základní část, 25. kolo
27.02.2011 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

PSV Eindhoven - AFC Ajax 0:0

Velmi očekávané utkání holandské Eredivisie mezi PSV a Ajaxem skončilo bezbrankovou remízou 0:0.

Utkání začalo opatrně což se dalo očekávat. Do první větší šance se však už v 8. minutě dostali domácí a to díky aktivnímu Olu Toivonenovi, který se chladnokrevně prosmýkl mezi bránícími hráči a tvrdou střelou chtěl vyzkoušet pozornost hostujícího brankáře. Ten ovšem nemusel zasahovat, Toivonenova střele letěla těsně mimo.

O necelých 14 minut později se do dobré šance opět dostal Toivonen. Tentokrát se však postavil k zahrání přímého volného kopu. Jeho střela nabrala solidní parametry a Stekelenburg v brance hostí se za jeho pumelicí pouze ohlédl. Naneštěstí pro domácí letěla jeho střela těsně nad.

Ajax se poté zatáhl a spíše se soustředil na defenzivní činnost. Hosté tedy zkoušeli chvilku před koncem poločasu hrát na protiútoku a jeden takový se mohl ujmout. Perfektní kolmici zachytil Miralem Sulejmani a běžel prakticky sám na brankáře. V klíčovém okamžiku však zaváhal a o míč jej obral vracející se obránce.

Druhý poločas začali lépe opět domácí. Hlavní postavou se však stal rychlík Dzsudzsák, který několikrát utekl všem svým pronásledovatelům a zkoušel své štěstí přímou ranou. Ani jedna se však neujala. Branka nepřišla ani po jeho centrech na které si nejčastěji nabíhala trojice Tiovonen, Berg a Lens, ale ani jeden se nedokázal prosadit. Když pak v samotném závěru zkoušel své štěstí střídající Genero Zeefulk a neuspěl bylo jasné, že se oba celky rozejdou smírně 0:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

2:4

Reagovat
afc ajax

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Zajda

Koukám je tu hodně fanoušků Ajaxu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele