16. kolo
14.12.2016 21:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Hull City 3:0

Tottenham šel v zápase s Hull City do vedení už ve čtrnácté minutě. Danny Rose si na levé straně skvěle naběhl na dlouhý balon do vápna, v šestnáctce se bleskurychle zorientoval a předložil míč přímo na penaltový puntík, kde už čekal připravený Christian Eriksen. Dánský středopolař měl pak již poměrně jednoduchou práci a suverénní střelou do pravého horního rohu Marshallovy brány nedal gólmanu hostí nejmenší šanci. Spurs tak vedli 1:0 a mířili za ziskem tří bodů, jenž od nich každý příznivec domácího celku na White Hart Lane očekával.

Ve třicáté třetí minutě se do velmi slušné šanci na srovnání skóre dostal Livermore, když obdržel solidní přihrávku do vápna a jal se vystřelit. S jehou k tyči mířící ranou si ovšem francouzský gólman ve službách Spurs Hugo Lloris poradil a nadále tak držel svému týmu jednobrankové vedení.

O čtyři minuty později mohl náskok Kohoutů navýšit Dele Alli. Proti jeho pokusu se však výtečně vytáhl brankář Marshall a dvoubrankové vedení domácích v tuto chvíli nepřipustil. To však platilo jen do šedesáté třetí minuty. Tehdy Walker posunul míč do vápna na Eriksena a dánský záložník se ani podruhé dnes ve vyložené šanci nemýlil.

Definitivně o výhře domácích rozhodl třetí gól, jenž přišel o dalších deset minut později. A znovu na něm měl svůj podíl dánský šikula. Tentokrát Eriksen rozehrával přímý kop, s nímž si ještě Marshall poradil, ale následná dorážka do prázdné brány, jenž si připsal Victor Wanyama, už byla nad možnosti brankáře Hullu.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vyzerá to tak, že sa Dembele proti United zranil. Son a Alli sú úplne mimo a nechal by ich na lavičke.

Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Winks - Sissoko, Eriksen, N´Koudou - Kane

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele