25. kolo
31.01.2018 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Statistika naplněna: Newcastle si rozdělil body s Burnley

Newcastle se sice v domácím utkání s Burnley ujal vedení, to mu však nevydrželo, výsledkem se stala remíza 1:1. "Straky" tak nedokázaly vylepšit domácí bilanci a zůstávají těsně nad sestupovým pásmem...

Severoanglický celek do utkání nasadil Kenedyho a byl to právě brazilský útočník, kdo byl od prvních minut nejaktivnějším hráčem na trávníku. Kmenový hráč Chelsea měl také první šanci, když zpoza vápna napřáhl a projektil od jeho kopačky následně zamířil do břevna.

Když už mohl odpovědět Arfield, kulatý nesmysl mu utekl a Cork se následně dožadoval odpískání pokutového kopu, sudí Hooper ovšem na jeho snahu nereflektoval. Když už se poté hostující strana dočkala očekávaného gólu, nemohl být vinou předchozího faulu uznaný.

Nedáš - dostaneš. Bardsley nedovolenými prostředky zastavil pronikajícího Kenedyho a tentokráte už se penalty přece jen pískala. Odpovědnost vzal na svá bedra Joselu ale Pope jeho střelu dokázal zneškodnit! Pope následně špatným odkopem vyslal do šance Barnese, ten udržel pověstné nervy na uzdě, ovšem pohotovou střelou z voleje nakonec netrefil prostor branky. A ten samý hráč neuspěl ani krátce po obrátce, kdy ve stoprocentní šanci trestuhodně přestřelil.

Otřepané pravidlo se však nakonec přece jen ukázalo: Lascelles si naběhl na rohový kop a nekompromisní hlavičkou zavěsil - 1:0! Pro Clarets to byl obrovský šok a to ještě mohl vzápětí zvýšit náskok aktivní Joselu, jeho přízemní křižná střela ale vymezený prostor minula.

Činit se musel také Darlow, jenž pohotový střelecký pokus zneškodnil. Nakonec se však obě zainteresované strany rozešly smírně, když za hosty se štěstím vyrovnal Vokes!

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

třetí trefený match

Reagovat
smazaný uživatel

jo dobry, sam cumim

Reagovat
Beros

3 body... Nutně!!!!!!!

Reagovat
vanGomm

Na 1.poločas tip 1

Reagovat
NuFc23

1:0

Reagovat
kissak

musí se vyhrát jinak jsem v řiti

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele