základní část, 24. kolo
20.02.2011 16:30 CET
4 : 1
(1:0)

Reportáž

PSV Eindhoven - NAC Breda 4:1

PSV se osamostatnilo na čele tabulky Eredivisie, v tomto kole totiž doma smetlo 4:1 Bredu a využilo tak zaváhání hlavního konkurenta v boji o titul Twente. Utkání však nemělo jednoznačný průběh a eindhovenští o svém triumfu rozhodli až v závěru utkání.

NAC začalo na Philips Stadion nebojácně a už v šesté minutě poprvé zahrozilo, po pěkné individuální akci Lurlinga ale neomylně zasáhl domácí brankář Isaksson. Hostům však po čtvrthodině hry pořádně zavařil Gudelj, který byl po faulu na Toivonena vyloučen a zkušený soupeř neměl slitování, deset minut nato levačkou vystřelil Dzsudzsák a zakroutil míč přesně do růžku branky - 1:0.

PSV v pohodě kontrolovalo hru a mohlo přidat pojistku, to by ale musel po centru Pieterse trefu branku Berg. Leč nestalo se a v 64. minutě bylo z ničeho nic vyrovnáno, když si skrz domácí defenzivu našel cestičku aktivní Lurling a tentokrát byl proti jeho zakončení k levé tyči Isaksson bezmocný - 1:1. Nerozhodný stav ale trval jen dvě minuty, pak zakombinovali Berg s Lensem a druhý jmenovaný vrátil svému týmu vedení - 2:1.

Za dalších šest minut bylo definitivně rozhodnuto, to když Toivonenovu hlavičku ten Rouwelaar stačil jen vyrazit před sebe a švédský útočník už byl napodruhé úspěšný - 3:1. V 82. minutě pak dal výsledku konečnou podobu Rodríguez, který se prosadil po rohovém kopu a uzavřel vítězství Eindhovenu na 4:1.

Autor: Petr Vaněček / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten Leonardo to je ten náš trener???Jak to stíhá...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele