10. kolo
24.10.2015 16:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Aston Villa - Swansea City 1:2

Aston Villa vs. Swansea, nebo spíše bratrovražedný souboj chlapců Ayewů? Tim Sherwood si pod sebou dost možná podsekl poslední větývku, která ho ještě držela na manažerské lavičce Villans. Ti dnes nedokázali získat ani bod z utkání proti Swansea; přestože po gólu Jordana Ayewa vedli. Swansea ale výsledek točila zásluhou krásného přímého kopu Sigurdssona a pozdní trefě Andrého Ayewa.

V prvním poločase se fanoušci ve Villa Parku pořádně nudili, vždyť jedinou střelu na branku vyslal po půlhodině hry Jack Grealish, a to z úctyhodné vzdálenosti a přímo do náruče gólmana Swansea Fabianskiho.

Fotbal začal až v poločase číslo dva, přičemž první šanci ke skórování měl domácí Gabby Agbonlahor. Hbitý forvard se prosmýkl až ke střele, ale bránu nezasáhl. Stejně dopadl na druhé straně o chvíli později i Bafetimbi Gomis.

Aston Villa se přesto dočkala vedoucího gólu. Po hodině hry se útok domácích dostal až na levou stranu k Agbonlahorovi, který centrem na zadní tyč poslal míč přesně na hlavu Jordana Ayewa. Vedení však Villans dlouho nevydrželo, krátce na to se do přímého kopu nádherně opřel Gylfi Sigrudsson a bylo vyrovnáno.

Swansea byla nakonec v závěru duelu šťastnějším týmem. Pět minut před koncem totiž před vápnem skvěle zapracoval Barrow, Naughton přízemním centrem napříč celým vápnem našel Andrého Ayewa a ten skluzem dostal balón do sítě. Swansea díky třem bodům poskočila na jedenáctou příčku, Villans naopak prohráli pošesté v řadě a zůstávají předposlední.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (4)

Přidat komentář
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele