Premier League - souhrn 20. kola: Oba kluby z Manchesteru vyhrály

28.12.2021, 17:57, aktualizováno 30.12.2021, 23:08
Komentáře a souhrny
Cristiano Ronaldo (© AFP)
Manchester United na závěr tohoto roku zdolal Burnley. Man City vyhrál na půdě Brentfordu a tabulku vede už o osm bodů, jeho rivalové totiž ztráceli. West Ham rázně ukončil čekání na výhru a veze body ze hřiště Watfordu, trefil se i Tomáš Souček. Tottenham nezužitkoval dlouhou přesilovku a jen remizoval se Southamptonem, Crystal Palace neměl problémy s Norwichem...

Manchester United - Burnley FC 3:1

30.12.2021 21:15

Góly: 8. Scott McTominay, 27. Ben Mee (vl.), 35. Cristiano Ronaldo - 38. Aaron Lennon

Manchester United porazil v zápase dvacátého kola Premier League Burnley 3:1. Všechny branky padly už v prvním poločase, za domácí si je připsali Scott McTominay a Cristiano Ronaldo, vlastní gól si vstřelil Ben Mee. Následně snížil na konečných 3:1 Aaron Lennon.

Už ve čtvrté minutě se mohli dostat do vedení hosté. Harry Maguire odkopl balon jen k autové čáře a tam si jej získali zpět hráči Burnley. Po chvíli do vápna odcentroval Dwight McNeil, který našel úplně neobsazeného Chrise Wooda, jehož hlavička však mezi tři tyče nezamířila. O dvě minuty později měli šanci i domácí, když se za obranu dostal Cristiano Ronaldo, jenže míč po odskoku netrefil úplně ideálně a těsně minul horní růžek brány Wayneho Hennesseye.

V osmé minutě už však Man Utd skóre otevřel. Nejprve z pravé strany pálil Mason Greenwood, jenže jeho pokus hosté zablokovali. Poté si na vápně Ronaldo ne úplně ideálně zpracoval míč, čímž však připravil ideální palebnou pozici pro Scotta McTominaye, jehož přízemní rána skončila přesně u tyče. Hennessey se natahoval marně. Zanedlouho navíc přesprintoval půlku hřiště s míčem Luke Shaw, jehož následná dělovka jen těsně minula branku hostí.

Ve 27. minutě přenechal balon na levé straně Shaw pro Jadona Sancha, ten se poté vydal na zajímavé sólo. Prošel do pokutového území, kde zpětnou kličkou obešel Tarkowskiho, jenže rázem proti sobě měl další dva soupeře, a tak vypálil. A měl štěstí, jelikož jeho pokus mírně tečoval Ben Mee a díky němu tak balon zapadl přesně k tyči. Pot ve vápně pálil z dobré pozice Ronaldo, ale prováhal ideální moment a hosté jeho střelu zblokovali na roh.

Jenže pak už to začalo vypadat na debakl, protože United ve 36. minutě přidali třetí gól. Sancho z pravé strany našel na hranici pokutového území Scotta McTominaye, jenž vyslal krásnou ránou, kterou ale dokázal Wayne Hennessey vyrazit. S jeho smůlou však jen do tyče, od níž se balon odrazil na malé vápno přesně na kopačku Cristiana Ronalda, a ten už měl velmi snadný úkol.

O dvě minuty později se však skóre znovu měnilo. Aaron Lennon využil zaváhání v rozehrávce Red Devils a namířil si to rovnou k bráně. Míč si navedl na střelu chytře tak, aby měl De Gea zakrytý výhled přes bránícího Maguirea a poté poslal přesnou střelu ke vzdálenější tyči, pro kterou už se španělský brankář natahoval zbytečně.

V závěru zápasu se mohl do statistik výrazněji zapsat Matěj Vydra, jenže centr za obranu si nedokázal zpracovat. Jinak by šel sám na bránu. Poté, co Ronaldo napálil jen boční síť, se už skóre neměnilo.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Manchester City 0:1

29.12.2021 21:15

Góly: 16. Phil Foden

Manchester City dokráčel v posledním střetnutí tohoto roku ke svému desátému vítězství za sebou v rámci Premier League a stvrdil své dosavadní suverénní postavení na čele tabulky. Je pravda, že tentokráte jeho tříbodový skalp nevykázal vyloženě dominantně prvky, jako tomu bylo v předchozích třech případech, jeho soupeř z Brentfordu každopádně hrozil sporadicky.

Domácí vstoupili do utkání poměrně aktivně, už po čtvrthodině hry se málem dočkali vstřelené branky, kterou mohli zaznamenat poté, co Wissovu přihrávku tečoval bránící Rúben Dias směrem k vlastní bráně, naštěstí pro něj však zasáhl gólman Ederson Moraes. Wissa pak mohl úřadovat znovu, nebýt dalšího zákroku Edersona Moraese a zásahu beka Joaa Cancela.

Uběhlo jen pár okamžiků od těchto dvou nepříjemných momentů, kterým hosté čelili, když se sami ujali vedení, které posléze nakonec udrželi až do závěrečného hvizdu sudího Coota. De Bruyne vyslal centr z pravé strany na bližší tyčku, kam si naběhl Foden balancují na hranici ofsajdu a balón jemně prostrčil za záda gólmana Álvara Fernándeze. VAR mu poté jeho trefu posvětil.

Foden prahnul po dalších gólech, hned po obrátce hlavičkoval po další pobídce De Bruyneho mimo, v 50. minutě dokonce rozvlnil síť, nacházel se ale v ofsajdu, čili se skóre nehnulo. Ani sám De Bruyne v 66. minutě nenavýšil náskok, jeho střela narazila do tyčky, a v 87. minutě kvůli ofsajdu neskóroval jeho spoluhráč Aymeric Laporte, jehož usvědčilo nakonec až video.

I tak si Citizens došli pro vítězství a upevnili si vedení v tabulce Premier League.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Brighton & Hove Albion 1:1

29.12.2021 20:30

Góly: 28. Romelu Lukaku - 90+1. Danny Welbeck

Chelsea doma herně a nakonec ani výsledkově nezvládla utkání proti Brightonu a zaznamenala třetí remízu z posledních čtyřech zápasů, v tomto kole dopadla jenom o něco málo lépe než Liverpool. O dva body přišli Blues až v samotném závěru.

Svěřenci Thomase Tuchela přitom měli lepší vstup do utkání a v sedmnácté minutě hasil chybu při vyběhnutí Robert Sánchez, po přistrčení od Mounta zakončoval Azpilicueta a španělský brankář vytěsnil na tyč. Ve 28. minutě už byl bezmocný a znovu u toho byl Mount. Ten rozehrál rohový kop, na malém vápně si našel prostor Lukaku a svou hlavičku namířil k tyči - 1:0. Fanoušci na tribunách tak alespoň částečně vytěsnili z mysli několik minut staré zranění Reece Jamese.

Brighton na nepříznivý vývoj zareagoval zvýšenou aktivitou a před odchodem do kabin se musel vyznamenat Mendy, z hranice pokutového území dobře pálil Lallana a senegalský reprezentant vyrážel na roh.

Po změně stran se nejprve červenal Callum Hudson-Odoi, když mizerně vyřešil přečíslení dva na jednoho. Na opačné polovině hřiště pak sledoval hned dvě velké možnosti Brightonu. O několik desítek vteřin mířil těsně vedle Neal Maupay, po hodině hry se za obranu dostal Mac Alister a Mendy mu nedovolil zakončit, hostující záložník tak zvolil náhradní variantu a po jeho přihrávce zablokoval Rüdiger obrovskou šanci Maupaye.

Chelsea se každopádně nedařilo dostat utkání pod kontrolu, nedokázala přidat pojistku a nakonec za to zaplatila v první minutě nastavení. Svým povinnostem nedokázali dostát Rüdiger s Chalobahem, mezi nimiž si na centr naskočil Danny Welbeck a zamířil do stejných míst jako v prvním poločase Lukaku - 1:1.

Více informací k zápasu

Leicester City - Liverpool FC 1:0

28.12.2021 21:00

Góly: 59. Ademola Lookman

Liverpool měl v prvním poločase hned několik příležitostí ke skórování, tu největší spálil Mohamed Salah, který neproměnil penaltu a následnou dorážku namířil do břevna. A tak po přestávce udeřil Adama Lookman a Lišky už vedení obětavě ubránily.

Podle očekávání se Reds rychle nastěhovali na polovinu domácích a trpělivými kombinacemi hledali skulinku v jejich zformované obraně. Zároveň na Foxes velmi nepříjemně doráželi při rozehrávce a rychle zas získávali balón zpět. Z jejich herní převahy nakonec ve 14. minutě rezultovala penalta, kterou sudí Michael Oliver nařídil po jasném faulu Ndidiho na Mo Salaha. Egyptský fenomén se sám postavil k penaltovému puntíku a byl blízko dalšímu zářezu na své gólové pažbě v aktuálním ročníku. Jenže. Salah svou střelu umístil dost mizerně a pozorný Schmeichel jeho pokus bravurně vyrazil! Salah se dostal ještě k okamžité dorážce, nicméně selhal podruhé! Z hranice malého vápna hlavičkoval jen do břevna, od nějž se míč odrazil mimo nebezpečí pro domácí celek. Nečekané zaváhání nejlepšího střelce Premier League.

Dánský brankář se pořádně zapotil i ve 22. minutě při stříleném centru Oxlade-Chamberlaina. Foxes tak dále odolávali, ovšem tlak Kloppovy družiny neustával. Lišky jednoznačně vsadily na tuhou defenzivu s rychlými brejky, k těm se ale zatím ne a ne dostat. Naopak ve 32. minutě byl blízko prvnímu zásahu Mo Salah, ale zblízka nepřekonal skvěle postaveného Kaspera Schmeichela, který nadále držel naděje svého týmu.

Až ve 35. minutě se poprvé předvedl také domácí Leicester a po skvělé výměně míče se do tutovky probojoval Jamie Vardy. Jeho střelu ale na poslední chvíli skvěle zablokoval Joel Matip. Lišky zjistily, že to jde a v krátké době se do výborné pozice dostal také James Madison, jenže zakončení z malého vápna mu vůbec nevyšlo.

Po změně stran se v 55. minutě dostal do velké šance Mané, který se po kolmici Joty ocitl sám proti Schemichelovi. V tutovce však přestřelil a brzy litoval. V 58. minutě totiž z ničeho nic rozjásal King Power Stadium Ademola Lookman, který byl na place jen nějaké dvě minuty. Po rychlé akci se po levé straně příliš snadno protáhl Dewsbury-Hall, který ideálně našel naběhnutého Lookmana a ten skrytou střelou podél obránce otevřel skóre!

Klopp následně poslal na hřiště Firmina a Reds vrhli veškerou snahu do vyrovnání. Čas ale utíkal velmi rychle a šance nepřecházely. V 86. minutě pálil nebezpečně po rohu Van Dijk, ale Schmeichel byl opět na svém místě. Autobus Lišek ve vápně nakonec odolal a Liverpool tak zažil druhou porážku v sezóně.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Norwich City 3:0

28.12.2021 16:00

Góly: 8. Odsonne Édouard (pen.), 38. Jean-Philippe Mateta, 42. Jeffrey Schlupp

Domácí rozhodli o svém jasném vítězství už v prvním poločase, kdy se postupně trefili Edouard, Mateta a Schlupp. Norwich naopak nepředvedl téměř nic a zaslouženě opět prohrál.

Crystal Palace se poslední zápasy příliš nevydařily a na svého dnešní soupeře z Norwiche proto od začátku nastoupili domácí pořádně zostra. A v 7. minutě dostali velkou příležitost k otevření skóre, když hostující McLean ve vápně jednoznačně fauloval Hughese a Eagles dostali možnost pokutového kopu. K tomu se postavil Odsonne Edouard a prudkou umístěnou ranou k tyči nedal Gunnovi šanci.

Vedoucí branka dodala domácím sebevědomí a v pohodě kontrolovali vývoj zápasu. Až v 37. minutě poprvé zahrozil Norwich, jenže Tzolis nezvládl v dobré pozici ve vápně zakončení. A tak přišel okamžitý trest na druhé straně a Jean Philippe-Matetu ve 38. minutě navýšil už na 2:0. Mateta byl na konci rychlé kombinace Orlů, kdy po dlouhé přihrávce na pravé straně načasoval ideální moment na zpětný pas Edouard a právě Mateta uklidil míč z první nekompromisně do sítě.

Kanárci měli v tu chvíli určitě v hlavě nedávný debakl s Arsenalem 0:5 a jejich slabý výkon podtrhl ve 42. minutě třetím gólem Eagles záložník Jeff Schlupp. Odsonne Edouard se snažil obejít ve vápně několik soupeřů, ale o míč přišel. Ten se však příhodně odrazil právě ke Schluppovi a jeho tvrdou ránu z úhlu nedokázal hostující gólman lapit.

Druhý poločas probíhal v mnohem klidnějším duchu, Schluppův pokus v 59. minutě skvěle zneškodnil Gunn, stejně jako krátce na to vychytal Guaita střílejícího Plachetu. Na další odpor se už však Kanárci nezmohli a Crystal Palace si tak v pohodě dokráčel pro zasloužené tři body.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Tottenham Hotspur 1:1

28.12.2021 16:00

Góly: 25. James Ward-Prowse - 41. Harry Kane (pen.)

Antonio Conte nadále čeká na první porážku na lavičce Tottenhamu. Poslední zápas roku 2021 si přesto za rámeček nedá. Jeho tým totiž v Southamptonu nevyužil dlouhé přesilovky a po Ward-Prowsově trefě dokázal jen vyrovnat Kanem.

Jako první rozvlnili síť Spurs, konkrétně to byl Davies. Ten se ovšem při náběhu na hlavičku po standardní situaci nechal nachytat v ofsajdovém postavení. Namísto toho tak otevřeli gólový účet utkání domácí. Po autovém vhazování odehrál Alli balón jen k Jamesi Ward-Prowseovi, jemuž volej sedl náramně a skončil na zadní tyči mimo Llorisův dosah.

Zlomový moment se ovšem odehrál v závěru první půle. Salisu v pokutovém území zezadu atakoval Sona, což sudí vyhodnotil jako nedovolený zákrok. Navíc jej ocenil žlutou kartou, která byla pro ghanského obránce už druhou a ten tak musel do šaten. Aby pohrom pro Saints nebylo málo, Harry Kane penaltu proměnil a vyrovnal.

Po návratu ze šaten se Kaneovi podařilo dokonat obrat - tedy alespoň si to se svými spoluhráči myslel. VAR totiž při jeho náběhu na Winksův pas odhalil milimetrové ofsajdové postavení a branka tak nemohla být uznána. Tottenham měl jinak během druhé půle jasnou převahu, ovšem vsítit regulérní gól se mu nepovedlo. Poté, co v nastavení neuspěli ani Kane, ani Gil, si tak domů odvezl pouze bod.

V tabulce se tak nechal předstihnout West Hamem a patří mu aktuálně šestá příčka, na všechny soupeře výše v tabulce má ovšem dva zápasy k dobru. Southampton se naopak díky tomuto bodu vyšvihl alespoň na čas před Brentford.

Více informací k zápasu

Watford FC - West Ham United 1:4

28.12.2021 16:00

Góly: 4. Emmanuel Dennis - 27. Tomáš Souček, 29. Saïd Benrahma, 58. Mark Noble, 90+2. Nikola Vlašić

Na začátku vše díky Dennisově brance vypadalo pro Watford růžově, konečný výsledek si ovšem za rámeček nedá. Po velkém obratu West Hamu, o který se postarali Souček, Benrahma, Noble a Vlašić totiž prohrál 1:4.

Hned první větší šance utkání přinesla Hornets vedení. Emmanuel Dennis si dobře poradil na hranici vápna se dvěma obránci, navedl si míč do středu a následně ranou do šibenice zavěsil. Srovnáno mohlo být velmi brzy, to by ovšem Benrahmův pokus zpoza vápna nesměl skončit na břevně.

Co nezvládnul on, to dokázal v sedmadvacáté minutě Tomáš Souček. Ten si naběhnul na Bowenovu průnikovou přihrávku a následně přesně k bližší tyči překonal gólmana. A jen o pár desítek sekund později se dočkal i sám Said Benrahma. Tentokrát dostal přihrávku ze strany od Antonia, načež si s brankářem i se štěstím poradil.

Po návratu ze šaten udeřili Kladiváři potřetí. Bowenova trefa ale nemohla být uznána, jelikož jí předcházel Součkův faul. Na opačném konci hřiště se musel činit Fabianski proti Sissokově střele. Podruhé v krátkém sledu přišlo záhy do hry video, tentokráte se zkoumal Bachmannův souboj s Bowenem.

Sudí dospěli k závěru, že šlo o nedovolený zákrok a kopala se penalta. Té se ujal Mark Noble, který s přehledem proměnil. West Ham pak po dlouhý čas jen kontroloval vedení, načež v nastaveném čase vsítil svou čtvrtou branku. Po pravé straně se pěkně prosmýkl Bowen, ten následně naservíroval balón k Nikolu Vlašićovi, jemuž už zakončení do poloodkryté klece nedělalo problém.

V samotném závěru pak mohl skóre alespoň korigovat Emmanuel Dennis, protiútok dvou hráčů na jednoho však zakončil trestuhodně - napálil totiž jen vybíhajícího Fabianského. Hammers tak vedení udrželi a po dlouhé době zvítězili.

V tabulce se tak vrátili na páté místo, byť Tottenham a Manchester United mají v dohrávkách velkou šanci je předstihnout. Ztráta na čtvrtý Arsenal aktuálně činí čtyři body. Watford naopak nezvládl už pátý zápas v řadě a i přes relativně produktivní ofenzivu se tak nachází až na sedmnácté příčce. Stejně jako v případě West Hamu i Hornets mohou být předstihnuti v dohrávkách, a to Burnley.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City20162251:1250
2.Chelsea FC20126243:1442
3.Liverpool FC19125250:1641
4.Arsenal FC19112632:2335
5.West Ham United1994634:2531
6.Manchester United1894530:2631
7.Tottenham Hotspur1793522:2030
8.Wolverhampton Wanderers1874713:1425
9.Leicester City1874731:3325
10.Brighton & Hove Albion1859417:1824
11.Crystal Palace1958627:2723
12.Aston Villa18711024:2822
13.Southampton FC1949620:2921
14.Brentford FC1855821:2520
15.Everton FC1754821:2919
16.Leeds United1837818:3616
17.Watford FC17411222:3513
18.Burnley FC1618715:2411
19.Newcastle United19181019:4211
20.Norwich City1924138:4210
Zbývající zápasy
28.12. 13:30Arsenal FC - Wolverhampton Wanderers
28.12. 18:30Leeds United - Aston Villa
30.12. 20:30Everton FC - Newcastle United

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (556)

Přidat komentář
Mates_Matesović

Ztracený dva body, v tom závěru nám tam něco spadnout mělo. Co se dá dělat, v sobotu povinný tři body s Watfordem.

Reagovat
Mastný Chobot

Walker-Peters skvelý výkon

Reagovat
Gunner14

To bylo keců, jak Tottenham a United mají zápasy k dobru oproti Arsenalu. A hned první zápas k dobru oba projebou proti týmům ze spodku tabulky, které jsme úplně v klidu přejeli

Reagovat
SunFells

Mají teď Watford venku a pak nás doma a vzhledem k tomu, že my teď máme City, tak klidně můžou být před námi za dva zápasy a pořád mít dva zápasy k dobru.

Reagovat
Gunner14

No a nebo to bude úplně naopak a můžou se sáňkovat. Stejná domněnka jako ta které jsem se vysmál nahoře.

Já jsem mega rád za to v jaký pozici jsme, máme body do tabulky a zatím jen 1 odložený zápas skrz COVID. Zatímco Tottenham a United se o ty pomyslný body teprve budou snažit ( snad ve stejném duchu jako včera a dnes)

Reagovat
jk

Zejména proto, že konzistence je poznávacím znamením woolwiche pod Artetou.

Reagovat
Jkb

Last Boxing Day, Emile Smith Rowe made his first Premier League start under Mikel Arteta...

Most points won since that day:

▪️ Man City (110)

▪️ Arsenal (82)

▪️ Chelsea (80)

▪️ Liverpool (79)

A ano máme nějaké zápasy odehrány navíc a zdaleka nemáme tak kvalitní tým jako City, Liverpool a Chelsea

Reagovat
jk

Neutěšovali jste se nějakou takovou tabulkou s portem bodů od vánoc i na jaře, když jste zase skončili na 8. místě?

Reagovat
Jkb

Furt lepší než hrát konferenční ligu a z ní se pakovat po skupině.

Reagovat
jk

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gunner14

Co to je za slepičí porovnání? Porovnáváš to, že začal hrát jiný hráč v základu vs kalendářní bodování

Reagovat
jk

Jo aha, tak tam šlo o tohle

Reagovat
Gunner14

Nepochopil,ale to jsem čekal

Reagovat
Nizzie

Borec je trochu pomalejší, na něj musíš jen s jednoduchými věcmi.

Reagovat
jk

Nepochopil co? Že ESR a jeho 10+6 za kalendářní rok nasměruje woolwich do T4?

Spíš se divím tomu, že připisujete zásluhy na tom kde jste, jednomu hráči a ne tomu týmu, který se tam Arteta snaží uplácat. Ale proti gustu..

Reagovat
Nizzie

Tak aspoň že vy jste konzistentně k smíchu už staletí.

Reagovat
smazaný uživatel

2 zapasy 'k dobru' je trosku blbe vyjadrenie pretoze nebude to muzstvo hrat o 2 zapasy viac ako ostatni...vsetci odohraju 38 kôl. Skor by som to formuloval tak ze maju proste odohrane o 2 zapasy menej. A kedze Arsenal uz tie zapasy odohrane ma tak ma aj body...no muzstvo ,ktore ma tie zapasy 'k dobru' ich nemusi zakonite vyhrat pri tej forme - neforme MU a Tottenhamu ked maju problem so skorovanim

Reagovat
Jesfey

Když ti rozhodčí neuzná góly, tak asi vyhrát nemůžeš

Reagovat
SunFells

LOL

Reagovat
puji

Když je dáš regulérně, tak vyhrát můžeš.

Reagovat
Jesfey

Můžeš, ale s Taylorem očividně ne.

Reagovat
SunFells

Jakto? Dali jste jeden, uznal vám ho.

Reagovat
puji

Reagovat
O.Giroud

ved ked ti neuzna tak daj dalsi, lol

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Kuchta

Reagovat
puji

Spurs ještě dva zápasy k dobru. Spurs navíc aspoň nějaký top tým porazili + slusna remíze s Liverpoolem. A vás dal MU i s náhradním trenérem, takže tyhle rozbory kdo koho porazil jsou v PL dost smesne.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Gunner14

Tak možná jde o to, že dost směšné bylo už to jak fans z jejich řad vytahovali to, že mají zápasy k dobru, zatímco Arsenal sbíral po 3 bodech do tabulky.

Body > zápasy k dobru.

Reagovat
puji

Tak to je snad logické, že body jsou víc, než zápasy k dobru.

Reagovat
Gunner14

Očividně ne, jinak bys tenhle komentář ani nečetl.

Reagovat
bbbauch

Si nekdo dovolil podotknout fakt, ze maj jiny tymy zapas k dobru? Rychle, zaloz o ty nehoraznosti vlakno na ef

Reagovat
Gunner14

Však, ať si podotýkaj co chtěj, já se jen směju jen tomu, že oba zmíněné týmy projebali hned ten první zápas ze 3

Reagovat
sejber

nemaj hlavu v oblakoch , mozes byt yrpko sklamany

Reagovat
iamek

Spurs

Reagovat
Jesfey

Rozumný člověk by se sledováním té proradné ligy skončil, ale já ne. Já si ten fotbal prostě pustit musím, abych sledoval tyto rozhodčí na úrovni naší třetí ligy pískat zápasy, ve kterých jde o miliony/miliardy eur.

Reagovat
Jkb

miliardy eur?

Reagovat
Jesfey

Děkuji za upozornění, přemýšlel jsem, jestli mluvit v eurech nebo korunách, tak jsem to tam praštil oboje.

Reagovat
Coutinho10

WHU super odpověď na poslední nevydařený zápasy + i na to, že i tento zápas se nevyvíjel ideálně a Watford hned vedl, takže super a hlavně Bowen se Součkem

Reagovat
Bayern +

Bez Rice a Fornalsa som neveril, konečne tri body po toľkej biede. Snáď na to naviažeme proti CP, aj keď kvôli tej obrane mám obavy. Predsalen nám to dnes Watford dosť uľahčil.

Reagovat
Remt

Kdy se mají stoperi vracet? Zouma to měl na pár týdnů ne? Ten bude tak měsíc mimo ještě hádám a Ogbona do konce sezony?

Reagovat
Bayern +

Tak. Verím, že Zouma by už po FA Cupe mohol byť aspoň na lavičke a následne by utvoril dvojicu s Diopom.

Reagovat
Remt

A Angelo out do konce sezony?

Reagovat
Bayern +

Ano.

Reagovat
SunFells

Chilwell to miss rest of the season following knee surgery.

Reagovat
SunFells

‘F**K off back to Chelsea’ the chant being sung by the Norwich fans towards Billy Gilmour at Selhurst Park

Reagovat
Gunner14

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pan.Antonin

Kam jsme ho to poslali hostovat.

Reagovat
Mimalu

Prý hraje strašně no... A vzhledem k tomu, že ho ani stáhnout nemůžeme, tak z toho akorát bude protrápený a hlavně ztracený zbytek sezóny.

Reagovat
kvasha16

uffff

Reagovat
Losinho

Reagovat
Rothbard

Souček

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Elliasson

Konečně se prosadil i Niko Vlasić. Paráda!

Reagovat
DieFohlenBMG

Součkovi v Anglii hrozně vyčítají, že oproti minulé sezóně nedává góly. Přitom měl loni touhle dobou jenom o gól víc a rozstřílel se právě na přelomu roku a během měsíce dal asi 5 gólů. Snad dnešní zápas konečně otevře Moyes a vrátí mu tu víc ofenzivní roli.

Reagovat
Snatus

On by těch golů měl více, ale neměl štěstí. Snad 2-3 goly mu zrušil VAR.

Reagovat
Nikikrew

Alex Král se dnes dočkal prvního startu v anglické Premier League. West Ham vyhrál 4:1 na půdě Watfordu, český záložník na trávníku strávil závěrečné desítky vteřin

....to vyznie dosť komicky

Reagovat
Rothbard

Chápu, že pro Slováka to zní divně, ale ano i hráč z CZ/SK může být hvězdou v PL.

Reagovat
Nikikrew

Čo?

Reagovat
Mastný Chobot

*hvězdou desítek vteřin v PL

Reagovat
Neutron

Kral je teda brutalnou hviezdou v PL

Reagovat
SunFells

Reagovat
meno

Reagovat
opretis

Král musí být fakt špatný při tréninku.

Reagovat
jk
Reagovat
20DollarsInMyPocket

O cem by se melo mluvit? Ze rameno je nove podpazdi, nebo co?

Reagovat
jk

O tom, že VAR v PL je sračka.

Reagovat
Salfovic

Nejen tam.

Reagovat
SunFells

Určitě ne při ofsajdech.

Reagovat
SunFells

To jo, dobře se tam dědové ztrapnili. To není o tom jestli Harry Kane někdy skóroval paží.

Reagovat
smazaný uživatel

zápas som nevidel, ale ak toto pískli ako offside tak je to smutné ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

"Have you ever seen @HKane score a goal with his armpit...?"

nevidel, ale beztak si nejaky taky gol narokoval

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
REPLIKATOR

Co s tím? Normální ofsajd

Reagovat
Front hell

Reagovat
Remt

Pamatuji já offside myslím sezonu-2 zpět když jste hráli s Liverpoolem. Nakreslili špatně čáry a nedali je ani ke kopacce našeho stopera, jinak by musel být Son v offsidu. Výsledek - vás uznany gól. Tohle mi přijde v poho, sice blbý, hraniční situace ale posouzeno OK. Byli doby kdy ty čáry ani neuměli správně nakreslit a vyhodnotit to.

Reagovat
Nizzie

Údolí slz, part už to ani nepočítám.

Reagovat
Cobra

Spíše by se mělo mluvit o neuznaném gólu po "faulu" na Forstera. To mi přišlo úplně absurdní rozhodnutí.

U tohohle prostě týpek za videem vzal výchozí bod paži(?) Kanea, která byla v offsidu.

Reagovat
jk

Mě třeba tohle posuzování offsidů už sere napříč ligou. Pokud bude na rozhodčí vyvíjen tlak aby se tipl začali zabývat tak jen dobře. Už před sezónou Mike Riley mluvil o tom, že se na tyhle hraniční situace zaměří ale jak vidno tak zas jen sliby.

Ten Fosterův vlastňák byl úplný bizár. Ale v tom nevidím nějakou systémovou chybu. Prostě jen další z řady selhání.

Reagovat
vitasrp

Ale on se na to zaměřil, udělala se změna v pravidlech, která říká, že pokud se ty čáry alespoň trochu překrývají, zůstává v platnosti rozhodnutí rozhodčího na hřišti. Problém je, že ta tolerance je malá - asi 5 cm - takže se pořád tyhle velmi těsné ofsajdy objevovat.

Reagovat
jk

Problémů je tam určitě víc než těsná tolerance. Od technologických záležitosti a snímkovací frekvence po lidský faktor a schopnost “nakreslit” to do správného pixelu.

Tohle je úplně stejná situace jako loni s Leedsem kdy měl Kane “za čarou” několik pixelů své kopačky.

Reagovat
vitasrp

Jo, to je pravda. Já jenom nechápu, proč tak brečíte a sdílíte si tady věci z twitteru, jak Riley říkal, že se na tohle nějak zaměří a bla bla bla a že se to nestalo. Přitom je od začátku sezóny daný tohle pravidlo a bylo jasný, že i tak se tu a tam nějaký těsný ofsajd prostě objeví - a tím nevyvracím, že to nasere.

Reagovat
jk

No protože se to nestalo. Ta úprava “prekrývající se čáry” ten problém offsidů, které neposkytují žádnou výhodu očividně neodstranila.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem ManCity k titulu.

Reagovat
Vánoční owník

Díky, šampioni!

Reagovat
diastan

Reagovat
Svatej

Hele prosimtě co je s Walkerem, ze nehraje? Ma smysl si ho ve fante drzet?

Stejná otazka u Grealishe, kterej prej mel s Fodenem nejakej pruser.. Ma to i u Jacka význam, nebo vydrzi Guardiola urazenej celej rocnik?

Reagovat
MCFC_8

Walker choroba...predpokladam, ze covid...Grealish/Foden cakam, ze dnes uz nastupia...Pep to bude rotovat

Reagovat
Svatej

Už jsem je málem vykopnul, díky za info...

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SunFells

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

už som to sem napísal, žiaľ z ropných peňazí postavili mašinu

Reagovat
Nikikrew

alibizmus

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mato178178

presne toto som cakal ale zabudol si ze teraz jr dolezite sa sustredit na boj o top 4

Reagovat
smazaný uživatel

Tak boj o TOP4 žádný nebude. Liverpool je jediný tým (v plné síle), který se dokáže City vyrovnat, ale je nutno být realista a přiznat si, že City je a bude tuhle sezonu prostě lepší.

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Olo klasicky převléká dresy, tentokrát už v půlce sezóny

Reagovat
Cobra

Reagovat
pospec7

Reagovat
Shottack

V prosinci se tituly nerozdávají.

Reagovat
Neutron

Olo neopustaj sa to co mate aku mentalitu, ked este ani koniec roku nie je a uz ides gratulovat k titulu superovi

Reagovat
PH8

Mají náskok 6 bodů a příští kolo 2 ztratí Blbý je, že je tak nějak jedno kdo se jim zraní, protože každého nahradí.

Reagovat
Salfovic

To zas bude nudná City League .

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

neporazit letošní, ještě k tomu rozpadlý Leicester

Reagovat
iamek

Hezky jsem pohřbil šance Liverpoolu na titul

Reagovat
LokoLFC

Neskutečný... těm dřevákům dá City 6 gólů a my nejsme schopný jim dát 1 posranej gól... no titul je na 95% v rukou City... a Klopp za dnešní střídání taky

Reagovat
Minister

No... tak kvôli čomu bude Klopp vyplakavat tentokrát?

Reagovat
ajouki

Liverpool dost smolná prohra, ale nutno uznat, že ten závěrečný tlak mají kvalitní. Ne vždy to vyjde, ale prakticky 15 minut udrželi míč ve hře a nedali Leicesteru ani sekundu na možnost zdržování. Jen jednu chybu udělal TAA hloupým faulem. Jinak to byly získané rohy, hra kolem vápna, kolmé příhry do vápna. Neporovnatelné třeba s Chelsea, která minulý měsíc několikrát prohrávala a posledních 20 minut nedokázala držet míč na soupeřově polovině natož mít tlak do brány.

Reagovat
pingla

vyjma prvních a posledních 10 minut celkem tragédie

Reagovat
Luc-Luc

Neporazit tenhle Lestr to je na pokuty, kazdopadne sanci bylo dost, nechapu, ze tam nic nespadlo...na city nemame, ti jsou jinde, tam jsou ztraty nepravdepodobny, tak snad udelame aspon druhy misto, Chelsea vypada, ze budou taky ztracet...

Reagovat
LokoLFC

Drihy misto je k hovnu... je uplne jedno, jestli budes druhej nebo ctvrtej, detem o tom vypravet nebudes...

Reagovat
aragorn

To není pravda. Druhý místo je pořád lepší než třetí, čtvrtý. Poslední dobou se akorát u fanoušků rozmohlo to, že se bere jen vítězství. První místo je úspěch a cokoliv jinyho je neúspěch. To ale vůbec není pravda a takto to ve sportu nejde brát. Vyhrát může jen jeden.

Reagovat
Luc-Luc

presne tak, i vzhledem ke sponzorum, proste je potreba udrzet co nejdyl status druheho nejlepsiho tymu premier league a zkusit prohanet city, co to pujde

Reagovat
aragorn

Navíc, když tak zalovím v paměti vzpomenu si z fleku na většinu druhých míst v PL od roku 2000 ale kdo skončil třetí, čtvrtý ne. Druhý místo je "úspěch" samozřejmě záleží na okolnostech. Většinou bolavej

Jako upřímně. Liverpool za posledních 20 let na to druhý, třetí místo dosáhl až do příchodu Kloppa párkrát a teď si budeme hrát na to, že jediná úspěšná sezona je s titulem

Reagovat
Diskostu

United ma jedine šťastie že v PL je ešte Liverpool a nie su na smiech sami...

Reagovat
mr.Silver

Dewsbrury-Hall zahrál asi životní zápas, perfektní výkon

Reagovat
Vánoční owník

Jako ale ta penalta na Salaha, to byla zase z 90 % simulace. Aspoň, že potom ukázal charakter a nadvakrát to neproměnil.

Reagovat
LokoLFC

To se libi Dele Alli. Jeste ted se smeju, jak si ten debil lehnul.

Reagovat
Vánoční owník

No vídíš a Salahovi to sežerou.

Reagovat
LokoLFC

To je s tebou těžky no, když nepoznáš faul od toho, že si jde někdo lehnout na gauč.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
fff

Ze simulace, tu uz ludom niekedy fakt prepina strasnym sposobom.

Reagovat
aragorn

Salah tomu často pomůže to je prostě pravda. Včera tam ale nebyla ani trochu simulace. Jasná penalta.

Reagovat
avicii

Dnes si za to môžeme uuuuplne sami.. Leicester nepodal nejak super výkon, až na obranu ale aj tak sme tam mali šance, hlavne veľmi lajdacky výkon celéj útočnej trojky.. Prichadza pre nás to najhoršie obdobie bez Salaha, Maneho a Keitu.. Všetko je to túto sezónu pre City, jednak majú v tom kádri narvanu miliardu, proste to môžu točiť a stále je tam kvalita, nemajú nič odložené zatiaľ, celá táto corona situácia im najmenej vadí na každý pád, Chelsea tiež veľa zranení a covid.. my sa nakoniec budeme musieť obzerať za seba, aj keď verím ze stále sme inde ako ty ostatný, takže nás vidím na to 2-3 miesto medzi nami a CFC

Reagovat
Diskostu

Ako som hovoril strata bodov Live je ista ani do rana by gol nedali ... Mane to bola úbohosť v priamom prenose...som zvedavý koľko im ďalší zápas naloží Chelsea.

Reagovat
Nikikrew

To bol presne ten typ zapasu, kedy by si ten gol nedal aj kebyze hras dalsie 4 hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

Po hokeji som si to musel behom dňa znovu vytrpieť . Ešte k tomu sa kontumoval zápas MSJ, USA má dvoch pozitívnych, a keďže sme s nimi hrali dva dni dozadu, možno aj my. Ms20 môžu zrušiť. Výborný deň .

Reagovat
Nikikrew

Pocul som ze chalani hrali skvelo len im to tam nepadlo. Bezohliadnuc na vysledky, som rad ze konence uz nie sme iba do poctu . Dufam, ze turnaj bude normalne pokracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Keďže su Kanada a IIHF napiču usporiadatelia, tak mam pochybnosti, okrem toho dnešná kontumacia celkom narušila regulérnost turnaja..

Reagovat
Nikikrew

Kontumacia kvoli comu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dvaja brankári z USA majú pozitívny test. Ja sa ale za hlavue chytám, prečo neurobili tak prísnu karanténu ako minulý rok?!

Reagovat
smazaný uživatel

bublinu*

Nie karanténu

Reagovat
FKVZLFC

Dnes to bylo déjà vu zápasů z loňského jara, snad jen bez těch absencí... Snaha, vůle, pracovitost, jenže i nemohoucnost. To nebylo absolutně o soupeři, ale jedině o nás, zda nějaká šance vyjde a teda dáme gól/y, ale ono nic...

Reagovat
aragorn

Salah a Mané prostě měli proměnit. Ta prohra jde hlavně za nimi.

Reagovat
Diskostu

City im dalo 6 gólov a to sa ešte šetrili...LIve ani na TOP4 nemá City,Chelsea,Totenham,Arsenal tutovka..

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
John Obi Mikel

Leicester

Reagovat
REPLIKATOR

Pokud nedáme takové šance, tak nemáme nárok bojovat o titul. Mané se trápí už měsíc, k němu se přidal Salah, který se složil po neproměněné penaltě. K tomu špatné oba kraje obrany. Tsimikas nesahá Robertsonovi ani po kotníky a pravou nohu má jenom na opírání. Arnold asi poslední týden chlastal, protože zápas úplně vypustil.

Reagovat
Gunner14

Kdyby mi někdo řekl, že budeme na 4. místě v polovině sezony, 6 bodů za Liverpoolem a Chelsea, tak bych to bral všemi pěti

Reagovat
Gunner14

všemi pěti, wtf?

Reagovat
PanAu

Co ty víš, co se mu stalo

Reagovat
Shottack

Reagovat
celeb

Reagovat
Aldeano

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
supporter

Jednou ruku ma zaneprazdnenou honenim si nad tim faktem

Reagovat
Kixi Syhimour

za ambice, nechci si představit, co by stálo za všech deset

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Remt

Kdyby byli 3. a ne 4. tak by zrejme stalo uplne vsechno:-D

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

deset jich ani nemá, když píše VŠEMI 5

Reagovat
protiproudu

ty by jsi měl spíš fandit slepicím

Reagovat
Gunner14

Fuj vole

Reagovat
jk

Reagovat
Neutron

ty budes asi stolar co?

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

No snad už je alespoň blízko k návratu Harvey Elliott a snad dostane víc prostoru v druhé půlce sezony i Konaté. V lize už Liverpoolu asi o moc nepůjde, tak snad to klapne alespoň v nějakém poháru nebo v LM.

Reagovat
Coutinho10

tak teď už se soustředit pouze na top 4 a vyhrát aspoň 1 trofej...League Cup je nejblíž

Reagovat
SunFells

Liverpool not scoring vs Leicester means Arsenal 2001-02 remain the only team in PL history to score in every single game in an entire season.

O to jsem ani neměl tušení

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Čenda

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

Reagovat
El Cid z City

Už se zase rozdávají tituly v prosinci.No furt lepší než v listopadu.

Reagovat
Remt

Nedá se nic dělat, ztráta bodu se dnes úplně nečekala ale dnes to bylo fakt impotentní. Dokonce bych si tam dnes dokázal i představit nějakou rotaci v kádru a nasadit origiho, Minamina, Firmina, prostě obměnit tu rutinu a něco změnit. Ti v útoku mi přišli bez nápadu a když už něco bylo tak to zadrbali. Teď hráči odjedou na APN a na to jsem dost zvědavý

Reagovat
stiflerovamama

Absolútne dominantný zápas ktorý sme mali zvládnuť. Nepremienanie sa šancí však bola voda nayb domácim. Jedna šanca, jeden gól, tak to chodí. Bohužiaľ, uzky kader rozhoduje. V majstrovskej sezóne sme to zvládli, ale dlhodobé sa to nedá. Mane je proste niekde úplne inde ako pred dvoma rokmi. Ten hráč je úplne inde v rozhodovaní, statil väčšinu svojej rozhdostiz svojej rýchlosti, dravosti ... Rozhodujuci moment zápasu ide na neho, toto musí premieňať ...Keď sa k tomu pridá Salah ktory nedá penaltu je vymaľované... Dnes zas koncovka v prdeli bohuzial..

Reagovat
aragorn

*rozhodující moment zápasu jde za Salahem. Proměnit penaltu (nadvakrát nedat) nepochybuju o tom, že jsme vyhráli 2,3 - 0. Mané se pak přidal ale to už na nás byla deka.

Reagovat
smazaný uživatel

todle má být ten "hyped Liverpool" u kterýho všichni pundits říkali, že bude vyhrávat všechny trofeje každý rok a srovnávali ho s jinýma generacema hráčů před nima? Jeden titul a jedna LM se dá jen stěží označit za nějaký dominantní tým jakým byla třeba Barcelona v letech 2008-2012 nebo AC Milán v letech 1988-1994.

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Bandita_Harry

Kto to povedal ? Diky

Reagovat
Liquid

Liverpool definitivně ze hry o titul

Reagovat
Remt

Dost lidí (včetně mě) ho ve hře o titul na začátku sezony ani nevidělo, takže to zas takové překvapení není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Tak dle téhle logiky je vlastne titul City už teď... Vlastně o něm mohl uvažovat dal jen LFC NEBO Chelsea nikdo jiný... U vás napoví teď ten váš los v lize.. Lfc, city, Spurs, arsenal....

Reagovat
Liquid

Chelsea se teď vyřadila těma plichtama, 6 bodů u týmu jako City je rozhodující náskok, stále ber, že v takovém případě by Chelsea / Liverpool museli prostě dát třeba 10 výher v řadě....

Reagovat
oli9

Vždyť já už s titulem moc nepočítám jelikož City jsou fakt válec... Ti neztratí jen tak 5x

Reagovat
stiflerovamama

Maneho treba predať aspon za 30 mil. kým ma ešte nejakú hodnotu.

Reagovat
cubazi

Strašne sa mi nepačí ako sa tlačí až pomaly na 2metre od brany len aby mohol branu prekopnuť. Plus nejak moc si už vyskakuje na ostatnych hlavne Jotu ktorý sa snaží z tej utočnej trojky byť naviac pre tým kreativny. Nepochopil som prečo nanho vrieskol...

Reagovat
iamek

The mood at the training ground is said to be very low and concerns over dressing room cliques have not been helped by an upgrade to the canteen that has seen six four-seater booths installed

The players are struggling to adjust to Rangnick’s later training sessions and left in the dark at 5pm on Tuesday

Chudáčci

Reagovat
Swarley

Si neumí nahrát na dva metry ani za světla, to muselo ve tmě vypadat

Reagovat
Trand

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
EXoRcIsT

boze to je banda lenivych k..... keby sme mali vyhodit vsetkych okrem DDG Bruna a Greenwooda vobec by ma to netrapilo

Reagovat
Svatej

Bojim se ze tohle nebude v budoucnosti problem jen u vas. Fotbal si vychoval odporne velkej vzorek spratku a trend ukazuje, ze vychova jina nebude..

Reagovat
mithro

najvacsia banda *** aka sa kedy komu podarila dat dokopy. a este to chodia hlasit do novin

Reagovat
cubazi

Ako pozeram každy jeden zapas LFC. Vykony Maného Keitu, Oxa , poslednu dobu Firmina a Hendersona su ťažke parodie na futbal. Pred sezonou neprišli posily a ten kader kvalitou a širkou nema na City ani zdaleka.

Odišiel Gini ktorý vedel dal hlbkovu-prienikovu prihravku aj ked hrači doslova stali a čakali čo sa bude diať plus vedel zahrať vzadu nakolko sa vracal. Teraz ta prava strana neskutočne horí nakolko Salah sa vracia iba ak sa hra spomali inak tam stale hrozí prečislenie....

Náhrada neprišla. Pri situacií z minuleho roka zranenia +covid nepriviesť nahradu je na facku. Lavičky inych tymov v PL su lepšie ako tie naše...škoda slov. Vkonosť klesla to sa stava , horšie je že koho dať namiesto Maneho, Salaha, Hendersona? Keita? ktorý kiksuje snad každe 2 minuty. Milner ktorý už nestiha, či mladencov (Morton a spol) ktorý ukazali že zatial nato určite nemaju ...

Ak dame top4 budem spokojny to som vravel pred sezonou a zatym si stojim. Budme radi zato a nemajme velke oči...

Reagovat
oli9

Za top4 rádi? Ty vole prohráli jsme druhý zápas v sezoně. Kde jsme spálili 5 tutovek lišky vystřelili 1x a dali gól, prostě někdy takový zápas je... Firmino šel dolů to jo, aleje pořád golovy a místo něj hraje Jota... Jedině OX už na to nemá ale taky nastupuje jako náhradník.

Nevím jestlinjsem zaujatý, ale hráč jako Milner toho musí chtít v týmu každý.. Profík, je jedno na kolik minut a kam naskočí, zahraje na X postech a ze nestíhá? To jsem tefa neviděl.. Od něj asi nelze očekávat tvoření hry ale jako Def záložník, obránce nebo cokoli jiného jako žolík nebo zaskok ideální hráč

Reagovat
Shottack

Až na toho Oxe. Přál bych mu sérii 5 celých zápasů bez zranění a trochu heavy metal fotbalu. Házená okolo vápna, když se proti nám brání v devíti, není tolik pro něj.

Reagovat
oli9

Já mám oce taky rád. Chtěl bych ho vidět např v 5 zápasech jak píšeš po sobě někde na křídle.. Ale prostě v naší konkurenci si myslím, že to není hráč pro základ. Mu by sednul tak West Ham, Wolwes nebo ten Lestr tým který dává góly, řadí se k těm lepším ale neočekává se od toho týmu boj o titul

Reagovat
Luc-Luc

Milner je skvelej, jinak vcera to bylo na xG LEI 0.75-2.50 LIV, Lestr fakt upletl z hovna bic...potrebujem nutne konkurenci pro Maneho se Salahem, tam neni kym to ozivit, kdyz se tem dvema nedari

Reagovat
vitasrp

To sice jo, ale asi 1,5 xG je jenom díky té penaltě a dvěma Salahovým dorážkám (takhle to má ten model započítané), ze hry samotný jste si už tolik nevypracovali.

Reagovat
Remt

Ano, to souhlas. Sice nějaké golovky tam byly ale nebylo jich tolik kolik bych čekal proti tomuto Leicesteru.

Reagovat
Luc-Luc

I tak jsme toho meli vic nez Lestr s jednou strelou mezi tri tyce...

Reagovat
O.Giroud

uzasne

Reagovat
Svatej

par veci jsi trefil dobre, ale Firmino fakt golovy není

Reagovat
oli9

Tak na to jak málo času už dostává tak pořád je, od gólů tam je Salah a Mane od Firmina se ceka5 spíš tvoření, ale určitě už to není ten hráč co 3, 4 sezóny zpět. Taky jsem radši když hraje Jota ale pořád si myslím že na lavku nebo při zranění někoho ideální volba dopředu...

Reagovat
Svatej

Hele já dovedu pochopit polehčující okolnosti a všechno okolo, ale prostě není gólový

Reagovat
O.Giroud

Co si budeme, Mane je uz fakt slabsi. A este v tejto svojej forme musi hravat 90min aj ked nespravi nic dobre lebo tam na striedacke caka Minamino, ktoreho by Klopp najradsej daval iba do zapasov Mickey Mouse Cupu. Teraz nejak uhaluzit Chelsea a este dufat, ale tak tych strat este par bude.

Reagovat
Remt

To jak nedá šanci Minaminovi mě štve. Nechápu proč to čas od času neprotoci a nedá Mina na začátek a třeba v 65. Maneho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
O.Giroud

Mane v lete snad konecne OUT a Son in.

Reagovat
smazaný uživatel

že Son, palič ešte väčší

Reagovat
O.Giroud

kazdy je palic

Reagovat
smazaný uživatel

a owny je zas panic

Reagovat
O.Giroud

tak zasvatit zivot pisaniu sracek na EF nieco stoji

Reagovat
Ferguson6

Teraz príde tradičný zimný úpadok Arsenalu a môžeme Artetu zase vyhadzovať

Reagovat
Pharrell

Letos vůbec ne!

Reagovat
Golasso

Zimní úpadek už by měl být v plném proudu, kdyby byl "tradiční". Loni už byl dokonce za námi a v lednu jsme naopak v lize neprohráli.

Ale některým expertům stačí k vyhazování Artety jeden nepovedený zápas, takže se možná dočkáš

Reagovat
Agent z Melmacu

Klopp sa ani nemohol vyplakať

Reagovat
fff

Klobuk dole pred Leicesterom, zraneni a obmedzena zostava a ani nie 48hodin po MC, velmi pekny vykon od nich. Sance sme mali velke, nepremenili, zachytal im brankar a od nas celkovo nic moc vykon.

Vcera som cital jeden tweet, ktory znel cca tak, ze je to take na chuja, ze klub prehra 2. zapas v sezone a vzhladom na kader a silu MC ma z toho clovek potom taky dojem, ze titul je takmer strateny. To je samozrejme trochu prehnane, ale teda pointa je, ze pri MC fakt musi mat klub takmer bezchybnu sezonu, aby bola nejaka sanca ich o ten titul obrat.

Reagovat
Luc-Luc

Je ztracenej, nemame kvalitu na lavicce kvuli zebrackym majitelum... pres AFCON budem hrat s Divockem a Minaminem v utoku, tak ztratime jeste dalsi body...nejhorsi je, ze se Henryho nezbavime roky s takovou, top4 budem davat, dokud tam bude Kloppo a to jim bude stacit, aby se klubu nechteli zbavit

Reagovat
cubazi

naši mecenaši su take žebracke mrdky že by som som ich najradšej vykuchal aj s rodinami .

Proste ked vidim članky kolko sme ušetrili a kolko sme v pluse chce sa mi grcať, dnešny futbal je o kvalite aj na lavičke, schopnmosti priniesť kvalitne mlade posily ked su na dostupny trhu.

Proste vyhnať tie americke hovna čím skor

Reagovat
Euphael

no ty jsi jiny pacient

Reagovat
cubazi

ďakujem a prajem všetko dobre v novom roku , pozdrav mamku

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bandita_Harry

Ty si dobrý nevdacnik teda, bez nich by nebola ani LM ani titul, sorry že ho nevyhrávajú každý rok aby si bol spokojný, miesto vďaky by si im radšej vykuchal rodinu

Reagovat
cubazi

si pozri ich finančnu politiku a pochopiš ťže im ide iba o biznis a biznis a biznis, na prestupy mame hovno nioe balik penazí

Reagovat
martin.b

Tady zas startuje vlna pesimismu a prodávání hráčů ztratili se 2 body se Spurs bez Virgila a komplet zálohy, včera 3 po smolným zápase s xG 2,5... možná nebylo chytrý stavět všechny, kterým pár dní zpět končila karanténa.. Kdo viděl poslední týden City, musí uznat, že se jim teď stejně konkurovat nedá.. zápas s Chelsea ideální pro restart, možná je i dobře, že Afričani na chvíli zmizí..

Reagovat
SCELO

Reagovat
John Obi Mikel

Já se zbláznim

Reagovat
Miguel19

Naší situaci asi nejvíc vystihuje to, že se za chvíli začneme "bát" Arsenalu s Artetou...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Welé zabijak to mi pripomenulo ten gól, čo dal za Arsenal proti Leicestru, kráásna hlavička, Rudiger s Chalobahom mohli ísť handry fajčiť

Reagovat
John Obi Mikel

To ani není moźný ten náš prosinec.

Reagovat
Kixi Syhimour

neuvěřitelné

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Salfovic

A jak vypadá teď na konci prosince ?

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Talker

Stejně jako předchozí roky hromada zranění, výpadky formy u klíčových hráčů, problém to uběhat a jsme v hajzlu.

Reagovat
Jackmaker1989

Nechcem preháňať, ale z môjho pohľadu aj vzhľadom na stav stredu zálohy a stopérov, tak sa začína boj o TOP4. Niektoré tímy ešte majú dosť zápasov.

Reagovat
Greny

Já bych se na to teď s Liverpoolem a City vysral nechal hráče odpočinout dolecit menší zranění a těch pět zápasů bych odehrál s méně vytíženými hráči plus případně nějaké mladíky...

Ať se hráči doléči, odpočinou, potrenuji a směřoval bych to k zápasu po City

Reagovat
spider_8

A Kalase na stopera, to už se jednou osvědčilo

Reagovat
Talker

Jenže zahodit 6 bodů znamená jít regulérně do boje o TOP4.

V tu chvíli může být na dostřel arsenal, MU i Tottenham a pokud nepřijde forma, tak jsme v prdeli kompletně a můžem měnit trenéra.

Reagovat
Greny

Otázka je zda je lepší se snažit o šest bodů kde máš šanci je nezískát když máš kádr v takovém stavu po City máš Tottenham, Brighton a Arsenal... Tam už taky můžeme mít kadr úplně fyzicky vyčerpaný .. titul stejně už pohlídá City ... Takže bych to tak udělal i směrem k LM

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Talker

Hele Liverpool se musí ještě hecnout, na ty domácí poháry fakt poslat juniorku+hráče z lavičky/tribuny a děj se vůle boží.

Reagovat
Bakary3

A ted se ty body sbiraji?

Reagovat
Remt

Tak nějak začínám mít pocit že z Chelsea a LFC se po tomhle kole začnou pomalu stávat spíš přihlížející tomu jak City vede ligu a že si budou chtít v klidu uhlídat top4 No po loňsku bych si ještě tim uhajenim top4 nebyl raději tak jisty

Reagovat
spider_8

Ještě, že už ten prosinec končí...

9 ztracených bodů a zraněné radši ani nepočítám. Proti Live bych dal klasický beton a brejkovou sestavu, proti nim je to stejně nejúčinnější taktika. City už teď ale budeme nahánět težko

Reagovat
hona.kub

Brighton do nás bušil celej druhej poločas, remíza bohužel zasloužená.

Reagovat
vitasrp

Hráli jsme sice hovno a Brighton byl fakt lepší, ale v podstatě tam moc nemám, za co hráčům nadávat. Fakt by mě zajímal zdravotní stav těch borců, co vyběhli na plac, protože ten tým do příchodu Kantého působil, že je fyzicky úplně v prdeli. A s tím se absolutně hrát nedá.

Dneska asi mínus další dva hráče, to bych taky řekl, že je ideální.

Kdyby se to dotáhlo, řeknu, že je to strašně důležitý vítězství. Takhle je to samozřejmě nejvíc na hovno, jak mžůe být.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Spasitel

Brighton zaslúžená remíza hrali sme strašne. Kovacic a Kante od zranenie sú polovičný a vpredu okrem Lukakua to bola bieda a to nehovorím o Alonsovi ten nemá čo robiť ani na lavičke.

Reagovat
Jackmaker1989

Kante polovičný

Reagovat
vladis271

Keby sme si odmysleli finančne nadupaných City tak takto nejako by vypadal boj o titul. Strata tu a tam cez vianoce a chelsea proti Liverpoolu by sa bili dokonca. Lenže proti tomuto pepkovmu fakt potrebujete dokonalú sezónu. A to nehrajú ani s recognizable strikerom.

Reagovat
avicii

tak nejak, napĺňa sa to co sme si asi všetci mysleli, môžeme mať výbornú sezónu aj Chelsea, ale v tejto ére City ropných peňazí, ale aj kvalitný tréner je dôležitá vec, to je sakra ťažké.. Na nich by musela prísť kríza co možno ani nemali, a to LFC aj CFC toho tiež kopu postrácajú..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
El Cid z City

Ono by stačilo,aby nás netrénoval Pepek.

Reagovat
avicii

Súhlas lebo môžes pchať prachy koľko chceš keď nemáš top trénera, trebárs United neminuli o toľko menej ako vy ak sa nemýlim

Reagovat
El Cid z City

Klopp je bourák, Pelého ,Manciniho by sfoukl jak svíčku.

Reagovat
avicii

To je jasná vec, pracuje hlavne v iných podmienkach ako Pep..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

Je to skoda, kurvi to ligu, ale do par let tu mame silnej Newcastle financovanej podobne spinavyma prachama a souboj o titul bude vetsinou o techto dvou mancaftech...aaspon ze ucka jsou na smich s o neco mensim netspendem to dotahli a midtable team lol

Reagovat
avicii

Ja fakt dúfam ze to tomu Newcastlu nejakým spôsobom nevie, hlavne aby vypadli, to by bolo super

Reagovat
kissak

Budou rádi když se jen tak tak letos zachráněj.

Reagovat
kissak

Než nejakej Newcastle vůbec, kdy bude konkurence schopnej to je ve hvězdách. Momentálně jasnej Champ tým.

Reagovat
O.Giroud

Tak maju majitela co proste peniaze dava do futbalu nie? U nas by tiez Amici mohli davat a mohol ten kader vyzerat lepsie, ale oni si radsej kupia tim v kazdom sporte co existuje.

Reagovat
vladis271

Reagovat
RadekVonCZE

Viz. Pittsburgh Penguins v NHL

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea taky ztráta

Reagovat
Jackmaker1989

Ten Pepek mi preplo alebo preco vobec nestrieda v poslednej dobe?

Reagovat
MCFC_8

Doteraz striedal...len proti Lestru 1 a dnes ziadne striedanie...netusim, ale musi posadit Grealisha a strasne mi v nasej hre chyba Rodri, snad sa cim skor vrati po covide

Reagovat
iamek

Pepek bez střídání na pana

Reagovat
Greny

Tak on si vystřídá před zápasem klidně pět hráčů protože si to s tím kádrem může dovolit

Reagovat
Allianz_Arena

V první řadě si to může dovolit se svým trenérským uměním.

Reagovat
Salfovic

Nestřídat ?

Reagovat
Benzema

Reagovat
vladis271

a aj hokej zrušený

Reagovat
iamek

Manchester United and Newcastle have contacted the representative of Ousmane Dembélé

Boha

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
celeb

snad je pravda, ze ten kek stihol podpisat novu zmluvu. By sa aj patrilo za tie vyhodene peniaze ...

Reagovat
Front hell

Tak doufejme

Reagovat
Remt

Konecne nekdo kdo zvedne moralku tymu!

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Euphael

Reagovat
r.mrazik

kdyz chces novou/dobrou smlouvu,hod tam MU...

Reagovat
MCFC_8

Nebol to idealny vykon z nasej strany, ale presne taketo zapasy mozu rozhodnut o titule

Reagovat
vitasrp

Werner po covidu ještě netrénuje, takže pravděpodobněmá o něco těžší průběh než zbytek týmu. A u těch hráčů, co se po covidu vrátí, prý dle Tuchela trenéři nemají žádnou páru, co můžou zvládnout, co je reálný a co už je pro ně nebezpečný z hlediska zranění, že to jedou trial-error systémem. To taky není vůbec dobrý

Reagovat
vitasrp

Každopádně takhle nasranýho Tuchela jsem ještě neviděl, to je v podstatě Klopp level, nicméně já se oběma nedivím, tohle období je úplně ujetý.

Hlavně ať to Tuchel nepřežene, klidně ať je dneska/zítra nasranej, ale ať to pak nechá být, moc dobře si pamatuju Mourinha i Conteho, jak dokázali fajnově rozjebat atmosféru v týmu.

Reagovat
iamek

Ohledně Covidu mluvil podobně Maguire a každý se mu vysmál

Reagovat
Mastný Chobot

Ľudia sú svine. Pritom existuje x iných dôvodov, prečo sa smiať Maguireovi.

Reagovat
vladis271

Reagovat
xfox88

Reagovat
avicii

Reagovat
Front hell

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
diastan

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
J0EL

ty tu na neho davas riadne bomby

Reagovat
samson192

Reagovat
Bayern +

Ani nemusí otvárať ústa.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

hahahaah Dominik ty kurva

Reagovat
kvasha16

tato kamaratska atmosfera na EF ma nikdy neomrzi

Reagovat
Golasso

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Nikikrew

Ty máš teda perny December

Reagovat
Čenda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blade115

Reagovat
mojmira

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Manik...

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Steve3465

Myslím, že by sa malo brať do úvahy aj počet odohratých zápasov. Titulok článku preto nie je ešte definitívny, lebo nevieme ako dopadne dohrávaný zápas Liverpoolu s Leedsom. Preto ešte nevieme či bude mať Man City 8- bodový náskok alebo ostane 6- bodový pred LFC.

Reagovat
fenixLFC

ked sa to zmeni tak sa ten titulok upravi taktiez

Reagovat
oli9

Tak Brighton si ten bod včera zasloužil. Byl nebezpečnější a snad i lepší. Škoda že Brentford neurval bod, City včera výkon nic moc remíz byla reálná

Reagovat
Talker

Mohlo to dopadnout na obě strany, měli jsme tam několik šancí zabít ten zápas, na druhou stranu nám rozhodčí nemusel uznat gol a některá z těch střel tam mohla zapadnout, ač jediná vyložená šance byla ta zblokovaná střela, co zblokoval Rudiger.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokos dúfam ze Pepek fakt končí po sezóne pretože takto je ten boj o titul v podstate riadna nuda

Reagovat
ashburtongrove

Smlouvu ma do konce pristi sezony ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Ono to je těžký, máme dost hráčů zraněných a dost hráčů po zranění. Tohle by zatočilo i s Live nebo City

Reagovat
PP

S Live určitě ano, s City snad ani ne.. Ti doplní hrota - nejspíš Haalanda a bude zle. U Live stačí zranění Fabinha a mají problém.

U vás mě to celkem překvapuje, jak při vypadnutí Kovacice a Kantého se vám úplně rozbil systém hry. Teď bez Chillwela a Jamese to může být ještě horší.

Reagovat
Svatej

Chybi v podstatě polovina týmu, City by to polozilo úplně stejně jak nás.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
avicii

Kto všetko je u vás zranený?

Reagovat
iamek

Před zápasem Chilwell, Silva, Werner a Cheek. Po zápase + Christensen a James.

Reagovat
vitasrp

Plus hráči, co hrají přes zranění (Jorginho, Kanté) nebo bez kondice po zranění/covidu (Odoi, Lukaku, Kovačič)

Reagovat
iamek

Covid mělo ve spoustě týmu xx hráčů. U nás to bylo odhadem 7-8 hráčů.

Reagovat
vitasrp

Vidíš, v Chelsea to taky bylo 7 hráčů, akorát zatímco vy jste měli odložené zápasy, Chelsea musela prakticky den po uzdravení ty hráče házet do zápasů s Aston Villou a Brightonem, takže není překvápko, že ten tým nestíhá.

Plus takový Werner se z covidu nezotavil doteď, proto je dobrý pro kontext upozornit na to, že Chelsea má v podstatě polovinu sezóny, která by za normálních okolností nehrála - o čemž taky Tuchel mluví, že mu medical department říká, že někteří hráči jsou připraveni na 30 - 45 minut a on je nucen riskovat a nechat je hrát 90 minut.

Reagovat
vitasrp

*polovinu sestavy

Reagovat
John Obi Mikel

A debílek Klopp ještě vykládal, jak nás to nezasáhlo.

Reagovat
vitasrp

Jj, on řekl, že souhlasí s Tuchelem, že má složitou situaci a že je potřeba pět střídání, že to neříká teda jenom Klopp, ale i Tuchel. Aby pak v následujícím rozhovoru řekl, že Chelsea je v pohodě, protože proti Wolverhamptonu měla na hřišti v podstatě standardní základní sestavu - když byli mimo všichni tři útočníci a v záloze musela hrát šestá volba v podobě Chalobaha.

Reagovat
Svatej

Vlastně to, co píšeš ty a Víťa pod tebou je důvod, proč mě Klopp dovede tak srat i navzdory skutečnosti, ze ho mam jako trenéra dost rád. Ty jeho úžasný momenty lidskosti vyvažuje naprostejma hovadinama

Reagovat
Svatej

Reagovat
aragorn

Položilo by to každýho. Přijde na ně útlum, zranění (vypadnout) klíčoví hráči a začnou ztrácet.

Reagovat
Svatej

Reagovat
PP

Ale jo, určitě se to může sejít blbě i jim. Na druhou stranu - oni narozdíl od všech ostatních týmů mají posichrované snad všechny řady.

Reagovat
aragorn

Ono to dokážeš chvíli lepit. My jsme to loni dokazali lepit listopad-prosinec. Chelsea už to taky nějakej týden lepí. Ze začátku úspěšně. Jenže pak se projeví u hráčů přetížení, nedostatek regenerace, postupně ztráta formy, sebevědomí a jseš tam, kde loni Liverpool a kam se Chelsea nebezpečně přibližuje.

Souhlasím, že City má ten kádr nejširší ale i je to může potkat. Jen to není tak pravděpodobný.

Museli by se jim zranit hlavně klíčoví hráči - Alisson, Rubén, Kevin, Silva,...

Reagovat
Kinky7

Allison se nam klidne zranit muze

Reagovat
aragorn

Ederson samozřejmě

Reagovat
celeb

Reagovat
kvasha16

https://twitter.com/LDNFootbalI/status/1476493526275919872

ako je mozne ze tu ruku si nikto nevsimol

Reagovat
vitasrp

Protože nikdo neprotestoval no. Ale tohle je penalta + červená karta?

Reagovat
vitasrp

Teďka to video zmizelo no, prostě akorát přitom brejku 2 na 1 zastavil Veltman tu přihrávku Odoie rukou, akorát to nikoho nevzrušilo.

Reagovat
kvasha16

ona to bola velmi nenapadna ruka, ako ze si to nevsimol sudi chapem, uslo to v podstate vsetkym tuna myslim, komentatorom, VARu (co teda neni dobra vizitka) ... ale ze to nereklamoval nikto z nasich hracov nechapem

Reagovat
vitasrp

Jeden jediný hráč to mohl vidět, a to byl Mount. To pro VAR není absolutně žádná omluva.

Reagovat
Vánoční owník

Chelsea have announced losses after tax of £145.6m for the year to 30 June 2021. Probably doesn't need saying but ‘the company is reliant on Fordstam Limited for its continued financial support’.

Roman pls send more mony

Reagovat
Svatej

Uz poslal

Reagovat
Miguel19

Tak Christensen prej taky nepodepíše. Takže přijdeme o 3 stopery, z toho 2 jsou ze základu. To vypadá na solidní průser...

Škoda, že jsme v takové situaci. Christensena bych okamžitě poslal na tribunu...

Reagovat
iamek

Paráda

Reagovat
O.Giroud

Ved 2 ste aj tak hnali vidlami prec. A pridu nahrady za 100 mega

Reagovat
Talker

Tak alespon přejdeme na 4-X-X, protože si neumím představit, jak budeme shánět 3 nové stopery.

Reagovat
vitasrp

Kde to čteš?

Tak Christensen se tam teď díky zranění poslal sám no

Reagovat
avicii

Však v lete roztocite koleso šťastia kde budú padať desiatky miliónov

Reagovat
kvasha16

jasne... a aj keby, tak potom roztocime aj koleso zapracovavania hracov do zakladu a lusknutim prsta sme v pohode

Reagovat
avicii

Tak to áno, ale zas budete kupovať hráčov za veľké peniaze, chvíľu to bude trvať ale inak budete ok.. Nas alebo Arsenal by niečo takéto rozhodilo ďaleko viac..

Reagovat
kvasha16

hajzlik tiez

Reagovat
Manik...

Tak ať mu dají víc ne?

Reagovat
Mates_Matesović

Hodně zajímavá tiskovka od Conteho. Ve zkratce:

- v lednu chce posily

- se smlouvou pro Llorise to vypadá dobře, chtějí ji všechny strany

- Winks zůstává

- na otázku jaká je role Ndombelého odpověděl, že je to záložník, takže ten už si asi nekopne

Snad teda v lednu vypakujeme minimálně Dohertyho a Bergwijna a přivedeme posily dle Conteho gusta, protože jinak se nám na to klidně může hodně rychle vykašlat.

Reagovat
Vánoční owník

Ten Ndombelé fakt musí být divnej mimo hřiště, protože není možný, aby ho už několikátej trenér v řadě odepisoval, když nehraje ani tak špatně.

Reagovat
spider_8

Jak ho tak znam tak na jeho seznamu bude Lukaku, Salah a Van Dijk a pokud neprijdou hned v lednu, tak bude zle

Reagovat
John Obi Mikel

Lukaku klidně přijít může

Reagovat
Manik...

Výměnou za Kane

Reagovat
John Obi Mikel

Jj

Reagovat
Miguel19

Wtf ten Lukaku? Se nám to nějak rozpadá docela...

Reagovat
Svatej

Já normálně ziram. Nechce bejt neprofesionální a hned následně na to se hned neprofesionálně zachová. Ať jde do hajzlu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Whitemedia

Je buď úplně blbej a nebo naprostá mrtka.

Reagovat
fajdax

Nečekal jsem to. V létě je pryč..

Reagovat
avicii

Co?

Reagovat
iamek

Romelu Lukaku to @SkySport: "Physically I am fine. But I'm NOT happy with the situation at Chelsea. Tuchel has chosen to play with another system - I won't give up, I'll be professional. I am not happy with the situation but I am professional - and I can't give up now".

Reagovat
Svatej

To zdaleka neni jediny co rekl

Reagovat
Whitemedia

Krásně se vyblil, takhle se to má dělat, když klub prochází krizí.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Fanoušci na netu jsou úplně bez sebe, všichni nasrani jako prase.

Reagovat
John Obi Mikel

To se není co divit.

Reagovat
Miguel19

“I think everything that happened last summer was not supposed to happen like this... how I left Inter, the way I left the club, how I communicated with Inter fans - this bothers me because it was not the right time"

"Now it's the right time to share my feelings. I have always said that I have Inter in my heart: I know I will return to Inter, I really hope so. I am in love with Italy, this is right moment to talk and let people know what really happened"

“I really hope from bottom of my heart to return to Inter not at the end of my career, but when I'm still at top level to win more together"

“I really want apologize to the Inter fan, timing of my words was wrong: what you did for me and my family will remain forever".

Reagovat
iamek

Neskutečné

Po sezóně půjde ne? Taky vás ceka slusna přestavba

Reagovat
avicii

Prestavba.. Po tom co minuli 200 miliónov za leto

Reagovat
iamek

My to tak máme každý rok a co

Reagovat
avicii

ešteže nič

Reagovat
iamek

Rudiger, Azpi, Christensen. Píše se Werner, Alonso a po tomhle bych Lukakua poslal do hajzlu.

Reagovat
kvasha16

200 z ktorych polovica bola zanho.. co ty tu dnes ides

Reagovat
avicii

A v čom to je iné? V lete dáte ďalších 250 mil. a budete sa tváriť ze už nie ste ta stara ropná spoločnosť

Reagovat
avicii

Resp. co to na tom mení

Reagovat
Miguel19

Jako kdyby odešel a přišel Haaland, tak bych nebrečel...

Ale je to průser

Reagovat
Svatej

Reagovat
Manik...

Reagovat
spider_8

Ty vole to je fakt neskutecny

Nemlel v lete neco o tom, ze se chtel vratit a ze tu ma nedokoncenou praci? Wtf tohle fakt

Reagovat
Svatej

Nemilosrdně bych ho po sezoně odpálil, klidne za 80% nákupní ceny. Raději mit v tymu i Broju, kterej je kvalitativně pod nim, ale pro klub i zabije protihráče, nez tohohle nevdecnyho zmrda. Vymrdal s nama už tenkrát pri prestupu k United a ted tomu nasadil korunu.

Reagovat
Miguel19

Já mám obavu, že jeho nikdo za 60 mega a více nekoupí..

Reagovat
Svatej

Furt dobrý..

Reagovat
celeb

blbost, on tu cenu stale ma vysoku. Tipujem to, ze nezvladol frustraciu z decembra, kedy ste stratili kopec bodov a sancu bojovat o titul. Mal drzat jazyk za zubami, ale za 3mesiace to moze byt cele inak.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
spider_8

Souhlas no, takhle se vyblejt v nejtěžší části roku a vrazit týmu nůž do zad je na okamžité přeřezení do rezervy. Akorát to si teď holt nemůžeme dovolit

Reagovat
Svatej

Mrkni dolu, vylejzaji dalsi pecky

Reagovat
mr.Silver

Wtf

Reagovat
kvasha16

to je chuj

Reagovat
Manik...

Dobrá brečna. Tak neměl odcházet. Blbeček. Ti fotbalisti mají v hlavě seno.

Reagovat
John Obi Mikel

Dement

Reagovat
vitasrp

To říkali Mourinhovi ne, když šel tenkrát do MU? Že je jako malé dítě, ať si dá pozor, že je to s ním těžký.

Proti Liverpoolu by měl teda začít na lavičce, bože to je idiot.

Reagovat
John Obi Mikel

Prý je to teda nakonec starší rozhovor (pár týdnů zpět) a mezitím prohlásil, že už si s taktikou rozumí, na druhou stranu ale stejně jsou některé formulace velmi nevhodně postavené.

Reagovat
Svatej

To ma kliku, fanoušci mu to zformuluji daleko srozumitelněji

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Takového hráče fakt chceš

Reagovat
Busby babes

Romelu Lukaku and Chelsea are the footballing equivalent of two people who fell in love too young and no matter how much they try and work at it, they just aren’t destined to be together

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
oli9

dement, tak si vyslapal cestičku pro přestup

Reagovat
iamek

Napoli are weighing up a number of targets for centre back and are interested in a loan with option for Axel Tuanzebe, who #mufc had valued at around £25m.

25? Heh

Reagovat
wild

preto nikoho nevieme predat

Reagovat
vodka

kdyz tolik muze stat Tomori

Reagovat
fenixLFC

tomori tam ale najskor hostoval...

Reagovat
smazaný uživatel

o to horsie

Reagovat
smazaný uživatel

Dalot ak sa nauci hrat v defenzive, tak to musi Bissaku posadit s prstom v riti..

Reagovat
Swarley

Jen jestli se tam vleze ten prst vedle Maguireho, protože ten je v té prdeli úplně

Reagovat
smazaný uživatel

zlaty Rojo, ten tam aspon skusal niekomu zlomit nohu alebo nieco, ale Harry je len sračka..

Reagovat
Swarley

Snad se do toho zase dostane, protože teď to je strašný peklo, co předvádí

Reagovat
jsemdement

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Dawon

No s tim jak je AWB totalne mimo i defenzivne, tak aktualne asi neni moc argument, proc by misto nej nemel hrat Dalot...AWB ma jedine stesti, ze ma v tymu Maguira, jinak by svou spatnosti hrozne vycnival

Reagovat
TheTopFootbaler

AWB není mimo defenzivně, vždyť spoustu těch šancí v úvodu hasil právě on. Centry blokoval jako na běžícím pásu, z jeho strany snad nic nebezpečného nepřiletělo do vápna.

Reagovat
iamek

Reagovat
Dawon

Jenze nekolikrat musel neco hasit potom, co tu situaci sam zavinil, takze to nedokazu asi hodnotit uplne pozitivne. Oproti minulemu roku je tam proste regrese i v te defenzivni praci a s tim jaky je jeho "prinos" v ostatnich fazich hry to uz je pak v mych ocich bohuzel malo.

Reagovat
TheTopFootbaler

Chápu, pro mě je tuhle sezónu taky za očekáváním, naliju čistý víno. Ale zrovna včera špatný zápas určitě nehrál, minimálně první poločas teda. V té druhé půli se už svezl na tom půlplynovým tempu, byl párkrát nedůrazný nebo naopak vymýšlel blbosti, to rozhodně. Ale Dalot lepší o moc není, dopředu taky nevymyslí bůhvíco a dozadu je ještě horší než Aaron. Jako není tak směšnej s míčem u nohy, no, ale to je asi všechno. Prostě Trenta nebo Jamese nemáme, je to velká škoda, ale nevím jestli ta pozice stojí za masivní investici. Jedině že by třeba šel Dalot hostovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a v sobotu přivést DM ať v pondělí může hrát

Reagovat
Busby babes

Ronaldovo statistiky primaku:

in top-flight football he's scored one of the last 77 he's taken

in the CL it's 1 of the last 37

in World Cups/Euros it's 1 of 52 all-time

Reagovat
Mato178178

ale furt sa k nim bude srat...

Reagovat
avicii

Jak tam dali ten záber na divakov co už točili videa že ako Ronaldo dá gól s priameho kopu

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Seydou Doumbia

když mohl lennon dát svůj druhý gol za posledních šest let, tak why not

Reagovat
Dawon

achjo

Hrozny bizar, on proste tak uz 10 let ty primaky kope jen hur a hur a stejne se nikde v zadnem tymu nenajde nekdo, kdo by mu vysvetlil, at je nekope Ackoliv treba ten dnesni byl kopnuty jeste slusne, nesel nikomu ve zdi do pupku ani do 35. rady v publikua byt tam mensi hrac ve zdi, tak to treba jde i na branu

Reagovat
Busby babes

a stejne to porad komentatori jak v CR tak v Anglii porad jedou stylem: vyjimecne se netrefil...

Nechat kopat tolik primaku Maguire tak bude mit lepsi cisla.

Reagovat
Swarley

A u trictvrte z nich by máchal rukou, že to neposral, ale byl to ofsajd

Reagovat
Dawon

Komentatori me v tomhle vzdycky pobavi no, ma pak clovek pocit, ze ti lidi proste koukaji jenom na sestrihy nebo nevim

No...S tim Maguirem bych asi zas tak neprehanel Ale dneska bych to regulerne nechal kopat Scotta a verim, ze by to skoncilo pri nejhorsim na brevne

Reagovat
Busby babes

pri tolika primacich by se jednou trefil taky. i jen ciste nahodou.

Reagovat
Dawon

No...mozna Nebo by to tak sikovne napalil do zdi, ze by z toho byl gol z brejku

Reagovat
Seydou Doumbia

tak tam kdyby si někdo dovolil mu něco říct tak bud si ten hráč nekopne už a nebo ronaldo půjde do piči...oni i kdyby vyhráli a on nedal gola, tak je to pro něj jako prohra

Reagovat
iamek

Reagovat
TheTopFootbaler

On má totiž fakt špatnou kopací techniku. Míče na dálku není schopný dát skoro, natožpak přímáky.

Reagovat
patas92

Jeho snaha honit se za každým gólem je v pořádku, ale kdyby místo kopání přímáků radši čekal na nějaký odraz nebo dorážku, tak jich má pravděpodobně víc Zajímavé, že mu to ještě nikdo nevysvětlil.

Reagovat
Wazza228

Tak on to nikdo jinej takhle blbě do zdi nekope, tak by se to k němu neodráželo takhle má alespoň šanci, že se to odrazí zpátky k němu

Reagovat
Manchestersky Krocan

strašne sa to snaží kopnúť čo najväčšou silou aj keď mu to 100x nevyšlo keby trochu ubral a sústredil sa viac na techniku/umiestnenie, tak by mal väčšiu šancu

Reagovat
Manik...

Reagovat
r.mrazik

tak takovou statistiku bych mel taky,kdybych je kopal misto neho

Reagovat
RadekVonCZE

OT: Joao Cancelo byl napaden 4-mi lupiči doma.

Reagovat
DieFohlenBMG

asi si spletli Manchestery

Reagovat
Remt

Dle některých je to nejlepší levý a zároveň pravý obránce ligy, určitě se ubránil

Reagovat
Kinky7

Má docela slušnou jizvu

Reagovat
Remt

Chrabrý rek to je! Podobnej šlicanec jsem si udelal před tejdnem když jsem tahal dříví z dřevníku do kotelny.

Reagovat
Seydou Doumbia

aby ubránil 4, tak by potřeboval ještě walkera, laporta a diaše

Reagovat
Čenda

Svatej, Olo, Greny a FelixLFC. Společně mu sli rozbit hubu, pač se kvůli němu nemohli hádat, jestli Reece nebo Trent.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

4-mi

Reagovat
Front hell

Gabriel nebo Sead by se v pohodě ubránili

Reagovat
O.Giroud

hah, sranda

Reagovat
Front hell

Realita

Reagovat
O.Giroud

Kedy isli na nich 4 lupici?

Reagovat
Front hell

Gabriel šel proti dvěma a jedem měl pálku. Sead šel proti dvěma a jedem měl nůž. Jak říkám realita.

Reagovat
O.Giroud

Takze 2.

Reagovat
Front hell

Ale ozbrojení

Reagovat
O.Giroud

Ale 2.

Reagovat
Front hell

Ok. Čekal jsem že tě to přestane bavit. vyhrál si

Reagovat
O.Giroud

njn

Reagovat
Dan Gubić

Mc Tominay Dávno mal byť vyhodený Ešte stále hrá za menčester?

tragický hráč

Reagovat
Dan Gubić

pripomína mi Lucasa Leivu z Liverpoolu. slabota

Reagovat
Manik...

Hlavně, že byl kolikrát muž zápasu.. Asi tak špatný nebude..

Reagovat
stiflerovamama

Potom príde City, kde proti nemu nastúpia Rodri, Bernardo, De Bruyne, ktorí sú tak o 3 levely technicky vyspelejší a tam vidíš na akej úrovni MC Tominay v skutočnosti je, a či je to naozaj hráč, ktorý môže klub ako Manchester United posunúť tam kde by chceli byť. A tá paralera s Lucasom je celkom fajn, tiež sme sa tu niektorí fans Live s ním nakoniec uspokojili, až kým neodišiel a my sme zrazu mohli vidieť ako má vyzerať poriadny záložník.

Reagovat
Hlahart

Imho je teda Lucas trochu lepší fotbalista teda

Reagovat
Mastný Chobot

Snáď sa toho dočkajú aj fanúšikovia Arsenalu po Xhakovi

Reagovat
Ibelieve

Může být ale Scott je hodně mladý a svůj peak může mít hodně vysoko. Keane také nebyl technik...

Reagovat
Grahf

to už je jak s lingardom, ktorý bol tiež celú karieru hodne mladý McTomovi je 25

Reagovat
smazaný uživatel

Happy birthday FERGIE! Nejlepší trenér v historii fotbalu!!

Reagovat
Remt

Ve svete, ve kterem existuje Kloppo bude Fergie vzdy max číslo dva ale škoda ti to vysvetlovat, to je jak hazet hrách na zeď, proste mlaceni prazdne slamy..

Reagovat
EXoRcIsT

Klopp je super trener ale fakt ho teraz porovnavas so SAFom ? Mozno ked bude mat Klopp 70r bude koncit a vo svojom zivotopise dalsie uspechy a trofeje tak potom sa o tom mozme bavit

Reagovat
Hlahart

Je vidět, že to v tom dřevníku byla fakt velká rána do hlavy

Reagovat
iamek

On bude jeden z těch, co si mysli jak Alex převzal bohatý klub s top zázemím a rozpočtem :). A nějakém úspěchu v Aberdeenu nemá ani tucha :)

Reagovat
iamek

Možná by se to chtělo podívat na dokument o SAFovi. Třeba v jakem stavu klub převzal a jeho úspěchy ve scotsku ke kterým se do dnešního dne nikdo nepriblizil.

Reagovat
avicii

Tak si si zaprehanal

Reagovat
Remt

Reagovat
Remt

Ale jak se chytnou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hlahart

1. Chovat se jako dement/napsat píčovinu

2. Někdo tě upozorní na to, že se chováš jako dement/napsal jsi píčovinu

3. ???

4. Profit (?)

Reagovat
EXoRcIsT

jak sa snazi vyhovorit za to aku debilinu napisal ludia sa mu vysmiali a teraz sa to snazi otocit ze on si len srandu robil

Reagovat
Remt

Jo, dobre, tak jsem to tedy myslel vazne. Mas pravdu.

Reagovat
Front hell

No, úplně stejně jako Vy když se tady napíše že je klopp plačka a opalcuje ti to fenix,který se chytá pod každým článkem ohledně Rangers,kamary apod. Tohle bylo z hodně slabého soudku.

Reagovat
fenixLFC

ty tiez toho kloppa a vsetko antiliverpoolske napchas uplne kdekolvek

Reagovat
Front hell

Pravdu je třeba hlásat

Reagovat
r.mrazik

to je komik

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Horcmen

Tak místo Dennise pojede na AFCON nakonec Olayinka.

Reagovat
Hlahart

Thomas Tuchel on Lukaku interview: "I don’t like it of course. It brings noise we don’t need, which is not helpful."

On měl snad na každej klub nějaký divný kecy, ne? Už nevím, kdo to říkal, ale vím, že po odchodu z Manchesteru někdo docela podrobně popisoval, že se chová jako malý dítě. Teda v případě nynější štace v Chelsea to samozřejmě povýšil na nový level, protože má divný kecy na klub, který ještě nestihl opustit...

Reagovat
Čenda

úplně nejtupější je, jak tam ještě tvrdí že "ted konecne uzral ten čas, abych to mohl říct." Jj, v průběhu sezony, když se tymu nedaří, na začátku přestupáku, když má smlouvu..do kdy ze ma smlouvu? Tak asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

To interview je nekolik tydnu stary.

Reagovat
smazaný uživatel

A není to jedno kolik týdnů je staré? Tohle by vůbec neměl vypustit z pusy bez ohledu na to v jakém je stavu

Reagovat
Hlahart

Tak iml zřejmě reaguje na to "když se týmu nedaří", ale jako obecně souhlas, že je to úplně jedno

Reagovat
Čenda

Ok, to něco málo mění, ale tolik zase ne. Vyjádření je to šílený, ať se na to člověk dívá jak chce.

Reagovat
Agent z Melmacu

čiže kedy bol podľa neho ten správny čas? keď bol zranený? či kedy? veď to nedáva zmysel čo ten kokot vyrába

Reagovat
Nikikrew

Tak mne staci co robi na ihrisku. Ked mu spoluhrac nenahra tak rozhadzuje rukami a cosi mu stale hovori. Podla mna je to nafukany sebec ktory si mysli ze svet sa toci okolo seba. Taky kktko ako Zlatan (v mojom svete)

Reagovat
Ibelieve

Zlatan byl skvělý a týmový hráč. O úroveň výše než Lukaku. Trochu mi připomíná současnými manýry Ronalda. S ním se ovšem nemůže v ničem rovnat.

Reagovat
Nikikrew

Porovnal som len povahu cloveka

Reagovat
Ibelieve

U Zlatana to na mě působí jak herecka role, možná marketing v rámci jeho osoby. Vnímám to doslova jako nadsázku i s nadhledem. Ale tohle je vyloženě o tom, že se mu nedaří a není vše po jeho... Ono si za tohle chování stejně mohou jen a jen kluby i fotbalové prostředí ovšem. Preplaci každého hráče i ty nejlepší a je jasné že se pak chovají tak, že oni jsou více než klub což tak prostě není.

Reagovat
Ibelieve

V podstatě ještě v době kdy koncil Ferguson hráči byly poctě i že hrají za jeden z nejlepších klubu. Dnes když se jim nedaří hledají jakoukoliv záminku a vypouští z pusy naprosté nesmysly.to je stejne jako by v devadesátých letech řekli hráči že není nad Juventus a Ajax a že tyhle kluby jsou a vždy byly nejlepší. Je mi až líto Chelsea... Osobně bych ho posadil a ne zahrál by si pěkně dlouhou dobu.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan nikdy nebol hysterka.

Reagovat
Ibelieve

Nechápu. Šel do týmu co skvělé funguje. V předchozí sezóně vyhrál LM. To je hodně mimo.

Reagovat
Wazza228

Lukaku to Sky: “There are 3 teams at top level: Barcelona, Real, Bayern. All the players dream of them, that's the truth. I thought I was going to one of those clubs after Inter".

"This didn’t happened and I said: there is only one club where I can imagine myself, it's Chelsea”.

to je fakt hroznej hlupák. ten je schopnej do toho Realu přestoupit a začít po čtvrt roce říkat, že vždycky snil spíš o Barceloně, ale jen Real si ho mohl dovolit.

Reagovat
EXoRcIsT

az nato ze RM Barca a Bayern nanho zvysoka kaslu

Reagovat
Wazza228

Reagovat
smazaný uživatel

Pak že Lavi je jen vymyšlená postava

Reagovat
Svatej

Lukaku: "I miss Lautaro. For Lauti, I could die for him on the pitch. Together at Chelsea? No, no, stay at Inter because I will be back. Playing with Lautaro to me was the best. From day one, I understood that we can do great things. There was natural understanding between us."

Jen at přikládá, zmrd

Reagovat
Svatej

Romelu Lukaku to Sky Sport: "If there had been the offer of a new contract from Inter last summer as I wanted... we would not be doing this interview now here from London, but quietly from Milano (he smiles)"

Reagovat
Golasso

To jsem snad ještě za dobu, co sleduju fotbal, neviděl .

Reagovat
Svatej

Neymar tenkrát pár měsíců po přestupu do PSG na tiskovce brečel, ale rekl toho hrozně málo, tohle je dosud neobjevená úroveň

Reagovat
Golasso

Jsem zvědavej, co na to vedení a Tuchel. Ten už by si neměl zahrát ani minutu a co nejrychleji se ho zbavit. Jenže kam ... pochybuju, že by po tomhle po něm toužil byť i ten Inter

Reagovat
Svatej

Pred stadionem Interu je banner, kterej mu vzkazuje, ze si nikdo nepamatuje ty, kteri odesli v desti, ale ty, kteri v bouri zůstali + rozloučení. Takže pochybuju, ze by na tom tam byl líp

Reagovat
Golasso

to je dobře, snad jim to vydrží

Reagovat
Whitemedia

“Lukaku was sold for €115 million (£98m/$130m) and we bought Dzeko for nothing," Marotta told the Corriere della Sera. „And, on the pitch, there isn’t much difference.“

Ti ho mají u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Golasso

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Infi

Reagovat
Hlahart

šílenej disrespekt k Chelsea... vůbec nechápu, jak tohle mohl nechat jeho tým pustit ven...

Reagovat
Svatej

Ja spis nechápu, že při našem skautingu, kterej se zaměřuje i na osobnost hráče, jsme u fotbalisty, co nejen ze je světem znamej, ale dokonce byl i u nás (a meli bychom tak mít jeho psychologickej profil), jsme tohle nezjistili dřív.

Tohle vážně vidím prvně. Hrozně doufám, ze dostane od fanoušků naprosto brutální kartáč. Co takhle vidim, tak je většina fanbase neuvěřitelně nasrana.

Reagovat
Svatej

Tak on prosím pěkně ten rozhovor zorganizoval primo s Romanem, skoro nikdo, včetně klubu, o tom neměl ani páru

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsia kapitola v knihe: Chelsea a cislo 9

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mastný Chobot

bavi ma tento neandertalec

Reagovat
EXoRcIsT

to je dement byt na Tuchelovom mieste uz si nezahra

Reagovat
iamek

Jen si ho užijte

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Romelu Lukaku has the ego of Cristiano Ronaldo, and the trophy cabinet of Alexander Buttner.

Asi takto nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Mých top 5 hráčů United v roce 2021

1. Bruno

2. David

3. Shaw

4. Ronaldo

5. Maguire(hlavně první půl rok)

Reagovat
Wazza228

Asi to mám stejně, ale je to těžký, protože hráči, co měli dobrej první půlrok, si to na podzim zkazili.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele