základní část, 24. kolo
20.02.2011 14:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AFC Ajax - VVV Venlo 1:0

Ajax zvládl svou úlohu favorita, ovšem sestupem ohrožené Venlo porazil na domácí půdě pouze 1:0.

Domácí začali aktivně. Již od prvních minut se do svého soupeře zakousli a bojovali o rychlé vstřelení branky. To se Ajaxu také povedlo. V běžící 11. minutě se totiž uvolnil Lorenzo Ebecilio a přesným pasem našel nabíhajícího El Hamdaoui, který se zakončením neměl sebemenší problém a poslal Ajax do vedení.

El Hamdaoui mohl navýšit skóre o osm minut později. Díky individuální práci se domácí střelec prosmýkl mezi bránícími obránci až do pokutového území a okamžitě pálil. Bohužel pro domácí však jeho střela postrádala přesnost a hostující brankář si s ní jednoduše poradil.

Blížil se konec prvního poločasu a domácí opět útočili. O slovo se přihlásil rychlonohý Sulejmani, který právě díky své rychlosti dokázal utéci všem, kteří ho stíhali a vyzkoušel své štěstí. Jeho střela ovšem nenabyla žádné přesnosti a mířila hodně mimo branku.

Začátek druhého poločasu nasvědčoval tomu, že Ajax další branky přidá, ovšem obrana Venla se včas probudila a Ajax jakoby nenacházel recept na dobře organizovanou obranu. Domácím mohla také hodně pomoci 74. minuta, ve které druhou žlutou kartu uviděl Leemans a musel tak předčastně do sprch. Ani přesilová hra Ajaxu však nepomohla. Venlo se tak bránilo až do konce a Ajax uhrál "pouze" vítězství 1:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
afc ajax

5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele