Premier League - souhrn 15. kola

05.12.2015, 15:39, aktualizováno 07.12.2015, 22:51
Komentáře a souhrny
Newcastle porazil Liverpool a vyhoupl se ze sestupového pásma. Leicester vyhrál na hřišti Swansea a posunul se do čela. Na druhé místo se po vítězství nad Sunderlandem posunul Arsenal, Watford porazil Norwich. Na hřištích West Bromu, Southamptonu a Manchesteru United se hrálo nerozhodně. Stoke si po obědě poradilo s Manchesterem City, další šok zažila Chelsea...

Everton FC - Crystal Palace 1:1

07.12.2015 21:00

Góly: 81. Romelu Lukaku - 76. Scott Dann

Pondělní dohrávka 15. kola Premier League byla poměrně atraktivní, byť nabídla jenom dvě branky. V závěrečné čtvrthodině se o ně postaral Scott Dann a Romelu Lukaku, kteří stanovili výsledek zápasu Everton - Crystal Palace na konečných 1:1.

Everton měl před zápasem skvostnou střeleckou formu a brousil si zuby na její zužitkování; naopak fotbalisté Crystal Palace se těšili, že navážou na nevídanou venkovní statistiku, kterou pod Alanem Pardewem nabrali. Není tak překvapivé, že zápas nakonec skončil nerozhodně.

Největší show spustily týmy až po změně stran, v prvním dějství zahrozili domácí i hosté vlastně jen jedinkrát - pokud nepočítáme zajímavé pokusy Barkleyho či Koného, které měly slušnou trajektorii, ale nemířily mezi tři tyče.

Po čtvrthodině hry mohl otevřít skóre Connor Wickham, kůži však Evertonu zachránil skvěle poziční Tim Howard. Pět minut nato chybělo ještě méně Romelovi Lukakuovi, jenž rozezvonil tyč za zády Wayna Hennesseyho, načež balón při cestě do bezpeří div netrefil i protější brankovou konstrukci.

Ve druhém poločase už to bylo o něčem jiném. Abych byl spravedlivý, více ze hry měl jednoznačně Everton a hosté se většinu času jen bránili. Přesto šli do vedení, ale o tom až za chvíli. Barkleyho pokus mířil po Koného pasu těsně vedle, ale když Ross Barkley pro změnu centroval, jeden z bránících hráčů Eagles si jeho míč prodloužil na břevno.

Zatraceně blízko vedení byli Toffees i v šestašedesáté minutě, kdy se Lukaku dostal s míčem až před vápno Crystal Palace, i s pomocí Cabayeho teče dostal míč ke Cleverleymu, jenž předvedl něco, při čem spoluhráči pobaveně zvolávají "životní!" - vše překazil fenomenální zákrok Wayna Hennesseyho, který se jen těžko nebude vyjímat v týdenním souhrnu.

Jenže čtvrt hodiny před koncem hosté překvapivě udeřili. Wickhamův brejk zakončený Puncheonem ještě Howard vyrazil na roh, jenže ten rozehrál právě Puncheon a Scott Dann hlavou zatloukl míč do branky - 0:1.

Everton dlouho neotálel a už za dvě minuty nádherně zakončoval Romelu Lukaku, který trefil břevno. Belgičan je poslední týdny při chuti, od Eurofotbalu si vysloužil označení Hráč listopadu, a svou důvěru splatil i tentokrát. Centr aktivního Deulofeua lehce tečoval Barry a Lukaku svým šestým gólem v posledních pěti utkáních vyrovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Liverpool FC 2:0

06.12.2015 17:00

Góly: 69. Martin Škrtel (vl.), 90+3. Georginio Wijnaldum

Newcastle United na vlastním stadionu překvapivě porazil rozjetý Liverpool 2:0. Diváci v St. Jame’s Parku se dnes sice příliš nebavili, jelikož k vidění byly pouhé dvě střely na bránu, nakonec však většina z nich díky výsledku odcházela domů spokojena. Hlavní postavou nedělního klání byl Georginio Wijnaldum, jenž se přičinil o oba góly.

Svěřenci Jürgena Kloppa dnes oproti posledním zápasům působili jako vyměnění a německý kouč si po nemastném, neslaném výkonu připisuje na své konto druhou porážku na lavičce The Reds. Naopak Magpies po dvou vysokých prohrách překvapili a udrželi se v kontaktu s Bournemouthem, Norwichem, Swansea i Chelsea.

Žádný atraktivní fotbal se dnes nehrál, a tak se fanoušci museli spokojit s příležitostmi po standardních situacích. Po rohovém kopu Alberta Morena se míč od Allena odrazil až Bentekemu, ten však v nadějné pozici přestřelil. Podobná situace se opakovala i druhé straně, kdy nad břevno zamířil hlavou Chancel Mbemba.

Klíčový moment utkání nastal v 69. minutě. Dlouhý pas Sissoka v šestnáctce převzal Georginio Wijnaldum, dokázal se proháčkovat až do zakončení a jeho střílený centr si do vlastní sítě srazil Martin Škrtěl. Liverpoolu se podařilo dostat míč do sítě o deset minut později, ovšem pomezní rozhodčí nesprávně zamával ofsajd a sudí Marriner tak Morenovu trefu neuznal.

Ačkoliv Jürgen Klopp poslal na trávník postupně Lallanu, Origiho i Sturridge, žádnou vyloženou šanci si hosté nevypracovali. Newcastle navíc v nastaveném času přidal z protiútoku pojišťující branku, když Sissoko krásnou průnikovou přihrávkou oslovil Wijnalduma a nizozemský záložník chladnokrevně přehodil vyběhnuvšího Mignoleta.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - AFC Bournemouth 0:1

05.12.2015 18:30

Góly: 82. Glenn Murray

Tohle už je moc i pro otrlé fanoušky Chelsea. Svěřenci Josého Mourinha jsou v ofenzivě absolutně bídní, v posledních čtyřech zápasech vstřelili jen jeden gól a dnes se jim tato nemohoucnost stala opět osudnou. Doma totiž nestačila ani na Bournemouth, který na Stamford Bridge zvítězil 1:0 gólem Glena Murrayho. Dostal se díky tomu ze sestupového pásma, zatímco Chelsea je pořád čtrnáctá.

Jen tak pro zajímavost - Londýňané získali v 15 zápasech Premier League přesně 15 bodů a vězte, že tento zisk ještě nikdy v novodobé historii soutěže nestačil žádnému týmu na lepší než osmé místo. No a José Mourinho před letošní sezónou prohrál na Stamford Bridge jeden jediný zápas z 98 (!) - letos jich z osmi klání prohrál šokující čtyři.

Obhájci titulu se tak reálně vzdaluje boj byť o "pouhou" velkou čtyřku, na kterou si ještě včera většina fanoušků Chelsea brousila zuby. Což ostatně nelze považovat za úplnou naivitu, vždyť kdyby Blues proti Bournemouthu stoprocentně zabodovali, ztráceli by na pátý Tottenham, popř. Liverpool po nedělním utkání - tedy potenciálně největší protivník - už "jen" 8 bodů.

Takhle je tato ztráta dvojciferného ražení, navíc - a co je mnohem horší - inkasovalo absolutní knockout i již tak dost pošramocené sebevědomí Londýňanů. Vždyť čím už si můžou být příznivci obhájce titulu jistí, když i v domácím utkání na kdysi nedobytném Stamford Bridge může vyhrát celek, jenž působí v Premier League půl roku i s cestou...

Pro Bournemouth je logicky tato šokující výhra naprosto obří vzpruhou v doposud rozpačitém boji o přežití. Na výhru čekali Cherries dva a půl měsíce, stejně tak na čisté konto. Tento tříbodový zisk by pro partu Eddieho Howea bez nadsázky mohl být přelomovým v konečném účtování celé premiérové sezóny. Navázali jím totiž i na dvě vitální a gólově pestré remízy se Swansea a Evertonem.

Třetí zápas Bournemouthu bez porážky v řadě se začal rýsovat poměrně překvapivě - ještě nebyla odehrána ani čtvrthodina a Thibaut Courtois musel vytáhnout dva výtečné zákroky proti střelám Stanislase a Kinga. Chelsea v prvním dějství scházela rychlost, přesnost a bohužel i viditelný zápal. Probrala se až před těsně před přestávkou, kdy Boruce ohrozili Hazard, Pedro a ve velké šanci i Oscar.

Po obrátce už to bylo o něco lepší, Chelsea zlepšila pohyb a Cherries poměrně jasně přehrávala. Nováček však srdnatě bránil a do žádných velkých příležitostí favorita nepouštěl. Jedinou výjimkou byla situace z čtyřiapadesáté minuty, kdy po Willianově centru mohl hlavou sklepnout míč do prázdné branky Matić, ale tečovaný centr jej překvapil.

Naopak defenziva Chelsea absolutně selhala ve dvaaosmdesáté minutě. Rohový kop Stanislase nedokázal odvrátit Courtois, před Cookem zase nezvládl míč zablokovat Ivanović, no a Glenn Murray stál na zadní tyči úplně sám. Druhou otázkou je, zda nebyl anglický útočník v postavení mimo hru - jeh pozice byla přinejmenším hraniční.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Sunderland AFC 3:1

05.12.2015 16:00

Góly: 33. Joel Campbell, 63. Olivier Giroud, 90. Aaron Ramsey - 45. Olivier Giroud (vl.)

Pozoruhodné odpoledne má za sebou Olivier Giroud. Ten nejprve připravil svůj tým o vedení vlastním gólem, aby posléze na opačném konci hřiště rozhodoval o třech bodech pro favorizovaný Arsenal. Ten se nicméně celkem pochopitelně trápil; jeho marodka ostatně nezadržitelně bobtná, a tak dnes Wenger proti živelnému Sunderlandu postavil rovnou šest obránců (Chamberse na pravé křídlo)...

Pro Arsenal bude v tuhle chvíli patrně ze všeho nejdůležitější, že dal zapomenout na bídný listopad a znovu si připsal na konto tři body. Že se Kanonýrům po většinu času vůbec nedařilo prolomit pevné sunderlandské 4-5-1 bude momentálně pro leckterého fanouška vedlejší.

Black Cats každopádně na Emirates Stadium pouze nebetonovali, to vůbec. Naopak, po čtyřech minutách Watmore nachytal celou obrannou linii Arsenalu na švestkách a Borini určitě měl skórovat. Za dalších pár okamžiků tentýž italský forvard znovu ztroskotal na Čechovi.

V dresu Arsenalu se o něco pokoušel především Mesut Özil, jehož však několikrát zradil pohyb spoluhráčů I jeho vlastní provedení. Přesto si německý playmaker brzy obligátní asistenci (už devátou ve 13 startech) připsal, když ve 33. minutě vyzval k otevření skóre skvělého běžce Joela Campbella.

Ještě před přestávkou ovšem Sunderland dokázal zaslouženě vyrovnat. M’Vila zahrával nepřímý volný kop z levé strany, Toivonen jeho míč pouze překročil a Giroud za jeho zády omylem sklepl balon do vlastní sítě.

Po přestávce se Arsenal prezentoval nátlakovější hrou, v první řadě to však mohl být Fletcher, kdo vstřelil další branku - pozorný Čech byl proti. A potom znovu. Teprve v 65. minutě se tak Kanonýrům podařilo zjednat si pořádek: Ramseyho nadýchaný míč odhlavičkoval do sítě Giroud ze stejného prostoru, odkud dříve vyrovnával ve prospěch soupeře.

Mackems vzápětí nijak neodpadli a skrze M’Vilu, van Aanholta i Watmorea nakonec klidně mohli vyrovnávat na 2:2 - místo toho ale ve finále výhru pojišťoval navrátilec z marodky, Aaron Ramsey.

Více informací k zápasu

Manchester United - West Ham United 0:0

05.12.2015 16:00

Góly: -

Manchester sice už sedm soutěžních zápasů neprohrál a opět udržel čisté konto, remíza je ale nakonec milosrdná i pro ně. West Ham si vypracoval až překvapivé množství šancí, v koncovce se však na něj lepila smůla a teprve podruhé se letos nedokázal prosadit.

Domácí hned od počátku nenechávali soupeři chvíli klidu ani při rozehrávce a neustálý tlak se mohl vyplatit už po devíti minutách, kdy McNair centroval na zadní tyč, kam si seběhl Fellaini, jeho tečovaná hlavička ale skončila těsně mimo. Na druhé straně zahrozil po chybě Blinda Moses, který dostal přesnou kolmici do šestnáctky od Nobla, bez míření však napálil míč přímo do Davida de Gey.

Po čtvrthodině hry centroval před malé vápno Lingard, Fellaini sklepl pro Martiala, a ten měl před sebou jediného obránce, právě Reida ovšem ve vyložené šanci trefil. Ohromné štěstí tak muselo následně pomáhat domácím hned dvakrát. Nejprve Cresswell odcentroval přímo do náruče brankáře, ten ale balón neudržel a Smalling při pokusu o odkop opřel balón do Zárateho, od nějž putoval míč do tyčky. Vzápětí hlavičkoval po rohovém kopu Reid a rozezněl brankovou konstrukci takřka ve stejném místě.

Nejviditelnější hráč hostů byl v záběru kamer i poté, co tempo hry opadlo a brankáři zažívali klidnou část zápasu. Ve 39. minutě spadl ve vápně po kontaktu s ním agilní Fellaini, jenž si byl jist penaltou, píšťalka sudího ale zůstala němá, vleže tak přihrával Schneiderlinovi, ten ale chumel těl prostřelit nedokázal. Akce tak pokračovala a Manchester se dostal k zajímavé pozici pro přímý kop, ten se musel zahrávat nadvakrát, po strkanici se Schweinsteigerem totiž spadl právě Reid. "Styděl bych se, kdybych šel takhle trapně k zemi," posoudil jeho teatrálnost bývalý obránce Arsenalu Martin Keown. První půle tak skončila bez branek, a to i proto, že všech deset střel domácích mířily mimo tři tyče.

To se mohlo hrubě nevyplatit v 56. minutě, kdy Caroll chytře uvolnil Zárateho, ten ale ve vyložené šanci před brankářem nedokázal pořádně zamířit. Po hodině hry se tak prvně musel vytáhnout Adrián, to když se v šestnáctce zaskvěl Martial a přihrával Fellainimu, ten si střelou z malého vápna na brankáři vylámal zuby.

V nepříliš záživném pokračování se k tvoření hry dostával i West Ham a zdálo se, že domácí nebudou mít síly na závěrečný tlak. Ten přišel až deset minut před koncem, nicméně svěřenci Louise van Gaala opět dopláceli na svou nepřesnou mušku. Mimo pálil po centru Depaye Martial, chvíli poté nedokázal namířit odražený míč po přímém kopu mezi tři tyče Lingard. Přes viditelnou snahu udržet hosty pod zámkem, nedokázali domácí přemoct svou nervozitu z nepříznivého vývoje a nejočekávanější zápas sobotního odpoledne se tak musel obejít bez branek.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Aston Villa 1:1

05.12.2015 16:00

Góly: 73. Oriol Romeu - 44. Joleon Lescott

Poměrně blízko byli fotbalisté Aston Villy k první výhře pod trenérem Rémim Gardem, nakonec si však ze Southamptonu odvážejí jediný bod za remízu 1:1 a bez vítězství zůstávají již 14 kol v řadě. Na St. Mary’s přitom úřadovali výhradně netradiční střelci: obránce Lescott se štítovým středopolařem Romeuem...

Ačkoliv birminghamští po značnou část zápasu vedli, po pár minutách mohli klidně vysoko prohrávat. Garde se odhodlal k učinění tří změn jenom v rámci obranné linie, což si nevyhnutelně vyžádalo daň v podobě jisté rozháranosti zadáků Villy. Trojlístek Tadić - Pelle - Fonte takto mohl velmi brzy trestat.

Místo toho se krátce před pauzou ujali vedení hosté. Ward-Prowse a Pelle se ve 44. minutě nezvládli vypořádat s nízkým rohem Veretouta a Joleon Lescott přispěchal s první trefou v novém vínovém dresu.

Villans se následně lepšili a lepšili, 60 % držení míče a 23 střel oproti soupeřovým devíti se však nakonec na ukazateli skóre promítnout zřejmě muselo - a Sotonu se skutečně v 73. minutě podařilo vyrovnat. A to jako přes kopírák: také Oriol Romeu si připsal premiérovou branku v klubu, a činil tak rovněž po rohu, z takřka totožné pozice jako dříve Lescott.

Více informací k zápasu

Watford FC - Norwich City 2:0

05.12.2015 16:00

Góly: 30. Troy Deeney (pen.), 90. Odion Ighalo

Když Watford zvítězí, další týden se raduje znovu. Slaví takto už potřetí v této sezóně a stejně jako ve třech předešlých kolech má na tom gólovou zásluhu Troy Deeney. Jménem, které se však bude skloňovat nejvíce, je dozajista Odion Ighalo, jenž byl vlastně jediným, kdo zakončoval domácí akce. Norwich na úspěch ze hřiště soupeře čeká od srpna a nebezpečně se blíží sestupovým pozicím.

Domácí svého soupeře po opatrném začátku začali jasně přehrávat a hostům dovolovali čím dál tím méně, sami se ale do vyložené šance dostat stále nemohli. Když už jejich držení míče dosáhlo 65% času, přišlo zasloužené sklízení sladkého ovoce. Ighalo sebral ve vápně balón Tetteymu, který ho za to poslal k zemi a musel následovat pokutový kop. K němu se postavila hvězda posledních týdnů Hornets a brankáře poslala na druhou stranu. Troy Deeney si tak jako vůbec první hráč Watfordu připsal gól ve čtyřech zápasech Premier League v řadě.

Ve 37. minutě už to mohlo, či spíše mělo být o dvě branky, Nyom hlavičkou posunul míč k malému vápnu, kde se nejrychleji zorientoval Ighalo a poslal míč za brankovou čáru. Pomezní mu nicméně radost zkazil zvednutým praporkem, úspěšný střelec měl přitom ještě dost prostoru, aby skóroval regulérně. Chuť si chtěl napravit v poslední minutě první půle, kdy zesměšnil Bennetta jeslemi, Rudda však překonat nedokázal.

Nečekané vyrovnání mohl čtvrthodiny po změně stran zařídit střídající Mbokani, kterého dostal do vápna Brady, v jasné šanci se však prosadit nedokázal. Vzápětí se po akci s Capouem opět ozýval Ighalo, vítězem se ovšem znovu stal Rudd. V 73. minutě si zase poradil s Bassongem i Bennettem, k zadní tyči ale dobře nezamířil. Jeho představení ale zdaleka nekončilo.

Když nedokázal využít asistencí od Paredese a Deeneyho v 77., respektive 80. minutě, zdálo se, že jeho neobyčejná střelecká snaha přijde vniveč. Když už běžel nastavený čas, vyslal ho do posledního úniku opět Deeney, svou dravostí se v šestnáctce dostal před obránce a pod vybíhajícím brankářem konečně rozvlnil síť, definitivně tak rozhodl o třech bodech pro Watford.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur 1:1

05.12.2015 16:00

Góly: 39. James McClean - 15. Dele Alli

Tottenham zažívá nejdelší sérii bez prohry za posledních třicet let. Čtrnáctý zářez napsal ve West Bromwichi, odkud si především díky reflexivnímu zákroku Llorise v druhé půli odváží remízu. Domácí pak neprohráli ani třetí utkání v řadě proti soupeři z Londýna.

Už po šesti minutách mohl zaskočit hosty Rondón, který se dostal přes Vertonghena a prudkou ranou jen těsně minul Llorisovu branku. O poznání lepší odpověď tak přinesl padesátimetrový pas Alderweirelda, který podcenil McAuley a Dele Alli pak snadně vypadající tečí procedil balón pod brankářem.

Defenzíva Spurs byla dlouho proti atakům domácích imunní a nedovolovala jim zakončit mezi tři tyče, tlak Baggies však každou minutou stoupal a šest minut před koncem prvního dějství se začínalo od znovu. Fletcher stihl míč od Sessègnona u rohu vápna ještě na hřišti, naslepo pak centroval před branku, kde si důrazně šel pro hlavičku McClean a svým prvním gólem v dresu West Bromu vyrovnal.

Jen tři minuty po změně stran mohl vrátit vedení hostům Kane, který přebral přihrávku od Dele Alliho, poradil si s McAuleym a směroval míč do sítě, na poslední chvíli však zasáhl Dawson a vykopl balón z brankové čáry. Tottenham stále více myslel na útok a z defenzivní letargie je vytrhl až přímý kop ze 74. minuty. Pas na malé vápno propadl k Olssonovi, který nechal vyniknout neuvěřitelné reflexy Llorise.

Těsný únik obratu domácí nabudil k překvapivému ofenzivnímu představení a obraně hostů najednou začalo téct do bot. Nejprve jen o centimetry unikl centr volnému Rondonovi, který dvě minuty poté střílel ze dvaadvaceti metrů a Lloris musel uklidňovat balón nadvakrát. Nepatřičně vyhrocený závěr plný emocí pak toho fotbalového těžko mohl přinést, Tottenham si tak připsal už čtvrtou remízu za sedm ligových výjezdů.

Více informací k zápasu

Swansea City - Leicester City 0:3

05.12.2015 16:00

Góly: 5. Riyad Mahrez, 22. Riyad Mahrez, 67. Riyad Mahrez

Jamie Vardy si již svou obdivuhodnou střeleckou sérii nenatáhne, ale bude ho to snad mrzet? Určitě ne. Leicester totiž přesto zostudil Swansea na jeho hřišti 3:0, sám Vardy se jednou asistencí podílel na hattricku jiného tradičního tahouna Foxes Riyada Mahreze, a židle pod Garrym Monkem se kýve s nevídanou vervou...

Před výkopem dnešního klání to byly pouze celky Sunderlandu a WBA, kdo si užíval balonu na svých kopačkách méně než Leicester. Foxes navíc zkompletovali vůbec nejméně přihrávek. To však nelze dost dobře brát jako nějakou kritiku Ranieriho svěřenců, neboť právě precizní, bleskurychlé kontry dnes stály ve středu jejich další senzační výhry.

Upřímně, Labutě šly svému soupeři takříkajíc na ruku. Pomalejší stopeři Bartley s Williamsem očividně tápali při aplikaci vysoké obranné linie a Leicester koneckonců poprvé slavil již po pěti minutách, když panikařící Bartley odvracel jednoduchý míč pouze na roh a po Albrightonově dodávce potom Mahrez trestuhodně skóroval po prostém předskočení Gomise.

Vardy mohl vyrovnat vousatý rekord Jimmyho Dunnea a skórovat ve 12. po sobě jdoucím utkání již v deváté minutě, tehdy však po oloupení Williamse nevyzrál na rozpaženého Fabianského. Čemu už polský brankář zabránit nemohl, to byl druhý gól Riyada Mahreze; nesprávně připuštěný navzdory evidentnímu ofsajdu v době parádní příhry Kantého.

Alžírská hvězda následně mohla zkompletovat hattrick již ve 25. minutě, přičemž Ulloa vzápětí cílil těsně mimo. O přestávce už Monka konečně začal pracovat na nápravě, když vysvlékl Montera na úkor Routledge, a posléze přihlížel orazítkovanému břevnu Ki Sung-yuengem či spálené šanci Sigurdssona.

Veškeré naděje Swansea na výsledek byly tytam v 68. minutě, když Vardy z otočky našel Mahreze a ten z první završil hattrick. Velšané v příštích minutách sice byli blízko snížení, když Sigurdsson pálil pro změnu do tyče, to už ale Monkovi a jeho ovečkám nebylo nic platné.

Více informací k zápasu

Stoke City - Manchester City 2:0

05.12.2015 13:45

Góly: 7. Marko Arnautović, 15. Marko Arnautović

Manchester City podruhé v historii Premier League padl na Britannia Stadium a znovu u toho byl Mark Hughes. Tentokráte však tento zkušený manažer stál na straně vítězného Stoke. Domácí předvedli vynikající výkon a nad favorizovaným protivníkem zvítězili 2:0. Tento výsledek je hozená rukavice pro Leicester, Manchester United i Arsenal, kteří mohou Citizens v tabulce předskočit.

Manuel Pellegrini na předzápasové tiskové konferenci zdůrazňoval, jak bude důležité pohlídat si začátek utkání, ovšem jeho svěřenci si tato slova k srdci nevzali. Hned v 7. minutě ustál souboj s Fernandem Xherdan Shaqiri, po pravém křídle pak unikl i Kolarovovi, na jeho pobídku před branku si naběhl Marko Arnautovič a bez problémů otevřel skóre.

Manchester sice více držel míč na svých kopačkách, příliš nebezpečný ale nebyl. První těžký zákrok si Jack Butland musel připsat zhruba po čtvrt hodině, když dostal hodně prostoru Kevin De Bruyne a jeho skrytá rána nadělala talentovanému brankáři velké potíže. Z následného protiútoku však podruhé udeřili Potters a znovu u toho byl Shaqiri s Arnautovićem. Prve jmenovaný nádhernou kolmicí vysunul rakouského kanonýra a ten nezištně překonal bezmocného Joea Harta.

Marko Arnautović mohl zkompletovat hattrick již během úvodního dějství. V 36. minutě jeho hlavičce po centru Whelana scházel opravdu jen kousek a sedm minut nato, kdy ho do samostatného úniku vyslal opět Shaqiri, trochu zazmatkoval a pouze orazítkoval tyč. Branková konstrukce předtím zvonila i na opačné straně, to když střílel z úhlu Alexander Kolarov a Butland s pomocí tyče vyrazil na roh.

Obrázek hry se příliš nezměnil ani ve druhém poločase. Stoke hrálo v naprosté pohodě a diváci se bavili. V 69. minutě Bojan Krkić efektní i efektivní patičkou oslovil Arnautoviće, ten v dobré pozici ještě přihrával lépe postavenému Shaqirimu, jenomže švýcarský reprezentant míč nedosáhl. Za chvíli se na Harta řítil po dalším pasu skvěle hrajícího Shaqiriho Krkić, v tvrdém souboji byl ale úspěšnější hostující gólman.

Zmar Citizens podtrhla situace čtvrthodiny před koncem - ze hřiště totiž musel pro zranění odstoupit Brazilec Fernando a to v době, kdy už Manuel Pellegrini vyčerpal všechny tři možnosti střídání. Manchester tak dohrával v deseti a domácí si svůj náskok už v pohodě pohlídali. Nutno dodat, že dnes si tři body naprosto zasloužili, a kdyby vyhráli ještě výraznějším rozdílem, nikdo by se nemohl divit.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City1595132:2132
2.Arsenal FC1593327:1330
3.Manchester City1592430:1629
4.Manchester United1585220:1029
5.Tottenham Hotspur1568125:1226
6.Crystal Palace1572620:1523
7.West Ham United1565425:2123
8.Liverpool FC1565418:1723
9.Everton FC1557328:2022
10.Watford FC1564517:1622
11.Stoke City1564513:1422
12.Southampton FC1556421:1821
13.West Bromwich Albion1554614:1919
14.Chelsea FC1543817:2415
15.Swansea City1535714:2214
16.Norwich City1534817:2713
17.AFC Bournemouth1534818:3013
18.Newcastle United1534816:3013
19.Sunderland AFC1533917:2912
20.Aston Villa15131113:286

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1848)

Přidat komentář
zelda

Demichelis, Fernando, Bony

Arnautovič, Bojan, Shaqiri

Reagovat
Free_player

Afellay

Reagovat
fenixLFC

ani nie, prisiel mi dost za tymi tromi co sa tyka vykonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tolik asi k těm lehkým a silným losům

Reagovat
Spalovač šancí

A co teprve silní sobi

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

tak na stoke sa vzdy favoritom tazko vyhravalo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej fotbal na Stoke.

Reagovat
BrainBlender

Větřík parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke parádny výkon a budem to považovať za kampaň proti Stoke, ak v zostave kola nebude jeden z dvojice Shaqiri- Arnautovič

Reagovat
off-olda

Ono se ještě nehraje 9 zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

Matematika ti celkom ide.

Reagovat
off-olda

Díky.

Reagovat
fenixLFC

to by muselo byt ine kolo aby tam neboli obaja

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Arnautović

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

být fanouškem city tak me ani tak nemrzi prohra ale tan vykon. Klidne to mohlo skoncit 5:0 a nikdo by nerekl ani popel.

Reagovat
smazaný uživatel

oni nějaký majou?

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne zpevaka oasis

Reagovat
smazaný uživatel

Shawcross

Reagovat
Darren Fletcher

ja som si v prewku precital od kiwwiho ze jasna 1X, tak som to tam supol a verygud

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi

Reagovat
Rssa

Wow....

Rad vidim, ze se Bojanovi dari.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

marnější výkon jsem už dlouho neviděl shaq moh mít dneska v klidu 5 asistencí. škoda koncovky a výbornýho Harta

Reagovat
smazaný uživatel

a co minulou středu proti PSV? zase bych to uklidnil, my taky nepředvádíme bůh ví co.

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako? jak to s náma souvisí? předvádíme velký hovno, ale určitě ne větší, než dnes city. nám aspoň funguje obrana

Reagovat
smazaný uživatel

když někoho haníš, tak by sis měl zamést před svým prahem.

Reagovat
smazaný uživatel

marnější výkon jsem u dlouho neviděl

to je holej fakt a na nějaký zametání ti zvysoka seru

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát si mě přesvědčil, že jsi ňouma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak jestli ti jako fungující obrana příjde to, že má soupeř každej zápas 5 velkých šancí, který pochytá David, tak je to smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

tak snad si se podíval, na tu holomajznu co jste zahráli třeba vy dnes

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre celo ztraci jen co ke pravda

Reagovat
smazaný uživatel

čeká se na chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham vyhrá titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

to by bola pecka ak nie my, tak jedine Spurs, pripadne moze aj Leicester :)

Reagovat
Murtago

No, zatím má nakročeno na 68 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Táto štatistická stránka PL je na smiech. Zbytočná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, lidi jako ty budou psát tyhle blbosti a za pár měsíců to někdo bude předhazovat nám, fanouškům Spurs.

Reagovat
fenixLFC

presne ako s nami a this is our year

Reagovat
smazaný uživatel

no, ale vrabejka a spol. už to letos rozjeli ve velkým

Reagovat
fenixLFC

tak vrabejku netreba brat vazne a viac neviem kto to tu pisal....maximalne v style podobnom neverim ze by sme pod LvG niekedy prehrali

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč ak som ťa nejako urazil, ale myslím to vážne. Ja som človek, ktorý keď niečo povie do éteru, tak to myslím vážne. Očividne máš nejaký predsudok alebo komplex voči niečomu, neviem čomu, ale snaž sa s tým niečo urobiť. Budeš kľudnejší a spokojnejší. A na záver: Spurs na titul majú.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

píšeš tu větší hovna, takže ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

nevíte, prosím, kde se dají dohledat taulky Premier League po x-tém kole z minulých sezón?

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke hralo futbal presne podľa mojich predstáv. Že im k tomu pomáhal vietor je zbytočné rozoberať. Ten rozdiel v nasadení bol ohromný. Domáci si robili zo City prdel a mohli im dať kľudne aj 5-0. Skvele sa pohybovali a na nič nečakali - 1-2 kľučky, ostrá a rýchla prihrávka, bezchybný nábeh a hneď aj zakončenie. Bodaj by bol schopný tak hrať aj Jose.

Reagovat
kiwwi

my sme fakt tragedi

Reagovat
smazaný uživatel

od konce SAFa-- hodne lidi to cekalo

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

vitaj Ivo..

Reagovat
J0EL

Idete na titul

Reagovat
kiwwi

to samozrejme ano, ale co tam my vpredu vystrajame, to snad ani nie je mozne...presne tento isty zapas pri takom istom priebehu, by za SAFa skoncil 4-1...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Lebo WHU vobec sance nemali. Vlastne ste ich valcovali od zaciatku, len ste nemali stastie v koncovke.

Reagovat
Mastný Chobot

ty si pozeral MU?

Reagovat
J0EL

MU na TV a Arsenal na notebooku

Reagovat
kiwwi

WHU si vypracoval jednu jedinu sancu ktoru mal Zarate

tazko povazovat za vypracovanu sancu hlavicku Rieda temenom hlavy ked netusil ani kde je otoceny, alebo tycku potom co de geovi vypadla lopta a Smalling ju napalil do ksichtu hracovi WHU

u nas Martial, Mata, Lingard, Smalling, Fellaini, to boli fakt sance a z toho len jedna skoncila strelou na branu...za normalnych okolnosti by z toho boli 3-4 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ten druhý odstavec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

deluded

Reagovat
Counter

To je zajímavý pohled na věc.

Reagovat
kiwwi

co konkretne?

Reagovat
smazaný uživatel

napríklad dať z jednej strely na bránu 3-4 góly...

Reagovat
Murtago

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Třeba že když bránící hráč udělá chybu nebo někdo předvede intuitivní zakončení z krkolomné pozice, tak se to nepovažuje za šanci.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kiwwi

tak mozno by si mal lepsie citat no

Reagovat
J0EL

pod este

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jaké jsou ty normální okolnosti?

Reagovat
kiwwi

keby tam bol Fergie by si to nedovolili minut

Reagovat
zelda

V prvni pulce Moses 1v1 na De Geu, Zarate tyč, Reid tyč...nastesti na druhou pulku uz jsem kvuli tragickymu manchesteru nekoukal

Reagovat
kiwwi

a jo, na toho Mosesa som zabudol...takze Moses a Zarate - dve tutovky mal WHU...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

#deludedIvan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

trageda mame na lavicke

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

kiwwi

30.11.2015 16:48

nepochybujem, ze tomu daju palec vsetci scouseri

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

zrazu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Tahni ty zkurvena holandaka pico !

Reagovat
nani92

All I want for Christmas is Ancelotti

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
iamek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto zápase sa to nehodí

Reagovat
I am Mancunian

ale ja by som sa uskromnil aj s golom na tieto Vianoce

Reagovat
Hokaido

Reagovat
wild

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

na Vianoce budeme hrať dosť zápasov, jeden gol bude malo asi

Reagovat
Infi

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Neměly jít United do čela?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Vcela drzeni mice jsme

Reagovat
iamek

V cele.

Reagovat
nani92

až po 5 kolách, z ktorých budeme mať 11-13 bodov

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

To bola Palova alebo kiwwiho picovina?

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

a ako boli o tom presvedceni

Reagovat
J0EL

Skvele vysledky konecne.

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Watford zatím dokonalé kolo

Reagovat
EXoRcIsT

7 golov za 10 zapasov . 7 POSRATYCH GOLOV DPC LVGOUT

Reagovat
iamek

Musi jit. Okamzite.

Reagovat
I am Mancunian

fifth OT 0-0 of the season and boos around the stadium #mufc

LVG

Reagovat
I am Mancunian

Manchester United's last six home games: 0-0, 0-0, 1-0, 2-0, 0-0, 0-0.

Reagovat
nani92

obrana môže byť no

Reagovat
Dawon

a pritom hovno obrana, dyt pri tech nasich cistych kontech pri nas dycky stoji vsichni svati

Reagovat
Dawon

a nejvtipnejsi na tom je, ze sme zase dneska uplne s klidem mohli dostat takove 3 kousky

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Hokaido

ty vole takhle napsaný to vypadá ještě hůř, než jsem myslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Cozee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

63% possession, 1 shot on target

They say Van Gaal is a genius, right?

Reagovat
kiwwi

tak zrovna tu je 1 strela na branu strasne skreslujuci udaj, pretoze sme mali 4 tutovice ale tragedi netrafia branu snad z nicoho...Felaini uz bol tak blizko brany, ze ju trafit uz musel, ale aby nahodou nedal gol, tak trafil brankara

Reagovat
Dawon

nerikam, ze to zrovna dneska byl nejak extra spatny vykon...minimalne v kontextu cele sezony jsme urcite meli spoustu sanci...ale to je proste jedno s druhym no, jsem nasrany

a asi nebude uplne nahoda, ze jeden z nasich nejlepsich vykonu prisel zase s Rooneym na tribune

Reagovat
I am Mancunian

a whu mal 4 tutovky tiez

Reagovat
Counter

Parádní výsledky

Reagovat
REPLIKATOR

LVG Neskutečný gólostroj

Reagovat
I am Mancunian

taha nas martial, presne ako sa cakalo od neho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Skvelé kolo. United strata, City strata, Arsenal výhra. Ešte aj owny bude týždeň ticho. Ideálka.

Reagovat
smazaný uživatel

máš ze mě dobrý komplex

Reagovat
Mastný Chobot

Ale kdeže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

proste to len nezvladol

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

už musíš zase diagnostikovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bal som sa ze sa nam to so zraneniami cele rozpadne, ale dnes sme hrali chvilkami uplne skvely futbal, theo je spat, s campbellom sa uz da regulerne pocitat ako platnym hracom, a ten ramsey v strede hra uplne inak ako santi, ale ten jeho drive ked sme potrebovali dat gol, uplne milujem..takze, sme spat

Reagovat
Counter

Stejně to bude bez Coqa těžké, Flamini už měl dneska několik slabších momentů a bude to jen horší.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim, ze od dalsieho vikendu bude hrat miesto flama calum, a flam hral dnes kvoli tomu, ze bude v zaklade este proti olypiakosu ako vacsia istotka, ale potom to uz riskneme

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, mne to také presvedčivé neprišlo, hlavne v prvom polčase. Coq je veľká strata ale Coq so Santim, to už proste nenahradíš a bolo to cítiť. Ale tak, snáď sa to nejako dá dokopy, možno Wengele aj niekoho kúpi a nejako to ukopeme. A nabudúce snáď s Theom na hrote.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

goonerský vrabejka

Reagovat
afc

December treba nejak prezit. Potom to uz bude iba lepsie.

Reagovat
EXoRcIsT

Opovazi sa povedat ze chce dalsie peniaze na prestupy kkt jeden ani cent by som mu nedal to kazdy dmnt dokaze poskladat muzstvo za 300 mega

Reagovat
smazaný uživatel

přesně.

Reagovat
Counter

Manchester United's last six home games: 0-0, 0-0, 1-0, 2-0, 0-0, 0-0.

Reagovat
kiwwi

to je nejaka novinka na EF, ze sa tu bude po par prispevkoch opakovat nieco co tu uz je?

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládaš

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

Reagovat
Counter

Eh, v rozmezí jedné minuty? Jistěže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ty si snad nasraty ivo

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

ale solidne

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vrabejka

A Máme o další dva kandidáty na titul méně ( Spurs, MU)

Reagovat
Infernoqt

My o něj nehráli ty troubo...stejně jako vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovorím Swarley? Titul sa núka viac ako nikdy, ale vy ho aj tak nechcete

Reagovat
Infernoqt

Nemají na to. Top4 a zmena kouče a bude to dobrá sezóna.

Reagovat
Busby babes

to jen Infernogt o nej nehraje. ostatni jo. A uprimne, ztracime na prvni misto 3 body, ja nevim, proc bychom meli byt z boje o titul.

Reagovat
I am Mancunian

vy si nedate pokoj

Reagovat
Busby babes

mame tri body ztratu, je zacatek prosince, do konce 23 zapasu a ja mam psat: snad nespadnem? co to je za picovinu? Velesilne City, kteremu se tu chtel davat titul uz v zari ma najednou stejne bodu, Arsenal silenou marodku a konec roku pred sebou a Leicester jede, tam vubec nedokazu tipovat jestli prijde utlum nebo ne...tak ceho se mam jako bat??

Reagovat
I am Mancunian

coho sa mas bat?? tohto

Manchester United's last six home games: 0-0, 0-0, 1-0, 2-0, 0-0, 0-0.

Reagovat
Busby babes

no a porad to staci na to abychom o ten titul hrali. Tak ja nevim, jak to ze teda kdyz vsichni hrajou tak paradne nejsou nekde jinde v tabulce? proc teda Arsenal nema o 10 bodu vic nez my treba?

Ja vidim, ze to dopredu neni dobry (dneska jsem videl jen kus a ocividne dobrej kus, kde jsme hrali pekne, tak dnesek nebudu pocitat), ale ten tym ma organizaci hry paradni a na te defenzive se da stavet. Proto tady nebud jak dement vykrikovat, ze budem radi za 4. misto, kdyz staci aby to zaclo trochu lepe klapat dopredu a v pohode udelame snuru 6 zapasu vyher na prelomu roku... anebo taky ne. Ale rozhodne nebudu hazet flintu do zita a kazdej pripsevek tu brecet jak decko nad rozlitym mlikem, ze LVG...

Reagovat
I am Mancunian

snuru 6 vyhier v rade ty sa preber, uz nas netrenuje SAF

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Infernoqt

Nejsme jediní, kdo se takhle snaží... Spurs dle mě hrají pohlednejsi fotbal než my, a přesto nás řadím nad ně. Máme dost těžkých zápasů, marodku rozsáhlou a neschopnost střílet góly. Příští sezónu možná, ale letos určitě ještě ne. A to budu raději, když nás povede někdo jiný.

Mám úctu k fans Mu i samotnému Gaalovi, ale v tomhle klubu si zasloužíme víc. Teď ještě vypadneme z Lm a myslím si, že i sám Gaal cejtí, že to má nahnutý. Taky aby ne, když postup ze skupiny je podmínkou pro tuto sezónu.

Reagovat
Busby babes

ale ja preci nerikam, ze vyhrajeme titul. Jen rikam, ze neni duvod si ted, na zacatku PROSINCE!!!!!!!!!!! rikat: tak to je v pici, ten titul je v haji... Stejne z LM, uz jsme zas venku a jeste se ani nekoplo do mice. Pockam si do stredy. pokud vypadnem, bude to propadak, o tom zadna.

Nechapu, jak se tu najednou zacali nasi treneri vyhazovat po jedne sezone a par horsich zapasech. ok, je jich vic nez par. Ale porad se tu vsichni ohanite SAFem, tak si zkuste vzpomenout jak dlouho u nas trenoval, jake byly jeho zacatky a ze i pod nim to kolikrat nebyla zadna hitparada a i presto, ze jsme meli dlouhodobe nejvetsi financni prostredky jsme taky obcas skoncili treti.

Reagovat
Infernoqt

Není to jen teď. Já to tvrdil od začátku sezóny třeba a zápas se Swansea byl ten zlomový, kdy jsem si uvědomil, že tudy cesta nepovede. Ancelotti by bylo to nejlepší, co nás může potkat. Navíc je tu šance dlouhodobé spolupráce.

Jinak mnohem větší trapas, než rozkrikovat svůj názor, mi přijde, když tu někdo prohlašuje, že po tomto a tomto kole budem na čele a dáme titul. Však je to nereálný, ten tým na to vůbec nemá. Hraje za nás jen defenzivní organizace podložená držením míče, jinak nemáme vůbec co nabídnout. A nejhorší snad je, že furt děláme ty stejné chyby, proto je naše hra tak čitelná... Na druhou stranu je to stále jenom hra, takže je zbytečný to tak urputně řešit. Jen si to už tak neužívám.

Reagovat
Busby babes

vubec nechapu, proc zminujes dlouhodobou spolupraci. prohralo by se par zapasu, prodal by hrace, kteryho nechces a uz bys ho vyhazoval stejne jako LVG. takze sorry, tohle mi zni hodne pokrytecky.

Reagovat
Busby babes

a k tomu druhemu: Kiwwi pokud vim psal neco jako: foxes remizujou, my vyhrajem a jsme v cele...

Nechapu, ze se toho tolik lidi tak chytlo, kdyz se tohle pise pred kazdym kolem v bledemodrem. ale tak to uz je boj nekoho jineho.

A to tvoje: nerealny, ten tym na to vubec nema... to jsou kecy. koukni se na tabulku. kdyz na to tak moc nemame, tak jak to, ze ztracime tak malo? Kdyz jsou teda vsichni ostatni tak superskveli, tak jak je mozny, ze nejsme nekde okolo 10. mista? A to tvoje JEN defenzivni organizace, je jedna z nejdulezitejsich soucasti te hry, kterou sledujes... ale tak ok no, tvuj nazor. jen s tim nesouhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Jojo, akorát byste s Ancelottim udělali 1 titul za 5 let (pokud by tedy pokračoval v zajetých kolejích) a pokud by se vám odešla forma klíčových hráčů, odešly by i výsledky, jelikož to Carlo na individualitách hodně staví.

Reagovat
r.mrazik

plus tech individualit,ktery by byly tak nad ostatnima tam moc neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

já s tím počítám, právě proto máme "neomezené" finanční možnosti a právě ty individuality potřebujeme i ted, proto budu rád, když je vybere zkušený kouč, který v tom pracuje.. navíc ted máme top zálohu, takže to chce jen jinej styl a lepšího kouče

Reagovat
Swarley

Pepek je asi jedinej, za koho bych LVG vyměnil hned

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

nebo co? vezmeme Rodgerse?

Reagovat
I am Mancunian

len ze aky je LVG medzi nami oblubeny

Reagovat
Swarley

tak spíš nevidím smysl v tom neustále měnit manažery...není moc pravděpodobné, že by přišel třeba Carlo a začal hned vyhrávat, potřeboval by taky čas...LVG zatím své plní, samozřejmě uvidíme, jak se ještě vyvine tahle sezóna, pak můžeme hodnotit...

a jediné jméno, co mi přijde jako totální jistotka je prostě Pepek no...tam bych to viděl tak, že kdykoliv bude dostupný, berme ho...

Reagovat
Swarley

a co se dneškem jako tak výrazně změnilo?

Reagovat
Busby babes

ja tady tem diskuzim uz prestavam rozumet. Fans Chelsea brani Mourinha, kterej je 15. , pulka Mufanu tady predhazuje SAFa a hodnoty klubu a jednim dechem vyhazujou managera, kterej je 3 body od cela ligy...

Reagovat
Swarley

jako dneska to paradoxně nebyl jeden z těch špatných zápasů, naopak těch šancí bylo docela dost...nebo teda takhle, celkově ten herní projev směrem dopředu byl lepší než v některých minulých zápasech a že se branka nedala, to už dnes ani nebylo tak o nějaké neochotě útočit, ale prostě o selhání v zakončení...z takových šancí se musí minimálně 2 góly dát...že jsme nějaký v první půlce mohli i dostat, to už je věc druhá, ale stejně se tu dnes nejvíc opět kritizuje ofenziva a v tomhle ohledu to fakt nebyl špatný zápas...ten pohyb tam byl víc než obvykle, Martial fungoval v druhé půli slušně, Fella byl výborný v té první, Jessie James to tam brousil dobře celý zápas...

v minulých zápasech jsem byl z tohohle pohledu nasraný kvůli neschopnosti si vytvořit dostatek příležitostí, dneska jsem nasranej z neschopnosti proměnit šance...neříkal bych tomu progres, ale nějaké změna to je...

Reagovat
Busby babes

tady uz se obcas nadava na vsechno. hrali jsme doma, nevyhrali jsme, coz je chyba. zvlast proti WHU, kteremu chybel klicovej hrac. Ztracime v prosinci tri body, ale uz jsme venku a nemame sanci... ja to fakt nechapu.

Reagovat
Swarley

rozhodně to není ideální, body z těchto zápasů nemůžeme ztrácet, blíží se to období, kde musíš začít sbírat body a to po třech, ale takhle to určitě nepůjde...jindy jsme byli naopak schopní dát gól i z toho mála, dneska těch šancí bylo dostatek...dneska to nebylo z mého pohledu ani tak o tom stylu LVG, ale o neschopnosti hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja prave moc nechapu proc se po dnesku vyhazuje LVG. Nebo muze za to, ze Fella, Lingaard, Martial, Smalling nedaj gol z malyho vapna?

Za me dneska dobrej vykon s hrozivou koncovkou. Ale prechod do utoku a hra pred vapnem soupere byla velmi slusna.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Po zápase City byli kandidáti jenom Live a Lester...jak se tam najednou dostali United a Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

omg fans Liverpoolu zase na scéne. Našim cieľom je LM, nie sme až taký ambiciózny klub ako Liverpool, ktorý každý rok vyhráva trofeje.....ohhh, wait

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ok

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

villa neskutocne nezasluzeny bod, take hovno ake predviedli, cely zapas len branili a z jednej nahodnej standartky dalii gol..potom znova len branili...hnus

Reagovat
smazaný uživatel

to je velmi omezený pohled, pokud dali regulérní gól a rozhodli se to ubránit, je to jejich věc

Reagovat
fenixLFC

ono ide o to ze nic nepredviedli, ta obrana navyse tiez haprovala. Nevravim ze soton zahral super to urcite nie, ale proste oni nemalai fakt nic, trikrát za zapas sli do brejku po jednom roh a gol. tam ani nebola snaha alebo koncepcia nieco robit, oni sa len postavili do vapna a cakali

Reagovat
Infernoqt

Nebylo to tak špatný dneska. Možná ještě utratit 300m liber a budeme hrát o titul. Chce to stabilního goloveho útočníka.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

LVG si poľahky dokráčal po bod.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, mně je špatně. že 0-0, 0-0, 1-0, 2-0, 0-0, 0-0. on jako nemá nad sebou nějaké sportovní manažery, kteří by mu řekli, že s takovým fotbalem nech táhne někam do francie nebo argentiny? nech už konečně táhnou do důchodu všechny trenérské defenzivní špiny jako gaal atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná taktika West Bromu dnes, nechýbalo veľa a prehrali by sme tam. V súbojoch 1 na 1 sme väčšinou ťahali za kratší koniec. Príliš mnoho lacných strát lôpt, predovšetkým od Eriksena a Kanea. Výsledkom som sklamaný, čakal som tri body. Potešilo predĺženie série na 13 zápasov v lige bez prehry.

Kanea mal jednu šancu, ktorú zahodil. Dnes bol s Dierom najhorší na placi. Stopéri mali čo robiť s Rondonom, ktorému výrazne napomáhal silný vietor. MotM od nás asi znovu Alderweireld.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane byl dneska prisernej.. Vsechny rozhodnuti co udelal, udelal spatne..

Reagovat
smazaný uživatel

najhorší no. Som sklamaný. Podľa mňa náš najhorší výkon tejto sezóny zatiaľ, odhliadnuc od výsledku.

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon dneska oproti Harrymu vypadal jako Ibrahimovic

Reagovat
smazaný uživatel

pekne im to tam sklepával.

Reagovat
fenixLFC

niekto na koho sa zamerat? ci uz od vas alebo od nich (v dobrom alebo v zlom)?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to myslíš? To zamerať sa.

Reagovat
fenixLFC

vecer to budem pozerat zo zaznamu..niekto kto nejak vybocoval, na koho upriamit pozornost

Reagovat
smazaný uživatel

Na Kanea

Reagovat
smazaný uživatel

Z West Bromu asi McClean a celkom dobre zahral aj Dawson s Evansom. Od nás asi Alderweireld a v prvom polčase aj Alli. Inak bieda.

Reagovat
fenixLFC

vdaka

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United's last six home games: 0-0, 0-0, 1-0, 2-0, 0-0, 0-0.

Reagovat
smazaný uživatel

to je nejaka novinka na EF, ze sa tu bude po par prispevkoch opakovat nieco co tu uz je?

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládaš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
LAM

Reagovat
raduinho

naprosto šokující a nová informace !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čisté konto

Reagovat
Busby babes

chapu dobre, ze jsme doma nedostali 6 zapasu gol? dobry. btw, doma jsme nedostali gol uz 2 mesice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska zasloužená remíza, ve druhém poločase se to už zvrtlo ve fotbal nahoru dolů a nějaký systém šel do kytek. Ke konci sice Mcclean mohl dostat červenou za zákrok na Demebeleho a Clintonovi pustit ten hraniční offside, kdy šel sám do zakončení, ale co už. Jinak to by klasický pulisovský fotbal plný soubojů, proti kterému se hraje blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd to z myho pohledu nebyl..

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Otrasný futbal dnes. dopomohlo k tomu aj to zlé počasie, ktoré na kráse príliš nepridalo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspoň jsme prodloužili rekord, když už nic jinýho

Reagovat
Hachim Mastour

No Lester nech už začne prehrávať konečne.

Reagovat
smazaný uživatel

až během svátků, kdy bude nejvíc zápasů za sebou to nezvládnou. boxing day bude jejich smrt a pak už to půjde jako na saníhch

Reagovat
smazaný uživatel

ses jich začal bát ?

Reagovat
Hachim Mastour

Trochu.

Reagovat
Counter

Ještě aspoň jedno kolo musí vydržet :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Hm dnes výsledok nehovorí fakt o ničom. Viac by tomu sedelo tak 3:2 alebo 4:3. Kontrola nad zápasom bola, tempo veľmi dobré, viac než dosť vytvorených šancí - 3 z nich boli naozaj do kuchyne. Obranná štvorica sa mi dnes nepáčila - na krajoch obrany máme obrovskú slabinu, neskutočná škoda Shawa a Valenciu, myslím že toto je jeden z hlavných dôvodov nízkeho počtu strelených gólov. Dnes sa mi páčili až na kraje obrany snáď všetci, tak hádam už konečne proti Wolfsburgu začneme zakončovať ako tím z prvej ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zasa majú trollovia vďaka "0:0" príležitosť na naháňanie palcov hore, tak aspoň niekto má vianoce.

Reagovat
smazaný uživatel

čekání na gól v zápasech Manchesteru je jako chytat ryby v rybníce ve kterém plave jedna nažraná ryba .... za Sira stačili pomalu 2 šance na 3 góly a dneska ti kluci nedají vůbec nic ....

Reagovat
EXoRcIsT

za SAFa by sme vyhrali 4-0 a v zalohe by boli Cleverly - Giggs

Reagovat
iamek

A kraje fabio - rafael.

Reagovat
EXoRcIsT

rafael na kridle a v obrane carrick - ferdinand

Reagovat
iamek

Carrick - fletcher obrana 8-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jj, za SAFa byla trava zelenejsi, nebe modrejsi a to hovno taky tolik nesmrdelo...

Reagovat
Counter

No aspoň ale padaly góly, že jo

Reagovat
Busby babes

ale taky ne vzdycky. dneska kdyby tam nejakej smudla padnul, tak se nikdo divit nemohl a anadavalo by se stejne.

Hele kdyz si vzpomenu na zapasy s tvorivou dvojkou Carrick - Fletcher (kdyz chybel nebo skoncil Scholes), kdy jsme nebyli schopni vymyslet vubec ale vuuuubec nic, to taky byla velka parada.

Me jen bavi, jak se tu vzpomina na ty goly v nastavenem casu... jenze to kolikrat bylo v zapase, kdy jsme hrali ale naprostou sracku a na konci nam tam nejakej haluzak padl no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Takže přiznáváš, že jste tehdy měli luck

Reagovat
Busby babes

rikej tomu jak chces. Luck, vetsi vule (to tam driv bylo vetsi, ten tah do brany). Zaroven i souperi vedeli, ze my ten gol vzdycky dame a to hralo pro nas. pak delali chyby. Jenze to tak nejak tou Moyesovou sezonou padlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Ale kiwwi říkal, že dneska jde MU do čela?

Reagovat
Heisenberg
Reagovat
iamek

Uz ten zmrd rezignoval?

Reagovat
smazaný uživatel

na to nemá povahu, a jeho nadřízení sbeevědomí.

Reagovat
leroy

No nič, LVG po sezone do prdele no matter what, dovtedy pretrpieť zapasy a nech urobí ligu majstrov a už teraz pracovať na Guardiolovi - už včera bolo neskoro. Takto rozosraný tím, neskutočné. Má jediné šťastie, že aj ostatní hrajú hovno. Jeho šťastie, naša smola.

Reagovat
smazaný uživatel

guardiola achjo demence našich fans

Reagovat
Busby babes

myslis, ten Guardiola, kterej hraje velmi obdobny styl? ok no. To bude zmena. teda pokud nekoupime Messiho a Neymara.

Reagovat
leroy

Guardiola je natolko kvalitny kouc, aby si vedel doplnit kader a hrat s nim to, na co ma a co chce. Bayern ma messiho a neymara, vole?..ma tam mullera a costu s tym chlapikom s juventusu, co si dokupil.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to psal excorcist, ani hovno bych mu už nedal na přestupy. bud uhraješ letos titul, nebo bych ho vkopl, zmrda jednoho.

Reagovat
Mastný Chobot

Owen: "When they don't score, they hardly ever win."

Reagovat
pa3ce

Ty vole, že to ešte nikdy nikoho nenapadlo, génius.

Reagovat
Infernoqt

Tak v tomhle je ten problém, a jo

Reagovat
protiproudu

to neřek ty kryple

Reagovat
Rssa

Kdyby hral Kozak, tak Villa bere 3 body

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
risk je zisk

PL je proste bozi soutez.

Reagovat
Counter

Foxes ještě osm bodů od záchrany, měli by zabrat

Reagovat
Mastný Chobot

Martial has scored just 1 goal in his last 18 hours of football.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevis kolik stal?

Reagovat
Mastný Chobot

tam sa tie sumy dosť líšili a ešte tam boli aj nejaké vysoké bonusy, nie? to budú skôr vedieť mufani, tm píše 35 v librách.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale týmito bonusmi, ktoré mu asi vyplatené nebudú, sa tvorí najzdravšia prestupová politika

Reagovat
Mastný Chobot

bonusy pre Monako mám na mysli

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, keď ich nebude musieť United vyplatiť, tak sa bude kiwwi a jemu podobný tváriť, že majú najlepšiu prestupovú politiku.

Reagovat
Dawon

jojo, hodme to ze cely tym hraje totalni zoufalou sracku na 19leteho kluka, proc ne

Reagovat
kiwwi

na hentoho zbytocne reagujes, dobre ti radim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
Counter

Finální cifra by se měla šplhat někam k 80 milionům euro / 58 milionům liber. Základ byl cca 50 milionů euro / 36 milionů liber.

Reagovat
smazaný uživatel

No tipujem ze tato suma tu neprejde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale on má v piči.

Reagovat
Infernoqt

Kolík stál

Reagovat
I am Mancunian

vsetkym trollom, ale uz zavrel hubu

Reagovat
Miguel19

Musel přestat, jak by vypláceli ty bonusy...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

to je tak zhruba podobne, jako cely tym ne?

Reagovat
I am Mancunian

nemame schopnych hracov, to je nas problem

Reagovat
Counter

Na tom není nic tak divného, mladí hráči to prostě mají ještě nahoru dolů, nejde od nich čekat konstantní výkony po celou sezonu. Potíž je v tom, že MU na něj plně spoléhají, což by klub jejich parametrů fakt neměl.

Reagovat
Mastný Chobot

jasné, že to je normálne v jeho veku, ale vôbec sa mi nezdalo, že by mu to v poslednej dobe tak nešlo.

Reagovat
Dawon

velkou porci tech minut odehral na kridle, zatimco se Wazzanek nasral na hrot no, to mu asi taky moc nepomohlo...ale nejde mu to no, bohuzel stejne jako vsem ostatnim

Reagovat
Busby babes

protoze on nehraje spatne. vylozene marnej byl v jednom zapase myslim. jinak proste je videt, snazi se, pripravuje sance pro sebe nebo spoluhrace... jen to zakonceni ted bida no.

Reagovat
Busby babes

uvidime. Kratkodobe to muze byt risk, dlouhodobe to muze byt to nejlepsi mozne reseni.

Reagovat
Counter

V čem to může být nejlepší možné řešení?

Reagovat
Busby babes

v tom, ze budou pravidelne nastupovat a vyhrajou se. Podle me lepsi, nez kdyby tu byl treba Persan a Martial odehral 10 - 15 minut za zapas. navic jak jsme si overili ani velke jmeno nam nezarucuje prisun golu.

Reagovat
Counter

Myslím, že by si zahrál víc než 10-15 minut.

Reagovat
Busby babes

takhle hraje cele zapasy. podle me to neni na skodu. Na konci sezony muzem hodnotit, zda to bylo dobre nebo spatne. Ale radsi tam budu videt 19 letyho kluka nez 30+ lete drahe RVP nebo Falcaa, kdyz golu pak daji stejne.

Reagovat
Counter

To sice určitě lepší je, ale nemělo by se na něj toho nakládat tolik.

Reagovat
Busby babes

zatim na me Martial pusobi, ze je mu to uplne sumak. Tady uz zalezi na te povaze toho hrace a do toho my nevidime. LVG s tim ma dost zkusenosti, tak verim, ze dokaze zhodnotit, jestli to pro Martiala neni prilis...

Reagovat
smazaný uživatel

to mu urobil LVG ! v tom systeme nejebne gol ani CR v najlepsej forme

Reagovat
Hokaido

Pohádka pokračuje.

Mahréz super výkon, o tom žádná, ale mohl si minimálně 2x odpustit sobeckost. Jediný, co ho trošku omlouvá je to, že se snažil dát hattrick. Škoda, mohl to tam Vardymu alespon jednou dát, aby protáhl tu sérii. Na druhou stranu šance na to měl sám, minimálně dvě tutovky, ale bohužel mu to tam dneska nespadlo. Každopádně mu děkuju za tuhle krásnou šnůru, to se v BPL nemusí opakovat zase 15 let.

Z tý série 7 těžkých zápasů jsem si přál 2 výhry a 2 remízy a půlka je splněná už po 2 zápasech, to je fantazie.

Reagovat
Hokaido

jo a btw. Huth se pomalu, ale jistě vypracovává v jednoho z největších zmrdečků v PL. Ten být víc na očích-ve velkoklubu, tak je oblíbenej asi jako Suaréz.

Reagovat
Counter

Huth je strašná svině už delší dobu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Myslím, že ho to naučil Ivanovič.

Reagovat
Hokaido

Jo, to bude ono.

Reagovat
Kowe

pomalu propracovává? však to je prvotřídní čurák už nějakej pátek

Reagovat
Mastný Chobot

Inak, to, že Vardy to dnes pretrhol, môže byť prekvapivo lepšie preňho. Aspoň už nebude takým stredobodom pozoronosti všetkých a môže hrať uvoľnene, tímovo.

Reagovat
fenixLFC

tak mahrez vardymu nechal vtedy penaltu aby mohol pokracovat v serii, preto by som mu nevycital ze si chcel dat hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Keby mal ManU také problémy, že kto bude dávať góly

Reagovat
smazaný uživatel

United mali byt podla tunajsich nemenovanych odbornikov toto kolo na 1. mieste a nech kukam ako kukam vidim ich na 4., bez Rooneyho je ten utok hned o 100 levelov lepsi co :) neviem ci je De Gea fakt tak neskutocny brankar alebo vazne stoja pri United vsetci svati a to este West Ham hral bez Payeta ci Lanziniho fuu

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně, že všichni odborníci z řad scouserů jasně věděli, že rupnem doma s west hamem

1. nebo 4., vy nám můžete tak leda koukat na záda

Reagovat
smazaný uživatel

tiez nemame vestecku gulu a nevedeli ze sa Payet zrani a dokonca dnes nehral ani Lanzini ... ale skoro aj to staiclo bohuzial len skoro :)) ale hlavne ze polka z vas bola presvedcena, ze 1, miesto, ze West Ham sfuknete jak nic a olalal 4.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jedničku čekal asi každej

Reagovat
I am Mancunian

9 goals in 7 home PL games for #mufc. It is dire. Are we really meant to believe this is the best United can be? Van Gaal under pressure

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, pamatuju si, kde jste byli pred Gaalem a tym mate vesmes plnej mladochu, takze to chce jenom cas a trpelivost..

Reagovat
leroy

Koho je volbou, že ten tím je v takom zložení v akom je a hrá taký keket ako hrá?...Celý herný prejav a tím je rozmrd..ní na franforce. Hra nulová, psychika nulová, výsledky nulové.

Reagovat
smazaný uživatel

Cas a trpelivost.. 2 roky to jeste chce a bude to bohuzel zase stroj..

Reagovat
iamek

Reagovat
Jardin

Je to teď tragédie, ale furt by to neměla být TA sezóna. Na hodnocení bych ještě počkal.

Reagovat
kiwwi

sa mi paci jak skopirujes nejake nazory z twittru bez toho aby si sem dal aj kto to napisal...a najlepsie ked je na zaciatku napisane I was told

Reagovat
I am Mancunian

ano ? super

Reagovat
Pagy

teďka ještě v úterý vypadnou z ligy mistrů ...

doufám, že mata a fela se budou co nejdřív pakovat

Reagovat
smazaný uživatel

v úterý vypadne MU, ve středu Arsenal, jejda, to bude krásný týden

Reagovat
J0EL

alebo zalezies do kanalu?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to až vyhrajete titul ( )

Reagovat
Counter

A za pět roků půjde Tottenham ze čtvrtého místa do EL. To bude panečku lahůdka!

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

za pět let nám dorostou hráči a to už pojedem na titul, znáš to

Reagovat
Counter

Jako fanda Arsenalu to znám až moc dobře

Reagovat
Busby babes

no s tim jak anglicke kluby hrajou to za pet let bude muset byt 3. misto.

Reagovat
Zaschrona

prehanka

Reagovat
Busby babes

ja to zatim taky nevidim tak cerne.

Reagovat
Zaschrona

anglicke kluby ale fakt nehrajou zas tak marne, hrozi jim pad na 4. misto, ale nic horsiho...

Reagovat
Zaschrona

to ale neni moc pozitivni pro anglicky koeficient...

Reagovat
smazaný uživatel

jn, i když je otázka, jestli toho třeba Arsenal nenahraje víc v EL

Reagovat
Counter

Za postup do osmifinále jsou čtyři body. To by Arsenal musel postoupit aspoň několik kol, aby to přebil (za předpokladu, že v LM by klasicky hned vyletěl)

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se mi jednodušší postoupit těch pár kol v EL

Reagovat
Counter

Jasné, dostanou tam Dortmund a pohodička

Reagovat
iamek

Bozi byl protiutok, kdy Mata dostal balon, otocka a nahravka dozadu.

Reagovat
Pagy

toto on dělá každý zápas ... lvg z toho má jistě radost, ale já si rvu vlasy

Reagovat
vladis271

Kua, ja som zvedavý koľko si budú pýtať za Mahréza.

A Leicesteru verím, že budú vysoko. Ich ťahajú individuality, ktoré sú túto sezónu úplne top. Nám v 08/09 tak skoro vyhrali titul Gerrard s Torresom (fajn, Xabi a Masch pomohli). 13/14 to bol len Luis. I

Reagovat
13

Luis I.?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nebyl to len Luis.

Reagovat
Staenly10

A Studge ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ja regulerne verim, ze titul bude medzi nami, vami a leicestrom

Reagovat
I am Mancunian

vy, lfc a city, my 4. miesto

Reagovat
J0EL

Najlepsia mozna kombinacia skoda, ze aj najmenej pravdepodobna

Reagovat
Counter

Foxes odpadnou, to je bez šance.

Reagovat
vladis271

máš bobky?

Reagovat
Counter

Wtf

Reagovat
Maresma

To je až moc krásný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

13/14 i Sturridge přinejmenším.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

neznate nekdo vysledky poslednich 6 domacich zapasu United ?

Reagovat
iamek

Manchester United's last six home games: 0-0, 0-0, 1-0, 2-0, 0-0, 0-0.

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem to videl nekde na FB -

Manchester United's last six home games: 0-0, 0-0, 1-0, 2-0, 0-0, 0-0.

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt to tak je. Tady to mas jeste z jinyho zdroje -

Manchester United's last six home games: 0-0, 0-0, 1-0, 2-0, 0-0, 0-0.

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United's last six home games: 0-0, 0-0, 0-0, 0-0, 0-0, 0-0.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Začínam mať LvG rád čoraz viac. Myslím, že jeho angažovanie bolo výborné rozhodnutie, ak nie najlepšie vzhľadom na situáciu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Máte někdo zkušenosti s mobilem Xiaomi Redmi 2? Spokojeni nebo ne?

Reagovat
iamek

Manchester United's last six home games: 0-0, 0-0, 1-0, 2-0, 0-0, 0-0.

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg
Reagovat
smazaný uživatel

Právě už jsem si objednal a tak bych chtěl vědět, co od toho očekavat.

Jinak dík za odkaz

Reagovat
I am Mancunian

ano, kup si 2GB verziu a budes spokojny, pre viac info pis uzivatelovi owny

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, díky.

Není dobrý nápad, pokud je to ten, co mě nemá rád.

Reagovat
I am Mancunian

mna tiez nema rad a poradil mi

Reagovat
J0EL

owny je v pohode, ked nediskutuje o futbale

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Hokaido

To je zase diskuze

Reagovat
Wat

MAHREZ!

Reagovat
Murtago

Viděli jste toho dřeváka Vardyho? On nedal gól

Reagovat
I am Mancunian

LVG: "I think when I meet the fans on the street they are very happy with Manchester United and with me, but you have to score…"

deluded

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

ze ta to stale bavi

Reagovat
Grahf

Reagovat
jacobT

a kiwwi sa ani nepochválil, že ho LVG tak často stretáva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době se vracím abych zkritizoval hráče United.

Dneska dobrý fotbal, dost golovek. I když to skončilo 0:0, tak se na to dalo dívat. Ovšem to co předvádí naši "nejzkušenější hráči", kteří by to teď měli celé táhnout a jít příkladem je tragické !

Mata:

Nedokáže udělat nic jiného než zpomalit hru. Ve dvacítce totálně nulový, slabý do defenzívy.

Vyjádření alá: "Nechystám se z Manchesteru odcházet" považuji a totální lezení do prdele fanouškům aby ho nekritizovali za předváděnou hru a aby mohl zůstat u peněz. A co si mám kurva myslet o tom, že točí videa na youtube s tím rádoby fifařem KSIm a nějakým raperem nebo kým. Tohle je prostě neprofesionalita a platit za takového hráče takové prachy je směšné.

Mourinho jeho prodejem udělal nejlepší obchod ve své kariéře.

Rooney:

Totálně tragický hráč. Netřeba to dále rozebírat. Jeho odchod by klubu hodně pomohl. Lezl do prdele Moyesovi, leze do prdele i Van Gaalovi . Osobně nechci od hráče co bere 300tisíc liber aby byl dobrý kámoš v kabině, ale aby byl rozdílový na hřišti. Osobně se mi líbí názor Roye Keana - "Mentally he doesn't look really sharp, physically he doesn't look in great shape. He needs to have a look at himself." "Last week I saw him slapping a wrestler and I'm thinking 'Why is he getting involved in all that nonsense?"

30let

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/11/28/21/2EE2E33A00000578-3337757-image-a-4_1448745459450.jpg

28 let

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/12/03/13/2F05854F00000578-0-image-a-81_1449150055024.jpg

Reagovat
Murtago

Wayne nemůže odějít. Wayne je Manchester United!

Reagovat
Tomanatura

LVG

Reagovat
I am Mancunian

stabilizoval nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a koukam Wilson hned fika. Parada, tak snad se mu tam bude darit, otrka se a pristi rok utok Wilson - Martial.

Reagovat
Dawon

a januzaj opet nehraje, hostovani roku

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pagy

nejenom, že lvg dělá nakkt střídání, ale to samé platí i o přestupech a hostováních

Reagovat
Busby babes

LVG rekl, ze to bylo hlavne Adnanovo rozhodnuti/prani. Ten to nikde nevyvracel, takze to tak asi bylo... z dnesniho uhlu pohledu jsme ho asi nemeli poustet, ale...

Reagovat
Pagy

tak nejde jen o januzaje. wilson mohl jít na hostovačku daleko dřív ... blacket v celticu taky nehraje

Reagovat
Busby babes

no Blacket v Celticu ale hral. jenze hral blbe tak z te sestavy vypadl. Bohuzel no. Ale s tim asi tezko neco mohl LVG udelat.

Reagovat
Pagy

on tam hrál stopera a pokud se nepletu tak je to víc levý bek ne ? + ten co hrál vedle něho mi přišel v těch zápasech horší

Reagovat
Dawon

ja beru, ze si treba promluvili a shodli se, ze si nezahraje dost, tak chtel jit hostovat...ale to mi vazne chcou tvrdit, ze nebyl ve hre vhodnejsi tym, nez dortmund?

Reagovat
smazaný uživatel

VYBRAL SI TO JANUZAJ SAM...napriek tomu, ze mu Gaal hovoril, ze to nie je najlepsi napad..

Reagovat
Dawon

aha, tak to je teda jina, nevedel jsem, ze si u nas 20leti smradi diktujou veci, jak se jim zlibi, to se omlouvam, za to si zaslouzime v tom pripade velkou pochvalu

Reagovat
I am Mancunian

ty by si na vsetko len picoval

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

si o tom najprv nieco zisti ty vole

Reagovat
Busby babes

jo, tam netusim proc si vybral tym, kterej si vybral. zvlast kdyz teda LVG rekl, ze to bylo jeho rozhodnuti, a ze ho pred tim varovali, ze tam bude mit velkou konkurenci... trochu podivnej krok od Adnana.

Reagovat
smazaný uživatel

sam sa ojebal

Reagovat
vrabejka

Manchester United's last six home games: 0-0, 0-0, 1-0, 2-0, 0-0, 0-0

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

tobe verim

Reagovat
habinity

Hovoril som pred zapasom v zime dvoch utocnikov okrem martiala degeu a smallinga katastrofa tym..je moznost ziskat titul lebo city aj arsenal chelsea je tiez katastrofa, ale united je este slabsi tusim ako oni a je hanba ze liecester je prvy ....odpad cela hra ...videli ste na konci zapasu ako nakladal fanusik lvg? Len kyval lvg tu skaredu hlavu ze ano ano .. Fuj uplne mi pokazili vikend..bezmocnost a prihravanie dokola...nepochopil som preco nehral depay a young vedia preniknut a maju nejaku kreativitu ..mata to je kolotocar stale sa toci dokola..vsetko zabrzdi kazdy protiutok..basti naj hrac ktory bojuje a on ho da dole,sam sa tomu cudoval.ten trener nech ide uz prec ..toto co hraje za tolko penazi co dostal tak to je riadna tragedia...ludia v manchestri si praju aby odisiel..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.caughtoffside.com/2015/12/05/jeff-stelling-racism-row-japan-joke-offends-viewers/

Jestli ho za tohle někdo opravdu potrestá/vyhodí, tak bůh s námi opravdu.

Reagovat
protiproudu

to je moc tohle, lidi posrany

Reagovat
kiwwi

https://streamable.com/4qsz

Wilsonov gol...pekny

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pagy

to se ani nechce věřit, že je to on

Reagovat
Busby babes

ta obrana?

Reagovat
Busby babes

Paul Hirst ‏@hirstclass 10h10 hours ago

Board happy LVG getting results.Utd are 1pt off top of table. Still, Utd are starting planning for life after LVG when he leaves in 2017.

Paul Hirst ‏@hirstclass 10h10 hours ago

MUFC understood to be keeping close eye on GNev progress at Valencia. Giggs progressing well too. Club will also look at more exp managers.

Reagovat
I am Mancunian

vyborne dovtedy bude mat united najviac plesatych fanusikov

Reagovat
Busby babes

neboj, i pro tebe jsem neco nasel: United fans need to first learn how to support the club the "United way", and then try to blame the team for not playing the "United way".

Reagovat
I am Mancunian

ved ja podporujem klub, ale nie toho blazna

Reagovat
Rssa

Jinak OT:

Zemřel Scott Weiland...ne, že by to bylo v dlouhodobějším horizontu nečekané

Reagovat
smazaný uživatel

„Útok, útok, útok,“ rozléhalo se zaplněným stadionem Old Trafford. To naštvalo trenéra United Louise van Gaala.

„Nechápu, proč fanoušci řvali útok, útok. My jsme útočný tým, ne jako West Ham,“ rozhněval se po utkání kouč Van Gaal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

to fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hawk

no je pravda, že Manu ostřeloval tribuny co to šlo, možná proto tak zuřil

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Chelsea 2 liga taky liga :D

Reagovat
Mönchengladbach

Před zápasem 16. kola v Leicesteru ztrácí Chelsea na domácí sedmnáct bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám treba, za také výkony môžme ísť rovno do Champu. Brutálne ma nebaví pozerať na Mourinhovu Chelsea, tie výkony sú o veľkom hovne. Nevidím tam potrebné nasadenie, a až na Williana ani kvalitu. Ten káder je strašný, hra je strašná, a každý je bez iskry. Aneb Jose si zaslúži ďalšie šance . Ať táhne s Fabregasom a Costom niekam ďaleko dopiče od Stamford Bridge. HNUS HNUS HNUS.

Reagovat
Mönchengladbach

Dávám Žozému mač. Maximálně dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to tak bude.

Reagovat
Mönchengladbach

Prohra s Portem = konec, prohra na Lesteru = konec stejně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

No aby sme nešli do osemfinále LM, to sa s Mourinhom povezie, takto si pokaziť meno. Ale neprekvapí ma to.

Reagovat
Mönchengladbach

Vy máte štěstí, že snad ani teoreticky nemůžete skončit druzí. Buď první, nebo nepostup. Protože chytit Barcelonu...

Reagovat
Mastný Chobot

Úchvstná sezóna, PL ma baví rok od roku viac a viac.

Reagovat
iamek

Ale jo. Umi Chelsea zlepsit naladu.

Reagovat
Mastný Chobot

Takúto krízu top tímu, ako má Chelsea, som asi ešte nezažil, to je brutálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund?

Reagovat
CubONE

top tim...

Reagovat
raduinho

Dortmund je v současnosti víc top než AC.

Reagovat
CubONE

Ale to z neho top tim z dlhodobeho hladiska pre mna nerobi.

Reagovat
Kopac

To ani CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mönchengladbach

Ani vloni? Máš je mezi vedlejšími kluby...

Reagovat
Mastný Chobot

zabudol som napísať v Anglicku... ale aj tak, Dortmund neberiem ako top tím v takom ponímaní ako Chelsea.

Reagovat
Mönchengladbach

Tak asi ne, ale být fandou Chelsea, nechtěl bych třeba teď hrát s BVB. Viz před chvílí Kagawa.

Reagovat
smazaný uživatel

To je momentálne naše maximum čo tam predviedli.

Reagovat
Pospovič

Škoda tolika remíz, mohla se tato sezóna využít na maximum. Asi se to nebude jen tak opakovat...

Reagovat
kiwwi

otazka do plena:

Co by ste viac oslavovali, keby vas tim vyhral titul, alebo keby Chelsea vypadla?

Reagovat
Mastný Chobot

jasné, že titul, čo by som mal z toho, keby vypadli? akurát tak chvíľu srandu

Reagovat
Murtago

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Liquid

obojí je však iba nebohým snem fandů gunners

Reagovat
J0EL

Zalez naspat do kanalu.

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za debilnu otazku? kazdy by samozrejme chcel radsej titul svojho muzstva...

Reagovat
kiwwi

ja nikomu nekazem obetovat titul ide len o tu radost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
I am Mancunian

abc fan

Reagovat
eder

Vypadnutí, pochopitelně.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

nj, to patrilo asi len pre takych, co zazili uz nejaky ten titul

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Zaschrona

tak ted jsi to jeste vylepsil

Reagovat
kiwwi

ja som to nemyslel nijak urazlivo alebo podpichovacne...pre takych co titul svojho klubu este nezazili by to bola taka radost ze by mohlo vypadnut aj 10 chelsea a aj tak by ich to nezaujimalo

Reagovat
Lacko_Boh

kto ste tu ako aktivny gooner zazili titul Arsenalu?

Reagovat
Counter

Tak o naší Unbeaten sezoně jsem si tak akorát přečetl v novinách Ale už jsem fandil!

Reagovat
Busby babes

deda rikal...

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

hádam, že asi nikto, možno herb... to je tragédia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Napr ja a este vtedy galaxia davala live odovzdavanie trofeje

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

nechel by som, šak teraz ťa musí strašne srdco aj oči boleť to jak keby si chodil s Rihannou, rozišiel sa s nou a zobudil sa vedla Polnišovej

Reagovat
Zaschrona

tak ted jsi to alespon castecne zachranil ale stejne si moc nedokazu predstavit, ze i treba nejaky MUfan by mel vetsi radost z padu Chelsea nez z titulu pro MU... pokud jo, tak asi bude pak lepsi, aby MU dlouho nic nevyhral, pak by hned prisla zmena nazoru

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Táto otázka je naprosto bezpředmětná,jelikož se Chelsea ještě určitě zvedne. Tohle řešit... chtěl bych mít starosti některých lidí.

Reagovat
Aldeano
Reagovat
mojmira

tak to je snad jasný ne? vypadnutí toho paklubu

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

titul

Reagovat
smazaný uživatel

konkrétně letos vypadnutí, s těma hovnama, co se tam u nás dějou, mi titul ani moc radost neudělá. ledaže bychom ho tim vyfoukli poolu

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět, že jsi ještě malé dítě. Hloupější otázka asi položit nešla.

Reagovat
vladis271

ako scouser titul. Ale zaujímal by ma názor mufana, gunnera, či fanúšika City.

Reagovat
hawk

Jako kdybych byl fanda klubu, který pravidelně vyhrává, tak bych jeden titul oželel. Ale kdyby Irons měli šanci vyhrát, tak rozhodně titul už jen proto, že by byl první.

Reagovat
kiwwi

Omg ja som to nemyslel ci by ste vymenili titul za zostup chelsea

Reagovat
Godwinson

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Bol som zástanca Josého Mourinha, postupne stracajúc nádej ma dnes opustila aj tá posledná. José Mourinho zjavne nie je a nikdy nebude dlhodobý tréner/manager. Minulá sezóna bola skvelá, hodne pozerateľný futbal na jeseň (podzim) a na jar síce menej atraktívna, ale bodová jazda pokračovala. Leto ideálne nebolo, o tom žiadna, no z časti si za to môže José sám (Lukaku, KdB...) a druhak je jasné, že toto nie je o jednom Stonesovi. Už príprava ukázala, že niečo nie je v poriadku. Nasledovala zbytočne prehypovaná kauza s doktorkou, ktorá byť síce nemusela, no myslím si, že média z toho urobili väčšie "haló" ako to malo skutočný vplyv na tím. V samotnej sezóne je polovica úplne mimo, paradoxne to vyzerá ako letná kompletná prestava kádru, a pritom kostra tímu má spolu odohratých desiatky a desiatky zápasov. Mourinhová nerotácia, Costa a Fabregaś úplný des, Rémy nedostane šancu ani pri absolútnej kríze Španiela, RLC detto. Takže za mňa obrovská škoda Kloppa, tak snáď Simeone/Ancelotti.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Nepochopím, ako ho môže ešte niekto podporovať. Odprosiť Carla

Reagovat
Miguel19

Myslím, že Carlo by to rád přijal.

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by, jeho 2 roky v Chelsea boli o parník lepšie ako Josého éra.

Reagovat
smazaný uživatel

Som hodne zvedavý, čo dnes napíše Steiner.

Reagovat
smazaný uživatel

Lišky ne vždy je fotbal jen o penězích,zatím se na ně pěkně dívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
Miguel19

Paráda. Nejlepší manažer galaxie nás opět přiblížil Lize Mistrů...teda vlastně druhé lize.

Nevim jak dlouho se bude čekat. Až tam fakt budeme? S tím tlučhubou v životě mít stabilitu nebudeme. Naopak jsme rozesraní jak nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je až neskutočné, že si to väčšina fans nechce pripustiť alebo sa robí, že to nevidí. Nikoho na ihrisku to nebaví a pozerať sa žoldácke krysy, to je na . Ako tu niekto hore písal, nedať šancu Rémymu a Cheekovi pri tých sračkách, čo sa tam odohrávajú, je na facku. A Mourinho ešte bude oslavovaný a podporovaný. Finálna fáza v našej hre neexistuje, to posúvanie lopty z jednej strany na druhú, aby to nakoniec Ivanovic nacentroval do prvého hráča, to je mi teda futbal. Jose netuší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak obojí začíná na Champions-

Reagovat
Aldeano

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Bakary3

Úúúúžasný kolo ...

Arsenal dnes až na vlastňák Girouda paráda, Özil perfektní, Nacho boží, Campbell se o svou šanci neskutečně pere, zpět Ramsey a Theo, super.

Jen mě trošku děsí záloha směrem dozadu, zajímal by mě počet odebranejch míčů na vlastní polovině, mám pocit, že všechno končí až u obránců...

Snad se zadaří i ve středu...

Jo a Chelsea dělá neskutečnou radost

Reagovat
Liquid

vy snad uděláte radost ve středu a potáhnete z Champions League už ze snadné skupiny

Reagovat
Counter

Vy snad ne, dám přednost koeficientu před vypadnutím CFC.

Reagovat
Liquid

Porto jsem viděl proti Kyjevu a neskutečně špatně hrálo, snad se ukope kříž, na výhru asi v současným rozpoložení hrát nebudem

Reagovat
Counter

Ale teď si říkám, jestli by pro CFC nebylo lepší spadnout do EL a vyhrát ji, abyste si zajistili LM pro příští ročník.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal to samé možná.

Reagovat
Counter

Ještě si pořád nedáš pokoj?

Reagovat
Lacko_Boh

dajme stavku

Reagovat
Counter
Reagovat
vladis271

myšlienka o zaistení LM pomocou EL je síce pekná, ale nereálna. Lebo na tú súťaž potrebuješ ako na každú inú kusisko šťastia a formy. Môže mať Chelsea aký chce aj najlepší káder EL, v súčasnej forme je v EL 5-6 jasnejších favoritov na výhru než ona.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho zase super vykon?? Dela mu radost

Reagovat
minoLFC

kiwwi, vrabejka

Reagovat
bayern987

Shawcross dostal v minulém kole červenou a tohle kolo stejně hrál?

Reagovat
Mastný Chobot

asi si odpykal trest v pohári

Reagovat
smazaný uživatel

cez týždeň hrali Capital One Cup

Reagovat
smazaný uživatel

Capital One Cup.

Reagovat
smazaný uživatel

Čeryšev pls

Reagovat
bayern987

Aha, to sem nevěděl...

Reagovat
protiproudu

zlatej David Moyes

Reagovat
Heisenberg

Tak to vypadá, že Mourinho před sezonou vyměnil dopravní prostředek. Z busu přešel na ponorku.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čukotkaaaa

Reagovat
EXoRcIsT

nic proti Hazrdovi ale napr. Sanchez Ozil De Bruyne Aubemayang su o dost lepsi nechapem ako mohol mourinho povedat ze je 3 najlepsi na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mi někdo před sezonou řekl, že po 15. kole bude mít Arsenal 2x tolik bodů co Chelsea, že Chelsea bude tam, kde je, že ani jeden z nováčků nebude v pásmu sestupu, že WHU bude na šestém místě a hlavně že Leicester povede ligu! Tak bych si klepal na čelo...prostě PL je PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jako je to rozhodně zábava, ale ta trapnost předních klubů je přinejmenším zarážející.

Reagovat
smazaný uživatel

To nijak nepopírám

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

whu na 6. místě bys nečekal proč?

Reagovat
Mada

Reagovat
I am Mancunian

uz vidim ako ta modra rakovina zlanari ancelottiho

Reagovat
eder

Ancelotti do Champu nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

This is my fucking sen.

Reagovat
One-Real

To snad ne, to bych ho daleko radši dopřál vám nebo Bayernu, menší zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

radsej by sa mohli pochlapit borci z City a zobrat ho

Reagovat
Cobra

Reagovat
wild

akurat som to chcel napisat, ked som zbadal vysledok.. tiez sa toho obavam

Reagovat
Zaschrona

Az nekdo bude analyzovat, jak zacal soucasny kolaps Chelsea pod Mourinhem, asi to dost mozna zacne se slovem "ne" od Kenwrighta na otazku, jestli pry prodame Stonese...

Reagovat
smazaný uživatel

Stones by sa akurát pokazil keby vtedy bol prestúpil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ale až někdo bude analyzovat naší rekordní výhru v lize, tak to začne slovem "ano" od Mourinha na prodej Lukaka...

Reagovat
Zaschrona

Ten prodej ale samozrejme byla velika kravina...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, byl by na tom úplně stejně jako teď Rémy - špatně. Narozdíl od Rémyho je ale teda chytrej a nenechal by se takhle omrdávat..

Reagovat
Zaschrona

No, realne zrejme jo. Nicmene uz vloni nemel horsi cisla nez Costa - a ted je uz jednoznacne lepsi - a jeho cena o hodne vyrostla od jeho nakupu. Pokud tohle nema byt chyba, tak nevim co pak jineho chybou ma byt..

Reagovat
Talker

Začne to slovem "proč ne" při uvažování o příchodu Mourinha.

Vždyť nejde o jednoho hráče, který by byl v hajzlu. V hajzlu je celý tým až na pár výjimek. To, že nepřišel Stones je naprosto nepodstatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Jak se vůbec opovažuješ něco takovýho napsat, kdyby přišel Stones, tak je Chelsea první, Leicester poslední a Anakin by nepřešel na Temnou stranu.

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt vam prinesl titul...

A samozrejme souhlas, nicmene ten Stones asi nejlip vypovida o tom, jak spatne tohle leto pro vas bylo. Vybrat si nerealny cil na posileni obrany a pak to zaplacnout Babou a nejakym totalne neznamym typkem z Francie... A co lze vypozorovat z vykonu vicemene vsech vasich obrancu vyjma Zoumy, tak by u vas byl Stones jasny hrac zakladni sestavy, Mourinho dobre vedel, proc ho chtel...

Reagovat
Svatej

vždyt Stones nebyl nereálnej

Nereálná byla akorát představa, že se kluby při jejich oboustranný tvrdohlavosti ohledně částky domluví a to je vcelku rozdíl

Reagovat
Zaschrona

O zadny castce se nehovorilo - od pocastku EFC daval najevo, ze Stones nikam nejde a dodrzel to. Nerealny cil tim padem, klub jako Chelsea by si mel umet udelat pruzkum toho, jaky cil je realny a nezahodit leto pronasledovanim hrace, kteryho nemuzu dostat...

Reagovat
Talker

Přinesl titul, ale když si porovnáš ten kádr s tím, jaký jsme měli, když přišel, tak momentálně jsme mohli být neskutečně dominantní pár let za sebou - ne 4 měsíce.

Reagovat
Zaschrona

Jo, to je fakt. Ale zas na druhou stranu je porad titul titulem a nema cenu mu za to ubirat zasluhy.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

možná, ale to nevysvětluje, jak se stalo, že místo něj koupili Djilobodjiho

Reagovat
smazaný uživatel

Dzumandzi je legenda ! bol to dobry nakup

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi liga sveta!

Reagovat
Mönchengladbach

Neřekl bych, že Leicester udrží první místo před Kloppovým Liverpoolem až do konce. Ale uvidíme.

Reagovat
kissak

Předem se omlouvám všem opravdovým "fotbalistům" do teď jsem si myslel, že pravidlům rozumím, ale o co se vlastně jednalo při gólu Bournemouthu? Byl to tedy offside nebo ne když poslední hráč byl Chelsea? Jaká role v tom hraje vyběhnuvšího Courtoise.

Reagovat
vrabejka

Odejde Willian, Hazard, Oscar a z Chelsea se stane průměrný Champ klub

Reagovat
Liquid

Oscar ??

Reagovat
Rarášek

Jen se ho zbavte, ať to s váma de úplně do kopru. Oscar může být naprosto fantastickej hráč, kdybyste ho využili pořádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Kde ho máme využívat když ne na AM?

Reagovat
smazaný uživatel

V normálnom hernom prejave.

Reagovat
vitasrp

Já myslím, že není třeba hleda výmluvy, Oscar skutečně nenaplňuje potenciál, který jsme předpokládali, že má, což je teda jeho odpovědnost.

Reagovat
Talker

Tak jeho zodpovědnost. Pokud se zbavíme Mourinha, tak uvidíme, jak ti hráči budou hrát. Třeba rozkvete na pivotovi.

Reagovat
vitasrp

Jojo, protože se na pivota v současný Premier League úplně suprově hodí. A pokud se nepletu, na pivotovi jej nevyužíval ani Di Matteo, ani Benitez, Mourinho není první, kdo si myslí, že v týhle fázi kariéry není na hru hluboko uprostřed zálohy připravený.

A jinak je to samozřejmě jeho odpovědnost, není důvod omlouvat hráče, stejně jako není důvod omlouvat Mourinha.

Reagovat
Talker

Samozřejmě, že je to z obrovské části jeho zodpovědnost. Na druhou stranu se dá využít hráč 5 různými způsoby na každé pozici.

Když chceš od KdB, aby hrál defenzivně a bránil, bude ti k ničemu. Když ho dáš do ofenzivy, má průměr gol/asistenci na zápas.

Ten pivot byl jen příklad, klidně to může být AM s jinými starostmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde ti, ze by v poslednich zapasech v PL, hral KDB neco poradnyho?

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, ale tady se v případě Oscara bavíme o hráči, jehož velmi výraznou předností je právě energie, presink a taktická disciplína. Pokud takovýmu hráči dáš volnou pozici bez defenzivních pokynů, nemyslím si, že by mu to mělo nějak výrazně pomoci, protože takovej dar ohledně efektivity jako KdB prostě nemá.

Reagovat
Svatej

CM

Reagovat
vrabejka

ano půjde do Juventusu

Reagovat
Liquid

za Pogbu

Reagovat
Aldeano

* za Pogbou

Reagovat
vrabejka

Za Cuadrada

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Craven Cottage mi už aj docela chýbal

Reagovat
Liquid

Co si psal v průběhu minulé sezóny ???

Reagovat
Talker

Odejde Mourinho a CFC bude opět bojovat o titul.

Reagovat
vitasrp

Jop, letos určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude prdel až dostaneme v LM Barcu, kde nám za každou chybu vybombardujou Messi s Luisem síť..

Reagovat
smazaný uživatel

Uvedomuješ si, že na to potrebujeme neprehrať s Portom? Momentálne to vidím 40-60 naše postupové šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc dobře si to uvědomuju a bojím se toho minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

historia uz nie raz ukazala, ze toto su nepredvidatelne zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Na pár dní musím dať unlike na Troll Football.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Counter

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je fakt kuzelny rocnik, mame to rozbehnute na tolko neskutocnych pribehov, ze neviem ktory si skor zelat.

Reagovat
Darren Fletcher

náš titul, za nami leicester a spurs, arsenal stvrty, chelsea dole, LVG von.

Reagovat
vladis271

Klopp titul.

Reagovat
Darren Fletcher

chelsea loool

Reagovat
smazaný uživatel

Hej to už přestává být prdel, mně už je té Chelsea skoro líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nemůže být nikdy nikomu líto.

Reagovat
eder

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si spojím to všetko čo sa v klube odohralo, tak mne to ľúto není. Tak nám treba. Horšiu Chelsea si pamätám snáď už len za Scolariho.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Proč máš nový nick?

Reagovat
smazaný uživatel

Součást rituálu černé magie pro neúspěch Chelsea.

Reagovat
Aldeano

Tak to ti vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
eder

Prdel to teprve začíná být.

Reagovat
smazaný uživatel

spametaj sa

Reagovat
Counter

Mi teda ještě pořád ani zdaaaaaaaaaaaleka ne

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bayern +

Reagovat
SunFells

Mamlasi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
misinho7

madridisti vsetci nadavaju ze mame najhorsiu sezonu za poseldnu dobu a pritom mame dve prehry v lige a jednu kontumacnu v cdr...a ked sa pozriem na chelsea...tak sme na tom zle ale ne az tak strasne

Reagovat
Counter

Prostě Rafa > Mou

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo > kdokoliv v Chelsea

Reagovat
misinho7

Reagovat
Busby babes

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neviem si vybrat ktore hovno lepsie vonia

Reagovat
Talker

Když jsem 3 roky zpátky psal, že vzít zpátky Mourinha by byla obrovská chyba, tak se to jen a jen potvrzuje. Vyjma čtvrt roku pěkného fotbalu a jednoho titulu tu není ani jedno pozitivum.

Mourinho je prostě zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Snad ho Abramovič podrží, regulérně začínám mít strach, že by mohl Peréz za číšníka dosadit právě Mourka zpět.

Reagovat
Talker

Přežívá už 2 měsíce nad určený rámec - měl letět po Sotonu.

Reagovat
Manik...

To horší než Benitéz snad být nemůže

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

"Mourinho je prostě zlo."

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mönchengladbach

OT: Stoprocentní zůstává v řecké lize Olympiakos Pireus, který dnes znovu vylepšil rekord tamní nejvyšší soutěže - účastník Ligy mistrů vyhrál 4:3 na půdě Panthrakikosu a zvítězil rovněž ve 13. utkání letošní sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale 1. polčas 1X klasicky :-)

Reagovat
Mastný Chobot

nech idú do riti, v stredu musia prehrať o 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to budou jatky

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takový pocit, že by titul mohl putovat na Anfield....

Reagovat
eder

Proč ne...

Reagovat
aither

Dost už.

Reagovat
Liquid

Reagovat
minoLFC

si vrabejkou brat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Manik...

Reagovat
avicii

kiezby

Reagovat
Liquid

Norwich + Newcastle + Aston Villa = nejlepší kombinace sestupujících

Reagovat
vrabejka

Chelsea + Newcastle + Aston Villa

Reagovat
eder

Reagovat
J0EL

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Counter

Mourinho's first 250 home league matches: 5 losses

Mourinho's last 7 home league matches: 4 losses.

Jen tak dál

Reagovat
Mastný Chobot

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho nemuze za vase posrany zivoty

Reagovat
eder

Reagovat
Talker

Sorry, ale bylo jasný už před jeho příchodem, že to takhle dopadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bylo to jasny, mit v kadru takovy zmrdy jako je Fabregas a Costa, to se nedalo cekat nic jineho..

Reagovat
smazaný uživatel

ktoré si tam dotiahol on sám.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, to mu vycitam..

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc ale za Mourinhem stojí a podporuje ho, což je podle mě ten hlavní důvod, proč ho Mourinho vůbec staví

Reagovat
smazaný uživatel

Coz je mi dost ukradeny, Fabregas je zmrd uz od jeho pusobeni v Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

A kvůli tomu, že absolutně neumí pracovat s kádrem dlouhodobě jsem ho nechtěl...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infernoqt

Chelsea starting eleven cost £213m & their substitutes a further £73.5m. Bournemouth side assembled for £1.7m

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli bychom v létě zkusit koupit Hazarda. Vždycky chtěl za nás hrát a věřím, že by se u nás dokázal dostat zpátky do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, díky za úsměv

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Reagovat
Robochelsea

Kludne

Reagovat
smazaný uživatel

bolo by to krásne, ale vidím tri veľké prekážky:

1, cena

2, plat

3, Levy má všetky hovory od Abramoviča presmerovane do riti a myslím že je to aj opačko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Tak mohl by zkusit fax, u toho se přece nemůže nic pokazit...

Reagovat
smazaný uživatel

ten mi v Tottenhame už nepoužívame

Reagovat
smazaný uživatel

mi

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Manik...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Vždycky chtěl za nás hrát

Reagovat
tunkic

Reagovat
I am Mancunian

Jose Mourinho: "If our objective is to fight for the top 4, maybe now it's to fight for the top six."

Reagovat
smazaný uživatel

Kde koukáš na tu tiskovku?

Reagovat
smazaný uživatel

Dať to do konca sezóny Hasselbainkovi / Zolovi a po sezóne Carlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hasselbainkovi asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zola prosim a mohlol by cez zimne prestupove ozivit aj Nsereka, alebo nieco podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Jimm je už u vašich susedov QPR

Reagovat
Talker

Mě by nevadil ani Rodgers. Pokud by to byl interim do konce sezony. Zkurvit už není moc co, navíc umí pracovat s mladými hráči a v Liverpoolu jim dával šance.

Reagovat
Infernoqt

co takovej Van Gaal? v úterý bude volnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Carlo asi ne.

Reagovat
Counter

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3212254/Jose-Mourinho-says-Chelsea-s-2013-Europa-League-glory-Rafa-Benitez-not-good-stature-side.html

Jose Mourinho says Chelsea's 2013 Europa League glory under Rafa Benitez 'was not good' for the stature of the side

Mourinho says the Europa League 'is for a different level of club'

Reagovat
I am Mancunian

kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

a příště hrajeme proti Vardymu s Máhrezem, no do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

ak toto prehráte, tak top 4 už bude nedostihnuteľná si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně, to by fakt MU se City museli hrát stejně jako hrajou dneska celou sezónu a my bychom museli začít předvádět ještě lepší výkony než minulou sezónu... a když už uznal i Mourek, že na top 4 nemáme, tak už asi fakt není šance

Reagovat
smazaný uživatel

*hráli

Reagovat
Manik...

Já se obávám, že už i teď A pokud bude LM, mohl by odejít Hazard

Reagovat
I am Mancunian

A journalist with a pic of Mourinho as his iPad background just asked Mourinho if there was any way the media could help Chelsea get better

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má na svědomí ty poslední přestupy do Chelsea?

Reagovat
pepinho2

Slyšel jsem, že tam mají nějakou ženskou..

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao, Djilobodji a ten Angličan z tretej ligy?

Reagovat
Spalovač šancí

Chelsea opět v suchém triku

Reagovat
Infernoqt

Už to začíná - zápas s Wolfsburgem bude zásadní pro budoucnost Van Gaala.

Reagovat
habinity

Keby viem ze ho odvolaju tak nech aj vyletime v utorok..lebo mozno by prisiel novy trener doplnil v zime potrebnych hracov a dal tymu utocnu strategiu a vyhrali by sme z prehladom titul.lebo konkurencia je velmi slaba.

Reagovat
Infernoqt

Co když prohrajeme, ale PSV také padne?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

jasne, x let se tu smejem rotacim manageru v jinych tymech a ted v situaci, kdy ztracime naproste minimum na celo ligy se tu vyhazuje manager. Nekteri tu vymysli solidni kraviny, jen co je pravda.

A hlavne pak nezapomente dodat neco o dlouhodobe spolupraci...

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

tomu never. Jedine co by LVG mohlo ohrozit je konec v lize na nejakym 5. - 7. miste.

Reagovat
Infernoqt

No hele, opravdu má v podmínce do této sezony hrát o trofej (v naší řeči postoupit co nejdál ve všech soutěžích) včetně top4 v lize a postup ze skupiny LM (dvě hlavní podmínky). Navíc s tím přišlo MU Evenings.

+ sám LVG přiznal, není to tak dávno, že se obává o svou pozici v klubu - očekává se úspěch

Reagovat
Busby babes

opravdu ma v podmince... jako ve smlouve?

Kde LVG neco takoveho rekl? to jsem asi nejak nezachytil. Ja teda vsude cetl, ze vedeni je zatim spokojeno. sbirame body, jsme v uzke spicce ligy, postup do dalsi faze LM mame ve svych rukou...

Reagovat
Infernoqt

Co já vím, já jen vím, že se to tu x-krat řešilo + i "kiwwi" k tomu něco řekl. Článek k tomu jsem četl snad někdy na začátku října. S tou LM možná ještě v létě a sám LVG také někdy v tom období přiznal, že letos to na titul nebude. Zmínil se v rozhovoru,že očekává zakončení v top3.

Sbíráme body, ale jakým způsobem? Za tolik utracených peněz kurva... to je k smíchu. Ty zápasy s PSV, Leicesterem, West Hamem se dali vyhrát. Hrajeme organizovaně, ale i dneska jsme na čisté golové šance prohráli 4-2. Ikdyž to byl jeden z nejlepších zápasů v sezoně, je to jenom z nasazení.

Reagovat
Infernoqt

daly vyhrát*

Reagovat
Busby babes

ale to ze hrajem smerem dopredu tuzku nikdo moc nepopira. hrajem. Neni to moc atraktivni. ale porad je to zatim kurevsky ucinne. LVG za ten rok a pul zmenil pristup celeho tymu a organizaci hry. Ted uz musi vylepsit "jen" tu utocnou fazi. Tak proc ho hned vyhazujete? Ma smlouvu na 3 roky, tak si jeste chvili pockej jak to bude vypadat ne? Vy tu volate po dlouhodobe spolupraci s Ancellotim. Ale jak by to vypadalo?

Zase prestavba kadru, protoze Carlo by chtel privest svoje hrace, takze zase dalsi ranec penez do luftu a pulka kadru na odchodu. Zas by trvalo, nez by si to sedlo, takze dalsi sezona v pici. a pokud by to treba bylo pul roku nekoukatelny, tak byste ho stejne zacli vyhazovat stejne jak LVG nebo Moyese.

Reagovat
vodka

tak to je pičovina jak mraky s tou smlouvou...

Reagovat
Infernoqt

tak si polib prdel

Reagovat
vodka

tak pružný nejsu, ale ty nemusíš psát úplné voloviny...

Reagovat
Busby babes

prave, tohle se mi vubec nezda.

Reagovat
Spasitel

Ja sa celkom smejem takýto priebeh sezóny nečakal nikto ale dejú sa aj horšie veci. Top 4 je stratená a LM sa treba obávať aj o postup zo skupiny ale to aj ked je to katastrofa túto sezónu tak postúpime a uvidí sa čo ďalej bude či Roman neskúsi dačo ako s DiMatteom a bude dúfať v záchranu sezóny.

Reagovat
vitasrp

Tohle je ale neuvěřitelný - v Premier League jsme naposledy v utkání vstřelili 2 branky v zápase s Newcastlem, který se hrálo na konci září. Poté už akorát s Aston Villou, jenže tam byl jeden gól vlastní, takže to nepočítám.

To je fakt síla.

Reagovat
Infernoqt

0-0, 0-0, 1-0, 2-0, 0-0, 0-0

Reagovat
T44v3tt1

Tak my máme 2-0,1-3,2-0,1-3,1-0,0-1

Reagovat
vitasrp

Kdybychom byli alespoň v defenzivě tak kompaktní jako United, byl bych upřímně letos docela šťastnej.

Reagovat
Infernoqt

stejně si myslím ,že nás porazíte aspon jednou tuto sezonu :D

Reagovat
T44v3tt1

Nebo třeba tohle Chelsea prohrála na Stamford Bridge s nováčkem Premier League poprvé po 43 zápasech. Naposledy to byl Charlton v roce 2001.

V 15 zápasech skóre 17:24 a bilance 4-3-8.

Nevím, no. Nepřijde mi to vůbec vtipný.

Reagovat
vitasrp

Já se taky moc nesměju no.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ještě dělá LVG na lavičce United, nechápu ?!?

Reagovat
minoLFC

ste 4. 3 body od titulu, ukľudni sa

Reagovat
smazaný uživatel

cože

Reagovat
habinity

Keby viem ze ho odvolaju tak nech aj vyletime v utorok..lebo mozno by prisiel novy trener doplnil v zime potrebnych hracov a dal tymu utocnu strategiu a vyhrali by sme z prehladom titul.lebo konkurencia je velmi slaba.

Utorok postupime lvg ostane a do konca sezony nervy z jeho hry? Chicharito by sa zisiel ne on ho da prec blazon stary.

Aj tak na lm nemame urcite pojdu v osemfinale alebo teraz..je to jedno .ale toho curomeda nechcu vidiet uz ani v manchestri

Reagovat
nani92

Co by ste si zelali viac..titul vasho timu alebo predlzenie zmluvy pre LVG?

Reagovat
I am Mancunian

ty hovado

Reagovat
eder

Zatím je to rozehrané tak, že na konci sezóny klidně můžu slavit 3v1 - titul svého týmu, sestup chelski i prodloužení smlouvy LVG.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
wild

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

titul. to ma byt jako nejake dilema?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Lvg neni ziadna buducnost ,je stary a chce skoncit po dvoch sezonach tak by mohol uz teraz alebo po tejto..fakt mozno by som mu dal v zime posilnit a ked by aj vyhral ttitul v tejto lige aj tak by mal ist..sak konkurencia je slaba kazdy straca bude to o stastii.a hra je katastrofalna ..a naviac nema rad herreru nasho najlepsieho hraca.a este som nechapal bastiho striedanie, sam basti sa cudoval, makal a da ho dole a pritom vladal...ten trener je bez rozumu..pred zapasom som povedal mal hrat depay aj young jediny hraci z martialom vedia potiahnut a presadit sa jeden na jedneho a obidvaja sedia..a hraje mata kolotocar co sa toci na mieste.uz sa nebudem zbytocne rozculovat nema to vyznam..

Reagovat
Infernoqt

já hlavně nechci dopadnout jako u Moyese, kde jsme prakticky o rok později mohli dostat Kloppa i Ancelottiho... ted je volný už jen Ancelotti a vše se rýsuje k tomu, že toto léto, nebo vůbec

Reagovat
Busby babes

A Ancelottiho budes vyhazovat po kolika prohranych zapasech?

Reagovat
Infernoqt

Ještě nevím. Tak trochu jsem doufal, že by se jeho styl hry mohl podobat nejvíc té Fergieho hře. Mám v něm největší respekt ze všech současně působících koučů.

Reagovat
Svatej

Já už to taky vzdávám.

Když vidím, co dokáže Klopp za pár týdnů s týmem o úroveň nižší kvality a potom se podívám na Mourinha, kterej s tak neuvěřitelně nabušeným kádrem za celou dobu svýho druhýho angažmá dokázal s týmem předvádět dobrý fotbal jen jednu polovinu roku z 5ti ( !!! ), tak je mi z toho smutno. Já doufal, že když už nebudujeme tým, kterej se pyšní nějakou herní charakteristikou, jako třeba Barcelona, tak aspoň budeme tým, proti kterýmu nikdo nebude chtít hrát, protože je dokonale přizpůsobivej a my nemáme nic z toho.

Ten tým mi příjde regulérně slabší než v době, kdy k nám ten chlap přišel. Hráče dokázal udržet ve formě jen několik měsíců v druhým ročníku, aby se pak spoléhal na to, že mu zachrání prdel Hazard a slušně propracovanej systém bránění. Oscar, kterej pod ním měl vyrůst v úplnou kometu, se od svých 21 ani nehnul, skoro mi až příjde, že se naopak ještě zhoršuje, Ivanovič je uplně na odpis, náhrada za Terryho nikde, osobnost, která to krom Johna dokáže zvrátit taky nejspíš dobře schovaná, všechno špatně prostě.

Já si moc dobře uvědomuju, jak zatraceně dobrej José umí být, ale tohle mu fakt nejde, nedokáže prostě hrát nic jinýho než tu svou pragmatickou kejdu, nedokáže se dlouhodobě něčeho držet, minulý rok mu stačil výprask na Tottenhamu, prohra v poháru a okamžitě to do konce roka zavřel, to je prostě hrozný.

Nechci tady zpátky Carla, chtělo by to něco uplně novýho, svěžího, co preferuje agresivnější a svižnější fotbal. Jméno mě nenapadá, ale někdo takový prostě musí existovat.

Ještě jedna věc na konec. Jak je možný, že tolika hráčům Mourinho nesedne ? Když koukám na to, co předvádí takovej Cuadrado v Juve, tak nevěřim svým očím, že je to ten samej hráč, kterej zakopával o míč i při rozcvičce, Salah to samý.

https://www.youtube.com/watch?v=DVmFyqZl7Mg

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ani po shlednuti toho videa bych ho nechtel

Reagovat
Manik...

* už nechtěl

Reagovat
Svatej

To já taky ne, nešlo mi tak o něj, jako o to, že jakmile hráč nesplňuje určitý parametry tak, jaký José vyžaduje, tak si prostě nekopne, at je jakkoliv kvalitní

Reagovat
Miguel19

Agresivnější fotbal hraje Simeone..

Reagovat
Manik...

Jen to ne...

Reagovat
vitasrp

Simeone je skvělej, ale je to hodně podobný Mourinho. Jestliže vás sere fotbal Mourinha, nějak si neumím představit, že byste byli nadšení právě ze Simeoneho.

Reagovat
Miguel19

Tak já neříkám, aby přišel..jen mě napadl s tou agresivitou.

Reagovat
Svatej

ani jeho moc nechci, docela bych ocenil někoho aspon typově podobnýho Kloppovi, kdo má koule na to, aby ten tým z týhle přizdis*áčský taktiky vydlabal a nečekal jen na zisk míče, aby se tým nějak prokousal brejkem k brance, toho už mám prostě dost a navíc je to už taktickej přežitek.

Fakt už si léta přeju vidět aktivní napadání a vysunutější linii. Se zoumou a případnou posilou bychom to hrát už klidně mohli.

Reagovat
vitasrp

Vysunutější linii jsi měl loni na podzim a letos na začátku sezóny - si vezmi, že proti nám šla Swansea 2x sama na branku, to se nestane, pokavaď nehraješ alespoň střední blok.

Reagovat
vitasrp

S tím Cuadradem - mně přijde, že měl totožný problém, jako má teď Pedro, tedy že mu dělala velký problém míra fyzickýho kontaktu, která je v Premier League povolena. Často přicházel o míče a ze soubojů odlétával i bez toho, aniž by se jednalo o faul.

Druhou věcí pak může být ta taktická role, kterou po něm trenér chtěl - přijde mi, že je to takový prototyp dribléra, který se chce pohybovat u lajny, přebírat míče v situacích, kdy má proti sobě izolovanýho protihráče a následně jít do souboje 1 vs 1 a nějaký finální fáze.

U nás měl hrát takovou podporující roli, stahovat se doprostřed či až k levý straně, protože tu jsme loni hodně přečíslovali a snažili se hru budovat kolem Hazarda. Tahle činnost třeba vyhovovala Willianovi, ale Cuadradovi rozhodně ne.

Reagovat
Svatej

Jen teda nechápu, kdo poslední rok vybírá ty přestupy, nepovedl se snad ani jeden, možná na jednu, nebo dvě výjimky.

Reagovat
vitasrp

Podle mě vládl letos v létě ohledně přestupů ohromný chaos, moje teorie je taková, že jsme dvakrát během 3 měsíců změnili strategii, což mělo samozřejmě negativní důsledky.

Reagovat
Manik...

za video

Reagovat
CubONE

Myslis toho Cuadrada, na ktoreho drviva vacsina fanusikov Juve nadava?

Reagovat
Svatej

já na něj žádný nadávky neviděl, jen neutrální hodnocení až slova jako 'příjemý překvapení''

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Svatej

no coje, tak jsem měl asi štěstí na optimistický nenáročný fanoušky

Reagovat
mojmira

"Kondom", "Kurvadrát", "ježiš on zase hraje"

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Remízka z OT výborná, akurát zasa doplatíme na zranenia, to je už v piči fakt...

A Pelle von, tam nie je čo riešiť.

Reagovat
Bayern +

A Chelsea To som si až teraz všimol...

Reagovat
smazaný uživatel

na kolko timov pises "my"? neskutocne Adko

Reagovat
tomasinho

Na Bayern a WHU

Reagovat
smazaný uživatel

City?

Reagovat
Bayern +

Kde to vidíš?? Alebo ešte lepšie, kde si to videl??

Reagovat
smazaný uživatel

nikde, ale vo vedlajsich mas aj City a WHU...

Reagovat
jacobT

http://news.arseblog.com/2015/12/boss-casts-doubt-over-the-rest-of-cazorlas-season/

fuu, tak Cazorla by nakoniec mohol zmeškať celý zvyšok sezóny?

Reagovat
Jardin

Právě jsem na to koukal, to už je děs. Vždyť se tam změnil lékařský tým, tam nějaké změny musí být patrné.

Reagovat
Counter

Tak jestli byly první předpoklady, že bude out do března... Než se stihne do rytmu pořádně dostat, už bude konec sezony za humny.

Reagovat
habinity

Ked vidim barcu a valenciu poslednych 15 minut tak o 4 levele lepsie, valencia utoci za par minut viac krat ako united za 5 zapasov. ..dost smutne

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to teda prislo docela slabe ten zapas, od Barcy jsem cekal jiny kolotoc, navic ten gol z ofsajdu... Nic moc fotbal

Reagovat
habinity

Hovorim poslednych 15 min to nasadenie v subojoch od valencie rychlost v prechode kreativita atd to moze united snivat.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to mozna jo, ale treba by se MU proti Barce taky chtelo vytahnout

Reagovat
smazaný uživatel

Garymu sa este ani nechcelo zacat trenovat a uz si daval Barcelonu, co to bude az sa toho chopi original..

Reagovat
I am Mancunian

on to musi dotiahnut daleko

Reagovat
Counter

Však dnešní výkon Vale jde ke cti oblíbeného caretakera Vora, Gary to teď bude mít s fandy ještě těžší.

Reagovat
smazaný uživatel

Borci, sedim v hospe pate pivo v sobe a chystan se parit, ale musim odpovedet na united a chelsea:DDDDDDDDDDDDDDDDD mourek bude v nedeli out

Reagovat
smazaný uživatel

Co tiket ?

Reagovat
smazaný uživatel

ani se neptej, united jediní lost

Reagovat
Infernoqt

jaký lost, 63% držení míče

Reagovat
vitasrp

No nic, jsou dvě hoďky od konce utkání, takže jsem se rozhodl, že nějaký hodnocení taky sepíšu. Akorát se nebude týkat jenom tohoto utkání, bude to takový obecnější.

1) Letošní posily se brutálně nepovedly - za sebe se musím přiznat, že se mi výkony Baby absolutně nelíbí. Mám z něj dojem, že se zatím nebyl schopen přizpůsobit míře fyzického kontaktu, který v utkáních v Premier League musí podstoupit, navrch u něj mám dojem, že má nulový taktický myšlení, protože se mi jeho defenzivní hra absolutně nelíbí. Nespolupracuje s obrannou při posouvání, často bývá od stoperů dost daleko (což je opět vzhledem k typologii našich středních obránců problém, protože pak dochází k rychlostním soubojům 1 na 1), ale hlavně spíš než zónově brání osobně. Co tím myslím - je šíleně lehký jej vytáhnout mimo pozici. Například v duelu s Maccabi se se svým hráčem vydal někam do středový zóny, čímž kompletně odkryl levou stranu - tam přišel dlouhý míče a pravý bek Maccabi měl velkou šanci, kterou zneškodnil Begovič. Dneska se podobná situace opakovala - Baba se s hráčem vydal až pomalu mezi střední záložníky, díky čemu musel Pedro podstoupit 40 metrový sprint a nahánět beka protivníka, který měl úplně volný prostor. Naštěstí z toho branka nevzešla, ale je jen otázka času, kdy po takovémhle mechanismu inkasujeme.

Co se Pedra týče, nemůžu mu vytknout snahu, disciplínu či pokusy o zakončení, ale je na něm vidět, že mu dělají problémy osobní souboje a taky ta míra povolenýho kontaktu v týhle soutěži. Na můj vkus se až moc často nechá přetlačit, případně v souboji upadne, aniž by se jednalo o faul.

2) Fabregas. Neumím a ani nechci házet vinu na jednotlivce, ale absolutně nechápu, co se s tímhle týpkem stalo. Pokles ve výkonnosti zaznamenalo teda hodně hráčů, ale tohle je něco naprosto neuvěřitelnýho. Nepřesný přihrávky bych mu ještě byl teda schopen nějak odpustit (i když právě kvůli kreativitě v týmu je), nicméně jeho bránění tým v podstatě zabíjí. Že nikdy nevyhrával velký množství soubojů vím, ovšem aspoň pozičně byl schopen něco uhrát - momentálně stačí strašně trapná narážečka, kdy frajer v momentě, kdy je v prostoru přečíslen, vystoupí, a nechá se tak naprosto lacině vyšachovat. A opět - vzhledem k typologii stoperů je super průser, pokavaď postupuje ofenzivní hráč sám na naši obranu.

3) V podstatě ani moc nechápu, jak vlastně chceme dávat branky. Pokud proti nám soupeř hraje vysunutou linii, rozumím, že se snažíme rychle posílat kolmice za obranu, protože jsou naši ofenzivní hráči agilní a rychlí, tudíž jim takový způsob hry může vyhovovat.

Jenže při hře do plných nevidím žádný plán - loni jsme výrazně přečíslovali levou stranu hřiště, kam se stahoval Oscar, Willian i Fabregas, jenže letos pracujeme v mnohem větších izolacích, málokdy dostaneme větší množství hráčů do stejného prostoru, aby bylo možné nějakou zajímavou kombinaci provést. Pak zbývají jen přechody při zisku míče v situacích, kdy je soupeř v ofenzivním postavení, jenže my z těchto situací dlouhodobě nejsme schopni dostatečně těžit. A nějaké centry prakticky nemají vůbec žádný smysl, protože tohle není Chelsea 04 - 10, která měla na hrotu Drogbu, na křídle Anelku, v záloze nabíhajícího Ballacka a do vápna sprintujícího Lamparda. Myslím, že hodně vypovídajícím faktem je, že největší nebezpečí hrozilo v posledních 2 střetnutích po centrech Ivanoviče - tím nemyslím nějaký nákopy od kraje hřiště, ale spíše takové střílené centry, které posílá z hranice šestnáctky. Loni tohle pro nás byl plán B - pokud jsme přečíslili levou stranu, ale nedokázali tam z kombinace nic vytěžit, protože soupeř prostor uzavřel, rychle jsme otočili hru právě na Ivana a očekávali střílený centr. Letos nám z ofenzivní hry zbylo jen tohle.

4) Když už se tedy do té finální fáze nějak dopracujeme, individuální řešení bývá až šokující. Opět - nechci vinu házet na jednotlivce, nemám to rád, ale tady si tu poznámku neodpustím (i když to bude znít dost přísně) - důvodem, proč jsme dneska nevsítili dvě branky, byl Ivanovič. Podle mě Braňo zahodil dvě tutovky, což je trošičku vtipný vzhledem k tomu, že v podstatě ani nedošlo k zakončení. Nicméně mu spoluhráči vypracovali vynikající finální pozici, přičemž mu dvakrát stačilo jen totálně nepodělat tu poslední fázi - ten centr nebyl totálně jednoduchej, ale nešlo ani o nic výrazně složitýho, od profíka v Chelsea bych čekal, že trefí takovejch centrů 9 z 10. Dvakrát to takhle mohl naservírovat před prázdnou kasu, jednou to letělo úplně do hajzlu, podruhé to bylo delší jen o kousek, jenže to jsou prostě ve výsledku zahozené dvě tutovky.

Zakončení Matiče bylo taky slušný, ale pro mě mnohem pochopitelnější - prudký, tečovaný centr, navrch ten chlap ještě nosí masku, takže těžký.

5) Pasivní hra stoperů - to je problém teda zejména Cahilla a Terryho, Zouma je v tom mnohem, mnohem lepší. Dost mi začíná vadit, že naši stopeři nejsou schopni jít do souboje s protihráčem tělo na tělo a okamžitě jej atakovat při přebírání kolmé přihrávky mezi linie. Jak John, tak i Cahill si prostě jsou vědomi svých rychlostních nedostatků, a tak si pravidelně nechávají ten půlmetřík, kdyby náhodou se útočník rozhodl pro náběh za obranu a taková přihrávka skutečně přišla. Pro soupeře je pak docela snadný takhle útočníka zapojit a své ofenzivní snažení opět posunout o kus dál - to je luxus, který nám takřka žádný soupeř nenabídne.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
I am Mancunian

.@Independent reporting #MUFC will not try to bring in Pep Guardiola this summer, despite growing pressure from fans on Louis van Gaal.

Reagovat
habinity

Co to znamena ze ho ma nahradit pepek?:)) dalsi prihravkar?

Reagovat
vladis271

to by bola pohroma. Carla bych cez zuby zniesol, ale Pepka u vás vidieť nechcem.

Reagovat
Infernoqt

Schneiderlin was replaced by Michael Carrick just before half-time at Old Trafford after picking up a hip problem, while McNair came off at the interval with an ankle injury, as Guillermo Varela came on to make his first-team debut.

Mno, prakticky jen Carrick a Basti jsou fit na DM, Fellu tam nepočítám. Kraje obrany krom Darmiana ze základu jsou odhuleny všechny. Ani tohle Gaalovi nehraje do noty.

Reagovat
I am Mancunian

varela bol dneska dobry, dal by som mu sancu aj v LM

Reagovat
Infernoqt

Věřil bych mu, ale tak nějak mi tam furt chybí kouzlo aka Rafael. Darmianovy centry jsou příšerné -.-

Reagovat
Allianz_Arena

Co se týká LM, ted je to o jednom zápase, kde může rozhodnout i štěstí/smůla, ale jsem přesvědčený, že vyhraje Wolfsburg a United asi končí ve skupině. Wolfsburg sice není letos úplně přesvědčivý, ale mělo by to stačit.

Reagovat
Infernoqt

Tak já tipuju, že rozhodne první gol. Ale nějak neočekávám, že začneme útočit, dokud PSV nepůjde do vedení. Budeme hrát na remízu.

Reagovat
Allianz_Arena

Asi ano, ale je otázka, jestli Wolfsburg nebude až příliš těžký soupeř...

Reagovat
smazaný uživatel

775. RIP pro Mourka

Reagovat
Infernoqt

Mourinho: "The referee made an important mistake"

here we go again

Reagovat
Robochelsea

Má tu niekto skúsenosti s Huawei P8 Lite? Teraz mám Samsung Galaxy s3 mini a chcem si kúpiť nový mobil ale vzhľadom na to, že žiadny nevydrží dlhšie ako 2-3 roky tak do toho nemám v pláne investovať viac ako 300 eur.

Reagovat
smazaný uživatel

MOTD link nekdo?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
GeneralGoat
Reagovat
Talker

800 pro zítřejší konec Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

fakt povedenej zápas od Stoke, ale city usnadnili...

Reagovat
GeneralGoat

City proboha, ti můžou ještě děkovat bohu za 2:0

Reagovat
Swarley

taky to ten lulín Vardy měl protáhnout dál, když už to vzal Ruudovi...

Reagovat
Swarley

dpč, ale tak ta ruka se dala písknout a mohl si kopnout penaltu

Reagovat
Swarley

co Moyes do Swansea?

Reagovat
Jesse Pinkman

jak Mahrezovi zůstal u toho zpracování balon na noze

Reagovat
Kuba94

dneska to byla tragedie za tragedii,nejhorší fotbal za poslední pět let,co tam dělá Fellaini ? ten měl dostat červenou v první půli a pořád Lojzu hájit nějakým 4 místem ? a defenzíva je výsměch,až narazíme na tým jako Arsenal jsme v prdeli,Chelsea i v její křeči,nás roznese,za ty vyhozené peníze a mrhaní hráčů,je to hnus a jeho projev na lavičce ? čmáraní,kdo ví co tam chlastá v té svojí petce,jsme rudí dábli,ale ne po chlastu !!!!!

Reagovat
Infernoqt

Bastian měl dostan rudou za loket do obličeje. Přísnější sudí by nebyl tak shovívavý. Fellainiho zákrok jsem nejspíš neviděl. Souhlasím, že předvedený projev hry x počet vynaložených peněz na to je strašně tragický.

Reagovat
Kuba94

když nezvládneme tyhle zápasy,co chtějí dělat proti Arsenalu,Liverpoolu a Spurs ? jak nás vyklepou jsem zvědav jak se tady jeden dotyčný bude obhajovat počtem bodů a umístěním,jsem fakt zvědav

Reagovat
smazaný uživatel

Pls...

Reagovat
Kuba94

zalez hajzle

Reagovat
smazaný uživatel

Pls...

Reagovat
Swarley

Ozil luxusně

Reagovat
Swarley

nechat takhle ve vápně volného Girouda, to Arsenal podcenil

Reagovat
bbbauch

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rišty

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Jesse Pinkman

Arsenal teda ne moc přesvědčivě ale ..

Reagovat
Jesse Pinkman

a jedno to Ramseyho zakončení, šajtlí na prostředek

Reagovat
Counter

Podle mě udělal Jones dobře, že tu ruku nepískl. V přirozené poloze, nešla proti míči.

Reagovat
Counter

Murphy se mnou souhlasí

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
Jesse Pinkman

ošklivej dopad

Reagovat
Counter

Bassong tyvole, tak špatný výkon nepodal ani Demichelis

Reagovat
Jesse Pinkman

doprDele Alli

Reagovat
Counter

MU takové prasárny Nějaký dodatečný trest by neuškodil.

Reagovat
Counter

A Smalling u té Blindovy hrubky udělal obdobnou chybu jako Kosc v NLD - místo toho, aby šel po Mosesovi, tak se snažil na poslední chvíli vyběhnout na ofsajd...

Reagovat
J0EL

Ked to spravi hrac United, nie je to chyba. #JustPalikeThings

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United's last six home games: 0-0, 0-0, 1-0, 2-0, 0-0, 0-0.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

J.D. pls

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

O.R. prostě nezvládá

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to je jasné, ale som nevedel, že vie celé tvoje meno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
I am Mancunian

Joseph Musker ‏@Musker_LFC 3m3 minutes ago

A mate of mine has just met Alex Ferguson at a charity night, he said he thinks Klopp will win us the league this season.

toto je uz moc

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Bože ty si hlúpy

Ale aspoň si uz začal kopírovať aj tie zdroje k tweetom

Reagovat
vladis271

Ivan nezvláda

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

A stále nezvládá

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

uz dlhodobo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

to som tam dal kvoli tebe ivan

Reagovat
Swarley

SAF měl něco popito, ne? mu měli říct, že je Klopp v Liverpoolu a ne u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ani Ancelotti nevytáhne na poháry. Abra by měl co nejdříve vykopnout Mourka, aby Ancelotti stačil postoupit a vyhrát LM, protože to je jediná záchrana. A jestli Mourek postoupí a chytí Bayern nebo Barcelonu, tak dostanou výprask jak psi.

Reagovat
eder

Sranda by byla, kdyby Mou zůstal, chelski by vyhrála LM a zároveň sestoupila do Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak blbej snad neni.

Reagovat
Miguel19

Možná bude lepší skončit teďka v LM 3. a zkusit to přes EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mne nenapadlo vlastně, že to jde i tam.

Reagovat
SunFells

900., 1000., 2000. ....všechny ...pro Mesuta Ozila, bez nějž už fotbal nemá smysl.

Reagovat
eder

To je přehnané, momentálně mne třeba Hazard nebo Ivanovič baví daleko víc...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
eder

Ale tak stejně všechno nej ke dvacetinám!

Reagovat
Swarley

díky! chlap je tak mladý, jak má mladou ženu!

Reagovat
minoLFC

si píš že mu to jeho pipka robila

Reagovat
Swarley

nejspíš teda koupila, ale co ty víš, třeba je to cukrářka

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to je ta, co si dala na twitter místo Old trafford Emirates? Řekl bych, že by takhle ten dort se správně popsanejma tribunama nezvládla.

Reagovat
Swarley

aha, tak to jsem ani nevěděl...no tak ho koupila, stejně to má Martial v piči....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyspal som sa z tej prehry, frustrácia opadla...a stále 100% Mourinho von. Už to boli 4 mesiace bez náznaku zlepšenia. Za toto letí kopa iných trénerov, za toto chcú vyraziť chudáka Monka zo Swansea. Akurát my sa držíme Mourinha ako by to bol Boh. Nie len že hra je katastrofálna, špatne je mimo to snáď úplne všetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyspal som sa z tej prehry, frustrácia opadla...a stále 100% Mourinho von. Už to boli 4 mesiace bez náznaku zlepšenia. Za toto letí kopa iných trénerov, za toto chcú vyraziť chudáka Monka zo Swansea. Akurát my sa držíme Mourinha ako by to bol Boh. Nie len že hra je katastrofálna, špatne je mimo to snáď úplne všetko.

Reagovat
minoLFC

Monk nevyhral minulú sezónu titul

Reagovat
smazaný uživatel

A José netuší minimálne tak ako teraz Monk.

Reagovat
vitasrp

1) Koho teda za něj? Nezajímá mě nějaký řešení do konce sezóny, to teď není podstatný, spíš jaká by teda byla dlouhodobá náhrada, protože pro klub přijde dost těžký období.

2) Od sezóny 17/18 budeme dost pravděpodobně 3 roky hrát bez typickýho domácího zápasu. Ve Wembley to sice bude pěkný, ale že to bude nevýhoda, tím jsem si prakticky jistej. Kór v lize, která je teď tak nechutně vyrovnaná. No a zároveň jsem si jistej, že tohle může být taky období, který nezkušenýho, případně míň kvalitního trenéra může úplně semlít.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som stále za Ancelottiho. Skúsený kouč ktorý tu urobil úspech, aký nedokázal ani special one. Normálne vystupovanie, taktik celkom ok, vie si vybrať lepších hráčov ako Mourinho. Hráči pod ním nevyzerajú ako skazené uhorky, a hlavne, umí hrát pohledný fotbal. To, že opustíme na 3 sezóny Stamford Bridge podľa mňa zvládne, neviem kvôli čomu to berieš ako nevýhodu. Včera bolo našich fans počuť z 95 minút dokopy možno dve. Takže o nejakej podpore fanúšikov sa tu nemožno baviť.

Reagovat
vitasrp

Ale domácí prostředí není jenom o podpoře fanoušků, ach jo. Ale dobře, hraní ve Wembley nebude mít vůbec žádnej vliv, samozřejmě.

Ancelotti by byl hodně v pohodě, akorát bychom holt ligu vyhráli 1x za 5 let - je teda otázka, jestli na to jsou naši fanoušci připraveni, nebo pak budou Carla taky velmi rychle vyhazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A o čom teda ešte je? Stamford už nie je nedobytná pevnosť, kde by hostia chodili posratí už v lietadle. Z čoho usudzuješ, že by to bolo raz za 5 rokov? To je zbytočné to takto predpovedať. A keď už sme pri tom, tak pod Josem to momentálne vyzerá tiež na dlhé roky ako posledný titul. Ak teda narátaš postup z Champu do PL ako titul. Ďalší plus pre Carla je prípadný úspech v LM. José je za posledné roky vo vyraďovačkách LM iba na smiech.

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, že teď Stamford není nedobytná pevnost, stejně jako Chelsea není těžce porazitelný tým, když nás vyklepe letos skoro každý. Ale to se samozřejmě se startem další sezóny může snadno změnit.

Každopádně podle mě má obvykle domácí prostředí vliv hlavně na psychickou pohodu hráčů - to prostřed kompletně znáš, cítíš se v něm pohodlně, což ti může pomáhat k podání lepšího výkonu. Dřív to mělo vliv i na sebevědomí - pokud jsme inkasovali jako první, nezačali jsme panikařit, protože jsme měli pocit, že utkání můžeme otočit.

Ve Wembley to každopádně bude děsně zvláštní - úplně jiná část Londýna, jinej stadión, zázemí, navrch každých 14 dní poloprázdný tribuny (kapacita by měla být snížena na 50 000). Je pravda, že to nakonec nemusí být vůbec žádnej vliv, nicméně já se toho přesunu trošičku obávám a myslím si, že to pro nás trochu nepříjemnost bude.

Z čeho usuzuju? Na to není tak těžký přijít, přece. Vezmi si počet sezón Carletta ve vrcholovém fotbale, týmy, které vedl, no a k tomu dej do poměru počet získaných titulů - to číslo je v tomhle ohledu docela špatný.

Jose není za poslední dva roky ve vyřazovačkách na smích, občas je neuvěřitelný, jak rychle zapomínáte. Loni to byl samozřejmě průser, žádný výmluvy, žádný obhajoby, ale rok předtím jsme se dostali do semifinále Champions League s týmem, který neměl prakticky žádný právo tam být. Respektive to je trošičku přehnaný, ale dostat se mezi poslední 4 s Torresem, Dembou a Etoem v útoku a Lampardem a Ramiresem v záloze, to teda rozhodně na smích není.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa to je úplne normálne, že sme vtedy do semifinále došli. Lampard > Fabregas. Píšeš, že sme došli do semi, ale jak to semi dopadlo, si už vynechal. Zosmiešnili nás doma Atleti 1-3. Za Real nebol schopný takisto Jose nič predviesť. Debakel od Dortmundu, prekaučoval domácu odvetu s Bayernom, atď...navrch toho všetkého spomínana odveta minulý rok s PSG, čo bolo na vrátenie trenérskej licencie.

Reagovat
vitasrp

Jasně Takže je vlastně na smích, že Jose prohrál v semifinále, hezky.

Nezesměšnili nás, prostě nás porazili. Nevím, jestli si už taky stihnul zapomenout, ale Atlétiko bylo v tý sezóně naprosto skvělé, navrch nás tam tenkrát hodně potopily čistě individuální chyby (Ashleyho neodkop a směšná penalta v podání Etoa).

Nicméně tohle je už asi zbytečný. Já sice Mourinha bráním, ale ty sis na druhou stranu už otočil i realitu minulých let do tý podoby, aby ti to vyhovovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si to zase otočil na štýl, že José dosiahol niečo nevídané, keď s tímom top úrovne dal semifinále LM. Ale to, že mal možnosť za posledných 5 rokov viesť 2 zo 4 top klubov sveta a nedosiahol zhola nic, pritom častokrát ostudne pohorel, si vynechal...

Reagovat
vitasrp

Psal si o posledních 2 letech, tak jsem se ti tenhle nesmysl snažil vyvrátit, nic víc, nic míň.

Nebylo to nevídaného, úžasného či fenomenálního. Nicméně to prostě byl úspěch - rok předtím nás (a především střed zálohy) nechutně točila Benfika, o rok později jsme s velmi podobným kádrem byli v semifinále Champions League.

Reagovat
smazaný uživatel

...

já se hlavně podepíšu pod všechno, co řekli tihle 3 frajeři už před měsícem- https://www.youtube.com/watch?v=_iBAAww3KwI - Mourinho musí zůstat, je to trenér tak vysoké kvality, že se s tím dokáže sám porvat. Musí pouze skončit ty jeho směšné rozhovory s médii a musí začít stavět mladíky, i když to bude stát posranou sezónu.

Hlavně dokud těm trenérům nedáme šanci konečně i ten 3. rok, tak nebudeme vědět jestli to umí vytáhnout, nebo opravdu stojí za hovno.

Tahle porážka sice hodně bolela, ale na změnu trenéra seru, to v dlouhodobém měřítku prostě ničemu nepomůže..

Reagovat
smazaný uživatel

Musí pouze skončit ty jeho směšné rozhovory s médii a musí začít stavět mladíky, i když to bude stát posranou sezónu.

To on nedokáže a nezačne to robiť.

Reagovat
smazaný uživatel

tak včerejší rozhovor byl už jakžtakž vpohodě, i když si stejně postěžoval na pár věcí.. s mlaďasy je to horší, ale i když prosadí Loftuse(místo Cesca) a bude stavět Kenedyho aspoň na druhý poločas, tak budu rád.

Reagovat
vitasrp

Podle mem ten rozhovor byl teda úplně v pohodě, na něm nebylo ani nic kontroverzního. Sice řekl, že rozhodčí udělal podstatnou chybu (to si myslím taky), zároveň ale dodal, že to je součást fotbalu, takže žádný drama.

Otázkou je, jak dlouho tohle vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš zarazilo, že ani jednou neuznal, že by Bournemoth hráli dobře. Pořád jenom opakoval, že jsme to měli vyhrát my, což jsme samozřejmě měli, ale přiznání porážky je přece jenom sympatičtější.

Reagovat
vitasrp

Já teda nezaznamenal, že by se ho někdo ptal na výkon Bournemouthu no.

Reagovat
Miguel19

Chápeš ale, že to je u Mourinha nereálné...

To je prostě trenér na okamžitý úspěch. Po první sezoně si přivedl hráče, aby udělal titul, ale z dlouhodobého hlediska nám to uškodilo.

Zbavil se hráčů, co nás mohli v klidu táhnout, v parádním věku. Co tu máme teďka? Trapnýho Fabregase, který na to nemá, debila Costu, splašence Pedra..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to zase ne, úplně všichni jsme ho tu vznášeli do nebes za to, že se krásně zbavil plevele a vyrobil kádr na dalších 5 let. A nikdo nemohl čekat, že Costa s Fabregasem půjdou až tak dolů, vždyť jsme z těchto dvou přestupů jsme měli snad největší radost za poslední roky.

Tohle mi přijde jako případ Willian - půlka fanoušků ho pořád vyhazovala a stěžovala si, že ho pořád staví do základu, teď ho každej miluje...

Reagovat
smazaný uživatel

Však som si trhal vlasy, že je niekto schopný odstreliť Lukakua a KdB, a namiesto toho sem priviesť Fabregasa a Costu, čo je z dlhodobého hľadiska pitomost nad všetky pitomosti. Ale tak ďaleko José nevidí, že ano..

Reagovat
smazaný uživatel

de Bruyne odešel o sezónu předtím. Lukaku odešel, protože nechtěl být dvojka, to bych prostě neřešil. Costa když přicházel, tak byl považovaný za jednoho z nejlepších hroťáků světa, což potvrdil už v prvních měsících a všichni tu z něj byli vystříkaní, u Cesca jakbysmet

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nejak nevyvracia, že je to z dlhodobého hľadiska pre klub zlé rozhodnutie. Minimálne u Fabregasa a Bruyneho. Lukaku bude ak už teraz nie je lepší než Costa, má stále nízky vek, kariéru teprv rozbieha, a nad všetko by som dal jednú vec - v klube sa mu páčilo a mal k nemu určitý vzťah. Teraz tu máme Costu, ktorý na trénera hádže rozlišovák, a je mu u prdele čo s klubom bude. Mohli sme mať úplny jackpot na 10 rokov dopredu - trio najlepších Belgičanov, ktorí si očividne rozumeli a ich súhra aj z repre by nemohla dopadnúť zle. A na to, že nakoniec predvádzajú skvelé výkony u priamej konkurencie, radšej ani nemyslím...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo kurva

Reagovat
smazaný uživatel

A k tej dvojke a odchode Lukakua. Pozri sa, ako sa u nás darí dvojke do útoku. Tá vlastne pod Mourinhom ani neexistuje. Buď hrá Costa, alebo hráme bez útočníka. Rémy sa môže aj hodiť o zem a viac než 5 minút na konci + COC nedostane. To mal ako Romelu pokorne prijať? Navyše potom, čo zahodil penaltu a José ho odstavil? Veď s ním zachádzal ako s retardom.

Reagovat
smazaný uživatel

#BringbackLukaku

#Myheartisbroken

Reagovat
vitasrp

Jak se projevilo, že Jose Lukaka odstavil po zahozený penaltě? Že jej pustil na hostování, na který Romelu chtěl odejít?

Reagovat
smazaný uživatel

Že sa na neho krivo po zápase pozrel a potom povedal, že bude max. dvojka.

Reagovat
vitasrp

Co je tohle zase za odpověď?

Reagovat
smazaný uživatel

Proste ho odstavil, doviedol si svojho hráča a Lukakua poslal doprdele. To hosťovanie nič neznamenalo, aj keby v Evertone vyhral zlatú kopačku tak by ho Mourinho do základu pred Costu nedal.

Reagovat
vitasrp

Já myslel, žes tam dával do souvislosti zahozenou penaltu, kvůli níž byl Lukaku odstaven, což by byla blbost. Jestli to byly dvě na sobě nezávislý věci, tak ok.

Před Costu by ho určitě nedal, s tím souhlasím, k tomu ostatně nějak ani nebyl důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo snáď nesmerujeme k tomu, že 33 ročný Etoo bol lepšia voľba ako Lukaku...

Reagovat
Miguel19

Dobře..

Jsem zvědavý, co budete psát, až v létě odejde Hazard, Oscar a "pan Božský" tu zůstane dál..

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nemám za pana Božského, kdyby byl volný někdo jako Klopp, tak mi jeho odchod vůbec nevadí, ale náhrada pořádná není a Mourek si přece jenom zaslouží dostat těch pár měsíců navíc, aby dokázal, že se s tím poprat umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal 4 mesiace, nezmenil absolútne nič. Náhrada je, Ancelotti.

Reagovat
Miguel19

Už dostal 2 měsíce navíc.

Reagovat
Miguel19

A je to ještě horší než to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

..Názor druhého stejně nezměníme, tak to raději ukončíme.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

Spíš mít na lavičce Mourinha dlouhodobě ničemu nepomůže...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak špatný...pri ostatných tímoch to beriem, ale ak sa pozrieš na jeho kariéru v Chelsea, tak za 2 sezóny tu mal najcennejší double s atraktívnou hrou, ktorá bavila a šancami pre mladých. José je tu od svojho comebacku tretiu sezónu, a má takisto len double (o trochu menší vzhľadom na COC, ale stále double), navrch so šialene slabou hrou, nulovými šancami pre mladých, vystupovaním pod úroveň, ...

Reagovat
vitasrp

Ano, je to špatný. Nehodlám snižovat Ancelottiho trenérský kvality nebo jej kvůli tomu nějak snižovat, ale nevidím důvod, proč bych neměl říct, že množství získaných titulů je vzhledem ke klubům, které vedl, prostě špatný.

Reagovat
vladis271

Sám píšeš, že sa liga vyrovnáva. Vyhrať ligu raz za 5 rokov by bola nejaká katastrofa pre vás? Alebo si ako myslíš, že v súčasnosti ste schopní (dajme tomu po prekonaní krízy) vyhrať ligu 3 krát v piatich rokoch, či ako? Teda ak nechcete každý druhý rok minúť na prestupoch 200 mega, čo sdnád nechcete.

Reagovat
vitasrp

Ty to nečteš, že ne? Pro mě osobně by to katastrofa nebyla. Pro ostatní fanoušky? Carletta byli schopni naši fans vyhazovat kvůli sezóně 10/11, kdy po doublu nevyhrál nic, čili se obávám, že pro ně by to katastrofa být mohla.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne, keď ho neprivedieme my, pôjde ku priamej konkurencii.

Reagovat
vitasrp

Může jít taky klidně do Bayernu, což moc přímá konkurence není teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Povedal, že chce do PL.

Reagovat
Talker

1) Myslíš, že někdo by předvedl horší půl sezonu, než letos Mourinho? Jako i kdyby to převzala uklizečka, tak by to nebylo tak tragický... Za mě osobně někdo z německé trenérské školy - bohužel toho nejlepšího jsme prošvihli (Klopp), takže mě napadá Favre, Low, Klinnsman...

2) Nechám být to, že můžeme být v té době v leaue one, ať si nestěžuješ, že jsem útočný. Každopádně co předvedl Mourinho tak fantastického, abychom si ho nechali? Proč si myslíš, že je ten pravý? Jako já to vůbec, ale vůbec nevidím.

Ono lidi se ohánějí věcmi jako: motivátor, taktik, rozvoj hráčů a další - letos nic takového nedává těmto lidem za pravdu.

Reagovat
vitasrp

Nemyslím si, že by měl někdo horší půl sezónu.

Podle mě můžeme v tý době hrát neprofesionální soutěže, dokonce.

Vyhrál ligu dost suverénním stylem. To je to, co tady předvedl.

Reagovat
T44v3tt1

To sice vyhrál, ale po 2 nepovedených zápasech stáhl ocas a naordinoval defenzivu, kdy se na celkový projev nedalo koukat. Letos nefunguje ani obrana, útok stojí za starou belu a koukat se na to nedá už rok. Je sice hezký, že jsme loni hráli dobře 4-5 měsíců, ale je to trochu málo za 2,5 roku. Ten tým se nikam neposouvá, resp. posouvá, ale ne tam, kam by to bylo žádané. A to, že nemůžeme hrát už teď lépe kvůli naší krizi, neberu jako argument. To se dalo omlouvat první 2 měsíce třeba, ale ne 4! Máme nejlepšího možného manažera, který bere nekřesťanský prachy a jediné, co letos předvedl, jsou ty jeho mediální výstupy, kdy se člověk za něj stydí, jak reprezentuje vlastní klub. Očividně si Mou neví rady, jak z toho ven, což se upřímně divím, když je to The Special One.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
T44v3tt1

Navíc ten tým nemá žádný systém, co se týká ofenzivy. Všechno mi přijde na náhodu, nahrávky z 1 strany na druhou a nic z toho. Jednou se nám to povede vykombinovat a ve vápně máme jednoho! hráče, navíc ty centry třeba od Ivana nestojí za nic. Neustálé protežování hráčů bez formy, viz třeba Ivan nebo Fabre, neschopnost reagovat na průběh utkání - včera se s druhým střídáním čekalo na co? Až zahřmí, blesková reakce nakonec přišla, bohužel až po gólu..

Reagovat
smazaný uživatel

Hra je zúfalá, ale naprosto zúfalá.

Reagovat
Counter

Protežování napsané správně, hezky pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě tam Mourinha drží pouze to obrovské odstupné. nic jiného by mi nedávalo smysl. obrovská chyba vedení, že mu takhle prodloužilo smlouvu vzhledem k jeho minulosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

sparví jim ten kabel?

Reagovat
Swarley

*spraví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
afc

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

"The question is would Luis Suarez or Sergio Aguero score if they were here?" Van Gaal told BBC Radio Manchester.

"That is a question mark. You never know. I think they would, though."

Lepsie priklady ani vymenovat nemohol. Jeden rival a jeden "oblubenec" fans

Reagovat
smazaný uživatel

A pořád oba top class hroťáci... Kde je problém?

Reagovat
J0EL

U teba, evidentne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

MUFC briefing that they expect Guardiola to go to another English club and (very unconvincingly) that they didn't want him anyway .

aj tak sme ho nechceli

Reagovat
Swarley

jestli půjde do City, tak ať si to převezme Giggs...pár let mrkneme na to, jak to Pepek bude drtit, Giggs si to mezitím osahá a pak už začneme sklízet...

Reagovat
kiwwi

ty jo, sype sa na nas kritika z kazdej strany, vsetci odbornici, fanusikovia, Smalling povedal, ze hraci su z toho frustrovani, LVG povedal, ze keby sme mali Suareza alebo Aguera tak by sme vyhravali lebo by tie sance premenili...cele sa to nejak ruca...chcelo by to proste nejaky zlomovy zapas kde niekomu nalozime 4-5 kuskov, hraci sa chytia a nastartuje sa masina, pretoze ja si uz ani neviem predstavit, ze by sme niekedy dali viac ako jeden gol...ale skor to vidim tak, ze prideme na Wolfsburg, vypadneme z LM a kriza sa este prehlbi

je to na LVG, aby vymyslel ako z toho von, pretoze takto to uz dalej nejde, ti hraci su v takom krci ze az to pekne nie je...by som normalne na Louigiho mieste zavolal na jeden zapas do satne Fergieho nech im urobi preslov a ked to nepomoze, tak nech dojde aj cez polcas na fenovacku...a keby nepomohlo ani to, tak by to uz mohli rozpustit

Reagovat
Kuba94

ty jsi kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Tím by mohl LVG docela dost zásadně ztratit autoritu

Reagovat
kiwwi

urcite by to bolo riziko, ale uz nejake podstupit musime...ja uz neviem, ale ti hraci su jak zablokovani

Reagovat
smazaný uživatel

#filozofia

Reagovat
I am Mancunian

ty si myslitel fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a ty kokot...kazdy mame nieco

Reagovat
I am Mancunian

zase kopkas zrieba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

Moyes 2

Reagovat
I am Mancunian

straca kabinu, ked vypadneme z LM, je konec

Reagovat
fenixLFC

prve naznaky su uz aj u kiwwiho

Reagovat
kiwwi

no prosim teba

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Swarley

jako nevim, já v to v tomhle ohledu budu hodnotit tak, jak LVG sám hraje a to podle výsledků...ten styl se mi v mnoha věcech dost líbí, líbí se mi jak dává šanci mladým, ale ve většině zápasů mě stejně jako všechny sere ta pasivita v ofenzivě, které je prostě takhle záměrně naordinovaná a to mě sere, protože by se dalo hrát na trochu větší riziko a přitom si ponechat styl, který hrajeme většinu zápasu...čekal jsem, že to postupně půjde nahoru, že se nejdřív zaměříme na držení míče, což jsme se výborně naučili, že se zlepší obrana, což se taky výrazně změnilo a jako poslední fázi jsem si představoval zlepšení ofenzivy, ale LVG to ani vylepšovat nechce...

pokud se chce LVG zaměřit jen čistě a stroze na výsledek, tak v hodnocení budu stejnej, protože mu v konečném důsledku za předváděnou hru plusové body dát nemůžu, bohužel...takže jsem pořád relativně v klidu, ale musí být postup z LM a boj o titul...když vypadne z LM ve skupině, tak ho v mých očích zachrání jen titul...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Heisenberg

Jak se na Watford ze začátku plivalo kvůli zacházení s hráči, tak mne zatím příjemně překvapují. Flores to má takticky dobře zvládnuté, 4-4-2 s vysokým pressingem, není to žádná ofenzivní hitparáda, ale dozadu si často soupeř ani neťukne. My jsme tam první poločas neměli ani ň. Snad jim to vydrží, Ighalo-Deeney je super dvojka a i Capoue je najednou víc sympatický.

Reagovat
smazaný uživatel

tak bylo to nehezké, ale Watford posiloval levně a kvalitně,aby vyrovnal kádr pro první ligu a v rámci PL to ani nebylo kruté vlastně... nadále vycházejí z širokého kádru Udine a když vykoupí Akého do 15mil. tak se udrží nad půlkou

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa hlavne teší jedná vec, a to je Aké v základe. Hráva tam výborne, o to viac ma mrzí, že kvôli Mourinhovi prídeme o ďalšieho skvelého hráča.

Reagovat
fenixLFC

ake hra skvele co som videl a fakt rozmyslam ci je na jeho poste v lige lepsi hrac...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

ja som im veril

Reagovat
Zaschrona

pohodove se zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám akurát Swansea - Leicester a hostia si tam robili čo chceli. Swansea katastrofa a Foxes geniálny futbal. Obrovská škoda, že to Jamie nenatiahol o zápas ďalej, tam snáď zahodili 4-5 jasné góly.

Reagovat
kiwwi

https://youtu.be/5D-gMoNiGSc

to su hovada ti Stokies ale vraj sa tomu Hart sam zasmial

Reagovat
smazaný uživatel

co je to flaky scalp?

Reagovat
vodka

hart mel nejake reklamy na sampony, tak mu zpivaji, ze ma lupy...

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez is the first Algerian to score a hattrick in Premier League.

Reagovat
afc

Nevie niekto,kedy naposledy dostal doma MU gol?

Reagovat
kiwwi

12.9. s Liverpoolom - Benteke noznicky

Reagovat
afc

Diky,tak to uz su takmer 3 mesiace. Toto budu coskoro lahko zarobene peniaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Videli ste ten faul na Akeho? Omg, to bolo niečo.

Reagovat
Jardin

Tak z toho MOTD sestřihu zápas United s WHU nevypadal tak strašně, na takové velké šance to bylo 4:4, fakt jim chybělo spíš štěstí než že by to byly dřeva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

bolo to lepsie nez predchadzajuce vykony ale aj tak....

Reagovat
Counter

West Hamu no.

Reagovat
r.mrazik

mel by želvě někdo vysvetlit,ze je lepsi prohrat a vyhrat nez mit dve bezbrankovy remizy...

Reagovat
smazaný uživatel

ale cisty konto prece...

Reagovat
r.mrazik

zrovna vcera bylo cisty konto zprdeleklika...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze mourek zustane co nejdele

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

ale nevie kopať penalty

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

Stoke tie pátičky..

Reagovat
Pinturicchio

Chelsea, City

Reagovat
technecium

Věří ještě někdo tomu, že Mourinho je nejlepší trenér všech dob? Vždyť to je trenér na dvě sezóny a nazdar, nikde neměl dobrou třetí sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Není ani v top 3. Nedokázal vyhrať za 7 rokov s Realom a Chelsea LM.

Reagovat
smazaný uživatel

odkdy se úspěšnost trenéra určuje podle třetí sezony? neuvěřitelný jaký bláboly tady jsou některý lidi schopný vymejšlet

Reagovat
Counter

Úspěšnost trenéra se může určovat podle počtu trofejí, předváděném výkonu... Anebo taky podle určité konzistence, kdy ten tým nemá větší výpadky a rok co rok dokáže hrát na špici. To první Mou dokáže, to druhé ne, alespoď doposud ne.

Reagovat
smazaný uživatel

"I don't think that we are able to win the Champions League now. Maybe next year when we strengthen our selection again," Van Gaal said. aneb jak povzbudit mužstvo před důležitým zápasem v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ten saso sa v tom uz dobre mota

Reagovat
smazaný uživatel

po Rodgersovi a Mourinhovi dalsi deluded v PL :)

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

pekne si pripravuje aliby

Reagovat
Mastný Chobot

*alibi

Reagovat
r.mrazik

na druhou stranu,kdyby rekl opacnou vec,tak by byl za jeste vetsiho blazna

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Maresma

však má pravdu, kádr Barcelony, Realu a Bayernu je úplně někde jinde

Reagovat
Mastný Chobot

jedna vec je si to myslieť a druhá hovoriť do médií

Reagovat
Counter

Mě fascinuje, že za tyhle kecy tu byl Moyes pomalu ostrakizován, ale u LVG se to suverénně přehlíží, jako by se nechumelilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes > LVG

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

mě zase fascinuje, že se na tom smějí nejvíc mistři alibismu z Arsenalu, ale ok

Reagovat
kiwwi

vsak vyssie si uz pripravil podu tym ako definoval uspesnost manazera...ze to, co predvadza LVG je v podstate to iste ako to co Wenger, na to uz nemyslel

Reagovat
Mastný Chobot

koľko minul Wenger, keď prišiel? aký futbal hral Wenger, keď prišiel? či to je jedno?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

neunáším nebo jak? nebo ještě potřebujete víc času a tolik jste neinvestovali?

Reagovat
Mastný Chobot

Pravdepodobne neunášíš. Ako vravím, jedna vec je myslieť si niečo a druhá vytrubovať to do médií. Ak tu my máme nejaká svoj realistický pohľad a napíšeme ho tu, je to niečo iné, ako keď príde Wengele pred novinárov a povie to isté.

Reagovat
Swarley

asi neunáším sílu ostatních anglických velkoklubů, z toho se podlamují kolena...

Reagovat
Mastný Chobot

teraz neviem, čo sa snažíš povedať

Reagovat
smazaný uživatel

ma vo zvyku podobne zahovarat

Reagovat
Swarley

jsem moc velkej dobrák

Reagovat
smazaný uživatel

a znovu

Reagovat
Swarley

a co potřebuješ vědět?

Reagovat
Swarley

to je k tomu neunášení, ne?

Reagovat
Counter

Co? Zase ten Bayern? Btw. nepamatuju, že by Wenger někdy řekl něco podobného, a to je manažerem menšího klubu než MU.

Reagovat
Swarley

tak Wenger se vyhýbá jakémukoliv spojení s titulem, nikdy není favorit, vždy se uvidí

Reagovat
Counter

To je lež.

Reagovat
Swarley

tak řekne I dont know a uculí se nebo já nevím

Reagovat
Counter

Ne prostě, on vždycky říká, že Arsenal chce vyhrát titul, jen to umí zaobalit tak, že to nezní dementně. Ale nikdy natvrdo nepoví, že na to klub nemá.

Tohle řekl před týdnem:

“I believe it is a big opportunity for us but many teams can tell you that. We are in a position where you want to be after 13 games but there are 25 to go.

“If there’s five or six to go and we are in the race, of course [we are contenders]. I think we have a chance but it is very early. I know people always want to know what will happen in the future but let’s take care of the game on Sunday.”

Reagovat
Counter

A jako to ani není žádný argument Jen proto, že považuješ fandy Arsenalu za alibisty, tak na alibismus LVG nemůžou upozornit?

Když se tomu nesmějete vy, musí to někdo udělat za vás

Reagovat
Swarley

přijde mi to prostě zvláštní, když se ve spojení s váma začne mluvit o titulu, tak se vždy kroutíte a tváříte se, že vás se to netýká...neustále se čeká, ty zlaté generace mladých už dozrály snad dvakrát, Ozil a Alexis taky nebyli zadarmo a pořád je titul pasé, pořád je to uvidíme, třeba to přijde, máme hodně zraněných a nazdar...v LM jste na tom v podstatě úplně stejně a v lize to žádná výrazná změna taky není...

a teď mluvíš o tom, že my musíme kritizovat, ale vy jste tradičně v pohodě, protože se nic nečeká, počká se, uvidíme, kdyby to náhodou po deseti letech vyšlo, tak je to super, ale vlastně jsme to ani nečekali a příští rok těžko obhájíme, musíme počkat...

úplně stejně ti můžu říct, že většina z vás absolutně nedostatečně kritizujete Wengera, jak už jsem psal, vymlouvat na mladý kádr se nemůžete, na prachy už se vymlouvat taky nemůžete...vždyť je to směšné, snažíš se mi říct, jak moc mám kritizovat LVG a jste v naprosto stejné situaci jen s bodem navíc v lize...a to máte manažera, který je u kormidla několik let...

z mého pohledu mi přijde vaše situace ještě směšnější než ta naše...

Reagovat
bbbauch

presne tak

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Ukaž mi prosímtě, kde se letos kroutíme. Všichni fandové AFC, kterých si tu považuju, chtějí letos vidět boj o titul a já tu od začátku sezony netvrdím nic jiného. Klidně si mrkni do ownysearche (http://is.gd/52B7Hk)... Všichni chtějí vidět pokračování progresu, který je u Arsenalu v posledních letech viditelný.

V čem by to mělo být směšnější? Arsenal neutratil ani zlomek toho, co LVG. Je to, co se rozpočtu týče, skoro dvakrát menší klub než MU. V posledních dvou letech uhrál Arsenal dvě trofeje, MU nic. A Wenger se na rozdíl od LVG za nic neschovává, chce klub posunout dál, chce vyhrávat trofeje, a to ke všemu pohledným fotbalem.

Reagovat
I am Mancunian

a hlavne nehrate 90% zapasov nepozeratelnu sracku ako my

Reagovat
Counter

http://is.gd/4DY7LR - Dobrý článek, Taylor to pěkně rozebral. Mimo jiné:

"United had made the highest number of backward passes in the league, the lowest percentage of balls forward and, perhaps most surprisingly, the fewest number of shots apart from Sunderland."

Nebo:

"there was one season when Ferguson’s team racked up 97 goals and their average over 20 seasons was 78" - loni jste dali 62 a letos to v tuhle chvíli vychází na 50 (i když se samozřejmě dá čekat, že se to zvedne).

Reagovat
Infernoqt

v moderním fotbale se tomu říká dominance

Reagovat
I am Mancunian

ale ved pod fergiem sme hrali rovnaku sracku, tak neklam

Reagovat
Busby babes

ono si to sedne a pak to bude valec.

Reagovat
Infernoqt

neříkej, že míříš na víc jak 75% držení míče

Reagovat
Busby babes

a nic proti prumeru, ale to taky je trosku zavadejici. Obecne se da rict, ze jsme pod SAFem hrali odvaznejsi fotbal, kridelni, rychlej, brejkovej... ok, o tom zadna.

Ale tech sezon, kdy jsme tech golu nedali hodne taky neni uplne malo:

92 - 67 golu - 1.misto

95. - 73 golu - 1. misto

97 - 73. golu - 2. misto

02 - 74 golu - 1.misto

03. - 64 golu - 3.misto

04 - 58 golu - 3.misto

05- 72 golu - 2.misto

08 - 68 golu - 1.misto

Takze ne vzdycky to byla nejaka velka slava smerem dopredu.

Reagovat
Busby babes

a to beru jen PL, predtim to bylo jeste mene a to se hralo 42 zapasu.

Reagovat
Counter

Na to ti zas můžu odpovědět dobrým článkem Delaneyho, kde dává do kontextu Vardyho rekord s rekordem někde z roku 1931 a hovoří i o těch devadesátých letech atd. V těch letech, co uvádíš, prostě všeobecně padalo gólů méně než dneska, klidně koukni na celé tabulky a všechny ostatní kluby.

http://is.gd/F7vZHy

"In that regard, it is futile - say - to compare the scoring record of Marco van Basten to Cristiano Ronaldo as a way of trying to divine who is superior. Van Basten played at a point when the context of the game meant a record of one goal every two matches was the sign of a very good striker. Now, it’s the sign of a relatively mediocre striker, because so many go so close to a goal a game. Likewise, Dunne’s record is almost part of a different discussion to Vardy’s, because those were days when the average goals per game were incomparably high. The season before Dunne claimed his record, Aston Villa’s Tom Waring was top scorer with 49 goals and he was followed by Dixie Dean hitting 44.

Put rather bluntly, it’s a lot harder for any striker to score in 11 consecutive games now than it was then, but easier now than it was in the 1980s or 1990s.

Reagovat
Busby babes

ehm, to tve: padalo mene golu muzes nejak dolozit nebo je to jen domnenka? jakoze SAF hral porad super utocnej fotbale, ale zrovna 8 let padalo mene golu no?

2002 - Arsenal 85 golu

2003 Arsenal 73, ok tady to ocividne bylo slabe od vsech

2004 - Arsenal 87 golu

2005 - Chelsea stejne jak my...

Obecne se z toho neda moc vypozorovat pravidlo a v zasade je to i jedno. Reknes padalo min golu, takze to bylo ok. Takze kdyby letos nikdo nedal nejak vic golu jak my, tak by nase hra smerem dopredu byla najednou ok?

Nebo jak tomu mam rozumet? tvrdite ze za SAFa to bylo vzdycky lepsi. data rikaji, ze to neni tak uplne pravda.

Reagovat
Counter

Myslel jsem, že z toho, co jsem napsal, popř. citoval, jasně vyplývá, že mám na mysli devadesátá léta.

Reagovat
Counter

Právě těch 68 je v tom článku srovnávaných. A jinak vyjmenoval jsi Fergieho nejchudší sezony, a přesto jen jedna z nich je horší než ta loňská, přičemž letos to vypadá ještě hůř.

Reagovat
Busby babes

promin ale 62 nebo 68 pripadne 73 je pro me z pohledu cele sezony uplne zanedbatelnej rozdil.

Reagovat
Counter

Jedenáct gólů je zanedbatelný rozdíl? Arsenal ve své Unbeaten sezoně měl 73 gólů...

Reagovat
Busby babes

z pohledu cele sezony je to 0,2 golu na zapas. tedy jeden gol za pet zapasu.

Reagovat
Counter

To je sice pěkné, ale jedenáct gólů je prostě masivní rozdíl, ať si to rozpočteš jakkoli.

Reagovat
Busby babes

http://www.worldfootball.net/stats/eng-premier-league/1/

btw. loni tech golu ocividne taky moc nepadalo, takze vlastne vsechno ok.

Reagovat
Counter

dobrá tabulka, ale pořád je to o tom, že jste těch gólů dali málo.

Reagovat
Busby babes

takze proste jak se ti to hodi. U SAFa jsme golu dali tak akorat, protoze proste padalo min golu... ale tady.. Dali jsme malo golu. Ale argumentovalo se tu nejakym prumerem, tak jsem napsal, ze u tretiny sezon pod SAFem to nebylo golove nejak vyrazne lepsi. Ale to proste padalo malo golu, zatimco loni... oh wait.

Reagovat
Counter

Celoligovým průměrem argumentuješ ty, já psal jen o trendu devadesátých let. Díky tomu, žes sem hodil tuhle tabulku, to samozřejmě vrhá pěkné světlo na chabou bilanci celé ligy v porovnání s jinými ročníky, ale i tak těch loňských 62 gólů bylo málo - míň než ultramarný Moyes rok předtím, míň než konkurence ze špičky tabulky, míň než Fergie v devatenácti sezonách z dvaceti. Vzhledem k té statistice se to třeba dá nějak překousnout, kdyby to letos bylo lepší, jenže ono není. Naopak, je to ještě horší.

Reagovat
Busby babes

ehm: "V těch letech, co uvádíš, prostě všeobecně padalo gólů méně než dneska, klidně koukni na celé tabulky a všechny ostatní kluby. "

nevim teda dle ceho chces hodnotit to kolik padalo golu nez prumerem, ale ok, najdi jinou statistiku, ktera to ohodnoti. s kontextem toho, ze padalo mene golu jsi zacal ty. a z 90. let jsou jen 3 mnou uvedene sezony z 8.

Reagovat
Counter

Myslel jsem devadesátá léta - když do té tabulky koukneš, tak hned šest sezon z té doby je na úrovni té loňské. A ve všech MU pod Fergiem dokázali nasázet víc gólů než LVG.

Reagovat
Busby babes

no nic, nechme toho. je mi jasny, ze nehrajem smerem dopredu dobre.

Reagovat
Busby babes

ale na tom, ze ta hra dopredu je ted bidna se shodnem, jen z toho zatim nedelam takove halo. LVG ma smlouvu na tri roky, je v pulce. Progres jsme udelali velkej a ne ze ne, hlavne v defenzivni casti. tak ted mu davam ten rok a pul na to aby doladil ten zbytek.

Reagovat
Counter

Na jednu stranu je chvályhodné, že nečekáš okamžité výsledky, ale přijde mi jako naprostá blbost, že by LVG potřeboval celé tři roky, aby dokázal vybudovat tým dobrý jak dopředu, tak dozadu. Za tu dobu ti už Mourinho udělá titul dva a ještě stihne rozesrat kádr

Reagovat
Busby babes

a spadnout. No to vis, jsem stara skola, na United se mi vzdycky libilo i to, jak dokazali managera podrzet i kdyz se nedarilo. Takze i kdyz jsem videl, ze pod Moyesem to nefunguje, stejne jsem chtel aby dostal vic casu. Svym zpusobem bohuzel dopadlo to takhle. A ted, kolikrat nechapu, jak je mozny, ze s takovym kadrem hrajem tak nemohoucnej fotbal. Mata, Wazza, Ander, Basti, Depay i Martial, to je dost kreativni a utocna sestava. Young hral taky dobre posledni rok, Lingard se zapojil, v zaloze mel byt Januzaj a Wilson... ten kadr by mel byt schopnej produkovat daleko lepsi fotbal uz ted. Proto ani moc nechci nejake nakupy ted v zime...

Reagovat
Counter

Stejně v zimě nejde pořádně nikoho sehnat, kvalitní přestupy v té době jsou spíš raritka.

Reagovat
Counter

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-309532/?forum=1#p7734038

Fakt jako nevím, kde ten názor bereš.

Reagovat
SunFells

Ještě že si tam vynechal ten pokrok, který Arsenal učinil v zraněních

Reagovat
Counter

Takové zmínky bys ale v ownysearchi našel určitě taky A náhodou ten pokrok tam je, jen teďka se to nějak zvrtlo

Reagovat
SunFells

Šak já při každém zraněném vzpomínám, jak jsi sem asi před měsícem postl nějaký ten článek velebící výsledky nových metod zdravotního týmu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Staci trosku porozmyslat nad tymi situaciami a hned by ta to tak nefascinovalo...a vobec, u LVG sa nieco prehlizi? tak to asi necitas diskusie nikde, takze neviem co ta fascinuje..

Reagovat
smazaný uživatel

na vsetko musis len picovat

Reagovat
Counter

Přehlíží se to, vždyť to samé řekl i o letošní PL. Má na to rok přípravy, utratí xxx milionů liber a pak poví, že nemáte na to vyhrát největší trofeje? A k tomu ještě vypadne i z Ligového poháru (což bych tak nějak čekal, že by mohl chtít vyhrát, když na ty přední trofeje ještě jeho klub nemá)? To si zaslouží kritiku od všech fandů MU, ne jen těch pár, kterým se tu vysmíváte.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

jenze Moyes byl za tohle nejvic kritizovanej kvuli recem o favoritech z Liverpoolu pred domacim derby. Ale jinak? Zas tu nebasni o ostrakizaci a jak LVG vsechno projde... zvlast, kdyz se tu posledni dobou LVG kritizuje za cokoliv od spatne posekaneho travniku po studeny fish and chips...

Reagovat
Counter

No za takové banality se sice kritizuje, ale za podobné výroky nee.

Reagovat
kiwwi

to nie su proste podobne vyroky, sorry

Reagovat
Infernoqt

chce to dalších 300m liber a možná i něco vyhrajem, ostuda -.-

Reagovat
I am Mancunian

kazdy zabuda, ze sme vyjebali neskutocne mnozstvo penazi

Reagovat
smazaný uživatel

o to mi ani nejde, ale forma jakou to podal je prostě neskutečná, před nejdůležitějším zápasem v lm něco takové říct do médií je pro mě něco nepochopitelného ve výsledku má pravdu, na tu lm letos vypadají max barca a bayern

Reagovat
Infernoqt

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2015/12/06/18057922/rumours-manchester-united-to-ignore-guardiola-and-stick-with-van-?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=enfb

"Manchester United have no plans to move for Pep Guardiola at the end of the season and are willing to back Louis van Gaal with a £200 million budget next summer"

Nějak tomu nerozumím... co když nesplní podmínky do této sezony, to mu fakt tu důvěru někdo dá?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím je plní ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Adel Taarabt v létě odešel z QPR jako volný hráč do Benfiky a do Anglie by se mohl hodně rychle vrátit. Marockému záložníkovi se v portugalském klubu nedaří, nehraje a toho se údajně chystá využít trápící se Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a dařilo se mu vůbec někde v posledních pěti letech?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
spider_8

Přesně ten typ hráče, který je vytáhne ze sraček

Reagovat
smazaný uživatel

je to srdcař a určitě se zakousne a vyhecuje kabinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
SunFells

1000. pro Eriksenova oblíbeného playmakera - Mesuta Özila.

Reagovat
SunFells

A dalších sto k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Özil

Reagovat
SunFells

Vem si vitamínek.

Reagovat
SunFells

Christian Eriksen on Mesut Özil: "I used to watch him when I was at Ajax & he was at Real Madrid. It's a joke how good he is."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

joke?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Kluci

Reagovat
Counter

Použito ve smyslu "neuvěřitelné"

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United's last six home games: 0-0, 0-0, 1-0, 2-0, 0-0, 0-0.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Error

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

unbeaten

Reagovat
smazaný uživatel

Čo by som za to dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

a stále pred nami aj pred vami

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
SunFells

Fabianski vychytal Vardyho

Reagovat
eder

Fabianski>DDG

Reagovat
Mastný Chobot

mal by ten Ruben Neves na to, aby u nás bol okamžite posilou?

Reagovat
Mimalu

kdyby přenesl výkony z Porta tak jo, spíš by to ale bylo o tom, jak rychle by si zvyknul na ligu

Reagovat
SunFells

Neves je asi utopie, když Wenger investoval 4 mega do Bielika.

Reagovat
smazaný uživatel

Neves - Coquelin by bola veľmi slušná stredová dvojka. Akurát by blokla Wilshera aj Cazorlu, o Artetovi a Flaminim nehovoriac.

Reagovat
SunFells

To je dobrý nesmysl Kdyby byl Neves zvažován, tak jedině jako alternativa za Coquelina.

Reagovat
vodka

to byla klasika, dokud ty automaty nedali mimo nakupni zonu, tak sem videl vickrat bezdomovce/alkace, kteri si nacali lahvac, vypili ho primo v obchode a jeste dostali zalohu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň se to pivo moc nezahřálo.

Reagovat
REPLIKATOR

Tabulka střelců po 15. kole - Leicester, Everton, Leicester, Watford...

Reagovat
The Krupy

To by bolo super, keby ten titul napokon urvú United. Momentálne najsympatickejší tím v PL.

Reagovat
I am Mancunian

pises o nas ?

Reagovat
The Krupy

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Heh

Reagovat
Infernoqt

Upřímně, já bych to ani nedokázal příjmout.

Víš, něco ve mně vře a nejspíš je to tím, že klub vyhodil do luftu kolem 300m liber a s hráči zachází jako s majetkem. Více než polovině hráčům, kteří od nás odešli, se začalo dařit.

Jsem zastáncem toho, že mi stačí top4, vlastně ani víc neočekávám. Jsem zastáncem dokonce i toho faktu, pokud klub má dostatek prostředků, aby hráče koupil, ať utrácí, jak se jim zlíbí (v rámci pravidel FFP) ale zároveň jsem zastáncem toho, že za takový obnos si představím lepší, mnohem lepší hru. Klidně ať prohrají doma s West Hamem, ale ať ukáží, že nezapomněli hrát fotbal. Můžou začít zlehka, jen 3-4 střely na branku za zápas. Jak vidíš, není to moc, ale přeci toho nejsme v 3/4 zápasů schopni.

Dokonce se i domnívám, že náš styl dokáže napodobit více jak polovina týmů z celé PL, protože ta hra postrádá jakýkoliv motiv překvapení. Je tam pokus o organizaci, ale ta je tak důkladná, že to, čemu říkáme "fotbalová dominance" je vlastně víc než 50 přihrávek mezi stopery a zálohou, než se někdo odhodlá k otevřené akci.

Nakonec i na samotných hráčích je kolikrát vidět, že se na víc nezmůžou a nevytrhnou se z herní filozofie, aby něco vymysleli, až si člověk začne myslet, že na to vůbec nemají. Je tam jistý tlak ze strany fans, ale aby to ti hráči vycítili při povzbuzování na Old Trafford a k něčemu se odhodlali, to nic. Prakticky jako by to ani nechtěli a spokojili se s remízou, která je sice jednobodovým přínosem, ale raději budu bez bodů za pohledného utkání a bojovnosti.

Závěrem, ač je mi to silně proti srsti, protože ten klub nemusím, tak si myslím, že si titul zaslouží právě někdo, kdo o něj dokáže bojovat i přes nepřízeň zranění, neutrácení a taktickému plánu, a to jednoznačně ukazuje Arsenal letos. Řekl bych i Leicester, ale něco mi říká, že budou rádi za evropskou ligu po sezoně. Každopádně na kandidáta na sestup největší překvapení.

Reagovat
fenixLFC

Dokonce se i domnívám, že náš styl dokáže napodobit více jak polovina týmů z celé PL

dokaze ale preco by sa chceli zhorsovat?

Reagovat
r.mrazik

padesatimilionvy Sanchez a Ozil a neutraceni...

Reagovat
SunFells

Özil to stál v eurách, Sánchez ani v těch no.

Reagovat
Infernoqt

euro ale, navíc je to přijatelná částka... my dali skoro tolik za Depaye, co oni za Sancheze... ale řekl jsem, že když na to kluby maj, at utrácej, jen to beru jako jeden z důvodů,proč právě oni by to měli vyhrát

víc se mi příčí o tom mluvit, protože ten text vede k našemu klubu a lidem jako Busby, aby otevřeli oči a nepodporovali takovou sračku

Reagovat
r.mrazik

tak ono je celkem jedno,jestli to je euro nebo ne...kolik klubu by si ho tenkrat mohlo v PL dovolit..

koukal jsem na arsenal minuly tyden a byla to s prominutim stejne sracka jakou obcas hrajeme my...krome toho,ze jim clovek tak nejak preje delsi dobu,tak nevim,v cem by meli byt lepsi nez MU,aby jim to clovek pral primarne nez svymu klubu...

ale to je asi kazdyho boj...

Reagovat
Infernoqt

tak přát více než svému klubu, to už je zase obracení textu proti mně... já jen říkám, že pod takovouhle hrou je to téměř nereálný a těžko by se mi to příjimalo (vzhledem k historii klubu)... podobně jako to měla Chelsea loni, ale oni aspon doma uměli zaútočit a na podzim něco zahráli

Reagovat
r.mrazik

proc nerealny? titul vyhrava hlavne obrana a ne utok (liverpool by mohl vypravet pred nejakym tim rokem...) a tu mame skvelou...teoreticky muzeme koupit v lednu hrace,ktery to tam bude uklizeet,abychom se nespolehali na dite v utoku a bude to zas jine...

ja tedy na zelvu nadavam taky...ale jsme par bodu od prvniho...muze se stat cokoli

Reagovat
Busby babes

asi tak nejak. Ja si taky zanadavam, ale abych to uz ted vzdaval?? Proboha proc? Kdyz vsichni ostatni taky hrajou tuzku. Jedinej Leicester jede tak nejak porad stejne. Ale ostatni? Chelsea je v lese, Arsenal je porad schopnej prohrat s kymkoliv, letos to same plati i o City. Live kdo vi, zatim je to taky celkem houpacka, jednou dobry, jednou bida...

Reagovat
Busby babes

a co presne mi ma otevrit oci? nebo co si pod tim predstavujes? Ze si budu na zacatku prosince rikat: vsechno je v prdeli, titul je beznadejne pryc, nema to cenu, vyhodte LVG? To je to tve otevreni oci? Ztracime 3 body, ja rikam, ze nic neni ztraceno a ze titul klidne muze byt, protoze staci vylepsit uz "jen" jednu cast nasi hry aby to bylo dobry, pricemz ten zaklad na kterem stavet mame velmi dobrej. Ale jsem zaslepenej no.

btw. s timhle: "Jsem zastáncem toho, že mi stačí top4, vlastně ani víc neočekávám. " bych te nejradsi poslal do Arsenalu. Tam jim to staci. United poslednich 25 let zajimal jen titul.

Reagovat
Infernoqt

Já to nezatracuju, jen to nepřijímám. Smát se Chelsea, jakým stylem k tomu dojde a my hrajem úplně, ale úplně to stejný, jen tu defenzivu podporujem držením míče. Navíc rozdíl mezi námi je hlavně ten, že oni si uměli aspon doma vytvořit šance a vystřelit na branku. Hráči nereagují na povzbuzování fanoušků a k tomu máš filozofii, co ti zakáže hrát na protiútoky.

Reagovat
Infernoqt

A to vše spečetěný 300m librami. Prostě ty zápasy jsou břečka a West Ham byl lehká výjimka, kde stejně na čisté šance nás přehráli.

Reagovat
Busby babes

smat chelsea... no taky si pamatuju, jak tu byvaly vysmechy smerem k chelsea jak vyhazuje managery jak na bezicim pasu... my jsme ted kousek od cela a tady se vola po vyhazovu LVG... co je smesnejsi?

Reagovat
Counter

Reagovat
Pagy

tak mě na těch investicích štve hlavně to, že se vyhodily ty peníze za průměrné hráče a hráče, kteří nejsou vůbec přínosem pro tým

Reagovat
r.mrazik

to myslis koho? kvetaka a matu za moyese?

Reagovat
Infernoqt

Mě štve vlastně prodej Persieho. Zapadl by do naší současné hry. Takový hrot na jeden dotyk nám chybí a jak je vidět, mladí na to nemaj ještě.

Hernandez je druhá věc, ale náhradníka mohl stále dělat a i Di Maria má své světlé momenty, ale takovýho hráče do našeho stylu jsme neměli vůbec ani kupovat, to byla ostuda jako hrom. Fellaini a Mata jsou spekutabilní. Minimálně Matu mám celkem rád, na podhrotu se mi líbí víc. Fella není hráč do zálohy vůbec (na dm)

Štve mě i situace ohledně Valdese. Romera jsme nemuseli vůbec přivádět a Valdes by chytil alespon jednu z těch dvou šišek proti Swansea, co jsme inkasovali. Depay... no, beru to, ale zase mu nesedí herní styl a vypadá u nás jako pako. Je toho dost.

Reagovat
r.mrazik

jenze kdyz se podivas,ze Persie sedi i v Turecku...nebo jeste nedavno sedel...ten je polomrtvy jak Rooney...

to spis ten hrasek...a mel zustat welbeck

a ze te rozhodi nejaky druhy golman...a depay hral ted to stridani hodne slusne...on musi trochu zmenit navyky a porad to nezasekavat jak trouba...ale je mladej

di maria je ostuda hlavne sam sobe...ne?

Reagovat
Infernoqt

Persie to má hodně v hlavě. Já osobně bych nejednal s větší chutí k fotbalu, kdyby mě takhle někdo odstřelil do Turecka. Porád to v sobě má a je to vidět v zápasech repre.

Welbeck by do tohodle stylu moc nezapadl si myslím, ale jako hráče bych si ho i tak nechal, protože prohlásil, že není jenom hráčem United, je i jeho velkým fanouškem... byla to silná podpásovka, ale aspon se posunul do dalšího "velkého" klubu...

Rooney je polomrtvý, jak říkáš, ale nepochybuju, že se do toho může dostat. Má velký počet náběhu a odrazy míče od nohou, které měl vždycky, jenom do otevřeného prostoru si to házel víc do běhu. Ted hrajem spíše furt do plných a on tam nemá jak vyniknout.

Reagovat
Busby babes

myslis v te stejne repre, kde posledni dobou sedi a je stridajicim hracem? hej sorry, ale to co rikas proste jednoduse neni pravda. A do Turecka chodit nemusel. Mel myslim i nejakou nabidku z Nemecka nebo Italie, ne? Vybral si Turecko. Zas z toho nedelej jak zlej LVG mu dal pistoli k hlave a donutil ho odejit nekam, kam nechtel.

Reagovat
Infernoqt

Mám Nizozemce nejraději ze všech zemí Evropy, ale celé jsem si to vymyslel, promin. LVG ho pustil a doplatil na to. Stejným způsobem mohl pustit Rooneyho. Člověk nemusí být ani z půlky tak inteligentní, aby poznal, že fotbal je sport psychického rázu a Persie dostal dvě rány svého působení za poslední dva roky - odchod Fergieho a nedůvěra od LVG, která začala po neproměněné penaltě proti West Bromu

Reagovat
Busby babes

tim spis nechapu, jak tohle muzes napsat? Protoze dal gol nam?

A ten zbytek, na to uz fakt nevim jak reagovat no... to uz jsou fakt spekulace. LVG z nej udelal kapitana repre, moc se mi nechce verit, ze by ho kvuli jedne penalte odstrelil.

Obecne, Persan mel spatnou sezonu, nejaka ta zraneni, je mu 31, byla to posledni moznost jak ho za nejakou slusnou castku prodat. Z pohledu klubu to byl naprosto logickej krok. usetrili se penize, vic sanci dostavaji mladsi, i kdyz se teda puvodne asi vic pocitalo s Wilsonem, coz bohuzel nevyslo. alespon zatim. Zrovna odchod Persana mi teda nevadi vubec. Vystrilel nam jeden titul, za to mu patri dik, ale ted uz to byl proste hrac s obrovskym platem a neodpovidajicimi vykony. Staci ze tuhle funkci zastava Wazza.

Reagovat
vodka

navíc rvp byl úplně mimo tu poslední sezonu a pomalého nenabíhajícího útočníka už máme v rooneym. já nechápu, jak může psát, že by se hodil, když fakt nejvíc chybí ten pohyb, díky kterému jsou Martial s Lingardem naši nejnebezpečnější hráči a místo toho chce šneka...

Reagovat
vodka

největší zklamání je Depay jednoznačně, nedokáže přejít přes hráče pořádně a hlavně vůbec neběhá, celkově je prostě problém pohyb...

Reagovat
Pagy

tak hernandez, když se podíváš na goly co dal letos v leve, tak to byly z penalty, nebo se ten míš k němu nějak pohaluzi dostal, či to byly dorážky do prázdné brány a nebo mu to připravili spoluhráči na stříbrném podnose.

mata na podhrtu určitě mnohem lepší, ale on potřebuje aby ti hráči byli v pohybu s tou naší statickou hrou jde dole i on, a taky si myslím, že kdyby předním byli dva hroti, tak by byl daleko lepší, ale nevím jak to hráli v čelzí, když tam byl, sympatak je to, ale doufam, ze co nejdriv pude

Reagovat
Infernoqt

Snažil jsem se narážet na to, že třeba včera nám chyběl někdo, kdo chodí do skluzu na ty střílené centry do vápna a on tohle uměl. V Leve jsem ho neviděl, ale golů prej má dost.

Reagovat
Busby babes

tohle je ten problem no. Kdyz se podivas na t, jakym zpusobem dava goly, tak nejak nevidim, ze by podobne situace by s nasi hrou byly nejak caste. Ale ty vidis: dava goly, tak by se nam hodil. To je pak da debata ale o nicem.

Reagovat
Infernoqt

Výše jsem psal, že ho stále vidím jako střídajícího hráče.

Reagovat
I am Mancunian

kvetak, rojo

Reagovat
r.mrazik

kvetak byl ulet,to jo...

rojo je docela platny,pokud neni zraneny...ehm

Reagovat
Pagy

u nich mi vadí ta cena, květák za polovinu na lavičku ok

blind je pro mě průměrný hráč, darmian je pro mě průměrný hráč, rojo to samé. u každého z nich jsme mohli přihodit 10-15m a mít kvalitnějšího hráče, ok top pravý bek se letos sháněl docela těžko, ale byl tam rafael, valencia, zprava dokáže zahrát jones, mcnair, valencia mi loni nepřišel o nic horší než letos darmian ...

shaw a martial depay snima problém nemám, mladí hráči a talenti do budoucna

dimaria se obratem prodal sice se ztrátou, když pomineme jeho osobnost, a zaměříme se na výkony tak je otázkou jak by hrál pod jiným managerem

PL je rok od roku vyrovnanější a pokud chceš vyhrávat a mít úspěch i lize mistrů tak prostě potřebuješ to nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

to už bych fakt podstoupil šokovou terapii, abych na tuhle sezónu zapomněl jednou provždy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
J0EL

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Counter

Teď jsi u mě klesnul

Reagovat
The Krupy

Ja by som Arsenalu prial, ale nemôžem

Reagovat
Counter

A proč ne?

Reagovat
The Krupy

Dlhý príbeh s prvkami soap opery

Reagovat
Counter

Ale to bych si někdy rád poslechl!

Reagovat
The Krupy

Si môžeme napísať súkromne

Reagovat
Counter

Konečně ten PJův vynález se soukromými zprávami k něčemu bude!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
SunFells

Mysleli jste, že tohle bylo špatné?

http://tinyurl.com/pn7w7lz

Tohle je špatné

https://pbs.twimg.com/media/CVja2E-WwAAAqaV.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oni nemajú nainštalované odvodňovanie trávnika?

Reagovat
SunFells

To by se tu asi moc nepromítlo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Kde toje?

Reagovat
SunFells

Furt to stejné, Carlisle (United)

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to tam máš napsané

Reagovat
SunFells
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Hokaido

Top of the Premier League table, since Sir Alex retired:

12 days - Leicester City.

10 days - Manchester United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
raduinho

Reagovat
Mada

Reagovat
Maresma

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to na solidní fiasko. Chelsea musí porazit Porto, Arsenal Olympiakos o 2 branky, MU taky nemá nic jisté...člověk by si řekl, že se ty kluby poučí, ale ne. Hold profíci v realizačních týmech včetně koučů musí utrácet miliardy a tvořit si partu žoldáků. Je to hnusný, ale je to tak. Týmy jako Atletico jasně ukazují, že jsou důležité i jiné věci než miliony. Jako přeju jim to...Mourkovi, LVG i Wengerovi. Ať vyletí a zůstane na ně podělaná Evropská liga. Ať si konečně uvědomí, že španělé, francouzi a holanďané za miliardy jim nic nevykopou.

Reagovat
nani92

Loserpool dufam ze ten titul urve Leicester

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už Liverpool vyhrál ten titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Momodou#03.12.2015 10:44

1X na Newcastle. Není o čom.

[reagovat]

Maresma03.12.2015 10:48

[reagovat]

extraprase03.12.2015 11:32

tak tomu se musim zasmát i já

[reagovat]

Momodou#03.12.2015 21:10

Stále lepšie ako dať na Liverpool pri kurze 1.45

[reagovat]

extraprase04.12.2015 08:48

[reagovat]

Momodou#04.12.2015 09:14

:-)))

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

tak Liverpool je už taky ze hry o titul venku

Reagovat
vrabejka

LIGA SE HRAJE NA 38 ZAPASU NE NA 15

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka05.12.2015 17:58

A Máme o další dva kandidáty na titul méně ( Spurs, MU)

ty si idiot

Reagovat
iamek

Ta sedla

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Manik...

Reagovat
HanziDrown

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

neskutečně si je tady taháš poslední dobou

Reagovat
Jollae

ty prijebané tupé decko...

Reagovat
Cobra

Liverpoolské zakopnutí na cestě za titulem

Reagovat
vrabejka

Prohráli jsme. Nikdo mě tu týden neuvidí

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

" tak, a o jedneho kandidáta na titul menej (Liverpool)".....kde si vrabejka? nemam pravdu?

Reagovat
vrabejka

ne zbývá ještě 23 kol

Reagovat
SunFells

Budeš postupně odčítat?

Reagovat
icemike

To ještě ve škole nebrali

Reagovat
Miguel19

Božský Kloppo Aspoň to trochu opadne.

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

Už vyliezajú.

Reagovat
iamek

Klopp klopp budicek !

Reagovat
vladis271

že si tu nebol v stredu alebo včera. Niekto ti pribuchol poklop od kanálu a nemohol si sa dostať von?

Reagovat
Jollae

Kokooooooooooooooot

Reagovat
smazaný uživatel

jj, kuzelne, ako huby po dazdi

Reagovat
Swarley

upřímně, já si ani nedovedu představit, že by Liverpool po zimě v tom boji o titul nebyl

Reagovat
Zaschrona

dneska to nejak neklopplo vypadava teda LFC z bitvy o titul?

Reagovat
Infernoqt

Vrabejka, s kým že si to rozdáte o titul?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes zaslúžene prehra...nezaslúžili sme si ani ten bod, aj napriek regulernemu gólu. Okrem Leicesteru je to na smiech. Od všetkých. Včera to načrtli väčší favoriti, dnes my.

Reagovat
smazaný uživatel

to už proti CP doma sme hrali lepšie

Reagovat
Swarley

Wijnaldum fakt boží, jak jsem psal před sezonou, to spousta týmů z vyšších příček provařilo, takový hráč a za takovou cenu, to fakt mohl být poklad, klidně i pro nás...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
I am Mancunian

pre nas fakt nie

Reagovat
smazaný uživatel

max Everton/Southampton

Reagovat
smazaný uživatel

13 06.12.2015 14:17

nechápu proč. Dneska jsou to jasné 3 body a jen se těším kdo bude dávat goly.

Reagovat
smazaný uživatel

a dáš tu aj moju predtuchu o tom že to smrdí prúserom?

Reagovat
smazaný uživatel

na tom není nic k smíchu

Reagovat
cristiano.K.

co tu děláš

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sledujem čo vypotíš z klávesnice, nech sa na tu dnešnú tragédiu aspoň trochu zasmejem..

Reagovat
cristiano.K.

hihi

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

z fans lcf asi nejvic mimo na EF

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tohle vytahování starých komentárů je taková sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

starých?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak komentů před zápasem prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

nie je, ja sa na tom bavím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vtipný to je, ale takový komenty najdeš na každýho snad.

Reagovat
Counter

Je to dobré, jen se to musí umět.

Reagovat
13

Jsem se ještě vsadil s kamarádem a pěkně za něj platil za něj útratu

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 střely na kasu

Reagovat
REPLIKATOR

Klopp

Reagovat
Pony Slaystation

Gratulace NU, rozdíl v nasazení byl v tomhle zápase naprosto markantní. My hrály od začátku způsobem, že se hraje se slabým soupeřem a tak se to zvládne samo. Ačkoliv jsme dali dva regulérní góly, prohráli jsme 0:2 MotM Wijnaldum, výborní i Sissoko a Cissé. Z naší strany přísnější měřítko maximálně Milner za bojovnost. Leiva a Škrťel strašní. Navíc nechápu Kloppovu taktiku, začít s Bentekem, kterej umí jen hlavičkovat a na konec zápasu nasadit místo něj Sturridge a Origiho

Reagovat
smazaný uživatel

Allen hral dobre podľa mňa. navyše s tou bradou vyzerá ako Pirlo

Reagovat
kissak

Díky moc za gratulaci. Škoda také vašeho regulérního neuznaného gólu.

Náš tým jsem včera vůbec nepoznával v tom nasazení se vrátil do herního stylu z doby před 3 lety. Doufám, že na další výhru nebudeme čekat zase 10 zápasů :-)

Reagovat
fenixLFC

inak ako tak spominam, tak na nas ste sa hlavne doma vedeli vzdy vybicovat...posledne sezony to skoro vzdy bolo ze sme sli do zapasov ako neskutocny favorit a pritom to bol jeden z najtazsich zapasov sezony

Reagovat
kissak

ano tak to máš pravdu stejně tak jsme to vždy doma dokázali proti Chelsea

Reagovat
SunFells

Takovou piču jsme doma se Sunderlandem hráli a jediní z velkých týmů jsme v tomto kole bodovali na plno. Může být

Reagovat
Mastný Chobot

šak my sa ale dosmejeme

Reagovat
Lacko_Boh

prestan s tym

Reagovat
Mastný Chobot

som alibista

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ve středu

Reagovat
Mastný Chobot

je to dosť možné

Reagovat
SunFells

V listopadu moc do smíchu nebylo

Reagovat
Counter

Je třeba si to užít, dokud to trvá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liverpool tu ligu asi fakt nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

podľa priebehu sezóny asi nikto...alebo leicester?naozaj?

Reagovat
vladis271

Spurs... oh wait

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

*for it

Reagovat
smazaný uživatel

vyhodte už toho Kloppa aj LVG, niech v tom Mourinho nie je sám.

Reagovat
monty25

Klasika: Když už to s Liverpoolem začíná vypadat dobře, tak vždycky přijde úplně zbytečná ztráta. Dneska škoda i neuznaného regulérního gólu. Zápas (výsledek) to určitě ovlivnilo, ale to proti předposlednímu týmu tabulky není žádná omluva...

Reagovat
eder

Ono je to na jednu stranu dobře, že se prohrálo. Aspoň zase bude mít chvíli Klopp klid na práci.

Reagovat
Infernoqt

Beztak to všichni dělají naschvál, aby se Chelsea nezachránila.

Reagovat
smazaný uživatel

pro ně možná dobrý řešení...spadnout, vyčistit klub od nekvalitních hráčů a ropáckých investic a stát se zase tradičním a hrdým klubem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec ten bod proti WHU je ještě dobrej, vzhledem k výsledkům ostatních. Těžko říct, zda ta vyrovnanost PL je dána vyšší kvalitou "menších" týmů, nebo tím, že ty "velký" týmy hrají prostě na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Bod proti zraneniami zdecimovanému WHU, navyše doma, nie je nikdy dobrý. Nemáš sa čím utešovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se zranění týče, tak bych řekl, že jsem ještě zdecimovanější než WHU (Shaw, Rojo, Jones, Valencia, Herrera, Rooney + během prvního poločasu Schneiderlin a McNair..to je o něco víc než 4+1 z West Hamu), ale myslel jsem to spíš v kontextu výsledků ostatních konkurentů a taky vzhledem k tomu, jak hraje letos WHU venku.

Reagovat
smazaný uživatel

viem, že aj vy ste na tom dosť biedne. Ale WHU chýbajú fakt kľúčoví hráči, Payet, Sakho, Valencia, Song a teraz už aj Moses. Nemajú taký široký káder ako Manchester.

Reagovat
vodka

chtěl bych vidět klub, který by neměl problém, když má out 5 obránců...

Reagovat
smazaný uživatel

Song už hrál, od začátku jim chyběli jen Sakho, Valencia a Payet, nám 6 hráčů základu (i když absence Rooneyho je spíš posila).

Reagovat
smazaný uživatel

b) ✓

Reagovat
Counter

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

a

Reagovat
Usty

"Newcastle má dobrého nového majitela"

"Newcastle má teraz dobrý los, čeká ho Tottenham, ktorému sa príliš nedarí"

Digi docela jede

Reagovat
Usty

"Southampton sa loni dlho držal na prvom miestě"

Reagovat
SunFells

To jsou strašní amatéři

Reagovat
SunFells

Tož kdybys djourou opravdu podal 2:0 ...

Reagovat
minoLFC

to bola teda sračka, komplikujeme si boj o top 4

Reagovat
stiflerovamama

Nechapem fakt, nedokazame zopakovat dve kvalitne vykony po sebe, akoby si hraci, ako niektori fanusikovia mysleli, ze to zrazu pojde samo. A pritom dnes toho na výhru az tak vela netrebalo. Zial niektori hraci dnes uplne tragicke vykony, Lucas, Milner, Firmino, Benteke. Fakt by som chcel vidiet kolko krat v tejto sezone Milner spadol ked siel spracovat lotpu, alebo ked siel so suboja, alebo ked ide nahravat. Od Firmina sa tak isto ocaka vacsie zapojenie do hry, zanietenie, nie dojebanie lahkych prihravok ktore viditelne odflakne a nejde do nich sustredeni. Ale to nie len on, strasne vela klucovych prihravok, a pritom lahkych pokazime...

Dnes velke sklamanie, zapas ktorym sme sa mali priblizt k spicke,namiesto toho sme sa zase vratili na zadok.

Reagovat
Swarley

však je to naprosto pochopitelné, že ani Klopp nedokáže okamžité zázraky, většina fandů Poolu jsou zase absolutně mimo a mají nepříčetná očekávání...já myslím, že je hodně slušné, co za tu dobu zatím v Liverpoolu odvedl, jen fandové jsou prostě tradičně úplně mimo a já budu jen doufat, že ho tou svou dementností nějak vyštvou....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

za tu poslední větu , jinak

Reagovat
Swarley

ono se to stejně nestane, ale tak doufat můžeme

Reagovat
vladis271

Reagovat
stiflerovamama

Ja Kloppovi nic nevycitam, len od niektorých hracov jednoducho cakam viac, a cakam, ze dokazu zopakovat dva kvalitne vykony po sebe, lebo fakt od nastupu Kloppa sa pravidelne strieda dobry vykon so zlým.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

"většina fandů Poolu jsou zase absolutně mimo a mají nepříčetná očekávání..."

To u vas plati dvojnasobne (cest vynimkam).

Reagovat
smazaný uživatel

PL je, čo sa atraktivity týka, jednoducho top. Neskutočne sa bavím túto sezónu. Newcastle dnes potešil, takýto výsledok proti rozbehnutému Liverpoolu nečakal nikto. Dokonca vlastní fans si robili z výsledku srandu.

Čerešničkou na torte bolo zakončenie Sturridgea, ktorý ohrozil rohovú zástavku. Asi si spomenul na "pokus" Kanea zo zápasu proti WHU, tak chcel tunajším fans dokázať, že je vážne o toľko lepším zakončovateľom.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

owny 06.12.2015 11:37

Liverpool nesmí vyhrát.

lexxess 06.12.2015 11:56

To je jak doufat, že Zeman dobrovolně odstoupí.

lexxess pls

Reagovat
vodka

no, zeman by se tím mohl řídit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

takyto nasraty som uz davno nebol. hviezdna trojka lucas milner benteke ma vytacala neskutocnym stylom. Lucas po par dobrych zápasoch bol uplne k hovnu, milner je k hovnu celu sezonu a benteke je kapitola sama osebe. ked nastupi v zaklade, tak som nanho alergicky skoro ako kedysi na hlena. Dopice fakt, naco je do timu ktory chce hrat kombinacny futbal s nabehmi za obranu typek ktory proste loptu chce do nohy? aj ked danny skurvil co mohol, tak proste vdaka pohybu to bolo ovela zivsie. Najvacsi rozdiel je v tom ako si pytaju loptu-danny ukazuje do priestoru, benteke na nohu. Nech tu nikto neskusa hovorit ze on za to nemoze, ze je to jeho styl hry. Ano je, preto mi vadil jeho prichod, preto mi vadi jeho pritomnost. Kvôli tej cene sa ho ani nezbavime, na lavicku drahy, v zaklade k hovnu.Ano, sem tam da gol, ale co z toho ked je po vacsinu caus uplne marny. ten koment v diskusii vystihol vsetko fakt ako cole s ciernym carrollom dneska...

V plne nahote sa ukazalo na kom je ta zaloha postavena pri zraneni hendersona. je to emre. On to zvladal tvorit dopredu, branit a podobne. Lucas si dneska zase spravil ,,mam v pici den''. allen tam behal ako motorova mys ale co z toho ked vsetci stoja a hybe sa vlastne len moreno. Milner je zrely na facku alebo uskrtenie tou kapitánskou paskou ked sa vrati hendo, clyne je celu sezonu totalne nulovy, firmino opat neviditelny a ked nastupil lallana tak aspon ten cosi hral. Od nas fajn fakt len moreno, ktory sa snazil centrovat ale vdaka lenivosti bentekeho (fakt vykon ako balotelli) to bolo k hovnu. Dobry vykon predviedol aj lovren. Vlastne v tej obrannej stvorke cim viac vpravo,tym horsi vykon....prepasnuta sanca na atakovanie cela, hanebny vykon....snad im da klopp poriadny fen a bentekeho stavia tak na 20 minut v zavere

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas az na Chrisa, on sa moze este hodit a ked ho mame, urcite by som sa ho nezbavoval (zatial), aj ked som ho tiez nechcel... dnes to bol prvy vylozene trapny vykon od neho...

Reagovat
13

Chris si zaslouží nadávky až v momentě, kdy odehraje dobrej výkon záloha.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak bol dnes hrozny, bez zaujmu, pohybu a v jedinej sanci trestuhodne zahodil sancu...

Reagovat
cristiano.K.

hrozní byli uplně všichni, Benteke díky neproměněné šanci nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

ee, podla mna boli o kusok horsi Lucas a Milner...

Reagovat
fenixLFC

o to ide, ze sa hodi ale ako nejaka dvojka a s tou jeho cenovkou ho proste na lavicke nenechaju

Reagovat
SunFells

kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Ten simulant no, že se nepřiznal jak např. ten z Werderu.

Reagovat
smazaný uživatel

Čurák

Reagovat
eder

Regulérní zmrdstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

diego costa style

Reagovat
FUnk

tyvole jak on se to jmenuje kuča?

Reagovat
cristiano.K.

už nikdy nechci vidět v základu pohromadě tyhle hráče: Lucas,Allen,Millner. Dneska není koho chválit, strašný. Lallana>Milner. Henderson,Sturridge,Emre,Coutinho musí,co nejdřív do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou všeci 4 zranění, že nebyli v základu?

Reagovat
Maresma

Coutinho ano, Hendo se Sturridgem jsou po zranení a ještě by nedali celej zápas a Emre má trest.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Skoda ze dnes Liverpool nevyhral, mohli hrať o titul

Reagovat
SunFells

23 kol zbývá!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

vy on nehráte odvtedy ako tam zasadol LVG

Reagovat
Swarley

nasrat na tabulku, dáme čůčo

Reagovat
smazaný uživatel

tabulka v ktorej je Leicester s prstom v nose na čele

Reagovat
Swarley

v nose na čele?

Reagovat
vodka

http://dopice.sk/fFB

ale nevim, proč si na to bubble vzpomněl...

Reagovat
kiwwi

wtf?

Reagovat
CubONE

Reagovat
Jollae

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Cobra

MU jsou v postavení, které jim dává na titul šanci jak už kvalitou kádru, postavením v tabulce (i když hrají holomajznu). Zatímco Liverpool nic z toho nemá a i tak tu Scouseri mají velkohubé kecy o titulu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
eder

Nevadí, tak si o něj zahraje zase třeba na Štěpána.

Reagovat
Busby babes

priste prohraje Arsenal a budou taky mimo. Postupne takhle odpadnou vsichni a FA to na konci sezony neda nikomu.

Reagovat
SunFells

Jak všichni ignorují ten Leicester

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

jak ignoruji? "Postupne takhle odpadnou VSICHNI..." Jen nehodlam psat, ze Leicester za pet kol nekdy, mozna prohraje...

Reagovat
Busby babes

a jinak k Leicesteru... podle meho bude hrozne zalezet na tom, jestli se jim budou vyhybat zraneni, hlavne Mahrezovi a Vardymu. Pokud jo, pak kdo vi... ale pockam si az na konec ledna a jak na tom budou. Takovych tymu uz tu bylo a nakonec byly casto radi, kdyz skoncili na poharech...

Reagovat
SunFells

Zdraví Varyho a Mahreze je určitě zásadní, šak maj mezi sebou 3/4 gólů Lesteru

Reagovat
13

Bez Kantého se jim ta hra rozsype.

Reagovat
Busby babes

no prave. a neprijde mi, ze by za ne meli adekvatni nahradu. Taky ted okolo Vanoc ty zapasy jsou nahusteny, tam se muze projevit i unava... uvidime.

Reagovat
Busby babes

a jeste clanek od Sky, kde mapovali jak nakonec tihle necekani lidri dopadli driv:

http://www.skysports.com/football/news/11095/10085117/five-unlikely-title-challenges-from-premier-league-history

Reagovat
eder

FA to musí dát Tottenhamu. Už jenom proto, že tu má nejrozumnější fanoušky.

Reagovat
wesleyborland

přesně, já bych ten titul dal místním fanouškům spurs a hlavně ownymu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Hláška roku.

Reagovat
SunFells

Nedělej si z nich srandu, už tak to maj těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/bazant-prinesl-barce-postup-28217/?forum=1&loginMsg=1

NFL diskuze, Sport vysila jeden zapas ted, dalsi ve 22:30 a jeste v 02:30. Novackum se pravidla vysvetli, HD streamy taky jsou.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a proč to sereš sem?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nie je gif?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

dráždil šovinisty

Reagovat
smazaný uživatel

a oikofoby

Reagovat
SunFells

a konfidenty

Reagovat
nani92

a ABL fans

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool zpátky na zem

Reagovat
smazaný uživatel

*pod

Reagovat
Allianz_Arena

Leicester má ted před sebou dost těžké zápasy

Reagovat
nani92

*ľahké

Reagovat
Infernoqt

Chelsea bude hrát proti svému vlastnímu stylu z lonské sezony. Docela se na ten zápas těším.

Reagovat
SunFells

wtf cože?

Reagovat
Infernoqt

Leicester City - Chelsea FC v dalším kole

Reagovat
Mastný Chobot

proti svému vlastnímu stylu z lonské sezony

wtf cože?

Reagovat
Infernoqt

jdi do háje :D přece si nemyslíš, že v tom zápase bude leicester dominovat, chelsea klasicky udělá otevřený pruchodák a leicester to ubreakuje

Reagovat
nani92

Mahrez + Vardy + Ranieri = Hazard + Costa + Mourinho

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

To je zřejmé. Co není zřejmé je to, kdes přišel na domněnku, že Chelsea bude hrát proti vlastnímu stylu z loňské sezóny, sledováním hry Leicesteru to být nemohlo.

Reagovat
Infernoqt

mají v průměru lehce nad 40% držení míče, z toho usuzuji, že hrají na breaky přes Albringtona a Mahreze a proti Chelsea, která nutně potřebuje výhru (vstřelením golu) tam určitě nepojede na remízu, takže to bude muset otevřít a Leicester půjde jistě takticky jako proti nám... mno a to mi připomíná Chelsea styl proti silněšjím soupeřům

Reagovat
SunFells

Přímočaře hrají jak nikdo jiný, ale přistupují k tomu úplně jiným stylem než Chelsea. Zatímco Chelsea hrála disciplinovaně ze zajištěné defenzívy, tak v případě Lesteru je to hurá fotbal s cílem přestřílet soupeře, úplný protipól.

Navíc tamta Chelsea ty breaky praktikovala ve velkých zápasech, proti většině týmů v lize byla dominantní na míči.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Vesměs jsi řekl to stejný, až na to, že Lester nemá tak širokou kvalitu kádru, a tak se proti lepším týmům sníží k té defenzivní hře. Proto taky čekám, že je brejkově přejedou.

Jinak se vyjadřuju jen k tomuto jednomu zápasu.

Reagovat
SunFells

Právě se moc nesnižují k defenzivní hře. Ty podle mě soudíš jen z vašeho zápasu, kde jste jim klasicky nechtěli půjčit míč.

Reagovat
Infernoqt

Tak ono z protiútoku se střílí ve většině případů líp, když máš v týmu hráče jako Mahrez. Chelsea hrála taky tak, jen rozdíl týmů je v kvalitě kádru, kde individuality jako Terry, Matič dokázali zastavit každou akci. Samotný protiútok je brána i situace po ztrátě míče ve středu pole.

Reagovat
fenixLFC

tak to potom beries kazdu hru zalozenu na prihrávkach na styl Barcelony co je blbost

Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

do puntíku

Reagovat
smazaný uživatel

Erik, ty si pán

Reagovat
fenixLFC

ved oni vôbec nevedia branit

Reagovat
Infernoqt

hrají dobře zonově, o tom vypovídá i nízké držení míče a při každé příležitosti jdou do protiútoku, kde se líp dávají goly - přesně to, co čekáš od týmu, který nemá zabezpečené všechny posty

Reagovat
fenixLFC

proste to vôbec nie je chelsea, ani nahodou

Reagovat
Infernoqt

já neříkám, že to je chelsea, jen proti chelsea bude hrát jejím stylem :D a tohle jsou indicie, podle kterých hrajou, a které se stahují čím dál více k defenzivní hře odvozenou od silnější zálohy a celkové hry soupeře

Reagovat
Zaschrona

Kdyz posledne Liverpool malem vyhral titul, tak taky neumel.

Reagovat
Manik...

Neumím si představit, že by Liverpool pod Kloppem prohrál

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Predpokladam, ze je dobre, ze som to nevidel

Skoda, na NU som nam dost veril, ale skratka je zjavne, ze mame pred sebou este kopu prace.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa mi len zdalo alebo toto fakt padlo v štúdiu po zápase?:

Šebo: Newcastle, ak mu zahrajú kľúčoví hráči na čele s Wijnaldumom, tak by mohol zbierať body a zachrániť sa

Redaktor: A tu vidíme rozhodujúci gól na 2-0 ktorý dal Wijnaldum, jeden z kľúčových hráčov domácich. Filip, súhlasiš s tým, že Newcastle ak ho podržia kľúčoví hráči ako práve Wijnaldum, tak sa dokáže zachrániť?

Sledoval som to už len jedným okom aj uchom, ale prisahal by som, že sa to tam tak odohralo

Reagovat
Counter

Reagovat
Usty

redaktor byl zfetovanej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
Infernoqt

"We know he's leaving Bayern Munich but he's not heading to Old Trafford.'" Sky sports na adresu Guardioly

Reagovat
vladis271

Giggs

Reagovat
Lacko_Boh

hm, asi to CiTy

Reagovat
nani92

wow, Arsenal hned po Wengerovi takú náhradu..

Reagovat
Lacko_Boh

nie nie, to musi byť Carlo prosim

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

titul je pre pozerov

Reagovat
Counter

Ale tak Ligu Mistrů by to taky chtělo vyhrát, ne že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

to snad né

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Arsenal určitě ne. Patrně City.

Reagovat
nani92

asi máš pravdu, ale podla mna by ten Arsík chcel viac ako City

Reagovat
wild

tak to si ja zase vobec nemyslim

Reagovat
SunFells

Kdo ví, mně Pep přijde jako někdo, kdo hledá lehčí cestu a tu měl vzhledem k penězům spíš se City.

Reagovat
Counter

Tak typologicky je Arsenal Pepovi blíž, ale z ManCity si stejně bude moct udělat všecko k obrazu svému...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

K tomu se stavím stejně jako k Baleovi. Nechci ho v PL, ale pokud už teda do Anglie půjde, stoprocentně bych ho chtěl mít ve svým týmu...Ta hrozba, že vytvoří nějakou mašinu je obrovská.

Reagovat
Hai

Ten Milner to je mega traged neumi nic jinyho nez behat a v kazdem souboji pada na to ze tlustej

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/CVfa1QBXIAAzNsm.jpg

Šála dobrá, ale není divu, že si Hazard udržuje odstup.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
J0EL

Fabregas na krku

Reagovat
Lacko_Boh

nie nie

Reagovat
SunFells

ale jó

Reagovat
nani92

ba

Reagovat
smazaný uživatel

A to je kto?

Reagovat
Lacko_Boh

pyton kralovsky

Reagovat
J0EL

* Cesc Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim.

Reagovat
I am Mancunian

sak to je kraita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vladis271

Uvedomujete si, že PL vyhral aj Blackburn? Ja sa začínam pohrávať s myšlienkou, že čo ak. Majú dvoch útočných hráčov vo forme, ktorí davajú góly.

Reagovat
Lacko_Boh

pozeral si vtedy pl ? asi nie

Reagovat
Busby babes

vys jsem daval clanek o tom jak tyhle wonder teamy zatim dopadli. Blackburn tehdy rozhodne nebylo zas takove prekvapeni. Rok pred titulem skoncili druzi, rok predtim treti.

Reagovat
Infernoqt

dopadli

Reagovat
Busby babes

dik. ja porad nejak pisu primarne mekke i. takze dopadly, skoncilY atd...

Reagovat
smazaný uživatel

PL bola vtedy úplne inou súťažou.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi na svete

Reagovat
Mastný Chobot

ty máš taký špecifický spôsob písania komentárov, že ja nikdy nemusím ani vidieť nick a viem, že si to písal ty

Reagovat
Counter

Hlavně že včera nebo kdy se mi vysmíval, jestli mám z Leicesteru bobky či co

Reagovat
smazaný uživatel

Ked som si nebol 100% isty, ze "Mastný Chobot" si ty, myslel som si, ze Vlado trolluje ..,

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

blackburn, ktery se tehdy dal prirovnat k CFC a City utracenim...

Reagovat
Busby babes

to vis, to na twitteru nenajde...

Reagovat
Infernoqt

víš jak, tady nikdo nemůže vyjádřit svůj názor, aby se mu někdo nevysmál, ikdyž je pravda, že B'burn předtím hrál na jiné úrovni... a přitom by to leicesteru i 80% populace EF přálo

Reagovat
vladis271

všetci sú ujebaní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
minoLFC

s prachami

Reagovat
minoLFC

plus tam bol Kenny

Reagovat
tunkic

Alan Shearer......znáš??

Reagovat
PP

Fantastické kolo!!!

Reagovat
mickey mouse

Po těch diskuzích tady po Sotonu bylo úplně jasné že dneska rupnem.

Reagovat
Usty

Tahle sezóna PL je mrdlá na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
J0EL

Nahodou je to zatial skvela sezona

Reagovat
Usty

Jsem zvědavej, co budeš říkat, až za týden rupnete s Aston Villou.

Reagovat
Mastný Chobot

to si nedokážem predstaviť

Reagovat
Mastný Chobot

eh, kurva

Reagovat
Jazdec

Reagovat
SunFells

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Lacko_Boh

heh zápas s Villou je win-win situation, ak vyhrame mame tri body, ak rupneme tak je Garde ten pravý

Reagovat
SunFells

Garde in

Reagovat
smazaný uživatel

To už mám v oku, neprehra AV jako by nic :)

Reagovat
J0EL

Nic. Nemam prehnane ocakavania ako poniektori. Skor som narazal na to, ako je tato sezona vyrovnana, ako sa Leicester z isteho vypadavajuceho pred jej zaciatkom stava lider sutaze, kde "nejaky" Vardy je najlepsi strelec a v neposlednom rade ako uradujuci majster dostava na frak od kazdeho druheho

Reagovat
Counter

Osm proher z patnácti zápasů, tys to s tím "každým druhým" ani nepřehnal

Reagovat
J0EL

Heh. Bakalarka aj diplomovka zo statistiky robi svoje

Reagovat
Mastný Chobot

ešte ich aj precenil

Reagovat
Mastný Chobot

na druhú stranu, hocijako v prdeli Chelsea môže byť, hocijako si s ňou každý môže robiť na ihrisku, čo chce - Mourinho si s Wengerom aj tak vždy vytrie riť.

Reagovat
J0EL

FA Community Shield 2015. Casy si menia.

Reagovat
Mastný Chobot

na ten sere pes, liga sa ráta

Reagovat
J0EL

Aj to pride.

Reagovat
Mastný Chobot

snáď, no, po toľkých rokoch by sa patrilo asi už

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To ostatně každý, kdo má Deana po ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

co by říkal...

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Zaleziem k Ustymu do kanalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nám tu formuje podzemní národ jako v Gothamu

Reagovat
J0EL

Uprataj tam zatial

Reagovat
Mastný Chobot

"uprataj"

Reagovat
J0EL

Reagovat
jacobT

Reagovat
afc

Prehral vobec Wenger niekedy vo Villa Parku?

Reagovat
Infernoqt

Prohrála někdy Chelsea doma s nováčkem PL?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

je no, ale zrovna u Chelsea mi to nevadí

Reagovat
nani92

len tí hráči k sledovaniu nikde

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

ale úžasná

Reagovat
Usty

o tom žádná

Reagovat
Hokaido

k absolutní spokojenosti už chybí snad jen víc dalekonosných bomb, jako třeba Larssonova proti slepicím pár let zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

proti komu?

Reagovat
Hokaido

Proti vám, nedělej hérečku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ze sebe nedělej kokota

Reagovat
kissak

až na tu Chelsea nikterak překvapující

Reagovat
Free_player

jj Liverpool na titul ... ta remíza Spurs nemusí mrzet, když ztratili skoro všichni co se motaj kolem špice, krom Arsenalu a Leicesteru .... taková Čelzí ta si ovšem jede furt to svoje

Reagovat
avicii

Strasna skoda...nevieme hrat proti zatiahnutym timom...proste ich nevieme zlomit....a Milner ma neskutocne sere...nabeha toho strasne vela ale to je vsetko...

Reagovat
Infernoqt

Pff, tak Basti může dostat nakonec dodatečný trest na 3 zápasy (B'mouth, Norwich a Stoke) za ten loket před standardkou.

Reagovat
fenixLFC

tak snad dostane a snad aj fellaini za ten umyselny slapak

Reagovat
Infernoqt

ten je prej čistej... ale on by ho LVG stejně posadil, po zápase ho zkritizoval za výkon, kde podle mě byl jeden z nejlepších na hřišti, a to byl vlastně i důvod jeho předčasného střídání, kks

Reagovat
Infernoqt

bastiho

Reagovat
Dawon

jakto? Rozhodci to snad na hristi videl a "vyresil" ne? mel jsem za to, ze v takovych situacich uz s tim FA nic dal nedela

Reagovat
Infernoqt

http://www.express.co.uk/sport/football/624666/Bastian-Schweinsteiger-Retrospective-FA-Ban-Elbow-Winston-Reid-West-Ham-Mark-Clattenburg

Referee Mark Clattenburg spoke to both players after the coming together in the second half, but claims he didn't see the incident.

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

Už jsme vyhodili LVG? Větši fail než stáhnutí Schweiniho včera jsem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

to víš, že ho stáhnul kvůli výkonu na hřišti? zkritizoval ho po zápase...

Reagovat
kiwwi

citacia?

Reagovat
Infernoqt

Quotes from Man United's ​official website paint a completely different picture, however, with Van Gaal praising the effect the 31 year old has on the team's morale.

Reagovat
smazaný uživatel

v jakém vesmíru je to kritizování? ty jsi naprosto mimózní a má pravdu, protože Basti určitě nehraje v nejlepší formě z Bayernu, byť je nyní skvělý... běž se zase zasnít o tom jak LVG donutil rychlíka Persieho odejít do Turecka, vyhodil chudáka Di Mariu a 100% zakončujícího Chicharita... fanoušek na baterky, měl bys začít fandit Realu

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

wow, vyzerá dosť hodnoverne

Reagovat
Hokaido

Jurdan Klogers

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

pobavilo

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT.: Jak vlastně solíte FM nebo jiné managery? Já se dostal až k verzím 12 a 13. Na fórech se mne pak ptali, zda hraní ku*vím nebo jedu, jak výsledek padne. Když jsem si hrál s taktikou a tím vším, dokázal jsem vyhrál PL, se Slávií GL a dojít do čtvrtfinále LM přes Chelsea třeba, ale stejně úplně shit...měl jsem nejvíc vstřelených gólů, to je hezký, ale zároveň nejvíc inkasovaných, realistické výsledky 6:3, 5:4, 5:3...nezastavitelný MU, který mne 2x obral o titul. Tak mne zajímá, zda je na to nějaký grip. Spíš mi přišlo lepší, si to simulovat podle sebe a chuti, než čekat, jak to nerealisticky dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ď.

Reagovat
Mastný Chobot

ja hrám 15 za Arsenal, mám piatu sezónu a tiež som na tom podobne. Prvé roky nič moc, ale teraz som za posledné 2 vyhral 2x ligu a raz LM (druhý rok som prehral vo finále s LFC 4-6 ). Takisto mám také šialené výsledky, v poslednej dobe vyhrávam strašne často 2-3, ale pokojne aj viac. Celkovo som veľmi dominantný, aj v tejto piatej sezóne. Síce som v NLD dostal 7-1, čo je moja najväčšia prehra nielen v tomto Fm-ku, ale asi celkovo.

Inak, tie divoké výsledky u mňa dosť možno pochádzajú z toho, že mám neskutočne nadupanú ofenzívu (Ozil najlepší hráč sveta a asi 2-3 nominácie, Carlos a Alexis tiež nominovaní) a v obrane mám mladých chalanov s aktuálnymi schopnosťami okolo 2, 3 hviezdičiek. A ako fanúšik neskutočných príbehov som si nechal ako jednotku 19-ročného Argentínčana s tým, že chcem, aby bol rekordmanom v počte ligových štartov niekedy. A jeden neskutočný príbeh sa mi rysuje aj s Ingsom. Kúpil som ho z Burnley za 9 mega ako trojku na hrot za Welbecka a najprv vyhnal z klubu Welbecka a potom posadil Lacazetta a teraz má nábeh na to, aby bol najlepším strelcom ligy druhý rok po sebe. Hodnota mu stúpla zo 7.5 mega na 25 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

To já měl kvalitní tým, vždycky. Jenže ve fifě se mi líbilo, že jsem do poháru mohl nasadit mladíky a vyhrál jsem. Udělal jsem to ve FM a prohrál jsem, protože 11ka, co hrála v lize, měla formu a jakmile jsem hráče nenasadil, hned jí ztrácel.

Ale se Slavii jsem měl pak nejsilnější tým v lize, suveréně, už jsem kupoval i cizince. Do Evertonu jsem natáhl Hamšíka a podobné star a měl jsem hodnotně 3. nejlepší tým PL, Ale stejně...když jsem simuloval, výsledky byly normální. Jakmile jsem měl 3D zápas, šílenost. Jediná šance, že MU, které bylo neporazitelný, tak to bylo 1:0, 2:1, ale jinak...A měl jsem třeba útok Defoe-nevím...Suaréz-Defoe a oba 30 branek a bouchl je třeba Rooney nebo Agüero. No, nesmysly. Tak jsem rád, že nejsem jediný loser.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp: "We made our goal, but because we weren’t good enough today, the linesman thought, ‘Don’t make world-class goals if you play this shit."

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Mastný Chobot

žerem ho

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

to nemohol povedaaat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

povedal to.

Reagovat
smazaný uživatel

nepovedal

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo jo, ale na BBC to nahradili badly.. asi tak no

Reagovat
J0EL

Reagovat
Usty

bůh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

Cazorla has undergone surgery as it is revealed his knee ligament was ruptured

sezóna asi v péčku a bohvie, či sa z toho ešte dostane, nie je už najmladší.

Reagovat
Counter

Myslím, že ta operace na tom nic moc nemění. Čtyři měsíce out a pak stihne závěr sezony tak akorát, aby nám pomohl uhrát titul, pohodka

Reagovat
smazaný uživatel

titul, vidím dobře?

Reagovat
SunFells

Máš to dneska těžký, Countere.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Kopac

Jo,nic tale v slovniku spurs nefiguruje

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam, mezi archaismy. Moderni alternativou toho slova je "Top 4". A slovnik neni jen nas, plati pro cely severni Londyn.

Reagovat
Mastný Chobot

po 11 rokoch to už zaradili medzi archaizmy? to je doba toto!

Reagovat
cristiano.K.

co je a není historické, nech na posouzení nás

Reagovat
Counter

Víš jak, když fandíš klubu, který na titul čeká od roku 1961, tak už ten pojem o čase trošku upadá.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
Counter

Kdo to říká, ten to je, na toho to pasuje!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

wenger kupi toho nevesa alebo medveda

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Som doma a neskutočne nadržaný.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Tady máš nějaký to porno s tvojí oblíbenou herečkou...

https://www.facebook.com/SoccerHighlightsToday/videos/927968407245751/

Reagovat
Infernoqt

Wow, taková sextuple penetration, to je moc i na mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu herečku/speváčku som tu na EF už spomínal. To je obľúbená "porno" herečka.

Reagovat
Mastný Chobot

nový vianočný film

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že bude mať šťastný koniec...

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická výhra NUFC proti silnýmu týmu. Na ty se hecnout umí, ale až prijede SUnderland nebo Villa, tak zase dostaneme čočku. Zrovna Liverpoolu jsme to mohli nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně. Jen 2 body na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Twl, nevěřil bych, že tohle budu číst. Pod Mourinhem.

Reagovat
kiwwi

clovek by vam to aj chcel dopriat a ty napises taku koninu...

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem v muzeu na Old Traffordu kouknul v pc na historický výsledky NUFC vs MUFC, tak mám pocit, že vám teda nic nedlužíme

Reagovat
kiwwi

2 body ktore nas stali titul potom co ste asi 10x vykopli z brankovej lajny a Ben Arfa nafilmoval penaltu...odvtedy ho neznasam

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste nám ukradli titul před nosem 95-96.

Reagovat
kiwwi

to bolo vtedy jak mal Keegan ten komicky srdcervuci preslov?

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrát jsme byli druhý v lize za váma a pak jste nás ještě suverénně porazili ve finále FA Cupu... je tu důvod, proč nemáme rádi Manchester United

Reagovat
vladis271

vtedy si netušil, že hra futbal existuje. Celá tvoja fan kariéra pozostáva z youtube zápasov MUFC.

Reagovat
kiwwi

Vlado, to su zas hlody

Reagovat
r.mrazik

delas jak kdyby tenkrat byla na slovensku privedena aspon pevna linka na modemovy pripojeni k netu...hrdino

Reagovat
Swarley

no jo, ale to jsi ještě fandil Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

pšššt

Reagovat
kissak

přesně tak 3 body zase po tak dlouhý době jsou krásný, ale Poolu jsme je brát nemuseli :-)

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně je to fakt typický ... silnej soupeř, nikdo nečeká, že zabodujeme a jde to, ale do budoucna to nic neřiká, protože jsme schopný rupnout s Villans

koukal si? jak hrál Siem?

Reagovat
kissak

ano zase po dlouhé době jsem se díval a čekal v to nejhorší co každý týden, ale překvapivě se na naší hru dalo koukat. Siem se snažil opravdu moc a bylo vidět jak chce, ale myslím si, že se na něm podepsala dlouhá herní absence. Nabíhal si naopak se snažil odebírat míče prostě musí dostat více herní příležitosti a ono to zase půjde :-)

Reagovat
smazaný uživatel

V hlasování je 3tí nejlepší od nás, ale v sestřihu jsem ho ani nezahlíd, tak jsem vůbec netušil, čím si to zasloužil.

Reagovat
kissak

v zápase bylo fakt vidět, jak moc je rád že konečně dostal šanci a hodně se snažil, ale na druhou stranu byla vidět ta absence i to, že si musí na kluky zase zvyknout. Každopádně byl lepší průměr a více vidět v prvním poločase.

Reagovat
Counter

to 3tí se odnauč

Reagovat
Hokaido

Liverpool were 4 points behind Manchester United when they sacked Brendan Rodgers. They're now 6 points behind.

Reagovat
Busby babes

jj, meli by ho vyhodit a vzit zpatky Brendana.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nechápu, že odešel z BVB a jim se tak nedařilo. Asi se to v kabině profláklo. Ale důvod...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně, to je krásný kurz na to, že Lišky udrží první místo a Mourek půjde pod most.

Reagovat
r.mrazik

Liverpool

Reagovat
kiwwi

Liverpool misplaced 124 passes vs. Newcastle, most in a league game in any of the last 5 seasons.

https://pbs.twimg.com/media/CVndvpQWUAAAN_b.png:large

Reagovat
SunFells

Jak běhaj průměrně o těch 6 kiláků víc než pod Rodgersem, tak předběhnou každou přihrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Loserpool

Reagovat
Zaschrona

Naprosto lacina remiza. Laciny obdrzeny gol, zbytecne chyby v obrane, ktere mohly stat 2 penalty, 3x trefena brankova konstrukce, hromada spalenych sanci. Velke zklamani z toho, ze Martinez nebyl schopny na hriste poslat na hriste jedineho ofenzivniho hrace, i kdyz moznosti na lavicce ma. Pokud budem dal takovymhle frustrujicim zpusobem zbytecne ztracet body, tak nas to bude stat evropske pohary. Alespon je ale fajn, ze jsme hrali pekny fotbal, nebyla to nuda. A Lukaku, i kdyz snadno mohl dat hattrick, tak alespon dneska ve 100. zapase za Everton zaznamenal 50. branku. Docela slusna bilance.

Reagovat
Zaschrona

Lukaku: "If we want top 4, we need to be winning games like that today."

Reagovat
kiwwi

Lukaku: "If I want top 4, I need to be transfered to Man United."

Reagovat
Mastný Chobot

*transferred

aj keď trochu ťarbavý patvar

Reagovat
I am Mancunian

fanny

Reagovat
Zaschrona

kiwwi pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/TerryAFCx/status/670980677005918208

wow, ked si človek povie, že to je celé jeden zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Arsenalista....

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Karma

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron za 10 zápasov z krídla v PL: 1+0

Sobota na CM: 1+1

Reagovat
Counter

Loni byl platný i z toho křídla.

Reagovat
Mastný Chobot

To mu neberiem, ale na CM si ho strašne užívam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

vydržím dlhšie

Reagovat
Counter

Jako jo, je supr mít ho k dispozici, když se Santi takhle zrakvil, ale mám s ním obavy o defenzivu. S Coquem by to šlo, bez něj budou všecky ty jeho výlety a náběhy dopředu smrdět mnohem víc. Santi se sice nezdá, ale dozadu si toho odvedl dost a hlavně neopouštěl svoji pozici tak, jako bude Aaron.

Reagovat
Mastný Chobot

hej, no, o tom som sa dnes bavil, tuším, s Kubom, že tá záloha teraz bude určite väčší prúchoďák, ale čo už, Aaron v strede je Aaron v strede <3

Reagovat
SunFells

Taky jsem si to mohl první přečíst

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

sorry chcel som dat palce hore

Reagovat
Counter

No proto

Reagovat
PP

a v tomto mi Ramsey strašně vadí.. Navíc mu celkem dlouho trvá než se rozehraje, načež se zase zraní.. Jde x-krát do velkého rizika aniž by k tomu byl důvod. Proto mám raději Wheelchaira, jenže ten nehraje téměř nikdy.

Reagovat
Counter

Jackie hraje ještě riskantněji podle mě

Reagovat
SunFells

Akorát se z něj Flamini posere, protože Ramsey si myslí, že je útočník.

Reagovat
Trand

Při absenci Alexise se bude hodit někdo, kdo se tlačí do zakončení. I když z dlouhodobého hlediska by Ramsey - Flamini samozřejmě nic jistýho nebylo.

Reagovat
Counter

To ani z krátkodobého Máme se teď na co těšit, snad se povede urvat co nejvíc bodů.

Reagovat
Trand

Já si myslím, že v určitých zápasech nám tom pomoct může.

Reagovat
SunFells

A u středního záložníka by to asi bylo přijatelné, kdyby v tom středu pole byli 3 borci, takhle je to strašně nezodpovědné. Docela se i bojím, že s ním Özil půjde výkony dolů.

Reagovat
Counter

Zas mu ale Aaron může nabídnout dobré náběhy.

Reagovat
tunkic

A navíc toho na "útočníka" hrozně zazdí!!

Reagovat
Trand

Tam mu to jde nejlíp a tam je skvělý.

Reagovat
tomasinho

Former Liverpool manager Brendan Rodgers, 42, is set for a return to Swansea with Garry Monk on the brink of losing his job. (Daily Express)

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes by bol lepší.

Reagovat
kiwwi

pre ich styl futbalu je lepsi Rodgers

Reagovat
fff

Welsh Xavi zazije velky navrat.

Reagovat
Kowe

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

https://www.youtube.com/watch?v=2exqIOyNPRM

Carra vita Bellamyho v MNF: “The only man we could find who is more unpopular than Gary Neville"

Reagovat
Pagy

Reagovat
vladis271

Nahradiť ho bude nemožné. Nielen nájsť niekoho s jeho komentátorskou (!!!!) charizmou, ale niekoho kto si tak sadne s Carrom.

Reagovat
I am Mancunian

len sa priznaj, ze ho milujes

Reagovat
Lacko_Boh

Craig

Reagovat
wild

nakonci zase povedal Bellamy, ze si to uzil, ale po tom ako stravil den s Carragherom uz chape preco Gary usiel do Valencie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele