15. kolo
05.12.2015 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Southampton FC - Aston Villa 1:1

Poměrně blízko byli fotbalisté Aston Villy k první výhře pod trenérem Rémim Gardem, nakonec si však ze Southamptonu odvážejí jediný bod za remízu 1:1 a bez vítězství zůstávají již 14 kol v řadě. Na St. Mary’s přitom úřadovali výhradně netradiční střelci: obránce Lescott se štítovým středopolařem Romeuem...

Ačkoliv birminghamští po značnou část zápasu vedli, po pár minutách mohli klidně vysoko prohrávat. Garde se odhodlal k učinění tří změn jenom v rámci obranné linie, což si nevyhnutelně vyžádalo daň v podobě jisté rozháranosti zadáků Villy. Trojlístek Tadić - Pelle - Fonte takto mohl velmi brzy trestat.

Místo toho se krátce před pauzou ujali vedení hosté. Ward-Prowse a Pelle se ve 44. minutě nezvládli vypořádat s nízkým rohem Veretouta a Joleon Lescott přispěchal s první trefou v novém vínovém dresu.

Villans se následně lepšili a lepšili, 60 % držení míče a 23 střel oproti soupeřovým devíti se však nakonec na ukazateli skóre promítnout zřejmě muselo - a Sotonu se skutečně v 73. minutě podařilo vyrovnat. A to jako přes kopírák: také Oriol Romeu si připsal premiérovou branku v klubu, a činil tak rovněž po rohu, z takřka totožné pozice jako dříve Lescott.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 1

Reagovat
Kuba94

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele