Premier League - souhrn 10. kola

24.10.2015, 17:55, aktualizováno 25.10.2015, 19:09
Komentáře a souhrny
Liverpool neudržel vedení a se Southamptonem se rozešel nerozhodně. Manchesterské derby vítěze nepřineslo a skončilo bez branek, Bournemouth dostal od Tottenhamu "pětku". Arsenal udolal Everton a posunul se do čela. Chelsea znovu prohrála, tentokráte na půdě West Hamu United. Sunderland si v derby poradil s Newcastlem a odpoutal se z posledního místa tabulky...

Liverpool FC - Southampton FC 1:1

25.10.2015 17:15

Góly: 77. Christian Benteke - 86. Sadio Mané

Jürgenu Kloppovi ligová premiéra na Anfield Road nevyšla dle představ. Jeho svěřenci pouze remizovali se Southamptonem 1:1 a připisují si tak pátou remízu v řadě. Liverpool poslal do vedení střídající Christian Benteke, krátce nato ale vyrovnal Sadio Mané.

Závěrečný zápas desátého kola se hrál ve velmi dobrém tempu, spoustu slibně se vyvíjejících akcí však v konečné fázi zhatil včasný zákrok obránce nebo nepřesná přihrávka, proto příliš vyložených příležitostí k vidění nebylo. První zajímavé zakončení měl na svědomí až po půlhodině hry James Milner, jeho rána se ale mezi tři tyče nevešla. Na druhé straně se dostal k hlavičce Virgil van Dijk a donutil k dobrému zákroku Simona Mignoleta.

Do druhého dějství nahradil nevýrazného Divocka Origiho jeh krajan Christiana Bentekeho a belgický útočník se trenérovi za důvěru odvděčil. Do zakončení se poprvé dostal ve 48. minutě po rohu Milnera, jeho pokus však defenziva Southamptonu dokázala zblokovat. A když záhy nadějnou situaci Liverpoolu překazil zdvižený praporek asistena rozhodčího, museli si fanoušci na gól počkat až do 77. minuty.

Velký podíl na této trefě má James Milner, který po příhrávce od Clynea dostal hodně prostoru, aby nádherným centrem našel v šestnáctce Bentekeho, jenž předskočil Fonteho a nechytatelnou hlavičkou z hranice penaltového puntíku rozradostnil celý Anfield včetně zběsile slavícího Jürgena Kloppa.

Když už se zdálo, že Reds dovedou utkání do vítězného konce, přišla standardní situace Jamese Ward-Prowse. Centr talentovaného záložníka prodloužil José Fonte na Gastóna Ramíreze, ten přeloboval Mignoleta a do prázdné branky ještě doklepl míč Sadio Mané. Senegalský reprezentant pak tento moment devalvoval nesmyslným zákrokem na Morena, po němž byl zaslouženě vyloučen. Liverpool však kratičkou přesilovku využít nedokázal a po další remíze mu tak stále náleží pozice ve středu tabulky.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur 1:5

25.10.2015 15:05

Góly: 1. Matt Ritchie - 9. Harry Kane (pen.), 17. Mousa Dembélé, 29. Erik Lamela, 56. Harry Kane, 63. Harry Kane

"Hurrikane" smetl Bournemouth. Útočník Tottenhamu se po matném úvodu sezóny konečně probudil a v utkání na hřišti nováčka soutěže explodoval. Výsledek 5:1 zařídil hattrickem především on, i když stejná "zásluha" by se dala přisoudit i gólmanovi domácích Arturu Borucovi, který dva góly zavinil a navíc fauloval Kanea na penaltu.

Bournemouth zažil přímo snový vstup do utkání, už po devětačtyřiceti sekundách odcentroval z levé strany Charlie Daniels a míč přes nepozorného Rose dolétl až k Mattovi Richtiemu. Jeden z hlavních ofenzivních tahounů letošního nováčka Premier League si balón mohl v klidu zpracovat na silnější levačku a nekompromisně zakončit. Jenže Eddiemu Howeovi letos nefunguje obrana a za čtvrt hodiny už vedl Tottenham.

Vyrovnání hostům věnoval Artur Boruc, který ve vápně srazil k zemi Kanea - v momentě, kdy už neměl naději zakončit. S nařízenou penaltou se nicméně sám postižený popasoval na výbornou. V sedmnácté minutě pak úplně otočil skóre Moussa Dembélé. Rosova dělovka sice trefilo početnou zeď Bournemouthu, jenže než se obránci Cherries stihli vzpamatovat, Dembélé už byl sám před Borucem a střelou k tyči mu nedal šanci.

Defenziva domácích se totálně sesypala a hlavním strůjcem výsledné porážky byl gólman Artur Boruc. Ve čtyřiadvacáté minutě sice ještě vyrazil Alderweireldovu hlavičku po rohovém kopu, ale o pár minut později si vybral svoji nejslabší chvíli. Kaneův tečovaný centr Boruc neudržel v náručí a Erik Lamela dorazil míč do prázdné branky.

V závěru poločasu se Bournemouth mohl vrátit do zápasu, měl k tomu dvě veliké příležitosti. Tu první však z brankové čáry hasil Alderweireld a o chvíli později trefil Joshua King tyčku Llorisovy branky. A tak deset minut po obrátce naopak definitivně udeřil Tottenham. Christian Eriksen narýsoval do vápna dokonalý balón, na který se Harry Kane dokázal natáhnout a zvýšit už na 4:1.

Po hodině hry Boruc chyboval zas a postaral se tak o zaokrouhlení inkasovaných gólů na pět. Kaneovu pumelici sice ještě vyrazil na roh, jenže potom neudržel míč po hlavičce Alderweirelda a Harry Kane snadno zkompletoval hattrick.

Pro Cherries to byla studená sprcha a také druhá porážka 1:5 v řadě. S odpovědí chtěl přispěchat ještě Ritchie, ale s pěknou dalekonosnou ranou na Llorise nevyzrál. Ještě blíže nádhernému gólu byl Eriksen, který rozezněl tyčku. V závěru ještě div nepřidal třetí chybu vedoucí ke gólu tolik propíraný Boruc, který neudržel centr Diera a při snaze sebrat odražený míč zřejmě fauloval Kanea. Sudí ho však tentokrát ušetřil.

Více informací k zápasu

Manchester United - Manchester City 0:0

25.10.2015 15:05

Góly: -

Očekávání bylo obrovské, výsledek stejně tak obrovským zklamáním. Ostře sledovaný souboj dvou manchesterských celků skončil bezgólovou nudou, prvních osmdesát minut dokonce ani jeden tým nevystřelil na bránu. Blíže vítězství byli nakonec domácí United, kteří v závěru Lingaardem nastřelili břevno. City každopádně i bod stačí na návrat do čela ligy, Ďáblové zůstávají čtvrtí.

Zřejmě největší zápas dosavadního průběhu sezóny byl v první půli velkým zklamáním - alespoň tedy pro nezaujaté fanoušky. Hráči předváděli výborné nasazení, nevypustili ani jeden souboj a bylo vidět, že derby nechtějí prohrát. Možná i proto se ale hra často kouskovala a diváci se nedočkali jedné jediné šance. Dokonce ani žádné střely na branku.

Manchester United se dokonce v prvním dějství ani jedinkrát o ránu nepokusil, což se mu naposledy stalo v sezóně 2003/04. Každopádně, nejzajímavějším momentem úvodní pětačtyřicetiminutovky byla Matova přihrávka do vápna, kdy se míč lehce otřel o Kompanyho ruku. Hlavní rozhodčí zápasu Mark Clattenburg však nechal hru běžet. City nejvíc zahrozilo Tourém, který ale po De Bruyneho pasu střílel hodně nepovedeně.

Vůbec první střelecký pokus (jakýkoli) v utkání si United připsali až pět minut po obrátce, Herrerova střela však byla zblokována vedle branky. Španělský záložník však pro domácí mohl záhy vybojovat penaltu, když spadl po souboji se Sterlingem na kraji vápna. Rozhodčí však nařídil jen roh. Po něm se každopádně dostal k nebezpečné hlavičce Smalling, jenž zamířil jen těsně vedle.

Po hodině hry už začala atmosféra na Old Trafford houstnout a domácí se dostávali do mírné převahy. Zdánlivě zoufalý skluz Roja nakonec vybídl k samostatnému nájezdu Matu, ale u míče byl nakonec dříve pozorný Joe Hart. Jakýkoli tvořící se nápor však byl okamžitě utlumen a zápas opět zabředl do nudné taktické bitvy bez jakéhokoli vzrušení.

Totální destrukci fotbalu předvedl především Manuel Pellegrini, který opravdu za každou cenu nechtěl prohrát. Čtvrt hodiny před koncem proto stáhl ofenzivního záložníka Tourého a nahradil jej stoperem Demichelisem. Přesto se návštěvníci dočkali první střely na branku. V 82. minutě vystřelil na De Geu střídající Jesus Navas.

Šest minutě před koncem základní hrací doby jako blesk z čistého nebe málem udeřil další střídající borec, tentokrát na druhé straně - pohádkový oblouček Martiala vysvobodil do vápna naběhnuvšího Lingaarda, jenž zakončil rovněž výtečně - ze vzduchu ale posunul balón jenom na břevno. Po Fellainiho přiťuknutí donutil Harta k perfektnímu zákroku ještě v závěru Smalling, ale ani on bezgólový stav neprolomil.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Newcastle United 3:0

25.10.2015 13:00

Góly: 45+3. Adam Johnson (pen.), 65. Billy Jones, 86. Steven Fletcher

Derby může být krásné, ale také nesmírně kruté. Dnes v zápase Sunderlandu s Newcastlem platí obě možnosti. Magpies byli v první půli jasně lepší, ale na jejím konci zničil jejich naděje na slušný výsledek rozhodčí Madley, který nepochopitelně odpískal penaltu a vyloučil Colocciniho po běžném zákroku rameno na rameno. Black Cats tak vyhráli už šesté (!) derby v řadě, po gólech Johnsona, Jonese a Fletchera výsledkem 3:0.

Už ve třetí minutě měl velikou šanci Fabricio Coloccini, po rohovém kopu a hlavičce Mitroviće se do odraženého míče položil akrobatickým způsobem a Pantilimon musel rychle na zem. Utkání mělo solidní úroveň - ostatně u Tyne-wear derby to ani jinak nejde - ale šancí bylo v úvodu poskromnu. Cattermolovu ránu zpoza vápna zblokovala obrana, zatímco Wijnaldum střílel do Pantilimona příliš slabě.

Newcastle byl v prvním poločase jasně lepší, po půlhodině hry vedl na střely 9:1 a dominoval i ve statistice držení míče, který měl v moci okolo sedmdesáti procent času. Sunderland si velice zahrával s osudem, ve čtyřiatřicáté minutě neměl daleko od vedoucího gólu Ayoze Pérez, jemuž po centru z pravé strany ke skórování moc nescházelo.

Sam Allardyce měl smůlu i se zraněními, jelikož během dvou minut musel nahradit hned dva zraněné hráče. Trávník museli opustit Toivonen a kapitán O’Shea. Sunderland však dokázal poločas ustát bez inkasované branky, a to přesto, že měl na sklonku prvního dějství ideální příležitost z přímého kopu Wijnaldum. Pantilimon ale díky své výšce solidní kop snadno vyrazil.

Newcastle by si vést zasloužil, a to i proto, že těsně před rozhodujícím okamžikem zápasu zahrál ve vápně rukou Cattermole. Rozhodčí Robert Madley však vzápětí udělal druhé, ještě neuvěřitelnější rozhodnutí, jímž regulérně okradl Magpies o body a daroval je Sunderlandu. Souboj rameno na rameno mezi Coloccinim a Fletcherem totiž posoudil jako faul hodný penalty a ještě k tomu červené karty.

Na každý pád, pokutového kopu se chopil Adam Johnson a míč z jeho kopačky zapadl přesně k tyči, přestože Elliot vystihl směr střely - 1:0. Pro Johnsona je derby mezi Sunderlandem a Newcastlem jako stvořené - od dubna 2013 do prosince 2014 totiž nastřílel ve všech čtyřech zápasech gól - a nyní se teprve při třetím startu v letošní sezóně prosadil znovu.

Newcastle se nevzdal ani v oslabení a krátce po změně stran se přes slaboučkou obranu domácích dostal do stoprocentní šance. Mitrović si ve vápně pohrál s Yedlinem a stanul sám před Pantilimonem - ten však jeho střelu skvěle vyrazil. Po hodině hry ale zápas definitivně rozhodl Billy Jones. Rohový kop dolétl k M’Vilovi a jeho povedenou ránu Jones nasměroval za Elliotova záda.

Magpies však ani potom nesložil zbraně a předváděl nesmírně sympatický fotbal. I bez vyloučeného Colocciniho byl aktivnější a nebezpečnější. Hodně se snažil Wijnaldum, který po Sissokově pasu střílel z úhlu, ale dnes úžasný Pantilimon opět ránu kryl. Solidní pozici si vytvořil i střídající Thauvin, ale ten pro změnu pálil mimo.

Sunderland si kromě gólové situace vytvořil "jen" dvě další příležitosti, obě po poměrně přímočarých šancích, naložil s nimi ale naprosto dokonale. Adam Johnson sice parádní ranou zpoza vápna rozezněl jen břevno, ale pět minut před koncem už Stadium of Light explodoval čirým štěstím. Perfektní brejk založil dobrým zákrokem Younes Kaboul, který nakonec lahodným centrem vytvořil gól pro Stevena Fletchera.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Everton FC 2:1

24.10.2015 18:30

Góly: 36. Olivier Giroud, 38. Laurent Koscielny - 44. Ross Barkley

Arsenal pokračuje na vítězné vlně a v říjnu zůstává napříč všemi soutěžemi stoprocentní. V sobotu v podvečer Kanonýři porazili Everton 2:1, když všechny góly padly již během úvodního dějství. Skóre otevřel Olivier Giroud, načež ho záhy napodobil Laurent Koscielny. Za hosty snížil Ross Barkley.

První velkou šanci ke skórování měla družina trenéra Roberta Martíneze - Petr Čech ne zcela ideálně vyrazil centr Aarona Lennona, míč se dostal k Johnu Stonesovi, ten však potvrdil, že je vše jen ne zakončovatel a v nadějné pozici branku minul.

Pro Everton se dnes stala osudným doba mezi 36. a 38. minutou. Nejprve Mesut Özil nádherným centrem oslovil Oliviera Girouda, který předskočil Phila Jagielku a překonal bezmocného Howarda. Francouzský forward tak splatil důvěru Arsénu Wengerovi, který mu dal v Premier League poprvé od srpna šanci v základní sestavě.

Několik desítek vteřin nato rozehrál Cazorla přímý kop, na prudký balón si naskočil Laurent Koscielny a zvýšil na 2:0. Tim Howard na centr chilského křídelníka sice vyběhl, odvrátit ho však nedokázal. O snížení se postaral minutu před odchodem do kabin Ross Barkley, když vypálil zpoza vápna a díky výraznému přispění stopera Gabriela, který jeho ránu tečoval, míč skončil až za zády bezmocného Čecha.

Po změně stran mohl Arsenal několikrát své vedení navýšit, pojišťující branku ale ne a ne přidat. K velmi dobrému výkonu se rozchytal Howard, jenž zlikvidoval šance Sáncheze i Girouda. Někdejší útočník Montpellieru pak v další velké šanci rozezvučel břevno. Branková konstrukce o deset minut později zvonila i na opačném konci hřiště - dnes nevýrazný Romelu Lukaku byl blízko vyrovnání.

V závěru pak v nadějné příležitosti neuspěl ani Gerard Deulofeu, odchovanec Barcelony si vylámal zuby na pozorném Čechovi. Karamelkám v nastaveném čase nepomohl ani zkušený Gareth Barry, který ostře sestřelil střídajícího Gibbse a byl po druhé žluté kartě zaslouženě vyloučen. Wengerova ekipa se tak po vítězství 2:1 dostává minimálně do neděle do čela Premier League.

Více informací k zápasu

Leicester City - Crystal Palace 1:0

24.10.2015 16:00

Góly: 59. Jamie Vardy

V přímém souboji o pátou příčkou byl úspěšnější Leicester, který porazil Crystal Palace před svými fanoušky 1:0. Asi nikoho příliš nepřekvapí, že se o jediný gól celého zápasu postaral Jamie Vardy, který tak zaznamenal již svůj desátý přesný zásah v právě probíhající sezóně.

Foxes mohli jít do vedení hned po sedmi minutách hry, kdy se perfektně uvolnil Marc Albrighton a povedenou ranou orazítkoval levou tyč. Za hlavu se pak držel i dorážející Riyiad Mahrez, jenž zamířil těsně vedle. Svěřenci Claudia Ranieriho byli v prvním poločase aktivnější, kromě této příležitosti ale Wayna Hennesseyho v bráně moc neohrožovali.

Rozhodující moment celého utkání přišel v 59. minutě. Dalekonosný nákop Kaspera Schmeichela zpracoval Scott Dann k Bredu Hangelandovi a ten měl nikým nenapadán rozehrát další útočnou akci. To se mu povedlo, jenomže místo Eagles rozjel útok Leicesteru. Nepřesné rozehrávky norského stopera se zmocnil Mahrez, z jednoho doteku vyslal do sprintu Vardyho, nejlepší střelec Premier League si obhodil Hennesseyho a s přehledem uklidil míč do odkryté branky.

Domácí se pak trochu zatáhli a přenechali iniciativu Crystalu, který si vypracoval pár zajímavých příležitostí, ovšem hosté ani jednou nevyzráli na velmi dobře chytajícího Kaspera Schmeichela. První povedený zákrok předvedl syn legendy Manchesteru United v 70. minutě, když zlikvidoval střelu Bakaryho Saka, podruhé se pak blýskl proti hlavičce střídajícího Patricka Bamforda po rohovém kopu.

I díky dánskému brankáři tak tři body zůstávají na King Power Stadium a malý klub ze střední Anglie i nadále setrvává v kontaktu s těmi nejlepšími.

Více informací k zápasu

Norwich City - West Bromwich Albion 0:1

24.10.2015 16:00

Góly: 46. Salomón Rondón

Hodně důležité tři body si zapsal West Bromwich Albion. Ten zásluhou jediného gólu Salomóna Rondóna vydřel vítězství na Carrow Road a posunul se již na průběžnou osmou příčku. "Kanárci" nyní na WBA ztrácejí pět bodů...

"Kanárci" začali lépe a během úvodních třiceti minut měli jasně navrch. Do vyloženě nebezpečných situací se však nedostávali. To platilo až do třicáté sedmé minuty, kdy se do obrovské šance dostal Redmond, avšak z bezprostřední blízkosti prostor branky nepochopitelně přestřelil!

S přicházejícím koncem prvního dějství začali zvyšovat tempo i hosté. Hrálo se nahoru dolu, ani jeden z brankářů však neměl příliš práce. Na opačné straně hřiště pálil z velké dálky Yacob, ale Ruddy jeho pokus dokázal zneškodnit. Na přestávku se tak šlo za nerozhodného stavu.

To už ale krátce po změně stran neplatilo. McClean poslal do vápna nadýchaný centr, na který se nejvýše vyšrouboval Rondón a Ruddy neměl z bezprostřední blízkosti šanci - 0:1.

Svěřence manažera Alexe Neila inkasovaná branka logicky probudila a domácí začali postupně zvyšovat tempo hry. K ohrožení branky West Bromu se však dostávali jen velmi těžko a navrch si ještě museli dávat pozor na rychlé kontry soupeře. Za toho následně zahrozil Yacob, ani jeho další střelecký pokus však na pozorně reagujícího Ruddyho recept nenašel.

Více informací k zápasu

Stoke City - Watford FC 0:2

24.10.2015 16:00

Góly: 43. Troy Deeney, 69. Almen Abdi

Deeney and Ighalo, reunion! Watford senzačně dobyl Britannia Stadium, Stoke porazil na jeho hřišti 2:0 a překazil mu tak naději na čtvrtou výhru v řadě. Hornets vítězství potřebovali jako sůl, poslední týdny se totiž potýkali s velkou mizérií. Tu nakonec ukončili Troy Deeney a Almen Abdi, kteří protrhli smůlu střelců Watfordu, kteří kromě Ighala nedokázali dosud v PL skórovat. Ten naopak obě trefy zaštítil z pozice generálního nahrávače.

Střelecká krize Watfordu rostla do enormních výšin. Během prvních devíti kol se nováček soutěže gólově prosadil jen šestkrát, přičemž ze současného kádru dokázal dát branku jenom Odion Ighalo (byť jich bylo pět). Proto je zápas na hřišti Stoke City velkým vysvobozením.

Ighalo se však opět ukázal jako zcela nepostradatelný muž, který zkrátka musí zahrát výborně, aby Watford byl schopen získat nějaké body. Ostatně i na BBC napsali, že bez nigerijského útočníka by Hornets patřili k hlavním kandidátům na sestup. S ním? Na střed tabulky.

Právě Ighalo se postaral o první gól Troy Deeneyho, když krásnou patičkou přihrál právě svému útočnému kolegovi a zároveň na sebe náběhem navázal Wilsona i Wollscheida. Kapitán Watfordu tak měl dost prostoru, aby na hranici vápna přesně zakončil a rozvlnil síť. Mimochodem, pro Deeneyho to byl vůbec první gól v Premier League z 25 (!) pokusů.

Ani druhý přesný zásah svěřenců Quiqueho Sáncheze Florese se neobešel bez velkého penza práce Odiona Ighala. Tentokrát africký útočník neúnavným presinkem obral o míč Wilsona, přiťukl jej Almenovi Abdimu a ten po chvíli úprku s balonem na kopačce parádní tvrdou ranou na bližší tyč definitivně rozhodl o vítězství Watfordu 2:0.

Londýnský celek tak po třech neúspěšných zápasech konečně zvítězil a posunul se na třináctou pozici tabulky. To Potters mají náladu naprosto kontrastní, jelikož po třech vítězstvích v řadě zase jednou vyhrát nedokázali. V tabulce jim nyní patři příčka číslo čtrnáct, tedy těsně za Watfordem.

Více informací k zápasu

West Ham United - Chelsea FC 2:1

24.10.2015 16:00

Góly: 17. Mauro Zárate, 79. Andrew Carroll - 56. Gary Cahill

West Ham pokračuje v senzačních výkonech a především výsledcích. Na domácí půdě porazil Chelsea 2:1 a minimálně do večera si pro sebe uzurpoval fantastické druhé místo v tabulce. Pomohly mu k tomu góly Zárateho a Carrolla; Chelsea, která hrála druhý poločas bez vyloučeného Matiće, nezachránila ani Cahillova trefa.

Začátek zápasu nebyl nikterak atraktivní. Převládala bojovnost a spousta soubojů, především West Ham dorážel na každého hráče Chelsea, který se dostal k míči. V deváté minutě se do ojedinělé příležitosti dostal po Fábregasově obloučku Diego Costa - tomu ale volej vůbec nesedl a míč z jeho kopačky letěl vysoko nad.

West Ham poprvé zahrozil po čtvrthodině hry, kdy se k přímému kopu z dobré pozice postavil Dimitri Payet. Jeho vysokou střelu sice vyrazil Begović na roh, ale z něj už Kladiva udeřila naplno. Centr totiž promáchl Diego Costa, míč se tak dostal až k Maurovi Zaratemu, jenž technickou střelou na bližší tyč otevřel skóre.

Chelsea byla blízko vyrovnání při standardní situaci Williana, který za vápnem napřáhl a přízemní ranou donutil Adriána k těžkému zákroku. Doslova milimetry od gólu pak svěřence Josého Mourinha dělilo pět minut po půlhodině hry. Zouma se po rohu dostal k hlavičce a Lanzini měl velké potíže s tím dostat balón z brankové čáry.

V závěru poločasu si pak Chelsea "vyžrala" smůlu definitivně. Nejprve měli sice Londýňané velké štěstí při šanci Lanziniho, který po Payetově přihrávce střílel těsně nad. Pak Blues ale málem vysvobodil Cesc Fábregas, který konečně Adriána překonal. Gól však nebyl uznán kvůli těsnému (ne)ofsajdu. A rozhodčí nakonec de facto sebrali naději hostí na úspěch i vzápětí, když Jonathan Moss přísně vyloučil Matiće.

Po změně stran už dokonce zmizel z plochy i José Mourinho, který byl údajně za přestávkové protesty v tunelu vykázán na tribunu. Chelsea ale i bez něj začátek poločasu byla jasně lepší a po deseti minutách se dočkala zaslouženého vyrovnání. Rohový kop po Zoumově zásahu dopadl až ke Garymu Cahillovi, jenž jej nekompromisně zatloukl do sítě - 1:1

Hra se po vyrovnání velmi zklidnila; oslabená Chelsea velmi dobře bránila a dokázala díky technice Williana, Hazarda nebo Mikela držet míč i v blízkosti branky Hammers. West Ham měl velké problémy si vytvořit jakoukoli šanci, ale nakonec se rozhodnutí přece jen dočkal necelou čtvrthodinu před koncem. Na Cresswellův centr si naskočil střídající Andy Carroll, jehož přesná hlavička má pro domácí cenu tří bodů.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Swansea City 1:2

24.10.2015 16:00

Góly: 62. Jordan Ayew - 68. Gylfi Sigurdsson, 87. André Ayew

Aston Villa vs. Swansea, nebo spíše bratrovražedný souboj chlapců Ayewů? Tim Sherwood si pod sebou dost možná podsekl poslední větývku, která ho ještě držela na manažerské lavičce Villans. Ti dnes nedokázali získat ani bod z utkání proti Swansea; přestože po gólu Jordana Ayewa vedli. Swansea ale výsledek točila zásluhou krásného přímého kopu Sigurdssona a pozdní trefě Andrého Ayewa.

V prvním poločase se fanoušci ve Villa Parku pořádně nudili, vždyť jedinou střelu na branku vyslal po půlhodině hry Jack Grealish, a to z úctyhodné vzdálenosti a přímo do náruče gólmana Swansea Fabianskiho.

Fotbal začal až v poločase číslo dva, přičemž první šanci ke skórování měl domácí Gabby Agbonlahor. Hbitý forvard se prosmýkl až ke střele, ale bránu nezasáhl. Stejně dopadl na druhé straně o chvíli později i Bafetimbi Gomis.

Aston Villa se přesto dočkala vedoucího gólu. Po hodině hry se útok domácích dostal až na levou stranu k Agbonlahorovi, který centrem na zadní tyč poslal míč přesně na hlavu Jordana Ayewa. Vedení však Villans dlouho nevydrželo, krátce na to se do přímého kopu nádherně opřel Gylfi Sigrudsson a bylo vyrovnáno.

Swansea byla nakonec v závěru duelu šťastnějším týmem. Pět minut před koncem totiž před vápnem skvěle zapracoval Barrow, Naughton přízemním centrem napříč celým vápnem našel Andrého Ayewa a ten skluzem dostal balón do sítě. Swansea díky třem bodům poskočila na jedenáctou příčku, Villans naopak prohráli pošesté v řadě a zůstávají předposlední.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City1071224:822
2.Arsenal FC1071218:822
3.West Ham United1062222:1320
4.Manchester United1062215:820
5.Leicester City1054120:1719
6.Tottenham Hotspur1045116:817
7.Crystal Palace1050512:1115
8.Southampton FC1035216:1314
9.Liverpool FC103529:1114
10.West Bromwich Albion104248:1114
11.Everton FC1034313:1313
12.Swansea City1034312:1213
13.Watford FC103438:1013
14.Stoke City103349:1212
15.Chelsea FC1032515:1911
16.Norwich City1023514:219
17.AFC Bournemouth1022612:228
18.Sunderland AFC1013611:196
19.Newcastle United1013612:226
20.Aston Villa101189:174

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1247)

Přidat komentář
Counter

Parádní výsledky

Reagovat
bbbauch

Goal line sudi matic caroll chelsea

Reagovat
bbbauch

Ja nemela bejt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

CAROLL IS BACK

Reagovat
mojmira

Reagovat
SunFells

Aby to večer furt platilo

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude

Reagovat
SunFells

bylo.

Reagovat
Counter

Mám své pochyby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál Mourku

Reagovat
Mastný Chobot

Poďme, snáď to Mourinho dnes rozbalí, teším sa.

Reagovat
iamek

Jen to ne.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja som vážne zvedavý, ten chlapík vždy vie prekvapiť.

Reagovat
bbbauch

Ted zacne zabava

Reagovat
Uwe háže buly

Hlavně aby ještě vydržel, mám už o něj strach

Reagovat
Mariano13

už pri červenej podľa mňa volal do banky nech mu prichystajú 50000

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ste neboli prekvapený, keď nepríde na tiskovku. Bol vylúčený cez zápas, tak neviem, či ho tam vpustia

Reagovat
Counter

A Mou teď vlastně schytá ten dřívější podmínečný trest za kecy na rozhodčí, když ho Moss vyrazil na tribunu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu to len prospeje a tímu očividne tiež

Reagovat
smazaný uživatel

možná se mu vyhne odchodem do jiné ligy

Reagovat
smazaný uživatel

WHU zaslouženě. Sice je to tým sympatický stejně jako Chelsea, ale bude zábava sledovat, jak se s touto stále eskalující situací Chelsea a Jožko popere.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež som zvedavý

Reagovat
Mastný Chobot

pri tvojom vkuse je fakt prekvapivé, že nesympatizuješ aj s tou Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

tobě je někdo z dvojice WHU a Chelsea sympatický?

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni kdo seberou Chelsea body jsou sympatičtí.

Reagovat
smazaný uživatel

to zase ne

Reagovat
smazaný uživatel

to zase jo

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
eder

Andy Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

,,, ∏

O /

I I

LL

......A Mourinho na kolenou......#Campaign

Reagovat
Jardin

Reagovat
Counter

https://twitter.com/Losotros18/status/657946263535681536

Nolito dneska proti Realu. Ten má formu asi jak Vardy, boží hráčik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

boom. Ozaj, Carlos Vela ten čo, jak sa má ?

Reagovat
Counter

Pod Moyesem by strádal každý :(

Reagovat
OranžováKarkulka

letos je dost mizernej, ale svezl se s celym Sociedadem, útok tam drží Agirretxe... letos porazili akorát marnou Granadu (to dal zrovna Agirretxe hattrick)

Reagovat
Lacko_Boh

díky

Reagovat
Mastný Chobot

v pohode

Reagovat
Mastný Chobot

nemáš za čo

Reagovat
SunFells

Ale pokud to není jen dočasná forma, tak vyletěl celkem pozdě.

Reagovat
Ángel di María 22

Už loni hrál výborně. Letos ještě líp.

Reagovat
Zaschrona

Je to super hrac, totalne si nas vloni v pratelaku hattrickem povodil.

Reagovat
OranžováKarkulka

do týhle formy už eskaluje pár let, loni byl výbornej, předloni dobrej... předtim měl akorát záblesky první sezonu v Benfice

(nutno dodat, že je to můj velkej oblíbenec, takže jsem možná trochu zaslepenej)

Reagovat
Hokaido

To je zrychlený, vid?

Reagovat
Counter

https://twitter.com/Kike_Marin_/status/657945709723951104

Tady to máš zpomalené, vypadá to totožně

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si dneska nezaslouzila prohrat..

Reagovat
iamek

Chelsea si nikdy nezaslouzi prohrat <3

Reagovat
eder

Ale zasloužila.

Reagovat
smazaný uživatel

možná že ne, ale v minulosti si hodněkrát nezasloužila vyhrát, takže to lidé uvítají

Reagovat
technecium

Mluvíš mi z duše, snad poprvé

Reagovat
PP

taky zírám jak mu to dnes jde.. Žádný koment o Tottenhamu či Arsenalu a je z něj hned rozumný člověk..

Reagovat
Cobra

To příjde.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou kecy zas zasloužit-nezasloužit, zasloužěně-nezaslouženě

west ham dal víc gólů = zasloužil si vyhrát. tečka. na nic jinýho se nehraje

Reagovat
Hokaido

No, tohle bych v našem případě moc nevytahoval.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak mi napadá, vie niekto, čo je so Songom? Zranený?

Reagovat
smazaný uživatel

Song je stale zraneny, fit by mel byt tak za tyden. Pak jeste musi nabrat fyzicku, takze cca 2, 3 tydny max.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, koukam na tabulku a nemuzu se prestat smat. Snad nam to vydrzi a to nejtezsi obdobi kolem vanoc, kdy se zacina chleba lamat ustojime a top 6 uhrajeme.

COYI

Reagovat
smazaný uživatel

Bilic a Payet

Reagovat
eder

Reagovat
terry

Hezký dárek k Abramovičovým narozeninám.

Reagovat
afc

Cukotka v rozklade. Krasa. Mourinho,uzi si to.

Reagovat
Lacko_Boh

teda nevidel som zapas ale prehrať 2:1 na Upton parku nie je hanba, najma s vylučenym hračom

Reagovat
afc

Pisal som o celkovej ich situacii. 5 prehier po 10 kolach,to je proste brutal.

Reagovat
eder

Jen ať si zvykají...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Ale tak za to vyloučení si můžou sami.

Reagovat
puji

Hazard na Zlatý míč

Reagovat
smazaný uživatel

je na case priznat, ze jsem se mylil, kdyz jsem psal, ze je Hazard na tom lip, nebo stejne jako Neymar.. Ani nahodou.

Reagovat
afc

Sak si ho daval na uroven s Leosom. Neskutocne.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem fakt nedaval..

Reagovat
afc

Fakt daval. To bola jeho 2 sezona,ked si tu pisal,aky je neskutocny a ako casom Leosa strci do vacku.

Reagovat
smazaný uživatel

To si s nekym pletes.. Ja jsm Hazarda nemel rad, ani kdyz byl ve forme. Jeho fotbal - vzit balon a bezet s nim do rohu a tam nad ni tancovat, fakt nesnasim...

Maximalne jsem mohl o nem psat, jeste kdyz byl v Lille, protoze tam se mi opravdu libil.

Reagovat
afc

No nepletiem. Potom to skusim najst. Snad ownyho prehliadac pomoze.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Mastný Chobot

a vraj lepší ako Giaccherini

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
soukup

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
kubys

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Infi

Reagovat
alcantara

Nakoniec mozno ital s tym prirovnanim k Giaccovi nebol aztak daleko od pravdy

Reagovat
Lacko_Boh

par sekund a smajl čo som dal Dominovi mohol byť tvoj

Reagovat
One-Real

No Hazard si to srovnání s Ronaldem vzal očividně hodně k srdci, herně si bídou můžou podat ruce. Teď ještě ten gól na zápas.

Reagovat
SunFells
Reagovat
Mimalu

Reagovat
Whitemedia

vysvětlivka-fotka slavících WHUáků a mezi nimi neslavící Mourinho

Reagovat
Mimalu

no to vidím, ale co je na tom tak vtipné?

Reagovat
Whitemedia

no fotka slavících WHUáků a mezi nimi neslavící Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám pocit, že si Sunfiels myslel, že sú to fans Chelsea

Reagovat
SunFells

Geniální dedukce, ale nakonec nimi seš docela pověstný.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom máš teda zvláštny zmysel pre humor

Reagovat
SunFells

Dle Noela-Mikiho, s tím dokážu žít.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, ako ja s tými tvojimi výplodmi?

Reagovat
SunFells

Zdá se, že tě to potrápilo, tak asi ne ...ale dál mrhej čas někomu jinému.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určite...

Reagovat
Whitemedia

Já mám pocit, že něco takového by ho ani nenapadlo

Reagovat
Mastný Chobot

wtf

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež nechápem, čo by na tom malo byť vtipné, ale sanfiels...hmmm

Reagovat
SunFells

Cute.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mastný Chobot

Coral!

Reagovat
Manik...

Tak už konečně vyhodili toho stratéga?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Přeji jim druhou ligu

Mourkovi obzvláště

Reagovat
Whitemedia

Tak co, Carlo už je na cestě?

Reagovat
Uwe háže buly

Jednou nohou v Bayernu.

Reagovat
Whitemedia

a Pep k nám co..

Reagovat
Miguel19

City

Reagovat
Uwe háže buly

K City, k vám asi AVB a Mourinho do Zenitu.

Reagovat
Whitemedia

AVB jasně

Reagovat
Uwe háže buly

Tak moc pravděpodobných variant nebude a AVB udělá letos díru do světa v LM, jedině pak někdo z PL

Reagovat
Spasitel

Pekné vidieť koľko ľudí tu má z Chelsea depky

Reagovat
Whitemedia

Jako spoustu roků jsme jim brali tituly, pohárky, popř. je dodatečně posílali do poháru UEFA.. se nediv, že si to teď užívají já si taky zamiloval MU pod Moyesem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Kopac

To aj Leeds

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

náhodou, jste pořád stejný hovno, nic se nezměnilo

Reagovat
teenz

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

spoustu let brali tituly to keby povie MUFAN ok, ale fan Chelsea to ma od spoustu daleko

Reagovat
Whitemedia

od příchodu Romana 4 tituly v PL za 12 sezon, to jako není spousta.. aha

Reagovat
Whitemedia

a Mufani za tu dobu titulů pět, markantní rozdíl.. samozřejmě kdybych mluvil o všech ročnících PL v historii, tak se není o čem bavit, ale já měl na mysli období, kdy jsme začali být konkurenceschopní a to si z toho mohl pochopit..

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

no neni to malo, ale spousta tez urcite ne ako si to podal, a je mi jasne ze fan Chelsea moc nebude mysliet dobu pred Abramovicom :D a na mufanov som narazal preto lebo by mohli aspon to zahrat na dlhsiu dobu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mada

Reagovat
FUnk

Reagovat
eder

Z Chelsea depky? Možná Mourinho...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Zdechlina

Depky? Třeba já tomu říkám škodolibost. Od té doby co tam přišel Roman se z kdysi sympatického klubu stal odpad.

Reagovat
mojmira

Reagovat
icka

Reagovat
Ángel di María 22

Jako Chelsea regulérně nebude hrat pristi rok LM, jestli s tim rychle neco neudela.

Reagovat
Whitemedia

vyhrajeme LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

a zas vyradime Spurs zo 4. miesta

Reagovat
Uwe háže buly

To už nejde ne?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

njn, mea culpa, som zabudol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Však to je jenom dobře

Reagovat
spider_8

No, jediní skuteční soupeři v boji o LM jsou Tottenham a Liverpool, přičemž na jedny ztrácíme 3 body a na druhé 2. A přinejhorším se do LM dostaneme skrze celkové vítězství, je to sice opruz, ale co už

Reagovat
Infernoqt

Tak snad Mourinho už začíná taktizovat. Přesun do EL a pokusit se ji vyhrát.

Reagovat
eder

Nebo ještě lépe - chce vyhrát Championship.

Reagovat
Ketchup

stream na Arsenal prosím?? děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

S tím už neudělá nic

Ani EL nebude

Mourek bude trénovat Botswanu, když ho tam vůbec vezmou

Reagovat
smazaný uživatel

maju len o dva body menej ako my minulu sezonu po desiatich kolach. lm sa zvladnut da

Reagovat
terry

Chelsea bojkotuje tiskovku. Podle Leveneho všichni trenéři nastoupili do autobusu.

Reagovat
Ángel di María 22

Trochu jsem to čekal. Respektive minimálně to, že Mourinho nepřijde.

Reagovat
terry

Čekal se Holland, ale tohle možná bude úplně nejlepší.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

žiadna zábava po zápase dnes nebude

Reagovat
cristiano.K.

kam jinam by měli nastoupit než do svého

Reagovat
Mastný Chobot

nj, zas Chelsea a autobus

Reagovat
Infernoqt

tohle mě dostalo

Richu Reji - Chelsea will win the league next season

1. Chelsea

2. Derby

3. Nottingham Forest

4. Burnley

To se mi líbí · Odpovědět · 172 · 8 min

Reagovat
Ángel di María 22

Má tam chybu, Burnley letos postoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co to je na Digisportu ve studiu za nudnýho dezoláta...

Reagovat
Usty

Hlavně je totálně mimo.

Reagovat
pepinho2

Mluví úplně nadšeně

Reagovat
eder

Lucas překoná Iana Callaghana, už se s tím smiř.

Reagovat
Zaschrona

divne, prece s prichodem Kloppa se melo vsechno posouvat k lepsimu

Reagovat
vladis271

Toto je tak osudové, že to môže skončiť len tak, že Klopp spraví z Lucasa najlepšie DM na svete.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

A to, že Lucas zůstane znamená, že se nic posouvat k lepšímu nebude?

Reagovat
Zaschrona

nevim

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

však to bylo úplně jasný, že svýho nejdýl sloužícího hráče neodjebete

Reagovat
vladis271

Podľa mňa je Lucas taká vlezdoprdelka. Niečo ako Neville. O mu určite hneď po príchode do klubu doniesol ráno do kanclu kávičku a dal sa s ním do nezáväzného rozhovoru. K tomu dal falošný úškrn s hlavou nabok. To normálne vidím, on má falošnejší úsmev ako Martinez.

Reagovat
Lacko_Boh

ale asi to tak fakt bude

Reagovat
smazaný uživatel

Phil bol hrozny picusko, no

Reagovat
smazaný uživatel

typický Hujer

Reagovat
Pagy

Pedro upřednostnil čukotku před MU, i když my jsme ho vlastně stejně nechtěli doufám, že si to tam užívá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

preco vlastne nehral ?

Reagovat
alcantara

Zrovna Pedrovi by som nikdy neprial nic zle... Ale rovnako ako Victor, maju, co chceli, nic viac.

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak.

Reagovat
GeneralGoat

Tak Valdes dopadl úplně hrozně, mohl být jedničkou v Barceloně a místo toho už rok nebo jak dlouho je zdravej sedí, Pedro si zatím ještě může pískat

Reagovat
smazaný uživatel

Jedickou by nebyl.stejne by prisel golman a pravdepodobne bravo, ktery je jasne lepsi. Valdes mohl byt jednickou v united kdyby nebyl namyslenej blbec

Reagovat
EXoRcIsT

to len keby DDG odisiel a aj tak by sa asi neskor kupil lepsi brankar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak de geu drzeli hlavne kvuli tomu ze nemeli nahradu. A na zacatku sezony by vadles byl jednickou a verim by ukazal ze na to furt ma. Romero ukazal ze s nim jako jednickou by to neslo

Reagovat
GeneralGoat

Jasně lepší... Nevím, to se mi zdá jako to klasický podceňování Valdese, ono to že byl dloudobě v bráně jednoho z nejlepších týmů posledních let/dekád/... má nějaký svý důvody. Ale nějak extra Barcu nasledovanu nemám, tak bůhví

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on byl opravdu dobry a taky si myslim ze ho hodne lidi podcenovalo. Ale Bravo minulou sezonu ukazal ze je lepsi a dodal klid. Treba stegen na tom podle me neni lip nez valdes, zatim.

Reagovat
GeneralGoat

MAtS mi zatím připadá jako strašný šmatlák, prostě o dost horší Valdes, ale tak je mladý no

Reagovat
cristiano.K.

a dobře jim tak

Reagovat
teenz

Josého třetí sezonka.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Matičova červená by v ideálnom vesmíre znamenala čas pre RLC. Ale keďže José, tak to bude nahradené Mikelom

Reagovat
technecium

Bublina jménem Mourinho konečně pomalu splaskává.

Reagovat
kvasha16

bublina

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz ho opravdu nemusim a je to asi jediny clovek ve fotbale kteryho nesnasim, tak to rozhodne neni bublina. On je spickovy trener ale pouze prumerny manager a to se ted ukazalo. Stejne jako v interu a realu

Reagovat
technecium

řikám, bulbina splaskává

Reagovat
smazaný uživatel

A on ti řiká, že píšeš blbosti.

Reagovat
technecium

Drž hubu!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je ti 10, tak z toho vyrosteš. Jestli víc, tak je mi tě líto.

Reagovat
technecium

Dobře, přišlo mi divný na tohle téma vést vážnou diskuzi. Tak můžeme.

Hlavním problémem je, že Kofi.t nikde ve svém příspěvku nenapsal, že píšu blbosti, jak tvrdíš ty. Takže diskuzi můžem uzavřít slovy, že se ti to fakt nepovedlo. Na tom se hádám shodneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Neshodneme.

Reagovat
r.mrazik

Jak dlouho Jose rikal,ze by nejradeji zustak u modraku? Minimalne pet sezon? Do konce kariery?

Takhle to tam posrat kdyz mel skvely kadr a nechat odejit hraje jako de bruyne,schurlle,lukaku,salah,kvadrádo a dalsi...

Jose a po nem potopa...

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládaš

Reagovat
Swarley

no nezvládá spíš těžce Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

si mimo, no

Reagovat
r.mrazik

Naopak...ja jsem naprosto v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Myslím, že hlavně Schürrle, Salah a Cuadrado ho musí hrozně mrzet no.

Reagovat
r.mrazik

Tak jeho nemrzi urcite nic...jako fanouska a treba budouciho manazera by me to docela mrzelo

Reagovat
vitasrp

Jako já nechápu, proč by trenéra/fanouška měl mrzet prodej hráčů, kteří v Chelsea hráli průměrně či špatně, přičemž ten tým by ani momentálně nějak extra neobohatili. Navrch když za jednoho z nich (Schürrleho) dostal velmi dobře zaplaceno a za druhého (Salaha) se to očekává také.

Reagovat
r.mrazik

Jak nechapes? Kdyz vidis,jak hraje de bruyne,lukaku a treba salah tenkrat za fiore,tak by me to mrzelo,ze se jich muj klub zbavil a nedal jim poradnou sanci,kdyz to v sobe evidentne maji

Nehlede na pristoho manazera,kterej by z tech hracu dokazal treba dostat to,co mourek nezvladl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on Salah hraje právě velmi dobře v takových týmech, které jsou úplně pod špičkou ligy. Letos to u něj také není žádné terno. Nemyslím si, že by někdy byl úplný přínos pro tým, který má ty nejvyšší očekávání. Možná jako žolík, ale taková pozice nejspíš nevyhovuje zase jemu.

Reagovat
vitasrp

Však já o De Bruynem a Lukakovi nenapsal ani slovo.

Reagovat
vitasrp

Vypsal jsem tři hráče, s jejichž odchodem nemám vůbec žádný problém a jako chyba mi nepřijdou, o zbytku jsem se vůbec nevyjádřil = s tím tvrzením souhlasím, to snad není tak těžký vydedukovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, vsichni dostali hromadu sanci, tak to samozrejme nechapes

Reagovat
smazaný uživatel

protože oni přicházeli jako hráči do základu...

Reagovat
smazaný uživatel

ktery ze ctverice salah, de bruyne, lukaku, schurrle prisli jako hraci do zakladu? jediny cuadrado ano, to ale nebyla zadna nadeje do budoucna, jen zoufala zaplata za schurrleho, pricemz byl nakonec jeste horsi jak andre na podzim a i drazsi

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel ironicky.

Reagovat
smazaný uživatel

well played

Reagovat
vitasrp

Schürrle jich dostal opravdu dost, Cuadrado byl na takový úrovni, že mu trenér šance dávat nemůže, protože asi nikdo nechce hrát dobrovolně v 10 lidech. Salah na tom z nich byl rozhodně nejhůř, ukázal záblesky, jaro 13/14 měl solidní, ale tím to bohužel skončilo.

Reagovat
vitasrp

Nejhůř z hlediska šancí, abych tady nebyl špatně pochopen.

Reagovat
smazaný uživatel

schurrle byl odpaleny po podzimu, kde byl pravda spatny, ale byl i ovlivneny tim, ze v dost spatny cas onemocnel nejakym tim hnusem, coz ho jeste vic zbrzdilo a chelsea pak v zime reagovala na prvni ok nabidku, s cimz bych asi ani nemel problem, kdyby mela prichystanou kvalitni a promyslenou nahradu, misto toho ale prisel dost mozna nejvetsi fail poslednich peti let po torresovi, to pak musim hodnotit jako unahlene reseni, je mi lito

salah byl odepsanej hodne rychle, pricemz mu bylo dvacet dva a mohl prinest do utoku zajimavou alternativu, ktera ted chybi, nejde uplne cekat, ze bude kazdy mlady hrac zarit okamzite, i kdyz samozrejme vime, ze specialne pod mourinhem jinak sanci nedostanes

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

fajn, já proti takovýmuhle vysvětlení nic nemám, jenom odchodu Schurrleho nelituju a nevidím důvod, proč bych se snad za svuj přístup měl snad omlouvat nebo co. Náhrada katastrofální, ale po půl roce se to vyřešilo Pedrem, což je v mých očích velmi kvalitní hráč.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš pravdu so Salahom. Ani v najmenšom.

Reagovat
vitasrp

Já vím, schválně totiž píšu lži.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

protože asi nikdo nechce hrát dobrovolně v 10 lidech... Zajímavý tvrzení po letošních rozhodnutích Mourinha.

Reagovat
kvasha16

tuto sezonu by som nepouzival ako priklad pre hocico

Reagovat
Hokaido

Jako svým způsobem musí, protože pokud přijde hráč, kterej se neprosadí, tak nás to obírá o nejen o peníze, ale i o body a čas. Určitě to nejde brát tak, že nezářej po odchodu=nejsou to ztráty.

Reagovat
kvasha16

z tych co si vymenoval moze mrziet len KdB, mozno Lukaku

Reagovat
r.mrazik

Tak kvadrád byl provar...ale vzhledem k tomu,ze hazard minule sedel,tak takovy schurlle by nebyl uplne marny a salah ukazal,ze to v sobe taky ma

De bruyne urcite bude mrzet celou chelsea

Reagovat
Miguel19

Schürrle je marný i u Vlků.

Mrzet nás musí Bruyne a Lukaku.

Reagovat
r.mrazik

Fakt? Skoda...mne se herne celkem libil

Jak v narodaku tak i u modraku tomu vzdy neco dal,kdyz nastoupil...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si ho neviděl ten poslední půlrok, kdy byl k ničemu a když nastoupil, tak neudělal v podstatě nic... Sezónu předtím měl ale vynikající a taky jsem si ho oblíbil, byl vždy užitečný

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hokaido

Mě třeba Lukaku tolik nemrzí, respektive chápu ten odchod. Nechtěl se moc prát o místo, tak jsme ho prodali za dobrý peníze. Mám ho rád a myslím, že se jednou zařadí po bok Shearera a spol., tedy nejlepších útočníků v historii PL, ale prostě to chápu.

To KdB mě sere víc...

Reagovat
Usty

Cuadrado byl regulérně nejhorší hráč, kterýho jsem za Chelsea viděl hrát.

Reagovat
r.mrazik

To jo...hral hodne marnale kdyz vezmes,jaky utocni hraci tam byli a co odesli...

Reagovat
Usty

a co přesně tím teď chceš říct?

já nevím, jestli to chápu. Mourinha může srát, že ho přivedl, to jo, ale rozhodně ne, že ho poslal pryč. byl naprosto příšernej.

Reagovat
Counter

Co takový Mineiro?

Reagovat
smazaný uživatel

ten alespon prakticky nehral a nic nestal, ale pro me to navzdycky zustane nejlepsi pripominka toho nejvic nejhorsiho trenera, co jsem zazil v chelsea

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jinak nejvíc mě sere určitě Juanito

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masly008

Reagovat
Uwe háže buly

eště měsíc, nebo aspoň jedno kolo LM.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jediný komu Mason hrozne připomíná Tomáše Engeho ?

Reagovat
eder

Doufám, že Velký José alias The Special One dostane důvěru alespoň do konce sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

To se na to příště vyseru a místo sledování té naší bídy pojedu do práce vyhánět holuby

Reagovat
smazaný uživatel

Pusť těm holubům váš zápas a třeba to sami raději napálí hlavou do zdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Zatím sympatické výkony v lize,jen tak dál... pěkně se vrátit do starých časů před Romanem.

Reagovat
smazaný uživatel

To by sme skončili v lige druhí.

Reagovat
eder

Tak určitě. Druzí buď za Scabs, nebo za Peacocks...

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha ha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Před jeho příchodem skončila Chelsea 4. nebo 5. ne?

Reagovat
smazaný uživatel

5 let před Abrou jsme byli. 4. 3. 5. 6. 6. A vyhrálo se 5 pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy to bol sympatický klub

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Tak vtedy už bol v klube.

Reagovat
technecium

Reagovat
eder

Třeba to Romana konečně otráví a prodá to nějakým šejkům.

Reagovat
smazaný uživatel

¨To jsme na tom byli líp, než teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo. Tak sakra Mou ukaž, že výměna trenéra nepomůže, a že jsi pro Chelsea ten pravý. V jiném klubu nebo ve stejném klubu jiný kouč by letěl. On má takovou důvěru a podporu. Ať je konečně zvedne. Taky nemám Mourka rád, Chelsea nemám rád pro jejich politiku vyhazování peněz a hovno odchovanci, ale tohle jim nepřeju. Navíc k čemu bude Mourek vyhozen, když tam další trouba vydrží 1-2 sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL TITUUUUL, ARSENAAL TITUUL, ARSENAAAL TITUUUL. OLÉÉ, OLÉÉÉ

Reagovat
vladis271

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

já nevěděl, že už zítra končí liga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Důležitý 3 ubojovaný body sice nevím jakto , že jsme nevyhráli 5:1 , ale výhra jako výhra

Reagovat
eder

Střely na branku 5:5.

Reagovat
Gunner14

No právě - tyč,břevno. Flamster hlavička do prostřed, Giroudovi chybělo pár cm po centru OXa a těch šancí co nešlo na bránu bylo habaděj

Reagovat
eder

Tak na výhru to bylo, o tom žádná, ale na 5:1 asi ne.

Reagovat
Gunner14

tak já ti nevím , ale tyč,břevno = 4:1 . A potom všechny ty šance dohromady a 5:1 na klid

Reagovat
eder

Nemůžeš počítat s tím, že tvůj tým promění všechny šance a soupeř ani jednu. I když si to přeje asi každý fanoušek.

Reagovat
Gunner14

však to je jasný.. Že to je prostě kdyby Everton taky mohl vklidu dat další 2 . Hlavní je výhra jak jsem psal už

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak třeba Giroudovo břevno se počítá jako střela mimo atd.

Reagovat
Counter

Mesutova tyčka detto.

Reagovat
PhilipS

Budu se jenom opakovat. Péťa je ve svý nejlepší formě od zranění. Tu stranu měl pokrytou ještě před tím než Delofeu vystřelil. Navíc má skvělý výkopy - to se Ščasnym nedá srovnávat. Giroud MOTM, Ozil s Coqem taky skvělý. Tahle sezóna vypadá zajímavě.

Reagovat
eder

Tahle sezóna bude vaše! Počítám tak do února, nanejvýš do března.

Reagovat
PhilipS

Nevím, City mají furt podlě mě tu kvalitu kádru jinde. Ti si to můžou prohrát akorát sami. Ale bude to boj....

Reagovat
Counter

Přitom po takovém Liverpoolu jsme to všichni viděli dost černě, najednou samá pozitiva

Reagovat
vladis271

vidíš a pritom je to strašná škoda, a sám to veľmi dobre vieš. Pretože zas niektorí (nevravím, že ty) budú poškulovať po titule, pritom by to nebola taká fantasmagória mať rozdielového playera v útoku. Takto vás City svojim kádrom požuje a zošrotuje. Ale ja viem, my sme len na Girouda všetci strašne zlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Však Arsenal má rozdílovýho playera v útoku a to je Alexis. Giroud je prostě článek, který velmi účinně pomáhá ostatním vyniknout. Ne každý hráč v týmu musí být superstar a ten tým může pořád fungovat skvěle.

Reagovat
Counter

Reagovat
teenz

Ano, ale neni to ten útočník, na kterýho se můžeš ve velkym zápase spolehnout, že z jedné šance ten gol dá.

Reagovat
afc

Si pozri statistiky ake ma vo velkych zapasoch. Tuto sezonu 20+ v lige v suchom a to je iba nahradnik.

Reagovat
teenz

Hej, k druhýmu/třetímu místu to stačí.

Reagovat
afc

Mas pocit,ze v minulosti mal Wenger komplet kader?

Reagovat
smazaný uživatel

a teď ho má nebo na co poukazuješ?

Reagovat
afc

Mas pocit,ze ho nema?

Reagovat
teenz

Na titul ? Nemá.

Reagovat
afc

Podla bookmakerov a predsezonnych prognoz bol Arsenal kandidat na titul. Ale tak,ked podla teba nema,tak nema.

Reagovat
teenz

Nemáme na to kvalitu, můžem to uhrát naší týmovostí + špatný rozpoložení City. Tak to může vyjít jednou, ale tim to končí.

Reagovat
afc

V tomto kalendarnom roku vyhra nad City,2 krat s MU,Chelsea,Bayern a nemame kvalitu? Ak sa muzstvo vyhne vybuchom tak uplne v pohode budeme so City bojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

možná byste si mohli připustit, že je ve čtvrtině sezony blbost omezovat kandidáty na titul na City a vás, ale že se tam možná zařadí i další týmy, no a třeba MU je mezi nimi určitě už teď

Reagovat
Counter

Někteří třeba MU na titul nevěří. Já, afc, van Gaal...

Reagovat
I am Mancunian

ja

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

kiwwi ti zas vie garantovať, že skončíte pred nami.

Reagovat
I am Mancunian

to su ti dnesni garanti, dusan a ivo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

co to skusas ty garant

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
kiwwi

ja samozrejme viem na co narazas...bola to vyzva do stavky a podrypnutie do countera...ty proste chces byt stale nasilu vtipny co?

Reagovat
Mastný Chobot

a ty píšeš vladovi, že brutálne nezvláda píšeš srajdy a máš takú povesť, že sa to proti tebe obráti skoro vždy, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a zas

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi usvědčený ze sraní si do huby, nuuuuuuuddaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak v létě se třeba může zase nějaký nákup povést. A není to tak, že by současný kádr byl na pokraji zenitu, i za rok tam bude kvalitka.

Reagovat
teenz

Každopádně, aktuálně má Wenger nejlepší podmínky pro to udělat tým pro útok na titul/y.

Reagovat
Counter

Jsi to napsal, jako by to nebyla jeho zásluha

Rozhodně se poslední roky jde správným směrem, kvalita se zvyšuje, zase se po pauze začaly sbírat trofeje... Chce to už fakt jen posun v lize a LM - pro letošek bych si jako minimum představoval boj o titul a aspoň konečně projít do čtvrtfinále. S LM to vypadá pořád nahnutě, liga zatím poměrně slibná, ale takhle už to vypadalo za poslední léta víckrát.

Reagovat
teenz

Nemám nic proti, zlepšujem se a jdeme výš. To je plus. Ale jsou tu pozice a věci, které nás čekají na polepšení, pokud chceme dál zatápět těm nejlepším a to já rozhodně od Arsenalu očekávám. Nebo minimálně chci.

Reagovat
smazaný uživatel

co je komplet kádr? zraněné máte pořád, od loňska je jediná změna Čech, ale sám ten rozdíl neudělá

Reagovat
afc

Cech,Gabriel,Coquelin,Walcott. Zranenych mame minimum oproti minulym rokom,kedy bola pol zakladu zrakvena niekolko mesiacov.

Reagovat
teenz

Bavíme se snad o Giroudovi ne ?

Reagovat
afc

To mal snad Giroud vystrielat titul muzstvu,ktore na to nemalo?

Reagovat
teenz

Achjo.

Reagovat
jacobT

ale nikto taký dostupný nebol

Reagovat
teenz

To nepopírám. Jen řikám, že Giroud neni typ, který by nás dovedl k titulu.

Reagovat
jacobT

To si myslím tiež, ale budeme musieť veriť, že vo dvojici s Theom to zvládnu.

Reagovat
teenz

Což proti City bude docela težké.

Reagovat
jacobT

Tak to určite, treba to brať zápas za zápasom. Akurát sa teda obávam zranení, ten káder vyzerá byť dosť úzky, na striedačke máme pomaly len obrancov.

Reagovat
teenz

No a to je další věc. Až se zraní Coq, tak nevim co budem dělat.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Klíčové je, aby na to nebyl sám. Zatím se zdá, že na to sám nebude.

Reagovat
teenz

Reaguji na tebe níž, jde mi o tu kvalitu, kdy budem hrát klíčový zápas a bude jedna šance, šance ve které Giroudovi prostě nevěřím a takové věci dělají rozdíly.

Reagovat
Lacko_Boh

klučový bude imho Coq

Reagovat
Counter

Těch klíčových věcí bude víc

Reagovat
smazaný uživatel

to je výmluva

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo?

Reagovat
jacobT

Aká výmluva? Top útočník bol evidentne Wengerova priorita, ale čo si ho mal Wenger namalovať, keď nebol žiadny taký na predaj?

Reagovat
smazaný uživatel

problém je v tom přístupu "ok, tak na ty nejlepší nemáme, tak radši nekoupíme nikoho" (ve skutečnosti jste i v tomto nekonzistentní, když jste byli ochotni koupit Welbecka, ale to jen tak na okraj)

podle mě je pokrytecké si namlouvat, že nebyl k dispozici útočník, který by vás někam posunul, vy jste chtěli útočníka s velkým jménem - a ten k dispozici (pro vás?) nebyl

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
jacobT

tak mi teda povedz, kto požadovanej kvality bol k dispozícii?

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke

Reagovat
jacobT

ten nie je o nič lepší než Giroud, navyše za také prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

lepší je, ale peněz jako za TOP hráče, kterým může až být, pravda, ne moc dobrý příklad

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
jacobT

No podľa mňa teda lepší nie je, ale máš pravdu s tým potenciálom, to by bol plus, i keď okamžité posilnenie by z toho teda nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět se, přesně jako většina kritiků letního nenákupu útočníka vyhýbáš klíčovému. Kdo to teda byl ten magický útočník, který byl k dispozici a Arsenal by opravdu někam posunul oproti tomu co má?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou. Od rozhodování zápasů je tam primárně Alexis. Popř. Rambo až se zase střelecky chytí. Popř. Mesut až si začne věřit v koncovce. To že je Giroud hroťák nemusí nutně znamenat, že on musí být ten jediný, na kterým stojí úspěch a šance skórovat. Prostě si ho představ jako AM hrajícího na hrotu jestli ti ho pomůže. Góly Arsenalu jsou prostě rozprostřené přes více hráčů. Hodil by se superstar útočník? S největší pravděpodobností určitě (přesto pořád existuje šance že by bral prostor Alexisovi, který by následně nemusel až tolik vynikat), ale proč tohle pořád řešit, když žádný není dostupný? Ten tým začíná skvěle fungovat a jestli se nevyhraje titul nebo neudělá velký úspěch tak to určitě nebude hlavní důvod v tom, že v útoku hraje Giroud / Walcott. S nima se v klidu titul dá udělat. Navíc Oli přispívá mnoha góly a poslední 2 roky už není zdaleka takový palič jak si o něm lidi myslí a jaký byl na začátku. Prostě vyhořel jeden zápas s Monakem a protože to byl tak high profile match a protože to bylo takový fiasko tak to lidi zase jen udrželo v tom stupidním stereotypu o něm.

Reagovat
teenz

Je to sice všechno pravda, každopádně právě ten útočník dost možná s obranou nás dělí od absolutní špičky se kterou se chceme rovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

S obranou? WTF. Však obrana je po 10ti letech konečně naprosto špičková. Co víc by jsi proboha chtěl?

Reagovat
jacobT

navyše sa ešte Gabriel ukazuje ako fakt dobrý nákup.

Reagovat
teenz

Chtěl bych víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když nejlepší obrana v lize není dostatek pro tvé chutě tak je to potom těžké, že.

Reagovat
teenz

To už se dostáváme dál, než asi chceme. V rámci PL ok, ale proti Bayernu měl Kosťa několik svejch chvilek, které by se stávat neměly.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu musíš být pomatený nebo vážně nevím co očekáváš. Obrana téměř úplně vymazala momentálně nejvíc in form strikera a ty tam pořád vidíš nedostatky? Je jasný, že když hraješ proti možná nejlepšímu týmu světa s hráčem jako je Lewandovski tak nemůžeš očekávat, že si nevytvoří ani jednu šanci. Ten zápas by měl být dáván jako příklad, jak dobrá ta obrana je, než že by upozornil na její nedostatky.

Reagovat
teenz

Jo jsem pomatený, když nás chci srovnávat se špičkou, sorry že mi nestačí málo.

Reagovat
Counter

Nj, ale ono už to o moc líp nejde

Reagovat
teenz

Určitě áno.

Reagovat
Lacko_Boh

daj mená ...a ani tie až tak vela neznamenajú

Reagovat
vladis271

Mnooo, ak si pozreme na stoperské dvojice, ktoré vyhrali titul minulé roky. Viem, že špeciálne ty máš vo zvyku precenovať vašich stopérov, ale aj tak oproti menám ako Rio, Vidič, Kompany, Cahill, Terry sa ( Laurent, Merte) zďaleka nechytajú.

Reagovat
Counter

Je to možné no, uvidíme na konci sezony. Myslím ale, že to není jen o stoperech - máme top brankáře, který tomu hodně pomůže, skvělé kraje obrany, Coq to tam taky pěkně čistí. Merte s Koscem jsou parádně sehraná dvojka, které věřím, a především máme konečně i jistou trojku v Gabrielovi, který dokáže zaskočit za kteréhokoli z nich. Stabilita obrany je teď rozhodně nejlepší za poslední roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

čím to je, že veríš práve v túto sezónu? Podľa mňa nebude ani tak blízko k titulu ako ste boli v 13/14. A to ste v konečnom dôsledku boli fakt daleko, len vám vyšla jeseň.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak důležitý je, že byla celá příprava nenarušená žádným turnajem, což je pro Arseneho týmy v celku klíčové. Což byla i ostatně 13/14, kdy se tak dařilo, nicméně oproti ní je teďka ta šířka kádru jinde, je tam navíc Alexis a Mesut se konečně pořádně zabydlel. Na hrot jsou dvě zcela odlišné a kvalitativně vyrovnané varianty, který omožňují dost taktické flexibility. A je to druhá Santiho sezona (poté co se tam minulý rok pořádně rozehrál) ve středu a zatím je boží (jak bylo vidět i dnes). A samozřejmě obrana v čele s Coqem (i když Arteta hrál 13/14 hodně dobře, tak Coq je defenzivně na tom ještě lépe) a, což se dotýká té šířky kádru, jedno zranění stopera nic neřeší a kvalita zůstane téměř stejná oproti lepení kdovíkym jako v minulosti.

Reagovat
Counter

Protože musím Nic jiného se od současného Arsenalu ani čekat nedá - po letech tam jsou prachy, místo prodávání hráčů se základu se hráči do základu naopak kupují, z hráčů spadla deka dlouholetého půstu, co se trofejí týče, Wenger se na stará kolena naučil k zápasům přistupovat více než jedním způsobem...

Prostě všechno směřuje k tomu, aby zase přišlo určité zlepšení. Na titul to stačit nemusí, ale aspoň chci vidět, že se o to porveme.

Reagovat
Counter

*ze

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přirovnání. Nesrovnávat fotbalové kvality, ale typově je Giroudova a Alexisova role obdobná Rooneymu s CRonaldem. Ronaldo byl taky ta hlavní útočná zbraň z křídla a Rooney (sice zcela odlišným stylem hry) byl primárně spíš taková podpora, support útočník, či jak to vyjádřit.

Reagovat
teenz

Chápu. Ale kvalita furt jinde.

Reagovat
Counter

Manchester United - Alexis dva fíky + Mesutek

Bayern - Giroud + Mesutek

Uvidíme, co dál, zatím to útočníci (s Mesutkem) zvládají.

Reagovat
teenz

Mě jde o ten rozdíl, který nás od špičky dělí. Rozumim a chápu, že si to Arsenal umí rozdělit mezi další hráče. Ale až příjde zápas, kdy to bude remíza, tak Giroud neni ten typ, který by tu jednu tutovku dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, jako třeba proti Bayernu, kdy totálně selhal proměnit tu první a jedinou tutovku co se mu naskytla a rozhodla zápas.

Reagovat
teenz

Ok, jeslti je ve tvých očích Giroud správný útočník pro top klub, gratuluji. Jedna chvilka na tom nic nezmění.

Reagovat
Counter

Když to nezvládne Giroud, může to zvládnout Walcott nebo Alexis. Jinak to, co píšeš, chápu spíš v souvislosti s LM, kde to je vždycky o hubě a právě o drobných detailech jako jedna klíčová šance. Ale v lize je prostoru pro možné výpadky víc, klíčové je poradit si s těmi "slabšími" a se silnými tak nějak udržet krok klidně i tou remízou.

Reagovat
teenz

O tom přesně píšu, v rámci PL nám to může stačit. V LM už potřebujem víc.

Reagovat
Counter

To je ale těžko, v LM je konkurence obrovská, každoročně jsou v semi Bayern, Barca, Real. Tam uspět si prostě vyžádá štěstíčko, i kdybychom měli na hrotu Suáreze.

Reagovat
teenz

No mimochodem, trhnout Suareze, tak je útok vyřešen a on je ten, kdo by to zvládl.

Reagovat
Counter

Však snaha byla, a to nemalá. Akorát ve vedení Liverpoolu sedí svině, které to zatrhly

Reagovat
teenz

Suarez, Alexis, Mesut ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

což klidně může vést k titulu

Reagovat
afc

Lebo s Lacazettom by sme dali titul s prstom v zadku

Reagovat
Counter

Podívej vlado, pokud si Theo s Giroudem dohromady připíšou cca tak 25-30 fíků (věřím, že na to mají, zatím jsou na sedmi) a Alexis přidá dalších 20, tak to prostě bude stačit.

Costa loni taky dal "jen" 20 gólů + Hazard 14 a CFC to na titul v pohodě stačilo.

Sezona 13/14 - Kun 17 gólů, Yaya 20, Džeko 16.

Reagovat
vladis271

No to som zvedavý. Ja bych bol len rád. Nie som taká zavislivá sviňa, akousi si ty bol proti nám v sezóne 13/14. Ale zas Dominik to v pohode vykompenzoval.

A teraz pravdu. Mám niečo v krvi preto to priznám. Trocha sa bojím MU a Martiala. Ako ten tím by nemal mať kvalitu na titul, na manažérskom poste majú neschopného dinosaura, ale človek je zviera skeptické, a ráta vždy s najhorším.

Reagovat
Counter

Martial je boží, ale nevěřím, že by hned MU dotáhl na titul. Pokud se nerozstřílí ronei, budou na tom v útoku pořád dost nejistě.

Reagovat
vladis271

Snád zajtra Bony a Sterling ich zostrelia.

Reagovat
Counter

Já bych asi raději remízku, ztratí oba

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Výkopy se nedají srovnávat s Szczesnym, který měl několik sezon top 3 statistiky co se týče výkopů a přihrávek? V podstatě jen za fenoméním Neuerem a daleko před Péťou?

Dneska byl Péťa fantastický ale zase nemusíme hanit Wojtu zvlášť když to je dost mimo.

Reagovat
PhilipS

Chci vidět ty statistiky. Kdo je dělal a co vůbec se tam počítalo. Dík

Reagovat
Hokaido

souhlasím, ale taky měl štestí. On celkově chodí strašně brzo dolů mi přijde, tentokrát to vyústilo v super zákrok.

Reagovat
Zdechlina

Arsik výtečně. Čelzí též velice zkušeně. Ještě aby mantáci z totenhaimu rupli a budu velice spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj nick vystihuje autora i příspěvek.

Reagovat
Zdechlina

Ale ňuňu

Reagovat
smazaný uživatel

No dost, radši. Ještě se mi postaví a propíchnu si notebook.

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nezklamala Jsem zvědav co na to brečínho

Reagovat
smazaný uživatel

Radši mlč, tebe by hráči vyfu*kovali už jen z pozdravu z tribun, natož pak aby si byl na jeho místě.

Reagovat
eder

Do mrtvol se nekope.

Reagovat
vladis271

Do Mourinha? Keby som ho stretol polomrtveho na púšti, ostávalo by mu 10 sekund do smrti od smädu, aj tak by som mu do huby nenašťal.

Reagovat
Lacko_Boh

preboha je to len futbal

Reagovat
vladis271

a to bol len vtip?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ty kdybys ho potkal, tak bys z něj byl stejně celej posranej a žádal ho o autogram nebo fotku a pak z toho měl zážitek do konce života, tak tu nedělej machra.

Reagovat
smazaný uživatel

Co chceš...ubožák, co stejně nic v životě nedokáže, ale aspoň musí kopat do těch, co dokázali a závidět.

Reagovat
Manik...

By mu nabídl vodu, jenom když by podepsal smlouvu s Liverpoolem

Reagovat
smazaný uživatel

joj vy naivky

Reagovat
vladis271

vám to ebe chlapci.

Reagovat
alcantara

Ale zase by si si nechal vyfajčiť, veď portugalci nemajú k cigánom ďaleko a tých ty dobre poznáš, nie?

Reagovat
vladis271

Pochop konečne, že s týmto štýlom humoru možno sláviš úspech v sekcii PD (ono nič prekvapivé, v dvojtímovej lige máš zaručených 50 percent palcov hore), ale u veľkých chlapcov je tento vtip starý rok a pol. A vôbec prečo sem lezieš? To v diskusiách pod PD nik nie je? Určite sa nudíš, že? Ten svet je taaaaaaaaaaaaaaaaaak skazený, keď musíš chodiť pod nenávidenú EPL a pod "najlepšou ligou na svete PD" je týždeň čo týždeň 600 komentárov.

Reagovat
smazaný uživatel

vetsi hovno sem tu snad nevidel

Reagovat
vladis271

nj, skoro som trafil preview 8. kolo 550.

Reagovat
vladis271

som chytil rýpavku a blaváčik nepíše. A čo bezdáčik do TT na repre sa chystáš, že?

Reagovat
kiwwi

kvalitne nezvladas

Reagovat
alcantara

vlado je nejaký rozcuchany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Blavacik, bezdacik wtf

Reagovat
stas87

Kukam ze ty si dobre prasa humusacke.Mas aspon net zavedeny do mastale?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Na Chelsea už náskok 11 bodů

Reagovat
eder

A na Aston Villu už dokonce 18 bodů!

Reagovat
Nikikrew

300 pre titul AFC

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, v květnu budete popírat, že o nějakém titulu byla vůbec řeč

Reagovat
Counter

Od toho máme ownysearch, už bys to mohl přestat opakovat .-)

Reagovat
Nikikrew

ahjaj, nemyslis ze ten tym uz realne bojuje o najvyssdie priecky a nie o 4 miesto?

Reagovat
smazaný uživatel

když je ve formě jako teď, klidně, ale takovou formu míváte v jistých úsecích v mnoha sezonách, ale po celou sezonu to prostě neudržíte

Reagovat
Nikikrew

Skor by som sa zamyslel teraz ktory klub si moze udrzat cely rok konzistentne vykony? Je pravda ze mame paradny run a potom to posereme 4-5 zapasmi. Mam pocit ze rok co rok je ELP vyrovnanajsia, vid WHU, Leicester, CP atd.

Reagovat
Counter

Tak owny tvrdí, že letos nedáme ani to čtvrté místo :-)

Reagovat
Nikikrew

Tak asi je to velky fanda Owena

Reagovat
smazaný uživatel

owen, owny, jaký je v tom rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

tak přinejhorším to vyjde až příští rok

Reagovat
Counter

Anebo ten další rok, anebo ten přespřespříští. Jasné no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to jistotka, Wenger půjde do důchodu co nevidět, to bude dost velká rána na to, aby Kohout přeskočil kanón.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Terry proti WHU a proti Dynamu Kyjev? 1-10 Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Kyjev 7 WHU 7

Reagovat
Usty

Proti Kyjevu byl vynikající, dneska o bod horší. De facto posral druhej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavní je, že je v tabulce chelsea pod náma i manchester i KFC i Lpool.. i west ham.. i aston villa.. i všichni ostatní

Reagovat
eder

Byla by slušnost vyjmenovat všechny...

Reagovat
Hokaido

komentátor na Digi super Rijat Machres

Reagovat
smazaný uživatel

361. pre nevyhodenie Josého Mária dos Santosa Mourinha Félixa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsem vyhození

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Ať dokoná sestup.

Reagovat
db18

Reagovat
Lacko_Boh

400. pre Ali shuffle a Coqa

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
GeneralGoat

Jose Mourinho's side are six points worse off than Manchester United were under David Moyes after 10 games.

Ouch indeed.

Reagovat
Manik...

Reagovat
nani92

Reagovat
kvasha16

Moyes>Mou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak prehraju aj s Liverpoolom, tak to uz mozno zacne aj sam Mourinho uvazovat, zeby odstupil, ale Roman ho nevyhodi, neverim tomu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tam si ubetonuje 0-0

Reagovat
I am Mancunian

ak prehraju s liverpoolom, tak ho vyhodi podla mna, len koho miesto neho, to je otazka

Reagovat
Manik...

Carlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má svoju hrdosť.

Reagovat
Lacko_Boh

ja neviem, on je flegmatik, podla mna by mu nerobilo problem ist znova do CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite flegmatik?

Reagovat
Lacko_Boh

A nie? Teda urcite su nejake videjka ako kriči (co robi podla mna ucelovo a nie spontanne). Aj ten odchod z CFC bral v pohode. Ked sa povie Carlo tak si ho proste predstavim s cigou v hube,s obočim hore a v klude.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco pouzivas v jednom slove makcene a nie dlzne? Je to hnusne ...

Reagovat
smazaný uživatel

uebany laco

Reagovat
Miguel19

Tak pokud chce fakt do PL, tak by mu to asi nevadilo no.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Manik...

Já si myslím, že Liverpool porazí, to samé bych čekal i třeba u United, ale pak prohraje se Sunderlandem

Reagovat
Mastný Chobot

tomu ver, že ho vyjebe

Reagovat
smazaný uživatel

Ten káder Chelsea vyzerá zrazu tak priemerne...

Arsenal bojuje, ale táto forma im dlho nevydrží, neverím tomu.

City, United zajtra napovie niečo viac

WHU, obdiv, uznanie. Najmä Bilićovi.

Mahrez s Vardym si tiež pekne držia 5 miesto

Tottenham po tom zapase so City zaspal,snad zajtra W.

Celkovo zaujímavý pohľad na tabuľku. PL je proste najzábavnejšia.

Reagovat
Mastný Chobot

tento ročník ma baví neskutočne baví

Reagovat
Mastný Chobot

mínus baví

Reagovat
smazaný uživatel

tento ročník ma neskutočne

Reagovat
Mastný Chobot

1x baví

Reagovat
Lacko_Boh

alebo čiarka za prvé baví

Reagovat
Mastný Chobot

to je tá lingvistická gymnastika, že, Laci?

Reagovat
Lacko_Boh

taká chabá,so skrátenými šlachami jak Koscielny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Pozerám podľa hajlajtov, že s trochou smoly sme mohli aj prehrať. Ale paráda, také výhry sú dôležité. Akurát je to celé zle zas, lebo Theo ani gól, ani asistencia, ani minúta.

Reagovat
Lacko_Boh

Dneska bol jak Snape v Kameni Mudrcov a posielal pozitivnu magiu Olimu

Reagovat
Lacko_Boh

mínus M a + m v "Mudrcov"

Reagovat
smazaný uživatel

spoiler

Reagovat
Lacko_Boh

kua fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud hrál v Kameni Mudrcov

Reagovat
smazaný uživatel

Kámen mudrců je film o kiwwiho operaci močových cest.

Reagovat
Mastný Chobot

ježiši

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Za 4 minuty sem Infernoqt hodi smajlika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

to ako

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj jasne

Reagovat
Mastný Chobot

dlhší kábel jak ja

Reagovat
Mastný Chobot

dafuq

Reagovat
Mastný Chobot

jaj, jasné

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny napad

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

ale takyto spoiler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EmC

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Infi

Reagovat
vladis271

Reagovat
ondris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
patas92

Reagovat
miezto

Reagovat
jacobT

Reagovat
Lacko_Boh

som myslel že len Scholes

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mr.Silver

Buh

Reagovat
stas87

Za to ze ma oproti vecne zranenemu Franckovi len o 26 asistencii viacej.

Reagovat
Counter

Lepší statistika je ta, že má nejlepší poměr asistence / zápas v historii PL

Reagovat
Counter

Zvláště s přihlédnutím k tomu, že v Arsenalu celou dobu nemá k ruce toho vzývaného top class útočníka

Reagovat
Switchback

ale zase jich tam má víc nadprůměrnejch

Reagovat
Usty

Přestaň masturbovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Však to má být upozornění na paradox kritiky Özila / nekvality útočníků Arsenalu

Reagovat
kiwwi

preco si nepriznate, ze si pohonkavate nad nim?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mada

Reagovat
Lacko_Boh

hm a ja že fakt honíš

Reagovat
nani92

Reagovat
J0EL

Nezvladas.

Reagovat
Usty

Ne no. Chelsea nikoho takovýho nemá.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

máš k tomu nějaký žebříček?

Reagovat
smazaný uživatel

Huh, Ronaldo. Já jako věděl, že je v těch asistencích podceňovanej, ale tohle mě dost překvapilo.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Svatej

Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ale taky dobrý

Reagovat
Mada

Reagovat
Mastný Chobot

Nedokážem si predstaviť, že by Mesut mal zápas bez kanadského bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

já ano

Reagovat
Mastný Chobot

to si ale predstavuješ Eriksena

Reagovat
smazaný uživatel

to sa neda predstavit

Reagovat
nani92

v Europe sa mu boduje..ale na NHL nemá

Reagovat
SpecialOne

OT: No tyvole, pustil sem si pořad Ano trenére abych viděl jak moc to bude špatné ale tohle je mazec. Řeší tam milostné vztahy trenéra, koníčky hráčů, straka ta je bohužell, bohudík asi 10 minut z hodiny. No ale že na tréninku trénujou simulování no tvl, snad to byla jen fraška pro TV Prima-.....

Reagovat
kiwwi

to sa ako fakt Mourinho pokusal cez polcas dobyt do satne rozhodcov az ho museli vyhodit?

nie zeby niekedy zvladal, ale teraz uz nezvlada vo velkom style

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

to fakt?

Reagovat
vladis271

džízs * dobiť.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

snad ho ještě nevyhodí, chci vidět jak moc mu nakonec hrábne

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Btw. Mahréz+Vardy= 1.2M euro

Reagovat
smazaný uživatel

začni jim fandit na plný úvazek a čukotku pošli do píče

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

btw. Foxes jsem začal pořádně sledovat až loni v únoru, kdy byly první tým, kterej jsem viděl na vlastní oči ( na Emirates ). Od letošní sezony mě bavěj víc a víc, viděl jsem snad víc jejich zápasů, než Chelsea

Reagovat
Mastný Chobot

u mňa sú tiež po Arsenale určite 2. najsledovanejší tím v PL a tiež som si ich veľmi obľúbil, dokonca neviem, komu by som prial, keby hrali proti Swans alebo Liverpoolu.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jim fandil hlavne posledni dve sezony v Champu, nadherny ostrovni ofenzivni fotbal. Ted, kdyz zacinaji ohrozovat nasi pozici, me zacinaji znervoznovat, byl to puvodne muj Championship kun

Reagovat
Hokaido

až vyhrajou nějaký trofeje, dřív ne

Reagovat
GeneralGoat

Správně, stereotypům naproti!

Reagovat
Godwinson

Tak už ho vyhodí?

Reagovat
Hokaido

velkej bargain, United roky shání stopera a Arsene si vytáhne z klobouku tohle

Reagovat
Mastný Chobot

celá naša obrana aj s brankárom, ktorá dnes nastúpila k zápasu a pred týmto kolom bola najlepšia v lige, stála menej, než napr. Chelsea ponúkla za Stonesa.

Reagovat
Hokaido

ponukla neponukla, naštestí z toho sešlo

Reagovat
smazaný uživatel

bargain ano, ale našli by se větší

Reagovat
Hokaido

poslouchám

Reagovat
smazaný uživatel

Toby samozřejmě

Reagovat
Hokaido

taky dobrej kup. Pokud udrží formu, tak by to mohl být třeba i z 50% tak dobrý kup, jako Azpi.

Reagovat
smazaný uživatel

Toby určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi nase bargainy za posledni dobu jsou Dier a Alli.

Reagovat
Darren Fletcher

je to uplne bezny zakrok zas nerob z toho nieco mega

Reagovat
kiwwi

Lukaku si to predkopne rovno pod nohy Gabriela, ktory to zakopne dopice aj ked pri troche sikovnosti to mohol prebrat do strany a pekne vyviest

Reagovat
J0EL

Vcera bol uzasny a islo mi najma o tu reakciu potom.

Reagovat
Counter

Však jde o tu reakci.

Reagovat
J0EL

Neprijebes - nevysvetlis

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Mastný Chobot

Bratia Ayewovci proti sebe, každý dal gól, jeden dokonca víťazný 3 minúty do konca a skoro nikde nič o tom.

Reagovat
nani92

Payet je taký chudší Anderson

Reagovat
Counter

jj, nejsi první, kdo si toho všimnul

Reagovat
smazaný uživatel

haha

Reagovat
Mastný Chobot

to čo si dovolil Vardy pri tom góle... ten chalan má teraz toľko sebavedomia, že aj keby vyzeral ako Rooney a mal toľko peňazí ako Rooney gólov tento rok, tak na diskotéke ide po Zuzke Plačkovej.

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
nani92

Reagovat
Side

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Trand

Yungovinka jak vyšitá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá ale

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach Za mna toto by mala byt definicia "yungovinky" v slovniku slovenskych slov,

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
tomasinho

To je kto?

Reagovat
vladis271

nechci vedieť, nepotrebuješ si kaziť náladu.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

nj, zrovna Plačková je teda výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, napadlo by ma tolko krasnych znamych sloveniek, ale Plackova by ma nenapadla nikdy proste

Reagovat
Mastný Chobot

veď hej, ona je hnusná

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

Neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha love it

Reagovat
Counter

Hezky to v MOTD rozebrali, dokonce i ten Cescův ofsajd.

Reagovat
Staenly10

Odkaz, prosím?

Reagovat
Counter
Reagovat
Miguel19

A byl?

Reagovat
Counter

Právě že jo. Hodili tam čáru, narovnali to a bylo to vidět. Jako pořád hodně těsné samozřejmě, ale čárový to posoudil správně.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by bolo takých čiarových viac

Reagovat
smazaný uživatel

Stones ma hodnotu 60 milionov a Martinez nie je falosny

Reagovat
Zaschrona

Stones neni na prodej

Reagovat
Hokaido

Gylfi

Reagovat
Lacko_Boh

ozaj, čo je s Palikem?

Reagovat
Mastný Chobot

2 hodiny tu nie je a už tu ideš jebať čo s ním je? čo by s ním bolo, do piče? asi išiel spať. Alebo piť.

Reagovat
Lacko_Boh

si zmenil nick alebo čo ?Dlho som ho tu nevidel prispievať no

Kokotko.

Reagovat
nani92

prehral stávku..

Reagovat
smazaný uživatel

košický chobot

Reagovat
Mastný Chobot

zmenil si nick, no, kokotko.

Reagovat
Lacko_Boh

dik, som nevedel

Reagovat
nani92

si začal chodiť aj vonku? medzi ľudí?

Reagovat
Mastný Chobot

"si začal chodiť vonku"? wtf? keď ti mama zavolá, kde si tak povieš "som von"?

Reagovat
Mastný Chobot

*čiarka za si

Reagovat
Mastný Chobot

**druhé si

Reagovat
nani92

nie, ked mi zavolá,tak sa vždy učím..

Reagovat
Lacko_Boh

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
CubONE

Reagovat
nani92

*aj

Reagovat
Lacko_Boh

ja či Palini?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládá, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

kterýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Niektore veci v zivote sa proste nedaju vysvetlit a tak som musel aj Vladovi dopriat troku radosti

Reagovat
vladis271

nepochopil, že Klopp sa narodil pre Liverpool. On aj mnoho iných mufanov si myslel, že Jurgen má svoje meno spojené s MU a vyryté vo hviezdach.

https://www.youtube.com/watch?v=O3fzwY8xTzs

Reagovat
nani92

Petr

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

ten Naismith tam

Reagovat
minoLFC

keby potom zapase s Chelsea ukončil kariéru, tak by bol na prvom mieste, takto bude už len klesať

Reagovat
Gunner14

a strašně důležitej pro naší hru a i přesto je vždycky nejvíc kritizovanej a 90% z toho neoprávněně...

Reagovat
Gunner14

a měl bych přestat používat a

Reagovat
Counter

LOL to dvojité břevno Watfordu v rozmezí asi pěti sekund, trošku smůla

Reagovat
I am Mancunian

Van Gaal insists no player turned him down last summer: "All players want to come to Man Utd. It is the clubs who stop them." #MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

van Gaal pls

Reagovat
Masi

Ještě pár výbuchů a José může točit další Transformery.

Reagovat
Mastný Chobot

To by nezvládol. Tradične.

Reagovat
Counter

Andre Villas Boas lost the 5th league match of his part Chelsea season on New Year's Eve 2011 in his 19th game.

A přihodím ještě moje oblíbené videjko https://vine.co/v/OQYz9QghLQB

Reagovat
Lacko_Boh

chceme aby ho vyhodil alebo ? Ja hej, stale mam strach že to da dokopy a ešte nas v odvete porazia

Reagovat
Counter

Já si přeju, aby tam vydržel do konce sezony. Chci vidět, jak si v téhle situaci poradí, protože to je snad poprvé v jeho kariéře.

Že nás v odvetě porazí je skoro tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

600. preto aby Klopp nenakupoval v BL.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si sialeny Majo, ked sa jedna o BL ...

Reagovat
stas87

Musis si branit to co mas rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Musis to chapat inak

Reagovat
stas87

Ako inak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako lichotku BL a jej hracom, ze kluby ziskaju peniaze, vyletia nove talenty, hocijako pozitivnejsie

Reagovat
stas87

Peniaze nie su vsetko,to uz by si mal vediet. Keby v PL bolo tolko talentov ako je tam prachov..to by bolo.

Reagovat
smazaný uživatel

To musíš doříct celé. Kdyby ti talenti byli z Anglie...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

A *pre to,

Reagovat
minoLFC

sľúbil iba Dortmund, takže Bender, Howado, Sanky a Getze sú jasní

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

https://twitter.com/PascalZidane/status/658024057879797760

https://pbs.twimg.com/media/CSGT8mSXAAENSGE.jpg

https://pbs.twimg.com/media/CSG-GfcWoAAkfm2.jpg

https://twitter.com/FFTPerformance/status/651804255817326592 (USA and EFC's Tim Howard tells FFT how to boss your 18-yard area with maximum authority)

4 of past 7 goals conceded by Everton have been headers inside the 6-yard box. Teams seeing Howard increasingly unlikely to come and claim.

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea letos boj o zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

slovy Mourka " nezaslouženě"

I boj o záchranu by byl nezasloužený

okamžitý propad o ligu níže

Reagovat
smazaný uživatel

Musim sa priznat, ze odkedy sa Chelsea nedari, tak chodim na tu ich cesku stranku a citam si diskusie po kazdom zapase a citim sa pri tom dobre

Reagovat
smazaný uživatel

nemal by si, tiez si si tymto presiel.

Reagovat
Mastný Chobot

to nie je úplne zlý nápad

Reagovat
J0EL

Priznania EF

Reagovat
J0EL

A robil som to iste u vas v Moyesovej sezone

Reagovat
vladis271

ja to u nich robím stále, stačí aby prehrali a som na redcafe.

Reagovat
bbbauch

hrozne brecej

Reagovat
kvasha16

nie tak ako vy pod Moyesom

Reagovat
bbbauch

Ja nebrecel takze je mi to sumak

Reagovat
smazaný uživatel

občas to taky dělám, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Tak s tým, že Mou sa pokúšal vlámať do kabínky rozhodcov počas prestávky prišlo Sky. Má niekto o tom niečo viac?

Reagovat
vladis271

za tunnelcam tej situácie by som bol ochotný zaplatiť.

Reagovat
kiwwi

Nobody can stop Vary right now

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

skôr Horovicko, keď už hovoríme o českej A-divízii. Vary už niekto zastavil dvakrát.

Reagovat
kiwwi

Predictions na mobile no

Reagovat
Mastný Chobot

Chudák Giroud, včera podľa highlightov jeden z najlepších výkonov, čo som od neho videl a MotM mu ukradol Mesut.

Reagovat
teenz

Mesut.

Reagovat
Counter

Zahráli výborně oba. A i Cazorla byl zas parádní.

Reagovat
teenz

Přesně, Cazorlovi ta pozice vzadu sedla s Coqem.

Reagovat
Wat

Santi je prostě bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mi řekni, kdo ve vašem týmu není.

Reagovat
Mastný Chobot

väčšina nie je, jedine Alexis, Mesut, Santi, Coq, Kos a Petr. Ektor je boží syn a Aaron s Theom sú polobohovia.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte Montreal je boh

Reagovat
smazaný uživatel

Omg autokorekt

Reagovat
kiwwi

malo byt Martial ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Flamster, ten by uz mohl tahnout do pekel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera těch pár minut hrál luxusně

Reagovat
Wat

Lucas

Reagovat
teenz

700. Pro Mesuta

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

čo na to Josifek?

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe jak ho vtedy všetci vysmiali zaprvypolcas že nevie veľké zápasy a nakoniec jasný motm

Reagovat
Wat

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
jacobT

Reagovat
SunFells

Nemá limit

Reagovat
smazaný uživatel

Směrem nahoru má a jmenuje se Eriksen.

Reagovat
SunFells

Nuď jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde? však tu se masturbuje na Ozilem, kam se podívám

Reagovat
SunFells

Právě proto si můžeš vybrat, kde tu žárlivost projevíš. Jen si nevybírej mě, nebylo to pro mě zábavné napoprvé, jistě to pro mě nebude zábavné po šestisté.

Reagovat
teenz

Reagovat
Mada

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern Mnichov včera porazil 1. FC Köln 4:0 a vyhrál i desátý ligový zápas sezony, něco takového se přitom v elitních pěti evropských ligách (Anglie, Itálie, Španělsko, Německo a Francie) do této doby povedlo jenom čtyřem klubů. Vedle Bayernu měly stejný start i AS Řím (2013/2014), Manchester United (1985/1986) a Tottenham (1960/1961).

Poslední roky nějak moc klubů.

Reagovat
Mastný Chobot

Guardiola rozjebal celý Bayern fuj najhorší manažér

Reagovat
Infernoqt

Tuhle jsem četl, že se mu chce do Londýna.

Reagovat
Trand

Ty tomu nerozumíš, s takovým kádrem by to dokázal každý, tohle je naprosté minimum.

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Jardin

moc = 2?

Reagovat
smazaný uživatel

jednou tolik co za přechozích 50 let

Reagovat
kvasha16

...Chelsea zároveň obdrží pokutu za to, že jejich hráči obdrželi sedm žlutých karet....

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom dve boli úplne zbytočné (za protesty). Ešte som teda nevidel rozhodcu, ktorí by svoju červenú odvolal na základe nejakého dohovárania od hráčov. Skrátka hlúposť od Fabregasa a samozrejme Costovi sa tiež nič neodpúšťa, no

Reagovat
kvasha16

njn, tie dohovory od hracov su fakt totalne zbytocne, za toto by som ich ako kouc zjebaval ako psov

Reagovat
smazaný uživatel

*ktorý

Reagovat
smazaný uživatel

750. pre rodinnú stajňu Red Bull a nie komerčnú Ferrari

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Srandaland šest derby v řadě výhra, slušná dominance.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland

Reagovat
Usty

5 - In last three league matches Bournemouth goalkeepers (Boruc and Fererici) made 5 errors leading to goal. Čuráci.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi to mohl přeložit všechno

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Boli sme lepsi, mali sme vyhrat, skoda.

Reagovat
vrabejka

Manchester je zase modročervený!

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Jako člen Fanklubu defenzivního fotbalu můžu být nadmíru spokojenej.

Reagovat
Mastný Chobot

"dnes snáď remízka s Pellegriniho armádou, ideálne taká utrápená z oboch strán."

Reagovat
iamek

Dobra remiza. Pokud porazime CP, tak jsme tezky los zvladli dobre. Zklmala linde a Rooney, ale psat Rooney je zbytecne.

Reagovat
iamek

Zklamal Linde.

Reagovat
Dawon

linde?

Reagovat
Infernoqt

Ostuda. Za takovýn výkon by se Gaal měl sbalit a odejít dobrovolně. City mají lepší kádr, a proto chápu ten ustrašený fotbal na držení míč, ale Fergie by je přejel. Dneska se dalo vytěžit víc a jen se podkopáváme hlouběji a hlouběji. Top4 dáme, to nepochybuju, ale není to nic záživného.

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie právě už moc nedával MC ke konci... kdyby byl Ronei zraněný, tak máme víc bodů..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten tým, co nastoupil dneska nebyl zase objektivně o tolik lepší než vaše základní sestava.

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Nechapu porad proc jak dementi vsude cpete Fergieho

Reagovat
Infernoqt

Je to frustrace z hodnoty kádru x předváděného fotbalu. Nemůžu si pomoc, ale stále si myslím, že máme na víc. Chápu tu dominanci ve středu zálohy, ale mohli by zkusit dominovat až po nějakém soustavném tlaku nebo pár protiútocích, co by nám přinesly vedení.

Reagovat
iamek

Samozrejme ze mame na vic, ale cpat vsude nejlepsiho managera vsech dob je uz nudne. To kazdy tym po remize/prohre muze napsat tohle, jen misto Alexe tam dosado svoji legendu. Ale zrovna dneska jsem nejak spokojeny. Krome Rooneyho, ktery byl opet smesny.

Reagovat
smazaný uživatel

1-6

Reagovat
HanziDrown

Boring Boring Man United

Reagovat
raduinho

Letos nejnudnější tým ligy.

Reagovat
HanziDrown

Pise sa mi to tazko, ale uplne bezkonkurencne najnudnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip EuroFotbal.cz: 10

Výsledek: 1-5

Ouch.

Reagovat
hawk

to je jak s West Hamem, tady Eurofotbal snad netrefil jedinej zápas, skoro pokaždý je výsledek přesně obrácený. PS: Ne že by mi to teda nějak vadilo

Reagovat
Hokaido

já vám vyjímečně strašně věřil. Spurs pg 2.5+ za 4.55, to bylo zadarmo

Reagovat
Nikikrew

o co sa tu zas snazis?

Reagovat
Counter

To je dlouhotrvající válka mezi fandy Spurs a redaktory PL sekce, především Ustym s fantomasem.

Reagovat
Nikikrew

Jasne to som si všimol len robi tu zo seba fakt blbecka a je to uz otravne.

Reagovat
SunFells

seznamuješ se s ownym?

Reagovat
Nikikrew

Uz som ho dávno prekukol

Reagovat
Counter

Až teď? Tak to gratuluju, žes doteď vydržel všecko ještě tolerovat.

Reagovat
Nikikrew

vieš čo niekedy aspoň dával slušne hody na kt. som sa rad zasmial, teraz už to začínam asi pekne ignorovať

Reagovat
Mastný Chobot

práveže ho vôbec neignorujete a jeho to potom posilňuje a robí to ešte viac... to je ako s Masopustom.

Reagovat
Nikikrew

Ja už iba reagujem na výnimočné komentáre z jeho strany

Reagovat
smazaný uživatel

Unbeaten pokračuje, škoda toho jednoho gólu.

Jinak super zápas - zasloužená výhra a hattrick pro Harryho.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda toho gólu, pořád máme nejlepší obranu v lize, ale mohli jsme ji mít bez konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

Právě.

Reagovat
Dawon

Ja uz proste nevim, kdy to jako mame nak otevrit a jit si pro 3 body, nez kdyz muzem jit na 1. misto a city chybi dva nejlepsi ofenzivni hraci Dalsi strasliva nuda, asi uz se budem muset smirit, ze pod LVG to proste jine nebude...tenhle fotbal by fungoval, kdyby sme tam meli genialni rozdilove hrace na urovni aguera a silvy...bohuzel tam mame leda tak fotra Rooneyho no, takze asi vitr

Reagovat
Infernoqt

Tak já to říkám porád. Občas to umí překvapit, ale to může být taky dáno hodnotou toho kádru. Hodně by mě zajímalo, co by s tímhle provedl takový Ancelotti.

Reagovat
I am Mancunian

po sezone nech ide

Reagovat
afc

United doma v plnej zostave jedna strela na branu so City,ktore inkasuje kade chodi? Ten zapas musela byt riadna nuda a sracka.

Reagovat
Devil

Ba naopak,celej zápas celkem vysoké tempo.......pro zaujatého diváka ok!

Reagovat
vladis271

Ale ten Bony tam bol dnes strašne nahovno. City hrali prakticky v 10tich.

Reagovat
Cobra

Tak United taky, žejo.

Reagovat
Busby babes

a co mel jako delat, kdyz k nemu prakticky nedokazali dostat balon? City hlavne nepredvedli pomalu nic. hlavne jejich zaloha. My teda nebyli o nic lepsi, ale pro utocnika je takovej zapas utrpeni...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
wild

1b s dvojzapasu Arsenal, City je malo a a aj sklamanie. Hlavne po tej facke na Emirates sme dnes jednoznacne proti oslabenemu City mali vyhrat.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
HanziDrown

55% passing accuracy for Wayne Rooney. No shots on target. No chances created. Lost possession five more times than any other player

Reagovat
Dawon

pan neposaditelny

Reagovat
liquicitizen

viac zemiakov do receptov Louisa van Gaala

Reagovat
masly008

Reagovat
iamek

Celou sezonu hrakem v deseti a stejne ztracime na celo dva body. Mazec?

Reagovat
HanziDrown

Tiez si myslim, ze je to uctyhodne.

Reagovat
Infernoqt

A kvůli tomuhle jsme prodali Persieho

Reagovat
HanziDrown

Zase by som to nehrotil, RvP by nam v momentalnej situacii nijako nepomohol.

Reagovat
smazaný uživatel

ten uz na top urovni definitivne skoncil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

on sa do toho dostane

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HanziDrown

Neostáva nič iné iba tomu veriť. Inak ho takto budeme vidieť zápas čo zápas 90 minút.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

no ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci zase provokovat nebo tak něco, ale je s podivem, že Usty vyrobil stejně dlouhý souhrn jak na zápas 0:0, tak na zápas 1:5.

Reagovat
PBLead

Reagovat
masly008

Reagovat
Jardin

Reagovat
Zdechlina

Kampaň!

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Buď rád, kdyby to bylo na mě, tak bych Spurs dopřával souhrn stejnej, jako maj Norwich s WBA.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Jardin

Při výhře Arsenalu nad MU měl souhrn 295 slov, tento má 391. Žádnou stížnost fandů Arsenalu jsem tu neviděl. Zároveň průměrný počet slov v souhrnech tohoto kola je cca 348 slov. Nevím co to zkoušíš. Já jdu zas psát diplomku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je to jasné. Já jsem to jenom ze srandy srovnal vzhledem k tomu rozdílu mezi těma dvěma zápasy.

Reagovat
bakasa

Reagovat
kvasha16

kampan

Reagovat
Mada

chudinky

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle derby bylo zatim nejsmutnější v mojí fanouškovský kariéře.

Reagovat
vladis271

Milner, Lalama a Origi to je tak 2 krát horší a drevenejší Welbeck.

Reagovat
EXoRcIsT

Harry Kane konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sme hrali?

Reagovat
I am Mancunian

85minut sracku ako zvycajne

Reagovat
smazaný uživatel

Takže som o nič neprišiel? Rozmýšľal som, že si ani nepozriem výsledok a pozriem si ten zápas, ale neodolal som a keď som uvidel výsledok 0-0, tak som sa len pousmial.

Reagovat
I am Mancunian

fakt o nic, prva strela na branu v zapase v 85minute, nemusis lutovat

Reagovat
iamek

Fantasticky vykon v obrane a ve stredu zalohy. V utoku bida.

Reagovat
Hokaido

Sergio Aguero, Wayne Roone či Alexis Sánchez sú mená, pri ktorých nie je prekvapením, že sú hviezdami najsledovanejšej futbalovej súťaže sveta.

Wot? Rooney?

Reagovat
Nikikrew

Tak zase prr.Rooney je parádny hráč, co dokázal za United a Albion je fantastické ale je pravda ze momentálne je fakt z formy a mal by byť na lavičke, lenže ten dinosaurus nemá na to gule.

Reagovat
Hokaido

Ještě by mě zajímalo, kolik hráčů to teda dalo. Všude se uvádí, že Vardy je 8., ale na tomhle obrázku je ještě Rosler.

http://www.allsoccerplanet.com/wp-content/uploads/2014/02/Screen_20140223_0821391.jpg

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

kane me zase tak na tyden umlcel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pagy

frajer nebo šašek ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám rád,jak to vždycky prožívá...

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipné bylo jak při hlavičce Bentekeho sám "hlavičkoval" Škoda dnešního výsledku, ale aspoň se prosadil Benteke

Reagovat
fff

1. Milner ma uz dost stve.

2. Emre fajn, ale dpc nech dava tu loptu skor od nohy.

3. Moreno vsetko fajn, ale to riesenie finalok je katastrofa.

4. Coutinhovi nejak drbka v hlave poslednu dobu, len striela a striela a striela.

No nic, je tam este strasne vela roboty.

Reagovat
tomasinho

Kolikrát šlo vidět, že i míč od nohy dát chtěl dříve, ale proti němu dva hráči a spoluhráči stojí za nima 10 metrů, to je pak těžké. Nehrál dneska nijak dobře no, ale to asi nikdo. Moreno má dost věcí fajnových, ale to myšlení fakt absolutně postrádá.

Reagovat
smazaný uživatel

az na Emreho, teda, neviem, co myslis tym "fajn"

Reagovat
Jardin

OT: Hledal jsem kolik se v průměru nastavuje na konci zápasů a narazil jsem na zajímavou statistiku.

After the controversy over Michael Owen's winning goal in Sunday's Manchester derby, the Guardian has looked at all of United's league matches at Old Trafford since the start of the 2006-07 season and discovered that, on average, there has been over a minute extra added by referees when United do not have the lead after 90 minutes, compared to when they are in front. In 48 games when United were ahead, the average amount of stoppage time was 191.35 seconds. In 12 matches when United were drawing or losing there was an average of 257.17sec.

Ono ve výsledku to je podle mě způsobeno tím, že když týmy nad MU vyhrávají nebo je i remíza, tak se snaží co nejvíc zdržovat a z toho může plynout ten delší nastavený čas. Ale je to určitě zajímavá statistika. A je tam toho víc, kdyby to někoho zajímalo.

http://www.theguardian.com/football/2009/sep/22/manchester-united-goals-stoppage-time

Reagovat
Counter

Reagovat
Fenri

Hm, rozhodně bych se přikláněl ke tvé interpretaci, kromě teda toho, že těch remízových nebo prohrávaných zápasů mělo United jenom 12, u takhle malého vzorku stačí jeden zápas blbec kde je někoho potřeba dlouho ošetřovat a pak se ti průměrný nastavení natáhne jen kvůli jednomu zápasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si představit, že by pod Kloppem někdy prohráli.

Reagovat
Counter

#LFC's last nine games:

1-1

1-1

1-1

3-2 (ooh!)

1-1

1-1

0-0

1-1

1-1

Klopp zatím pěkně navazuje.

Reagovat
Dawon

to je taky dost pekne

Reagovat
iamek

Navazuje na Rodgerse. Gentlman

Reagovat
13

Spurs mají formu a dnešní Sotton rozhodně nebyl lehkej soupeř.. Kazaň jsem neviděl.

Reagovat
Counter

V příštích čtyřech kolech Chelsea, Crystal Palace, ManCity a Swansea. To nevypadá o moc líp.

Reagovat
13

O moc líp ne no, ale unbeaten by mohl ještě vydržet.

Já jen říkam, že není remíza jako remíza.

Reagovat
iamek

To clovek bude muset fandit City a Chelsea? No i ldyz remiza bude asi lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

To je velmi smutny pohlad.

Reagovat
Counter

Pf, je to famózní unbeaten

Reagovat
vladis271

a kua fakt

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

kokotsky sa nadreme na gól. Čo na gól, na každú šancu.

V kombinácii s tým, že moc gólov nedostávame z toho vychádza, že sme momentálne najnudnejší tím ligy.

Lallana nech ide do riti. A Milner môže ísť pekne s ním.

Reagovat
I am Mancunian

nudnejsi ako my nemozte byt vlado, neblazni

Reagovat
vladis271

nejako to dokopať do januára a ptm zahájiť misiu robbery bundesligen. Goetze, Reus, Volland na začiatok budú stačiť.

Klopp tvrdil, že prvé zmeny budú vidieť po 6 týždňoch, takže je to v pohode. Le ma unavuje, že sme strašne nudní.

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

boha, tak jestli tihle na začátek, kdo bude následovat? Griezmann, Pogba, Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

messi je za zenitem, radeji neymara

Reagovat
kvasha16

ze Goetze a Reus

Reagovat
smazaný uživatel

Goetze, Reus, Volland a za nimi Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Zatiaľ to žiaden posun v hre oproti Rodgersovi nieje...a to prepojenie zálohy a útoku je tragické...Benteke by si aj poradil, len keby dostaval častejšie prihrávky...u Firmina mám občas pocit, že spoluhráči o ňom ani nevedia

Reagovat
Kopac

Dalsi chumaj co caka zazraky po 2 tyzdnoch..bez pozerat dostihy

Reagovat
avicii

skoda no, chcelo to uz tri body...ale to pride

Reagovat
fenixLFC

bournemouth je dobre marny ked si v dvoch kolach necha dat dva hattricky od dvoch najvyhypovanejsich anglicanov v lige

a u nas benteke da gol vzdy len ked to nepozeram

Reagovat
smazaný uživatel

A mohl by jim dát v týdnu ted hattrick další vyhypovanej angličan v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak velká škoda, že Rodgers stihl poslat pryč Manquilla. Clyne by si taky potřeboval odpočinout.

Reagovat
13

+ je škoda asi i Markoviče, horší než Lallana by nebyl.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool by potreboval komplet prekopat zalohu tam neni az na coutinha poriadny hrac a osobnost

Reagovat
stiflerovamama

Zbytočná remiza,,, Tie standartky mame katastrofalne, ci uz ich branenie alebo zahravanie. Pri kazdej súperovej standartke to smrdi, uz ked sa pozriem ako ti hraci stoja a ako to maju prebrate tak viem, ze bude zle. Zatial co pri nasich standartkach mame problem dokopnut do 16 tky. Milner okrem toho centra na Bentekeho zbytocny, hlupy faul pred golom ktory spravil uz minuly zapas a dostal zan zltu, a robi ich velmi casto. Coutinho tak isto v lese posledne 3 zapasy.

Pozitívum bolo, ze po prichode Firmina a Bentekeho to uz bolo vpredu o dost lepsie, snad nastupia nabudúce od zaciatku. Pochvalil by som dnes Lucasa, velmi dobry vykon. Emre to musi davat skor od nohy, casto zbytocne straty lopty.

Reagovat
vrabejka

Ach bože. Hořkosladke pocity. A to po golu vypadalo že konečně to zlomime. Ale Saints zaslouženě. Hrozili z každé standartky. Nadšení, snaha, aktivita se upřít nedá. Uvidime jak to bude vypadat s Bobbym misto Milnera.

Coutinhovi bych zakazal střílet, tolik akci co zas zagebal.

Benteke udělal to co se od něj očekává, pěkný gol.

Nejlepší hráči: Moreno, Lucas, Lallana

Nejhorší hráči: Coutinho

Reagovat
Swarley

Bobbym?

Reagovat
vrabejka

Firmino

Reagovat
minoLFC

to je úplne iný post

Reagovat
Infernoqt

Nakonec to od Rooneyho nebyl tak špatný výkon dneska. Měl stejný počet střel jako Aguero s Bonym dohromady a dokonce měl větší přesnost přihrávek než Silva.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Pagy

nj, ale co sním tím, že ho posadíme na lavičku se sice naše výkony podle mě zvednou, ale nemyslím si, že on půjde nějak nahoru. vypadá totálně bez motivace, vůbec si ten fotbal neužívá už (což se pod LVG není čemu divit )

Reagovat
Infernoqt

On hraje dobře defenzivně. Holt zestárnul, no, to se stává ... někdy :D. On je defenzivně furt užitečný, škoda jen, že ted máme tu zálohu pořešenou. Nakonec i víc odpočinku by mu prospělo... třeba ho to bude motivovat.

Reagovat
Pagy

jenže mu teďka bylo třicet, to není taková hrůza úplně by stačilo, kdyby uměl zpracovat balon, rozehrát ho na pár metrů přesně na našeho a ne ho přímo odevzdat soupeři, vyhrát nějaký ten osobní souboj, být víc dravější. jenže on už loni hrál stejně nahovno, což se dalo omluvit tím, že hrál dost i v záloze, pak v útoku a dost se točil všude, ale letos je to není čím omluvit, ten tým sním hraje skoro desíti ve vetšině zápasech byl nejhorší, goly dal jen když ho někdo trefil, doklepával do prázné, nebo když byl sám před brankářem, to taky není žádná sláva

Reagovat
Infernoqt

Ne, hele, já to vidím jasně. Rooney byl, je a bude dříč. Forma mu možná poklesla, ale je to dáno tím stylem, jakým se prezentujeme. Hrát prakticky furt do plných potřebuješ technicky nadané hráče a Rooney nikdy nějaký extra dribblér nebyl. Hrát to otevřeně, třeba i jako proti Evertonu, tak Rooney najde užitek i v útoku. V současné době v tomto stylu mi sedí právě víc do té zálohy nebo na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Asked about Rooney display LVG said, "I don’t give any more answers about Wayne Rooney. I am sick of them.” #mufc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

starý zabil no, za toto má u mňa malé plus.

Reagovat
minoLFC

a čo zabil?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

je videt, ze ta anglictina mu jeste tolik nejde. zajmeno ve treti osobe jednotneho cisla je HIM. I am sick of him...

Reagovat
pepinho2

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

of him*

Reagovat
mimi_united

Neviem si predstaviť že by niekedy liverpool pod Kloppom vyhral

Reagovat
Infernoqt

Ahoj mimi. Já jsem Pepa, máš ráda anální sex?

Reagovat
minoLFC

je možne, že mimi je tiež pepa, tak sa dočkaš kladnej odpovede

Reagovat
smazaný uživatel

ale urcite je nieco co zacina na p a konci a

Reagovat
Infernoqt

panna?

Reagovat
smazaný uživatel

aj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

vďaka mimuška. :*

Teraz je jasné, že CFC zničíme, a Klopp bude posledným súperom Mourka v EPL.

Reagovat
cristiano.K.

remíza je zasloužená, ty standartky pořád bráníme šíleně. Moreno prostře střídá výborný a slabý momenty, on výborně udělá skluz na Maneho pak pěkně vykombinuje u lajny, sice ofsajd,ale za to nemůže. Lallanovi to může dát před práždnou placírkou a on volí ránu do nikam, jednoduchý centr posere a jeho střela v první půli do šestý řady. Fakt to chce nové LB,které bude odlišné od Morena, více fotbalové a s lepší myšlenkou. Benteke parádní gol,škoda že to nebyl za tři body. Firmino už musí hrát základ taky, jinak se neneme.

Reagovat
Free_player

Liverpool valí po remízách

Reagovat
smazaný uživatel

S tím jak to vypadá teď, po 10 kolech, tak pokud z tabulky vykopeme WHU a LCFC, kteří tu výkonnost do konce sezony beztak neudrží, tak mi to vychází na hezké 4. místo pro Spurs.

Reagovat
Infernoqt

To je pravda. LFC taky nemůže do nekonečna remizovat, občas taky musí něco ztratit.

Reagovat
Infernoqt

Sory, jsem přečetl LFC :D Takovej nezvyk s tím LCFC

Reagovat
Hokaido

Ježiš, to bude sladký, až skončíte 5. za Lestrem.

Reagovat
vladis271

5th consecutive draw. First since 1975 under Bob Paisley. #LFC

ehm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

a smetánku slízne Klopp, přitom základ položil Brendton... klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho style

Reagovat
Wat

2 > 3

Reagovat
smazaný uživatel

10 - @vardy7 has scored more Premier League goals than five teams this season - Stoke, Liverpool, Villa, Watford & WBA. Prolific.

Reagovat
Busby babes

skoda no, tenhle zapas jsme meli vyhrat. Takhle slabe City uz asi nepotkame... Bohuzel jsme nepredvedli o moc vic. Dve sance za celej zapas, to je malo.

A Wazza... ach jo... to je neskutecny trapeni. On neprihraje, nezpracuje mic, nevystreli, vsechno vyresi uplne kokotsky... des. Nechapu, co to s nim je.

Reagovat
kiwwi

STATS: WAYNE ROONEY’S DERBY DAY IN NUMBERS

Passing

Completed: 17 (the same number as Joe Hart and less than David de Gea)

Accuracy: 55%

Completed in final third: 3 (the same number as Vincent Kompany and Chris Smalling)

Final third accuracy: 27%

Shots

On target: 0

Off target: 1

Chances created

0

Crosses

Attempted: 4

Completed: 0

Possession losses

5 (more than any player on the pitch)

Just wow

Reagovat
smazaný uživatel

za 300kpw, no neber to

Reagovat
Hokaido

What a waste of money!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

On to v sobě má. Musíte počkat.

Reagovat
Mastný Chobot

treba ho nechať hrať, nech sa vyhrá. Aj Depaya.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Depay je na tom hřšti stokrát platnější než Rooney

Reagovat
Hokaido

Musej ho hlavně posadit, samo to nejspíš nepřijde...

Reagovat
minoLFC

ako sliepky na Kanea

Reagovat
Miguel19

Nebo my na výhru.

Reagovat
Hokaido

To je šílený, no

Reagovat
Miguel19

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Reagovat
Dawon

ja uz proste nevim, tohle snad musi odsoudit i Swarlos

Reagovat
I am Mancunian

ked uz aj ivan napisal 'wow'

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

odsuzuju statistiky, Rooneyho nikdy

Reagovat
kvasha16

odsudzujes Rooneyho statistiky

Reagovat
kiwwi

Ja som takto ziral na vaše komentáre cez polcas a po zápase jak ste to tu zhadzovali, jaká nekvalita a šialená nuda to je... Ale radšej som nič nepísal lebo by to bolo len klasicky vysmajlikovane... Som rád že má Gary podobný pohľad na tan zápas

Reagovat
fff

To, ze vo vseobecnosti ma dobre nazory neznamena, ze je tomu tak vzdy .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

no a?

Reagovat
fff

Nic Ivan.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Jako chápu, že píšeš "vaše komentáře" atd., ale zrovna já ten zápas neviděl a nenapsal k tomu zhola nic. Ovšem tohle mě překvapuje tak jako tak.

Reagovat
Usty

@GNev2 is this a wind up? I fell asleep.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

garry je neskutočne zaujatý

Reagovat
Mastný Chobot

mínus 1x "r"

Reagovat
smazaný uživatel

Gary*

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z taktického hľadiska boli oba tímy pripravené naozaj perfektne. Mne osobne sa takéto zápasy páčia viac ako tie hore-dole, ale tak nikomu to do hlavy tlačiť nejdem.

Reagovat
kiwwi

to zase nie, hore-dole je vzdy vacsia zabava, ale podla mna to dnes bol dost pozeratelny zapas a takticky bol velmi vyspely...sice chybalo viac goloviek, ale dalo sa na to 90 minut pozerat - az na Rooneyho no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom sa nezhodneme. Keď je to hore-dole, vidím to skor ako tragikomické predstavenie defenzív resp. trénerov. Naopak veľmi sa mi páčia zápasy, keď sú oba tímy (alebo jeden - vtedy prichádza dominancia nad zápasom) dokonale takticky pripravené po všetkých stránkach. V tomto zápase bol problém, že na oboch stranách boli útočníci naozaj tragickí a nedokázali sa ani len dostať do hry, nieto ešte niečo vymyslieť.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho potom vyplýva, že mám radšej Barcu, Bayern ako napr. Real, Dortmund. Dokonca mám radšej aj manchester pod LvG ako manchester pod Fergusonom.

Reagovat
Mastný Chobot

kožmeker

Reagovat
Usty

hmhm

Craig Burley says Sunday's Manchester derby is an embarrassment for the Premier League.

Reagovat
tunkic

Objektivita hadr!!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Mastný Chobot

Dirk Kuyt vo Feyenoorde v lige 10 gólov v 10 zápasoch... A to má 35. Celkovo dal 10 gólov v jednej sezóne 16x v kariére z 18 sezón, ktoré odohral. Wow.

Reagovat
Mastný Chobot

*10+ gólov v jednej sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

Dirk

Reagovat
smazaný uživatel

obrovsky bojovnik a sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Yung?

Reagovat
Mastný Chobot

Ol!ver?

Reagovat
smazaný uživatel

Len mate s Infernoqtom podobny wtf humor ...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Reagovat
minoLFC

ale zas holandská liga

Reagovat
minoLFC

veď ho chce Barcelona v zime priviezť

Reagovat
smazaný uživatel

Priviezť , si panko Milan

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

frajer...

na druhou stranu.. Nizozemská liga šla za poslední čas hodně dole..

Reagovat
fff

A inak uz sa strasne tesim na Henda. On s nejakym DM vedla seba to by mohlo u Kloppa dobre fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Emreho si uz odpisal?

Inak neviem, Hendo je bojovnik, ale az taka kvalita nie je... vhodny hrac do diamantu, ale do 4231 sa mi vôbec taky behavy CM nehodi...

Reagovat
fff

Preco by som ho odpisal, ved zapasov budeme mavat vzdy vela a zahraju si vsetci.

Praveze podla mna behavy hrac ako Hendo s jeho energiou popri kvalitnom DM moze fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze casto si sa vyjadroval o Emrem, ako o hracovi, ku kt.by sme mali dokupit DM... tak takto si to myslel...

Moze, ale musel by to byt kua kvalitny DM, kt. skvelo brani a vie aj tvorit...

Reagovat
smazaný uživatel

otázka zní: na co bude na hřišti Hendo, když tam bude kvalitní DM?

a navíc je v týmu ještě Can..

Reagovat
fff

Na co by tam bol Hendo? Ved CM. Klopp tam mt dvoch zaloznikov pred obranou.

Reagovat
madridcan

1000 pre Spectre...novy oblubeny film Rssa

Reagovat
minoLFC

snaď to bude lepšie ako ten predošlý diel aspoň Lea Seydoux tam vyzerá dobre, posledná bond girl, ktorá za niečo stála bola Eva Green

Reagovat
Rssa

Nedokážu si představit, že by Craig hrál nekdy ve špatné bondovce

Reagovat
nani92

Esteze som to dnes nevidel..

Reagovat
I am Mancunian

to by tu bolo ujebanych reci

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Tak nakonec ta Anglie na MS U17 za sebou nechala tu Guineu a odchází domů po skupinách nakonec hrdě.

Reagovat
SunFells

konec no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Pasaci. Argentina je ale uplne ina liga.

Reagovat
SunFells

1:8, šikulové

Reagovat
smazaný uživatel

Inak gauneri remember the name reiss nelson, asi nas najvacsi vlastny talent od jacka

Reagovat
smazaný uživatel

s takovým jménem neprorazí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jj, poprvé jsem ho zaregistroval v tom skill videu tuším od Nike, co má na yt. Před týdnem jsem ho viděl hrát proti Bayernu U19 a vypadal fakt šikovně (herně mě zaujal o dost víc než Willock, který už v 16 něco odkopal za áčko), myslím že byl i zvolen MOTM navzdory dvou brankám Iwobiho ...a o víkendu dával debutový gól za U18. Asi nebude marný

Reagovat
smazaný uživatel

jj ked som videl to skills video, tak som neveril ze o nom este budeme pocut, ale vyzera ze to vie pouzivat

Reagovat
smazaný uživatel

shiiiiiiit, efsearch se sám od sebe rozbil

Reagovat
13

Kiwwi to určitě hacknul. Tenhle stroj pravdy už ho delší dobu podělává.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SunFells

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fff

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kowe

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

aky pan, taky kram?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

a samo to zase začalo zvládat, nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

á, jenom došlo místo na disku, něco málo jsem smazal a problém úspěšně odložil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten je narušený nebo hloupý. Čert ví, co je horší. Chudák.

Reagovat
tunkic

Třeba tohle fakt zabil

"POZNÁMKA AUTORA :

V TOMTO PŘEHLEDU JE UVEDENO JEN CCA 20 % VŠECH PODRAZŮ A VYJEBÁVEK KTERÉ JSEM MUSEL ZAŽÍT ...KDYBYCH JE TADY UVEDL VŠECHNY TAK BY TEN SEZNAM BYL PŘIBLIŽNĚ 10x VĚTŠÍ A MYSLÍM SI ŽE BY SE ZDE PRAVDĚPODOBNĚ VŮBEC NEVEŠEL."

Reagovat
Mastný Chobot

takže vlastne tam je len 10 %

Reagovat
tunkic

V jeho světě je asi možný všechno

Reagovat
Hokaido

Já jsem na něj včera kouknul po dlouhý době a byl jsem (opět) ohromen. Dával tam myslím souhrn SL Plzen-Zlín a kritizoval Holýho (brankáže Zlína). No a někdo ho tam označil, Kučis se ho teda vůbec nebál. Doporučuje přečíst.

Reagovat
kiwwi

hladam statistiku, nejake porovnanie/zoradenie timov podla toho, kolko musia v sezone precestovat...nevidel niekto nieco take?

Reagovat
Hokaido

Jen v PL, nebo i se všema pohárama?

Reagovat
kiwwi

iba PL

Reagovat
Hokaido

Tak to nemám.

Reagovat
kvasha16

tak sem tam nejaku inu ked mas celkom ma to zaujima

Reagovat
Usty

Tohle je stejně mrda...

Zápasy Man City, v nichž Kompany odehrál 90 minut: 6.

Počet čistých kont v těchto zápasech: 6.

Zápasy Man City, v nichž Kompany neodehrál 90 minut: 7.

Počet čistých kont v těchto zápasech: 0.

Reagovat
kiwwi

a goly? to by bolo tiez zaujimave

Reagovat
Usty

Tak tam už nemůžeš použít tu stejnou koncepci, takže mu tak skočí ten jeden gól s Juve. Ale i tak je to rozhodně úctyhodný.

City s Kompanym: 615 minut, 1 gól.

City bez Kompanyho: 645 minut, 13 gólů.

Reagovat
Usty

*u těch zápasů bez něj 8, zapomněl jsem na COC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany je top.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes boží deň. Sunderland Tottenham

Reagovat
Busby babes

Man United have conceded just one goal at home in the Premier League this season, fewer than any other side.

Reagovat
Infernoqt

A vsadím se, že držení míče máme taky nejvyšší :D

Reagovat
Counter

Stejně bych raději bral skóre ManCity s jejich 17:4 než s tím 7:1

Reagovat
Hokaido

schválně si zkuste z paměti tipnout, ktrej tým dostal doma nejvíc golů. Myslím, že nikdo neuhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea?

Reagovat
Hokaido

Odpověd sem psát nebudu, at to nevyzradím, každej si to snad najde sám.

Reagovat
Hokaido

tak nic no

Reagovat
smazaný uživatel

mi dal palec hore za správnu odpoveď

Reagovat
Hokaido

beztak ses podíval

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
jacobT

West Ham?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Leicester.

Reagovat
nani92

Arsenal

Reagovat
Hokaido

ok

Reagovat
kiwwi

LVG na tej defenzive zapracoval neskutocnym sposobom - aj ked je to z velkej casti dane aj tym, ze drzime vela loptu...su to spojene nadoby a tazko budeme hrat dopredu inac, ak chceme mat takuto defenzivu...stale si myslim, ze minulorocny zapas s Liecestrom bol zlom a LVG si povedal, ze radsej pojde takouto cestou

Reagovat
Busby babes

koukam, ze se z tebe stava fanousek defenzivniho fotbalu...

Ta defenziva je dobra, ale dopredu je to proste marny. Jedinej, kdo je schopnej neco vymyslet je Martial a Mata. Obcas Ander. Wazza je tak marnej, az je to smutny, docela by me zajimalo jak moc je na vinne jeho nemohoucnost, ze si prakticky nejsme schopni vypracovat nejak vic sanci za zapas...

Reagovat
Tomanatura

ronei

Reagovat
nani92

už sa do toho dostal ?

Reagovat
Zaschrona

Kane umlcel kritiky

Reagovat
cristiano.K.

1100. pro Bentekeho

Reagovat
kiwwi

Martial had 13 successful dribbles today. All other 27 players combined? 31

bozan

Reagovat
kiwwi

https://youtu.be/iOOcse8scA4

ked pozera clovek na ten jeho vykon, tak ROoney tam poprinom poskakuje jak uplny zufalec, vobec nevie kam sa ma postavit, kam nabehnut, pada v subojoch, 1v1 to ani radsej nehovorim....to je normalne smutne co predvadza

Reagovat
cristiano.K.

2x vystříkáno po ránu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kiwwi

to je nic oproti gunnerom v spojeni s Ozilom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je fakt na case s timhle prestat.

Reagovat
kiwwi

nechaj ich, pre niektorych sa to stalo zmyslom zivota

Reagovat
cristiano.K.

já si dělám prdel z tohohle, minule jsem si rýpal i do fanoušků arsenalu s tímhle

Reagovat
Mastný Chobot

najlepšie, jak Ivo potom nezvláda

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

tak Rooney připomíná zúfalca nejen ve srovnání s Martialem..

Ale jeho vám neskutečně i přes tu pálku závidím a strašně mě mrzí, že neskončil v Arsenalu..

Reagovat
smazaný uživatel

Něčím tak zbytečným bych se asi i styděl chlubit.

Reagovat
kiwwi

coze?

Reagovat
Jardin

Reagovat
mithro

on je uplne dokonaly, verim tomu, ze hrat vcera na hrote tak tam jeden gol nejako pretlacime.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r.mrazik

jestli brzy toho rooneyho neposadi,tak to bude spatny...

skoda,ze ho tenkrat moyes neprodal k modrakum...

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze keby vas este trenoval fergie tak uz u vas davno nie je

Reagovat
r.mrazik

asi uz ne...jednou to fergie ustal a pak to radeji nechal na moyesovi...

ale mas recht,ze podruhy uz by to rooney nejspis neprezil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

tak to je tutovka

Reagovat
Busby babes

vubec. ted hraje tuzku a potrebuje si na par zapasu sednout, ale jinak bych se ho rozhodne nezbavoval. Ma holt spatnou formu, to se stane. Verim, ze nam jeste tuhle sezonu dokaze, jak muze byt platnej.

Reagovat
r.mrazik

no...uz loni hral celkem nijak...a to uz bude sezona a pul skoro...

nevim,jestli byt tak naivni,aby si clovek myslel,ze hraci,kterymu bylo 30 let,se najednou po roce vrati forma...

jasne,bylo by super kdyby jo...ale rooney hraje marne,at nastoupi kdekoli a tomu tymu spis skodi nez pomaha...

ale tak aspon ma clovek po Matovi novyho oblibence

Reagovat
Busby babes

30 dneska uz neni takovej vek. ja nevim, tady se porad z 30 delaj takovi duchodci....

Reagovat
r.mrazik

tak neni to vek pro brankare...pro obrance...dokonce i stredni zaloznik muze svoji hru upravit

ale proste odchazi ti pomalu rychlost,vybusnost...meni se ti navyky...

treba u utocnika a dynamickyho kridla to jde poznat dost

a pockej...az ti bude nad 30,tak to poznas taky

Reagovat
Busby babes

bude?

Reagovat
r.mrazik

nebo uz je? v tom pripade to musis cejtit taky

Reagovat
Swarley

30 sice nemám, ale postupně, co jsem přešel ze výšky do práce, se ve mně určitá nová výbušnost objevila...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fff

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

jenze ja uz dloouho netrenuju.

Reagovat
kiwwi

toto uz asi nebude len o forme

vsetky herne atributy su proste strasidelne...chapem ked nevies dat gol, proste ti to tam nepadne a tak, ale on nevie momentalne hrat futbal

Reagovat
Busby babes

kdyz se dari, tak se dari... to je pak jedno z druhym. momentalne mu nejde absolutne nic.

Reagovat
Darren Fletcher

Nahodou odide niekam do AC Milan alebo nebodaj na lavicku Realu ako druhy hrot a este to vsetkym ukaze

Reagovat
r.mrazik

tomu neverim

Reagovat
mithro

pokojne.

Reagovat
niflheim

Jen tak mě napadá - kolik by tak mohla Chelsea teď v zimě uvalit na přestupech?

Reagovat
kiwwi

staci ked si ho vezmu na hostovanie

Reagovat
smazaný uživatel

koho?

Reagovat
kiwwi

Rooneyho nie?

Reagovat
smazaný uživatel

hraje hovno.. hrozný hovno ale že budou chtít Mufani až tohle....

Reagovat
r.mrazik

tak on se pred nejakou dobou sam vpasoval do role zoldaka...takze je potreba s nim takhle zachazet...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ mu budete s tou vašou politikou platiť celú výplatu, tak prosím.

Reagovat
minoLFC

stále bude najzdravšia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

najväčší Ivankov milášek, začal hrať tužku a láska sa stratila. Už by ho posielal na hosťovanie. Náhodou mu vyjdú 2 zápasy a zas to bude captain fantastic a otočíš ako pri Smallingovi. Ty si proste neskutočný.

Reagovat
Miguel19

Přijde na to. Pokud u toho bude furt Mourinho, tak 100 mega jak v létě. Pokud ne, tak o dost méně. Ale stejně nevím po kom půjdeme. Asi Stones nebo jinej stoper..

Reagovat
bandwagoner

tak asi jeste zkusime Stonese a ted se mluvilo o Griezmannovi. Ale spis bych to videl tak, ze se nehoraznej balik vyhodi, az se bude ze smlouvy vykupovat Simeone (nebo popripade jinej manager)...

Reagovat
r.mrazik

carlo je volny

Reagovat
bandwagoner

tak ja bych ho bral (nebo teda spis bych ho v minulosti vubec nevyhazoval), ale nevim jak to s nim ma Roman

Reagovat
smazaný uživatel

proč tenkrát vůbec Carlo odešel?

Reagovat
r.mrazik

to nevim...to ti rekne nejaky modry historik

Reagovat
kiwwi

*bajkar

Reagovat
Busby babes

no odesel... On 8 May, however, Chelsea lost 1–2 against Manchester United at Old Trafford to stay second in the league, now six points behind the leaders with just two more games to play.[20] Ancelotti was sacked less than two hours after a 0–1 away defeat against Everton on 22 May, the last match of the season.[21]

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy chcel Abramovič neustále trofeje a v sezóne 2010/11 ich Carlo nezískal ani jednu. Jeho odchod bol ďalej podmienený aj tým, že sa núkala možnosť angažovať potenciálne úspešného AVB .

Reagovat
vitasrp

Protože zažil opravdu špatnou druhou sezónu - v lize udělal 71 bodů, vypadnul ve čtvrtfinále Champions League s tím, že za dva roky Chelsea nedala ve vyřazovací fázi gól na Stamford Bridge a poměrně rychle se odporoučel i z obou pohárových soutěží.

Abych to uvedl do kontextu - s jeho vyhazovem jsem maximálně nesouhlasil, už jenom z toho důvodu, že měl za sebou historický double. Zároveň si taky tenkrát vedení odmítlo převzít část vlastní odpovědnosti, protože kádr v létě velmi výrazně oslabilo a pořádné náhrady přivedlo až v zimě (před ročníkem odešel Belletti, Ballack, Joe Cole, Deco, Carvalho a možná ještě někdo, na koho si z hlavy nevzpomenu), přičemž v letošním přestupáku přišel z hotových hráčů jen Ramires. Vytvořili jsme si tak velmi úzký kádr, do toho přišlo půlroční zranění Lamparda, Drogbova malárie v polovině října a předpoklady k pořádnýmu průseru byly na světě. Vedení mu oslabilo tým, neupravilo svá očekávání, odmítlo převzít část viny na sebe a proto to takhle na konci ročníku vyřešilo vyhazovem.

Reagovat
Lacko_Boh

A vyhodili mu proti vôli asistenta a dosadili vlastného šaška.

Reagovat
vitasrp

Jojo, vyhazov Raye, to bylo taky něco.

Nicméně Emenalo není šašek, změna přestupový strategie klubu je jeho odpovědnost (a částečný úspěch teda)

Reagovat
bandwagoner

Protoze nic nevyhrat po double sezone se neodpousti... A taky touha Romana ziskat AVB hrala asi velkou roli.

V tenhle moment se "bojim", ze se situace bude opakovat se Simeonem (ackoliv on je zjevne lepsi trener nez AVB)

Reagovat
Lacko_Boh

ked mozes ziskat AVB tak...pche,nejaky Ancelotti

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vymění tu největší slabinu tak nebude potřeba ani libra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jenže kam by tak slabina odešla? PSG? Bayern?

Reagovat
smazaný uživatel

jeho vyhazov by je přišel na velkou pálku ne? Však před sezónou prodlužoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne! Preto sa čudujem, že by to nestálo ani libru

Reagovat
smazaný uživatel

*ale souhlasím s tím, že kádr je více než dobrý, chyba je jinde

Reagovat
Swarley

mám takovej pocit, že myslí prodej Hazarda

Reagovat
Talker

Tak u treneru se plati plat než vezme další angažmá. Takže pokud by v lete vzal jiny klub, tak to palka nebude. Navíc Mourek si asi neplanuje vzít dovolenou na 4 roky.

Reagovat
Mimalu

Jenom asi největší odstupné v historii fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp zkouší nakopnout i Liverpoolsky kluby se svou basou a tematickou pisni

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak začínám u Narcos... snad to bude dobrý..

Reagovat
r.mrazik

je to boží...hlavne stahni ty dobry titulky a ne ty z google translate

Reagovat
FUnk

super serial

Reagovat
Infernoqt

Si tak člověk říká, co by bylo, kdyby Rooney předloni přeci jen do té Chelsea přestoupil. Dneska by jim do toho kádru skvěle zapad.

Reagovat
vodka

to by sme pak pod moyesem skončili snad 12, protože tehdy to byl v poli nejlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

to jako fakt?

Reagovat
Swarley

ne, hraje tak blbě celou kariéru...jste se už snad všichni úplně pomátli, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kua Swarloši... je to jeden z nejlepších hráčů za posledních deset let.. ale doháje.. vždyť ta jeho stagnace neplatí jen pro tuto sezonu. tohle je jen procitnutí z těch vašich snů o něm. on jde do háje už třetím rokem...

Reagovat
smazaný uživatel

tak schválně jsem se díval na statistiky z toho ročníku a musím dát za pravdu tomu, že byl nejlepším hráčem United. Ale pokud si dobře vzpomínám, tak jeho výkony určitě nesahaly na ty jeho nejlepší sezony, kdy pálil a rozdával pasy jak ta největší hvězda PL.

Dokonce jsem tehdy jasně psal, že by se měl už napevno přeškolit na CM, kde měl aspoň ten pohyb a zarputilost.. už tehdy dost sólista. a teď už nemá ani jedno ani druhý..

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
vodka

pod moyesem měl dobrou sezonu, jako jeden z mála hráčů.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
r.mrazik

to je fakt...akorat tu sezonu by to bylo skoro celkem jedno

Reagovat
Manik...

Reagovat
PP

Lepší kolo si snad ani člověk nemohl přát!

Reagovat
kiwwi

Tottenham (24.7) youngest team in the English Premier League

http://www.football-observatory.com/IMG/sites/b5wp/2015/123/en/

celkovo v Big-5 leagues top 3 Nice (24.1), Valencia (24.5) and Bayer Leverkusen (24.5)

Reagovat
Free_player

a to se tu někteří ňoumové chechtali, že jsou Spurs s takhle mladým týmem blázni jít do sezony ...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu ten mladý kádr nějak zestárl

Reagovat
smazaný uživatel

A titul nikde.

Reagovat
Mastný Chobot

počkaj za 5 rokov!

Reagovat
Maresma

Tak to je opravdu překvapení.

Reagovat
Mada

Reagovat
justcall

Reagovat
Manik...

to bych do nich neřekl

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele