základní část, 25. kolo
26.02.2011 19:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Roda JC - BV De Graafschap 1:1

Roda opět potvrdila, že na jaře se její výsledky tipují jen hodně těžko. Zatímco během minulého víkendu vyhrála vysoko v Groningenu, v tomto kole doma darovala bod De Graafschapu, se kterým se rozešla smírně v poměru 1:1. I přesto ale může být vcelku klidná, o místo zaručující play off nyní určitě nepřijde.

Úvodní dějství Roda víceméně ovládla a po zásluze se také dostala do vedení. První vážnější šanci si ale vypracovala až ve 22. minutě. Janssen si zpracoval vynikající přihrávku od Hadouira a rázem se ocitl ve výborné palebné pozici. Gólovou radost mu ale překazil pohotovým zákrokem gólman Waterman. O tři minuty později však už mohli domácí příznivci oslavovat. Ranou mířící do levého dolního rohu se prezentoval Morten Skoubo a tentokrát už hostující brankářská jednička zasáhnout nedokázala.

Jedinou možností, jak vyrovnat, hostující borci přesně po půlhodině hry pohrdli. Po Hersiho centru hlavičkoval Rose pouze do tyčky. Těsně před poločasem naopak mohla znovu udeřit Roda. Modou Kah pálil nebezpečně po rohovém kopu, jeho střelecký pokus ovšem dokázala zblokovat Frankel.

Vytouženého vyrovnání se dočkal De Graafschap pár sekund po změně stran. Wielaert zbytečně ztratil míč a hosté toho patřičně využili. Do střeleckých statistik se zapsal záložník De Ridder. Nerozhodný stav domácím pochopitelně příliš nevyhovoval, a tak pochopitelně dělali vše pro to, aby se dostali opět do vedení.

Jenže na místo toho málem brzy znovu inkasovali. Už v 54. minutě mohl přidat druhý gól De Ridder, tentokrát ale na brankáře Tytona nevyzrál. Roda měla v závěru zápasu jedinou příležitost, jak s nepříznivým stavem ještě něco udělat, kanonýr Mads Junker ale nastřelil pouze brankovou konstrukci. Oba týmy se tedy rozešly nerozhodně 1:1.

Autor: Tomáš Honajzer / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele