Premier League - souhrn 2. kola

14.08.2015, 22:37, aktualizováno 17.08.2015, 22:54
Komentáře a souhrny
Manchester City porazil Chelsea a jde na čelo tabulky. Stoprocentní je v úvodu nové sezony zatím Manchester United, který si po Tottenhamu nejtěsnějším rozdílem poradil i s Aston Villou. Šest bodů má překvapivě i Leicester a v pondělní dohrávce zaznamenal druhou výhru rovněž Liverpool...

Liverpool FC - AFC Bournemouth 1:0

17.08.2015 21:00

Góly: 26. Christian Benteke

Rozhodčí v Premier League nováčkům jejich první kroky v elitní soutěži zrovna neusnadňují. Před týdnem obral sudí o možnost bodovat Norwich, dnes to odnesl absolutní benjamínek mezi prvoligovými celky Bournemouth. Liverpool vyhrál těsně 1:0 a zůstává stoprocentní. Jejich soupeř naopak na první bod stále čeká.

Cherries předvedli na Anfield Road velmi sympatický výkon, dlouhé časové úseky byl aktivnější a dokonce vstřelil (nejspíš) regulérní gól. Rozhodčí mu však radost nedopřáli, naopak uznali Bentekemu gól z ofsajdu.

Bournemouth nastoupil do obou poločasů jako z divokých vajec, vždy spustil vysoký presink a napadal soupeře až u jeho vápna. V obou případech mu to však vydrželo nějakých šest, osm minut. I to jim však v prvním dějství stačilo na sérii rohů; a jeden zakončili gólově. Ruční kontakt skórujícího kapitána Elphicka s Lovrenem však sudí necitlivě posoudil jako nedovolený.

Nováček soutěže hrál aktivně, na hřišti rozhodně zanechal pozitivní dojem. Sráželi je však nepřesné přihrávky a jakási liknavost v předfinální části, kde jim zkrátka fotbal trval o zlomek vteřiny déle, než je v Premier League běžné.

Přesto se mohou po zápase v Liverpoolu cítit velmi ukřivděně. V šestadvacáté minutě totiž domácí vsítili vítězný gól - Henderson poslal takřka dokonalý centr na zadní tyč, kde byl Benteke velmi pohotový. Problém však byl v tom, že se do hry zapojil (byť na míč těsně nedosáhl) Coutinho, jenž stál ve dvoumetrovém ofsajdu.

Po změně stran opět hosté na Liverpool vlétli a opět si vybojovali zajímavé šance. Asi nejlepší hráč Bournemouthu v dnešním zápase Matt Ritchie střílel nejprve do Mignoleta, podruhé mířil nad. Největší příležitost k vyrovnání měl však skotský reprezentant po hodině hry, kdy jeho tvrdá rána levačkou olízla tyč. Jen kousek chyběl také O’Kaneovi, jenž poté, co Wilson nasadil housle Lovrenovi, vystřelil do boční sítě.

Oba týmy si za celých 90 minut vytvořily pouze dvě střely na branku. Liverpool byl několikrát blízko navýšení vedení, ale Coutinhova rána byla tečována těsně vedle, Milner zase střílel příliš slabě na to, aby Boruće zaměstnal. Vzadu však domácí udrželi čisté konto, takže je nemuselo mrzet ani Bentekeho břevno v samém závěru po centru Clynea.

Více informací k zápasu

Manchester City - Chelsea FC 3:0

16.08.2015 17:00

Góly: 31. Sergio Agüero, 79. Vincent Kompany, 85. Fernandinho

Vědělo se, že Chelsea na začátku této sezóny není v optimální formě. Totální destrukce její loni skálopevné defenzivy je však novou zprávou. Blues v mezihře nebyli výrazně horší, hlavní rozdíl byl v obou šestnáctkách, kde naproti tomu Londýňané nic nepředvedli. Zato Citizens hned třikrát skórovali, a to ještě zářil gólman hostí Begović.

Dva a půl roku Chelsea neprohrála v neděli. Devět let neprohrála v srpnu. A dlouhých sedmnáct roků se jí dařilo vždy vyhrát alespoň jeden z úvodních dvou kol zápasů ligové sezóny. Dnes však veškerým sériím utnul tipec Manchester City.

Nejlepší střelec minulé sezóny Premier League se v prvních dvaceti minutách mohl zapsat do gólové listiny klidně třikrát. Největší šanci měl už po patnácti vteřinách hry, kdy si první mezery v obraně Chelsea všiml David Silva a Kun Agüero uháněl sám na branku. Asmir Begović však stoprocentní šanci uhasil skvělým zákrokem.

Bosenský gólman, jenž zaskakoval za suspendovaného Thibauta Courtoise, měl v prvním dějství obrovské množství práce. Po jednom z mnoha centrů Aleksandara Kolarova z levé strany Begović trnul - nakonec však Agüero špičkou kopačky na míč nedosáhl, a ten tak skončil v náručí brankáře.

Defenzíva Chelsea, především její střed, jenž loni neměl v Anglii pražádnou konkurenci, vypadal v úvodu zápasu slušně řečeno malátně. Terry, Cahill a Matić tvořili ve vápně poctivý trojúhelník, v němž si Agüero dělal, co chtěl. V rozmezí jedné minuty dostal Argentinec dva balóny právě do tohoto prostoru a Asmir Begović musel pokaždé vytáhnout výtečný zákrok.

Až po dvaceti minutách se Londýňané dostali do zápasu a nutno přiznat, že drželi míč častěji, než je u nich v těchto zápasech zvykem. Z územní převahy však nebyli schopni vytvořit vůbec nic. Agüerův gól tak paradoxně přišel po fázi, kdy Chelsea držela otěže utkání v rukou.

Po půlhodině se hbitý útočník Citizens prosmýkl (tentokrát) mezi Matićem a Cahillem a přízemní střelou o tyč otevřel skóre. Blues obdržená branka nikterak nerozhodila a opět se jali utočit. Avšak se stejným účinkem jako předtím. Největší šanci měl Fábregas, který z 20 metrů mířil těsně vedle. Nakonec musela Chelsea být ráda, že do kabin nešla za horšího stavu - Kolarovův centr Mangala prodloužil hlavou těsně vedle.

Do druhého dějství nastoupil obhájce titulu bez svého kapitána, Kurt Zouma vystřídal Johna Terryho, který tak vůbec poprvé pod José Mourinhem vystřídal. A hned pět minut po změně stran Chelsea vsítila kýžený vyrovnávací gól - Hazard našel Ramirese a ten se sám před Hartem nemýlil. Rozhodčí mu však branku chybně neuznali.

Na vůbec první oficiální střelu mezi tři tyče si tak Chelsea musela počkat celých 70 minut - v této fázi už bylo viditelně aktivnější než soupeř, který si s míčem počínal rozvážněji. Diego Costa ve vápně vykoupal Kompanyho a předložil gólovou nabídku pro Edena Hazarda, jenž sice obešel blokujícího obránce, ale Harta z blízka neprostřelil.

Manchester City byl v zakončení o poznání efektivnější. Při ojedinělé akci v závěru utkání vybojoval roh, Silva jej - totožně jako minulý týden - posadil na hlavu Vincenta Kompanyho a Chelsea i vinou nedůrazného Ivanoviće kapitulovala podruhé. Kdyby v brance hostí nestál Asmir Begović, mohl šampion odjet dokonce s debaklem - krátce po druhé brance Bosňan vytáhl další vynikající zákrok proti ráně Tourého.

Ani to však Citizens nezabránilo v tom, aby Chelsea na domácí půdě vyprovodili jednoznačným výsledkem 3:0. Ivanović korunoval svůj otřesný výkon, když neodehrál míč před Silvou, a Fernandinho vzápětí nádherně uzavřel skóre. Mourinhovi svěřenci v nastavení rozezněli pouze tyčku.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Arsenal FC 1:2

16.08.2015 14:30

Góly: 28. Joel Ward - 16. Olivier Giroud, 55. Damien Delaney (vl.)

Podobně jako předloni, i letos se Arsenalu podařilo na vstupní domácí ostudu zareagovat vítězstvím. To se narodilo v doširoka otevřeném londýnském derby, které nabídlo ofenzivní podívanou z obou stran, tři góly, procitnutí nezastavitelného Mesuta Özila i návrat Chilana Alexise Sáncheze...

Alan Pardew se před výkopem skutečně ničeho nezalekl; na hrací plochu nepostavil jediného klasického defenzivního záložníka v Milem Jedinakovi a o přestávce si následkem toho musel libovat, že jeho svěřenci inkasovali jen jednou a ani neprohrávali.

Vzhledem k otevřenému charakteru utkání Arsenal zaujal především brejky v dechberoucím tempu. Hned zkraje se například na kraji pokutového území podařilo zablokovat Cabayeho volej, načež trojice Cazorla-Özil-Sánchez okamžitě vystartovala z bloků a na Wardovi s McArthurem si v krátkém časovém sledu vynutila dva klíčové bloky.

Eagles však neměli pořádně čas si oddechnout. McCarthy brzy musel likvidovat pokusy Sáncheze s Ramseym a v 16. minutě už pro změnu nestačil na akrobatický volej Girouda po centru Mesuta Özila. Francouzský útočník se takto konečně trefil po více než 10 hodinách střeleckého sucha.

V tu chvíli to vypadalo na výprask, místo toho se ovšem CP docela rychle vzpamatovalo a vyrovnalo. Puncheon pro jednou dostal prostor vniknout zleva do středu pole a na problémy bylo rázem zaděláno: po Wickhamově sklepnutí udeřil obránce Ward.

Ještě na konci poločasu mohl být za druhý žlutý faul vyloučen Coquelin a úvodem druhého dějství se pro změnu Wickhamův halfvolej divže nevtěsnal do brány, jenže tak se tedy v ani jednom z případů nestalo, a tak nakonec úřadoval Arsenal. Respektive obránce Delaney, který si u tyčky srážel do vlastní sítě Sánchezův pokus.

Závěrečné minuty potom byly v podání Arsenalu lehce nervózní a Petr Čech ještě musel po rohu odmítat Warda, nicméně Gunners se nakonec přeci jen ubránili a berou vitální tři body.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Norwich City 1:3

15.08.2015 16:00

Góly: 88. Duncan Watmore - 26. Russell Martin, 37. Steven Whittaker, 57. Nathan Redmond

Na Sunderland bude mít Norwich po dnešku stoprocentně příjemné vzpomínky. Před 500 dny proti tomuto soupeři Kanárci uhráli své doposud poslední prvoligové tři body, nyní si na Stadium of Light bez problémů dotancovali pro další...

Dva góly před přestávkou venkovního zápasu Premier League - to se Norwichi nepodařilo od prosince 2012. Ovšem že Kanárci tento kousek zopakovali zrovna dnes, to také nebyla žádná náhoda.

Sunderlandská defenzíva se zatím sehrává a vypadá přitom dosti příšerně. Cameron Jerome se v podstatě nikdy za celé úvodní dějství neocitl pod pořádným tlakem stoperů, kteří si navíc často pomáhali nedovolenými zákroky.

Skóre nakonec Norwich otevřel ve 26. minutě - jen chvíli poté, co Pantilimon výborně vytěsnil Howsonův přízemní projektil. Ihned při následném rohu si už rumunský brankář stoprocentně nepočínal; Brady rozehrával nakrátko, pak sám centroval a Pantilimon míč vyrazil přímo na kopačku šťastně skórujícího Russella Martina.

A kapitán Norwiche nebyl jediným obráncem, který se dnes podíval na listinu střelců. Brzy ho následoval i Whittaker se svým trademarkovým výletem kupředu, okořeněným nádhernou narážečkou s šikovným Hoolahanem - 36. minuta, 2:0.

Sunderland se vzpamatovával jen ztěžka. Ke konci poločasu se k nějaké solidní šanci konečně propracoval za letu hlavičkující Fletcher, přičemž o pauze se Dick Advocaat pokusil ofenzívu Black Cats povzbudit střídáním útočníka Grahama za záložníka Larssona.

To se ale nepovedlo. Mackems nadále předváděli spíše chodecký výkon a jejich útočnou vozbu vytrhl teprve debutant Duncan Watmore, jenž za 20 minut stihl udělat víc než kterýkoliv z jeho spoluhráčů, a navíc i mazácky skóroval.

V tu chvíli už nicméně pouze reguloval pořádku svého týmu; Norwich totiž již tehdy půlhodinu vedl 3:0, když si v 57. minutě Redmond delikátně narazil s Hoolahanem a pak velice klidnou koncovkou uklidnil i celý mančaft.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Stoke City 2:2

15.08.2015 16:00

Góly: 19. Eric Dier, 45+2. Nacer Chadli - 78. Marko Arnautović (pen.), 83. Mame Diouf

Ani napodruhé Tottenham nedokázal zvítězit. Z domácího utkání proti Stoke City si odnesl pouhý bod za remízu 2:2, byť drtivou většinu zápasu vedl. Poločasový dvougólový náskok však Kohouti nebyli schopni udržet a v závěrečné čtvrthodině vlastní chybou nasměrovali Potters k vyrovnání.

Zápas byl plný ofenzivních radovánek, diváci na White Hart Lane se rozhodně nudit nemohli, byť by samozřejmě do ulic Londýna odcházeli raději uzívaní a se třemi body v zádech.

Ještě v první desetiminutovce dvakrát zakončil Christian Eriksen; jednou zevnitř vápna, jednou těsně za ním z přímého kopu. Obě rány k tyči však Butland udržel mimo tři tyče. Jiskřilo se i na druhé straně, po minele Llorise měl velkou šanci Mame Biram Diouf, ale Francouz své zaváhání napravil pohotovým zákrokem.

V devatenácté minutě už se síť vlnila. Eric Dier se před rohovým kopem odpoutal od Van Ginkela a hezky si naběhl na centr Eriksena - 1:0. Zlatou šanci na vyrovnání měl krátce před přestávkou Diouf, jenž hlavičkoval v bezprostřední blízkosti Huga Llorise - ten však prozatím přitahoval míče jako magnet.

Senegalský forvard mohl svého nepovedeného zakončení brzy litovat, jelikož Nacer Chadli si krátce nato vedl o poznání precizněji. Masona ještě fantasticky vychytal Butland, ale na zakončení belgického křídelníbuka po náběhu a centru Daviese už mladý gólman nestačil. Nepomohla mu ani teč Pieterse.

Po změně stran mohli Kohouti vést hned o tři branky, jasný gól Harryho Kanea však neuvěřitelným zákrokem lapil úžasný Jack Butland. Tehdy ještě ani on netušil, že tento zákrok bude mít hodnotu bodu. Butland si musel poradit ještě s ranou Dembeleho, než konečně Alderweireld stáhl ve vápně Joselua a rozhodčí Robert Madley ukázal na puntík.

Marco Arnautović byl z penalty nekompromisní a ranou k tyči snížil. Ve třiaosmdesáté minutě - jen pět minut po první brance - Potters dokonce vyrovnali. Rakouský křídelník vybídl do vápna Irelanda, ten krásně načechral míč na hlavu Mame Biram Dioufa - a ten v poslední z řady šancí konečně zakončil přesně; byť balón tečoval snad jen konečky vlasů - 2:2.

Více informací k zápasu

Watford FC - West Bromwich Albion 0:0

15.08.2015 16:00

Góly: -

Watford stále čeká na první vítězství v Premier League od roku 2007, kdy naposledy sestoupil do druhé ligy. V domácím utkání proti West Bromwichi nenavázal na sympatický výkon proti Evertonu a zápas skončil bezgólovou remízou. Největší šanci klání spálil v samotném závěru útočník Baggies Saido Berahino.

První zajímavou příležitost však měli domácí - Odion Ighalo pálil ze střední vzdálenosti tvrdě a pod břevno, jenže Myhill stál přesně tam, kde měl. Stejně jako vzápětí, když lapil střelu Troye Deeneyho. Watford byl po většinu zápasu jasně lepší, soupeře jasně přestřílel a přehrál ve středu pole.

Gólman West Bromu Boaz Myhill tak měl plné ruce práce. Ještě do přestávky musel nebojácně skočit do nebezpečné souhry výše zmíněné dvojice Deeney - Ighalo, pak vyrazil tvrdou ránu Anyi, aby nakonec ještě konečný prstů posunul na břevno další pokus Ighala.

Po obrátce už hra nebyla tak divoká a šancí bylo poskrovnu. Hornets už brankáře soupeře prakticky neohrozili, jen Deeney pálil zpoza šestnáctky vysoko nad. Celek z předměstí Londýna navíc po závěrečném hvizdu mohl být rád za remízu.

West Bromwich sice ani jednou jedinkrát nevystřelil na branku, jenže deset minut před koncem základní hrací doby měl zlatou šanci na hlavě Saido Berahino. Centr z levé strany vrátil na zadní tyč McAuley a Berahino byl úplně sám před odkrytou svatyní. Zamířil však trestuhodně mimo.

Více informací k zápasu

West Ham United - Leicester City 1:2

15.08.2015 16:00

Góly: 55. Dimitri Payet - 27. Shinji Okazaki, 38. Riyad Mahrez

Premier League má nového lídra. Minimálně do zítřejšího odpoledne se na špičce anglické ligy bude vyhřívat Leicester City, jenž po Sunderlandu překvapivě porazil i West Ham. Vítězný gól Foxes opět obstaral Riyad Mahrez, jenž je pro změnu ve vedení mezi ligovými střelci. Kladiváři tak po senzační výhře na hřišti Arsenalu mohou litovat ztráty bodů; a navíc vyloučeného gólmana Adriána...

Do utkání lépe vstoupili domácí. Hvězda West Hamu Dimitri Payet už po minutě hry nacentroval míč do vápna a Sakhem tísněný Morgan si hlavou nastřelil vlastní břevno. Jenže tím se svěřenci Slavena Biliće zcela vyčerpali. Na přelomu poločasu se otěží hry chopili fotbalisté hostí a konečně byly k vidění velké šance i góly.

V šestadvacáté minutě pronikl Mahrez přes tři hráče až před Adriána, ale v tísni dokázal vybojovat jen roh. Po něm se o akrobatické zakončení pokoušel Huth, avšak ani on gól nevstřelil. Zasloužené odměny se desítky vteřin nato dočkal Shinji Okazaki. Báječný míč od Vardyho přetavil v těžký kop ze vzduchu, a přestože Adrián jeho střelu fantasticky lapil, na dorážku byl krátký - 0:1.

Deset minut nato vedly Lišky dokonce o dvě branky. Opět u toho byla útočná dvojice Leicesteru - Vardy vyhrál hlavu a Okazaki dostal míč do šestnáctky na Albrightona. Na konci akce pak nechytatelně pod břevno zakončil Riyad Mahrez.

Přesto se West Ham ještě do přestávky málem vrátil do zápasu. V nastaveném čase totiž Sakha ve vápně rukou srazil gólman hostí Kasper Schmeichel, který mohl být potrestán pokutovým kopem i červenou kartou.

Po změně stran se hra výrazně otočila, Leicester se zatáhl na vlastní polovinu a útočili pouze domácí. Už po deseti minutách vsítili kýžený kontaktní gól; Dimitri Payet nadvakrát prostřelil vše, co mu stálo v cestě a poprvé se v ligovém utkání za West Ham trefil vskutku velkolepě - 1:2.

K vyrovnání se nicméně domácí nedostali - největší šanci k tomu měl Diafra Sakho, jenž pár metrů před Schmeichelem napálil dánského brankáře do břicha. V závěru to Kladiváři zkoušeli dokonce s brankářem ve vápně soupeře, Adrián však ve snaze zasáhnout míč div nerozpáral Jamie Vardyho a byl zaslouženě vyloučen.

Více informací k zápasu

Swansea City - Newcastle United 2:0

15.08.2015 16:00

Góly: 9. Bafétimbi Gomis, 52. André Ayew

Zatímco West Hamu se na první kolo a zaskočení londýnského giganta navázat nepodařilo, Swansea to dokázala bez větších trablí. Bafetimbi Gomis vstřelil svou sedmou branku v osmi utkáních Premier League a André Ayew hned ve druhém kole zdvojnásobil svůj střelecký účet. Newcastle potopilo hloupé vyloučení Janmaata...

Straky nastoupily v nezměněné sestavě oproti té, která minule doma remizovala se Southamptonem, zatímco Garry Monk byl lehkým zraněním Ki Sung-yuenga donucen k jedné výměně kus za kus uprostřed pole.

Rovněž s Jackem Corkem nicméně labutě byly schopny dominovat, jak se od nich čekalo, a to především díky dovednostem Jonja Shelveyho. Jeho famózní pas stál také u zrodu první branky zápasu: v deváté minutě ho přebral Gomis, obkroužil Krula a levačkou v klidu zacílil do odkryté klece.

Swans obecně odstartovali dobře, když jindy zkoušel štěstí i Gylfi Sigurdsson, zhruba v polovině úvodní části už ale taktovku zase nevlastnili. Těžiště veškerého dění na hřišti se přesunulo na druhou stranu, kde se šťavnatou ranou prezentoval Obertan.

Rozhodující okamžik zápasu tudíž nadešel ve 41. minutě, když Janmaat zatahal za dres Montera a musel předčasně pod sprchy. Tenhle moment opětovně ukradl NUFC vítr z plachet a Swansea mohlo zpátky na koně. Tentokrát již s definitivní platností.

Ještě před pauzou nebezpečně pálil Montero, po změně stran se labutě ocitly blízko vedení 2:0 při pokusu Sigurdssona, který orazítkoval akorát břevno, a v 52. minutě už potom André Ayew hlavou po krásném průniku Montera přeci jen přinesl ono kýžené zvýšení.

V tu chvíli Steve McClaren jenom stáhl svého jediného útočníka Papisse Cissého v (úspěšné) snaze vyhnout se debaklu. Zápas byl technicky u konce...

Více informací k zápasu

Southampton FC - Everton FC 0:3

15.08.2015 13:45

Góly: 22. Romelu Lukaku, 45. Romelu Lukaku, 84. Ross Barkley

Ronald Koeman se dnes po operaci ledviny vrátil na lavičku Southamptonu, a pokud se on musel mořit o berlích, jeho svěřenci na tom byli snad ještě hůře. Tři góly doma inkasovali poprvé v tomto kalendářním roce a dvojicí Barkley-Lukaku se opravdu nechali suverénně zválcovat...

Bude to dozajista Lukaku, kdo si dnes pro sebe ukradne všechny nadpisy zápasových reportů, ovšem nemělo by se zapomínat na to, že vše vykopl vynikající Howardův zákrok nohou proti Manému, bez něhož by to zřejmě celé vypadalo dost jinak.

Místo toho došlo na onu Lukakuovu one-man show. Robustní Belgičan byl úplně všude: sprintoval z hloubi pole, blýskl se nápaditou patičkou u lajny, málem asistoval u gólu Barkleyho, který měl ve své pozici určitě skórovat, a hlavně byl taky na konci dvou úspěšných brejků.

Nejprve skoro až nereálným, stoprocentně nechytatelným způsobem odhlavičkoval do protější šibenice centr Arouny Koného, a výtečnou schopnost koordinace prokázal i později.

V závěru úvodního dějství nejdříve na půli vyhrál balon, potom nasprintoval na hranu šestnáctky a bez přípravy uklidil do sítě skvěle načasovanou přihrávku od Barkleyho.

Druhý poločas byl už o něčem jiném - Southampton nastoupil odhodlán, s plnou kontrolou všeho dění, Pellè se dostal poměrně blízko gólu se svým halfvolejem po protihráčově sklepnutí, a doposud nezkrotný Lukaku se v prvních 20 minutách druhé půle vůbec nepotkal s balonem.

Saints si na druhou stranu příliš konkrétních příležitostí také nevytvořili. Pellè jednou nepřesně hlavičkoval po rohu a Sadio Mané se v 79. minutě vytáhl s velmi záludnou ranou, kterou nicméně zlikvidoval pozorný Howard.

Namísto kontaktní branky tak přišel na řadu rozhodující úder z kopačky Barkleyho. I tuto situaci z 85. minuty přitom načal Lukaku dobře načasovanou příhrou do cesty Colemana, jehož rychlou předávku následoval ideální první dotyk Barkleyho a precizní rána na zadní tyč.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Manchester United 0:1

14.08.2015 20:45

Góly: 29. Adnan Januzaj

Inu, návrat páteční anglické kopané se nekonal s žádnými fanfárami. Naopak, Wayne Rooney podal jeden z nejhorších výkonů v červeném dresu a fotbal se nehrál bůhvíjaký ani obecně. Nakonec rozhodla jedna pěkná souhra dvojice Mata-Januzaj...

Do prvního poločasu se vstupovalo vskutku rozpačitě, a i když v 16. minutě Memphis slibně rozehrál nepřímý volný kop, Schneiderlin nedokázal včas zareagovat. První větší šance tak okamžitě ústila v jediný gól zápasu.

Mata po necelé půlhodině hry našel ve vápně Januzaje, ten nechal Richardse proklouzat naprázdno a posléze za pomoci výrazné teče otevřel skóre. Pro mladého Belgičana, jenž v základu nahradil Ashleyho Younga, šlo o první gól od dubna loňského roku.

Zadní linie Manchesteru United dnes neměla moc co řešit, při zakládání útoku si však sama občas zbytečně přidělávala problémy a po jedné z odevzdávek takhle zkraje druhého poločasu pálil nad bránu Jordan Ayew.

Právě a jedině ze začátku druhého dějství vypadal birminghamský celek schopen udeřit. Pořádný vítr v obranných řadách United dělal hlavně Scott Sinclair, zrovna jeho se ovšem Tim Sherwood nečekaně rozhodl stáhnout jako prvního, a jakákoliv naděje se šmahem znovu vytratila.

Robustní forvard Gestede, jenž rozhodl o týden staré výhře Villans, totiž nedostával dopředu žádné dlouhé balony (které Villa kupodivu hrála v jeho nepřítomnosti) a každý protiútok vínových končil automaticky na hradbách ManUtd.

Juan Mata mezitím v 73. minutě narýsoval další krásnou kolmicí, po níž rozhodně měl lépe mířit Memphis. Naproti tomu birminghamský celek už ve zbytku duelu v podstatě nezahrozil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City22006:06
2.Leicester City22006:36
3.Liverpool FC22002:06
 Manchester United22002:06
5.Everton FC21105:24
6.Swansea City21104:24
7.Crystal Palace21014:33
8.West Ham United21013:23
9.Norwich City21014:43
10.Aston Villa21011:13
11.Arsenal FC21012:33
12.Watford FC20202:22
13.Tottenham Hotspur20112:31
 Stoke City20112:31
15.Newcastle United20112:41
16.Southampton FC20112:51
 Chelsea FC20112:51
18.West Bromwich Albion20110:31
19.AFC Bournemouth20020:20
20.Sunderland AFC20023:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1224)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: není někde nějaké dobre zahraniční preview na celou sezonu BL,PL nebo PD? Nejlépe v angličtině. Chci si trochu ještě rozšířit obzory a v rámci možnosti zlepšit anglictinu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

zatim jsem to jen preletel a vypada to super

Reagovat
Znalec

Kdyby pustili Kozáka na plac, tak by měli minimálně bod

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ne no

Reagovat
iamek

Darmianek fenomenalni v obrane. A Rio Smalling taky uzasny. Rooney no comment.

Reagovat
smazaný uživatel

Depay ako zahra prosím ťa

Reagovat
smazaný uživatel

Schneiderlin MOTM

Reagovat
habinity

Strasny cistic morgan ta obrana preto tak hraje lebo stred pola im to dost ulahcuje

Reagovat
niflheim

No... byla to hrůza, herně mě kluci vůbec nepřesvědčili, ale proces je proces...

Snad se LVG poučil a Depayka bude dávat už jen na křídlo. Adnan byl v tom středu katastrofální, doslova zabil jeden nádherný protiútok a všeobecně na balónu nepřesvědčil, navíc místo rozdávání balónů to spíše dával do souboje. Mata by měl příští zápas nastoupit ze středu, stejně se tam věčně stahuje a vyhovovalo by mi to určitě více, než být přikovaný k čáře.

Obrana potěšila, sice můžeme být rádi, že AV nekopala penaltu, ale jinak musím chválit, navíc Shaw se stále zlepšuje, zbytek ani třeba komentovat, nádhera

Wazzovi to ještě nějaký ten čas potrvá, než se dostane do zabijacké formy - asi bych ho měl vytáhnout z fanty ať se mu začne dařit. LVG ho klidně ale mohl zkusit stáhnout a poslat tam Javiho.

Příští zápas snad taky už konečně Anderko do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

co je ten proces?

Reagovat
smazaný uživatel

Zhatovat rozhodujícího střelce Januzaje, který hrál srdnatě a říkat o hráči, který bere 300 tisíc liber tydně, že potřebuje čas. Kdy začíná Beckham s tým Miami ? Rooney by mohl být jeho první posila

Reagovat
niflheim

Wazza hraje každý rok ze startu sezóny tužku.

Reagovat
smazaný uživatel

snad se rozstřílí. Chtělo by to penaltu.

Reagovat
Dawon

Jo tak Wazza a penaltu na rozstrileni rikas....

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

penalty by chceli.

Reagovat
niflheim

FA

Reagovat
smazaný uživatel

Depayek, Anderko, Wazzinko, hráčik, Darmianek.. tohle je taková teplá specialitka MUfanů?

Reagovat
niflheim

To je víceméně schválně kvůli scouserům.

Reagovat
smazaný uživatel

Buzny

Reagovat
Uwe háže buly

fans realku

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ritchie

je

Reagovat
risk je zisk

Depayko je fakt priteplene

Reagovat
niflheim

A přitom to fakt vzniklo jako zesměšňování scouserů, kteří měli svou Sušičku, Cuntičku atd

Reagovat
tomasinho

Ono s tím spíše začal Rssa už španěláků ne? Silvička, Matička a pak se nabalili další.

Reagovat
iamek

Reagovat
niflheim

Jo vlastně, ta vaše barcelónská odnož s tím přišla, to nejhorší možné kombo

Reagovat
Robochelsea

No tak predtým ste mali Giggsyho, Becksyho, Scholesyho...

Reagovat
Melda

Tak Cuntičku jsem v životě nikde nečetl!To spíš občas u fufy použiju "Koutek"

Reagovat
Infernoqt

A Basti upe super. Rozdílový hráč mi přišel. Rooney katastrofa, Adnan víceméně kromě té golovky taky. Depay super, ale chybí štěstíčko. Snad to přijde brzo. Mata hodně zdefenzivěl a je vidět, že na něj vkládáme dost práce tedkon, proto se občas může zdát, že nestíhá a raději, než aby šel do rychlého protiútoku to stáhne zpátky, ale tohle je prostě princip i celé Gaalovy hry. Dokud to bude vyhrávat, nebude problém. Defenzivně napadáme super, ale je to prd, dokud neuvidíme tým třeba jako Man City proti nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Romero Darmian Smalling obrana Depay na křídle

Skoro jako za SAFa s Vidicem a Riem.

Reagovat
smazaný uživatel

Silá a chytrost. Aj Shaw super... A Schneiderlina snad ani nemusím zmiňovat. Počkat, oni hráli vlastně všichni super až na Rooneyho. Nebojím se říct, že kdyby tam byl třeba Costa, tak ty 2 goly dá. Momentálně je naše největší slabina střední útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je slaboučký no, snad se do toho dostane. Schneidy se snažil, vypichoval míče, ale občas ztráty. Jinak celá obrana super i ten Romero to krásně sbírá zatím.

Reagovat
vodka

Romero za těch pár přihrávek do špeku místo odkopu by zasloužil přinejlepším

Reagovat
smazaný uživatel

To měl i minule, podle mě to má od Gaala, aby se snažil hrát po zemi. Každopádně výběhy, centry a vše s jistotou.

Reagovat
nani92

Lucifer

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsie na tom je, ze sme Villu absolutne na konci do ziadneho tlaku nepustili, ani len naznak tlaku...a to suvisi s tym, ze odkedy nastupil Ander a Schweini, tak sme zaclai mat hru uplne pod kontrolou, dnes genialne striedania Gaala, prave ked nas zacinali tlacit, tak to posilnil Anderom a Schweinim a odvtedy sme to kontrolovali az do konca, skoda sance Depay, kapitan sa musi spamätat...tri body mame, dalsia nula s tragickou obranou, s tragickym brankarom, neskutocne, u mna spokojnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Ale tezce jsem nepochopil, proc sel dole Carrick. Vzdyt tak hrozne nehral, ale Basti ukazal neco jinsiho

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Když porovnám se zápasy minulé sezóny a hlavně pod Moyesem, tak jsem se bál každého útoku soupeře, protože z každého něco bylo - střela/centr. První dva zápasy zatím pohoda zezadu.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Dawon

ono to je hrozne znat, kdyz tam ten treti v zaloze je opravdu zaloznik a neni to spis takovy druhy utocnik...tohle musi byt hlavne do tezsich zapasu proste jasna volba, jinak nas v zaloze kazdy prejede

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

so vsetkym suhlasim..myslis ze budete takto schopni ziskavat body aj proti timom top6 minulej sezony? Question.

Reagovat
Manik...

Reagovat
lucius6

Mohl by někdo vysvětlit jak sakra funguje debilní fanta, proč jako defenzivní záložník nedostane za čisté konto taky stejně bodů jako obránce, tohle je hrozně nefér pak prostě Schneiderlin dostane 3 body ikdyž přispěl k čistému kontu stejně jako sotpeři

Reagovat
smazaný uživatel

top of the table

Reagovat
vodka

Adnan úplně výkon jak Coutinho

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
vodka

taky hrál až na gol skoro hovno...

Reagovat
stiflerovamama

mal tam ale viac zableskov

Reagovat
vodka

taky hrál delší dobu, na minuty to vychází tak stejně...

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Dawon

Reagovat
Swarley

já moc nechápu, kde je problém...domácí zápas by pochopitelně měl být aktivnější a mělo by se toho směrem dopředu předvést víc, ale tam proti nám stál taky mnohem lepší soupeř a byl to úvodní zápas sezóny, to nebude nikdy ideální...ale dnešní zápas? já tam prostě vidím zlepšení oproti loňsku...že velké zápasy zvládneme, to jsme si vyzkoušeli už loni a hlavní problém loňské sezóny byly právě venkovní mače, jako byl třeba ten dnešní...dneska jsme většinu zápasu kontrolovali, ať už na míči, nebo bez něj...že se některé situace daly řešit mnohem lépe, to samozřejmě souhlasím a rozhodně není na škodu přidat nějaký ten gól navíc, ale jako celek mi to přišlo mnohem vyspělejší, než loňské venkovní výkony...

líbila se mi obrana, jak stopeři, tak i kraje, směrem dozadu výborná i ta středová dvojka...Depay mnohem lepší na křídle, dostával se do šancí, postupně to půjde...Mata taky hodně slušný, Januzaj první půlku slušný, pěkný gól, ale pak už to šlo hodně dolů...Wazza asi celý týden zapíjel výhru se Spurs, protože byl totálně mimo, ale tak to by si tradičně mělo taky sednout...

jako nebylo to ideální, ale na venkovní zápas, u mě dobrý...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vezmeme, že po roce působení LVG by předváděná hra už měla mít ty jeho hlavní rysy jasně zřetelné, tak je to i docela smutný, no. Něco jako u nás Boas, výsledkově to nebyl špatný trenér, ale nehrál zábavný fotbal.

Reagovat
Swarley

tak jasně zřetelné rysy to má, ale ideální to není...v držení míče jsme se brutálně zlepšili, postupem jara a zatím i teď se přidala i defenziva...co kulhá, je finální fáze a to je už docela problém, protože to se moc za celý rok nezměnilo...

teď si přivedl Depaye, možná bude moci i Pedra, vylepšil si střed zálohy...teď to zlepšení ve finální fázi přijít musí, jinak to je problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hlavne ocakavam ze budeme hrat v coraz vyssom tempe - myslene ze hraci budu loptu davat z nohy rychlejsie, budu uvolnenejsi, zžitejsi s taktikou. V obrane sa mi to velmi paci ale v zalohe a ked uz mame supera "na taniery" zavreteho okolo sestnastky, to strasne viazne. Hraci vyzeraju bezradne, akokeby nevedeli čo maju robit v tom momente robit. Napriek zjavnej neforme rooneyho mi to príde skor chyba taktiky ako neschopnost hracov.

Dufajme ze sa to zlepsi

Reagovat
I am Mancunian

palike ti vysvetli, ze hrame v utoku taku sracku, lebo na viacej nemame kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

a preco hrame taku sracku? podrobne mi rozober Gaalovu taktiku a preco hrame taku sracku

Reagovat
I am Mancunian

niem hramu ju preto, lebo mame napicu hracov a potrebujeme nakupit este za dalsich 200milionov

Reagovat
smazaný uživatel

takze klasicke picoviny Samo, inak nemas nic..

Reagovat
I am Mancunian

lebo ty mas a zjavne to tu nepisem sam, staci len pozornejsie citat

Reagovat
smazaný uživatel

ale co to ma stale s tym spolocne, ci to pises sam? mne je to uplne jedno kolko vas bude pisat picovny

Reagovat
Mastný Chobot

nebuď agresívny, Paľo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Sa moc nesmej, ty si opacny extrem.

Ja som za LVG rad, pretoze nam vratil do hry dominanciu. Vycitam mu, ze si vytvarame malo sanci, ze povyhadzoval srdciarov, ktori pre tento klub zili a aj nan mali, ze tu dotiahol pomerne vela zoldiakov ci uplakanych juzanov(alebo oboje). Ale ta dominancia je nieco co sme nemali uz ani posledne roky za fergusona. Snad nezaspi na vavrinoch, keďže mame plný pocet bodov, a bude sa snazit ku tej dominancii pridať aj kusok krasy.

Reagovat
I am Mancunian

ja som za neho tiez rad, presne on nam bol treba po moyesovi, ale uz mu velmi neverim, ze tam prida tu krasu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mozne, ale na druhej strane, keby som si mal vybrat krasu a dominanciu, tak skor by som isiel po dominancii. Radsej teda budem dufat ze sa mu to podari, ako sa bat ze tu príde prichodu nejakeho zajaca v klobuku

Reagovat
vodka

ale na tu hru se momentalne fakt neda divat a to je extremne frustrujici...

Reagovat
smazaný uživatel

je to o rovnováze mezi defenzívou a ofenzívou, LVG zřejmě nepreferuje útočný fotbal, snažíte se dominovat hru a když dáte gól, tak se neženete dát další, bez ohledu na přivedené hráče to pod LVG možná nikdy nebudou žádné ofenzivní hody, což nemusí být špatně, dobrá defenzíva přispěla nejvíc k loňskému titulu Chelsea, ale zápasy to jsou většinou takové, no, že je nejlepší je sledovat na livesport.cz.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi mas pravdu, ale zda sa mi, ze po nejakych zmenach taktickych zmenach by sme si minimalne vytvarali viac sanci. Napr. Velmi casto sa stava ze v predfinalnej faze su hraci na kope. Nabiehaju resp. stoja v tych istych priestoroch. To je vec ktora sa proste da zlepsit. Dalsi priklad je opat z predfinalnej fazy a to je pytanie si lopty na nohu

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím, že změnou taktiky se to dá zlepšit

Reagovat
smazaný uživatel

To su take mozno malichernosti, ale ako mame prechod az chronicky prepracovany tak v okoli sestnastky je to nedomyslene.

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

3 body jsou super, ale to, že se ta hra dostává na level, že si při zápase můžu odskočit uvařit, vyprat, důle vypít pivko a vrátit se s vědomím, že jsem o nic zajímavého nepřišel, se mi teda nelíbí ani náhodou

Reagovat
Swarley

tak zase takové poklidné venkovní zápasy za tři body? to je sen, ne?

ale jo, jak píšu ownymu, tohle musí LVG prostě zlepšit...hlavně ty domácí zápasy by měly být přesvědčivější...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vitasrp

No první týden Premier League teda brutální zklamání, viděl jsem celkem 7 zápasů, třikrát se na ten duel vůbec nedalo dívat, jednou to bylo totálně jednostranný, jednou zápas dosáhl průměrný úrovně a jenom dvakrát bych řekl, že to dosáhlo solidní úrovně a utkání mě bavilo. Snad to každopádně s postupem času bude lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Věříš v nějakou posilu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

ktoré zápasy ťa bavili?

Reagovat
vitasrp

Náš se Swansea a Everton - Watford, i když tam hlavně druhá půlka.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý zápas bol aj Norwich-CP, Leicester-Sunderland. City síce rozhodli skoro na WBA, ale pekných akcii bolo dosť.

Reagovat
fantomas

Hádám, že ty první dva neviděl.

Reagovat
vitasrp

Tak to taky přímo vyplývá z toho, že jsem za jeden ze dvou povedených duelů označil Everton - Watford. Ty ostatní dva zápasy se hrály taky v sobotu od 4 - viděl jsem z nich sestřihy, ale to je všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, dneska jsem to o půlce vypnul

Reagovat
vodka

Reagovat
iamek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

bohuzel no

Reagovat
smazaný uživatel

futbal je taky sport, ze sa tam vela krat hovno deje. To sa este rozbehne a pridu aj zaujimavejsie kola. Stale je to lepsie nez nekonecna telenovela Messi vs CR7 v PD, alebo BL, ktoru uz vyhral Bayern.

Reagovat
fantomas

Mně přijde, že se na tom startu strašně podepsal ten dřívější začátek ročníku. Aspon já si teda nevybavuju, že by týmy (a to v podstatě dobrý 2/3 z nich) takhle fyzicky odcházely ke konci úvodních zápasů. Vypadá to zatim spíš jako konec přípravy než začátek sezony.

Reagovat
vitasrp

O tom podle mě není pochyb, taky si to myslím a je to děsně na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa to bolo naopak veľmi dobré prvé kolo.

Reagovat
vladis271

človek by si až myslel, že s takouto úrovňou PL to musí vyhrať MU pod SAFom. A potom si uvedomíš, že ich trénuje dinosaurus.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Uwe háže buly

PL no.

Reagovat
Mada

Reagovat
vrabejka

jestli ani take slabucke ucka nedame tak nemame v EL co delat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

se nedostanete za půlku prosimtě

Reagovat
vrabejka

nevadi coutinho umi strilet i z dlouhe vzdalenosti

Reagovat
Ritchie

při zahajovacím výkopu ať už první či druhý poločas se tam dostanou tak to nepřehánějme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Keby posilnime utok, a este stopera mame na titul...sezona je dlha vsetci by si zahrali dost..a zapajal by som viac perreiru..v priprave hral asi naj z united

Reagovat
smazaný uživatel

neviem,podľa mňa slabučký výkon Manchestru. pozitívum pevná obrana, teda Darmina, Blind, Carrick; na druhej strane nevýrazný Januzaj, Rooney a úplne strašný Depay, neviem čo bolo na jeho dnešnom výkone také "vau"..

Reagovat
smazaný uživatel

Movementy. Jinak nic moc

Reagovat
Dawon

Jo tak uplne strasny Depay, oukej

Reagovat
smazaný uživatel

po 2 zápasoch nebudem vynášať súdy, ale v obidvoch kolách sa mi nepáčil a podľa mňa zahral strašne sebecky

Reagovat
Spalovač šancí

Už jen 36 výher 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

by byla nadhera ale přitom ten fotbal není vůbec škaredý. Jestli se díváte na fotbalu jen kvůli šancím a střelám, tak OK... není to zatím nic moc, ale ta vysoká obrana a počty osobních soubojů našich def. je super. Rozhodně to není žádný bus a čekání ve dvacítce.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana top top. Prechod medzi obranou a zalohou sa este da. Predfinalna faza uplny des no a finalna faza jednoducho neexistuje. Rooney po priposranom vykone proti Spurs prezmenu predviedol hrozostrasny vykon ala cigan ibaze bez tej asistencie. Tam vobec nieje zaco pochvalit, mozno aspon zato, ze mu zo sameho seba nerupli nervy.

Nepredvidatelnost je to čo nam chyba. Dneska to tam januzaj, depay raz dvakrat rozhybali, ale to je stále malo. Vsetky nase akcie mi pridu ako podla nejakej sablony ktoru im van gaal kresli do zositov. Naco nam bude hrac s pace a kreativitou, keď z neho kreativitu van gaal vytlcie a rychlost bude vyuzivat tak pri vracani sa dozadu. Hraci celoplosne musia mat vacsiu volnost, musia viac riskovat, posuvat loptu rychlejsie. Takto sice hrame velmi kompaktne a ucelovo a zatial sa to vyplaca, ale mam pocit ze nas tim má nato sklbit ucelovost s krasou. Snad sa to LVGovi podari.

Strucne este pochvala Matovi, ze konecne ukazal, ze tie kolmice vie.

Reagovat
smazaný uživatel

Matu by som vobec nechvalil, musi byt daleko lepsi, tie kolmice od neho cakam pravidelne niekolko kazdy zapas, nie iba vtedy, ked super nahodou urobi chybu v rozohravke a jeho nikto neatakuje a ma kopec casu nieco rozdat..musi sa vratit k vykon z konca minulej sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nie kde zacat musi. Ta pochvala je len zato, ze po dlhej dobe spravil nejaku prienikovu prihravku. Vykon celkovo samozrejme nic moc.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
stiflerovamama

Tak United sa urcite zlepsili v obrane a zalohe, aj ked Tottenham mal tych sanci dost a AV bola bezzuba, ale posun tam urcite je. Ale co sa tyka ofenzivy tak mi to pride strasne nudne. Jedine Depay dokaze pravidelne nieco spravit jeden na jeden, ale neverim, ze on bude v prvej sezone tu ofenzivu tak tahat, ma tam zablesky ale potom je tam aj dost hluchých miest. Ist podla mna do sezony s LM iba s Rooneym ako neotrasitelnou jednotkou na hrote je hlupost.

Reagovat
iamek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
habinity

Hlavne ze sa mi smeju kamosi fanuskovia odpadu chelsea..ze sme slabi ze onicom futbal a iba zavist placko dostane nedelu na etihade...a bude hovorit ze to ovplvnila eva carneiro ze je to v mediach a hraci sa nevedia sustredit ...

Reagovat
I am Mancunian

Positionally Darmian is perfect for Smalling....defends inside 1st outside 2nd....will help smalling tremendously

Reagovat
I am Mancunian

Probably being biased as he's one of my favourite players in my life but Schweinsteiger looked like a Dad who turned up to a kids' game.

tento tweet to uplne vystihuje, bastian je boziiii

Reagovat
Dawon

Reagovat
Swarley

ten střed máme po letech fakt našlapanej

Reagovat
lucius6

Přijde mi, že Depay se snaží hrát jako Ronaldo, to je sice obdivuhodné, ale pokud nedokáže s timhle stylem hry dát aspoň tak 20 gólů za sezonu tak si LVG nejspíš uvědomí, že jeho hra úplně k ničemu a on si už moc nezahraje.

Reagovat
Swarley

má 21 a hrál druhý zápas v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné, aké nároky sa dnes kladú na hráčov od fanúšikov.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný byl spíš ten hype při jeho příchodu

Reagovat
MySch017

Žiadny normálny človek od neho v 1. sezóne v PL nečaká zázraky, povedal to aj LvG. Memphis sa potrebuje s PL najprv poriadne zoznámiť. Ja osobne čakám veľké veci až o rok, no nebudem prekvapený, ak sa chytí niekedy v 2. polovici sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

já od něho sice velké věci nečekám, ale nebudu překvapený, pokud se mýlím

Reagovat
lucius6

O to ale nejde, já oceňuju jeho styl hry, ale on prostě hraje všechno na sebe, snaží se aby se mu hra podřídila a to je super pokud odkáže tím lídrem být, ale pokud má být takovýhle hráč užitečný, tak musí bezpodmínečně dávat góly a nebo připravovat góly pro jiné a já se obávám aby si Depay neukousl moc velké soustu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Makiii

Takze... moc nechapu, co tolik lidi nadavalo v preview... Hrali jsme venku, Villa mela presne 0 sanci. Obrana o proti lonsku je 100 a 1. At uz Smalling s Blindem, kteri podavaji zatim vyborny vykony, tak stejne famozni Darmian a dnes Shaw. To stejny Romero, velmi jisty. Sice obcas vypada, ze to ma na parku, ale je zatim bezchybny, pokud nebudu pocitat nejakou 1-2 rozehry.

Co se tyka zalohy, resp. defenzivni cinnosti, tak ta je vyborna. At uz tymovy posouvani, nebo stinovani prostoru.. Carrick to svoje, a Morgan ze zacaku nejaky nervozni, ale jeho cisteni prostoru je dobre a pujde samozrejme nahoru casem az si zvykne.

Co je ale zatim problem je ofenziva... Dnes byl Rooney zralej na vystridani snad uz ve 30minute... A bohuzel v tom pokracoval az do konce zapasu... Kdyby to nebyl Rooney a kapitan, tak urcite sel prvni ven. Ale jak tu plno lidi zminovalo, tak to je takova jeho klasika na zacatku sezony. Tak snad se brzo probere ze spanku.

Dnes vynikajici Mata, a mel by vazne hrat na AM, kde celkove jeho cela hra vynikne nejvic, kor kdyz u lajny je prikovanej a nema dostatecnou rychlost. Nahravka jak na Januzaje tak na Memphise byla nadherna, ale takovych bych si od nej pral aspon 2-3 kazdy polocas. Na co jsem uplne cumel, bylo to, jak nekolikrat vybojoval balon zpatky.

Memphis dnes rozhodne lepsi utkani jak se Spurs, samozrejme... byl na svem miste, tak nemam sebemensi strach o tom, ze by to nebylo dobry, skoda te sance.

Januzaj, dal gol super, ale je potreba to zlepsit a to mnohem... Ale tez, taky mu verim, jen potrebuje proste hravat!

Co se tyka stridani na to reknu jenom Jak dosel Herrera a Schweini, tak jsme okamzite prebrali kontrolu a nektere narazecky byl opravdu koukatelny, presne takovou zalohu jsem si pral videt.

2 zapasy, 6 bodu, jedeme dal, bude se to zlepsovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

OT:

hola borci, jestli se můžu zeptat... od rána jsem chytil nějaký průjem, prostě křeče v žaludku po celý den a nyní se to zdá už lepší, ačkoliv mě volání přírody už tak moc nepotřebuje, ale rád bych se aspon na noc zbavil té bolesti, protože pochybuju, že zvládnu jinou polohu než při skrčení... tak neznáte něco, co bych mohl najít doma, aby mi to zklidnilo aspon pro ten spánek?

Reagovat
smazaný uživatel

Nežer

Reagovat
smazaný uživatel

Studená sprcha..

Reagovat
smazaný uživatel

daj si hylak, cinarofit...čierny čaj, jedz iba sucháre, neseď pri počítači a nohy pod perinu

Reagovat
Infernoqt

ach

Reagovat
Infernoqt

našel jsem jen toto

http://www.lekarna.cz/endiaron-tbl-obd-20x250mg/

vyplatí se to takto na noc? černý čaj mám asi třetí za den... viděl bych to tak, že se natáhnu k banshee a počkám, co to se mnou udělá

Reagovat
smazaný uživatel

jeb sa na tablety, chémiu vypusti v takýchto veciach..skús ten hylak, je to na črevá, pretrávi ti to poriadne, prípadne sa vyvraciaš a bude dobré..alebo ten cynarofit..všetko na prirodnej baze veci

Reagovat
Infernoqt

tak to budu muset říct zítra někomu, našel jsem kdyžtak ještě ercefuryl, každopádně tedkon zůstanu u toho čaje a jdu k banshee, díky moc

Reagovat
I am Mancunian

hylak je fakt top

Reagovat
smazaný uživatel

Daj si Acidko a banan. Bud este celu noc preseres alebo budes uplne top potom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

Žeby črevná chrípka?

Reagovat
Uwe háže buly

Ser na to.

Reagovat
niflheim

Endiaron, moje kouzelná tabletka

Reagovat
Rarášek

To bude rakovina #google

Reagovat
SpecialOne

Jinak pro Romera pro mě to bude asi vždycky spíš průměrný gólman, ale překvapil mě jak s přehledem zvládá nástup do PL, vím že brankáři moc změnu ligy řešit nemusí, ale bylo tu pár takových, kteří měli začátky co zápas to hrubka, Romero s přehledem

Reagovat
aramaki

Ešte poriadne preverený nebol, veď Villa nemala poriadnu šancu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

2 zapasy, 2 vlastné góly, 3 strely na bránu a 6 bodov ..aký je kurz na titul?

Reagovat
Infernoqt

6,00 před zápasem, další bude až po kole

Reagovat
JIMMY-PO

len?

Reagovat
Infernoqt

tak já zase věřím, že kdybychom prohrávali, tak by se naše ofenzivní snaha zvýšila

Reagovat
MySch017

Vlastný gól? Januzajov? Nech ti nejebe.

Reagovat
JIMMY-PO

tak jebe nejebe..na bránu išla ale bez teču by nebol ved to kopol rovno na Guzana

Reagovat
MySch017

Ja chápem, že máš zrejme pptrebu trolliť, no toto sa za vlastenca nepokladá nikde....teč OK, no OG určite nie, to ti je určite jasné

Reagovat
JIMMY-PO

potrebu nemám, viem že išla na branu takže v takom pripade sa to nikdy za OG nedáva do zapisu ale bez tecu by nebol, nic viac, nic menej

Reagovat
Tomanatura

Barcelone se dneska dari

Reagovat
I am Mancunian

a pedro hra svoju klasicku sracku z poslednych 2 rokov

Reagovat
fantomas

Reagovat
I am Mancunian

napis aj ty na neho nazor, lebo mna tu za vsetko sikanuju uz

Reagovat
fantomas

Já ho mockrát neviděl, takže se za to nebudu bít do krve, ale vždycky mi přišel jako takovej o trochu líp zakončující Navas no. Čili nic spešl, a už vůbec nic, co by se mělo za takový prachy tahat do Anglie ze Španělska.

Reagovat
I am Mancunian

klasika, priemerne inteligentny clovek to musi vidiet, vdaka

Reagovat
alcantara

Presne ako pises, nebi sa radsej, nedopadne to dobre

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
alcantara

Na Depaya z prvych dvoch kol by to malo stacit aj s jednou zlomenou nohou.

Reagovat
I am Mancunian

depay ma este vsetko pred sebou, pedro uz svoj strop dosiahol

Reagovat
alcantara

Snad sa Pedrovi priblizi. Fakt mu to prajem

Reagovat
I am Mancunian

to mu velmi neprajes, snad bude omnoho lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Barceloně se jaksi hroutí obrana, část týmu, na kterou už delší dobu kašlou a zaplácávají pochybnými posilami. Druhý zápas po sobě, snad to bude pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom doufám, že nezpanikaří a nenabídnou balík za Vertonghena...

Reagovat
smazaný uživatel

Sám víš, že ne. Ale řekni o tom babičce, jistě tě podpoří.

Reagovat
vladis271

CHONG, mám pre teba otázku. Prečo si pod PL kedykošvek sa spomenie Barcelona? S Porn je to aspoň vtipné, ale s tebou je to otravné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já pro tebe otázku nemám, protože mě nezajímáš.

No a nemám pro tebe ani odpověď, protože mě nezajímáš ještě více, než jsem si původně myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych ti palec nahoru, ale nechce se mi.

Reagovat
vladis271

To nepotrebujem. Ty si blval na vlastných hráčov v príprave s MU (po zisku triplle!!) Len by som chcel aby si zbalil svojich 6 švestek a natrvalo zakotvil pod PD. Úlisných gloryhunterov je tu aj bez teba dosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, přesně tak. Mé gloryhunterství se začalo tvořit v sezonách 00/01, 01/02 a začalo nabírat na síle v 02/03. Pak bylo chvíli ticho, nebyl čas na fotbal a naplno to oživil příchod Ronaldinha, kterého jsem žral v PSG.

Takže se tvořilo dvěma čtvrtými a jedním šestým místem. V tom případě je gloryhunter každý fanoušek Liverpoolu tady na EF?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to tu Kiwwi striekal ako je FCB totalne nadklub a vsetci su o 2 triedy horsi .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jeňa

Já se nemůžu zbavit dojmu že ter Stegen je prostě normální průměrák. Sledoval jsem ho na malem ME a vypadal dost zoufale. V lize mistů proti juve taky nevědel co mu skončilo za zády. Ale přiznávám že dnešní zápas jsem neviděl.

Reagovat
I am Mancunian

van Gaal on 3 shots on target in 2 games: "It doesn't bother me because you must only score one more than your opponents." #mufc

Reagovat
smazaný uživatel

jašter

Reagovat
Dawon

Tak je to sice trosku sracka, ale ma proste pravdu no V obou zapasech jsme dali gol relativne brzo, takze jsme se pak nikam nemusel hnat...zas se mi nechce verit, ze bysme hrali cely zapas takovou nudnou defenzivni sracku, kdyby bylo treba dat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Top of the league

BTW Blind toptop vykon

Reagovat
smazaný uživatel

pi radšej ďalej ivo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

Ho preverí Silva - Agűero, potom sa uvidí, či je to dlhodobé riešenie.

Reagovat
stas87

Co Bastian?

Reagovat
I am Mancunian

hral pol hodku, ale bolo vidiet, ze to je najlepsi hrac na ihrisku, vyborny

Reagovat
stas87

Skusi vedla seba Bastiana a Carricka?Trebars proti nejakym srackam v pohare mickeyho mousa.

Reagovat
vodka

to bych řekl, že by bylo už moc statické, respektive by s něma musel hrát fakt Ander...

Reagovat
stas87

4-3-3? S Matom,Rooneyem a Depayom?Som laik co sa tyka Manchesteru.Asi by to nebolo ziadne terno,ze?

Reagovat
vodka

dneska super, strašný přehled

Reagovat
stas87

No a bolo to sposobene mantakmi proti ktorym v tych dvoch zapasoch hral?

Reagovat
smazaný uživatel

preco je u teba kazdy, koho nepoznas mantak, smatlak a neviem co este?

Reagovat
stas87

Preco mas potrebu riesit prave toto?

Reagovat
smazaný uživatel

a co by si chcel riesit, ked tu pises takto

Reagovat
stas87

Co ti na to mam odpovedat..ja tak proste pisem,zvykni si alebo ignoruj.

Reagovat
I am Mancunian

je podrazdeny z toho dnesneho vykonu

Reagovat
Swarley

Juan Mata now has 23 goals and assists (excluding penalties) since joining ‪#‎mufc‬. No other player has more in that time. Rooney also on 23.

Reagovat
I am Mancunian

maticka

Reagovat
I am Mancunian

Utd would be dangerous if they bought 2/3 "right fit" players in the final days of the window. Mad seeing as LVG spent £200m+ already.

toto je smutna pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

no tak jasne, cim viac pokemonov tym lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

a to este + sumy za posledne prestupove okna

Reagovat
I am Mancunian

jednym slovom hanba

Reagovat
smazaný uživatel

Hanebný je že s těmi prostředky sestaví tým, na kterej se nedá dívat.

Reagovat
vladis271

Obrana im zatiaľ šlape moce, moc dobre,ale útok na druhú stranu je v lese, najmä Rooney na pozícii útočníka je totálne mimo.

Reagovat
I am Mancunian

pride pedro, to je suter

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím že jsem tu nedávno hájil EPD před PD, ale z hráčů Man Utd by se dneska technikou a fotbalovým uměním vyrovnal hráčům Athleticu jen Mata.

Darmian po skvělém úvodním kole dneska neměl dohrát. Man Utd extrémně nudný, Rooney a Depay extrémně špatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

coze Darmian nemal? mimochodom bol fantasticky aj vcera

Reagovat
smazaný uživatel

fanusik united sa utesuju ze to tu uz bolo ale ako vzdy sa rooney rozbehne, ale on sa podla mna uz poriadne nerozbehne, uplne mam z neho taky pocit

Reagovat
I am Mancunian

nie si sam kubo

Reagovat
smazaný uživatel

je tu este par trollov

Reagovat
vodka

podle me si to jeste da, jenom potrebuje zlepsit fyzicku a prvni dotek ma zase na urovni league one...

Reagovat
smazaný uživatel

Za tento vykon by sa hanbil fakt aj nejaky Bebé. Na druhej keď sa pozries len polroka dozadu na zapas proti Spurs... On ma fakt neskutocne nestabilnu formu. Kazdopadne dneska to bolo uplne dno, horsi vykon si od neho nepamatam. Tak snad sa od toho odrazi a nezostane tam prilepeny.

Reagovat
pingla

Fella easy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho mam vo fante ake uplne najvacsi tromf, podla mna to na tom hrote este rozbehne. Bude to zalezat od toho, co sa bude diat pod nim, ci bude LVG hrat rovnaku sracku ako doteraz, alebo s tym potencialom, co ma aj nieco vymysli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte do prdele s tou fantou, fakt. Tady fanoušek Liverpoolu věří, že se Rooney rozstřílí, pač ho má ve fantě. Přesně kvůli tomu jsem se na fantasy vysral, když mi nevadilo, že Suarez vyhrává LFC zápasy, pač jsem ho měl v týmu. To je jako sázet si na zápasy proti vlastnímu týmu, pak se ti snižuje zážitek z toho zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

*zápas. Proč? Pač zápas.

Reagovat
SunFells

Co se mu do toho sereš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja ho dam asi von, nech som pravy fanusik. Dam tam Origiho, nech si umocnim zazitok z fandenia

Reagovat
smazaný uživatel

akoby kazdy fanda LFC musel povinne priat MU same prehry alebo opacne :D

Reagovat
I am Mancunian

ziadny potencial nemame

Reagovat
13

Já ho tam mám třeba taky a jen co bude Aguero normálně v základu, tak je rychle vyměním. Rooneyho má půlka lidí a za ty peníze to zatím nestojí..

Reagovat
tomasinho

Já taky tak, navíc mu dám ještě šanci, protože příště hrajou doma se slabším týmem. Tři kola mu dám a pak uvidíme, totéž Benteke, musí proti Bournemouthu něco šoupnout.

Reagovat
niflheim

Člověk mu povolí si kopnout za Everton a hned klesl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šupáci z Manchersteru mají zase to jejich pověstné štěsťí

Reagovat
iamek

Reagovat
niflheim

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

sak oni si narazia hubicku o zemicku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

So Gary Neville practices voodoo...

https://vine.co/v/edLwPrzElln

Reagovat
Wat

Mata zase výbornej výkon?! Achjo, to je fakt skvělej hráč.

Reagovat
iamek

Az na dve prihravky dozadu co zachytil souper to bylo dobre. Ale porad si myslim, ze by nemel hrat z praveho " kridla ", ale nekde za Waynem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po sezóně 12/13 o tom už nikdy nikdo nemůže mít pochyby. Ale pochybuju, že bude mít někdy zase tak dobrou sezónu.

Reagovat
Infernoqt

nikdo nemůže mít pochyby - ale pochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

je to parádní hráč, ale pochybuju, že se vrátí ke starým výkonům. Napsal jsem to nešťastně, ale pointa neunikla asi ani tobě.

Reagovat
Infernoqt

však já o tom nepochybuju, ale pochybuju, že máš pravdu

Reagovat
Mastný Chobot

napísal si to úplne normálne

Reagovat
r.mrazik

Vybornej tedy nebyl...ale mel tam konecne dve prihravky dopredu,ktery byly skvely

Musi to zkouset casteji,protoze jinak tak je pak k nicemu...

Reagovat
kiwwi

ach jo, ty si proste megazaujaty

Reagovat
r.mrazik

Tak vybornej proste nebyl...

Nekolikrat propadl,obcas se mevratil s hračem,klasicky tam ztratil mic uprostred hriste

Proste zadny zazrak to nebyl krome tech dvou prihravek

Reagovat
kiwwi

Ty si proste napísal že nebyť tých 2 prihrávok tak je tam k nicomu

Reagovat
r.mrazik

Tak si znova preci co jsem napsal

Reagovat
Busby babes

jak na Matu nedam dopustit, tak vcera jsem z nej ve druhem polocase fakt rostl.

Reagovat
Infernoqt

ono možná, kdyby přišel ten Pedro na PK a Mata hrál AM, tak by ta jejich španělská spolupráce nemusela být špatná, něco jako Mata s Anderem... Depay zleva ovšem

Reagovat
r.mrazik

Jj...mozna ze v tom stredu by mohl hrat lip

Ja jen nesouhlasim ze hral vyborne

Reagovat
Infernoqt

jj, ale to bude tím, že na něj vkládáme velkou zodpovědnost, a ikdyž třeba nehrál top, tak určitě v defenzivní činnosti přinejmenším překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

vcera to od neho nebol ziadny vyborny vykon

Reagovat
Busby babes

Konecne na netu. 3 body, parada. Smerem dozadu super vykon. Sice tu hodne lidi pise, ze AV nas neproverila, ale me teda prijde, ze neproverila, protoze jsme ji to neumoznili. To jak celej tym pracuje smerem dozadu je skvely. Tlak na mic, vytlacovani soupere s micem mimo nebezpecne pozice, to je oproti lonsku jak nebe a dudy. A co nahodou proslo, tak zlikvidovala skvela obrana.

Mike uz tradicne parada, ten uz se radi mezi top stopery PL. A Blind? jak jsem byl jeden ze skeptiku u jeho zarazeni na stopera, tak zatim to zvlada naprosto s prehledem. Paradni vykon. Kraje jakbysmet. Shaw o tridu lepsi jak loni, Darmian je zatim nejlepsi nakup. Hraje paradne.

Dopredu to byla ovcem bida, to zas jo. Oproti jinym se mi Adnan v tom stredu celkem libil. Jen potrebuje zlepsit ty souboje, obcas tam odlitaval jak papir. Mata paradni prihravka na gol., ale jinak... casto zazdival nadejne protiutoky, rekl bych ze zas vetsinu prihravek dal smerem dozadu (zdravim Mrazika ) a celkove dost zpomaloval hru. Tak od 60. minuty jsem chtel aby sel z placu.

Wazza klasicky na facku no. Jak ma formu tak je to fenomenalni hrac. Jak nema, tka ho strci do kapsy i Mira Slepicka. ale on ma ty zacatky sezony porad jalovy, tak verim, ze se zvedne.

Reagovat
mithro

Adnan nezahral ziadny velky zapas ale oproti Zemiaku uplne top, som zvedavy, kedy naberie Van gaal gule nato aby ho posadil, druhy zapas uplne uplne mimo.

Obrana paradna, Mike si to tam sefuje a aj ten tah s Blindom zatial vychadza, kedze je tam casto Morgan, kt sa stiahne, ked Blind zabludi dopredu. Kraje uplne paradne.

Zaloha druhy polcas parada, to je asi to najlepsie, co tam mozeme dat, bastian, morgan a Herrera.

K utoku nie je co napisat, neexistoval.

Reagovat
Busby babes

ty obrane strasne pomaha to, jak organizovane ted hraje celej tym. Kdyby se to na ni klasicky valilo utok za utokem, jak obcas loni, tak by to bylo horsi. Ale to vsude. Takze v tomhle je fakt ohromny zlepseni. A hlavne je to neco, na cem muzem stavet a zasoustredit se na tu ofenzivni cast.

Reagovat
kiwwi

ono su to dost prepojene nadoby...ofenzivna cast podla mna trochu trpi na tu organizovanost celeho timu a vybornu obranu, pretoze maka kazdy - je to velmi narocne jak fyzicky, tak aj psychicky

treba najst balanc medzi obranou a utokom

Reagovat
kiwwi

pozri, s tym prechodom do utoku co mame tam dopredu mozme postavit aj krizenca Zlatana, van Persieho, s Messim a Ronaldom a aj tak tam bude platny asi jak vcerajsi Rooney

hlavne nech maka dalej a o goly sa postaraju aj zaloznici, to problem nie je...a on sa golovo aj tak rozbehne, o to strach nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tvoja obhajoba Rooneyho zobrat mu pasku, posadit ho a nech sa zobudi. Vcera sme hrali o 10. Mam taky pocit ze sa rozbieha uz 2 a pol sezony. Horsi vykon utocnika ako dal on vcera som u nas snad este nevidel a to pozeram kazdy zapas od 2005/6.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

vcera hral strasne, to je pravda

Reagovat
kiwwi

ja nikde nepisem, ze hral dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

presne jeho vykony su ma smiech a nie na 300k a pasku

Reagovat
Busby babes

sebrat pasku a tak je samo prehnany, ale vcera to bylo fakt velmi bidny od Wazzy. Na konci mohl jit sam na branu, skonci to odkopem do autu, protoze si to ukopne jak kokot. Nekolikrat na nej sel mic a on ho minul nebo nezpracoval a tim daroval mic zpatky AV.... proste vykon fakt spatnej.

Reagovat
mithro

urcite, ten prechod je hrozny ale akcii, kt sa skoncili, skor ako zacali aj vdaka rooneymu je pocetny.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

Jo a fanklub defenzivniho fotbalu rika, ze jeste par vyher 1:0 a LVG jde na tricko misto Pulpita.

Reagovat
niflheim

Je někde hrubasova tipovačka?

Reagovat
niflheim

Reagovat
Coutinho10

taky zkusim

Reagovat
fantomas

Chazyho fantasy league, hrubasova tipovačka... příkladná úcta k legendám EF

Reagovat
Busby babes

Lukaku bez do haje.

Reagovat
kiwwi

Everton 8 ostrovanov v zaklade a dalsi dvaja striedali...sympaticke

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

No Saints maji nad cim premyslet, tohle byla fakt bida. Jak se loni tipovalo, ze budou hrat o zachranu a nakonec skoncili na poharech a letos naopak, tak aby nakonec o tu zachranu nehrali ted. Utece jim zacatek, do toho EL, citelne jim chybi Morgan... Tezka sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to teda nebola žiadna sláva, ale chlape, je to druhý zápas sezóny ešte len...

Reagovat
Busby babes

janse, jen rikam, ze kdyz nezachyti zacatek, tak se to s nima pak muze vest a ze zrovna tahle sezona by mohla byt tezka, protoze budou hrat i EL.

Klidne tohle muze byt jen proste jeden spatnej zapas, ale uz dostali ve dvou zapasech 5 golu. A loni je prave defenziva hodne zdobila.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, ja nehovorím, že to dnes bol super výkon, ale Everton zahral naozaj famózne. S takýmto výkonom by porazili snáď každého.

Ťažké to budú mať, to nepochybne, ale po skúsenostiach s minuloročnými prognózami by som skrátka ešte počkal Navyše sa ešte poriadne nepredstavili ich posily. Nič v zlom, len mi prišlo, že je skrátka ešte skoro na takéto myšlienky

Reagovat
Busby babes

v poho. Vsak ja celkem souhlasim, maj i dobrej los ted, klidne muzou pristi tri zapasy vyhrat a jsou v suchu.

Reagovat
fenixLFC

Dnes som to nevidel ale na zaklade troch golov a vykonu v minulom kole maju brutalny pruser v obranr s ktorou musia urychlene nieco robit inak to bude fiasko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton Top výkon bez jediné chybičky, Barkley je fantastický hráč!

Reagovat
Zaschrona

Tak konecne si dneska muze Martinez rikat slovo fenomenalni v souvislostech o dnesnim zapasu jak mockrat chce a nebude to vypadat totalne falesne. Lukaku, Barkley a Stones dneska vyborni, Kone a Jagielka jen v tesnem zavesu za nima - az na ty chyby Colemana v obrane to celkove dneska bylo alespon solidni od vsech, jen tak dal... Snad je tohle pocatek velkeho obratu v celkove klubove nalade, ktera je dlouhodobe nizka po tom strasnem startu do lonske sezony a celkove bidnych vykonech behem vetsiny lonske sezony. Snad na tohle budem schopni navazat v nasledujicich tydnech privedenim tolik potrebnych posil i vysledkove proti tezky souperum. Nemusela by tohle teda snad byt spatna sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte len pred niekoľkými dňami si v súvislosti so záujmom o Zapatu písal o vypadnutí

Reagovat
Zaschrona

To trva, jestli prodame klicoveho hrace jako Stones a budem tu obranu lepit prumeraky typu Zapata, tak to nevidim ruzove.

Reagovat
Busby babes

jsem ti to hodil na twitter.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa by zaujímal ten Cleverley

Reagovat
Zaschrona

Tu tutovku zvoral, no. Ale jinak nehraje vubec spatne, smerem dozadu se to snazi velmi dobre pokryvat, jak to on umi, smerem dopredu rychle presouva balon od svoji nohy, coz je presne to, co nam chybelo - hraci jako Mirallas, Gibson nebo Barry maji tendence cele nase akce smerem vpred zdrzovat, predrzuji balon - tohle Clev nedela. Potrebuje ziskat trochu sebeduvery, pak to ponese ovoce, je to dobry hrac, potrebuje si verit na to, aby si sel sam do zakonceni nebo neco kreativne vymyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám skôr za to, že on tie prihrávky smeruje skôr dozadu, než dopredu alebo je to aspoň 50:50 Síce je to na prvý dotyk, ale na 2-3 metre je to jednoduché. Proste všetko sú to krátke nahrávky (ani si nespomínam na jednu dlhú nahrávku cez 6-7 m) a aj tak má pass success 73%

Reagovat
Busby babes

libi se mi jak mas slovo Celkove trikrat na zacatku radku.

Reagovat
Zaschrona

V mem pripade to tak neni, asi mam jinaci rozliseni, ale teda je pravda, ze to neni uplne uzasne vyuziti velikosti slovni zasoby cestiny.

Reagovat
Kowe

Kone se z vyhazovanýho hráče dokázal během dvou zápasů dostat pomalu na pozici momentálně nepostradatelnýho

Reagovat
Zaschrona

Ale on fakt byl uplne totalne marny i behem cele pripravy, tohle je fakt jeden z nejvetsich zazraku historie fotbalu. Stejne si ale porad myslim, ze kdyz by mel hrat toho hrotoveho hrace sam, tak by byl porad marny, fakt mu ta role nevyhovuje, tohle je uplne o necem jinem.

Reagovat
Alberto Aquilani

Stones výborný? Okrem toho, že Sotton bol celý zápas impotentný, tak 2 krát čo pohrozili bolo akurát, keď dali Stonesovi jasle a druhý krát, keď neuveriteľne prepadol pri rohu a Pelle mal z toho čistú tutovku...

Reagovat
Zaschrona

To snad nemyslis vazne, ne? Soton mel dve nejvetsi sance po velkych chybach Colemana, kdy spatne odkopl balon - v obou pripadech s tim Stones nemohl moc delat. S tim rohem to je spis tymova chyba.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

Poslední zápas Stonese za Everton, tak je dobře, že vyhráli

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

A potom ji ještě rozplakal dvěma góly. Kdo ví, co ji zašeptal, hajzl jeden.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Který tým z BPL a Bundesligy podle vás nejlépe posílil?

Reagovat
Busby babes

Bayern a my. Zatim.

Reagovat
Hokaido

Hoffenhaim?

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern hlavně costa zatím nej přestup léta dále si myslím i stuttgart nad jejich možnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

kdo posilil v PL lip?

Reagovat
smazaný uživatel

To záleží od uhla pohľadu, nie? Ak sa tým ,,najlepšie" myslí aj najdrahšie, resp. najzvučnejšie, tak nepochybne United. Ale veľmi dobrý prestupák majú podľa mňa Aston Villa, Liverpool a Stoke. Hlavne čo sa týka finančných možností klubu a kvality hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím kdo přivedl nejlepší hráče, ale kdo posílil nejvhodněji.

Reagovat
Hokaido

Však o tom píše. Nejlepší hráče přivedl rzhodně ManU, nejlíp pak posílily ty týmy, co on píše

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě i Newcastle.

Reagovat
Busby babes

je pravda, ze Liverpool posilil taky pekne. Ja to bral z pohledu prichodu nejvetsi kvality. A kdyz jsem tak premyslle koho privedla Chelsea, Arsenal a City, tak jsem na Live zapomnel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arsenal a Chelsea zatiaľ nikoho výrazného nepriviedli, aj keď pri Čechovi by sa dalo o tom aspoň uvažovať. V porovnaní s United je to kvalitatívne stále málo, no. Keby si mám teda vybrať tak asi ten LFC alebo ešte AV.

Reagovat
kiwwi

Liverpool

Reagovat
Busby babes

Clyne, Milner, Firmino jsou podle me dobre posili pro Live.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Sú na tom istom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně mimo

Reagovat
kiwwi

Sterling > Firminho, Gerrard = Milner, Glen < Clyne

+- na tom istom, akurat ste navyse priviedli Bentekeho - ci to bude nejaka posila hodna tych penazi uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Glen víc než Clyne jak říkam úplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to vidím my bad ale nic to nemení na tom že jsi úplně mimo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, teď jsem jen ukázal že mimo jsem já

Reagovat
Trand

Žádnej Firminho za Liverpool nehraje.

Reagovat
Mastný Chobot

tieto zobáčiky sú strašne plytká a hlúa analýza

Reagovat
Mastný Chobot

*hlúpa

Reagovat
minoLFC

Tak či je Sterling lepší ako Firmino ešte len uvidíme

Reagovat
Counter

Firminho

Reagovat
kiwwi

tak hlavne sa z toho neposer no

Reagovat
Counter

Lepší je, když to sem psali fandové LFC, ale vtipné je to i od tebe, protože už jsem se jim tu všem jednotlivě zasmál a tys to tak na 99 % musel vidět.

Reagovat
kiwwi

nechapem co tu teraz akoze riesis...bavi ta vysmiat sa niekomu ked zle napise meno namiesto toho aby si ho normalne opravil?

Reagovat
Counter

Řečnická otázka? Musíš dobře vědět, že tu nejspíš opravuju nejvíc ze všech na celém webu, přičemž tak z 99 % zcela normálně.

"Firminho" je výjimka, protože to není žádný překlep nebo gramatická chybička. Napsat Garry Neville nebo Wallcot je pochopitelné, protože to nemění výslovnost, je snadné takovou chybu udělat. Rozdíl mezi Firminem a Firminhem je naopak značný. Baví mě, že se dotyční považují za fotbalové znalce a pak takhle nevědomky komolí jméno zvučné posile za těžké prachy.

Reagovat
kiwwi

Firmiňo jak Firmiňo

Reagovat
Trand
Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A vlastně i Swans. Ayew zdarma, Tabanou, Eder... slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
Zaschrona

Everton legend Neville Southall: "If Everton sell John Stones, they might as well lock the doors at Goodison and go home."

Lepe to nejde rict.

Reagovat
Grahf

komu budeš potom fandiť?

Reagovat
Zaschrona

Pripadne nikomu, prava laska je jen jedna, stejne tak to plati i o fotbalovem klubu.

Reagovat
r.mrazik

nekoukej na ty romanticky pohadky

Reagovat
Zaschrona

To neni o zadny romantice, tak to proste je. Nejde mit rad dve veci stejneho druhu stejne, jedna proste zvitezi, jina prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Paradny stoper. Snad vam ostane co najdlhsie

Reagovat
smazaný uživatel

uži si Lovrena, ten je lepší a lacnejší

Reagovat
jiriczeQ

S Vydrou se zatím moc nepočítá

Reagovat
Infernoqt

Pak Spurs proti Leicesteru, kteří jsou teď na koni, to taky nebude procházka

Reagovat
Counter

Leicester pořád na prvním místě

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto pořád? Po prvním kole bylo první City.

Reagovat
kiwwi

nerob z nich bublinu pls

Reagovat
Hokaido

ticho tam dole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Už dávno urobil

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Counter

Tak víš jak, to je jen protireakce na tipované devatenácté místo.

Reagovat
fantomas

Hmm, to bys nesměl podobně řádit už loni.

Reagovat
Counter

Loni to bylo nováčkovské šílenství A šílel jsem jen na začátku, pak rezignoval a pak na závěr jen suchotrikoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem si to ale zatím zasloužej, ne?

Reagovat
fantomas

Tak to si tehdy zasloužil i Lambertův Norwich a nikoho to nezajímalo.

Reagovat
Counter

Stejně totiž splaskli

Reagovat
fantomas

Ani ne, pořád to sou aspon konstantní sympaťáci. Zatimco Leicester má i pod odchodu největšího burana mezi manažery a jeho syna znásilňovače Asiatů v kádru aspoň jednoho rasistu.

Reagovat
Counter

I tak ale musíš uznat, že to je změna k lepšímu! A Ranieri je možná považován leckým za pochybného manažera, ale aspoň je to slušňák každým coulem.

Reagovat
fantomas

Jo, je fakt, že Ranieri je asi tak stonásobnej upgrade oproti Pearsonovi.

Reagovat
Hokaido

Pearson je borec. Takovej typickej oldschool angličan, asi mi bude chybět v PL

Reagovat
fantomas

Od takových oldschool Angličanů buranů bohatě stačí Sherwood.

Reagovat
Hokaido

To je takovej nouma, Pearson mi přijde takovej egoistickej, nepříliš inteligentní, ale baví mě.

Reagovat
fantomas

Však tu egomaniakálnost se Sherwoodem přesně sdílejí.

Nicméně, tak jako tak, pokud si něco vybavim při spojení "oldschool Angličan", je to spíš prototyp gentlemana, takže přesnej opak těhle dvou.

Reagovat
Hokaido

to já spíš myslel z hlediska fotbalu... takovejch týpků byly dřív plný stadiony. Stáli s pivem v ruce a nadávali na všechno

Reagovat
fantomas

Jo, tak to bych zas nepovažoval za čistě anglickou výsadu ovšem

Reagovat
smazaný uživatel

otrasný výkon druhý polčas čakanie na gól, hráči na špaciri, nulová úroveň, žiadne nasadenie + nepochopiteľné striedania Pochettina.

Boha vášho, už dakto pošlite toho Lamelu do riti

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně? Otřesné mi přišlo, jak jsme se po penaltě sesypali. Do té doby jsme diktovali, obrana fungovala a v útoku celkem dost šancí. A Stoke za celou tu dobu mělo 2 hlavičky Dioufa (+tu hrubku Llorise) .

Reagovat
smazaný uživatel

diktovali? od kedy odišiel Kane z ihriska a Mason a prišiel Ireland tak som len čakal na góly

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak do 70. minuty, ne do penalty, no. Ireland zahrál výborně.

Reagovat
Hokaido

Jinak škoda, že Swansea nepřidala 3., rozjížděl se mi životní tiket Ted mi teda stačí neprohra Chelsea zítra a bude to taky ok

Reagovat
smazaný uživatel

Si to pojisti, moc bych te Chelsea neveril.

Reagovat
Hokaido

tak já to mám za litr, pokud vyjde Chelsea, tak výhra 4k, takže se mi to asi ani moc nevyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

Depayko zatim slabucky Oxik > Memphis

Reagovat
Busby babes

vcera zahral slusne.

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsi moc narocny

Reagovat
Busby babes

ze by Ox hral letos v tom prvnim zapase nejak zazracne se taky rict neda.

Reagovat
smazaný uživatel

A presto byl od nas do ofenzivy nejlepsi On byt produktivnejsi, tak by to bylo jinaci delo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

skvele hodnotenie po dvoch zapasoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
LAM

Tottenham,to je mančaft Každej rok kecy o LM a každej rok úplně stejnej.

Reagovat
Cobra

Druhé kolo, tento rok měl ty kecy o LM kdo? Čau, ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc minulý rok tyhle dva zápasy - 0 bodů, tenhle rok - 1 bod. Progres

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok žiadne kecy o LM som nezaregistroval. každý triezvo tipuje boj o 5. miesto. navyše minulú sezónu sme proti Manchestru na OT a Stoke doma brali rovných 0 bodov. teraz už sme +1

Reagovat
fantomas

Fotka

Reagovat
Error

Reagovat
fantomas

Koukal si? Neil's NCFC at their best. Už se nemůžu dočkat na zápasy s většíma týmama.

Reagovat
Error

Ze zápasů začínajících ve 4 jsem zatím neviděl vůbec nic, bohužel. Ale z výsledku jsem trochu nadšený, no.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Nepřifukuj pořád tu bublinu...

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Busby babes

58 - No PL player is currently on a longer run of starts for one side than West Ham goalkeeper Adrian (58 consecutive PL starts). Steady.

Opta to trosku zakrikl.

Reagovat
Grahf

West Ham tá fair-play cena za minulú sezonu riadne rozhodila

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěli Evropě ukázat, jak to s fair play myslej.

Reagovat
Hokaido

Dneska byl Lester štastnější, zápasu by asi slušela remíza. MOTM pro mě opět Mahréz, on je výbornej a má formu jako hrom. Mínus je pro mě opět nenasazení Kramariče, ale dneska pro něj prostě nebylo místo ani na pár minut.

Ranieri mimochodem poslal stejnou sestavu a stejný střídání, akorát Kante šel v prvním zápase za Vardyho, dneska za Okazakiho. Ty první dvě střídání byly ukázkový, chvíli po kontaktním golu, kdy bylo cílem rozbít tlak Hammers a posílt zálohu. To se povedlo parádně, Claudio ukázal velkej cit a zkušenost, ten kontrast s lonským Pearsonem je výbornej.

Jsem zvědavej, s jakým systémem vyrukuje proti lepším týmům( top6).

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich dnes krása zato Spurs to pekne pohnojili

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

ked uz chceme hrat na AM, tak toho Japonca z Dortmundu by som bral hned, ach

Reagovat
ďuriLFC

Ja zas toho Afričana Keby sme im poslali 32,5 mega libier tak nám ho zabalia a PL by si vodil

Reagovat
smazaný uživatel

uzasna ta ofenziva cela, zase sa na nich dnes krasne pozera

Reagovat
smazaný uživatel

Mal byt nas. Kludne aj 40. A som mal pocit ze som bol jediny, kto ho u nas chcel...

Reagovat
ďuriLFC

ja a fff sme ho chceli tiež

Reagovat
avicii

ja tiez, je uzasny....

Reagovat
Busby babes

ten je prokletej.

Reagovat
kiwwi

a ked chceme hrat na kridla, tak by som bral toho blondateho Nemca z Dortumndu hned

Reagovat
smazaný uživatel

To ako hned, 50 mega, 60 mega, absolutne jedno by mi to bolo dokonaly hracik

Reagovat
Grahf

už vidím, jak by ho lvg jebol do stredu zálohy a vpredu by ho nebolo vôbec vidieť

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

ty by si kúpil aj vírus Ebola, keby ti ho niekto odporučil a bol by dosť drahý.

Reagovat
Mastný Chobot

Ebola, 50-60 mega, to je jedno, dokoknalý hráčik

Reagovat
Mastný Chobot

*dokonalý

Reagovat
smazaný uživatel

Kampl k Vám nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis toho Slovinca?

Reagovat
kiwwi

tak to trochu nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidíš.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
ďuriLFC

Armenca chcem tiež

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ja bych nejradsi toho echtovniho Nemce s paskou na ruce.

Reagovat
Busby babes

Jason RobertsVerified account

‏@JasonRoberts30

There's a reason why they say 2-0 is the most dangerous score line to defend, Spurs relaxed, probably thought the game was won..got punished

Csapiho past znaji i v Anglii.

Reagovat
Nikikrew

Krasne Spuds

Reagovat
I am Mancunian

pre trollov palikeho a ivana, pozrite si TL garyho. akurat tam riesi, ze sme ddg neponukli vo vhodny cas zmluvu, presne ako som ja pisal a ste sa smiali jak pripeceni

Reagovat
iamek

. Jsi buh

Reagovat
Mastný Chobot

Samo, ty budeš nakoniec najnormálnejší mufan. Keď už aj Swarleyho forma upadá a dôvtip sa stráca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Do toho má ještě daleko, ale našlápnuto slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jj, docela vtipna je ta debata. Garry tam obcas dostava docela cocku. ale ma pravdu, melo se to resit loni.

Reagovat
kiwwi

*Gary

Davidovi bol opakovane niekolko krat ponuknuty novy kontrakt a to uz aj pred van Gaalom...nechapem co sa tam vobec riesi

Reagovat
Busby babes

no on napsal, ze se to melo resit rok a pul zpatky, ze ted uz je pozde.

Reagovat
kiwwi

presne pred rokom prisla sprava, ze DDG odmietol DALSIU ponuku kontraktu...ten kontrakt sa mu ponuka uz 2 roky, naozaj neviem o com Gary hovori...to ako hrac podpise 5 rocny kontrakt a predlzovat ho ma po 2 rokoch alebo mame predlzovat zmluvy kazdy rok ci ako?

kontrakt pre Davida sa riesi uz dlho a on ho proste nechce podpisat, co ine malo nase vedenie robit? Nestavat ho? Predat ho pred rokom? Nechapem pointu

Reagovat
smazaný uživatel

to opravení křestního jména je takovej ubohoučkej kopanec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o pár řádků výš napsal Firminho místo Firmino a tady někoho opravuje, že napsal dvě R místo jednoho ty máš ze mě asi solidní mindráček od toho Caulkera, že reaguješ ať napíšu cokoliv, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

za tu první část, na Caulkera už kašli, jen mu to dává manévrovací prostor, jak tě znova popichovat.

Reagovat
smazaný uživatel

mě to nepopichuje, já jsem náhodou rád, že ho furt žere jak se ztrapnil

Reagovat
kiwwi

pokial ma niekto normalne opravi tak v tom nevidim ziaden problem...ja som ho opravil normalne, nemyslim si ze v tom chalan vidi problem...a potom tu dojdes ty a hras sa tu na dementa

Reagovat
Busby babes

me to nevadi, nevim proc, porad ho pisu s dvema r.

Reagovat
kiwwi

pocuvaj ma, co to tu skusas akoze?

Reagovat
Nikikrew

za trollov

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj trolling uz nema hranic..

Reagovat
nani92

nová doba..pravda je považovaná za trolling

Reagovat
kiwwi

vo vasom svete je pravda kazdy vas trolling

Reagovat
nani92

ukľudni sa už

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Začni žít život. Probendil jsi nejlepší léta hořkostí Eurofotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ze nie..iba ked Samo neustale trolluje

Reagovat
tomasinho

Ba ne, Samo má právě pravdu, není tak zaslepený Palinko

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

gary teda trolluje?

Reagovat
kiwwi

nemyslim si, ze zrovna toto nazyva palike trollingom, ale tie sracky co mancunian pise okolo toho

Reagovat
I am Mancunian

takze vam vadi, ze pisem pravdu, ale podavam ju neprijemnym sposobom

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o tom silně pochybuju, podle mě je v tom ta jeho přítelkyně, Mendés a teď už asi i LVG.

Reagovat
I am Mancunian

ale my sme sa bavili o zmluve pod fergiem, alebo pred 2 rokmi, vtedy sa mu podla dostupnych informacii ziadna neponukala, teraz uz je neskoro davno

Reagovat
smazaný uživatel

jak píšu, silně o tom pochybuju vedení si smlouvy určitě hlídá a nenechalo by ho bez nabídky nové smlouvy dlouho. S tím, že to odmítá prostě nemůže vedení nic udělat. Balague včera něco psal o tom, že LVG stopnul jeho prodloužení při příchodu protože si nebyl jistý, je to sice pohádkář jako málokdo, ale s přihlédnutím na ten jejich vztah bych se tomu ani nedivil.

Reagovat
I am Mancunian

nase vedenie ? ked o nom pochybuje aj gary, tak nieco na tom moze byt a hlavne je zvlastne, ze sa vtedy vobec nepisalo o tom, ze sme mu ponukli zmluvu a on ju odmietol, na co upozornuje aj gary, ze to by sa na povrch dostalo

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím, že by tam sedělo tolik amatérů a nikdo by nenabídl prodloužení smlouvy vašemu nejlepšímu hráči

Reagovat
I am Mancunian

vidis, ivan tu dava odkaz, ze sa mu ponukala za moyesa, ja som pisal, ze sa to malo vyriesit uz pod fergiem

Reagovat
smazaný uživatel

vedení v tomto celkem chápu nechceš prostě dát hráčovi po 2 letech novou smlouvu, je to dost špatný precedens

Reagovat
I am Mancunian

jednemu z naj hracov, ked bere este aj smiesne peniaze ?

Reagovat
kiwwi

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/manchester-united-goalkeeper-david-de-2360448

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2454031/David-De-Gea-given-year-deal-extension-15k-pay-rise-Manchester-United.html

v oktobri 2013 sa mu ponukalo 2 rocne predlzenie s navysenim platu ty dostupna informacia...odmietol to a v septembri 2014 sa mu ponukala dalsia nova zmluva a odmietol aj tu...odvtedy myslim odmietol dalsie 2 ponuky

Reagovat
kiwwi

ked tak nato teraz pozeram, my sme mu vlastne ponukli novu zmluvu 3 roky!!! pred vyprsanim kontraktu...to je proste nestandardne riesenie - uz vtedy sa asi muselo vediet, ze bude chciet odist alebo take nieco

Reagovat
I am Mancunian

to nie je nestandardne, najlepsim hracom sa to bezne robi, hlavne ked je mlady a ma vsetko pred sebou, vidis a ja povazujem za chuby mu ponukat zmluvu v case, ked nas trenuje uplny neschopa a hrame totalnu sracku

Reagovat
kiwwi

cize ty povazujes za chybu, ze sa mu ponukla zmluva AZ 3 roky pred vyprsanim kontratu hej?

Reagovat
I am Mancunian

ake 3 roky ? sak v oktobri sa mu len chystali ponuknut, to bolo proste zle nacasovanie

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

no jasne, uz nevies co dalej

Reagovat
kiwwi

I am Mancunian15.08.2015 21:06

ale my sme sa bavili o zmluve pod fergiem, alebo pred 2 rokmi, vtedy sa mu podla dostupnych informacii ziadna neponukala

uz sa tocis jak hovno v trave

Reagovat
I am Mancunian

a tam nevidis, ze pisem pod fergiem ?

Reagovat
kiwwi

alebo pred 2 rokmi

Reagovat
I am Mancunian

to vyzera, ze sme mu ju ponukli o to sa nepriem, ale pisem, ze to bolo v nevhodny cas(hrali sme hovno s trenerom bez autority). povazujem to proste sa pruser, ze najlepsiemu hracovi neponuknes novy kontrakt, ked sa dari(pod fergiem), maximalne po titule cez to leto, ked sa vlastne aj najcastejsie riesia zmluvy a ked nam uz 2 roky odmieta predlzit, tak nechapem, preco este doteraz nemame za neho nahradu

Reagovat
kiwwi

Ty toho nechapes ešte vela

Reagovat
I am Mancunian

tradicne ivan, hlavne, ze ty mas vzdy jasno, vsetko je fasa a kto je proti je troll

Reagovat
kiwwi

Každý nie ale ty hej

Reagovat
I am Mancunian

nebud zly

Reagovat
vodka

tehdy nebyl nejlepi hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

zamotávaš sa

Reagovat
I am Mancunian

si pozri tu povodnu debatu, ze som aj vtedy pisal o fergiem, takze tazko

Reagovat
I am Mancunian

priklad, ako sa to ma robit, top talent, rok v klube, hra vyborne, dari sam dam mu novu zmluvu, ty nestandard

http://www.eurofotbal.cz/clanky/neymar-ma-s-barcelonou-prodlouzit-smlouvu-do-roku-2020-279027/

Reagovat
Busby babes

vidis, na to uz jsem i zapomnel. Tak se pak nic moc vic asi delat nedalo. Stejne, pokud chce zpatky do Spanelska, coz se asi nikdo nemuze divit, ze chce domu, tak s tim tezko neco nadelame. Ted uz tezko soudit, zda treba prodej uz loni a nahrada za nej byla moznost...

Reagovat
smazaný uživatel

ivo je glupo

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.youtube.com/watch?v=tXB9Cd3SusY&feature=youtu.be

Ox je neskutočný borec a Flamini na ihrisku = Flamini v reštaurácii zjavne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeste je cas delat predcasny zAvery, teprve nas ceka tezka proverka

Reagovat
vrabejka

LFC

Reagovat
tomasinho

Spurs mi pojebali fantu, ale nevadí, radši je uvidím dole

Reagovat
Counter

Řešení je jednoduché - nemít Spurs ve fantě.

Reagovat
Hokaido

přesně tak jsem to vyřešil po minulým kole. Dal jsem Chadliho na lávku

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Tak Toby je miláček a Llorise jsem zkusil, přeci jenom často vyhrávali loni 1:0, tak jsem doufal v nějakou nulu. Ale furt udělal víc jak Adrian na lávce

Reagovat
Counter

Ale teda mít dva takové brankáře za pět mega, tos moc nevychytal

Reagovat
tomasinho

Pohoda, místa jsem měl dost. Nechávám si prostor. Stejně vždycky brzo dávám WC.

Reagovat
kiwwi

potom by hrali dobre

Reagovat
Counter

Spurs? Nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane nasbírá určitě hodně bodů, ale to je ze Spurs tak jediný výhodný zboží ..

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen tez pekne nazbiera

Reagovat
Hokaido

jak jste na tom ve fantě ? Já zatím 40b. a 6 hráčů ve hře

Reagovat
fantomas

Já 64 za 7... ještě něco?

Reagovat
Hokaido

takže máš už jen 4 hráče ve hře, já 6, tak nemachruj zatím si to pěkně taháš no, do TOP500 celkem, to je pěkný

Reagovat
fantomas

Jj, a to ještě oplakávám Colemana na lávce (a z minula zase Ayewa).

Ale co už, stejně na to po pěti kolech přestanu myslet, jako každej rok

Reagovat
Counter

Ještě příliš brzo na nějaké rekapitulace (zatím hořím jak troud)...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Mastný Chobot

(ja tiež)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

24 v jedné fantě, 26 ve druhé(úplně jiná sestava s tím, že aspoň jedna musela zazářit) a 5/6 hráčů ve hře.... takže bych to viděl na WC a potom konec do měsíce konec s fantou

Reagovat
Coutinho10

tohle kolo je slabsi...zatim 26 bodu a 6 hracu ve hre

Reagovat
Busby babes

OT: Cerny nastoupil za Ajax.

Reagovat
pepinho2

OT: Černý se za těch cca. 13 minut dostal k míči 3x, ale ani jednou nepokazil, naopak krásně prostrčil na Schöneho před 3. golem Na jeho pohybu je vidět, že z něj bude super hráč

Reagovat
Busby babes

jde na nej zatim sama chvala, tak snad ma i dobrej pristup. V 17ti za acko Ajaxu, to muze dotahnout daleko.

Reagovat
pepinho2

no mluví se o něm hodně dobře, tak snad ten přístup má fakt dobrej, co jsem slyšel, tak na sobě hodně maká a podle příspěvků na fb vypadá, že to není nějakej frajírek.

Reagovat
smazaný uživatel

Nový Eriksen

Reagovat
pepinho2

Není Eriksen spíš AM?

Reagovat
smazaný uživatel

Je, ale nejlíp hraje z levé strany. Přestože křídelník absolutně není. Prostě mu asi vyhovuje rozehrávat to víc ze strany.

Reagovat
pepinho2

Ok, díky mně připomíná např. Robbena, prostě moderní křídlo přes nohu

Reagovat
fenixLFC

Imp mozes mi nejak zhrnu dnesny zapas co sa tyka vykonov hracov a timu?

Reagovat
fenixLFC

Alebo hocikto iny

Reagovat
smazaný uživatel

Zkopíruju z pod preview, v čem jsem dneska hlavně viděl problém:

"Já nevím, obrana je katastrofální, ale mě to trochu přijde i jako Koemanova chyba. Ta záloha je strašně nevybalancovaná, loni to většinou bylo Vic+Morgan a před nima ještě třeba Davis/JWP.. letos je to Vic+Davis a před nima 4 vyloženě ofenzivní hráči. To se pak prostě není čemu divit. Možná se to změní až se vrátí Clasie, ale do tý doby ať v tom double pivotu třeba hraje i ten Romeu a Davis před nima na úkor jednoho z těch ofenzivních hráčů. Jestli se bude takhle pokračovat dál, tak se ty body budou ztrácet jak na běžícím páse."

Je to psaný po první půli, do druhý tam Koeman Romea fakt poslal a vypadalo to o trochu líp, Saints pak tu hru kontrolovali o dost líp (i když to může být tím, že Everton vedl o 2 góly a nikam se nehnal). Individuálně nejvíc mimo asi beci.. Targett zatím na PL absolutně nemá, Cedric zatím taky nic moc, dopředu je ok, ale dozadu je hrozný.. pozičně mimo, fauluje. Pozitivně mě dost překvapil Pelle, i když nedal gól (a že šancí měl celkem dost), tak v tý bídě dneska asi nejlepší hráč.

Reagovat
fenixLFC

Dakujem..takze dozadu to co minule ....myslis ze koeman tU zalohu pozmeni a bude hravat romeu? A co ofenziva najma tadic s manem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tadič střídanej v poločase. Mane nevýraznej, ale pár nebezpečnejch akcí měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Než se vrátí Clasie (takže další 2-3 zápasy), tak doufám, že jo. Ten tým je pak dozadu mnohem víc vybalancovaný, aspoň se mi to teda dneska tak zdálo. Ofenziva nejspíš tak jak si to napsal no, v tom základu může s Tadičem ještě může alternovat J-Rod. Long/Juanmi náhradníci.

Reagovat
Infernoqt

LvG: "I like a second striker more than a third midfielder. That is why, for example, Herrera is not playing."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

to uz tu bolo, na ti sa da napisat len jedno, kokot

Reagovat
Infernoqt

možná kdyby ten Herrera na AM přeci jen hrál, tak dáme víc gólů... minimálně tu funkci on nebo Mata zastanou líp než Depay a Januzaj

Reagovat
iamek

. Depay a Januzaj na kridla. A az to perou 1 on 1. Potencial maji, schopnosti taky. Mata nebo Herrera na AM je ideal.

Reagovat
fajdax

Reagovat
nani92

netrolluj prosím ťa

Reagovat
mithro

vyborny clanok ad rooney a celkovo o problemoch v utoku.

http://www.unitedrant.co.uk/latest/uniteds-attack-tested-by-rooneys-impotence/

It leaves open the question of whether United’s verve might return both with Ander Herrera and Bastian Schweinsteiger restored to the side, Mata deployed more centrally and – bolder still – Rooney benched. One of Januzaj, James Wilson or Javier Hernández could hardly do worse in a striking role; Herrera would add a zip so far absent to United’s passing; Schweinsteiger genuine authority in attacking and defensive phases.

Reagovat
I am Mancunian

dobry trolling

Reagovat
fantomas

Počkej, tady se fakt kritika na Wazzu považuje za trolling?

Reagovat
I am Mancunian

kritika cohokolvek ohladom united je trolling

Reagovat
fantomas

Aha, tak v tom případě už nemám pochyb o tom, kdo ty trolly "identifikoval" (kiwwi)

Reagovat
I am Mancunian

on je exot

Reagovat
kiwwi

naletel si trollovi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

jasne ze ne. Jen se tu hadaj ti co kritizuji vsechno, s temi, co kritizuji jen neco (coz je podle tech prvnich malo a nic jim nevadi... )

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

ale na moji twitterovy tajmlajne se odehrava to same.

Complaining about people complaining about people not complaining.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

lenze tu je to presny opak

Reagovat
Busby babes

jak to ze opak? tady si Kiwwi stezuje na lidi, co si stezujou na lidi, co si malo stezuji.

Reagovat
I am Mancunian

tady si Kiwwi a palo stezuje na lidi, co si stezujou

Reagovat
Busby babes

no vy si stezujete, ze si lidi malo stezujou.

Reagovat
I am Mancunian

ale kdeze

Reagovat
nani92

nikto nekritizuje všetko

Reagovat
mithro

tak ja som jeho znamy fanusik

Reagovat
I am Mancunian

ja som aj skutocne, ale sme teraz v uplnej prdeli kvoli nemu, lebo musi hrat za kazdu cenu a na to dost trpime, musime sa modlit, aby nasiel nejaku obstojnu formu

Reagovat
iamek

Co se tam prosim pise ve zkratce ?

Reagovat
kiwwi

pride mi to strasne prehnane resp. ako by povedal counter - premature, to jeho odpisovanie

Reagovat
I am Mancunian

necakane

Reagovat
vodka

jo, dodrbal toho dost, ale je nuceny je taky hrat jinak, nez je zvykly, malo se k nemu dostava balon, celkove mi prijde, ze ten system LVG je pro utocniky dost tezky, protoze cely zapas jenom behas jak chuj a pak musis v par momentech byt 100%, Rooney se do toho dostane, to se nebojim, ale nemyslim si, ze je to nahoda, kdyz loni byl spatny jak Falcao, tak RVP, tak casto i Rooney a jediny, kdo na hrotu/podhrotu docela fungoval, byl Fella, který ty balony dostával velmi často...

Reagovat
kiwwi

presne tak...uz som to tu pisal, podla mna keby sme postavili na hrot aj krizenca Ronalda, Messiho a Ibrahimovica, tak by sme videli asi podobny vykon ako ten Rooneyho proti Ville, kvoli tomu stylu co hrame

Reagovat
mithro

pozri si, co vcera postol daniel taylor, to video s rooneym. taky hrac to uz nikdy nebude. a to ma 29? urcite ten system nie je idealny ale cakat, aby sa hrac, kt je kapitan a berie nehorazne prachy vzdy 10 zapasov na zaciatku sezony dostval do formy??

Reagovat
kiwwi

29 ale nezabudni ze hra od 16tich...je mozne ze vyhori skor, ale ja by som ho rozhodne este nedopisoval...strasna panika sa okolo toho strhla

Reagovat
mithro

https://t.co/ePTD2K1GJY

toto je to video, porovnaj to s rooneym z posl 3 sezony. ja tam vidim fakt celkom slusny upadok a presne preto, ze uz hra od 16 na top urovni. PLus sa o seba vobec nestara (nestaral). Nevravim, ze je uplne odpisany, on sa zase okolo novembra chyti, da nejake goly, etc ale, ked vidim toho hraca, akym bol a akym mohol byt, tak je to smutne. A nie som moc presvedceny, ze dokaze svoju hru prisposobit tak ako Carrick, Giggs, Scholes, etc.

Reagovat
kiwwi

njn, Rooney s 8kou na chrbte bol ten najlepsi Rooney, ale ja mu furt verim...musi sa zlepsit nase vytvaranie sanci...uz som to pisal 3x, pokial to bude tak ako teraz, tak tam vacsi zazrak nespravi nikto na tom hrote

Reagovat
mithro

ked ale on tie akcie tiez brzdi, vsetko nezhodis len na hracov za nim alebo van gaalovu priposranu taktiku vsetko na istotu. tazko sa zaklada utok, ked mu odskoci lopta a koniec. ale chytit sa musi, inac sme dost v loji, kedze tam ziadna ina porovnatelna alternativa nie je.

Reagovat
vodka

zase bych nezapomínal, že pod moyesem byl na tom fyzicky fakt velmi dobře po dlouhé době. To brždění hry je důsledek toho, že nehrával dlouho útočníka. A momentálně, jeho vnímání svojí pozice na hřišti je fakt dost dobré, pointa je, že když je v pozici, kdy má dostat balon, tak ho v 95 % případů nedostane. Kolem vápna si hledá prostor, ale hlavně na sebe natahuje hráče, díky němu je víc prostoru pro křídla/podhrot, kdyby tam někdo byl schopný přihrát/naběhnout.

Reagovat
Godwinson

Ranieri

Reagovat
Counter

Neuvěřitelný ten Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

ten tretí gól Norwichu pri tom vhadzovaní bez záujmu

Reagovat
Busby babes

Sunderland:

- Early season relegation fight

- Sack manager mid-season

- Improve

- Narrowly avoid relegation

- Repeat process next season

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Je to tak no, snad už konečně spadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Okazaki s Mahrezom vyzerajú že budú hitom v lige

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

ak šiel Adrian za toto von, mal ísť von aj ten hráč Leicesteru, ktorý to spravil Adrianovi v prvom polčase..Ináč neodpískaná penalta pre WHU, kde brankár jasne bránil v pohybe útočníka v pohybe

Reagovat
smazaný uživatel

v pohybe útočníka dopredu*

Reagovat
Mastný Chobot

Pome šeci, čo došli teraz z Grapu, hop hop hop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

skoro 600. pre Multiplu, lebo ju nikto nemá rád

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko si ty cakal napivo?

Reagovat
Mastný Chobot

Grape? Ja som tam nebol, len mi volala kamarátka, že strašne zmokli a všetko sa ruší a Pil Cimu navlhli vlasy a padá svet, že či pre ne neprídem, tak som bol a strašne som sa bavil na tých najebaných/sfetovaných/rozbitých a zmoknutých, zašpinených polotroskách. No hate. Peace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono kazdy sa bavime na niecom inom. Niekomu staci malo, napriklad uz i len nestastie druhych.

Reagovat
Mastný Chobot

ale takých ľudí nemám rád

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Janmaat dobrá stupidita, obě karty zbytečné...

Reagovat
I am Mancunian

boji sa pedra

Reagovat
fantomas

A to tam mimoto měl ještě pět slušných píčovin, jen v highlightech.

Reagovat
Counter

Montero, Gylfi, Ayew, to vypadá ďábelsky S nima i ten Gomis funguje jak gólová mašina.

Reagovat
Mastný Chobot

akurát ten Gylfi by mohol fungovať gólovejšie tiež

Reagovat
fantomas

Jak i? Dyt dal 10+ gólů v osmi po sobě jdoucích sezonách Ligue 1, on fakt neni žádný nemehlo.

Reagovat
Counter

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

čierny kôň súťaže pre mňa..Shelvey-Gomis mi začína pripomínať Gerrard-Torres duo

Reagovat
smazaný uživatel

+ ten Montero, Gylfi, Ayew...Monk z toho poskladal celkom mašinu, kľudne na to 6-10. miesto tento rok

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, na to 6.-10. místo to bylo loni. Letos může být Swansea silnější.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ayew zdarma je potenciální přestup roku.

Reagovat
Zaschrona

"zdarma"

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel jako volnej hráč, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

hej, bývalému klubu nešlo nič, max výchovné, ale Swansea to stálo dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto?

Reagovat
Zaschrona

http://www.walesonline.co.uk/sport/football/football-news/swansea-city-paid-andre-ayew-9495180

Swansea City paid new striker Andre Ayew a huge £5.7m signing on fee to join the club, it has been reported in France. Sports paper L’Équipe says that was the amount required to tempt the 25-year-old Ghana international to the Liberty Stadium after his contract ended at Marseille.

Reagovat
Counter

A taky to nemusí být pravda, žejo.

Reagovat
fantomas

Na druhou stranu je to celkem klasika. Ale ta částka mi teda taky přijde přestřelená.

Reagovat
Zaschrona

Nemusi, ale to, ze ve skutecnosti nic jako prestupy zdarma vlastne neexistuje, je naprosto jasna vec. I ten Clev treba od nas musel tutove dostat neco do kapsy za podpis. Tim spis pak tahle super jmena jako Ayew, Konopljanka atp.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, navíc se obvykle platí agentovi. Jenže tak to obvykle funguje i v případě že vykupuješ hráče ze smlouvy.

Ačkoliv jestli Ayew dostal 6 milionů tak potom chápu že ve Swans viděl ideální klub pro svůj další fotbalový růst.

Reagovat
Counter

Zas jako i tak to je pořád bargain.

Reagovat
smazaný uživatel

To je. Ačkoliv má i vysokej plat a tak. Ale Swans si to zřejmě mohou dovolit a nedá se říct, že by nějak rozmařile vyhazovali. Velmi sympatickej klub, imo nejsympatičtější v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

na to ako je darmian spoľahlivý na zemi a javí sa zatiaľ ako najlepšia posila mufc leta, tak vo vzduchu si s ním Richards vytieral riť jedná radosť

Reagovat
smazaný uživatel

Berahino mi do WBA pod Pulisom moc nepasuje. Spurs by mali dať všetko do toho ho podpísať

Reagovat
I am Mancunian

Ian Wright says Rooney doesn't have the 'strength or stamina' to be #mufc's number 9: 'He can't play that role no more.'

coraz viacej ludi zacina trollovat

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si čím dál tím víc lidí začíná uvědomovat, že Rooney na to nemá. Ani v klubu, ani v repre. Což Anglii může nakonec dát určitou šanci pro Euro.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

pri tej analyze ukázali aj jeho dotyky s loptou v 16ke tuším...z cca 40+ dotykov za celý zápas mal až jeden v 16ke

Reagovat
smazaný uživatel

čo zrejme hovorí aj o jeho chcení hrať viac z pozície tvorivého hráča

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo si chce za tých 300 kpw aj na góly nahrávať, aby umlčal svojich kritikov, ehm... pardon trollov

Reagovat
Zaschrona

Letos se mel vratit.

Reagovat
SunFells

Já myslel, že když se nevrátil loni, tak už má v Evertonu dveře navždy zavřené ...

Reagovat
Zaschrona

Tak vsak mu letos puvodne koncila smlouva, bylo by kolegialni, kdyby hezky pekne prisel zpatky zadaco. Ted jestli se ukaze jako vycpely hrac, tak uz ho chtit nebudem.

Reagovat
Pagy

loni trpěl tím, že ho LVG stavil často do zálohy a hrál rozdílné pozice a letos na něho bude stejný hejt jako loni na Persila a Falcaa holt útočníci to nemaj jednoduchý pod lojzou v jeho cirkuse

Reagovat
I am Mancunian

tak uz aj ty budes trollovat ?

Reagovat
Pagy

záleží co považuješ za trolling v minulé sezoně bylo smutné koukat na to jak je v útoku Falcao, Persi a Rooney a ani jeden z nich nedostával pořádné balony, tím mám namysli, takové přihrávky jako dostal Januzaj od Maty při včerejším golu a tu přihrávku co Mata dával na Memphise někdy v 73 minutě kolik takových přihrávek dostali útočníci v lonské sezoně ? myslím, že by jsme to napočítali na prstou jedné ruky pokud Rooney nebude dostávat balony tak bude hrát stejné hovno jako ti dva loni ... z včerejšího zápasu mu vyčítám jen a hlavně to jeho zpracování balonu, kdy mu jich spousta uteklo a prohrané souboje, jinak se k ničemu nedostal, ale nemyslím, si , že to bylo úplně jeho vinou

Reagovat
vodka

lol, tak rooney nemá sílu a výdrž momentálně ho zrazuje technika... a až (pokud) se začne hrát trochu dynamičtější fotbal, tak se zlepší i on...

Reagovat
Busby babes

Ian Wright se plete no. Jednoduchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dávalo by to zmysel, keby wright nevyticil atributy, ktore ma na velmi slusnej urovni.

Mohol sa opriet do techniky, rychlosti, hlade po goloch, vybusnoti a on si vyberie silu a vydrz

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka: "Jste překvapený, že je Manuel Pellegrini stále v Man City?"

José Mournho: "Proč? Jiné kluby jsou bez úspěchu 15 let a přesto mají stále stejného manažera."

Reagovat
Counter

Jaké třeba?

Reagovat
Mastný Chobot

každý v tom vidí, čo chce vidieť, vieš ako

Reagovat
Counter

Popravdě, neviem ako.

Reagovat
Mastný Chobot

ale Miki vie

Reagovat
smazaný uživatel

prestaň fetovať

Reagovat
Counter

Tak mi to místo podobných urážek osvětli.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ti mám prosím ťa vysvetliť?

Reagovat
kiwwi

ake kluby mal na mysli Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, že Ty vidíš do hlavy LvG, ale nie každý má taký dar...

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Třeba co tě na tom pobavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Už som písal, že som čakal, kto sa na to chytí, aj keď v tých vetách nie je Wenger vôbec spomenutý.

Reagovat
Counter

Takže jako když pustím do světa nějakou urážku, která jednoznačně směřuje na někoho konkrétního, s kým mám dlouhodobé roztržky, ale neuvedu jeho jméno, tak ho tím určitě nemyslím?

Reagovat
Mastný Chobot

alebo ako napísať Nael-Miky je hlúpy jebeno.

Reagovat
Counter

Já si vystačím s konečným verdiktem "ignore list"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Víš o tom, že tě tam má, že jo ty troubo?

Reagovat
Mastný Chobot

ty študuješ právo, hej?

Reagovat
vodka

právo má aj Gašparovič, miki je spíš na jeho levelu...

Reagovat
Busby babes

a vis, ze jsi prvni, kdo v tomhle vlaknu Wengera zminil?

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Mada

Reagovat
Liquid

Reagovat
protiproudu

trochu vic trapny

Reagovat
vodka

vysvětlí mi někdo, proč advocaat vyhodil ze sestavy O'Shea, když Kaboul je zatím trapnější než Bramble v nejhorší formě a Coates je obdobně marný?

Reagovat
vodka

a van Aanholt je taky dobrá parodie na obránce

Reagovat
vladis271

To nie ke Kaboulova vina. To je kvôli štýlu akým mačky hrajú. Aj keby si namiesto Kaboula postavil do obrany kríženca Varaneho, Ramosa a Kompanyho, výsledok by bol úplne rovnaký.

Reagovat
vodka

to taky neni az tak pravda, Kaboul kiksuje, ty jeho ukroky do riti a pak pozdni starty do souboju jsou na facku...

Reagovat
smazaný uživatel

No proti zápasu s Leicesterem posun, tam měl úplně na háku a ani se bránit nesnažil.

Reagovat
fantomas

Proti Norwichi byl o chlup příšernější Coates a střed zálohy v čele s Cattermoulou, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tieto legendárne kiwwiho pičoviny séria 8, diel 153

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdyby tam byl Stones..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Zaschrona

Stones > dolar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
tomasinho

Si dělal Taylor prdel v tom zápase WHU-Leicester ne? Penalta na Sakha nic, stejné zákroky Vardyho a Adriana potrestány jinak. Pěkný zářez no

Každopádně Sakho pěkný palič, jednu z těch dvou gólovek měl proměnit no.

Reagovat
Counter

Stejné zákroky to teda nebyly. A Leicesteru zas Taylor sebral asi tak milionprocentní roh, takže je to fifty fifty

Jinak Taylor si z toho dělá prdel v kuse, otřesný rozhodčí.

Reagovat
tomasinho

Tak roh a penalta je pořádný rozdíl. A zákroky to byly skoro stejné, Adrian měl nohu výš, ale Vardy šel zase přímo šlapákem proti noze Adriana. Pokud šel ven Adrian, měl i Vardy.

Reagovat
Counter

Normální šlapák proti kopačce zabořené v hrudníku. To prostě nebylo to samé.

Reagovat
tomasinho

Tak hrudník to fakt nebyl, spíše pupek a u Vardyho byl jasný úmysl prostě, od Adriana to byla hloupost, Vardy do toho šel jak prase. Netrefil to tak jak Adrian, ale to nic nemění na tom, že měl jít ven taky.

Reagovat
Counter

Neměl!

Reagovat
tomasinho

Měl

Reagovat
smazaný uživatel

Pupek je horší než hrudník, btw.

Reagovat
tomasinho

Tak čím výš, tím horší snad ne? Samozřejmě vzhledem k posuzování zákroku, bolestnější může být to břicho.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nebezpečnější.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vrabejka

Vyjebaní luckeři z Arsenalu!! Neksutečne jak uhaluzili výhru!!!! Pekne si pdomazl irozhodčího. Coquelin už měl byt v prvním poločase venku!! Doufám že je na Emirates rozbijeme a dáme jim přes držku!!

Reagovat
vrabejka

Ještě hrali posledních 20 min autobus. Stydte se!!

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

dalsi pacient do listu EF, fajn

Reagovat
vrabejka

hrali jste tužku mate horší obranu jak my a za tyden to pocítíte.

Reagovat
Nikikrew

Hrali sme tuzku? Tesim sa ked vy budete hrat na CP, nato som naozaj zvedavy. A tiez sa tesim na Pondelok neboj.

Reagovat
vrabejka

aspon nebudem hrat poslednich 20 min hrat autobus ja kvy

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Infernoqt

jako bys nesledoval fotbal, tohle se děje pořád

Reagovat
Azza

Dostanete pětku

Reagovat
smazaný uživatel

ty si taky šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě že jste takhle sfoukli doma Bournemouth

Reagovat
Mastný Chobot

2 kolá, 2 veľmi nepresvedčivé výkony v obrane, 2 nie veľmi presvedčivé Čechove výkony, otrasné bránenie štandardiek... No, ak chceme hrať o titul, tak sa niečo bude musieť zmeniť. Ale aspoň je vesmír späť v rovnováhe (Arsenal pred Spurs).

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
smazaný uživatel

easy as fuck

Reagovat
SunFells

Reagovat
formic81

jedinej kdo v ty obrane funguje je Monreal.. Nastal cas pro Chamberse ci Gabriela.. o Cechovi radsi ani mluvit nechi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

A od budúceho zápasu by som skúsil Pupuchyho namiesto Bela. Dopredu je to síce one trick pony a strašne jednoduchý hráč, ale Bel je v poslednej dobe dozadu katastrofálny a Pupu by mohol byť aspoň aká-taká istotka.

Reagovat
Liquid

hra Arsenalu ničím nepřipomíná tým, který by měl vůbec bojovat o titul, každej roh CP hrozil gólem, Čech to naprosto nezvládal, dřív Arsenal aspoň ty brejky řešil rychle a precizně, dnes už ani to tam nebylo, a to měl ještě hrát slušnou porci času bez Coqa, škoda tyčky, rozhodla to neobratnost Deleneyho, jinak průměrný zápas

Reagovat
Nikikrew

ved Ox, Cazorla a Ramsey mali super sance po protiutokoch

Reagovat
Liquid

Ox jedinej běhavej, ale to bylo tím že byl čerstvej, o Cazorlovi nevím, Ramsey 1.střelu z otočky toť vše, nebylo to vůbec řešený kvalitně, pokud nadále bude na vaši lavičce sedět ten neúspěšný sráč co prodlužuje smlouvy s lazarama tak titul nebude

Reagovat
Mada

Reagovat
PaulinhoTheGunner

To si prostě ani nezaslouží komentář Normálně bych dal hromadný ban snad všem fanouškům Chelsea, větší kašpary, ubrečence, provokatéry a pseudoodborníky na celém fóru těžko hledat

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Ty na ty pičoviny máš snad set šablon, do kterých po jedné jen tak náhodně hrábneš.

Reagovat
Nikikrew

Ale hej. Ma to este stale nejake chyby ale nato ze CP su doma fakt silny tak sme to zvladli velmi obstojne a vyhrali zasluzene. U mna MOTM asi Mesut ale ani Santi nebol zly, naopak sa mi dnes velmi lubil a to som ho daval na lavicku. Stoperi az na gol velmi dobry, pacili sa mi aj kraje. Dobra odpoved na trapas s WHU, teraz treba spravit seriu.

Reagovat
vitasrp

Oscar pravděpodobně zraněnej i na příští týden.

Reagovat
Error

To už by mohl dostat prostor Moses, na nynější WBA snad Mou bránit nepojede.

Reagovat
afc

Dolezite 3 body.Bolo jasne,ze sa to tam bude musiet ubojovat a ukopat.A ze sme v zavere branili?CP je doma velmi silny a este to pocitia aj ostatne timy.

Reagovat
Rarášek

Jenkinson už udržel víc čistých kont než Čech Měli jsme si ho nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, ani dneska mě kluci moc nepřesvědčili...dopředu jakš takž hlavně v první půli, ale dozadu opět nejistota...při každým centru sem měl staženou prdel.

Jinak AW podle mě musí konečně vyřešit jak a kde využívat Ramseyho a potom Jacka...protože on je pořád cpe na křídlo kde podle mě sou oba poloviční, Ramsey se tam vyloženě trápí

holt ty dvě pozice ve středu pole máme prostě přetlačený, navíc teďka když už tam wenger cpe aji Cazorlu tam máme 6 hráčů...Cazorla, Ramsey, Jack, Coq, Arteta a Flamini

Reagovat
teenz

Péťa teda nic moc.

Reagovat
Counter

Řekl bych, že ten gól chytat nešlo. Kromě toho tam měl jeden neodhadnutý centr, kterým mě to vytočil daleko víc.

Reagovat
teenz

Má statut world class hráče a podle mě by takovou střelu měl chytat. Stejně jako v prvním kole.

S neodhadnutýma centrama má problémy dlouhodobě.

Reagovat
Counter

jj, taky to od něj očekávám. Ale pochopím, když prostě takovouhle střelu nechytne, byla každým coulem gólová.

Reagovat
teenz

Jo, nechytne jednou. Ale už jí nechytl podruhý v druhém kole.

Reagovat
Counter

Ta z prvního kola mi vadí víc než ta dnešní. Zatím nevypadá úplně v pohodě, snad si to sedne co nejdřív.

Reagovat
teenz

On měl dodat obráncům klid a místo toho to bude muset bejt naopak.

Reagovat
SunFells

V prvním kole šla vedle něj, tam strašně zaspal. Tady reagoval celkem rychle, avšak střela byla skvěle umístěná ...to kdyby vytáhl, tak by to byl skvělý zákrok.

Reagovat
PP

nechytatelná střela po zemi přes obránce a k tyči.. Neměl šanci. Ještě začnete tady plácat, že zapomněl chytat i střely a už to bude hotovo..

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ty centry tam měl dva nebo tři u kterých vypadal jak Almunia s helmou.

Reagovat
Counter

Tak u těch dalších aspoň ten míč někam posunul, ale ten jeden byl fakt otřesný.

Reagovat
teenz

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

owny 25.06.2015 11:50

Čech je přeceňovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi

Reagovat
Mada

Reagovat
Zaschrona

Dle Echa mame zajem o Jarmolenka a pokusime se ho koupit.

Reagovat
tomasinho

To by byla paráda, akorát tys chtěl spíše desítku ne? On hraje hlavně zprava.

Reagovat
Zaschrona

Tak nejen ja, ale hlavne Martinez zminoval potrebu koupit novou zahranicni "desitku" temer v kazdem rozhovoru o prestupech. Pokud by teda jeste pak neplanoval jit po Hondovi nebo nekom takovem, o kom se spekuluje, tak si teda jako "desitku" predstavuje prave toho Andreje. Pry byl nastvany, ze ho Kyjev nechtel pustit do Stoke, takze by k nam asi sel.

Reagovat
tomasinho

Jo, to by on šel, ale jestli zahraje desítku nevím Ale chtěl bych ho v PL konečně. Honda by byl taky fajn.

Reagovat
Zaschrona

Jojo. A teda snad by ani nemusel byt moc drahy, za rok mu konci smlouva, snad ho fakt realne zkusime, ten hrac je velka kvalita, hracu tohohle kalibru k nam realne moc chtit nebude. A teda i tahle zprava z Echa zrejme potvrzuje spekulace zpred par dnu, ze Shaqiriho jsme zkouseli jen na hostovacku i proto, ze mame na seznamu vys jina jmena.

Reagovat
Error

Reagovat
Uwe háže buly

Má výkupku asi na 35 mega, což pochybuju že dáte, i když je asi máte

Reagovat
Zaschrona

Ma rok do konce smlouvy, s nejakou vykupkou muzou jit nekam...

Reagovat
tomasinho

Válec je zpět v celé své kráse. Paráda, tohle jsem fakt nečekal, zatím největší fotbalový zážitek sezony a po dlouhé době mě fotbal opravdu bavil. Mourinhova třetí sezona v plné parádě, jen tak dál Chelsea i City.

Reagovat
Liquid

vždyť fandíš Liverpoolu a City nemáš ani v druhý kolonce....

Reagovat
smazaný uživatel

hater co bys chtěl

Reagovat
tomasinho

A? To nemůžu mít radost z dobrého fotbalu? A nikdy jsme nezakrýval, že City prostě občas nedokážu nepřát. V zápasech s Chelsea mám prostě jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koho obviní Mou za špatný výsledek dneska?

Reagovat
Counter

Just what the doctor ordered

Reagovat
Lovec

Doufám, že Augsburg ten modrý cirkus pořádně podojí. Po dnešku je nad slunce jasné, že musí přivést krajního beka a psalo se tuším o 30M za Babu.

Reagovat
smazaný uživatel

on Babu stejně nebude stavět

Reagovat
Manik...

25 už je to potvrzeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně city

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

už vychladni

Reagovat
Mada

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ten malý Jose tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mada

Reagovat
minoLFC

Choze bude musieť kúpiť útočníka, zbytočný Falcao sa presunie na tribúnu(Rémy do rezervy) a bude to

Reagovat
lucius6

Mangala 2. zápas a úžasnej, jsem hrozně nasranej, že přijde Otamendi a Mangala skončí, tohle je největší fail ze strany City za hodně dlouhou dobu, proč mu sakra nemohli dát víc času

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenom Mangala. Kompas hraje jak v mistrovský sezóně, Kolarov dneska proti Chelsea podal životní výkon a Sagna s novým účasem hraje snad líp jak Zaba.

Reagovat
Liquid

vítězství City je zasloužené, nicméně výrazně jim k tomu pomohl asistent sudího, který nesprávně mávl a připravil Chelsea o vyrovnání, tam se lámal chleba, v obou utkáních zásadně sudí poškodili Chelsea, Ivanovičův asi nejhorší zápas za Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš nebreč tu sakra s výmluvama, hrajeme na hovno no

Reagovat
lucius6

Budeš brečet po každém zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí poškodil Chelsea proti Swansea?

Reagovat
Liquid

posunul faul Courtoise do vápna a udělili mu nesprávně červenou kartu místo žluté a tím zásadně ovlivnil průběh zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale faul to tedy byl, jo?

Reagovat
Liquid

faul to byl a žlutá by byla v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Pročpak?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze Gomis by tu loptu i tak nestihl alebo len trefil bocnu sit, cize nebyla zmarena jasna golova sance podla Liquidka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

určite ta červená to je šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Ofsajd to dle pravidel byl, přinejmenším hlava mu za ofsajdovou lajnu čouhala jednoznačně.

Reagovat
Error
Reagovat
Counter

Menší obrázek bys neměl? Podle mě tu hlavu v ofsajdu má, stejně jako část těla (ruka se nepočítá).

Reagovat
Liquid

v ofsajdu je ruka, hlava je na čáře = ofsajd to není

Reagovat
Counter

Nejen ruka.

Reagovat
Liquid

možná ještě rameno, víc ale ne, musíš to brát pod úhlem, mávat to prostě neměl, snímek od čáry by byl o hodně přesnější a jasně by ukazoval, že Ramires v ofsajdu nestál

Reagovat
vitasrp

Zase po rozhodčím nemůžeš chtít, aby ofsajd lajnu určoval podle špičky kopačky - tenhle ofsajd by mávnul vážně skoro každej.

Reagovat
Liquid

je to těžký, ale pomezní měl ten pohled nejlepší, ale chápu, že když je v pohybu a zachytit okamžik kdy hráč centruje a automaticky v ten moment chytit i hráče kolem lajny a posledního stopera není dost dobře možný

Reagovat
PP

neměl.. on stál dole u lajny z našeho směru a toho jediného citizens má zakrytého asi 2 hráči Chelsea a vzadu vyčuhuje další Chelsea.. nemohl to vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

hele, neni uplne jedno jaka cast tela je v offside? Kdysi si z Kvasnaka delali srandu, ze je porad v offside protoze ma velkej nos... Jak to je v pravidlech?

Reagovat
vitasrp

Seš v ofsajdu, pokud tam máš část těla, kterou můžeš skórovat (aspoň myslím, že takhle nějak by to mělo být)..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

V definici ofsajdové pozice výraz "hráč je blíže k brankové čáře soupeře než míč a než předposlední hráč soupeře" znamená, že kterákoliv část jeho hlavy, těla nebo nohou je blíže k brankové čáře soupeře než míč nebo předposlední hráč soupeře. V této definici není zahrnuta paže hráče, tzn. část horní končetiny od ramene až k dlani.

Takze z toho obrazku je to offside dle pravidel. Hrac Chelsea je casti tela za tou pomyslnou carou.

Reagovat
Busby babes

tak tenhle obrayek ukayuje jasnej offside.

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, gol mel platit a ta penalta byla taky smesny, kdyz byla jeste pred vapnem..

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto tragicky připravený tým na sezonu, jsem z toho upřímně smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jose reaction alert! we'll have some Mourinho quotes for you shortly, in which he describes this as a "fake result".

I can assure you Jose, it is very real. #BBC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A ze City tim starcu a bude rad za 4 misto

Reagovat
r.mrazik

Zavery po druhym zapase....

Reagovat
Manik...

No horší byly ty závěry ještě PŘED 1. zápasem

Reagovat
r.mrazik

tak pred prvnim zapasem je to obycejna tipovacka ne?

Delat drsnyho po 2 zapasech je sranda

Reagovat
Manik...

Tak já si taky tipl, že letos budou spíš 3.-4. a teď jim věřím víc, protože ten tým hraje skvěle. Nicméně se všechno může změnit a pravdu můžeš mít i ty i on... Je fakt, že vysmívat se tomu tipu po 2 kolech je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Není, ten tip byl směšnej už před sezónou.

Reagovat
Manik...

Nebyl. Náhodou to mělo jisté parametry. Letos jsem věřil víc Arsenalu a Chelsea s Mourinhem, že bude rozjetá, než je. City naopak až na Sterlinga ten tým moc neposílili (+ hráči odešli a náhrady nejsou) a přijde mi, že obrana minulou sezónu zrovna nepodržela. Hart taky není vysloveně jistota, Yaya hraje jen když chce, taky už není nejmladší. A Kun bývá dost zraněný . Kdo ví, jak to ještě bude

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, zranění je zastavit mohou. (Asi jako každýho, Chelsea bez Costy a Hazarda nebo Oscara, Arsenal bývá pro jistotu zraněnej celej...) Ale pořád mají ligou prověřené špičkové hráče + Sterlinga + možná ještě De Bruyneho + dá se očekávat že Mangala podá lepší výkony + Bony je jako nová posila. A určitá stabilita taky nemusí být na škodu.

Reagovat
r.mrazik

Uvidi se...hrajou ted moc dobre,ale muze se stat mraky veci...

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

no.. ale celkem všem zatím Pelle natírá hubu..

Reagovat
Busby babes

tak ono to hodne stalo tak: Kompany a Yaya uz hraji tuzku (coz posledni dva roky Kompany hral a Yaya rozhodne nebyl v top forme loni)... no a najednou hrajou zas paradne, coz je sakra znat.

Reagovat
Counter

ManCity to prostě mají postavené na mocných individualitách, které se letos zase rozhodly do toho obout. Dokud bude osa Kompany - Yaya - Silva - Kun fungovat, v lize si to budou válcovat jako zamlada.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea boss Jose Mourinho on Sky Sports: "The best team in the first half won the game. The best team in the second half was Chelsea for sure. We had a difficult first half, we didn't create a lot and our goalkeeper made a few important saves.

"Second half everything was different. If the 1-0 was a doubtful result at minute 70, 3-0 is completely fake. At 1-0 Chelsea were the best team for the whole second half.

"They make a change because they feel 1-0 is in danger and we concede a second goal. If 1-1 a different story, their team is in trouble."

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt komediant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je už fakt hodně

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Dawon

tohle nerekl, ze ne?

Reagovat
Liquid

přesně co říkám, za stavu 1:1 by to byl jiný zápas, protože o ofsajd nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

nezklamal

Reagovat
Hokaido

their team is in trouble on je nejlepší troll na světě

Reagovat
Mastný Chobot

klasa

Reagovat
vodka

keep it classy

Reagovat
SunFells

Pokud je s tím tedy napůl spokojený, pak my jsme zcela spokojení.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Už odvolali toho Mourinha ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm,tak ze souboje ropáků vyhrálo menší zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Emiráty jsou horší než Abramovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini > Mourinho

Reagovat
Error

Baba potvrzený na stránkách Augsburgu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ má City všetkých hráčov k dispozícii, tak je to neskutočný valec. Kun a Silva Costa, by sa mal nad sebou zamyslieť a miesto toho, čo dnes predviedol, tak by mal začať hrať futbal. Rečnil, simuloval, rečnil, simuloval a dokola to isté. Ani jeden súboj nedokázal ustáť a pri tom keď chce, tak to dokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Last season it took Chelsea until the end of November to drop 5 points. This season they've done it in two games.

Reagovat
r.mrazik

Po dvou kolech sracka hra,ale tri body na arsenal a pet na modraky...dobrá źelva

Reagovat
Swarley

hlavní je na tom startu brát všechny body, postupně se to snad rozběhne

Reagovat
r.mrazik

Snad jo...oproti lonskymu bidnýmu staetu to je letos lepsi...ono se to srovna a zelva po case zas tu sestavu upravi

Reagovat
Busby babes

jen modraci se drzi...

Reagovat
Counter

Foxes

Reagovat
Busby babes

ti jsou taky modri.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás někoho o realistické a kompetentní zhodnocení zápasu Crystal Palace vs. Arsenal a především hodnotit výkon Čecha. Goly jsem viděl a naprosto nesouhlasím s tím, že to byl jeho gol či že to měl chytit. Byla to křížně schovaná střela za obránce přesně k tyči. To by musel být zázrak či zákrok roku. Četl jsem názory lidí, že probíhá možná změny dirigence obrany z obrany na Čecha, což může trvat a nést určité problémy.

Díky.

Reagovat
Counter

Ve vzduchu to od něj byla slabota, jeden vypadnuvší centr byl přímo hrubka, další jeden nebo dva takové meh. Jinak tam neměl moc co předvést, pár lehčích zákroků, které by chytl každý brankář na úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok díky. Jsem zvědavý, jestli se to srovná. Jsem docela překvapen, že ten přechod je tak těžký. JE to prvotřídní brankář a v přípravě to dokazoval včetě minulé sezony, když chystal byl fantastický. Troufám si říct, že ve svých zápasech byl přesvědčivější než Courtois. Trošku mě to zklamavá. Ale moc mu to přeji a myslím si, že ještě Arsenalu hodně pomůže a jeho zákroky se budou zlepšovat a obrana taky.

Jemu vypadl přímo centr z rukou? No uvidíme

Reagovat
Counter

Určitě to půjde nahoru, akorát by to chtělo vyladit co nejdřív.

Reagovat
PP

jak píše Counter.. Nejlepší hráč určitě Ozil, za ním Cazorla a Monreal hrál velmi dobře.. Alexis kdyby nebyl takový zbrkloň, tak by byl mnohem platnější, za mě nic moc Ramsey..

Gol Čech chytit nemohl - schované za obráncem, přesně k tyči z vnějšku - bez šance. To ten druhý gol proti WHU - tam jednoznačná hrubice jeho..

Reagovat
jacobT

Ozil dnes fantastický, akurát tých asistencií malo byť viac:

1 Assist

5 Chances Created

1 Tackle

2 Clearances

54/55 Passes Completed

98% Pass Accuracy

Aj autisti sa poponáhľali https://www.youtube.com/watch?v=q-J_3Gvmj04

Reagovat
mr.Silver

Skvely, bozi, nas o parnik nejlepsi hrac. A chci konecne videt Coq, Ramsey - Ox, Ozil, Alexis - Giroud, tam vynikne jeste vice.

Reagovat
jacobT

No proti Liverpoolu sa určite ešte nedočkáš, AW evidentne preferuje túto vyváženejšiu variantu, hlavne pokiaľ je v základe na RB Bellerin.

Reagovat
Counter

Jedině s Debuchym na RB. A upřímně, v tuhle chvíli ve středu hřiště preferuju Santiho.

Reagovat
mr.Silver

jj Santi misto Aarona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ale musí to teď předvádět pravidelně.

Reagovat
jacobT

Jj, ale vzhľadom na výkony v príprave a závere minulej sezóny som v jeho prípade celkom optimista, tak snáď to vyjde a bude to konečne jeho sezóna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Ja viem, na Eriksena to aj tak nebude stačiť.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
Counter

Podle čeho to vlastně na konci sezony určíme?

Reagovat
PP

to je úplně jedno.. Nikdo není lepší než Eriksen..

Reagovat
Counter

No nevím, zatím jsem se jen milionkrát dozvěděl, že je lepší než Özil, s nikým jiným tu snad porovnávaný ještě nebyl.

Reagovat
PP

zkus to a uvidíš..

Reagovat
Mada

Reagovat
Mastný Chobot

inak s tebou mám tú stávku o jeho hre na krídle, že? Nepozeral som heat map, ale dnes bol na tom krídle skoro stále. Budeme to musieť nejako premyslieť, lebo napr. dnes bol určite viac krídelník, než AM.

Reagovat
jacobT

Veď hral jasné CAM, to že bol veľa v krídelných priestoroch bol len výsledok toho, že si vždy nabiehal do voľných priestorov, hádam nechceš aby operoval len v strede ihriska.

Reagovat
Mastný Chobot

A predsa všetky šance vytvoril z kraja, nábehy robil cez ľavé krídlo... Neviem, no.

Reagovat
SunFells

S takovým pohledem bude tvořit stále šance z kraje, v rovině protínající branky to primárně fakt nebude

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
SunFells

*rovinách

Reagovat
jacobT

Tak má od Wengera veľkú voľnosť, čo zas u podobného typu hráčov nie je nič neobvyklé.

Reagovat
Counter

Byly chvíle, kdy se v podstatě pohyboval na hrotu, měl spoustu náběhů za obranu atd. Volná role je pro něj ideální, dokáže tím trápit jakoukoli obranu.

Reagovat
Mastný Chobot

to je jasné, ale tá stávka je potom napíííču

Reagovat
Counter

nj

Reagovat
jacobT

Tak v stávke išlo o to, či ho Wenger bude aj túto sezónu dávať sem tam na krídlo alebo už bude Ozil nastupovať výlučne na CAM (tú veľkú voľnosť tam mával aj predtým). Minulý rok bolo každému jasné, keď nastúpil Ozil na krídle, tak by to malo byť očividné aj v prípade, že sa to stane znovu. V tomto zápase ale na krídlách evidentne nastúpili Alexis a Aaron.

Reagovat
vrabejka

City parada. Konečně ten paklub dostal debakl. Snad jožkovi chlapi budou pokračovat v tých výborných výkonech. Pohled na tabulku je k nezaplacení :)

Reagovat
smazaný uživatel

"It is a fake result. We were the best team by far in the second half. What they did in the first we did in the second.

"We dominated and when they feel they are in trouble, and they felt, they changed Aguero and Sterling, they try to recover control of the game is exactly when they scored the second goal. For me, completely fake.

"Their goalkeeper was good and we couldn't score. They were only coming up with long balls and even that we controlled that. Not one single problem in the second half, they had lots."

"Ten seconds of the game and Aguero was behind mydefensive line. We started immediately bad."

Reagovat
smazaný uživatel

ten člověk je opravdu nemocný a asi si neuvědomuje jakýho ze sebe dělá hlupáka. se divim Abramovicovi že tohle trpí a nechá si takhle mediálně pošpinit klub. Kdyby první poločas dostali 5:0 tak se nikdo nedivil, druhý poločas začali hrát ale city kontrolovalo hru, stejně jako Arsenal. Jediný rozdíl byl ten že Arsenal ty svoje šance z druhýho poločasu neproměnil a City ano.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
lucius6

bohužel to je už jasný, prej zejtra to bude oficiální

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je tomu tak. Ten parchat odmít nastoupit na zápas i nepřišel na trénink. Zmrd jeden a to jsme mu dali šanci se ukázat a on se takhle zavděčí !!!!

Reagovat
kiwwi

ja uz nechcem tych argentincov ani vidiet...oni mi pridu ako strasni zmrdi alebo lenivci ktorym sa nechce makat...len za nas co hrali:

Tevez - cunt

Heinze - cunt

Di Maria - cunt

Rojo - zatial v pohode, ale bude trochu jednoduchsi

Veron - tomu to absolutne nesadlo cele anglicko

Reagovat
Dawon

Ja nevim, takoveho Aguera bych u nas asi snesl

Reagovat
lucius6

Aguero je special

Reagovat
hntlyl

Special je, ale ai taky jednodušší, když se za 4 roky nenaučil anglicky... (to samé myslím i Silva, ale ten jednodušší nebude )

Reagovat
smazaný uživatel

Možná angličtinu nepotřebuje. S trenérem si anglicky moc nepokecá.

Reagovat
hntlyl

jasně že ne, střílí mu to pod Italem i Španělem, jen je to podle mě trochu ostuda, když po 4 letech přijde na rozhovor a na otázku ani neodpoví a koulí zmateně očima a k tomu občas nějaký zkrat na hřišti

Reagovat
lucius6

On Anglicky trochu umí, ale jako Aguero je jinej hlavně v tom, že je to asi hroznej slušňák, prostě vůbec nepije, nechodí kalit, stará se o synka, asi to nebude žádnej fyzik ve volnym čase, ale myslim si, že aspoň v tomhle je vzornej

Reagovat
lucius6

Je to pravda, Argentina, dětství v chudobě, maj úplně jiný priority a mentalitu než my, pro ně jsou prachy mnohem víc než pro nás, kdybych byl trenér, tak bych opravdu nechtěl jihoameričany v týmu, samozřejmě jsou i výjimky, ale obecně to tak prostě je...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, zrovna Veronovi šlo vždy jen o prachy, proto je pak nelejval do rozvojovejch projektů a svýho klubu.

Reagovat
lucius6

Jasně, že jsou výjimky, ale většinou to tak je, smiř se s tim

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že naopak není a mnohem víc hráčů z třetího světa je ve skutečnosti součástí komunity, ze které pocházejí. Kdežto evropští hráči na komunitu kašlou a žijou si ve svý hvězdný bublině.

A taky bych chtěl vidět evropskýho fotbalistu kterej by byl formát jako Socrates, Caszely nebo Mekloufi.

Reagovat
lucius6

Nevim proč do toho pleteš komunitu, komunita nikoho nezajímá, já tady mluvim o věcech jako zodpovědnost, vztah ke klubu na úkor peněz a celkově prostě chování mimo hřiště, to, že někdo podporuje nějakou komunitu z něj nedělá lepšího člověka, každej může svoje prachy utratit jak chce

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ti hráči všechno tohle mají. Mají vztah ke klubu, zodpovědnost. Jen ne k evropskému klubu který je platí, ale ke klubu se kterým trávili dětství, v němž vyrůstali. Chceš jim to vyčítat? Proč? Proč by měli mít vztah ke klubu v Evropě?

Mají snad evropští hráči vztah ke klubu?

Reagovat
vodka

to má i Gyan Asamoah, on investuje v ghaně nemalé peníze...

Reagovat
smazaný uživatel

U afričanů je to samozřejmě dost častý.

Reagovat
smazaný uživatel

A podpora komunity ze které pochází z něj rozhodně dělá mnoho lepšího člověka než klubismus a zospovědnost za fotbalový výsledky, to se na mě nezlob.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo jsou divný. Ale byly i výjimky. Ale co udělal po jednom roce po Vale je zmrdárna. Vale na tohle strašně doplácí.

Reagovat
I am Mancunian

rojo tiez odmietol trenovat minuly rok

Reagovat
Grahf

Teveza by som do toho nerátal, keď za nás hral, tak sa šiel potrhať, on bol velký fanušik United. Bohužial SAF to vtedy posral, že kupil berbatova a pustil teveza. On už potom len hral urazené decko, rozumu totiž moc nepobral.

Reagovat
kiwwi

Tevez bol kokot a jeho vykony za nas su precenovane...vacsinou len behal jak skrecok v kolese - takto on bude hrat stale a vsade, to je jeho styl

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

lol

Reagovat
smazaný uživatel

predychaj to

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš opravdu dost.

Reagovat
Mastný Chobot

najlepšie je, že toto napíše človek, ktorý je schopný do krvi brániť Welbecka.

Reagovat
I am Mancunian

on je troll

Reagovat
kiwwi

mozete si pisat co chcete, ja si to pamatam dobre...tam bola zaklad uspechu spolupraca Ronaldo - Rooney a v obrane Vidic - Ferdinand...Tevez tam bol len do poctu a jeho vykonu boli na facku tolkokrat, ze mi absolutne nevadilo, ze ho Fergie nekupil

co ze to je vytrety debilko snad ani netreba nijak vyraznejsie vysvetlovat

Reagovat
vitasrp

Já si to taky pamatuju a říct, že Tévez byl do počtu, když vsítil poměrně dost důležitých branek, to je celkem neuvěřitelný.

S čím bych ale souhlasil, je, že sezónu 08/09 měl oproti 07/08 určitě celkem nepovedenou.

Reagovat
smazaný uživatel

on tam má moc pěkný čísla, taky jsem se tomu nedávno divil.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 2 sezony 34 golu a 15 asistencí je moc slušný podle mne...

Reagovat
kiwwi

do poctu je asi prehanka, ale myslel som to skor tak, ze na nom to absolutne nestalo a pri tej dvojke Rooney - Ronaldo by tam mohol byt hocikto a mal by podobne cisla - a hlavne v sezone 07-08 ked cely tim slapal jak hodinky....jeho najvacsi prinos bol v pressingu (a zrovna toto nebolo nic srdciarske, ale je to jeho styl a tak hral a bude hrat vsade), ale tolko akcii co pri nom koncilo, to som ja predtym nepoznal...to bolo strasne frustrujuce

Tevez v United sa dost casto precenuje kvoli jeho posobeniu v City, kde hral asi o 2 levely lepsie ako u nas, vtedy vela fanusikov plakalo jak sme mohli pustit takeho hraca, ale on u nas naozaj nehral tak dobre ako v City

Osobne by som ho nezaradil vyssie ani ako Berbatova, ani ako Sahu...nehovoriac o Rooneymu a Ronaldovi

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně byl ještě mladý.. navíc jeho kariéra nebyla a není jen v United..

a navíc ty píšeš jen o Rooneym a Ronaldovi.. a přitom Tevez jakožto nepříliš základní stavební kámen sestavy toho vždy vybojoval a oddřel... když to řeknu blbě, tak tolik, aby Rooney s Ronaldem dostali ten prostor..to ty už nevidíš.. taky jsem ho u vás neměl rád, ale sundej ty brýle.

Reagovat
kiwwi

ty vole, velebim nasho hraca, mam zlozit okuliare, kritizujem nasho hraca, mam zlozit okuliare...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

tevez se nebyl schopny naucit ani vetu anglicky za celou dobu, co byl v anglii...

Reagovat
Mastný Chobot

Romero

Reagovat
smazaný uživatel

a vidíš Tevez v Juve je za frajera..

já ho třeba mám rád. on potřebuje ten rodinnej přístup, přímej a upřímnej kontakt s trenérem a absolutní důvěry a je to hráč světových kvalit, které vždy ukazoval..

Heinze proč?

Reagovat
vodka

chtěl přestoupit přímo do liverpoolu dement

Reagovat
smazaný uživatel

Šanci ukázat se? Předtím o něm nikdo nevěděl?

Reagovat
smazaný uživatel

No zjisti si informace, kde před tím hrál a jak to bylo. Co vím, tak ho vyhodili z Porta, že mu to nešlo někam do jižní Ameriky. Nikdo o něj moc nejevil zájem. Přišla Vale dala mu šanci a koupila ho. Začal hrát a Vale na něm začla stavět. On ted tohle? Sorry přijde mi to tak. Před tím bych řekl, že o něm 80% uživatelů Eurofotbalu nemělo ani tušení, že takový hráč a že má takový potenciál. Na jednou hraje stavební kámen v Argentinské repre.

Reagovat
tomasinho

V repre už byl předtím, byl to docela velýk talent, po příchodu do Porta se o něm hodně mluvilo. Tohle je podle mě dost mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že nebyl v repre, ale rozhodně nikdy nebyl na takové úrovni, co je teď. Ano mluvilo, ale neprosadil se jak měl a vale to s ním zkusila opět znova. Myslím, že ho chtěli jen průměrné kluby ze středu tabulky a Vale.

Tak že dle mého názoru to není mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

(Faktická: Vale tak trochu byla průměrný klub ze středu tabulky.)

Reagovat
smazaný uživatel

Vtip? No jestl si tohle myslíš, tak nevím. Tím pádem asi Bilbao je dle mého názoru klub hrající o sestup a klub na úrovni klubů 2. ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, jistě. https://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80%9314_La_Liga

Někdo čtvrtej, někdo osmej. A je to Athletic.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste jednou byli před námi a podle toho soudíš jestli je klub průměrný? Minulý rok např.? Před x lety například? Před dekádou např.? Myslím si, že Vale patří rozhodně do kategorie nadprůměrné kluby / velkokluby. Jedna sezona uroven klubu nedělá ale dlouhodobý proces i přísun kvalitních hráčů.

Na tomhle si asi neschodneme, že někdo bere Vale jako průměrný klub ze středu tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, klub kterej krachuje, má léta rozestavěnej stadion a do kterýho vstoupí zahraniční investor je hned velkoklub.

Až bude mít Vale 19 titulů mistra Španělska jako Athletic tak se vrať.

Ale já měl tak jako tak na mysli právě tu jednu sezónu po které přišel Otamendi. V roce 13-14 byla Valencie klub ze středu tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já fandím chlapče Vale asi 17 let. Vůbec nevíš naši historii a nic. Jestli si to chceš porovnávat takhle, tak asi Dukla Praha je taky velkoklub.

Jestli myslíš, že to soudím podle nějakého Lima (miliardář), tak si blázen. My fanoušci zrovna nejsme nakloněni příchodu Lima a asi nikdy nebudem, ale když to přinese už určitou pomoc tak to chceme zkusit.

Velkoklub Vale je, ale jestli si to nemyslíš tak v pohodě ...

No uvidíme tento rok až dostanete klepec...pamatuji jak jsme Vás xkrát vypráskali tak se na to budu těšit i letos. I své nehrající hráče Vám musíme pouštět, abyste určitou kvalitu vůbec měli :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já měl taky rád Kilyho Gonzáleze a Claudia Lopeze. Přesto si nemyslím, že Vale je velkoklub. Proč? Proč by jako měl být?

"Chceme zkusit". Jo, jako kdybyste si mohli vybírat. (Narozdíl od fanoušků Athleticu, Barcelony, Realu nebo Osasuny.)

A ještě jednou, až bude mít Valencia devatenáct titulů mistra Španělska, tak se můžeme pobavit o Adurizovi. (Který byl shodou okolností nepotřebný nejdřív pro Athletic a pak pro Valencii - a vida, vždy se v tom druhém klubu chytil.)

Reagovat
smazaný uživatel

A chlapce si nech od cesty.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to nedávka, ale ok. Ale nechám tě být tvrdým chlapem.

Hele asi na to máme jiný názor, protože Vale tam patří a vy rozhodně ne a rozhodně Otamendi ji muze byt vdecny a ne chovat se takhle.

No nemůžeme si vybírat. A co? Rozhodně jsi vyjmenoval kluby, které jsou zadlužené taky a ještě daleko víc.

Ve Vale se prostě jednou něco posralo a ty znalče La ligy ani nevíš co. Může se to stát každému.

No jo to se možná nedočkáme 19 titulů, ale rozhodně nemusím se každý rok bát o sestup. Ale oháněj se tím dál, nic jiného ti nezbývá. My se můžeme ohánět, co aspon děláme pro španělský fotbalovou reprezentaci. Titul v současné době není reálný, ale pro nás brzo bude.

Já z minulosti žít nemusím jako vy. My jsme ten titul před pár lety vlastně slavili. Vy už ani nevíte jak ten pohár vypadá a dlouho ho neuvidíte.

Jen si ho klidně nechte :)

Reagovat
smazaný uživatel

Poprosím spíš o zasloužilého kmeta. Přece jen mám už po třicítce.

Já netvrdím že Athletic je velkoklub. Jen tvrdím že Valencia velkoklub není. Ostatně Athletic jsi do téhle diskuse zatáhl ty. Valencii už mohla být vděčná spousta hráčů v čele se Španěly Silvou, Villou... A podívej se, jak se aktuálně chová De Gea. Proč by si zrovna Otamendi zasloužil nějaké odsouzení?

Vyjmenoval jsem kluby, které si nemůžeš koupit, protože jsou to kluby, tj. vlastní je jejich fanoušci a tudíž jejich fanoušci mají určitou možnost klub řídit. Přinejmenším jeden je zadlužený naopak daleko míň než Valencia a to přestože postavil moderní stadion výrazně větší než má třeba Juventus.

Athletic se poslední dobou o sestup naštěstí bát nemusí. Možná brzo zase bude, kdo ví. Byly doby, kdy se o něj bála Valencia. Narozdíl od Athleticu už navíc ví jak sestup chutná. A ano, Valencia slavila před jedenácti lety titul. (Athletic před jednatřiceti double.) Pokud se jí podaří postavit plánovaný obří stadion a využít potenciál velkého města, může ho třeba za jedenáct let slavit taky a velkoklubem se stane.

Hádej který klub vychoval pro španělskou reprezentaci nejvíc hráčů. Správně, byl to Athletic.

Reagovat
smazaný uživatel

No takové hráče já prostě odsuzuji, ikdyž David de Gea, aspoň něco s Man Utd něco dokázal a nějaký čas tam pobyl. Já vím, jak si to myslel s těmi kluby. Hold někdo tuhle moc má. No to ej pravda, Vale byla zadlužená fakt moc.

Hold každý klub má své pro a proti. Snad využijeme potenciál, ale těmito kroky rozhodně nevyužijeme, protože Otamendi je toho příkladem. No nevím koho vše vychoval Athletic, ale to bude asi letitá historie.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Přišel snad Otamendi po jedné z těchto sezón? Ne? Takže tvá nabubřelost a nadřazený vztah ke středu tabulky La Ligy byla hybris, že? QED

Reagovat
smazaný uživatel

Vale i když skončila v té sezoně, kterou pořád omýjíš, nebyla nikdy průměrný klubem, jen mu nevyšlo něco, co mu prostě nevyšlo. Tak že prostě on nepřišel do průměrného klubu.

Já rozhodně nejsem nabubřelý. Jen mi to přijde úsměvné, ale v poho.

Reagovat
smazaný uživatel

"Jen mu nevyšlo něco, co mu prostě nevyšlo." - Sezóna? Prostě sis naběh frustrovanej z toho že City narozdíl od Valencie velkoklub je. To se stává.

Reagovat
smazaný uživatel

Frustrovanej jsem z chování hráče, ne z City. City jsou mi ukradení. Jestli City bereš jako velkoklub a o Vale říkáš tohle, tak máš zajímavej názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tuhle úroveň měl slušně našlápnuto, proto ho Vale přivedla. Zájem o něj měl kdekdo všetně MUTD. Byl považovanej za jednoho z nejtalentovanějších stoperů.

Reagovat
smazaný uživatel

No možná kdysi před x lety. Ale to rozhodně neplatí 2-3 roky zpátky. Takových hráčů z mládežnických kategorií bylo a bude.

Reagovat
Dawon

Nastesti uzivatele Eurofotbalu nerozhodujou o nakupech ve svych tymech, takze je celkem irelevantni, jestli o nem kdy vedeli nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že to bylo takové divné přirovnání ale napadlo mě to :) ... prostě jsem jen naštvanej, že nemá soudnost

Reagovat
smazaný uživatel

jasně a proto ho Vale z Porta vykoupila za 12m eur. Ale já ho znal už z Velezu no, zejména kvůli asi nejskandálnějšímu zápasu co jsem kdy viděl, faktickému finále Veléz - Huracán.

Reagovat
smazaný uživatel

12 milionu z ruznych trznich duvodu nebyla vysoka castka. Ale to je na delši debatu. Ale ok, že si ho znal a ten zapas jsem samozrejme nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysoká částka to určitě nebyla, naopak to byl skvělej obchod, kterej teď Valencia náležitě zůročí.

Reagovat
smazaný uživatel

No bohužel pro mě rozhodně toto zúročení není pro Vale dobrý z hlediska sportovních výsledků. Protože letos už jsme začali hrát super fotbal a porazili i tu špičku a příští rok to mohlo být ještě lepší. Jenže to opět dostalo ránu. Ale tomu nerozumíš. Nebýt Soriana Vale je x let šampionem a hraje o titul každý rok a poráží Barcu i Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Jihoameričani

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás někoho o realistické a kompetentní zhodnocení zápasu Crystal Palace vs. Arsenal a především hodnotit výkon Čecha. Goly jsem viděl a naprosto nesouhlasím s tím, že to byl jeho gol či že to měl chytit. Byla to křížně schovaná střela za obránce přesně k tyči. To by musel být zázrak či zákrok roku. Četl jsem názory lidí, že probíhá možná změny dirigence obrany z obrany na Čecha, což může trvat a nést určité problémy.

Díky.

Reagovat
Ligter

888. pro Manchester United a Led Zeppelin.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice už nejsme nad Arsenalem, ale jsme nad Chelsea.

Reagovat
Counter

#tonoucisesteblachyta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

to první je samozřejmě jen dočasné

Reagovat
Mastný Chobot

dočasne už 7398 dní

Reagovat
smazaný uživatel

to se nezdá jako moc

Reagovat
Mastný Chobot

10 653 120 minút

Reagovat
smazaný uživatel

pod tím už si nepředstavím vůbec nic

Reagovat
Hokaido

*druhé

Reagovat
smazaný uživatel

klidně, na tom mi tak nezáleží, nad vámi jsme skončili nedávno

Reagovat
Ritchie

a stejně jsme tu LM pak hráli my

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak s tak mizernými výkony by mohly dostat šanci nové tváře. Třeba ten Loftus-Cheek jak Usty sliboval.

Reagovat
Swarley

nebo znova Ancelotti

Reagovat
smazaný uživatel

hm, pár dalších nevýher a je to reálné

Reagovat
Swarley

no hlavně to měl být vtípek a fakt bych nechtěl, aby tam šel Carlo znova...u něj fakt doufám, že se vrátí do AC, to by bylo skvělé...

každopádně uvidíme, jak se s tím teď Mourinho vypořádá, ale možné je všechno...těch pár let zpátky se to taky původně zdálo nemyslitelné a pak ho Abra vyletěl...zrovna u téhle dvojky bych moc nepočítal s tím, že se nějak výrazně poučili...

Reagovat
Counter

Jako že Mourinhovi dal křídla a vyletěl na něm ven?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Chelsea to poteší

Reagovat
Mastný Chobot

#EvaEffect

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už jsem psal, je to strašně hloupočký vzhledem k tomu, že tam těch doktorů bylo stejně jako kdykoliv jindy, v tomhle je ten počet prostě omezený na každý zápas evA NEeVA.

Reagovat
niflheim
Reagovat
Swarley

Reagovat
Ligter

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham Hotspur were crowned champions of the 26th Lion City Cup after their U15 side secured a resounding 4-0 victory over Liverpool's U15 in Singapore on Sunday night.

trofej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

V porovnání s naším předsezonním treblem je to jen odpad

Reagovat
Wat

Aguero a Sterling pěkně.

Reagovat
Swarley

hlavně Silvička, ten rozjel sezónu ve velkým stylu

Reagovat
Wat

Už několikátou po sobě, on je největší bůh u nich.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
PP

není.. tím je jednoznačně Aguero.. Takové nebezpečí kdykoliv když má balon má už snad jen Messi..

Reagovat
smazaný uživatel

nedoceněný hráč

Reagovat
vodka

hlavně, že jeho v podstatě fakt ani nejde faulovat, protože je prostě pořád jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho a 3. sezóna (ak vydrží) = neúspech, je to tréner na max. 2 sezóny, v 3.sezóne sa mu to všade postupne rozpádavalo, tak ako sa mu to teraz rozpadáva v Chelsea. Ono diktátorsky viesť mužstvo sa nedá dlho, ukazuje sa, že strop sú dve sezóny, potom už vznikajú rôzne konflikty, hráči ho už majú plné zuby, médiá už tiež z neho nerobia boha a postupne stráca aj autoritu. Len sa opakuje Real a jeho 3.sezóna a predtým Chelsea a jeho 3.sezóna tam. Ono aby odvrátil takýto trend by musel výrazne obmeniť káder, lebo z toho súčasného vyžmýkal čo sa dalo...niečo podobné je Van Gaal, tiež veľmi diktátorsky vedie United a tiež tak dopadnú v 3.sezóne pod ním ako Chelsea alebo Real pod Mourinhom, ale ešte predtým teraz 2.sezónu budú úspešný, tak ako to obyčajne pri týchto diktátoroch-tréneroch býva, ale v súčasnom modernom futbale sa nedá viesť špičkové mužstvo len s bičom v ruke, lebo potom aj hráči strácajú radosť z futbalu a prináša to len krátkodobý úspech. Takí tréneri ako Monk - to je budúcnosť futbalu, prísny ale veľmi férový a dokáže mužstvo/hráčov pochváliť/pokarhať keď treba a zbytočne nevyvoláva konflikty a nerieši intérne veci cez médiá, Tréner s veľkým T

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

1000. pre to aby mufani netraposili zasa

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

diky, vazim si to

Reagovat
smazaný uživatel

Čteš reporty na ofiko stránkách poprvé?

Reagovat
PP

já jo a musím říct, že prakticky všechny knížky sci-fi jsou blíže realitě než toto..

Reagovat
Trand

Reagovat
forrest

Chelsea

Reagovat
Tomoro

Outstanding!

Reagovat
tomasinho

Tak díky sudímu máme tři body, jinak sračka. ASpoň bude moct BR machrovat, i když proti nováčkovi doma čekal snad víc. Pochvala pro Bentekeho, dobrý výkon, Hend snad bude ok, na AFC se středem Can, Hendo, Milner snad.

Reagovat
smazaný uživatel

strašný futbal...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

+ Moreno za Gomeza, Benteke jasný MOTM

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Šest bodů a dvě nuly (byť se Stoke a Bournemouthem nejsou příliš vypovídající). To jsou snad jediný pozitiva naší hry. Dneska Benteke skvěle, ale naše hra je celkově přímo otřesná.

Reagovat
C-M@ster

To si snad děláte prdel

http://i.imgur.com/5ut747F.pngfba

Reagovat
nani92

Reagovat
johnik

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak bude Benteke pokračovať, ale dneska bol výborný.

Čo ten Coutinho ?

Reagovat
smazaný uživatel

a Roberto ?

Reagovat
Coutinho10

koukni pod preview

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Benteke

Na jeho dnešnim pohybu a síle v osobních soubojích bylo krásně vidět, že to první kolo pro něho prostě přišlo moc brzo - stejně jako pro asi tak 3/4 ligy. Dneska už se pomalu blížil svýmu beast módu: strašně moc zoufalých nákopů sebral a udělal z nich útok, měl tam i několik vysloveně anticarrollovských dotyků s míčem, obecně mnohem dynamičtější...

Takovýhle výkony se od něho daj na pravidelný bázi očekávat daleko spíš než nějaký podobný tomu v prvnim kole. Což bych považoval za samozřejmost, ale tady člověk nikdy neví holt...

Reagovat
fenixLFC

Takze sa mame tesit ze nase zakladanie utokov sa bude tykat zufalych nakopov dopredu ktore beast mode benteke zachyti a vytvori utok? To sme sa dopracovali

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral si sa dnes? Ved nic take sa nedialo.

Reagovat
fenixLFC

Nepozeral

Reagovat
fantomas

Reagovat
fenixLFC

Mas pocit ze som niekde hodnotil dnesny zapas? Ale ty mas jasno ze dnesny vykon bude pravidlom a minuly bola nahoda..uplne kludne to moze byt naopak...a ak aj nie co z toho ze bude davat goly ked hra zvysku timu bude trpiet

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on i minule hrál celkem slušně.

Reagovat
fenixLFC

Dnes mohol hrat dobre o tom diskutovat nebudem kedze som to nevidel...ale minule teda dobre nehral

Reagovat
fantomas

Jj, např. si označil Bentekeho za neschopnýho být přínosem pro tým, co hraje primárně po zemi.

Reagovat
fenixLFC

Neschopneho byt prinosom pre tim s hlavnou hviezdoi ktora dava loptu do behu a nie do nohy

Reagovat
fantomas

To by možná byl problém, kdyby byl Coutinho smluvně vázanej k tomu posílat takový balony jenom Bentekemu a nikomu jinýmu. Jenže on neni, a dneska tam těch zajímavých pasů měl ažaž i s Bentekem na place.

Reagovat
tomasinho

Ty se mi fakt jen zdáš.

Reagovat
fantomas

Tak to už jaksi neni na Bentekem

Reagovat
fenixLFC

Nie, za zle mozu iny za dobre benteke...mat tam iny typ hraca tak cela ofenziva vyzera inak, kombinacne rychlostne.....to proste s bentekem nikdy na takej urovni nebude

Reagovat
fantomas

Píčovina. Dneska se i kombinovalo a Benteke se i zapojoval. Coutinhovi takle patičkou chystal střeleckou pozici např. Seš uplně mimo.

Reagovat
fenixLFC

A preto podla komentarov to bol dalsi zufaly vykon rovnako ako minule..ale urcite to nemoze byt aj bentekem

Reagovat
fantomas

Nebylo to *jako minule*. Bylo to podobný, přirozeně, protože Firmino furt nebyl schopnej hrát od začátku, a protože se prostě obecně hrálo ve stejný sestavě. Levá strana je třeba s Ibem a Gomezem vysloveně slabá směrem dopředu, a to takle nebude pořád.

Na každej pád tam ale byly krůčky vpřed a ve většině z nich měl prsty sám Benteke, kterej přitom stále má rezervy. Nehledě na to, že tvuj výchozí předpoklad, že Benteke neni hráč do kombinace, je sám o sobě nesmyslnej a už postý potvrzující, že toho borce vůbec nemáš nasledovanýho.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud před stoperama nebude hrát Can a nebude hrát ani Sakho, tak asi jo, ale s tím Benteke asi těžko něco udělá.

Reagovat
fenixLFC

Ved prave, on tu hru proste tak neovplyvni..nasa zaloha je slaba co sa tyka kreativity uz davno..so suarezom pomahal aj on zakladat utoky..po jeho odchode to zostalo na coutinhovi...a teraz tam mame hraca ktory je presne opakom toho co on potrebuje...takze aku inu moznost mame?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tady se ti fantomas snaží vysvětlit, že Benteke není přesně ten opak, co Coutinho potřebuje. On tam Benteke právě Coutinhovi ty šance připravoval. Dobíhal všechy míče, presoval soupeře. Pokud bude hrát takhle, tak si prostě nemůžeme stěžovat (ikdyž těch 32,5 mega prostě stát neměl).

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
fantomas

No s tim presinkem bych zas brzdil , ale jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

beast mode je jen jeden

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

takže vravíš že je to rozhodne lepší hráč než Giroud

Reagovat
fantomas

Nn, já v první řadě nikde nevravim o Giroudovi.

Reagovat
vodka

zase pomalu závěry po jednom výkonu proti Bournemouthu...

Reagovat
fantomas

Jaký závěry?

Reagovat
Liquid

Dnes jsme viděli opravdu jediný možný způsob, jak by Liverpool mohl přijít k titulu = hrát "legálně" ve 13 lidech, pokud budou tito rozhodčí častějc pískat Liverpool, stanou se bezpochyb jejich nejlepším tradem za poslední roky.

Reagovat
smazaný uživatel

2 zapasy 6 bodov - 2 ciste konta

Posily v dnesnom zapase ukazali svoju kvalitu.. Benteke je bojovnik..presny opak Balotelliho - ide do kazdeho suboja, je technicky vybaveny, ma instinkt strelca

Clyne - neverim ze mame konecne moderneho fullbacka..rychly, presna prihravka, skvele cita hru a dopredu to vie tiez

Gomez to iste, akurat mu chybaju skusenosti, ale nie sebavedomie a hraje skvele telom

Millner dnes standart - ak bude hrat minimalne toto kazdy zapas budem spokojny

Firmino toho casu vela nedostal a vyzeral trochu zakriknuto, ale verim ze s casom a viacerymi stratmni ziska sebadoveru a naplno rozvinie svoj potencial

V kutiku duse dufam ze Hendo nie je seriozne zraneny ale aj tak dostane na Emirates sancu DEF dvojka Can a Millner a uhrajeme tam aspon bod..

Reagovat
minoLFC

no žiadna sláva ale 3 body...BENTEKE MOTM

Reagovat
stiflerovamama

Tak hra sa musi urcite zlepsit. V ofenzive je to zatial o tom co vymysli Coutinho, aj ked dnes ukazal potencial aj Benteke. Ibemu zatial nejde, Lallana prvy polcas neviditelny, druhy to uz bolo lepsie. Proti Arsenalu musíme ist s trojickou Can-Hendo-Milner. A v ofenzive by som uz dal asi od zaciatku sancu aj Firminovi, alebo Origimu.

Reagovat
vladis271

Ja som tak strašne zvedavý na základ proti Arsenalu.

Reagovat
Dray

Vítězná se nemění prý.

Reagovat
vladis271

No, keď nastúpime bez Cana v strede, tak to môžme fakt zabaliť. A on má od excelentného DM (ktoré by sme na úspech proti Arsenalu potrebovali) dosť ďaleko, ale aj tak má k tomu postu, a čo sa od neho vyžaduje najbližšie.

Vlhký sen je, že nastúpi namiesto Lallanu, ale tipujem to na Ibeho naA lavičke, ale ak by hral aj Firnino, tak snád nenastúpi an i Lallana.

Reagovat
Dray

Tak Lallana byl dneska ale o dost platnější než Ibe, to musí uznat každý. Jordanovi to nelepilo.

Takže se to nabízí, že místo Ibeho půjde někdo do základu. Moreno si o ten flek řekl celkem dost nahlas, každopádně by to chtělo Emreho v základu. U BR nikdy nevíš, třeba tam dá Lucase.

Reagovat
Dray

Zatím výsledkově paralela s 13/14, kdy jsme (jestli si dobře pamatuji) vyhráli první 4 kola 1:0. Za týden to ale předpokládám skončí.

Reagovat
vladis271

3, v 4. bolo už remíza so Swansea, nie?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Infernoqt

teď tu trať přebíráme my

Reagovat
smazaný uživatel

podojte ich ako sa len da aj ked, pri vsetkej ucte k Stonesovi, nemyslim si, ze on by ich vytrhol z defenzivnej biedy

Reagovat
Zaschrona

To ja si taky nemyslim, vcera byl hlavni problem Chelsea ne ve stoperske dvojce, ale ve stredu zalohy a na krajich obrany. City je v zaloze prehralo.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze problem nie je nevyhnutne v hracoch ako takych, ako skor vo forme, v ktorej momentalne su... mozno je skoro hodnotit po dvoch zapasoch, ale na standart chelsea to teda bolo velmi slabe

..na druhej strane spoliehat sa na dvoch 21 rocnych potencialnych backov (Rahman, Stones) by bolo od Mourinha hlupe a neverim, ze by do toho siel... a ked uz, mali by ste za Stonesa nejaku nahradu?

Reagovat
Zaschrona

Stonese nemuzem kvalitativne nahradit, vzhledem k aktualni kvalite by to mozna jeste jit mohlo, ale to by musel byt jeho nahrada typu Dragovic nebo Van Dijk vazne tak dobry, jak naznacuji jejich vykony v soucasnych klubech, na coz se moc spolehat neda. A potencialne teda absolutne urcite ne.

A taky bych rekl, ze je to z velke casti formou toho tymu a naopak formou City. Zda se, ze Chelsea se zatim v tehle sezone jeste nesetkala, priprava hrozna, start ted take neni dobry, oni se zvednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim ze ho nepredate.. ale ak bude pokracovat v takych vykonoch, tak sa tak stane v nasledujucej sezone..

sledoval som Everton v sobotu na Saints a prijemne ma prekvapilo ako skvele zvladali Counter attack hru a zaroven drzali defenzivnu liniu.. bolo tomu tak aj v priprave, alebo to skor pripisujes okolnostiam v zapase ked sa Sotonu prilis nedarilo a jeho stred nebol taky, aky zvykol byt.. tiez ma zaujima, ci si myslis ze Besic dostane serioznu sancu v tejto sezone..

Reagovat
Zaschrona

No, existuje asi tak 6 klubu, ktere si mohou Stonese dovolit - a dokud nam jeden z nich nezasle skutecne realnou nabidku, kterou bude nemozne neprijmout, tak ho musime - a myslim si, ze i budeme, drzet, minimalne tedy do te doby, nez by sam Stones zadal o prestup, coz se ale v dohledne dobe stane jen tezko. Pristi rok bude Stonese udrzet tezsi, letos uz by fakt muselo jit o neco nechutne stupidniho, Martinez ho nemuze prodat pote, co nekolikrat opakoval, ze ho letos neni na prodej. Ale stejne si myslim, ze z dlouhodobeho hlediska je nejlepsi napad Stonese proste neprodavat - tenhle tym se muze dostat tak vysoko, jak vysoko dosahne potencial hracu jako Barkley, Lukaku, Stones, Galloway, McCarthy nebo Deulofeu.

A spis bych tohle pripsal okolnostem zapasu, nase priprava nebyla moc povedena a celkove mame dost problemy se jednak prave do tehle protiutoku vubec dostat (vetsinou drzime vetsinu casu balon a hrajeme proti bloku) a pak take jejich kvalita casto neni prilis velika a casto ty protiutoky byly tak pomale, ze to nakonec skoncilo zase tou hrou proti bloku, ktera nam posledni sezonu vubec nesla a souperi nas z toho dokazali porazet.

A Besic je docela orisek - byl v priprave zraneny, takze asi si ted moc z pokraje sezony nekopne, pak asi zacne dostavat sance dle toho, jak moc se bude darit predevsim Barrymu, ktery je jeho primy konkurent v boji o sestavu a mel by ho v dlouhodobem casovem horizontu nahradit. Takze spis si myslim, ze tuhle sezonu tech minut zas tak moc mit jeste nebude, bude si je muset vybojovat.

Reagovat
kiwwi

vsak tu cely EF striekal z najlepsej stredovej dvojice na svete Fabregas - Matic...co sa stalo?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Error

Jeden z těch hráčů je teď z formy.... woah, to se totiž ještě nikdy nikomu nestalo.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Busby babes

Jeste par takovych vysledku a Deluded Brendan pujde na to tricko FDF taky.

Reagovat
Spalovač šancí

MU nebo Live udrží déle šňůru 1:0?

Reagovat
Busby babes

vzhledem k losu bych tipoval, ze pristi kolo to konci.u obou.

Reagovat
Zaschrona

A teda, ten pohyb Bentekeho, jak jsem ho tu branil, bylo to dneska jeste lepsi, nez jsem cekal, fakt se v tomhle ohledu neni, rekl bych, moc o co bat. A pak teda Matt Richie - ten tutove bude PL hrat i pristi rok, vyborny hrac, jednoznacne nejlepsi borec v celem tymu Cherries. A prijemne me prekvapil i O'Kane, hezky to dotahl daleko pote, co neuspel v nasi akademii, jednoznacny dukaz toho, ze pracovitost hrace porad do te PL dostat muze.

Reagovat
avicii

vykon nebudem hodnotit, hrame jak Manchseter United (ale aspon sa to nesnazime obhajovat ) ale Benteke ak to porovnam s Balotellim tak ten nemal asi ani v jednom zapase taky prinos pre muzstvo, pochvala pre neho.....

Reagovat
nani92

máme lepšiu kontrolu stredu a vy rýchlejší prechod do utoku,aj ked to tam často zabijete, ale je to rýchlejšie a to sa mi páčilo..

Reagovat
avicii

myslim ze s vami sme momentalne na tom podobne, i ked u vas je asi vacsi potencial zlepsenia....

Reagovat
fenixLFC

Hlavne maju o dost kvalitnejsi kader

Reagovat
Busby babes

tak my na tu utocnou fazi taky nadavame. Dozadu dobry, dopredu bida.

Reagovat
smazaný uživatel

lenže u nás to nie je ani dozadu najlepšie

Reagovat
Maresma

Uz jen porovnavat Bentekeho s Mariem je vtip. Strasne mu preju, aby se v LFC prosadil, protoze za jakyho trageda ho nekteri povazuji, je neuveritelny.

Reagovat
avicii

nechcel som ho ale velmi mu prajem, skoda ze nepridal aj ten druhy...

Reagovat
smazaný uživatel

presadi sa, bude davat goly...stale to vsak nebude najlepsie mozne riesenie pre LFC dopredu (typologicky/typom hraca) a tiez nikdy nenaplni svoju cenu na trhu...to je moj pohlad...na carrollovsky flop je moc dobry, no do tej rychlej hry plnej prihravok za obranu (ku ktorej sa skor ci neskor dostaneme) nebude pasovat ako rit na serbel, rozumej ako ini, vhodnejsi utocnici...tipujem ze da tych 15 golov

Reagovat
Mastný Chobot

"presadi sa, bude davat goly"

ked to porovnám s tým, čo si tu písal pred jeho príchodom

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto kontexte?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si teda úplně jistej, ale myslím, že zrovna bubble tohle psal i před jeho příchodem.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, tu toľko scouserov na neho nadávalo, že sa to ľahko stratí..ja som nebol spokojný a ani nie som s týmto prestupom pokiaľ sa jedná o prestupovú čiastku a hráča z hľadiska typológie. Ale nikdy som nikde nenapísal že je to Andy Carroll vol2

Reagovat
smazaný uživatel

ty se sem chodis vysmivat uzivatelum? posledni dobou nic jinyho nedelas...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

s tim se da souhlasit, nebylo to mysleny zrovna na tebe

Reagovat
avicii

vykon nebudem hodnotit, hrame jak Manchseter United (ale aspon sa to nesnazime obhajovat ) ale Benteke ak to porovnam s Balotellim tak ten nemal asi ani v jednom zapase taky prinos pre muzstvo, pochvala pre neho.....

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně ovlivněnej zápas od rozhodčího, taková škoda...

Reagovat
vrabejka

Výborně hoši. 6 bod, 2 výhry, 2 čisté konta co víc si přát. Na Arsenal půjdem v nejlepší možné pozici.Brendan překvapil posazením Henda.Nevim jestli to byl dobry tah chyběla mi ta Hendova dravost ale na to snad zamaká. Beteke ten kluk u nás bude mit velkou budoucnost. Ve vzduchu opět skvělý, skvěle pressoval kvantum balonu so ziskal zpatky. Kvantum souboju diky kterym dokazal překazit další napor soupeře. A to nehovořím o jeho užasnému zakončování a efektivitě. Měl 3 střely! A z toho byla jedna golova a jedna šla di břevna. Což jsou pro utočníka skvělé statistiky. Coutinho opět famozni 1 poloas tahal mel 2 golovky neproměnil nevadi super že jsou tam i jini co neumi dat gol. Jsem zvědavý jestli Rodgers Morena planuje fakt na to křídlo to solíčko bylo užasné. Přístí kolo mame Arsenal. My muzem pouze překvapit, Gunners musí vyhrát. Ten tým ma na to porážet i takove kluby venku. Kdyby tam Rodgers prijel vyhrat. Tak da do zakladu Sakha, Cana, Firmina a měli by s nama problemy. Nevim jak to Brendan zamyšlí. Doufám jen že je chtěl pošetřit jak Can tak Firmino přece hrali mistrovství. Doufam že toho Sakha neodstřihne. Lovren dnes horší ale to byl prvních 30 celý tým. Nejlepší hráči Benteke, Coutinho, Clyne. Ted vzhuru na Emirates mužeme svou serii neporazitelnosti prodloužit i tam, pevně v to věřím!!!!!!

ps:Nezapomneme ze na zacatku sezony jsou vzdy hlavni vysledky vykony prijdou casem. Krom City žádný tým nedosahuje svých kvalit nejsme jediný kdo ma s tím problemy. A nezapomenme ze jsme ani jednou nehrali v plne sile

Reagovat
smazaný uživatel

jo no proti zebrakum hrat tenhle fotbal,fakt parada.. a tak fanousci liverpolu chapu ze jsou radi za tri body s tim hnojem co hraji

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim ze vykony idu bokom v tejto casti sezony, preto som rad, ze mame 6 bodov a 2 ciste konta..to je uplne skvele!

na druhej strane si nemylsim, ze mame na to porazat take timy ako arsenal vonku, aj ked by to bolo uplne skvele!.. s tym Firminom by som trochu pockal, este stale sa len zoznamuje s timom, s anglictinou, prostedim atd. ...Benteke absolutne ohuril svojim vykonom a bojovnostou a dravostou..skutocne je na nom vidno ze chce ukazat vsetkym co v sebe ma..

Ak bude Moreno hrat na kridle, a bude hrat takto, vidim v nom velky potencial - je skutocne velmi rychly a vie si vypytat faul nepredvidatelnymi pohybmi + ma skvelu lavacku - ci uz center, alebo strelu...

nakoniec, neprecenujme tieto dva vyhrane zapasy..verim, ze tak ako ja, aj ty vies ze vykony ako tieto by nestacili na top 6, ale ako si na zaciatku spomenul, v tejto faze sezony je skvele mat 6 bodov po dvoch zapasoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Eddie Howe when asked about the goal during Liverpool vs. Bournemouth:

"Which one?"

Reagovat
Mastný Chobot

Benteke už to sype, to bolo jasné

Reagovat
db18
Reagovat
Mastný Chobot

ale pekne to skúšali zasa... keby to Milner trafil poriadne a zatočil to okolo obrancu, tak je gól

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kowe

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

brilliant banter

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne naša hra sa musí výrazne zmeniť. V kontexte vytváraní čistých gólových príležitostí, kontrolovaní hry v strede poľa a dominovania o niekoľko levelov. V inakšom prípade padneme veľmi tvrdo na zem

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudete dlouho cekat, uz pristi pondeli padnete na drzku

Reagovat
smazaný uživatel

nebojím sa žiadneho zápasu tak, ako vonka na Emirates. Na Arsenal vonku to nevieme už od Rafu a snáď ešte aj dávnejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino uz by mohl hrat zaklad? Jsem zvedavy, s cim Rodgers prijde. Pod nim jste se u nas snazili hrat fotbal, ale ted spis cekam, ze zalezete a budete hrat na brejky

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers povedal pred zápasom s Bournemouth, že už je blízko k plnej kondícii. To by znamenalo že by ten týždeň mohol už znamenať pokrok a mohol by hrať od začiatku. Aj keď má svoje kone, ktoré si asi bude chcieť ešte udržať v zostave. Ťažko tipovať

Reagovat
Malresi

Nebudem menovať, ale Vás, čo nadávate, resp. hundrete ohľadom Bentekeho absolútne nerozumiem. Ten chlap bol dnes jednoznačne MOTM, čo píšem aj v preview. Kombinačne je na tom fantasticky ako Danny, veď dnes pripravil spoluhráčom viac šancí ( a dobrých ) ako oni jemu Držte už piču láskavo fakt, aspoň po takomto výkone od neho. Cena prestrelená, OK, ale hráč je to Tip Top.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

viac sa ukáže aj so silnejším súperom, ktorý hru otvoria

Reagovat
Kowe

"Kombinačne je na tom fantasticky ako Danny" jako Studge?

Reagovat
Spalovač šancí

Ings!

Reagovat
Malresi

Myslené na tento zápas samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu prostě sedí průměrné kluby jako Aston Villa nebo Liverpool. Ve velkoklubu by tak dobrý podle mě nebyl.

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke je dobry, ale vzdy ked aj ziska loptu je daleko od brany a poslat to moze akurat tak dozadu alebo len posunut ... mozno so Studgom to bude zaujimave ... ale ako tu niekto spominal tiez by som radsej videl iny typ utocnika co by sa za tie penaze snad ziskat dal

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelliho chce Watford

Reagovat
Coutinho10

kdes to cet

Reagovat
kiwwi

takze po 2 kolach zatial z TOP 6 vseci okrem City bud z formy alebo este nie v top forme...v takomto rozpolozeni je v prvom rade zaklad brat body, co najviac sa da, hra pojde hore s formou

ten skory start sa na tom podpisal dost znacne, hlavne nech sa uz zastabilizuju kadre a nech sa to rozbehne naplno (dovtedy by mohla Chelsea este postracat nieco )

Reagovat
smazaný uživatel

Boj sa boj. Chelsea pôjde už len hore. :)

Reagovat
kiwwi

sak dole uz velmi nemaju kam

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si vyskakuješ po dvou zápasech ach jo

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

tak ono to o moc niz uz moc nejde...

Reagovat
fff

Benteke pre mna osobne jednoznacne mu zapasu, vyborne od neho. Ta moja pozitivna energia sa zacina vyplacat

Couts mal vcera dat aspon jeden gol, ale tak to je pn, lahsie sance casto zadrbe.

Can musi hravat zaklad, musi a musi.

Morenobiba par minut hral ale tiez si zasluzi urcite sancu.

Firmino vcera za 20 minut nic, snad sa do toho co najskor dostane.

Inak Ibe pre mna zatial obrovsle sklamanie, vobec nehra so spoluhracmi

Reagovat
monty25

Včera jsem se nedíval, protože večer mi šel pomalu net... Jsem rád, že se prosadil Benteke. Snad nikdo nemůže pochybovat o tom, že bude daleko platnější posilou než pseudohvězda Balotelli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedopadli zatím příchody do Live naopak.

Firmino s Milnerem měli být absolutně top a hrají neskutečnou prdlačku oba. Benteke se do Live nehodí a dopadne blbě, zatím asi nej hráč Live v těch 2 zápasech?

Reagovat
Mastný Chobot

Firmino za tých 34 odohraných minút musel predviesť neskutočnú prdlačku.... ježiši kriste, maspst pls

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to jak jste se tu nad ním rozplývali bych hádal že i za minutu něco předvede.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
teenz

Reagovat
soukup

ty jsi vážně retardovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Proč, že čekám od top hráče, že už to bude vidět za 2 střídání, jo sorry jsem retardovaný.

Reagovat
fff

Neospravedlnuj sa, v pohode.

Reagovat
Mada

Ano, jsi.

Reagovat
SunFells

šmankote

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Mada

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj sorry za spam, ale mam jeden volny listok na Zilina-Bilbao. Sektor VT-A, 13.rad. Cena 25€ (normalne 30€). Ak by mal niekto zaujem PM :)

V pripade zaujmu ideme autom z BB, mozme zobrat

Reagovat
Spalovač šancí

Pokud to vezme tam i zpátky přes Prahu, slevíš ještě 5 € a nebude vadit, že budu fandit Athleticu, tak beru ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele