25. kolo
31.01.2018 21:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Manchester United 2:0

Šlágr kola dopadl poněkud překvapivě zcela jednoznačně ve prospěch domácího Tottenhamu, který svého soka přehrál ve všech ohledech a po výborné první půli zcela zaslouženě zvítězil v poměru 2:0.

Spurs měli ve Wembley skutečně raketový nástup, první branka totiž padla již po jedenácti vteřinách. Dlouhý míč Vertonghena prodloužil Kane k Dele Allimu, od něj se balón šťastně odrazil přímo k Eriksenovi, který jej z hranice malého vápna pohodlně dopravil do sítě. United odpověděli šancí Lingaarda, kterého pěkným pasem vysunul Pogba, šanci však zmařil včasným vyběhnutím brankář Lloris. Další šance připadla na kopačky Harryho Kane, anglického forwarda si našel pěkný pas Eriksena, jeho zakončení však De Gea pohodlně zneškodnil.

Ještě před poločasovou pauzou se však skóre znovu měnilo. To si centrovaný míč Trippiera do vlastní sítě nešťastně srazil Jones a Tottenhamu tak daroval dvoubrankové vedení. Zareagovat mohl prakticky okamžitě Martial, ovšem jeho střelu Lloris vytáhl na rohový kop. Před poločasovým hvizdem také došlo k souboji mezi Valenciou s Dele Allim a ačkoliv to vypadalo, že obránce Manchesteru United spáchal faul uvnitř vlastního pokutového území, penalta se nekopala.

Po pauze mohl náskok domácího týmu zvýšit Eriksen, jeho střela však těsně minula hostující svatyně, do velmi dobré šance se dostal i Son, ovšem v zakončení jen nastřelil španělského brankáře. A když přesně nemířil ani Harry Kane, dospělo utkání k pohodlnému vítězství Spurs, kteří se tak přiblížili čtvrté Chelsea na pouhé dva body.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2 drzim palce

Reagovat
popltak

Kubajs - lehni.

Reagovat
smazaný uživatel

Martajs - vypadni jak jste hrali sasku cerveny

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
diastan

2:1

Reagovat
Vsadim gule

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Aurier?, Davinson, Vertonghen, Davies - Dier, Dembelé - Eriksen, Bamidele, Son - Kane

Neverím nám, tipujem prehru 0:1. Dúfam, že Aurier bude k dispozícií, Trippier je v hrozostrašnej forme. Veľa závisí i na tom, či sa dá Eriksen dokopy.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Dier, Davinson, Vertonghen - Sissoko (Aurier), Wanyama, Dembelé, Davies - Alli, Kane, Son (Eriksen) vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

Nám?? Ty hrajes tiež??

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč. Preklep, samozrejme Tottenhamu neverím.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez dá dnes prvý gól

Reagovat
smazaný uživatel

No dnešný zápas možno jednoducho zhodnotiť tak, že Tottenham hral dnes presne to, čo za čias Sira Fergussona hrali práve United, čiže pevná obrana, jednoducho a účelne v zálohe a kreatívne a rýchlo v útoku, naopak dnešný United obrana chaotická, v zálohe komplikovane a s množstvom strát a útok absolútne nezladený, a ako čerešnička na torte výkon absolútne bez duše a s tým sa jednoducho proti súperovi ako je dnes Tottenham nedá takto počítať čo i len s bodom, no najhoršie na tom je, že v dnešnom United sa nenašiel hráč, ktorý by to na seba vzal, či už herne, alebo aspoň motivačne, ako to bolo napr. za Fergussonových čias, keď napr. si pamätám zápas na Arsenale, ešte na Highburry, sezóna 2004/2005, kedy United tiež veľmi skoro prehrávali tuším 1:0 alebo 2:0 a nevedeli si rady, a vtedy sa zranil hráč Arsenalu a ošetrovali ho priamo na ploche a vtedy nastúpil Roy Keane, ktorý počas tohto ošetrovania doslova každému spoluhráčovi priamo zo srdca a dôrazne dohovoril a zápas napokon skončil 2:4, a dnes na to United tiež mali príležitosť v jednom momente prvého polčasu, ale žiaľ nič neprišlo

United dnes na Tottenham jednoducho nemali a ťažko by sa v ich kádri našiel hráč kvalít Eriksena, Alliho a Kanea

Sorry za dlhu vetu, ale nechcelo sa mi dávať bodku a potom caps

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Utd dnes bez šance na body

Reagovat
t0mmy33MCFC

Phil Jones pro me uz dlouhou dobu nejvetsi sympatak v Utd

Reagovat
Vsadim gule

Včera na co united sáhli to se nedařilo. ale vůbec nic. To se pak člověk muže snažit sebevic ale když to nejde tak to proste nejde to bylo vidět. Dlouho sem neviděl takhle špatnou hru united. Ani jeden hráč nehrál ani průměr. Kohouti naopak hrály paradně a šlo jim to celkem samo. Vyhráli zaslouženě i když si myslím ze hratelny byly..

Reagovat
tnt03

Reagovat
tnt03

Co to tam bylo s tím Fellainim? V 63. na hřiště a v 70. zase ven Jako díval jsem se na to a z našich hráli špatně všichni. To musel něco říct na Mourinha, nebo zranění, nebo netuším. Ale celkem vztek chytal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele