

Reagovat
smazaný uživatel

A ano považuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase tady budeš slovíčkařit jako idiot, jestli když je stavební povolení, tak už se staví nebo ne, neskutečný, přitom o tom ten příspěvek vůbec nebyl.

Reagovat
Bakary3

Ty než uznáš svou chybu, tak ještě začneš nadávat...

Ale co, těžko můžeš uznat chybu, když jí nevidíš, protože logika je pro tebe evidentně sprostý slovo.

Reagovat
Bakary3

Když vím, že ty jsi ten týpek, co píše, že 28 je vlastně 30 let, tak nevím, proč reaguju

Ale díky i za poučení o stavebním procesu.

Reagovat
smazaný uživatel

Píše člověk, co s dalšíma 10 nepozná, že si vás s tím věkem vodím jako slepé koně a náramně se u toho bavím

Reagovat
Bakary3

Jo, taky mě napadlo, že jsi jenom takovej trolík, jenže když jsi teď vypotil další takovej nesmysl, tak ti to nevěřím moc, no

Ty nás taky bavíš, ale bohužel svou hloupostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně to fakt nepoznáš, když najednou věk házím schválně blbě do x dalších diskuzí jo?

Reagovat
Bakary3

Že ses to snažil jakoby zakamuflovat, že vlastně sranda, to samozřejmě poznám.

Víc už se k tobě nebudu vyjadřovat... Ale pokračuj

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, kdo nepozná, že je to sranda a ještě si přisadí je debil.

Reagovat
smazaný uživatel

I ten dort , fakt ne jo?

Reagovat
Bakary3

A netlač už tolik na pilu, ať se z toho dostaneš, je to okatý

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

aneb jak se pokusit svou debilitu svést na někoho jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Ty debilito:

Členění stavebního procesu:

I. etapa: PŘÍPRAVA STAVBY

výsledek: základní znalost budoucí stavby /techn. rozsah, cena, termíny, ./

ujasnění si údajů o budoucí stavbě, výchozí podklad nejen pro projektování

II.etapa: PROJEKTOVÁNÍ A POVOLENÍ STAVĚT

výsledek: projekty a legislativní povolení k zahájení provedení stavby

zprojektování budoucí stavby za účelem získání povolení stavět a vyhotovení podkladů pro provedení stavby, získání povolení stavět

III.etapa: PROVÁDĚNÍ STAVBY

výsledek: provedení stavby

provedení=realizace stavby (výstavba)

IV.etapa: UKONČENÍ STAVBY

výsledek: převzetí stavby a legislativní povolení k užívání stavby

ukončení výstavby převzetím od dodavatele, zajištění povolení k užívání stavby

Reagovat
Arbiter

bavíme se o tom, že se staví, ne o stavebním procesu, kdy potřebuješ zpracovat veškerou dokumentaci atp. Dokonce v druhé etapě máš napsáno, že je potřeba získat povolení stavět => až pak se může začit stavět. Stavět znamená vykonávat stavební činnost jako takovou. Možná by sis mohl zopáknout zakládku, možná bys pak porozuměl významu slov...

Reagovat
smazaný uživatel

Je ve stavebním procesu = staví se. O tom nehodlám diskutovat.

Reagovat
Arbiter

jasně, když si řekneš, že jedna a jedna jsou tři a nehodláš o tom diskutovat, pak veškerá komunikace s tebou je pak marná

Reagovat
smazaný uživatel

staví se = je aktivní fáze stavebního procesu, člověk musí být po lobotomii, aby tohle rozporoval.

Reagovat
vodka

Reagovat
Arbiter

a vůbec, my žádný nový stadion stavět nebudeme, půjde o rekonstrukci stávajícího stánku...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde píšu, že bude nový?

Reagovat
Bakary3

Ťeď koukám i na jeho reakci, to je neprůstřelný prostě, tady to s nějakou logikou fakt nezkoušej

Reagovat
smazaný uživatel

"btw stadion se staví, bude jeden z nejdražších" Kde je v tomhle kurva, že bude nový?

Reagovat
Ferguson6

Tak keď si vezmeš, že Real kúpil hráčov ako Gravesen alebo ten čierny Francúz, ktorý prišiel myslím z Bordeaux a potom šiel do West Hamu, či kam (už som zabudol jeho meno), tak nákup Girouda vôbec neodporuje vytváraniu anglického Realu

Reagovat
maxton

Faubert ? :D ten bol pol roka len na hostovanie

Reagovat
Ferguson6

To je jedno, aj tak

Reagovat
Heisenberg

8 bodů na top 4 Ještě štěstí, ze jsme v Evropě takový válec, jinak bych se bál nepostupu do LM.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SwissRamble/status/957902804076646401

bude super az Saints spadnou. jeden z 20. nejbohatsich tymu sveta ve druhe lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger oficialne potvrdil zisk Aubameyanga

https://www.youtube.com/watch?v=ixcj32ImrzA

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/JohnBrewin_/status/958455466752925696

Who is the Tackleberry? Shoots a lot and misses? Xhaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger Lassard :D

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

To si málokdo uvědomuje, ale aby Arsenal mohl koupit Aubu, musel prodat 4 hráče :D ( Ox,Walcott,Giroud,Coquelin)

Reagovat
Bakary3

Co to je za kravinu?

Ti prostě odcházeli jako nepotřebný.

Samozřejmě, že musel někdo z kádru odejít, na co mít na soupisce třeba 5 hráčů k ničemu, ale finančně si myslím, že by nebyl Aubu problém koupit, ikdyby se nikdo neprodal.

Reagovat
smazaný uživatel

To si piš že byl. Ornstein z BBC jasně uvedl, že po zaplacení Auby Arsenal nemá další prachy na přestupy.. prostě my máme peníze z toho, co prodáme

Reagovat
Bakary3

Ale má... že je nechtěj uvolnit je jiná věc. Tomu tedy nevěřím.

Reagovat
Busby babes

si myslis, ze novej plot na ranci je zadarmo??

Reagovat
Busby babes

hlavne s nima odeslo 68 golu z minule sezony, 3 nejlepsi strelci a 5.

Reagovat
smazaný uživatel

To málokdo vidí no

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut Özil will sign a new three-year contract extension at Arsenal in the coming days. [@ChrisWheatley_, Goal] #afc

Reagovat
r.mrazik

Mata u nas bude i pristi sezonu...ovce uplatnena

Reagovat
Arbiter

dobře pro vás, největší sympoš a gentlas vůbec Doufám, že už ho konečně máš rád

Reagovat
r.mrazik

ja ho mam rad celou dobu...jen jsem prskal,protoze oproti chelsea hral/hraje spatne

Reagovat
kiwwi

to vobec nie je pravda

Reagovat
r.mrazik

ze je to sympos je pravda...ze je u nas neskutecny alibista,ktery mi pije krev je taky pravda

vyber si co chces

Reagovat
kiwwi

nie je pravda ani to, ze ho mas rad celu dobu (pamatame si na spanielsku svinu a pod.) a ani to, ze hra oproti Chelsea zle

vyber si co chces

Reagovat
r.mrazik

protoze hral hovno...mimo hriste je v pohode...

to mas stejny jak s kolegou,kterej je v hospode v pohode,ale v praci se s nim neda vyjit...ale to je fuk

a jo,oproti chelsea hraje o dost hur

Reagovat
spider_8

Tak to je teda kurva pravda U nás patřil mezi nejlepší hráče ligy.

Reagovat
Busby babes

i tak mam trochu obavu, ze [po sezone pujde... uvidime.

Reagovat
nani92

ovce si zásadne uplatňuje náš národ

Reagovat
kiwwi

sam si ovce

kazdopadne je to dobre, zadarmo by bola skoda pustit takeho hraca

Reagovat
Busby babes

aspon ho v lete prodame za normalni penize.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
fajdax

Alonso

Reagovat
kiwwi

Mata dal z rovnakeho poctu pokusov o gol viac

Reagovat
r.mrazik

rozhodne...navic na udrzeni balonu je skvely

Reagovat
Edgewalker
Reagovat
smazaný uživatel

protože sem hází trapné vtípky owny, neznamená, že musíš i ty

Reagovat
Edgewalker

Já jsem to sem dal jen proto, že vždy když sem dá něco takového owny, tak mě to nasere. Což v tomto případě tím pádem nehrozí. Hlavologie. Plus jsem ještě nasraný na včerejší výkon.

Reagovat
Setwo

Reagovat
Nikikrew

Nasa obrana je katastrofa aj ked zaloha v braneni to iste. Vcera Swans mohli zahrozit najma z brejkov ale nepripravili sme sa nato dobre.

Cecha mi je luto, hlavne co tam robil Nacho to nechapem, uplne zbytocny darovany gol ( kolko uz takych bolo tuto sezonu).

Ofenziva je fajn ale my potrebujeme toho stopera!!!

Reagovat
Setwo

akého stopéra by si si k vám prial? inak nerozumiem tomu, prečo ešte niekto z PL nekúpil Manolasa z AS, či nie je až taký dobrý ako si myslím

Reagovat
Nikikrew

napr. aj ten Manolas. Momentalne by som bral aj Luzia ako swap za Girouda

Reagovat
Mastný Chobot

Petr Cech has committed four errors that have directly led to an opposition goal in the PL this season, that’s more than any other player. [@WhoScored] #afc

Mohlo by Stoke spadnúť a dať nám Butlanda po sezóne. Potom ešte niekoho za Ospinu, za Xhaku, stopéra, gólové krídlo a asi cover na RB. Dík. Aha, a hlavne za Wengera.

Reagovat
fenixLFC

preto sme prestriedali brankarov aby sme nemali toto prvenstvo..klopp

Reagovat
Counter

Szczesny

Reagovat
smazaný uživatel

No nic pobavil jsem se na Masopustův, Kubajsův a Hokaidův účet a mizim, čágo belo.

Reagovat
andkoo

uz sa nemusis ani vracat

Reagovat
fenixLFC

jupi

Reagovat
JackDaniels.

Twl som si isty, ze ak by sa Bellerin ostrihal, celemu Arsenalu by to zvysilo moralku!

Reagovat
Setwo

DEAL DONE: Dortmund have confirmed the sale of Pierre-Emerick Aubameyang to Arsenal for €63.75m. (Source: @BvB) teším sa na neho v PL, verím, že im to tam s Mchitarjanom pojde ako v BVB

Reagovat
Miguel19

Nebo vyhoří jak všichni hráči BVB co šli mimo Bayern..

Reagovat
kiwwi

ani ten Bayern nebol tutovka, vid Goetze...kazdopadne jak sa tam vratili naspat tak im to vsetkym celkom ide znova

Reagovat
Setwo

to mas pravdu akurát škoda tých nespočetných zranení.. keby je Reus zdravý, tak je to úplne iný tím

Reagovat
Miguel19

Ale tak tam je převaha Hummelse a Lewy..

Reagovat
kiwwi

stejne toho Goetzeho kupili len preto aby oslabili Dortmund

Reagovat
Setwo

no asi tak.. už pred finále LM bolo jasné, že Gotze pojde do Mnichova.. ktovie či skutočne nemohol kvôli zraneniu hrať finále alebo to bolo len preto, že už bol s Bayernom dohodnutý

Reagovat
Setwo

tak pohorel akurat Kagawa a Sahin.. Mchitarjan minulu sezonu v MU nemal zlu.. zase tych hráčov neodišlo vela z BVB , aby sa mohlo povedať že nikto sa z nich neuchytil a pravdou je, že uchytil sa jedine Lewa, Gundogan a Hummels

Reagovat
kiwwi

to je dost odvazne tvrdenie ze Gundogan sa uchytil...

Reagovat
Setwo

pokial sa nezraní, tak si myslím, že bude hrať v základe

Reagovat
kiwwi

myslim, ze bude hrat vs uchytil sa...trochu subjektivne nemyslis?

Reagovat
Miguel19

Mchitarjan měl v United dobrých pár zápasů.

Reagovat
Rarášek

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

Vitej, Aubo!

Reagovat
Tommy the Gunner

ted jeste vymenit trenera a bude to bozi prestupak

Reagovat
Mastný Chobot

teraz rýchlo treba vypojiť telefóny, zamknúť zvnútra a neodpovedať Chelsea do polnoci

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Tommy the Gunner

Joe

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

HUDDERSFIELD TOWN – Oficialny fanklub SK/CZ

http://www.huddersfield.sk/

info@huddersfield.sk

terriersskcz@gmail.com

FB: https://www.facebook.com/HuddersfieldTerriersSKCZ/

Twitter: https://twitter.com/TerriersSKCZ

Reagovat
fenixLFC

nespamuj

Reagovat
Mastný Chobot

fakt krasa jak s nami tuto sezónu Chelsea vzdy drzi pri tych dr aká s och. Cenim.

Reagovat
Mastný Chobot

*trapasoch kurva

Reagovat
smazaný uživatel

dr aká s och

Reagovat
Svatej

Nevadi, vyhodime Conteho, koupime tri dalsi prumeraky a ono si to nejak na to 6. Misto sedne

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju že by Musonda hrál hůře než Barkley, to že se možná rozehraje se může stát i u musondy.

Pedro byl špatný už minulou sezonu, prakticky uměl vystřelit což byl jeho přednost, jinak nic moc, ted už ani tu střelu nemá

Reagovat
mithro

najhorsi zapas pod Mourinhom, otras, takticky nezvladnute a hraci tiez po pol hodine zapas zabalili.

Reagovat
Counter

A zrovna čerstvě po prodloužení smlouvy. Náhoda? Nemyslím si

Reagovat
tnt03

Přesně. Boleli z toho oči

Reagovat
Mato178178

prva pol hodina bola dobra napadali sme ich hrali celkom rychlo ale potom co sa stalo neviem .. druhy polcas radsej ani nekomentujem

Reagovat
tnt03

Nechápu, jak se můžou takhle položit. Tohle byl sice den blbec a v takových se prostě nedaří nic... Ale kdyby teda když už se nedaří tak aspoň lítali ale oni si to tam odklusávaj jak lojzové...

Reagovat
Mato178178

cakal som na druhy polcas co sa stane aka bude reakcia a snaha ale bola to katastrofa

Reagovat
Mato178178

ked si tam mourek isiel uz v 43 minute pripravovat rec na polcas

Reagovat
tnt03

Jojo, taky právě.. a ten druhej poločas byl snad ještě odevzdanější jak ten první... Tak o víkendu si napravit chuť a zastřílet

Reagovat
Gareth Bale 11

Dneska si Poche namazal Mourinha na chleba. Od hráčů výborný výkon, neni co vytknout. Prvni těžký zápas za 3 body.

Reagovat
Cobra

Naprostá dominance.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Tohle byla poradna shit show. Klasickej zapas na tottaci no. Asi nejhorsi pod Mourinhem. A jednoznacne to jde za nim. Dle meho totalne prokaucovanej zapas. Spatna taktika, spatna sestava, spatna stridani... Hraci pak hruzostrasnej vykon.

No nic, zapomenout a jedeme dal. Diky prohre Chelsea se pro nas v tabulce prakticky nic nezmenilo, zadna tragedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jen ma modra cast naskok, jinak nic.

Reagovat
Busby babes

12 nebo 15 bodu, neni to fuk? Jako kdyby to neco menilo. Ty vole, vy se fakt naucte vyhravat, protoze to fakt neumite... a myslim fanousky.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhravat umime. Umite vy prohravat a hrat druhy? Nebo si jen pomerovat pindiky v podobe "starych" trofeji.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vladino10

Trofeje united sú staršie ako celé cityzens

Reagovat
Busby babes

to ovsem neni pravda.

Reagovat
vladino10

tak vzhladom na to, ze vacsina ich fanusikov meria historiu od roku 2008 ci kedy ich kupili araba to nie je az tak daleko od pravdy..i ked ano, nesedi to uplne

Reagovat
smazaný uživatel

Aha uz te chapu, radis vsechny fan City podle roku 2008 Tupy nazor, protoze takhle by treba Chelsea ziskala fanousky teprve roku 2004. Mit takove skatulkovani a nazory je prima.

Reagovat
vladino10

Ďakujem za lichotku

Reagovat
tuny

Ale Chelsea získala většinu fanoušku až v roce 2004

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si vzal kde

Reagovat
tnt03

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko s tímhle výkonem tu top4 vybojujete. City, Liverpool a Tottenham ji dají a o ten čtvrtej flek se pobijete s Chelsea a Arsenalem.

Reagovat
Busby babes

really? kvuli jednomu spatnemu zapasu? na hristi, kde se nam dlouhodobe nedari uz od SAFa? please...

Reagovat
celeb

Arsenal 6. Ten sa bude bit mozno tak sam so sebou. Na 2. az 5. mieste moze skoncit hocikto s aktualne 4ky na tych miestach.

Reagovat
ManUnited

Jo no pressing je pro naše hráče asi sprostý slovo..Jonesy bohužel asi nejhorší zápas co je u nás ale Smalling mu zdatně sekundoval, jedinou situaci nevyřešil konstruktivně a radši to mrdal jak stál jak někde v přeboru. Zbytek týmu taky na hovno dneska nejde nikoho vyzdvihnout, ani Davida.

Mourinho totálně nezvládl, Martial napravo nemá co dělat tam je prostě totálně zabitej. Geniální střídání Felly, kterej si po minutě na hřišti obnoví zranění a tak nezbude místo na Marcose.

Btw. rozhodčí taky naprosto otřesnej, ale ani kdyby pískal sebelíp tak dneska neuhrajeme nic.

Reagovat
Busby babes

na to jak se to rezalo, to celkem poustel Imho to nepiskal spatne. samo, udelal chyby a ne male, pentel v prvni puli pro tottac, v druhe asi pro nas... ale celkove bych rekl, ze to odpiskal dobre, ty chyby vysledek neovlivnily. Krome te zasadni v prvni vterine samozrejme.

Reagovat
ManUnited

jo však samozřejmě nechci házet vinu na rozhodčího jen tam těch spornejch situací bylo víc viz ne to Hugo to nebyla ruka? Ale to je jedno problém byl, že jsme absolutně nezvládali když nás dostali pod tlak a my naopak pod tlak nedostaneme ani Brighton

Reagovat
Busby babes

Huga jsem nevidel opakovacku, tak netusim. vypadalo to vselijak no.

Reagovat
twelwer

Suhlasim rozhodca to dost pustal ale piskal to rovnako na obidve strany. A ten uvod by neodpiskal ziadny rozhodca takze ziadna chyba za mna.

Reagovat
Busby babes

zrovna letos jsem to videl v PL vratit.

Reagovat
Infernoqt

Já nevím, ale podle mě jsme měli dneska hrát 4-3-3. Jones byl sice špatný, ale horší byl Pogba, přes něhož šly všechny útoky a prakticky nám kvůli jeho defenzivní absenci odpadla celá záloha.

Reagovat
ManUnited

Jen nevim koho třetího do tý zálohy..Herrera letos špatnej, Fella na tom asi byl všelijak a Scott by takovejhle zápas nezvládal

Reagovat
Infernoqt

Však Fellu, tam nebylo o čem. Matič DM, vpravo na CM Fella a vlevo od něj Pogba. To je jediný způsob, jak se dá naplno využít. Jinak budeme vždy proti větším celkům herně tápat. Herrera bohužel musí v létě odejít.

Reagovat
ManUnited

jo ale však si viděl Fellu..kolik minut byl na hřišti? 6?

Reagovat
Busby babes

Andera nebo Matu, ten tam taky dokaze zahrat. A Andre posledni zapasy uz byl slusnej.

Reagovat
ManUnited

Mata ve tříčlenný záloze nee

Reagovat
Busby babes

primarne Ander, samozrejme.

Reagovat
ManUnited

do tý trojice by to chtělo ňákýho hodně soubojovýho hráče, protože Pogba na bránění kálí a Matič taky úplně není ten typ. Něco jako Kante. Zambo z Marseille za pár let možná

Reagovat
tnt03

Ten problém jsi jmenoval sám. Pogba na to kálí! To si prostě nemůže dovolit na této pozici. Se divím, že mu to vedení trpí. Jeden zápas blbec, ok.. Ale když jezdíme kolikrát soupeře přehrát 4-0 tak i v těch zápasech kolikrát dozadu hraje tužku a některé ztráty jsou na facku. Dopředu 100% dozadu 0%.. to prostě nejde :-)

Reagovat
Busby babes

jenze to je problem, ze ho na tu pozici stavi. on neni defenzivni zaloznik, je presnej opak. tak je pak jasny, ze na pri tech ukolech hori no.

Reagovat
tnt03

S tím souhlasím :-) On by měl hrát výše než CDM.

Reagovat
Busby babes

tak nastesti uz Mou rikal, ze stred zalohy bude priorita v lete. Konci Carrick a asi Fella, tak to bude minimalne jednoho zaloznika chtit.

Reagovat
ManUnited

jenže koho? To je jako s těma stoperama..chtěli stopera tak měli přivést kvalitu, která tu obranu zvedne..což při vší úctě Victor není

Reagovat
Busby babes

tak moznosti jsou. ten Milinkovic z Lazia, mozna bude dostupnej nekdo z Bayernu, Vidal nebo Thiago, Koke, Saul z Atletika, Jorgiho z Neapole... tezko rict, kdo bude dostupnej...

Reagovat
r.mrazik

weigl

Reagovat
Busby babes

proste, zdroje tu nejake jsou.

Reagovat
El Cid z City

po weiglovi jdem my, saul má výkupku 150mega, ale řekl bych, že po evropě je dost zajímavejch cm, narozdíl od krajních beků třeba

Reagovat
r.mrazik

City slo i po alexisovi...takze to je tak nejak jedno

Reagovat
El Cid z City

třeba weigl půjde po prachách a nebudou ho zajímat trofeje,slavná historie a trenér hrající moderní ofenzivní fotbal

Reagovat
r.mrazik

je to proste uplne jedno...tyhle duvody jsou krasny akorat v diskuzi na EF

Reagovat
Busby babes

podle me mame hrat POKAZDY 4-3-3. zaloha Pogba - Matic je proste malo, je treba tam mit toho tretiho...

Reagovat
Infernoqt

Něco podobného tu navrhuju už od doby, co Gaal změnil 4-1-4-1 na 4-2-3-1. Tehdy to bylo asi naše nejlepší období a hráče na ten styl máme porád...

Reagovat
tnt03

To máš pravdu

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Jaký exot to zase pískal?

Reagovat
Switchback

Madley

Reagovat
smazaný uživatel

To by odpovídalo. Ale včera třeba udělal pěknou prasárnu Mbappé, rozhodčí prvně tahal žlutou, pak se šel mrknou na video a změnil to na červenou. Snad v tohle var v budoucnu VAR pomůže.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
diastan

zápas co zápas no

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi zakrok

tohle priserny

Reagovat
smazaný uživatel

Za taketo neodpisane fauly by mali dostavat stopku rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
bbbauch

Vsak to odpiskal.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som nepotrestane, pretoze zlta karta za take nieco nie je trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

z toho horního pohledu to nebylo tak hrozný, ale určitě i červenou by si rozhodčí obhájil

Reagovat
Greny

Cisty vstavej

Reagovat
smazaný uživatel

united tragický tým a pogba je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes skvelý výkon, nemožem hračom nič vytknúť. Jazdili po prdeli a totálne prevalcovali inak suverenny Manchester United v najsilnejšej zostave (snáď len Bailly chýbal). Hrali sme skvele, Eriksen MotM. Trippier, Vertonghen, Dier, Kane skvelý. Náš najlepší zápas sezóny.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

asi by som vytkol zakončenie a hlavne Son si dnes mohol so spoluhráčmi viac vyhoviet a nebyt tak sebecký v zakončení.

Reagovat
twelwer

Tak isto aj KAne ako uz chcel dat gol tak to tam palil hlava nehlava

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl, všichni to často brali na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suverenní sleduješ zápasy úček vůbec? Takhle hrajou celou zimu. Je to jen otázka času, než se jim to vymstí.

Reagovat
tnt03

Ehmmm..... Ne. Takhle hrajeme celou zimu? WTF, tohle byl nejhorší výkon od United pod Mourkem. Takhle vážně celou zimu nehrajeme

Reagovat
Mates_Matesović

Po taktický stránce fantasticky.

Reagovat
PP

až na Sona, který tam předváděl dřeváckost podobnou jako celý tým MU..

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň na Moussu D. Ten nedal ve středu pole nikomu čuchnou (s Dierovou pomocí)

Reagovat
smazaný uživatel

Určite myslíš Mousu, pretože Moussa nemal veľa čas ukázať svoje triky a kúzla.

Reagovat
smazaný uživatel

celých těch 5 a půl minuty byla lahoda

Reagovat
nani92

Lindelof do zakladu

Reagovat
mithro

horsi nez Smajling by nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Tato sezona patri Kevini

Reagovat
smazaný uživatel

je Kevina

Reagovat
bbbauch

Ses pet minut snazil vysklonovat Kevinovi, az si to radeji prepaal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne cetl jsem jinde. Ano prepaal

Reagovat
smazaný uživatel

To co predvedl dneska Pogba, to byl nejhorsi vykon v dejinach fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

nejslabší hráč na hřišti.

Reagovat
Infernoqt

Strašně špatnej byl, ale jeho odchodem jsme se už nedostali za půlku. Možná nás limitovala nějaká nemoc, protože takhle odevzdanej výkon jsem od nás neviděl od zápasu 4:1 se City. A to nás trenoval Moyes.

Reagovat
tnt03

Reagovat
Busby babes

diky Mourinhovi a jeho taktice. Absolutne utopenej, nemel si s kym dat balon. Tottac nas v te zaloze prehral, coz bylo tak nejak jasne, ze se stane, ve chvili, kdy jsme meli jen dvouclenou. Fakt uz nikdy vic...

Reagovat
Visca el barca

No ty vždy víš jak to máš okecat.

Reagovat
Busby babes

tim, ze nadavam na trenera?

Reagovat
Kincl

Jooooooo City si jede to svoje :D krásná tabulka

Reagovat
nani92
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
blade115

Já bych snad byl normálně zklamanej, kdyby to letos City nevyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by to mohli nevyhrát?

Reagovat
blade115

Napadá mě jedině to, že by vyhrál někdo jiný, ale nevim no, radši by to měl někdo ověřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo jiný není

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající fotbalový den. Přišel Moura, vymazali jsme Manchester United a jako bonus Chelsea doma prohrála rozdílem třídy, no, srdíčko zaplesalo. Do té TOP 4 to klidně přes Chelsea nebo Liverpool ještě půjde.

Btw. nevíte, co tam Mourinho nacvičoval s tím Fellainim?

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Zrail sa, bolo to vidno po jedno súboji hneď v strede ihriska, myslím že proti Dembelemu.

Reagovat
pepinho2

taky jsem si toho všiml, jak se zastavil, a pak vyklusával.

Reagovat
FUnk

Vypadalo to že špatně doskocil

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si nevšiml, ale vysvětlovalo by to.

Reagovat
Busby babes

Zranil se po souboji s Dembelem. Hele, jestli nas nakonec zbavite Big Felly, tak asi dobrej vysledek pro vsechny. Ze ho mam celkem rad, ale proste u nas nema co delat.

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli se zranil, tak už ho teď nebude nikdo chtít.

Reagovat
Busby babes

to uz je fuk, konci mu smlouva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě včera končila i Ozilovi a jak to dopadlo

Reagovat
Counter

Když prodloužil Mou, prodlouží i Fella

Reagovat
tnt03

Právě že Fellu mám taky rád y myslím si, že je právě ideální hráč z lavičky. Na základ ani omylem, ale myslím si, že je platný :-)

Reagovat
smazaný uživatel

V tom výčtu pozitiv ti chybí Auba ♡

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool vs spurs bude totální fotbal

Reagovat
Infernoqt

Dneska tomu chybělo veškeré odhodlání. Od zápasu se City jsou naše výkony opravdu špatné. Tu novou smlouvu Mourkovi jsme měli nechat až na příští sezonu, protože hlavní budovací fáze nás teprve čeká toto léto. Teprve tam se ukáže, jak moc se hodláme přiblížit nebo oddálit City. Za mě jinak s tímhle fotbalem v Lize mistrů nemáme co pohledávat. Jestli nemají motivaci v lize, měli by to ukázat aspoň jinde, ale ať si určí priority, protože o tu top4 můžeme ještě lehce přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

že by rusákovi zamrzl ropovod

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni hráli fakt parádně, až skoro mrzí, že to neskončilo větším rozdílem. Ale jinak velká spokojenost s každým, i střídajícími, jen Eriksen, Trippier a Dembele trošku vyčnívali nad ostatní. To jak si obraná "trojka" Vertongen, Sanchez, Davies dovolovali driblovat mezi hráči United a ani jednou neztatit balón, dost ilustrovalo naši suverénitu na hřišti .

Reagovat
kiwwi

treba chlapsky priznat, ze Spurs nas dnes prehrali uplne vo vsetkom...neexistuje snad jediny pozitivny aspekt v ktorom by sme boli lepsi

treba ale dodat, ze je to z velkej casti nasa vlastna zasluha...tak lenivi na krok zapas som uz dlho nevidel, oni by nas snad ubehali aj o desiatich...Pogba Matic tazko nezvladnuty zapas, Jones a Smalling neohrabane kopyta, Young zapas jak za najvacsej "slavy", zvysok tazky priemer...dnes ani len ten DDG nezahral dobre

kazdopadne gratulacia Spurs, este budeme mat co robit aby sme udrzali ten 2. flek aj ked zvysna konkurencia nam to dost ulahcuje

Reagovat
blade115

Jsi chlapák.

Reagovat
Busby babes

klasika na Spurs. a ja se pred zapasem docela tesit, ze by to snad jednou konecne taky mohlo vypadat jinak... takova naivita.

Reagovat
smazaný uživatel

snad trochu normalni fan Unitedu

Reagovat
fajdax

jde poznat, že si tu nový

Reagovat
smazaný uživatel

takze je to podobny troll jako mražík nebo teorétik.

OK beru zpet.

Reagovat
r.mrazik

prosim te kubajs

Reagovat
smazaný uživatel

By

Reagovat
mithro

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
tnt03

Reagovat
Kincl

Ty kráso co když budou příští rok Arsenal bez Evropské? :DDDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je nepřeskočí Burnley, jsou tam, protože ve finále sranda cupu jsou s Man. City.

Reagovat
havrys99

ano, letos ji opanujeme a kopneme si zase LM

Reagovat
kiwwi

blade11531.01.2018 21:32#

No nevim účka... Chtělo by to ještě alespoň 3 brankáře, 8 obránců, 7 záložníků a 5 útočníků a pak už by to možná mohlo fungovat, ale takhle...

a toto len tak btw aby bolo jasne kto pochoval dnesne nadeje Chelsea

Reagovat
blade115

Přenáším tlak z Pedra na sebe.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

popltak asi spáchal sebevraždu nebo nevim proč nevylejzá

Reagovat
diastan

Snad no

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal,united/chelsea mimo top4

Reagovat
smazaný uživatel

Fastest goals in Premier League history:

1. Ledley King - 9.9 s

2. Alan Shearer - 10.4 s

3. Christian Eriksen - 10.5 s

Reagovat
smazaný uživatel

máme na to patent

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem ani nevěděl

Reagovat
Mastný Chobot

bohvie, koľko bol tento:

https://www.youtube.com/watch?v=kZrcs-APRvg

nechce sa to niekomu rátať?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je na 2:0, ale vyšto mi to cca na necelých 12 sec.

Reagovat
Counter

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Liquid

Ledley King, vždyť ten hromotluk ani nedoběhne za 9s k vápnu....takže to byla nějaká žíně ?

Reagovat
smazaný uživatel

vtedy začínal na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Jestli si to náhodou u Kinga nespletli s průměrnou strávenou dobou na hřišti, než se zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, to je vtipný.

Reagovat
blade115

No nevím, každý to sice vnímáme jinak, ale mi to teda přijde spíš politováníhodné. Smát se cizímu neštěstí... Vůbec nemáš úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA bylo hrozně nebezpečný soupeř V 84. minutě nemít ani jednu strelu :D ale jak tak znám naší (arsenalu) obranu, tak by jsme gola dostali

Reagovat
Azazelo RD

Swarley se musí v hrobě obracet.

Reagovat
Infernoqt

Zrovna dneska to byl takovej výkon, kdy i mrtví musí vstávat z hrobů, aby šli hráčům nakopat prdel.

Reagovat
habinity

Reagovat
Busby babes

proc? porad se volalo po tom, at hrajem venku otevrenej fotbal... Tak jsme to zkusili no.

Reagovat
habinity

To bol otvorený futbal? Si to pozeral z marsu?

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
mithro

otvorene to bolo poriadne podla mna. aspon na jednu stranu

Reagovat
Busby babes

a nebylo?

Reagovat
habinity

Kedy uz to retardovanie vedenie predá toho Jonesa a Smallinga ja ich neznasam snima nikdy titul nevyhrame radsej nech hra Lindelof, ked uz zacal hrať slušne tak zas ho neni nikde eric linde a Rojo hen to duo predať a dokúpiť stoperov

Reagovat
Infernoqt

Stále je to stabilní dvojka. Jones určitě, pokud bude zdravej, může v klidu zůstat. Já třeba víc než je dodnes nechápu nákup Lindelofa. Nad tím mi rozum zůstává stát. No a bohužel jsme ten zápas dneska prohráli v záloze. Tam to chtělo hráče navíc už od začátku, protože Pogba defenzivně nestíhal. Klasická trenérská chyba. Podobnou udělal v zápase proti Chelsea.

Reagovat
habinity

Počuj hen taký vlastnenec si da len nemehlo co nevie hrať ľavou nohou,, čistá ľavá a on pravak musí to tak zajebat, Smalling každý súboj prehral ottrasne niečo

Reagovat
Mönchengladbach

Pogbargain sympatický výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

23:20 Kane se stěhuje do Oxfordu

tak jo, no

Reagovat
Svatej

na víc stejně nemá

Reagovat
kiwwi

Mourinho:"Jones scored with a finishing that Kane would have loved to have tonight"

Reagovat
stiflerovamama

Ucite sa niekto ?

Reagovat
Mastný Chobot

každý deň v živote bratku

Reagovat
kiwwi

vysoka skola zivota

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes uz to nechaj rano po resp. na obed

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Treba vyuzit cele skuskove, no nie?

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
stiflerovamama

aka skuuuska ?

Reagovat
smazaný uživatel

Uctovnictvo ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Medzinárodné právo súkromné ...

Reagovat
Svatej

Fuuu, nezavidim, to je jeden z nejvetsich hnusu na pravech..

Reagovat
smazaný uživatel

Pff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tuny

Reagovat
Mastný Chobot

za mňa A

Reagovat
vrabejka

Ne vsichni jsou nezamestnane trosky závislé na dávkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo prosím link na MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky . Dodneška jsem to musel debilně sledovat přes dvě okna na filmonu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Z highlights na MOTD to vypadá, ze United hráli dobře a vytvořili si cca podobně šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Man City are the first Premier League club to score 100 goals in all competitions this season.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ten Giroud v tej modrej Chelsea bunde... nejde to k sebe

Reagovat
Counter

Kolik už letos bylo rakvících zákroků na hráče City? A byla aspoň za některý z nich redka? Začíná to poslední týdny vypadat, že soupeři se je tím snad snaží zastrašit...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Šílenost, už jen čekám, kdy to Guardiola neunese a rozhodčí ho ještě vylijou na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Kampáááááň

Reagovat
smazaný uživatel

Mam naprosto stejny pohled !

podobne na cervenou byli minimalne 3.

Reagovat
ACSMan

Manchester united to nebyl zápas, to byl bonmot

Reagovat
bbbauch

Gol Aguera me posunul dal ve fantasy vyrazovacim turnaji, letos prekonavam svoje maximum

Reagovat
Counter

Já vyletěl klasicky v prvním kole

Reagovat
bbbauch

Ja si zas myslel, ze jsem vylitnul po druhym, kdyz mel souper o 3 body vic.. o 2 kola pozdeji jsem zjistil, ze odecital -4 za transfer a tak jsem doslova v suchym triku o bod vyhral

Reagovat
Counter

A viděls ve fanta diskuzi, jak prošel dál imp?

https://imgur.com/H7DI8ch

Reagovat
bbbauch

tohle se stat v poslednim kole, tak me trefi.. kde je fantadiskuse vubec? Ani nevim, jestli jsem tam zavital letos

Reagovat
bbbauch

Diky, ukladam

Reagovat
ADM

Reagovat
r.mrazik

hrozny vykon zapricineny skvelou hrou slepic...jejich 6 hracu na nasi pulce pri pressingu plus vytahnuty obranny blok temer na pulku byly bozi veci...osobka na pogbu taky vydarena...skvely zapas od nich

od nas naopak silenost...pogba a matic uplne mimo...alexis nalevo ( )...vlastne nic dobreho z toho zapasu se vzit neda...rychle zapomenout

Reagovat
kiwwi

v. druhom. polčase bol naľavo Martial a bolo to jeho najhorších 45 minút v sezóne

Reagovat
r.mrazik

Vzhledem k vyvoji zapasu je to asi jedno...snad pristi zapas dame

Reagovat
mithro

tazko nieco hodnotit, ked po druhom gole prestali uplne hrat a pobehovali tam ako keby sa vsetci videli prvy krat. blby zapas, popojedem, verim, ze sa z toho mourinho pouci.

Reagovat
Busby babes

Poche si v tomhle zapase namazal Mourinha na chleba. Jako doufam, ze teda jsme si zkusili tam nacpat co nejvic utocnych hracu, videli, ze bez fungujici zalohy je to stejne k hovnu a vratime se k tomu 4-3-3.

Reagovat
r.mrazik

tak my toho z cele sezony v 433 moc neodehrali ne? ale je fakt,ze hra v tom rozestaveni byla nejlepsi...

kazdopadne osobka na pogbu plus vysunuta obrana a pressing v 6 hracich...parada

Reagovat
Zaschrona

Seamus je jinde. Prvni zapas po zraneni a hned super vykon. Jeho spoluprace s Walcottem byla krasa. Snad brzo dostane kapitanskou pasku. A Theo na MS.

Reagovat
fenixLFC

A kazdemu superovi anglicka chilwella do zakladu aby walcott vyzeral ako skvely hrac

Reagovat
vladis271

mancs Pogba

Reagovat
Placebo

Dobrý den, kdy už začne ta stíhací jízda United? Už to vypuklo?

Reagovat
aramaki

Show este nezacala

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia dobře likvidační faul na Deleho

Reagovat
Switchback

Sanchez did not create a single scoring chance or even attempt a shot on goal for the first time in any Premier League game all season!

Reagovat
Grahf

mourinho svojim futbalom otrávi každého

Reagovat
popltak

Proč by se pretrhnul proti slabému soupeři, proti huddersfieldu to bude jiná káva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

nepotrebovali moc dlouho, na to aby ho znicili

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Zato dostával pěkně naloženo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Výbornej zápas, ale nemůžu si pomoct, ale mohlo toho tam padnout i víc Arsenal, CFC, United bez bodu výborně Už se nemůžu dočkat až tam naběhne Moura - Son včera ukázal, že strašně moc potřebuje pořádnou konkurenci ... to jak to do prázdný nepřihrál Harrymu a radši to narval do golmana mě totálně nasralo

Reagovat
Busby babes

http://www.espnfc.com/blog/the-match/60/post/3366441/manchester-united-paul-pogba-problem-was-highlighted-in-defeat-at-tottenham

For one thing, it takes Pogba away from the position in which he is most dangerous to the opposition, but it also leads to Mourinho asking him to do a job is simply isn't equipped to carry out. Pogba cannot tackle, his heading is poor and he does not sniff danger like a more naturally-defensive player. He also lacks the discipline to sit deep.

Presny. Doufam, ze to Zoze videl taky. Musime to stavet kolem Pogby, ne na tom, aby hrali vsichni z tech utocnych hracu. Vcera nas Spusr v te zaloze naprosto prehrali, protoze nas tam proste pokazde precislili. Navic teda podali skvelej vykon, to se jim musi nechat. Takticky presnej, nedali nam vubec prostor.

Reagovat
r.mrazik

fakt nevim,proc tam mourek nedal radeji herreru nebo matu,kdyz videl,ze je potreba v te zaloze udrzet mic a dostat tam hrace navic...

Reagovat
Busby babes

presne, tohle fakt nechapu. vcera Mou udela vsechno, ale uplne vsechno spatne. Prejde na 3 clenou zalohu, ale zaroven stahne Pogbu?

Reagovat
r.mrazik

vubec se mu ten zapas nepovedl...takticky uplne mimo vzhledem k vyvoji zapasu a jak to vypadalo a dopadlo

Reagovat
Grahf

mourinho sa angažoval práve kvôli tomu, že mal byť brilantný strateg a taktik, ale on to vôbec nezvláda. Dávať pogbu na dm je čistá amaterčina, všetci mu to trepú o hlavu a on si ide furt svoje.

Reagovat
r.mrazik

tak on takovy vybuch nema casto...

tenkrat to jednou,dvakrat zesral ke konci,kdy to moc zatahl a daval tam same stopery a souper vyrovnal v zaveru...

ale ze by ho nekdo tak vyskolil jako ted slepice? to si moc nepamatuju...

kazdopadne jeho tahy nechapu....nechapu nakup alexise,nechapu pogbu vedle matice v 4231...younga na levym beku,kdyz shaw hral tak dobre...martiala pak napravo...

a vcerejsi stridani taky nechapu...

Reagovat
Busby babes

nevladl tenhle zapas. A ani tady Pogba nehral DM. Ale to je fuk no.

Reagovat
Grahf

proti silným nehraje skoro nikdy dobre.

Reagovat
Busby babes

navic teda treba tu uvodni situaci probirali na videu a hrace na to upozornoval, ze Tottenham tohle zkousi. A stejne k tomu pak pristoupili naprosto nedusledne.

Reagovat
mithro

skoda, ze nikoho teraz nepodpisali do tej zalohy, takto to bude boj az do leta.

Reagovat
habinity

Sanchez nam to nejako narušil,,,, ináč som zneho prekvapený stále centruje a vôbec nevie obísť hráča smerom dopredu..

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Bozi zapas, Poche Mourinha roznesl na kopytech. Za me MOTM Moose, takhle dominovat ve velkem zapase ho uz chvili nepamatuju. Skvele zahral cely tym krome Sona. Jako pohyb dobry do sanci se dostaval i neco vytvoril pro spoluhrace a kazdy mu to sobceni odpusti, kdyz mu to tam pada. Ale ja jsem tady i po tom jednom galapredstaveni kde mel 2+1 varoval, ze i ty golove situace resil proste napicu. S Liverpoolem tam chci od zacatku Lamelu. Vcera meli ManU odjizdet s burem...

Reagovat
smazaný uživatel

A teda nevim jestli nas nejlepsi vykon v sezone, na to bysme museli promenit vic sanci, ale urcite nejlepsi od zapasu s Liverpoolem. Takhle hladove po vitezstvi nas clovek hned tak nevidi. Skoda ze na Anfieldu takovy vykon nehrozi. Teda hrozi, ale ne od nas...Kazdopadne s takovym vykonem bych z Juve nemel zadny strach...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Liverpool čekám rotacim, tj. asi všichni Rose, Sissoko, Wanyama a možná už i Moura (i když netuším, jak na tom bude s fyzičkou), ale kdyby se hrálo až za týden, úspěšnou sestavu bych neměnil. Son odehrál celkově skvělý zápas, ale každý si z toho bere jen to, že nenahrál do prázdný miláčkovi Harrymu

Reagovat
smazaný uživatel

Milackovi Harrymu? I kdyby tam stal Sissoko, tak to proste musi namazat, ale to by Sonny musel nekdy ve vapne odlepit oci od mice a vypnout tunelove videni smer brana. Jako ja ho mam strasne rad, ale v tomhle je jeho slabina, to musi videt kazdy.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Nevím, čemu se směješ. Tohle si stopku zaslouží a tady to chování Vertsa docela sráží, jinak by byl naprosto fenomenální.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ty Vertsovy picoviny taky nesnasim, ale zrovna tohle mi prijde celkem soft. Mozna mam divny metr, ale tady ty tahanice/strkanice mi v takovych zapasech neprijdou jako nic extra.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluve o tom, ze picusek Herrera mu sam vleze do cesty a o hlavu vetsimu chlapovi jakoze dava rameno. Taky bych ho zahodil, medku jednu podvratackou.

Reagovat
r.mrazik

prvni kontakt/zatahani za vlasy od vertse kdyz ma ander hlavu dole,pak mu hrabne do ksichtu,ale muze za to herrera,kterej mu vleze do cesty....logika guma

Reagovat
smazaný uživatel

Zatahani za vlasy? Tak na to je teda ten zaber moc napicu, abych tam tohle videl. Me prijde ze mu ukazuje aby vstaval...

Reagovat
r.mrazik

kdyz dostal young za tu ranu pri rohu,tak tohle si zaslouzi taky

idiotska reakce od Vertse

Reagovat
mithro

urcite, FArgie

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ho chcel z lutosti objat

Reagovat
Svatej

hroznej píčus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Zvladej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele