Premier League - souhrn 16. kola

13.12.2016, 22:42, aktualizováno 14.12.2016, 22:56
Komentáře a souhrny
Chelsea vyhrála desátý ligový zápas v řadě a na čele tabulky má již šestibodový náskok, jelikož Arsenal padl na půdě Evertonu. Liverpool si veze body z Middlesbrough a uspěly i oba manchesterské celky, vítězství si na své konto připsal i Tottenham...

West Bromwich Albion - Swansea City 3:1

14.12.2016 21:00

Góly: 50. Salomón Rondón, 61. Salomón Rondón, 63. Salomón Rondón - 78. Wayne Routledge

Vzdušná dominance Salomona Rondóna rozhodla o tom, že si Swansea ze stadionu The Hawthorns odváží jasnou prohru 3:1. Venezuelský útočník se postaral v rozmezí pouhých třinácti minut o všechny góly domácích, a to vždy hlavou! Svým vůbec prvním hattrickem v dresu Baggies tak Rondón zařídil svému týmu posun na skvělé sedmé místo v ligové tabulce, zatímco Swansea zůstává namočená v sestupovém pásmu na osmnácté příčce.

Tony Pulis si může výskat - jeho svěřenci ovládli vítězně již čtvrté utkání z posledních šesti a zcela vážně s blížícím se přelomem sezony do své druhé poloviny atakují dokonce místa zaručující kvalifikaci do pohárové Evropy. Hosté naopak pokračují v bídné bilanci na hřištích soupeřů, kde za posledních sedm utkání uhráli pouhopouhý bod. Nic na jejich středeční prohře nezměnilo ani pozdní snížení Wayna Routledge.

První půle přitom obdobnému výsledku příliš nenasvědčovala. Během úvodní půlhodiny se diváci dočkali sotva jedné slušné šance, kterou si vypracoval Matt Phillips, avšak domácí křídelník pálil jen vedle. Hráči Swansea se svým typickým způsobem pokoušeli o kombinační hru po zemi, jenže se jim znovu a znovu nedařilo přijít s dostatečně kvalitní finální přihrávkou.

Přestože tak hosté měli míč na kopačkách výrazně delší dobu než jejich protivník, byli to právě Baggies, kdo měl opakovaně blíže k průlomu skóre. Devět minut před odchodem do kabin musel Lukasz Fabianski kvalitně zasáhnout proti unikajícímu Rondónovi, zatímco tři minuty nato si Chris Brunt málem srazil centr Jeffersona Montera do vlastní sítě. Více toho již oba celky do přestávky nepředvedly, ovšem krátce po změně stran již došlo na Rondónovo galapředstavení.

Urostlý útočník Baggies se poprvé prosadil v padesáté minutě, kdy mu Matt Phillips posadil přímý kop na hlavu a následná tvrdá hlavička zblízka nedala Fabianskému šanci zasáhnout. Sedmadvacetiletý forvard pak jedenáct minut nato poslal hosty do kolen druhou trefou večera, když skoro totožným způsobem přetavil v gól na 2:0 centr Chrise Brunta. A aby toho pro opařené hráče Swansea nebylo málo, dorazil je nejlepší střelec West Bromwiche o dvě minuty později svou třetí perfektní hlavičkou, která přepadla přes marně se natahujícího Fabianského a odstranila jakékoli pochyby o vítězi zápasu.

Za již rozhodnutého stavu ještě dvanáct minut před koncem snížil z dorážky po ráně Borjy Bastóna Wayne Routledge, ovšem ani inkasovaný gól na výborné náladě domácích pranic neubral. West Bromwich si připisuje lehce očekávané, ovšem i tak cenné prvenství 3:1 a místo obav o záchranu může směle pomrkávat po horních patrech tabulky.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Manchester United 1:2

14.12.2016 21:00

Góly: 66. James McArthur - 45. Paul Pogba, 88. Zlatan Ibrahimović

Manchester United dokázal potvrdit domácí výhru nad Tottenhanem a ve středu večer dokázal vybojovat tři body z půdy Crystal Palace. Red Devils se dnes opírali především o Paula Pogbu a Zlatana Ibrahimoviće - oba gól dali i asistovali.

Hosté z Old Trafford měli od začátku více ze hry, Wayne Hennessey byl však dlouho bez nějaké vážnější práce. První opravdovou tutovku vymyslel Paul Pogba, jenž nádherným obloučkem za obranu našel Rooneyho, jehož pohotový volej bravurně zneškodnil pozorný gólman Eagles. Hennessey se poté o chvilku později blýskl i proti zakončení aktivního Pogby, kteréhož tentokráte perfektně vysunul Michael Carrick.

Manchesteru se v závěru poločasu podařilo Crystal Palace zatlačit a v samém závěru úvodního dějství dokonce přišel i první gól zápasu. Po standardní situaci Juana Maty sklepl míč Zlatan Ibrahimović i za přispění bránícího Warda balón k Pogbovi a francouzský středopolař, stojíce na hranici ofsajdu, zblízka překonal bezmocného Hennesseyho.

Po změně stran se opět oba týmy spíše oťukávaly a na první zajímavou možnost si diváci v Selhurst Parku museli počkat až do 62. minuty. Tehdy totiž z dálky napřáhl James McArthur, a ačkoliv jeho ráně nechyběla přesnost ani razance, v síti neskončila. V brance Red Devils totiž stojí David De Gea a ten opět prokázal svou extratřídu, když dokonalou robinzonádou přes ruku míč konečky prstů vyškrábl mimo.

Družina Alana Pardewa se nicméně přece jenom dočkala. Mnoho minut od De Geova úžasného zákroku neuplynulo, když pěkný akce domácích vyústila ve výbornou průnikovou přihrávku Delaneyho na Jamese McArthura, který nyní již na De Geu vyzrál a vyrovnal na 1:1.

Odpovědět mohl záhy Rooney, jehož ránu zpoza šestnáctky však opět zlikvidoval Hennessey, a také Mata, jenž ovšem podle asistenta rozhodčího stál v ofsajdu. Kamery ale ukázaly nesprávnost tohoto výroku a United byli obráni o regulérní gól. Mourinhovi svěřenci se s blížícím se koncem stále více a více tlačili do zakončení a domácí brankář měl čím dál tím více práce. Deset minut před koncem například výborně zasáhl proti střídajícímu Lingardovi.

Kýžená branka pro hosty přece jenom přišla a dal ji ten, od koho se důležité góly čekají nejvíce. Dnes velmi dobře hrající Pogba vykouzlil další finální přihrávku a Zlatan Ibrahimović z úhlu překonal padajícího Hennesseyho. Švédský kanonýr tak zajistil pro Manchester velice cenné a vydřené vítězství, nutno ale dodat, že zasloužené.

Více informací k zápasu

Manchester City - Watford FC 2:0

14.12.2016 21:00

Góly: 33. Pablo Zabaleta, 86. David Silva

Po nedávných prohrách s Chelsea a Leicesterem potřeboval Manchester City v zápase s Watfordem znovu zabrat, což se družině Pepa Guardioly také povedlo. Po úvodní trefě Pabla Zabalety si Citizens sice neodpustili několik nervózních momentů, ovšem pojišťovací branka Davida Silvy pět minut před koncem zařídila domácím zasloužené vítězství 2:0, které kazí pouze předčasné odstoupení zraněného Ilkaye Gundogana.

Domácí vstoupili do zápasu podle očekávání drtivou územní převahou, které Watford dokázal odolávat pouze dvaatřicet minut. V úvodní půlhodině se sice Citizens zmohli jen na obtížné střely Nolita s de Bruynem, s nimiž brankář Gomes neměl vážnější potíže, ovšem když centr aktivního de Bruyneho propadl z levé strany až na zadní tyč k osamocenému Pablu Zabaletovi, neměl již brazilský gólman šanci zasáhnout. Pro kapitána Citizens šlo o vůbec první gól po dvou letech, což se také náležitě odrazilo v jeho bouřlivé gólové oslavě.

Ani nabyté vedení na hře obou týmů nezměnilo vůbec nic a nadále to byli hráči Manchesteru, kteří diktovali tempo hry a dělali vše pro to, aby ještě do přestávky svůj náskok pojistili. To se jim nakonec nepovedlo, možná i proto, že si Ilkay Gundogan po souboji ve středu pole přivodil zranění v oblasti kolene a musel přepustit své místo Fernandovi. Watford, který zase přišel v první půli o zraněného Pereyru, se před odchodem do kabin nedostal ani k jedné střele na bránu a zaslouženě tak o přestávce prohrával 1:0.

Také po změně stran měli hosté co dělat s udržením jednobrankového manka, natožpak aby se pokoušeli o srovnání. Blízko měl ke zlomení odporu Hornets po skvělém individuálním průniku Raheem Sterling, ale ke smůle domácího celku jeho tvrdá rána pouze orazítkovala břevno Gomesovy brány. Skóre tak zůstávalo i nadále neměnné a na Etihad Stadium se pomalu, ale jistě začala vkrádat mírná nervozita. Citizens ostatně na domácí půdě nedokázali v lize zvítězit od měsíce září...

A šance Watfordu na srovnání s blížícím se závěrem opravdu přicházely. Čtvrthodinu před koncem se k prvnímu ohrožení Claudia Brava dostal po standardní situaci Etienne Capoue, ovšem chilský gólman si svou přední tyč pohlídal. Další možnost zchladit šance Manchesteru na ligový titul zahodil Odion Ighalo, který poslal svou ránu z voleje po perfektním centru Nordina Amrabata příliš vysoko.

Walteru Mazzarrimu nezbylo nic jiného než schovat si tvář do dlaní a rozzlobeně přihlížet, jak chvíli nato na opačné straně využil rychlý útok do otevřené obrany Watfordu po nezištné přihrávce Sterlinga David Silva. Španělský reprezentant ještě mohl v nastavení dodat výsledku punc jednoznačného triumfu, ale tentokrát si s křižnou přízemní ranou na Gomese nepřišel. Manchester City ovšem tak jako tak zlomil domácí šňůru bez vítězství a zaslouženě zvítězil 2:0.

Více informací k zápasu

Stoke City - Southampton FC 0:0

14.12.2016 21:00

Góly: -

Na Britannia Stadium si ve středu večer fanoušci mnoho zábavy neužili. Utkání, které nabídlo jen minimum vyložených šancí, tak nakonec očekávaně dospělo k bezbrankové remíze.

První vážnější akci měli na svědomí domácí, konkrétně pak Joe Allen, který se uvnitř pokutového území odhodlal ke střele, jenže na Forstera si nepřišel. Hosté kontrovali přízemní střelou Redmonda z hranice pokutového území, ta však postrádala jak razanci, tak větší přesnost, a tak s ní Grant neměl vůbec žádné potíže.

Ve 23. minutě svůj tým doslova a do písmene potopil Arnautovič. Ten si v nic neřešícím souboji u postranní čáry pořádně vyšlápl na Boufala a zcela zaslouženě obdržel rovnou červenou kartu. Hosté si však s početní výhodou nebyli schopni efektivně poradit a do konce poločasu si nevypracovali žádnou pořádnou příležitost.

Po pauze se hra Southamptonu přece jenom zlepšila a nadějných momentů začalo přibývat. Nejprve Granta protáhl přízemní střelou Redmond, po rohovém kopu po hlavičce stejného hráče musel až na brankové čáře zasahovat domácí Pieters. O chvíli později se utěšenou střelou ze střední vzdálenosti prezentoval Bertrand, strážce domácí svatyně však byl opět pozorný.

A když se po rohovém kopu neujala ani střela Warda - Prowse, bylo jasné, že o body se budou muset oba celky podělit.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Hull City 3:0

14.12.2016 21:00

Góly: 14. Christian Eriksen, 63. Christian Eriksen, 73. Victor Wanyama

Tottenham šel v zápase s Hull City do vedení už ve čtrnácté minutě. Danny Rose si na levé straně skvěle naběhl na dlouhý balon do vápna, v šestnáctce se bleskurychle zorientoval a předložil míč přímo na penaltový puntík, kde už čekal připravený Christian Eriksen. Dánský středopolař měl pak již poměrně jednoduchou práci a suverénní střelou do pravého horního rohu Marshallovy brány nedal gólmanu hostí nejmenší šanci. Spurs tak vedli 1:0 a mířili za ziskem tří bodů, jenž od nich každý příznivec domácího celku na White Hart Lane očekával.

Ve třicáté třetí minutě se do velmi slušné šanci na srovnání skóre dostal Livermore, když obdržel solidní přihrávku do vápna a jal se vystřelit. S jehou k tyči mířící ranou si ovšem francouzský gólman ve službách Spurs Hugo Lloris poradil a nadále tak držel svému týmu jednobrankové vedení.

O čtyři minuty později mohl náskok Kohoutů navýšit Dele Alli. Proti jeho pokusu se však výtečně vytáhl brankář Marshall a dvoubrankové vedení domácích v tuto chvíli nepřipustil. To však platilo jen do šedesáté třetí minuty. Tehdy Walker posunul míč do vápna na Eriksena a dánský záložník se ani podruhé dnes ve vyložené šanci nemýlil.

Definitivně o výhře domácích rozhodl třetí gól, jenž přišel o dalších deset minut později. A znovu na něm měl svůj podíl dánský šikula. Tentokrát Eriksen rozehrával přímý kop, s nímž si ještě Marshall poradil, ale následná dorážka do prázdné brány, jenž si připsal Victor Wanyama, už byla nad možnosti brankáře Hullu.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Chelsea FC 0:1

14.12.2016 20:45

Góly: 40. Cesc Fàbregas

10 v řadě! Z modré zabijácké mašiny se stal úsporný velorex, který s co nejmenším odporem obráží anglické stadiony. Stejně jako proti WBA, i v Sunderlandu se Chelsea měla co ohánět, aby uhájila nejtěsnější možné vítězství. Nakonec ale na tři body stačil jediný gól Cesca Fábregase - a to i proto, že v nastaveném čase vytáhl Thibaut Courtois úchvatný zákrok proti střele Van Aanholta.

Zápas prvního s posledním, či lépe řečeno posledního s prvním, na papíře nesliboval příliš vyrovnanou podívanou. A skutečně, Chelsea se po závěrečném hvizdu - dle očekávání - odtrhla na čele Premier League už s šestibodovým náskokem. Sunderland se ovšem pral důstojně, a co do gólových šancí měl dokonce navrch.

Ona totiž jediné Fábregasově brance žádná stoprocentní gólovka nepředcházela. Ba dokonce ani v celém utkání. V polovině prvního dějství pálil vedle Januzaj, na opačné straně obligátně z přímáku vyzkoušel pozornost Pickforda Luiz. A tím to haslo. Až pět minut před pauzou vybojoval Kanté s Pedrem míč pro španělského špílmachra, ten si narazil s Willianem a dokonale přesnou ranou k tyči vystřelil Chelsea vítězství.

O tři body však Chelsea musela srdnatě bojovat celý druhý poločas. Už na jeho počátku se hrdina zápasu Thibaut Courtois poprvé zaskvěl, když reflexivně nohou vyrazil Januzajovu ránu z takřka ideální střelecké pozice. To nejlepší si však schoval na úplný závěr.

Mezitím stačili svěřenci Antonia Conteho spustit svůj klasický popřestávkový "beast mode". Během čtyř minut ztečoval Djilobodji Willianovu ránu na břevno, načež po následném rohu prověřil Pickforda ještě Moses. Záhy pronikl do šestnáctky Diego Costa a mladý brankář se musel výrazně činit při střele z úhlu. Nakonec měl těžkou práci opět bývalý stoper Chelsea Papy Djilobodji, jenž skvěle vytlačil Costu z takřka samostatného úniku.

V závěru zápasu se ale Modří spíše bránili. Ne nadarmo poslal na poslední minuty Conte do hry Chalobaha s Ivanovićem, aby posílil defenzivu a sílu při standardkách. Přesto se v nastaveném čase do jedinečné šance dostal Patrick van Aanholt. Defoe mu brilantně sklepl polovysoký míč a Holanďanova rána se už už třepotala v síti. Včas ale vzduchem prosvištěl Thibaut Courtois, přesněji jeho pravice, jež takřka jistý gól vytěsnila mimo branku.

Více informací k zápasu

West Ham United - Burnley FC 1:0

14.12.2016 20:45

Góly: 45. Mark Noble

Po cenném bodu z Anfield Road byl West Ham pod tlakem, aby nečekanou vzpruhu zvenčí potvrdil i na domácím stadionu. Soupeřem navíc bylo Burnley, které je mimo své hřiště suverénně nejhorší v celé soutěži. Kladiváři však nakonec vstřelili jediný gól a byli tuze rádi, že brali tři body za nejtěsnější možné vítězství 1:0. Zápas rozhodl Mark Noble, jenž se nadvakrát prosadil z pokutového kopu.

Byť neskóroval, sehrál důležitou roli v zápase i Andy Carroll, který podstoupil 17 vzdušných soubojů a hned 11 z nich vyhrál. Navíc si připsal šest střel. Totéž platí o Dimitrim Payetovi, na jehož bedrech pro změnu ležela skoro polovina z přípravné fáze - Francouz nabil svým kolegům ke střele osmkrát.

Zpět ale k příběhu utkání. Rozhodla ho jediná penalta, ne však z pětadvacáté minuty, kdy se domácí dožadovali odpískání za hru rukou Michaela Keana. Osud dění nezměnily ani střely Michaila Antonia nebo Pedra Obianda, jež zapluly do rukavic Heatona, respektive mimo.

Věci se začaly dít až před pauzou. To nejprve Mark Noble rozezněl brankovou konstrukci za Heatonem, aby reprezentačnímu brankáři čelil znovu - tentokrát ze značky pokutového kopu. Ten vybojoval stoper Winston Reid a div, že jeho práce nevyšla vniveč, Noble totiž penaltu neproměnil. Tom Heaton ale balón vyrazil jen k jeho nohám a dorážka byla již snadnou kořistí.

Po pauze se Burnley vrhlo do útoku, ale nenašlo si skulinku až k cíli. Vokes měl hned tři možnosti a ta poslední byla skutečně gólová. Poté, co Arfield pronikl do vápna a vypálil, se před Vokesem zjevil míč a Randolphova branka. Útočník Clarets nicméně balón poslal nad a pohřbil naděje svého týmu.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Liverpool FC 0:3

14.12.2016 20:45

Góly: 29. Adam Lallana, 60. Divock Origi, 68. Adam Lallana

Liverpool se na severu Anglie opět vrátil do formy. Domácímu celku nedal pražádnou šanci a díky dvěma brankám Lallany a jedné trefě Origiho zvítězil jednoznačně 3:0.

V úvodu utkání to ovšem nevypadalo na úplně jednoznačnou záležitost. Svěřenci Jürgena Kloppa měli potíže především na své levé straně, kde je zaměstnával agilní Traoré. K žádné vyložené příležitosti pro Middlesbrough to ovšem nevedlo.

To na druhé straně byla ofenzivní vozba hostů přece jenom nebezpečnější. První příležitost přišla paradoxně po chybě Traorého - ten v blízkosti vlastního vápna hloupě ztratil míč, načež se do dobré pozice dostal Mané, jehož střelu dokázal na poslední chvíli zablokovat Gibson.

Po půlhodině hry se skóre měnilo poprvé. Clyne poslal do pokutového území vynikající centr, který na zadní tyči přistál přesně na hlavě nabíhajícího Lallany, který jej chladnokrevně umístil za záda bezmocného Valdese. A vedení Liverpoolu mohlo být i výraznější - v poslední minutě se po pasu Origiho řítil do úniku Mané, který překonal i brankáře, jenže jeho pokus nakonec zastavila tyč.

Ve druhé části pokračovala jasná převaha hostujícího celku. První šanci druhé půle měl aktivní Origi, který ale z úhlu pouze trefil vyběhnuvšího Valdese. Po hodině hry byla k vidění fotbalová lahůdka - míč po narážečce Maného s Wijnaldumem doputoval až do vápna k Lallanovi, který krásnou přízemní přihrávkou oslovil belgického útočníka, který z malého vápna jednoduše nemohl minout - 2:0.

Poslední hřebíček do rakve zatloukl o osm minut později střelec první branky Lallana, kterého našel zpětným centrem Origi - a anglický reprezentant pak už neměl problém poslat míč z hranice malého vápna přesně pod břevno.

Ve zbytku utkání už se spíše čekalo na závěrečný hvizd, žádné další zajímavé momenty k vidění nebyly, a tak si Liverpool poměrně pohodlně dokráčel pro další tři body.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Leicester City 1:0

13.12.2016 20:45

Góly: 34. Marc Pugh

Do utkání na hřišti Bournemouthu vstoupil lépe Leicester. Už v osmé minutě mohli jít hosté, jenž obhajuji ligový primát, do vedení, když se do slibné šance dostal po přihrávce Mahreze Jamie Vardy. Nejlepší střelec Lišek v minulé sezoně však Boruce nepřekonal.

První zajímavý střelecký pokus v podání domácího mužstva viděli diváci ve dvacáté první minutě. Po Arterově pasu se ke střele zpoza šestnáctky odhodlal Jack Wilshere, ale anglický středopolař, jenž v Bournemouthu hostuje z Arsenalu, na připraveného Zielera v brance hostí nevyzrál.

O třináct minut později se už však kotel místních příznivců mohl radovat. Po centru Adama Smitha se do solidní šance dostal Afobe, s jehož pokusem si ještě německý gólman poradil, na dorážku v podání Pugha už ale nestačil a Bournemouth šel do vedení 1:0. Tento stav vydržel až do poločasu.

Po návratu z kabin se toho na hřišti příliš nedělo a zajímavých situací bychom příliš nenapočítali. Opravdu solidní šanci na vyrovnání výsledku a zisk jednoho bodu za remízu tak měli hosté z Leicesteru až v úplném závěru zápasu, konkrétně v čase nastaveném nad rámec běžných devadesáti minut. Ulloa, jenž na hřišti na posledních deset minut hry nahradil Hutha, měl ve vápně na kopačce branku na 1:1, avšak polský hrdina okamžiku Artur Boruc hostujícího útočníka vychytal a připsal si tak čisté konto.

Bournemouth tak v na góly chudém duelu porazil obhájce mistrovského titulu 1:0 a připisuje si důležité tři body do tabulky, Leicester i nadále strádá a potvrzuje, že jeho výkony v domácí soutěži a v Lize mistrů, kde na něj v jarním osmifinále čeká španělská Sevilla, jsou nebe a dudy.

Více informací k zápasu

Everton FC - Arsenal FC 2:1

13.12.2016 20:45

Góly: 44. Séamus Coleman, 86. Ashley Williams - 20. Alexis Sánchez

Ani brzké vedení zásluhou Alexise Sáncheze nakonec Arsenalu v Goodison Parku nestačilo ani na jediný bod. Domácí Everton totiž ještě do přestávky srovnal zásluhou hlavičky Colemana a pět minut před koncem potvrdil vzdušnou dominancí liverpoolského celku vítězným gólem na 2:1 Ashley Williams.

Úvod utkání patřil hostům. Arsenal s každou přibývající minutou čím dál více přebíral kontrolu nad zápasem, až v té dvacáté korunoval územní převahu prvním gólem večera. Zmatku v rozehrávce Evertonu využil Francis Coquelin, jehož musel na hranici pokutového území zastavit Phil Jagielka pouze za cenu faulu. Následný přímý kop Alexise Sáncheze ke smůle Evertonu tečoval Ashley Williams do protipohybu brankáře Stekelenburga, který se už natahoval marně.

Doposud nevýrazný Everton se po inkasovaném gólu probral k životu, zatímco hosté naopak upustili od držení míče a navzdory otevřenější hře se jim nedařilo vytvořit si jakoukoli pořádnou šanci. Obrana Arsenalu před brankou Petra Čecha zprvu nepřipouštěla žádné větší šance a domácí se tak zmohli pouze na střely z obtížných a nepřipravených pozic, které jak Aaron Lennon, tak Romelu Lukaku poslali výrazně mimo tři tyče. Minutu před odchodem do kabin ale Leighton Baines poslal do šestnáctky výborný centr, který přistál na hlavě Seamuse Colemana, a spolupráce obou krajních beků Evertonu vyústila ve vyrovnání a poločasový výsledek 1:1.

Kanonýři se tak po změně stran pustili do opakování situace z první půle a znovu trpělivě čekali na na skulinku v domácí obraně. Ta přišla poměrně záhy ve čtyřiapadesáté minutě, kdy zaváhání Colemana mohl po zpětné přihrávce Alexise potrestat Mesut Özil, avšak z hranice pokutového území pálil příliš vysoko. Domácí vzápětí kontrovali ranou Barkleyho, která skončila jen těsně vedle Čechovy branky.

Dramatická podívaná pokračovala i nadále a oba týmy se ve strhujícím tempu dočkaly dominantních pasáží hry, přesto vyložené brankové příležitosti nepřicházely ani na jedné straně. Pět minut před koncem se však Everton po sérii standardních situací dočkal. Jagielkovu střelu po rohovém kopu ještě dokázal Petr Čech skvěle vyrazit, ovšem další roh již dokázal tvrdou hlavičkou napálit do sítě Ashley Williams, jenž tak odčinil svůj dřívější polovlastenec a rozjásal už tak nabuzený Goodison Park.

V třetí minutě nastavení sice uviděl druhou žlutou kartu Phil Jagielka, avšak ani dohrání zápasu o desíti Everton nepřipravilo o prestižní vítězství 2:1, neboť střelu Alexe Iwobiho zastavila v hektickém závěru domácí obrana na brankové čáře. Čtrnáctizápasová série neporazitelnosti Arsenalu je tak u konce, stejně jako šance nakouknout znovu na první místo v tabulce. Everton si naopak po bídném výkonu s Watfordem spravil chuť a poskočil v tabulce na sedmé místo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC16131234:1140
2.Liverpool FC16104240:2034
3.Arsenal FC16104237:1734
4.Manchester City16103334:1933
5.Tottenham Hotspur1686227:1130
6.Manchester United1676322:1727
7.West Bromwich Albion1665523:1923
8.Everton FC1665521:2023
9.Southampton FC1656514:1521
10.AFC Bournemouth1663722:2521
11.Watford FC1663721:2821
12.Stoke City1655617:2220
13.Burnley FC1652915:2617
14.Leicester City1644821:2716
15.West Ham United1644818:3116
16.Crystal Palace1643928:3115
17.Middlesbrough FC1636713:1915
18.Swansea City16331020:3412
19.Hull City16331014:3512
20.Sunderland AFC16321114:2811

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (799)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to je nejaky fake ne? dneska se hrala liga?

Reagovat
Cobra

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fanoušek

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Everton na nespoznanie. Skvelý, bojovný výkon, ktorý dokonale zaskočil Arsenal.

Reagovat
efjay

To každý dokáže zrovna proti nám, to je shit..

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi jste shit no, když to zrovna proti vám dokáže každý

Reagovat
efjay

občas jsme dost shit bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

England will wear Nike kit until 2030 after Football Association signs £400m deal

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth

Reagovat
Gunner14

Koeman poráží Wengera, tým z formy nás porazil, Williams nám dal hlavičkou vítězný gol v posledních minutách...hmm to už někdě bylo jo a Ozil humus co tam předváděl, kdyby aspon dal tu tutovku když už hrál jak šulibrk

Reagovat
kiwwi

https://streamable.com/qplm

ten zaver kto nevidel

Reagovat
Cobra

Ten závěr byl moc topový

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cože

Reagovat
patas92

Reagovat
Zaschrona

to nechapu i ze zaznamu...

Reagovat
Gunner14

tpč

Reagovat
Mastný Chobot

ten Čech jak nevedel, čo má robiť

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Fenri

Reagovat
Swarley

to je úplně skvělý, jak se tam alespoň jakože přihlásí, jasný faul...když už jsem tady ve vápně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Cobra

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Liquid

ten to neví celé zápasy

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Greny

na druhou stranu ale na ten centr šel pěkně a tu dorazku by mozna zakoncil lip nez Iwobi, mel by to na levou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Manik...

Reagovat
FUnk

Reagovat
raduinho

Reagovat
Bayern +

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

To nejde tohleto

Reagovat
Gunner14

Better every loop

Reagovat
kiwwi

jj v kazdom opakovani si clovek vsimne nieco nove

Reagovat
Swarley

ale jak moc úplně k hovnu je tam Čech vlastně ve všech těch situacích, to je na tom asi to nejvtipnější

Reagovat
smazaný uživatel

vsak pritom uvodnim centru dal skoro gol ale jinak se tam trosku motal no

Reagovat
Swarley

tak skoro gól, šel na zadní a ten gólman by to zahrál stejně, i kdyby tam Čech nebyl...

však to není žádná kritika, prostě jako gólman šel do vápna a něco tam zkusil...jen z toho prostě vypadla tahle vtipná pobíhačka...

Reagovat
smazaný uživatel

mne se nejvic lbi, jak u iwobiho strely naznacuje kop do mice, i kdyz od neho je asi 3 m daleko

Reagovat
Swarley

jako když se celkově zaměříš jen čistě na něj, tak to je prostě vtipný...ale jako to není žádný výsměch nebo tak něco, je to gólman a tak to zkusil jen podpořit, nikdy nevíš, kdy se to odrazí...tohle akorát fakt nebyl ten případ no...

Reagovat
Arbiter

ten komentátor to okomentoval, že tu střelu měl přenechat Čechovi

Reagovat
Whitemedia

Čech než si uvědomil, že je vlastně v cizí bráně

Reagovat
Gunner14

https://www.youtube.com/watch?v=nvRTnXaDRjU tendle konec má šanci na další 420 předělávku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

ako sa podarilo vobec evertonu takto pokazit utok na prazdnu branu

Reagovat
smazaný uživatel

nuz ked do toho ide komando Lukaku & Barkley

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal a jinak penalta ne?

Reagovat
Mastný Chobot

ťažko povedať, keď nemáme iný záber, ja by som ju pískol

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gunner14

Protiútok na prázdnou bránu, Xhaka jeden z hráčů co je trochu vzadu a běží dopředu rozbít hubu rozhodčímu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to pak v pohode stihl, no stress

Reagovat
Gunner14

Reagovat
patas92

Reagovat
Mastný Chobot

to som si až teraz všimol, bohvie, koľko kúzelných vecí ešte to video obsahuje

Reagovat
smazaný uživatel

jeste se mi libi, jak se nacho snazi signalizovat ruku nebo co po te iwobiho strele i kdyz sla pozemi

Reagovat
Mastný Chobot

podľa mňa signalizoval, že bola lopta za čiarou... do budúca treba vysvetliť, že už o tom čiarový nerozhoduje

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Euphael

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
SunFells

Reagovat
raduinho

Xhaka je ultradement

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gareth Bale 11

Neskutečný

Reagovat
kiciN

tvle, ja uz to vypl ze je hotovo a ono takova komedie, ten Iwobi co nedal

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

Neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by se dal shrnout každoroční výkon Arsenalu v lize. Snaží, snaží a když už to vypadá, že to zvládnou, tak to přece jenom poserou

Reagovat
Gunner14

A protiútok je Tottenham snažící se dostat před Arsenal

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale jo, pobavilo.

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Fenri

Reagovat
kvasha16

ty vole

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Cobra

Reagovat
Manik...

Reagovat
TopinB

Reagovat
FUnk

Reagovat
andrew96

Reagovat
icka

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

top

Reagovat
smazaný uživatel

pusťte si k tomu tuhle písničku. je to ještě o level lepší

https://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nejde nemilovat PL

Reagovat
Pospovič

Reagovat
PP

to ani nejde zparodovat..

Reagovat
Manik...

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Super dnes Arsenal a zajtra dúfam aj Chelsea

Reagovat
Svatej

MastourMascarelli13.12.2016 16:38#

Everton - Arsenal 10 ? Pochopte, že toto nie je stávkový portál ale reálne tipy.A toto sa nestalo po prvý krát, čo bol Arsenal favoritom a nič nenasvedčovalo tomu aby prehral a tip bol aj tak na strane druhého tímu.

Reagovat
Hachim Mastour

Wow, ako sa to hovorí? Po vojne je každý generál ?

Reagovat
Svatej

Ocekavat po takovych silackych kecech ze ti to nikdo nevmete do ksichtu je celkem naivni. Muzes si za to sam

Reagovat
Hachim Mastour

Nepísal by som to keby nenatipovali neprehru Ludogorca a Baselu proti Arsenalu...

Reagovat
Svatej

Rozumim, nikdo si nesmi dovolit tipnout proti AFC.

Reagovat
Busby babes

njn, mozna priste nebud general pred vojnou..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Everton hral super, svedomité bránenie, aj keď sme tlačili, tak sme sa k ničomu poriadnemu nevedeli dostať, zaslúžili si vyhrať. My sme až na tie sekvencie v každom polčase, keď sme fakt že tlačili, nehrali dobre a záver bol fraška. Najväčšia fraška bol ale Mesutov výkon. Každému sa môže nedariť, ale sa kurva aspoň snažím. On tam nedá tú nohu, nevyskočí do toho súboja, nestrčí tam telo, nezašprintuje poriadne, ale rozčuľovať sa bude stále jak jebko. S týmto nech ťahá do prdele a nie aby si pýtal 250k/w, to sa radšej budem pozerať na Wilshera.

Reagovat
Nikikrew

V com si zasluzili ako vyhrat? Kebyze da Iwobi ten gol co odkopaval Baines z brankovej ciary tak to je zasluzena remiza. Everton bojoval ale kolko minut? nebodaj cely zapas Prvy 30 minut a druhych 30 minut sme jasne dominovali, sanci sme moc nemali ale Ozil to mal jednoznacne premenit.

A k tomu Ozilovi nechapem co sa rozculujes, typicke od neho dnes mu neslo avsak zvysne zapasy hral velmi dobre, achjo

Reagovat
Mastný Chobot

Tak si rozoberme, čo som napísal;

"V com si zasluzili ako vyhrat?" -> svedomité bránenie, bojovnosť, k ničomu poriadnemu nás nepustili, poctivo to odmakali, samozrejme, že celý zápas, posledných 20 minút, kedy sme mali tlačiť na pílu, tak nás úplne udusili

"k tomu Ozilovi nechapem co sa rozculujes" -> žiadna snaha, on tam nedá tú nohu, nevyskočí do toho súboja, nestrčí tam telo, nezašprintuje poriadne, plus zahodil 2 tutovky

Reagovat
Nikikrew

To sa mozem opytat aj ja, v com sme pustili Everton, mal nejaku jasnu golovku co Mesut mal jednu? Pripomen mi nejaku sancu lebo ja o nej neviem, max co mal Jagielka.

Ozil sa zmenil, videl som v minulosti aj ovela horsi vykon. Dnes ho nejdem samozrejme chvalit, hral prd ale bohuzial tam on nie je na suboje. To zasprintovanie nemyslis vazne videl si ako on robieva nabehy, ako mu Wenger zmenil poziciu na AM?

Reagovat
Mastný Chobot

Everton si to zaslúžil za to, ako sa pripravil a ako si s nami poradil. Jasné, že nebudú hrať otvorenú partiu a útočiť v desiatich ľuďoch, ale od polovice druhého polčasu mali viac z hry a bližšie ku gólu oni. V čase, keď sme my mali tlačiť a snažiť sa o gól, tak nás totálne ničili a nevedeli sme si prihrať.

K Ozilovi; prečo sem pletieš iné zápasy? Ja sa bavím o dnešku. Je najlepšie platený hráč tímu, hviezda a čakám od neho, že k tomu tak aj bude pristupovať. Neviem, prečo by sa nemal kritizovať, keď to je na mieste. Dnes bol najhorší hráč na ihrisku. Aj takému Ramseymu sa nedarí, ale aspoň jazdí po riti, od Mesuta tam dnes nebolo nič, ani nasadenie, ani pridaná hodnota. A je mi jedno, aké nábehy robieva v iných zápasoch, bavím sa o dnešku.

Reagovat
Nikikrew

Tlacili sme ich od zaciatku druheho polcasu, Everton bol velmi marny ( asi sa setrili na koniec zapasu). Mozno mali viac nebezpecnych sanci ale s nimi si poradila hravo nasa obrana a to neznamena ze boli lepsi tvl.

K Mesutovi. Ja som sa povedal ze dnes hral zle a nejdem ho zastavat, len pisat o nom ako je jebko a neviem co , achjo. Ten hrac je u nas rozdielovy a bojovnost u neho nikdy nenajdes preto nechapem naco sa tu stale opakujeme, je to uplne iny typ hraca ( vid zapasy doma a vonku).

Reagovat
Mastný Chobot

V dosť situáciách sa ako jebko zachoval, neviem, prečo to nenapísať. Pozri si dole to video z toho rohu, po ktorom sme dostali gól a povedz sám. A takisto nechápem, prečo by nemal byť kritizovaný za to, "že bojovnosť uňho nenájdeš". On je nejaký privilegovaný človek, ktorý nemusí to, čo musia ostatní? Tak nech mu niekto rýchlo vysvetlí, že to tak nie je. Nemám problém s tým, ak sa mu nedarí, stane sa, ale keď ani nevidím snahu s tým niečo urobiť, ešte k tomu u najlepšieho hráča s najvyšším platom v tíme, tak sorry, ale budem sa opakovať.

Reagovat
Nikikrew

Co ti mam nato povedat. Typicky Ozil, raz hra ako Boh a raz ako supak, resp. nie je tam ta snaha. Dnes riesil niektore situacie podla mna velmi dobre avsak tiez mi chybalo od nasich krajoch ( Ox a Theo) nabehy za obrancov.

Samozrejme ze Mesut nema ziadne privilegium a ziadny hrac by nikdy nemal mat, tiez mi u neho chyba vacsia snaha a bojovnost ( domace zapasy iny Mesut). Moj point bol iba k tomu ze ja sa uz ani pri tom radsej nezastavujem pretoze by bol kritizovany za tieto veci velmi casto, ja ho chcem kritizovat ci mal nejaky impact na ofenzivu, ci robieva nabehy za obrane ako cislo 10 alebo ci pre ten tym vytvara tie sance ( samozrejme nestoji o iba ba na nom, hraci si musia pytat lotu). Avsak hovorit mu ze je jebko, jesus .

Reagovat
Mastný Chobot

Však včera mal pridanú hodnotu mínusovú, nemal žiaden poriadny vplyv, zahodil 2 tutovky, sral na bránenie, nemal žiadnu snahu o to zvrátiť ten zápas a ak je najlepšie platený hráč tímu, tak má mať trochu iný štandard a pristupovať k tomu inak. Ten roh na 2-1 to len podčiarkol. Preto je na mieste ho kritizovať. Mi pripadá, že okolo Mesuta sa u nás urobil taký kult osobnosti, že sa nemôže proti nemu ani slovko napísať. Pritom by si také privilégium zaslúžili skôr iní hráči, ktorým sa nedá prístup odoprieť takmer nikdy, a sú rovnako dôležití ako on, viď Alexis f. e.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, čo znamenajú tieto narážky, Oľo, vieš, že som heterosexuál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa teším na derby proti stopér. dvojici Ashley 'tupá bravčová hlava' Williams (kt. chcel zrakviť Suáreza) a Funes 'kokotia hlava' Mori (kt. zrakvil Origiho a ešte sa tešil), už len kvôli týmto hovadam (+Mirallas samozrejme) musíme poraziť inak celkom sympatické karamelky.

Inak gratulácia zaslúžene.

Reagovat
Mastný Chobot

dneska si sa pohral s tými prívlastkami, od KOKOTburga veľký posun

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

taky uz se zacinam tesit... a diky

Reagovat
smazaný uživatel

to ta v pondelok po 5min prejde

ach do pici az pondelok

Reagovat
Zaschrona

No, byla by to takova evertonska klasika, ale aspon se na to ted tesim.

Reagovat
smazaný uživatel

moc dlhe prezyvky, treba skratit

inak

Reagovat
Kucka

Reagovat
Miguel19

Proč Wenger nechal balíček třech nejlepších křídel PL doma v Londýně? Mohli dnes v klidu vyhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Začlo se proslýchat, že jsou kandidáti na titul, tak vše musel vrátit do starých kolejí.

Reagovat
icemike

taky nevím, přitom po losu LM se už mohou soustředit jenom na PL...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nikikrew

co to ako skusas?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Zaschrona

Skvely vykon, jaka uleva to moct po delsi dobe opet prohlasit. A do derby pujdem, oproti ocekavanim, v jine nez pohrebni nalade.

Valencia, Gueye, Lennon i McCarthy velmi dobre vykony. Williams az na ten vlastnak taky kvalitni vykon. Naopak Jagielka bida, ta cervena ani nejhorsi zprava smerem do derby, fakt uz potrebuje nahradit. A konecne lepsi zapas od Koemana. Zmena formace, zmena personalu a hlavne tym v uplne jinem nasazeni. Jen tak dal.

Reagovat
Miguel19

Valencia je dobrej hráč. I s United to parádně oživil. Dneska v první půli nejlepší hráč Evertonu. Ale chtělo by to lepší řešení finální fáze a trošku zamakat dozadu. Ale na konci mu asi došly síly..

Reagovat
Zaschrona

Hodne me prekvapil, cekal jsem, ze nam bude celou sezonu k nicemu a jeho highlight zustane honicka s policajtama behem zapasu v Ekvadoru, ale fakt je platny, i pomaha Lukakovi aby mnohem vic vynikl na hristi. Malinko mi pripomina Naismitha, minimalne teda tim efektem, jak dokaze pusobit na spoluhrace na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to s tim sestupem nebude tak horký, ne?

Reagovat
Zaschrona

No jo, kdyz se nam nedari, mam chmurne myslenky...

Reagovat
Nikikrew

ten Gueye je fantasticky

Reagovat
Zaschrona

Uz jen timhle nakupem Steve Walsh sam sebe zaplatil.

Reagovat
Nikikrew

Moc som ho nepoznal ale dnes vas jednoznacny MOTM teda

Reagovat
Zaschrona

Nejak podezrele casto se tohle slovni spojeni opakuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton vyhral takze moze zasa zacat stracat

Reagovat
Lacko_Boh

remiza by sedela viac a aj ked viem ze chaloši si z takychto zapasov ponaučenia neberu, tak isto ako ja si neberiem ponaučenie po kazdom skuškom... tak sa snazim najst na tom nieco pozitivneho. Mozno Ozilek bude nabuduce riesit veci pragmatickejsie,aspon co sa tyka zakoncenia. A mozno Theo...ani neviem co mu vytknut..sak on nic nerobil..proste nic

Reagovat
Liquid

výborně Everton naprosto zasloužené vedení, je s podivem když je na hráčích průměrného týmu z prostředka tabulky vidět větší snaha o vítězství než na straně údajně kandidáta na titul, který nutně potřeboval vyhrát, Mesutek to dneska odchodil a Gabriel byl příšernej

Reagovat
Pipo123

Leicester to bola hrôza, domáci ich totálne prehrávali, držali loptu celý zápas, pekne kombinovali, ale Leicester nakopával lopty počas celého zápasu, fakt veľké sklamanie, ani ten Mahrez si už neverí 1 na 1

Reagovat
Whitemedia

Proti Manchesteru City to zvládli, víc od nich není potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

Až jsem byl překvapenej, jak byl Bournemouth dominantní na míči cca do 60. minuty. Pak převzal otěže Lester, ale nic si nedokázali vytvoři, až na to zakončení na konci. Jinak žádná mezihra, nic. Snad se ještě zvednou

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak nějak očekávaný průběh. Bournemouth byl na míči lepší i loni, letos Foxes chybí ten zabijáckej chlad v zakončení a hlavně motor ve středu zálohy. Mahrez si normálně věří i 1vs2, takže maximálně neměl den. Cherries jsou pro hru Leicesteru těžkej soupeř. Loni s ním taky nevyhráli.

Reagovat
Pipo123

Videl som Leicster 1x v sezóne a bola to hrôza, veď si nevedeli poriadne prihrať, zbavovali sa lopty. To aj ten Sunderland predvádzal lepší futbal než Leicester, najviac ma zabil ten King, ten čo prihrávka to odkop na tribúnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Achjo do riti prvykrat dostaneme v sezone z rohu gol a zase ten tupy Wiliams to snad nie je mozne.

Dnes to idealne rozhodne nebolo, remiza by bola ale spravodlivejsia. Nechapem ako na konci sme nedali ten gol , zbytocna strata. Na Evertone sa hra velmi tazko bod by bol velmi dobry. Nic no vyhrat na City, inak to nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints ste porazili nezaslúžene. Karma.

Reagovat
Zaschrona

Hezky Howard Webb mluvi o tom, jake to je piskat vecer v Goodisonu. "Best place to play a match like that." Nekdy se tam na vecerni zapas jeste musim dostat.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Tak zeby klasicky tymto zapasom zacal nas nezvratny osud? Odpadnutie v lige, vypadnutie z LM (ako inak klasicky s Bayernom), zranenia (to uz sme tiez pekne rozbehli), presraty zimny prestupak (nikoho nam netreba lebo LANS) a na zaver boj o Top4... A St. Totteringham's day v zavere ako naplast na spackanu sezonu

Reagovat
Nikikrew

To si povieme az po CIty

Reagovat
Cescio

neverending story

Reagovat
Lacko_Boh

on the other , sme prvý z tímov čo hrajú CL. A zranenia, klop klop, ziadne podstatne. Ale ako ano, budeme to mať ťažké proti LFC a Chelsea ktorí sa neobťažovali kvalifikovať...

Reagovat
Mastný Chobot

jak žiadne podstatné, ty kokot?! Cazorla je čo? Mustafi je čo? Príbeh je čo? Fenomén je čo? Ma neser aj ty už dopiče

Reagovat
Lacko_Boh

Kamoško, stale tam hraju top hráči, nelepíme to hovnami. A dnes sme neprehrali kvôli absencií Mustafiho, ty pupčino. A z Cazorlom už robíte to isté čo s Diabym , dpče superhrdinu.Si už fakt vyholené nohy,límec, lavazza alebo čo ? Ježííííš.

Reagovat
Mastný Chobot

už si tu lavazzu použil asi piaty krát, ale my chalani tu tomu nerozumieme. Santi je superhrdina, ešte nemá meno, ale je. Mustafi chýbal už len preto, že Mesutovi nemal kto odcitovať z koránu a potom to takto dopadne - chýbala mu tá moslimská výbušnosť.

Reagovat
Lacko_Boh

Ja si tam tú lavazzu davam pre seba, ked si niekedy čítam spätne svoje príspevky tak sa vzdy rozosmejem. Mimochodom, ahoj Laco z budúcnosti, si pán Dúfam že máš zase sidecut

Reagovat
Svatej

Chybala mu ta muslimska vybusnost

Reagovat
Mastný Chobot

až teraz vidím, že si napísal, že Gabriel je top hráč BAN

Reagovat
Lacko_Boh

20 mega.

Reagovat
off-olda

Arsenal

Los osmifinále LM a Arsenalu končí sezona.

Reagovat
lofin9

hej druhá prehra v sezóne a už sa končí

Reagovat
Gunner14

Nech je zrovna tidle to po minulý sezoně musí ze sebe dostat

Reagovat
Lacko_Boh

čo sa stalo? Jak si to dpče pamatáte všetko?

Reagovat
off-olda

10. místo

Reagovat
Mastný Chobot

#NeverForget

Reagovat
Lacko_Boh

ja že nejaký konkrétny incident s Arsíkom.

Reagovat
Gareth Bale 11

Konec zápasu byla fakt síla, to se jen tak nevidí. A Gueye je skvělej, pokud bude takhle hrát dál, bude těžký ho udržet.

Reagovat
Zaschrona

Idrissa Gana Gueye has won more tackles (59) than any other player in Europe's top 5 leagues this season.

Reagovat
Mastný Chobot

božíí

Reagovat
Lacko_Boh

wtf

Reagovat
Lacko_Boh

jáj ale to nie v tomto zápase

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mastný Chobot

dnes mal len 36

Reagovat
kiciN

Reagovat
Swarley

proti nám měl ten zbytek, ale to se vůbec nesnažil

Reagovat
Swarley

minuta a půl na jeden odebraný balon, to by bylo docela slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Reagovat
icka

Reagovat
Gunner14

Hrál parádně potom co ho sejmul Williams

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
fajdax

My budem mít náskok 6 bodu, Wow

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Whitemedia

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

achjo

Reagovat
M0rb1D4S

Nepiš radši

Reagovat
Svatej

...diky

Reagovat
kvasha16

kokot

Reagovat
C-M@ster

Takovej příspěvek a kolik fans Chelsea potrollí...

Ideální návod pro trolly, co funguje. Snad to čte Jenda Nečasů alias pupidyk alias Honza z Brna alias Horizont, kterej umí akorát při repre zápasech, když inkasujeme lítat po chatu a psát "goooooooooool"

Reagovat
fajdax

Dobre se chytli blbecci

Reagovat
kvasha16

si nas dostal vsetkych, fckin genius

Reagovat
fajdax

Ale notak klídek

Reagovat
kvasha16

no uz to neuhras, co ti poviem

Reagovat
fajdax

Snaha byla

Reagovat
vladis271

Toto proste musi skoncit ako vrabejkovina inak pisledny nech zhasne svetlo.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi magor?

Reagovat
TopinB

Debil

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je ten Everton k něčemu dobrý, kua.

Reagovat
Lacko_Boh

hej hej, teraz vam už nič nestojí v ceste COYS

Reagovat
RicardoCOYS

Reagovat
Zaschrona

Arsene Wenger not happy with Mark Clattenburg. And says Arsenal have had problems with him before.

Lol, nam neco povidej, Arsene.

Ronald Koeman: "It's the 3rd time in a row I've beaten Arsenal at home and 3 times according to Wenger it was the referee's fault. I'm sorry Arsenal but we won."

Reagovat
Mastný Chobot

už minulý zápas mal niečo proti rozhodcom, neviem, čo mu zas špliecha na maják. Neviem, prečo to má zapotreby, asi nezvládajko.

Reagovat
Arbiter

Bude za to ban?

Reagovat
Lacko_Boh

Pochybujem, šak to bolo len zo srandy a najma teraz, pred derby s LFC ho hadam nezabanuju.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiciN

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Zaschrona

Nebude, v podstate mel pravdu...

“It was not a corner, it was a goal kick. The referee was in a very good position”

Reagovat
Arbiter

FA na pravdu moc nehraje.

Reagovat
Hachim Mastour

I'm sorry Arsenal but we won.

Reagovat
Gunner14

?? Říkal že to je naše chyba a že Everton hrál dobře fyzicky a tím rušili naši hru

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Nikikrew

Jojo Koeman ma nieco vypravat, ten co narieka tiez. Achjo jak ja ho neznasam

Reagovat
Mastný Chobot

wtf, prestan prosim

Reagovat
Nikikrew

co wtf? Nemozem si uz ani povedat svoj nazor, ten trener je mi proste nesympaticky. Niekomu je nesympaticky Wenger, niekomu Koeman atd.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Takže to vůbec neřekl no ale aspon jste se zasmáli

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Gunner14

?? Ledaže by dával dva pozápasový rozhovory??? Protože todle fakt neřekl v tomdle https://www.youtube.com/watch?v=NQfJwuGsmtI

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Nikikrew

Tak ako som si vypocul obe strany a teda Wenger zase nejako ostro rozhodcu nekritizoval. Poukazal nato, ze to roh byt nemal a ze to Clattenburg videl jasne. Samozrejme dodal ze to nie je excuse a ze ten roh mali zvladnut ovela lepsie

Of course, it was not a corner - you see it from outside that it was not a corner. But I think we have to live with the wrong decision and it doesn’t explain why we do not head the ball after you know. But I am really disappointed because Clattenburg was in a really good position to see that they headed the ball on and it’s not the first time we are unlucky with this decision this season. Overall, I do not want to speak about the referee too much, it’s not my problem.

on whether we allowed the game to get away…

No, I think we have to look at ourselves. We lost the game because I feel we started well and after that maybe we lost a bit of urgency because we were a bit too comfortable and then Everton made it very physical. Overall, I believe that from then on it disturbed our game and we created less flow going forward. In the end, we unfortunately didn’t take our chances or two. We didn’t create too many but we had clear-cut chances in the game that we didn’t take. After that you can be caught away from home on a corner like that.

Cize, zeby sa iba cisto vyhovaral na rozhodca ako to robieva Mourek, to urcite nie. Pocul som aj Koemana a znova si musel povedat svoje, ze Arsenal je iba porazeny rozhodcami ked hraju doma, co je samozrejme blbost.

Reagovat
Zaschrona

Vsak Koeman jen rejpe, to on dela rad, kdyz ma prilezitost, i je s tim celkem vtipny.

Reagovat
Nikikrew

Kazdopadne som videl jedno video a nic take nepovedal

Reagovat
Zaschrona

Oni tech rozhovoru delaji vic. Neco na kameru, neco jen pro noviny, coz se pak vse objevuje na Twitteru...

Reagovat
Nikikrew

Pokial viem tak samizda robia 2 rozhovory po zapase a este na tlacovke. Ako samozrejme mozne je ze to povedal len teda dufam, ze ten material aj uvidim

Reagovat
Zaschrona

Uprimne nevim kolik presne toho davaji mediim. Ale pokud tohle tweetuje reporter Liverpool Echo, nemam duvod mu neverit.

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

ale ked to povie Mourinho, tak je veľké halo..pokrytci všetci do jedného tu i tam

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně, že nesklopí hlavu a všechno mu neodkejve jako Hughes

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Expreska: Chelsea je potrestana pokutou 100tis liber a City jen 35tis liber za vytrznosti v zapase... WTF? To si jako Luiz nabehl na kopacku Aguera s cilem ho zranit?

Reagovat
Usty

To s tím přece nesouvisí, tam jde o to, že se účastnili strkanice.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že je to trest za strkanici. Ale vyprovokovalo jí City, takže bych čekal větší trest pro City a ne pro Chelsea..

Reagovat
Usty

Chelsea ma vyssi trest ciste kvuli tomu, ze je to opakovanej incident.

Byt, co si pamatuju, drtivou vetsinu tech strkanic vyprovokoval taky souper... Ale to evidentne nehraje roli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak potom ok Je to na hlavu postavene, ale dik za vysvetleni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aguero sfauloval luiza to mal vyriesit rozhodca a nie chalobah cize strkanicu vyprovokoval on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasnacka objektivita

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by si měl Arsenal pořídit těch psychologů víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Super výsledky dnes. Everton potešil, aj keď zápas až na posledné minúty o ničom, no na to som si u Evertonu v tejto sezóne už tak nejak zvykol.

Bournemouth po 16. kole 21 bodov je fantázia. Nečakal som to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

An away side hasn't won in the Premier League since Arsenal beat West Ham on December 3rd.

A run of 15 games without a win.

Hmm, poprosím ať to vydrží i zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

aj remíza by bola málo. bol by som rád i za výhru 1:0

Reagovat
Zaschrona

Dle Daily Mailu MU nebude stat v ceste Schneiderlinovi s Depayem a v lednu je pusti. Schneiderlina chceme na prestup, Depaye na hostovani s opci. Pokud se to podari, tak idealni.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

závidím, hlavne Morgana

Reagovat
Zaschrona

zatim u nas neni, treba nas oba poslou nekam

Reagovat
smazaný uživatel

schneiderlin ani nedostal sancu pod josem

Reagovat
smazaný uživatel

morgan za kolko? ten by mohol byt za slusne peniaze

Reagovat
Zaschrona

Media par dni zpet psala castku cca 20 milionu liber.

Reagovat
Whitemedia

Ten přestup Oscara se asi fakt blíží, perfektní

Reagovat
Vrana17

Za jak dlouho vyděláš 350 tisíc liber týdně co mu nabízejí?

Reagovat
smazaný uživatel

jak to s tim souvisí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Očekávám poděkování všech, kdo vsázeli podle mýho tipu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

A ty zase hlupák, že nakládáš tolik věcí na jeden tiket

Reagovat
C-M@ster

Jo, však to je pro zábavu za 5kč, žádnej stres. Úměrně s počtem zápasů roste kurz

Reagovat
C-M@ster

Roste kurz, klesá pravděpodobnost.

Pokud mám nějaký znalosti, tak se vyplatí házet jich víc najednou a pokud znalosti nemám, tak by mi nepomohlo, ani kdybych to sázel po jednotlivejch zápasech...

Reagovat
smazaný uživatel

mě teď několikrát za sebou utekla šestice vždycky o jeden výsledek... dneska mi vyšlo 5 zápasů champu a podělanej Burton neporazí HUddelsfield,kterej je z formy...

dávat na jeden zápas mě moc nebaví, kde je v tom ta hra :) ale jasně.. peníze se vydělávaj tak

Reagovat
salami

Reagovat
C-M@ster

Když chce člověk vydělávat peníze, vyplatí se mít účty u víc sázkovek a házet to tam, kde je to zrovna přepálený... ale zábava to moc není.

Reagovat
smazaný uživatel

a to ještě existuje, že to mívaj někde přepálený?

jinak když chce člověk vydělávat peníze, tak jde normálně do práce no, podle mýho :-))

Reagovat
C-M@ster

Pokud máš dejme tomu 8 sázkovek, a 7 z nich má u něčeho kurz 8-11 a ta osmá tam má 15, tak se to vyplácí házet... můžeš to dávat i na sporty, kterým nerozumíš, ale podle tohoto klíče si prostě vyděláš... údajně a jako smysl to dává.

Jinak když se podíváš na kurzy na United a na výsledky s Carrickem/bez Carricka, tak z toho vyplývá, že kurzy když hraje jsou přepálený a kurzy když nehraje jsou naopak přepálený na soupeře... např... loni se zas dalo sázet proti City, když hráli s někým z top6. Tabulkově byli nahoře, takže byli favoriti... a přitom nikoho z nich neporazili.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
C-M@ster

A co palcuješ? Z matematickýho hlediska je to, co napsal fantomas, nesmysl.

Reagovat
Hokaido

No není samozřejmě. Sázkovky mají svojí marži, která se násobením ještě zvětšuje.

Reagovat
C-M@ster

Můžeš rozvést tuto svoji teorii?

Reagovat
cristiano.K.

co na tom chceš rozvádět

Reagovat
C-M@ster

To, co tvrdíš, však to je nesmysl.

Reagovat
cristiano.K.

pokud si sázíš pro srandu, ok.

Reagovat
C-M@ster

Z matematickýho hlediska je to nesmysl.

Reagovat
Hokaido

Ok, tak máš tenisový zápas dvou naprosto vyrovnaných tenistů. Šance na výhru u každýho je 50%, tedy 1:2. Fortuna ti vypíše kurz třeba 1,85 na oba, takže těch chybějících 0,15 u každýho je její marže.

Když dá takhle na tiket tři zápasy, měl by správně být kurz 8 a tvoje šance na výhru je 12,5%. Tudíž třeba při nějakým větším vzorku by jsi byl přesně na nule.

Ve skutečnosti ale bude kurz 6,33 se stejnou šancí na výhru 12,5%. Při větším vzorku by jsi byl asi 20% v minusu.

Čím víc zápasů na tiket dáš, tím se ti sice zvětšuje kurz, ale taky se zvětšuje výhoda sázkovek. Takže matematicky to samozřejmě nesmysl není.

Vyplatí se nejvíc sázet solo zápasy, když si myslíš, že dokážeš odhadnout šanci na výhru líp, než všichni bookmakeři světa a i přes marži sázkovek by jsi byl eV+.

Ale taky sázím skoro jen akovky, je to nejzábavnější.

Reagovat
C-M@ster

Lol... od začátku vím, co chceš napsat, ale nechápeš, že u sázení na jednotlivé zápasy je to to samé...Nehledě na to, že to funguje obráceně v tom, že máš někde kurz 4 a měl by být 3, takže na dva takové zápasy máš šanci 1/9 a přitom kurz 16...

A jak už píšu kolegovi výš... přepálený kurzy se dají najít každej den, když víš, kde hledat... a jak jsem psal hned v prvním příspěvku, když nevíš, tak je úplně jedno, jestli to hážeš po jednom, nebo po pěti, ale s pěti je větší zábava.

Reagovat
Kucka
Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to mi připomnělo, že už jsem dlouho neviděl Totthemian Rhapsody.

https://youtu.be/-L8xcG7KcFw

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ako to, že mi to video ušlo?

Reagovat
Mastný Chobot

pre Kristove rany

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Tá časť so Sherwoodom, ja nemôžem už.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
FUnk

Reagovat
Nihilister

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kowe

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
TopinB

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Zaschrona

Everton confident to completing £8m + £3m deal for Ademola Lookman early in January as the only remaining sticking point is that Charlton want Lookman loaned back for the second half of the season, while Everton want to bring him straight into their first team group. (Independent)

Vice dobrych zprav.

Reagovat
Lacko_Boh

200. pre zlepšenie zvuku v Karline

Reagovat
Zaschrona

https://twitter.com/i/videos/tweet/808813603407200257

Jak Koeman hlavickoval s Williamsem, bozi.

Reagovat
Switchback
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
xjert02

jak jeste rozmachne tema rukama

Reagovat
Wat

To snad včera dělal celej zápas, se fakt blbě vyspal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tag the friend from your team

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Baletka Chlapec nema zadnou zarputilost, to mi na nem vadi nejvic

Reagovat
Mastný Chobot

jebko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Nicking a living

Reagovat
niflheim

Reagovat
andkoo

a ten komentar: Ozil with an assist there

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

350k turkovi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
Cobra

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

prestavam ho mat rad pomay

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Amos

Super přístup, on i Alexis nás maj v pejči, proto odejdou v létě na sto procent. My se toho titulu snad nedožijeme.

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis je ten posledný z tímu, ktorému sa za prístup dá niečo vyčítať

Reagovat
Swarley

ale však tohle není přece nic nového, ne? takhle se prezentuje Ozil celou dobu, jen to je v některých chvílích víc vidět...on ti v těchto situacích v životě nebude vynikat, on je jednoznačně hráč dopředu...

on je ten první hráč z Arsenalu, kterýho bych nechal v těchto situacích na hrotu...z mého pohledu je spíš chyba ho stavět na obranný standardky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

podobne jako Lukaku u nas treba

Reagovat
Swarley

s jeho výškou je to trošku horší varianta

Reagovat
smazaný uživatel

nejen výškou ale celkovou fyzickou dispozicí

Reagovat
salami

jako jo i ne, neměli by ho tam posílat, na druhou stranu, když už tam je, tak by měl projevit aspon základní snahu hrát balon, tohle neni o vynikání, ale o naprostym vysrání se na svoje povinnosti

Reagovat
Swarley

to souhlasím, ale jako není to nic, co by mě od Ozila překvapilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
patas92

Úplně kokotské bránění standartky. Jako Ozil tady vypadá hloupě, ale podle mě nic zas tak špatného neudělal. Tohle má mít Koscielny nebo druhý stoper

Reagovat
sunakashi

Tak většího zjeba hnusného slizkého muslimského zbabělce jsem ještě neviděl...Fakt charakter...Jak ještě rozhodí těma rukama...rozbil bych mu hubu a deportoval ho zmrda...

Reagovat
kiwwi

konecne aj vy mate svojho mampicistu

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
raduinho

Hráč na hovno no.

Reagovat
Miguel19

Exclusive: Chelsea have accepted a £60m bid from Shanghai SIPG for Oscar - @Matt_Law_DT

To bude prdel Snad to vyjde...pojď Maria

Reagovat
smazaný uživatel

Ktože?

Reagovat
Miguel19

Maria Granovskaia

Reagovat
smazaný uživatel

aha, už som sa naplašil, že voláš di mariu

Reagovat
M0rb1D4S

Pravděpodobně ho zmátlo to, že se jmenuje Marina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je pěkné že odejde, bohužel mu CFC nesedla, ale koho se veme místo něj, typuju že se bude kupovat křídlo, nejspíše pravé, protože se stále nenašlo,

Reagovat
Switchback

Ve 25 do Číny? wow ... škoda, že mu to v Chelsea moc nevyšlo ale ten gól proti Juve, to byla paráda

Reagovat
icemike

Todle je spíše Erasmus než přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tak krásně umíte prodávat

Reagovat
kvasha16

kto by to pred 5 rokmi povedal ale zas nepredbiehajme s tym Oscarom, furt su to len spekulacie

Reagovat
smazaný uživatel

to su nejake cheaty toto

Reagovat
iamek

.Edo by ho tam poslal za 15 mega

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

aj sam to potvrdil pre nejaku TV, ze na 90% je to hotove uz

Reagovat
Free_player

A já už myslel, že po losu osmifinále LM Arsenal jede tradičně na titul

Reagovat
afc

To je teda strasna tragedia prehrat 2 zapasy zo 16. A samozrejme,ze s takym muzstvom na titul sa musi ist.

Reagovat
Free_player

však nikdo o žádný tragedii nemluví

Reagovat
smazaný uživatel

Karamelky a Třešně zatím nesou

Reagovat
Swarley

co nesou?

Reagovat
smazaný uživatel

peníze

Reagovat
cristiano.K.

300. pro vítězství LFC

Reagovat
Liquid

leda proti Arsenalu, jinak

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

ale tipol by som X

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

chtelo by to

Reagovat
blaugrana

Dnes prdne Pool a Chelsea.

Reagovat
fff

Dnes karius chyti 3 goly, udrzime nulu a vyhrame 2-0.

Reagovat
blaugrana

Karius skôr púšťa, než chytá.

Reagovat
smazaný uživatel

to aj bravo skor chytal nez pustal ci?

Reagovat
fff

Pride zmena.

Reagovat
vodka

toto mi nikdy moc nešlo na rozum, proč se používá "chytit gól", když gól chytit nejde, protože to už je prostě stav, kdy je balon za čarou...

Reagovat
fff

Papuľu zavri .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

však ty tři bylony vytáhne z brány

Reagovat
blaugrana

To je asi ako keď vy v hokeji "střílite branku".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

"vstřelil branku" je to samé, jak když řekneš, že dává gól a logická chyba v tom není.

Reagovat
smazaný uživatel

nám v čr aspoň nevládnou župany

Reagovat
Swarley

ještěže su tu neni

Reagovat
smazaný uživatel

tak je tu nebo neni tu?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
blaugrana

*Župani Ale zas tam máte Babiša.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovensku máte tolik dementů, že je vyvážíte i k nám a my si je tu zvolíme do veřejných funkcí :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nam. To je len hovorove .

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

ale na OH zbierate placky..to je pre mňa fakt asi najhnusnejšie spojenie v češtine

Reagovat
Mastný Chobot

však ani nám

Reagovat
smazaný uživatel

Blues by mohli

Reagovat
kvasha16

[ZAJÍMAVOST] Posledních 58 gólů v FA Youth Cupu vstřelili za Chelsea U18 výhradně angličtí hráči. Posledním cizincem, který za Chelsea v této soutěži skóroval, byl Švéd Isak Ssewankambo ve finále ročníku 2013/2014

Reagovat
smazaný uživatel

A čo z toho? Koľko Angličanov nastupuje u vás pravidelne? Jeden.

Reagovat
kvasha16

naco sa ma pytas otazky na ktore si sam odpovedas?

Reagovat
smazaný uživatel

len zaujímavosť

Reagovat
kvasha16

zatial z toho Acko nema velky uzitok, ale na skodu to teda urcite neni

Reagovat
smazaný uživatel

to je typicky švédské jméno

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre Dusa v kanale.

Reagovat
nani92

Dušo v kanále --> Liverpoolu sa nedarí -->

Reagovat
smazaný uživatel

Zniesol by som ho tu, len ma toto jeho spravanie bavi, no ...

Reagovat
kiwwi

takze kto vsetko ste dali pasku Hazardovi vo fante?

Eden Hazard Injury: Chelsea Star to Miss Sunderland Game with Reported Knock

Reagovat
kiwwi

to malo ist pod prevko

Reagovat
nani92

nevadí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

ja ji dal Costovi, prast jak uhod.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

tak Hokaido mel s tim Bruntem pravdu tak aspon jedna asistence u Phillipse

Reagovat
Hokaido

Birthday Boy!

Reagovat
bbbauch

diky za tip, zkusil jsem ti verit a krasnejch 10bodu

Reagovat
Hokaido

A to včera hrál díky absencím levýho beka, příště už snad zase na křídle.

Reagovat
Coutinho10

dneska Migno sice tolik zakroku nemel, ale hned se to lip hralo, kdyz je jistota vzadu skvely akce a goly...radost se divat

Reagovat
cristiano.K.

0:3 venku bez Coutinha,Sturridge,Matipa a Emreho. Nicméně domácí byli hrozní.¨

Origi > Lukaku..........posledních pět zápasů pět golů

Reagovat
Svatej

COURTOIS !! Wow, díky, to bylo infarktový

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Courtois MOTM

Reagovat
spider_8

Top top top Thibo

Tenhle celý zápas byl o jediným zákroku v 93. minutě

Reagovat
Whitemedia

Předvedl ale dva top zákroky

Reagovat
spider_8

Fakt? A kdy to bylo? To jsem nějak přehlédl.

Reagovat
Whitemedia

Ta střela, kterou vyrazil nohou a byla ve druhém poločase, ale kdy přesně už nevím..

Reagovat
spider_8

Reagovat
vitasrp

Hned na začátku, cca 48. minuta.

Reagovat
Kovi81

nekdy ze zacatku, v prvni petiminutovce mam dojem

Reagovat
Miguel19

Dneska hrozně laxní a nedůrazní v koncovce, k tomu naprosto neschopní dotáhnout akce do konce.

Zachránil nás Thibo. Dokázal že je top a to špatné období na tom nic nemění.

Snad bude Hazard ok, Pedro už musí na lávku. Willian už je jasně lepší.

Reagovat
Miguel19

Nicméně bylo opět vidět, že potřebujeme top hráče do ofenzívy..

Reagovat
Snatus

Dost mě Conte zklamal tím střídáním. Doufal jsem, že v základu bude Michy a že příležitost dostane z lavičky i Zouma, škoda...

Reagovat
Whitemedia

Nemáš čekat nesmysly a nebyl bys zklamanej..

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

Reagovat
B3n

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
spider_8

Celkově už po repre pauze nejsme tak dominantní jako předtím. Ale to se dalo očekávat, tímhle stylem se to nedá válcovat moc dlouho, viz Guardiola. Naštěstí jsme nabrali takový sebevědomí, že v kombinaci s taktickou vyspělostí ty zápasy pořád vyhráváme. To je nakonec během zimy to nejdůležitější.

Reagovat
spider_8

Každopádně ještě 2 výhry z příštích 3 duelů a budeme na tom po půlce sezony stejně jako předloni. A to byl tenkrát hodně dominantní půlrok.

Reagovat
Talker

Přijde mi, že letos je PL mnohem náročnější - předloni jsme měli náskok na 5. místo 13 bodů a víceménně byl klid. Letos mi to přijde o dost náročnější i díky tomu, co proti nám nasazují soupeři, viz poslední dvě kola. Co jsem koukal, tak první čtyřka má nejvíce bodů po 16 kolech za posledních 5 let, což je celkem masakr. Oproti loňsku o 9 bodů, předloni o 4 body.

Reagovat
smazaný uživatel

jako bejt první v lize o 6 bodů po 10ti vyhranejch zápasech v řadě je docela masakr

Reagovat
smazaný uživatel

Jingle bells, jingle bells jingle all the way, Oh what fun it is to see Chelsea win away, hey!

https://twitter.com/CFCTVYT/status/809152519872147456

Reagovat
hitZor

Reagovat
kvasha16

hah

Reagovat
niflheim

Díky bohu za tři body, ztráta dvou bodů by po tom průběhu nehorázně zamrzela.

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Ani nechci přemýšlet nad tím, kde jsme mohli být bez těch trapných ztrát vyhraných zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

jenže ... to by se takhle mohl ptát každej

Reagovat
niflheim

To ano, ale více remíz po vedení v zápase asi nikdo jen tak nemá stejně.

Reagovat
Usty

To je do značný míry smůla, ale do jistý míry i prostá neschopnost.

Reagovat
niflheim

S tou neschopností naprostý souhlas. Jakoby ten druhý gól nikdy přidat nechtěli

Reagovat
Usty

Ale i to, ze často dostáváte v závěru. Je to smůla, ale zase... a Mourinhova nabubřelost tomu moc nepomáhá..

Reagovat
smazaný uživatel

tazko to len united moze mat nezasluzene prehry/straty

Reagovat
kiwwi

nie kazdy mal tak smolne postracane body jak my...aspon nie tolko

Reagovat
fff

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rssa

Reagovat
Mastný Chobot

keď dostaneš gól v 85+ a nevyhráš = smolná strata. keď dáš gól v 85+ a vyhráš = zaslúžená výhra. teda len ak si MU, samozrejme.

chcelo by to aktualizovať tú tabuľku podľa zaslúžených bodov, chcel by som vedieť, kto je druhý a tretí za MU.

Reagovat
kiwwi

ked dostanes gol v 85+ potom co hru ovladas a mal si sance na dalsie goly a supera si takmer k nicomu nepustil = smolna strata

ked das gol v 85+ potom co hru ovladas, supera tlacis a ides si pre ten gol + zasluzena vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

uz prestan

Reagovat
vodka

jistě, ale MU tak ztratilo nejvíc bodů v lize, samozřejmě, že je to problém MU, ale...

Reagovat
Swarley

další taková ztráta, to už by bylo fakt moc

Reagovat
nani92

snád si Mourinho neodpustí nejakú poznámočku, lebo táto kampaň začína naberať nechutné rozmery

Reagovat
avicii

Super toto sme poteebovali po tych zavahaniach....skoda United inak

Reagovat
kiwwi

Zlatan je BOH!!!!!! A jak tam na konci bojoval a vyhraval hlavy pomaly v obrane...u neho fakt plati vek je len cislo!

Pogbic panko

nato ze sme dnes hrali v takej trochu impovizovanej zostave tak sme hrali dost dobre, CP sme okrem golu (ktory zohrali neskutocne, klobucik) a jednej strely z dialky k nicomu nepustili a jasne sme dominovali...zasluzene vitazstvo jak na ihrisku, tak v hladisku

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodový zápas. Opět se ukázalo, jak je pro nás důležité, jak dobře zahrají krajní beci. Střídání super, už jsme začínali trochu ztrácet, ale jak přišel Winks na hřiště, dominovali jsme do konce zápasu. On je prostě super.

Eriksen > Vyvítekdo

Reagovat
kiwwi

po novom sa vola Mampicista

Reagovat
Hachim Mastour

Nie po novom.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyvítekdo je Voldemort?

Reagovat
iamek

Pogba top . Rozhodci naprosty kreten na obe strany. Silene co muze piskat PL

Reagovat
Gunner14

Co to je za výsledky todle kolo ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon jako druhý v historii PL hattrick hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Wow první? Crouch nebo Carroll ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson Ja bych tipoval Cahilla nebo Ferdinanda no...

Reagovat
Swarley

mě napadl Shearer

Reagovat
Radin

Taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
kiwwi

Duncan Ferguson v Bolton in 1997 was the first.

Reagovat
iamek

A za 13 minut :-O

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba + Zlatan <3

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koľko bodov máte z tohto kola vo fantasy?

Reagovat
Pospovič

42

Reagovat
Mastný Chobot

50, Lallanka<3 tiež mohol dopriať niečo aj Manému, do psej matere

Reagovat
Maresma

pokud dobře počítám, tak s bonusama 92

Reagovat
Mastný Chobot

ujebaný

Reagovat
Coutinho10

34 ale na vyhru v H2H to konecne stacilo

Reagovat
efjay

72

Reagovat
Free_player

70

Reagovat
j_mrazik

Já se vždycky u zápasu ManUtd divím tomu, že Rojo ten zápas dohraje. Ten musel být v minulém životě závodní sáňkař nebo fakt už nevím. Pogba je vcelku taková histerická mrdka, ne? Pořád se rozčiluje, kňourá... Rooney a on. A taky simuluje, u něj je to obzvlášť vtipný, protože se skládá jak šraňky. Celkově mi ta hra ManUtd přijde bez nějakého systému, nekouká se na to hezky. Komentátoři z televize, přes kterou jsem se koukal, pořád vychvaloval Ibru, že pořád deliveruje a přitom ta jeho série bez gólu a kdy se kopal za uši, nebyla zrovna krátká.

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Koncovka dnes hrozná, jenom jsem čekal kdy se to vymstí. Naštěstí byl Thibo proti poslední dobou dost často 1:0, nevím jak dlouho to moje nervy ještě vydrží

Reagovat
Whitemedia

Monako

Reagovat
iamek

Solidni masina. Jeste nedavno vsechn 1:0 a ted takovy golostroj

Reagovat
iamek

A jejich becko dneska vyhra 8:0

Reagovat
smazaný uživatel

aspon, ze ten Arsenal zavahal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Takže Fabregas v ideální sestavě tady na EF...

Reagovat
Whitemedia

Snad jo, společně s Thibem

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Usty

Vyhrajete zápas, ale první, co tě zajímá, je pojistit si svůj trapáckej trolling na kostku. Iacob s ownym budou hrdí!

Reagovat
smazaný uživatel

Trapacky trolling jsou ty tvoje kostky, lemple.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Svatej

Dno

Reagovat
Mastný Chobot

nižšie už sa nedá

Reagovat
Hokaido

V tomhle případě nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Do pulky sezony zbyvaji 3 zapasy a Man City bude hrat s AFC i LFC, ktere tam ma jeste Merseysidr derby. My a United naopak relativne lehky los. Do druhe pulky sezony by to za Chelsea mohlo byt dost naslapane.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledok 3:0 vyzerá jednoznačne, ale výkon vôbec nebol dobrý. Asi 10 minút po prvom góle sme odpadli a prestali hrať. Naše rozostavenie nebolo vhodne zvolené si myslím, pretože sme hrali prakticky na 3 stopérov a tým sme nechali stred poľa Hull, kde bol samotný Wanyama. Ten navyše často kazil. Alli, Kane, Sissoko a Eriksen boli odstrihnutý od obrany, pri čom tam vznikala obrovská diera bez Diera.

Všetko sa zmenilo až príchodom Winksa na CM v 2. polčase, ktorý úplne zmenil obraz hry. Síce je pravda, že Rose s Walkerom majú po asistencii a boli naši najlepší hráči, no proti Hullu hrať na troch stopérov mi prišlo príliš celkom zbytočné.

pre Hull, ktorý podal dobrý výkon. Dlhé minúty nás prehrávali a dnes určite cítili šancu na body. Alli dnes znova nevýrazný, rovnako aj Son predviedol veľké nič. Kane vyzeral vyšťavený a stratený. Wanyama v 1. polčase lacno strácal loptu, no po prestávke sa zlepšil. Najlepšia bola naša obrana, kde si to naší stopéri dávali s prstom v nose. (Aj keď boli často v presile traja na jedného)

Dnes dôležité víťazstvo, pretože naša konkurencia zabrala na plno.

Reagovat
smazaný uživatel

*odstrihnutí

Reagovat
smazaný uživatel

3 vzadu nebyl problem, naopak. Vzdyt Verts i Dier ze svych pozic vytvorili goly. Problem vidim jako tradicne ve Wanyamovi. Zase uplne zbytecnej, chodil to tam misto nej rozehravat Eriksen. Pak k nemu prisel jeste Winks a bylo to lepsi, no. Ten drevak nema v zakladu Tottenhamu co delat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, prečo ti Wanyama tak vadí. On vybojuje veľmi veľa súbojov v strede ihriska, len často kazí jednoduché prihrávky. V tom by sa mohol zlepšiť. On tam nie je od kreativity. Proti CP nám získal 2 body a jeho výkon proti City bol jednoducho úžasný.

Hull mal vpredu len Diomandeho, podľa mňa tam boli 3 hráči zbytočne, aj keď sa pri rozohrávke Alderweireld a Vertonghen presúvali na kraj.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze je k hovnu. Je drevenej, nevyzpytatelnej a vubec nesedi do hry s zadnnym hracem vsude okolo. Pozicne je vecne v prdeli, takze se na nej ani stoperi ani krajni beci nemuzou spolehnout. Kdyz dostane mic, kopne ho dozadu a bezi se schovat nekam dopredu, aby se k nemu nahodou nevratil. Sem tam, kdyz se priplete do nejakyho souboje, tak ho vetsinou vyhraje, ale to nestoji za vsechny ty posrane jednoduche nahravky. S nim je to proste navrat nekam do dob Sherwooda, kdy kazdy hral sam na sebe. To prece v obrane nejde.

U nas to neni o tom, ze je tam o obrance vic. Je to o tom, ze tam mame o jednoho "extra deep lying playmakera" vic. A takhle mame daleko lepsi rozehravku, je to daleko vic podobne minulemu roku, nez kdyz proste jenom vymenis Diera za Wanyamu. A krajni beci muzou hrat odvaznejc.

Dneska z utoku s vyjimkou Eriksena a trochu Alliho nikdo nezahral a cele nam to vyhrala ta (na papire) obranna petka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dnes sme tam mali 3 stopérov. Sme hrali iný systém, čo potvrdil aj Pochettino v interview po zápase. V minulej sezóne sme hrali klasicky tak, že Dier a Dembele boli DM v 4-2-3-1, ale pri rozohrávke sa Dier zasunul medzi stopérov, ktorí dostali priestor presunúť sa na pozície krajných bekov. Tým následne vznikol priestor pre Rosea s Walkerom podporiť útok..

Ale bez lopty sme mali o jedného hráča v strede viac, keďže Dier bol znova na DM. To je náš klasický systém. Dnes to tak nefungovalo a v strede poľa sme boli v početnej nevýhode. Osobne som tiež za to, aby sa Dier vrátil na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak o tom mluvim. Walker, Toby, Verts, Rose - Dier, Dembele X Walker, Dier, Toby, Verts, Rose - Wanyama. Prvni funguje, druhe ne uplne, protoze Wanyama nezvlada svou pozici. Kante to v Chelsea ve velice podobnem systemu (tomu druhemu) zvlada.

Wanyama muze hrat borice v Southamptonu, kde budto nejsou pozadavky, aby kontrolovali hru, nebo ma vedle sebe na double pivotu nekoho, kdo bude rozehravat za nej, ale ja zpatky do tech dob nechci, pac to je pro nas proste krok zpet.

Reagovat
smazaný uživatel

V tej druhej ale chýba hráč ako Dembele, v čom spočíva hlavný problém, prečo ten systém tak nefunguje. Wanyama na to sám nestačí a ani zďaleka nesupluje Dembeleho rolu. Súhlasím, že Wanyama nemá tak dobrú rozohrávku ako Dier. Každý jeden ale ponúka niečo iné, len to treba správne namiešať.

Reagovat
smazaný uživatel

Co na Wanyama lepsi oproti Dierovi? V souboji tech dvou by ho sice asi odstavil, pac o trochu silnejsi bude, ale ne ze by Dier nebyl i tak silnejsi nez 90% hracu v lize a 99% hracu celkove.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to len subjektívne, ale príde mi na tom lepšie kondične, dynamicky aj rýchlostne. V súbojoch 1na1 sú na tom obidvaja skvele. Dier je lepší pozične a technicky. Wanyama je vraj silná osobnosť, líder v tíme. Navyše prestal zbierať aj žlté karty. Má ich ešte len 4 a to je skoro nový rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidra si rozhodne nepredstavuju tak, ze se bude zbavovat zodpovednosti v rozehravce, jako to dela Wanyama. A naopak, zrovna Dier mi prijde dost jako lidr, kterej je na sebe schopnej vzit odpovednost.

Reagovat
Whitemedia

Antonio Conte (16 games) is the quickest ever manager to reach 40pts with Chelsea.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

pomaly ďalej zájdeš

Reagovat
smazaný uživatel

rýchlejšie tam budeš skôr

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pospovič

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

masturbacie pokracuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
stiflerovamama

Lallana najlepsi Anglicky hrac sucastnosti.

Reagovat
kiwwi

to je samozrejme stale Carrick, ale ked to beries len na reprezentantov, tak momentalne by sa s tym asi aj dalo suhlasit

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gif na tretí gól?

Reagovat
Maresma

https://twitter.com/lfcgif/status/809145272697757697

Tady máš teda gif, když ti nestačil vine.

Reagovat
smazaný uživatel

Marek, ďakujem

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

#MUFC with Michael Carrick starting this season:

P 11

W 9

L 0

Goals scored: 26

Goals against: 8

The key man?

Reagovat
kiwwi

co je to za recnicku otazku na konci?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

podobny dal dnes aj Hennessey ale tento Davidol bol este o nieco lepsi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

parada

neviem ci je to moj subjektivny pocit, ale zda sa mi ze tuto sezonu pada brutalne vela peknych golov a takisto aj brankarskych zakrokov

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevim ktery z tech zakroku je lepsi. Oba mega pecka.

Reagovat
hitZor

Za mě asi DDG, ten to vytáhl špičkama prstů, zatímco Tibo tam měl celou dlaň, ale i tak paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

City proti Arsenalu bez Gundogana, Aguera i Fernandinha.. nepotěší

Reagovat
off-olda

Tak si Zabaleta střihne DM no..

Reagovat
Mimalu

BREAKING: Pep Guardiola says Manchester City midfielder Ilkay Gundogan has suffered suspected knee ligament damage. #SSNHQ

kolena jsou zlo, s takovou moc dlouhou kariéru mít nebude

Reagovat
SpecialOne

Kupovali ho jako skleněného, nemůžou se divit.

Reagovat
kiwwi

inac nechapem jak funguju tie rozpisy PL...jak je mozne ze Arsenal ktory hral zapas tohto kola ako prvy, bude hrat nasledujuce kolo zapas ako posledny a Chelsea presne naopak

Reagovat
Maresma

Na to se bohužel ohled asi moc nebere. To že na přelomu roku máme pauzu mezi zápasama míň jak 48 hodin je naprostá demence.

Reagovat
kiwwi

tak v klasickych vikendovych zapasoch sa to neriesi, ale tu mi to pride ako blbost...hrat v stredu vecer a potom hned v sobotu naobed a druhy tim hra v utorok vecer a potom v nedelu podvecer...to je viac o 2 dni a 4 hodiny na pripravu

Reagovat
hitZor

Měli byste být rádi, už tak to máme dost jednoduché, když nehrajem poháry

Reagovat
smazaný uživatel

A kto za to môže? Mourinho

Reagovat
Vrana17
Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan To bylo zakončení

Reagovat
Ligter

jinak asi se moc často nestává, aby nepadla v zápase žlutá karta; nemá někdo statistiku, kdy se to tak mohlo stát naposledy?

Reagovat
Maresma

v sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

KDE JE FANTOMAS?

Reagovat
kiwwi

http://i.imgur.com/pmSgFFR.jpg

Jonathan Walters with an unconventional way of controlling the ball

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Rojo jak se ještě vzteká, že dostal žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan parádní zakončení...

Ale dva otazníky? Ruka u prvního gólu a loket na Cabayeho? Jak to vypadalo z opakovačky tyhle akce?

Reagovat
Busby babes

ja jsem si ted jen proklikal zapas a ta ruka u golu... asi se to dalo piskat.

ale kontroverznejsi mi teda prisel ten Rojo, pak Mata v offsidu pred golem, a chvili predtim jasna ruka obrance CP. Ale co ctu na twitteru, tak ten rozhodci byl proste bidnej na obe strany (do toho, pro koho vic se poustet nechci. )

Reagovat
smazaný uživatel

Gol Maty famozni akce. Rozhodci byl bidnej celkove no, nema cenu se poustet do toho, kterej tym mel vetsi stesti.. piskal hrozne na obe strany :)

Reagovat
BrainBlender

No rozhodčí si fakt vybiral co piskne. utd uprel vícemene penaltu, kdy po rohu spadl mic na natazenou ruku snad Ledlyho. Pak pisknul offside pri golu Maty, kterej pravdepodobne mel platit. Nadruhou stranu Rojo skocil do Zahy obouma nohama, ale jen ho strejchl - zluta (mohla byt asi i ruda). Z tech velkejch veci to je asi vsechno. Ale pak tam bylo hodne souboju na žlutou, ktery první polocas pustil a druhy daval zluty jak na bezicim pase. PRehodil nekolik vykopu/rohu. Nedal zlutou za simulaci Cabayeho, Pogby atd.

Reagovat
BrainBlender

No a zapomnel jsem na Zlatanuv loket. Mimo mic mu nesikovne dal loktem do obliceje, kdyz si delal prostor. Klidne mohla byt ruda.

Reagovat
BrainBlender

A do tretice Pogbuv gol vypadal jako offside

Reagovat
Busby babes

pokud byl, tak par centimetrovej. za a to imho rozhodci nemuze ani videt a za b bych tohle stejne poustel.

Reagovat
Swarley

ten loket opakovali jen jednou a to ještě z takového blbého záběru, kde to moc vidět nebylo...nevim jestli je někde nějakej lepší záběr...

Reagovat
TopinB

OT:

Rogue One skvělý, lepší než Force Awakens. Hodně silné nerdgasmy

Reagovat
smazaný uživatel

To rád slyšim. Toho Force Awakens je věčná škoda, filmařina je to skvělá, jen ten příběh zabíjí úplně všechno.

Reagovat
EXoRcIsT

Force Awakens je dobra pre tych co nikdy nevideli Star Wars ale ked si uz videl predchodzie diely hned cloveka napadne ze to je vlastne Episoda IV

Reagovat
mul

Reagovat
minoLFC

Force Awakens má úplne trapného záporaka šupaka(aj Rick Moranis v Spaceballs budil väčší repšekt ) a celkovo o ničom temnú stranu. K tomu nesympatický hlavných hrdinov a aaj na Star wars nerealistickú supergirl....

Reagovat
Busby babes

tak pribeh i tady asi nebude uplne to nejlepsi, ale me to bavilo, libilo se mi to. U pribehu... no kdyz clovek vi dopredu, jak to dopadne, tak to je asi tezke, ale i tak to myslim zvladli slusne. Jako fanousek jsem rad za kazdej SW film. A navic tady dostanes nasranyho Vadera.

Reagovat
TopinB

Byl to takový soft reboot no, mě se to líbilo

Reagovat
r.mrazik

Na moviezone to docela ztrhali...

Reagovat
iamek

A pravem.

Reagovat
r.mrazik

fakt? podle diskuze to je opet dost roztristeny...nekomu se to libi hodne,nekomu nic moc...rozhodne vlastni nazor

Reagovat
iamek

Byl jsem na pulnocce a proste to bylo takove nemastne neslane. Krasne se na to koukalo, dobra akce, uteklo to jako voda a to jsem byl unaveny jako prase. Proste cely film krasne rychle utece, ale vychazis z kina a uz si na to ani nevzpomenes. Nove postavy jsou spatne, nicim nezaujmou. Nejlepsi Darth Vader. Pokud budou solit SW kazdy rok, tak tu znacku znici uplne, ale Disney chapu. Koupila to za 4 miliardy ( asi ? ) na urcitou dobu a behem toho chcou co nejvice vytriskat. Behem filmu jsem si rikal, ze to beru jako Rychle a zbesile. Totalni ptakovina u ktere vypnu a stejne pak tomu naparim vysoke hodnoceni, protoze v posledni dobe je problem, aby me film necim zaujmul. Tak jsem rad aspon za nejake silenosti jako letajici Diesel a tak

Reagovat
Busby babes

tak je to spis takova oddechovka, ale me to teda vubec nevadilo. Taky jsem sel po praci a celkem ztrhanej, a na dve hodky jsem si na unavu ani nevzpomnel. Ma to tempo, nektere postavy mi i byli sympaticke, zaporad imho daleko lepsi jak v E7 a Vader sice chvili ale pecka. Az mi bylo tech ostatnich lito, to proste nebyl ferovej souboj.

Reagovat
TopinB

Reagovat
iamek

Ale rezie tam je top. Edwards bohuzel do scenare nemohl vubec zasahovat. Disney si ho najalo jen na rezii. U Godzilly mel nejake slovoke scenari a slo to videt. Ta pocta starym Godzilla filmum byla dokonala. Skoda, ze to tak malo lidi pochopilo.

Reagovat
r.mrazik

tak godzilla byla skoro artova...haha...

disney to koupil za 4 miliardy dolaru i s Indym ze jo?

jinak skoda...v recenzi psali,ze ani rezijne to neni tak zvladnuty,protoze ty postavy tam nemaji poradny a vysvetlitelny vyvoj...a to je na nem...

ale tezko rict...chytryho z recenze delat nebudu...musim to videt sam...

Reagovat
iamek

Presne. Zajit a udelat si nazor sam.

Jo bylo to kolem 4 miliard. Maji prava na vsechno ze sveta Star Wars ( serial, filmy, atrakce v parcich, suvenyry atd ), Plus Indy + young indy. A to same co u Star Wars. Suvenyry atd. Dal tam bylo v baliku trikove a zvukove studio. A nejaka firma na tvorbu webovek. Mistrovsky tah od Disney. To same u Marvelu ( 4 miliardy ) a Pixaru ( 7,5 miliardy ). Trzby maji masivni ( zustava jim cca pulka. Nekdy mene ), ale nejvetsi vyvar je ze suvenyru.

Reagovat
r.mrazik

slusny...nakonec to Lucas prodal za dost levno

Reagovat
iamek

On to udelal chytre. Chtel pulku v akciich a pulku v hotovosti. Ma 37 milionu akcii a patri mezi nejvetsi akcionare. Jen behem prvnich tydnu sla hodnota o 10% nahoru :-) . A to byl rok 2013. A od toho roku sli akcie nahoru o cca 50%. Od roku 2012 to dela 100% :-)

Reagovat
r.mrazik

husty...jsem myslel,ze to prodal cely...o tech akciich jsem nemel tucha...

no...na duchod setrit nemusi

Reagovat
Busby babes

tak on ani predtim nebyl uplne chudak...

Reagovat
minoLFC

ten už je dávno v dôchodku

Reagovat
minoLFC

Godzilla bola staršna rpíbehovo shit a celý film bolo hovne vidieť, keď sa už konečne objavila tak som musel ostriť

Reagovat
iamek

To byl ucel, ze nesla videt. Jina Edwards to takhle mel i u sveho predchoziho filmu.

Reagovat
minoLFC

No premňa Godzilla bola vždy shit hlavne teda japonske, bavila ma len Emmerichova kvôli humoru a Renovi.

Reagovat
iamek

Vec nazoru :-) . Edwards se aspon drzel tradice a komiksu.

Reagovat
TopinB

Tucet špinavců ve vesmíru. Ty čtyři hvězdičky z pěti, co jsou vidět všude jsou vcelku férové, mě se ty postavy líbily, příběh taky, akce skvělá.

Já jsem teda věčně pro-impérium, ale tohle bylo první star wars cokoliv, kde se mi rebelové líbili.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo musí Wengera mimoriadne mrzieť

Reagovat
Liquid

a co teprve příští kolo když bouchne na Citizens a už bude zase 4. a bod za prdelí bude mít rivala z Tottenhamu a 4 body 6.United

Reagovat
smazaný uživatel

Tu sa nenosí písať predikcie. Vysmejú ťa tu, prípadne ti sem napostujú citróny.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

U DDG normálka

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, s takou deravou obranou mu ani nič iné nezostáva chudákovi.

Reagovat
Busby babes

jj, derava obrana, ktera nuti soupere strilet z dalky...

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, jak letos, ale několik sezón předtim měl prostoru k tréninku víc než dost

Reagovat
icka

a Fabre tam zas hned breci...to je ta skola z Barcy asi nebo ja nevim

Reagovat
kvasha16

600. pre sucasnu tabulku aj na konci sezony

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Steven666

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

http://www.jetpunk.com/quizzes/countries-of-premier-league-players

škoda, že to není delší, bylo by to těžší, každopádně 100 %

Reagovat
kiwwi

2 som nedal 63 a 60

ale az na konci som si vsimol ze je to all time, inac by som ich skusil

Reagovat
r.mrazik

100 procent

Reagovat
pepinho2

taky 100%, ale teda ještě asi minutu před koncem mi jich chybělo asi 5 a nevěděl jsem, nakonec jsem to stihl asi s 10 sekundovou rezervou

Reagovat
andrew96

100 %, 1:14 do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Taky 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilii a Argentinu jsem si uvedomil ale az nakonci

Reagovat
smazaný uživatel

Ups sorry

Reagovat
avicii

vsetky

Reagovat
kvasha16

norsko a severne irsko ( ) som neuhadol

Reagovat
kiwwi

mohol si este napisat zvysne ktore si uhadol, aby sa ostatni nemuseli trapit

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kvasha16

omg, sorac

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokial to necitaju odspodu tak aj ich hlupost, ze si citaju reakcie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
tony223

100 % 1:57 do konce

Reagovat
smazaný uživatel

65 som nedal a pritom tak jasne nechapem preco ma to nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

63 a 60 mi chybělo.

Reagovat
patas92

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

dost jednoduché tedy, čekal jsem pár chytáků

Reagovat
vodka
Reagovat
vodka

tak beru zpět, je to neaktuální jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

ale dobrá stránka tam nahoře, už tu půl hodiny dělám všelijaké kvízové blbosti

Reagovat
patas92

http://www.sporcle.com/games/skuban/team-by-graph

Toto je zajímavé, dal jsem 9. Ty, co loni hráli PL jdou, ty další už docela tipovačka

Reagovat
andrew96

13/16, ale už je to jiná sranda

Reagovat
vodka

no, 14/16, nedal sem tým, co se ohřál v PL jednu sezonu a jeden, který sestoupil v 2002 do champu a už se z tama nevyhrabal.

Reagovat
Bayern +

Chýbali mi iba Švédi a ešte asi minúta času zostávala

Reagovat
Free_player

COYS

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

teda, ale kdo by to byl před sezonou řekl, že nejstabilnější stoperská dvojice u nás bude Jones - Rojo

Reagovat
kiwwi

vyzera to tak, ze mame 4 super stoperov akurat vsetci styria su lazari a je len otazka kto z nich bude najzdravsi aby hral

Reagovat
iamek

Jak vypada ten Bailly? Nejake info?

Reagovat
kiwwi

zatial nic, ale Jose potvrdil, ze sa jedna o druhe koleno, nie o to, s ktorym marodoval teraz

Reagovat
iamek

A Shaw? Je zraneny?

Reagovat
Busby babes

jj, byl. ted uz by se snad mel pomalu vracet.

Reagovat
Steven666

proti Crystal Palace by som Liuza dal na lavičku, posledné 2 zápasy tam mal zaváhania, to zranenie ho limituje.

Reagovat
hitZor

Pořád lepší Luiz, který udělá pár chybek, než Terry, kterému ten systém moc asi nesedne nebo Zouma, který PL nehrál strašně dlouho a je totálně nerozehraný.

Reagovat
Steven666

no stále sa to zranenie môže zhoršiť a môžeme oňho príjsť na dlhšiu dobu a to snáď nikto nechce....

Reagovat
havrys99

Jon Moss včera výbornej výkon

Reagovat
PP

Zcela zbytečné kolo..

Reagovat
Busby babes

ani ne, Arsenal prohral.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

sviňáci..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Co vas trapit ale nemusi

Reagovat
Busby babes

myslis?

Reagovat
J0EL

Samozrejme.

Reagovat
Busby babes

treba dneska ztratite znova a pak na vas budem ztracet zase o neco min.

Reagovat
J0EL

Pred nami neskoncite, to uz je posledne roky tradicia

Reagovat
Busby babes

kdyz to me tak nejak ani nezajima, pokud neskoncime prvni, tak je fuk, jestli jsme nebo nejsme pred vama. No a pokud nevyhrajete, tak to taky bude dodrzeni tradice poslednich kolika uz, 10 let?

Reagovat
J0EL

Napriek vasmu rozhadzovaniu penazi nechutnym (ropackym) sposobom sme za podledne roky uspesnejsi klub ako vy. A som presvedceny, ze v blizkej dobe sa to nezmeni. A o to tu ide.

Reagovat
Busby babes

no hele, vy jste taky utraceli hodne slusne a nemyslim, ze je smysluplna debata: nasich 90 mega je ok, vasich 150 uz ne.

A za posledni roky, to chces pocitat vlastne kolik let? Poslednich 5 treba? 1 titul, jeden FA cup vs 2 FA cupy.

3? vase 2 FA cupy vs nas 1. Tak to gratuluju, jste uspesnejsi, ale ze by to byl nejakej trhak nebo byste byli o hodne uspesnejsi... no nevim.

Reagovat
J0EL

Vasich 90 mega? To ako ste kupili len polovicu z Pogby? A nasich 150? Ty si troll alebo mas problem s matikou? Nesedi ti to chlapce. A pocitam posledne 3 roky od skoncenia SAF ery samozrejme.

Reagovat
Busby babes

omg, to bylo samozrejme z vaseho pohledu. Letos jste utratilli cca 90 ne? my tusim ze 150-170... Me proste prijde uz uplne fuk jestli je to 100 nebo 150. v takovej moment utraci oba strasny prachy.

Reagovat
Busby babes

no od odchodu SAFa mate o jeden FA cup vic. to je teda obri rozdil. a dve ctvrtfinale LM.

Reagovat
J0EL

A 2 Community a 3 sezony umiestnenie pred vami a pravidelnu ucast v osemfinale LM...

Reagovat
Busby babes

jsem vam dokonce jedno kolo v LM pridal... a stejne to nepovazuju za uspech.

Proste jak rikal Bill Shankly: "If you are first you are first. If you are second you are nothing."

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Nemohl náhodou Rojo zase dostat červenou? Za ten skluz oběma nohama do Zahy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tu myslím, že ho netrafil, a ak hej, tak minimálne.

Reagovat
Busby babes

ono nemusi dojit ke kontatku aby to byl faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď práve preto to bola iba žltá

Reagovat
Busby babes

no ja si myslim, ze to mela byt cervena, myslel jsem to tak, ze to, jestli ho trefil nebo ne, imho v tomhle pripade vubec nehraje roli.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa myslíme to isté, len sme to inak napísali. Za náznak takéhoto faulu by mu červenú ukázať zrejme nemohol, nie?

Reagovat
Busby babes

klidne muze. nebezpecna hra a nazdar. aspon myslim, ze tak je to to pravidlo.

viz kdysi: https://www.youtube.com/watch?v=mrgFYnaw9d0

Reagovat
smazaný uživatel

Wau, tak tom som teda nejako nepostrehol. Vždy som mal zato, že za náznak faulu je iba žltá. Tak díky.

Reagovat
Busby babes

no on ten Kompany byl nejak chvili po tom Eduardovi nebo nejakem podobnem faulu. Takze tenkrat FA vyhlasila, ze to bude prisne trestat. vydrzeli jim to asi mesic.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně tak s těma shlukama okolo rozhodčích

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

nemohl. Mel.

Reagovat
CubONE

Uz druhu mal dostat.

Reagovat
Tolstobik

jo, hrozna spina...a jak se jeste rozciloval ze zlute zmrd jeden....

Reagovat
fenixLFC

mal

Reagovat
didosh

OT:Je na netu hokej našich s Finskem?

Reagovat
penepi

http://www.eurofotbal.cz/clanky/van-persie-chce-byt-kralem-premier-league-v-sipkach-74262/

Dnes nám začínajú MS v šípkach. Budeme len radi, keď sa pripojíš do diskusie. Nezáleží, či si pravidelný a dlhoročný divák, alebo len "nováčik" - možno práve toto je ideálna príležitosť dať šancu novému športu.

Reagovat
minoLFC

športu

Reagovat
penepi

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele