základní část, 25. kolo
26.02.2011 20:45 CET
3 : 2
(1:2)

Reportáž

NAC Breda - ADO Den Haag 3:2

Po řadě nepřesvědčivých výkonů Breda konečně zabrala a v posledním sobotním duelu s vypětím všech sil vyhrála nad nepříjemným Haagem. I když po poločase prohrávala, ve druhém dějství nepříznivý stav otočila a nakonec se radovala z výsledku 3:2.

Stačily pouhé čtyři minuty a domácí hráči se mohli radovat z první branky. Na pravé straně hřiště vybojoval Amoah přímý kop, exekuce se ujal Robbert Schilder a jeho centr proletěl celým pokutovým území, až zaplul do brány za zády překvapeného Coutinha. Hosté chtěli ihned odpovědět a blízko byl například Toornstra, kterého však nakonec vychytal ten Rouwelaar.

Až po dvaceti pěti minutách hry přišla konečně hostující gólová radost. Domácí ten Rouwelaar podcenil centr Verhoeka, a ten překvapivě skončil v bráně. Do poločasové přestávky stav utkání Haag zcela otočil. I pod druhou branku se výrazně podepsal Wesley Verhoek. V 35. minutě jeho centr nešťastně tečoval Horváth a vstřelil si vlastní gól.

Vstupy do poločasů dnes Bredě vycházely, i proto dokázala vyrovnat už ve 47. minutě. V šestnáctce se dostal k míči Robbert Schilder, při zakončení neudělal žádnou chybu a podruhé v zápase rozvlnil síť. Pořádně tak zdramatizoval průběh utkání.

Krátce na to si navíc hosté řádně ztížili situaci, když Kum dostal druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Početní výhody dokázala Breda velmi rychle využít. Obránce Leeuwin při odkopu trefil omylem domácího Fehéra, který se zmocnil míče a nabídnuté příležitosti využil ke vstřelení branky. Další gól už sice NAC nepřidal, i přesto ale mohl být spokojený, tři body jsou totiž na jeho kontě.

Autor: Tomáš Honajzer / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele