základní část, 24. kolo
19.02.2011 18:45 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

SBV Excelsior - Willem II 4:0

Excelsior na domácí půdě zavelel k záchraně a v důležitém souboji proti Willemu II dokázal snadno vyhrát poměrem 4:0.

Začátek utkání jednoznačně ukázal, komu bude dnešní duel patřit. Excelsior zatlačil svého soupeře hned od prvních minut a již v 19. minutě šel do vedení. V té se perfektní individuální akcí uvolnil Marvin Zeegelaar a zkoušel svým centrem nalézt Andrea Fileccia, ten však nedokázal dostatečně vyskočit a míč minul. Naštěstí pro domácí však centrovaný balón propadl až k osamocenému Roordovi, který přesnou ranou poslal domácí do vedení.

První poločas toho moc nenabídl. Na začátku druhého poločasu pak domácí hráči zabrali a Willem II se zatáhl do obrany. Zajímavou příležitost mohl mít v 50. minutě Fernandez. Ten byl však faulován Swinkelsem a rozhodčí neváhal a okamžitě nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Roorda a přesnou střelou zvýšil na 2:0.

Utkání se blížilo ke konci a domácí stále tlačili. Willem II se bránil srdnatě a stále držel naději na kontaktní branku. V samotném závěru, v 83. minutě, se skvěle obtočil kolem bránících hráčů Lagouireh. Jeho přízemní střela znamenala konec nadějí pro Willem II a domácí rázem vedli o tři branky.

Netrvalo to dlouho a domácí opět soupeře zatlačili. V 85. minutě se parádním driblinkem ukázal Fernandez, prorazil si cestu až do pokutového území a parádní střelou završil utkání a stanovil konečné skóre 4:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele