16. kolo
14.12.2016 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stoke City - Southampton FC 0:0

Na Britannia Stadium si ve středu večer fanoušci mnoho zábavy neužili. Utkání, které nabídlo jen minimum vyložených šancí, tak nakonec očekávaně dospělo k bezbrankové remíze.

První vážnější akci měli na svědomí domácí, konkrétně pak Joe Allen, který se uvnitř pokutového území odhodlal ke střele, jenže na Forstera si nepřišel. Hosté kontrovali přízemní střelou Redmonda z hranice pokutového území, ta však postrádala jak razanci, tak větší přesnost, a tak s ní Grant neměl vůbec žádné potíže.

Ve 23. minutě svůj tým doslova a do písmene potopil Arnautovič. Ten si v nic neřešícím souboji u postranní čáry pořádně vyšlápl na Boufala a zcela zaslouženě obdržel rovnou červenou kartu. Hosté si však s početní výhodou nebyli schopni efektivně poradit a do konce poločasu si nevypracovali žádnou pořádnou příležitost.

Po pauze se hra Southamptonu přece jenom zlepšila a nadějných momentů začalo přibývat. Nejprve Granta protáhl přízemní střelou Redmond, po rohovém kopu po hlavičce stejného hráče musel až na brankové čáře zasahovat domácí Pieters. O chvíli později se utěšenou střelou ze střední vzdálenosti prezentoval Bertrand, strážce domácí svatyně však byl opět pozorný.

A když se po rohovém kopu neujala ani střela Warda - Prowse, bylo jasné, že o body se budou muset oba celky podělit.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

za 4 kila gut

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele