Ligue 1 - souhrn 6. kola

15.09.2017, 22:39, aktualizováno 17.09.2017, 22:55
Komentáře a souhrny
PSG porazilo Lyon a zůstává nadále stoprocentní. Nice vyhrálo na půdě Stade Rennes, Méty pro změnu poprvé bodovaly, když si poradily s Angers. Marseille veze povinné tři body z Amiens. AS Monaco si poradilo s Toulouse a po výhře 3:0 dalo zapomenout na výprask z Nice. Bordeaux se minimálně do soboty posouvá na třetí příčku ligové tabulky, když si drží neporazitelnost. V předehrávce šestého kola vyhrálo v Toulouse, jako jediný se trefil mladíček Malcom...

Paris Saint-Germain - Olympique Lyon 2:0

17.09.2017 21:00

Góly: 75. Marcelo (vl.), 86. Jérémy Morel (vl.)

PSG ve šlágru kola nezaváhalo a pošesté vyhrálo. Jenže žádný Neymar, Cavani či Mbappé - branky stříleli výhradně hráči Lyonu.

V Parku princů to byli hosté, kdo měl první šanci zápasu. Memphis Depay svou pumelicí pořádně vyprášil rukavice Alphonse Aréoly. Pak to zkoušel Mariano, který v dresu OL po přestupu z Realu Madrid předvádí velice dobré výkony a prozatím nechává zapomenout na Alexandre Lacazetta. Tentokrát však jeho přímý kop o kousek minul zařízení.

Anthony Lopes se poprvé zapotil až po dvaceti minutách hry. Neymarovy rohy bylo hodně nepříjemné a po jednom z nich neměl daleko ke gólu Mbappé. Před závěrem první půle nejprve Edinson Cavani orazítkoval vnější stranu tyče, a potom Lopes skvěle zakročil proti Neymarovi, kterého vyslal do příležitosti Mbappé.

V 50. minutě měl blizoučko ke gólu nový kapitán Lyonu Nabil Fekir. Aréola ovšem výborně vyrazil na rohový kop. Na druhé straně střílel z přímého kopu Neymar. Balon se vznesl nad zeď a rychle zase klesnul. Lyonská jednička se ale překonat nenechala. V 68. minutě hlavičkoval Lucas Tousart a Thiago Silva vyhlavičkovával jeho pokus z brankové čáry. Následnou dorážku poslal Tanguy Ndombele přímo na břevno.

Poté centroval Fekir a na Aréolu střílel Marcelo, který se už za šest minut stal prvním smolařem. V přemíře snahy si totiž srazil do vlastní sítě centr střídajícího Giovaniho Lo Celsa - 1:0. V 80. minutě byl faulován ve vápně Mbappé a kopala se penalta. Pořádný kopec smůly si při její exekuci vybral Cavani, neboť balon se od břevna odrazil zpět na Lopesova záda, a pak už brankář Les Gones stihnul zareagovat. Uruguayský sniper tedy pětadvacátý gól ze stejného počtu duelů v řadě nepřidal.

Přesto hosté ještě jednou inkasovali. V 86. minutě vyslal Neymar uličkou do sóla Mbappého. Muž v rukavicích sice jeho pokus kryl, ale dobíhající Jérémy Morel zapříčinil, že se míč stejně nakonec dostal do sítě - 2:0. PSG tedy o tři body utíká Monaku a před sebou má utkání s Montpellierem a Bordeaux. Na Olympique Lyon čekají Dijon a Angers.

Více informací k zápasu

Angers SCO - FC Metz 0:1

17.09.2017 17:00

Góly: 55. Nolan Roux

Trvalo to šest kol, ale Mety se dočkaly. Těsně přehrály Angers a slaví první tři body. Pro SCO však pochopitelně není nic ztraceno.

Do vedení mohli jít po třiceti minutách domácí. Baptiste Guillaume se dostal před Milana Biševace, aby se potkal s centrem Karla Toko Ekambiho. Ke škodě Les Scoïstes však skvěle zasáhnul Thomas Didillon. O chvíli později nahrával na druhé straně hřiště Matthieu Udol a Nolan Roux se teprve zastřeloval.

Gólově se totiž tenhle bývalý hráč AS Saint-Étienne prosadil až v 55. minutě, kdy se po akci Renauda Cohadeho a Mathieua Dosseviho parádně položil do centru druhého jmenovaného - 0:1. V 63 minutě kopal Moulinův tým přímý kop a to je doména Thomase Manganiho. Co na tom, že vzdálenost byla úctyhodná. Stejně to zkusil přímo, nicméně mezi tři tyče se netrefil.

Třicetiletý záložník pak zakombinoval s Flavienem Taitem, avšak gólu se zase nedočkal, neboť za svého brankáře na poslední chvíli zaskočil Iván Balliu. Pak se předvedl Alexandre Letellier proti pokusu Opy Nguetteho. A následně šikovně zmenšil střelecký úhel Gerónimovi Pobletemu, který proto minul.

Tečku za utkáním udělal v sedmé minutě nastaveného času kapitán kamerunských vítězů Afrického poháru národů Karl Toko Ekambi. Iván Balliu, produkt barcelonské akademie La Massia, však uklízel na brankové čáře do bezpečí. Vůbec to byl jeho zápas, když vyhrál všech patnáct soubojů, do kterých se pustil.

Mety se za tři body radovaly poprvé po 135 dnech, tedy od začátku května, kdy se pod výhru nad Lille podepsali Renaud Cohade a Georges Mandjeck, v současnosti nastupující za pražskou Spartu. Angers SCO má před sebou dva těžké duely s Nice a s Lyonem. Naopak na skvadru Philippa Hinschbergera čekají Troyes a FC Nantes.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - OGC Nice 0:1

17.09.2017 17:00

Góly: 79. Mario Balotelli

Rennes nenavázalo na poslední nečekanou výhru na půdě Marseille a po šesti kolech má na svém kontě stále jen jedno vítězství. Nice naopak potvrdilo dobrou formu a tentokráte mu po skalpu Monaca a Zulte Waregemu v Evropské lize stačil k výhře jen jediný gól. O ten se postaral jedenáct minut před koncem Mario Balotelli.

Mužstvo kouče Luciena Favreho bylo především v útoku pořádně rozjeté, vždyť v uplynulých dvou zápasech vsítilo hned devět branek. Každopádně první střelu na branku vyprodukoval domácí Traoré, který vyzkoušel připravenost gólmana Cardinaleho v 6. minutě. André, rodák z Nice, následně minul hostující bránu po centru od Khazriho.

OGC se poprvé výrazněji osmělil ve 12. minutě, český brankář Koubek si však se zakončením Leese Meloua snadno poradil. Po půlhodině hry prožívalo Rennes hodně krušné chvíle. Nejprve si Koubek s notnou dávkou štěstí poradil se šancí Pléy a pak musel zasahovat proti protihráčově další střele z levé strany.

Do konce poločasu ještě mohl skórovat Sarr, který chtěl SRFC poslat do vedení, avšak Amalfitanův centr nezpracoval nejlépe, a tak pod tlakem vracejícího se Marlona střílel slabě. Sarr ve 49. minutě znovu pálil jen doprostřed brány, kde stál připravený Cardinale. Ten si pak o pár chvil později musel poradit také s dělovkou Amalfitana.

I nadále bylo Rennes směrem dopředu nebezpečnějším celkem. Jenže Khazriho pokus z 55. minuty směřoval pouze mimo kýžený a chtěný prostor a v 77. minutě skončilo akrobatické zakončení Bourigeauda smolně pro něj na břevně. A Nice tak jen o dvě minuty později na druhé straně tohle prachbídné mrhání šancemi soupeře ztrestalo.

Pléa ze středu pole poslal přesně načasovanou přihrávku na pravou stranu, kam si nabíhal Balotelli, do této chvíle na hřišti prakticky neviditelný muž. S ničím se moc nepáral a z vápna z první napálil balón nechytatelně do šibenice. Koubek se sice po balónu natahoval, nakonec ale tuhle pumelici před cestou do sítě nezastavil.

Více informací k zápasu

Amiens SC - Olympique Marseille 0:2

17.09.2017 15:00

Góly: 52. Clinton N'Jie, 55. Clinton N'Jie

Marseille, resp. Clintonu N’Jiemu stačily tři minuty k tomu, aby vsítil dvě branky a rozhodl o třetí výhře svého klubu. Amiens naopak připisuje čtvrtou porážku.

V úvodu zápasu panovala na kopačkách obou celků menší nervozita. První pokus si tak připsal Florian Thauvin až ve 28. minutě. Poté o sobě dali vědět dva nejobávanější hráči z domácího výběru. Gaël Kakuta nejprve otestoval Yohanna Pelého z přímého kopu, a pak si na hostující jedničce vylámal zuby Moussa Konaté.

První poločas zakončil razantní, leč nepřesnou střelou z přímého kopu Florian Thauvin. Na úvodní branku se tedy čekalo až do 53. minuty. Na tři doteky se hosté dostali na dostřel. Hiroki Sakai poslal z pravé strany centr do vápna, se kterým si úplně nepotykal Khaled Adénon. Míč tedy propadnul k N’Jiemu, který jej dopravil do sítě, ani nevěděl jak - 0:1. Hráči Amiens sice reklamovali ruku, ale gól platit, neboť střelec hrál břichem.

O necelé tři minutky později už to bylo jiné kafe. Na konci rychlé akce šikovně prostrčil na N’Jieho Thauvin. Jeho čtyřiadvacetiletý kamerunský spoluhráč si balon ještě kousek posunul, čímž Régise Gurtnera de facto vyšachoval ze hry a ještě více rozeslunil už tak slunečné severofrancouzské odpoledne - 0:2. v Klub z přístavního města tedy potvrdil, že výjezdy mimo vlastní stadionu mu vyhovují více. Uvidíme, jak se bude Garcíově týmu dařit v kláních proti Toulouse a OGC Nice. Amiens naopak zůstávají na šesti body ve druhé polovině tabulky a do konce tohoto měsíce se těší ještě na SM Caen (doma) a Lille OSG (venku).

Více informací k zápasu

Dijon FCO - AS Saint-Étienne 0:1

16.09.2017 20:00

Góly: 49. Jonathan Bamba (pen.)

Počtvrté v sezóně se podařilo St. Étienne udržet na půdě Dijonu čisté konto a bodovalo v Burgundsku naplno. Domácí letos vyhráli jen jednou, teprve podruhé v sezóně nedokázali vstřelit jedinou branku, a z osmnácté pozice v tabulce se nevymanili. O jediný přesný zásah hostů se postaral ve 49. minutě z penalty Jonathan Bamba.

Dijon směrem dopředu nepůsobil vůbec špatně, ale ve všech případech buď selhal v koncovce, nebo ztroskotal na výtečném gólmanovi Ruffierovi, který byl nakonec vyhlášen mužem utkání. Tahle ikona Les Verts, která působí v klubu už od roku 2011, prokazuje, že ve svých třiceti letech je v možná nejlepším brankářském věku.

Do první šance se propracoval Sliti, nicméně Ruffier byl připravený, vrhl se k levé tyčce a jeho pokus vytěsnil. Na druhé straně se snažil prosadit Diony, bývalý hráč Dijonu, jenž loni zaznamenal slušných jedenáct branek, každopádně na svůj gól v novém dresu si musel i po této příležitosti počkat, jelikož ho vychytal brankář Reynet.

Ve 29. minutě se snažil na Reyneta vyzrát Dabo, ani on ovšem se svou hlavičkou neuspěl. Jedenáct minut před koncem první půle se znovu činil Ruffier, hodně dobře zakončoval Júlio Tavares, ani on ale nezměnil průběžné bezbrankové skóre. K tomu došlo jen čtyři minuty po přestávce, to když ASSE zahrával pokutový kop.

Chafik zezadu drcl do pronikajícího Bamby a sudí Bastien ukázal na bílý puntík. K exekuci nařízené penalty se postavil sám postižený, a byť si Reynet na míč sáhl, přece skončil v jeho síti. V 54. minutě Júlio Tavares zase ztroskotal na Ruffierovi, o tři minuty později znovu zasahoval také Reynet, jenž likvidoval další možnost Dionyho.

Dijon v poslední třetině zápasu v žádném případě nic nezabalil, a byť by si možná alespoň nerozhodný výsledek zasloužil, cestu za vyrovnáním nenašel. V 63. minutě opět hosty podržel Ruffier, který fantasticky zasáhl vůči Mariému, a dvě minuty před koncem vykopával balón z brankové čáry dobře postavený stoper Théophile Catherine.

Více informací k zápasu

EA Guingamp - Lille OSC 1:0

16.09.2017 20:00

Góly: 90. Étienne Didot

Vše směřovalo k bezbrankovému výsledku a oba celky byly nejspíše s konečným výsledkem smířeny. Ne však Étienne Didot, který ve třetí minutě nastavení jedinou brankou rozhodl. Guingamp se díky tomu posunul na osmé místo, Lille je až sedmnácté.

Jen třikrát za posledních sedmnáct let skončilo utkání mezi Guingampem a Lille bezbrankovou remízou. V tomto zápase opravdu nechybělo mnoho a na světě byl další takový výsledek.

Guingamp měl více ze hry, ale o nějakém vytrvalém tlaku nemůže být řeč. Ofenzivní snažení domácích bylo víceméně bezzubé. Dobře to charakterizuje situace z 23. minuty, kdy si Camara vyměnil balón se Saliburem, aby ho následně poslal rozpačitě nad. Před koncem poločasu bylo před Maignanem opět živo, nejprve poslal nebezpečný centr na malé vápno Phiri a Thuramovi scházel kousek, vzápětí střílel hodně nad Briand. Lille nebylo schopno za celý první poločas jakkoliv domácí branku ohrozit.

Hned na začátku druhého poločasu měli domácí obrovskou příležitost. Thuram se zčistajasna objevil za obranou a před brankářem Maignanem, který výborně zasáhl. Čtvrthodinu před koncem opět zmařil další šanci Thuram, když z rychlé otočky netrefil branku.

Až v 87. minutě vyprodukoval zajímavý střelecký pokus Lille Bissouma. S jeho ranou měl Johnsson co dělat a balón konečky prstů vyškrábl na rohový kop. Z něho už Lille branku neohrozilo a vše směřovalo k bezbrankové remíze.

Jenomže přišla třetí minuta nastavení a velká chvíle Étienna Didota. Hostující obrana odvrátila Benezetův centr jen k Didotovi, který prudkou ranou z voleje rozhodl o vítězství Guingampu. Lille už čas na odpověď nemělo.

Více informací k zápasu

FC Nantes - SM Caen 1:0

16.09.2017 20:00

Góly: 73. Andrei Girotto

Třetí vítězný korálek za poslední čtyři utkání navléklo Nantes a znovu to bylo po nejtěsnějším výsledku. Tým trenéra Claudia Ranieriho stoupá tabulkou, trefa Andreie Girotta znamenala posun na šesté místo právě před Caen.

Prvních dvacet minut zápasu nabídlo svižný a rychlý fotbal, avšak bez větších šancí. To se s uplynulou půlhodinou mělo změnit a jako první se o vzrušivý moment postaral pohotovou ranou Christian Kouakou z Caen. Gólman Tatarusanu se sice proletěl vzduchem, ale střela šla mimo. Po hříchu to byla jediná šance prvního poločas.

To druhá půle začala zajímavěji, i když na vině nebyl zrovna fotbalový okamžik. Ronny Rodelin předvedl u rohového praporku hereckou etudu a všichni se ještě nyní diví, proč od sudího nedostal žlutou kartu. Po hodině hry už byly k vidění i fotbalovější okamžiky, jako volný přímý kop Abdoulaye Tourého, jenž kroutil balón na přední tyč, kde byl připraven Vercoutre.

Stadion La Beaujoire-Louis Fonteneau rozjásal až v 73. minutě parádní ranou Andrei Girotto. Ten se vší silou opřel do balónu a rána hodně zajímavou trajektorií skončila od tyčky v brance. Opařené Caen mohlo vzápětí podruhé inkasovat, ale hlavička Saly skončila na břevně. Claudio Ranieri může být spokojen, jeho svěřenci potřetí za poslední čtyři kola vyhráli 1:0 a v tabulce jsou už šestí.

Více informací k zápasu

ES Troyes - Montpellier HSC 0:1

16.09.2017 20:00

Góly: 32. Pedro Mendes

Montpellier po čtyřech kolech, v nichž získal jeden jediný bod, urval vítězství na půdě Troyes zásluhou jediného gólu Pedra Mendese, a zahnal tak menší krizi v úvodu sezóny. Domácí potvrdili, že září je pro ně jeden z nejhorších měsíců na nejvyšší úrovni, a ani na dvanáctý pokus nevyhráli. Naposledy se jim to podařilo v roce 2006.

Jediný gól celého střetnutí přišel na řadu ve 32. minutě. Sességnon z rohového čtvrtkruhu nasměroval centr do vápna, kde si nejvýše naskočil Pedro Mendes, a ten svou razantní hlavičku usměrnil parádně k tyči. Gólman Samassa se sice po balónu vrhl, prakticky ho ale před cestou do sítě zastavit nemohl.

Přitom to mohl být ESTAC, kdo se mohl po čtvrthodině ujmout vedení. Jenže technická střela Azamouma skončila pouze na vzdálenější tyčce. Do šance se v první půli probíjel také hostující Ninga, ale neuspěl. Po obrátce se snažili ještě vyrovnat střídající Khaoui spolu s Nianem, ovšem ani oni dva nezměnili nepříznivý stav.

Troyes navíc muselo v samotném závěru dohrávat o deseti mužích v poli. Vizcarrondo v šesté minutě nastavení inkasoval druhou žlutou kartu, následnou červenou a musel předčasně pod sprchy. Tenhle moment ale na konečném výsledku nemohl nic změnit, svěřenci kouče Jeana-Louise Garcii prohráli už potřetí z uplynulých čtyř kol.

Více informací k zápasu

AS Monaco - Racing Strasbourg 3:0

16.09.2017 17:00

Góly: 44. Rony Lopes, 51. Falcao, 67. Falcao

Průšvih v Nice odčiněn. Monako hladce přejelo Štrasburk, když se o všechny tři zásahy postaral kolumbijský snajpr Radamel Falcao. Dvě branky vsítil sám a jednu připravil Ronymu Lopesovi, který střelecký účet načal.

Zápas z minulého kola proti Nice se knížecímu klubu hrubě nevyvedl, ale obhájce porážka vůbec neovlivnila. V Lize mistrů si dokázal přivézt bod ze hřiště Lipska a Štrasburk nakonec vyprovodili třemi brankami.

Monako začalo lépe a Jovetić ve snaze přelobovat Kamaru trefil břevno, ve 32. minutě zase po přihrávce Falcaa trefil jen hostujícího brankáře. O dvě minuty později ojediněle zahrozil i Štrasburk. Po menším závaru hlavičkoval na zadní tyči Aholou, ale branku Subašiče přestřelil. Monako si zajistilo vedení až těsně před odchodem do šaten, Falcao si seběhl na dlouhý pas a následně předložil před prázdnou branku Ronymu Lopesovi - 1:0.

Jak domácí zakončili první poločas, tak odstartovali druhý. Jorge postoupil s balónem až k malému vápnu, kde ještě vyšperkoval akci přihrávkou na skórujícího Radamela Falcaa. Kolumbijský útočník se prosadil ještě jednou v 67. minutě, kdy využil chybu obránce Manganeho a přízemní střelou podél brankáře zvýšil na 3:0. Štrasburk nedokázal ani snížit, přestože v první minutě nastavení přihrával před prázdnou branku Goncalves a Saadimu scházel ve skluzu kousek. Monako vyhrálo přesvědčivě 3:0.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - Girondins Bordeaux 0:1

15.09.2017 20:45

Góly: 69. Malcom

Toulouse mělo v prvním poločase velké šance, jenomže ani jednu nedokázalo proměnit a nakonec s Bordeaux trochu nešťastně prohrálo. Hostům na to stačila jediná branka Malcoma ze 69.minuty druhého poločasu.

Zápas se mohl vyvíjet zcela jinak, kdyby hráči ve fialových dresech proměnili alespoň jednu velkou příležitost. Tu největší měl dost možná hned v úvodu Corentin Jean, který se dostal do samostatného průniku, avšak svůj nájezd na Costilu nepotrestal.

O několik minut později to ve vápně Costily znovu hořelo, centr domácích se otřel o tyčku a zanedlouho zmařil radost domácích jeden z obránců odkopem na brankové čáře. To byly šance, které Toulouse musely mrzet. Bordeaux nijak neovládalo hru ani nebylo směrem dopředu nebezpečné. Po další rychlé akci Toulouse zakončoval Delort a fantastický zákrok musel předvést Costil. Před koncem prvního poločasu se zase uvnitř šestnáctky ocitl hlavičkující Toivonen, ale balón zamířil vedle.

Diváci na stadionu Municipal si museli na první branku počkat až do 69.minuty a vzhledem k průběhu se překvapivě dostali do vedení hosté. Kamano se v šestnáctce pomazlil s míčem, přihrál jej nahoru Malcomovi, který z první zajistil Bordeaux vedení.

Toulouse mělo především v prvním poločase více ze hry, ale své šance neproměnilo a ve zbývajících dvaceti minutách se marně snažilo srovnat skóre. Bordeaux se v závěru zakopalo před vlastním vápnem a nejtěsnější výsledek ubránilo. Zisk tří bodů znamená, že se hosté dotáhnout na druhé Monako, které má však zápas k dobru.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain660021:318
2.AS Monaco650117:815
3.AS Saint-Étienne64117:413
4.Girondins Bordeaux633010:612
5.Olympique Lyon632111:711
6.Olympique Marseille63129:1010
7.FC Nantes63123:410
8.OGC Nice63038:69
9.SM Caen63035:49
10.EA Guingamp63037:89
11.Angers SCO61417:67
12.Montpellier HSC62134:57
13.Toulouse FC62138:127
14.Amiens SC62044:96
15.Stade Rennes61239:105
16.ES Troyes61234:65
17.Lille OSC61234:75
18.Dijon FCO61146:134
19.Racing Strasbourg61144:114
20.FC Metz61053:123

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (51)

Přidat komentář
Pyroman

Hodně šťastná výhra, ale 3 body se počítají. Ruffier je král.

Reagovat
Israha

Zatím jsem letos nestihl ani jeden váš zápas...ale vypadá to, že Garcia navázal přesně tam, kde skončil Galtier, co? Výsledky tomu napovídají...

Reagovat
Pyroman

To zase úplně ne, minimálně v těch prvních 3 kolech a do jisté míry i proti PSG to byl lepší fotbal než v posledních měsících Galtiera. Sice žádná útočná smršť, ale mělo to větší tempo, rychlejší přechod do útoku, napadání... Proti Angers minule i teď v Dijonu už to pravda bylo hodně blízko tomu, jak to vypadalo minulou sezónu, tak snad to byl jen pokles formy.

Reagovat
Israha

Rozumím. Mi právě přišlo, že ten kádr se hlavně v ofenzivě docela dost překopal, a tak mě celkem překvapilo, že na výsledcích se to nějak výratně neodrazilo. Budu se muset na pár zápasů kouknout, abych si udělal obrázek.

Reagovat
Israha

Povinná a důležitá výhra. Výkon nijak oslnivý, ale stačil. Amiens nebezpečné pouze ze standardek, jinak mi nepřijdou jako tým, co by měl kvalitu na to, udržet se v Ligue 1 dlouhodobě.

N'Jie dobré dva góly, ale co nechápu, je skutečnost, že se s ním na hrotu vždycky zpočátku zkouší postupný útok a "kupodivu" to nefunguje. Jak dostal párkrát míč do pohybu, hned jiná pohádka. S Ocamposem je to těžké...je všude, běhá nahoru a dolů, odmaká to a v tomhle má svůj neoddiskutovatelný přínos, ale to jeho finální řešení situací je otřesné. Thauvin z formy a Payet taky umí být cítit víc, než dnes byl. Amavi doufám Evru posadí nadobro...to je tak vítaná změna, že na té levé lajně někdo skutečně JE, zavírá ty prostory a nenechává stopera vedle sebe ve štychu. MOTM za mě ovšem Anguissa - ve dvojici s Gustavem ideální, před ně Sansona a máme nejlepší složení zálohy, jaké z aktuálního kádru jde poskládat. Jeho přítomnost v tom středu pole prostě je cítit, účastní se soubojů, většinu jich vyhrává a když ne, tak aspoň zatáhne za brzdu a nevypustí to, podrží balon a vytáhne ho nahoru...úplně někde jinde než anonymní Sertić, a z hlediska vlivu na celý zápas i platnější než Lopez (ten je produktivnější, ale pravidelně má výpadky koncentrace a na dané chvíle mizí ze zápasů). Bláhově věřím, že se Garcia trochu poučí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hrá to Lille pod Bielsom??Podła výsledkov teda nič moc

Reagovat
smazaný uživatel

Nestíhají, musí pořád faulovat, špatná obrana....šance si tak nevypracovávají podle mě budou rádi, že zůstanou L1....12-14 místo bych je tipnul

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Langi

Takze vlastne dobre pro vsechny ostatni

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, já osobně Bielsu rád pozoruju, ale tady nemá tým na to hrát o poháry

Reagovat
smazaný uživatel

kde vzalo Nice najednou tu formu?

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Paris Saint-Germain - Olympique Lyon 2:017.09. 21:00

Branky: 75. Marcelo (vl.), 86. Jérémy Morel (vl.)

Normálne dajte ten titul PSG

Reagovat
smazaný uživatel

????

Reagovat
Hristo Stoichkov

Cavani s Neymarem pěkně komická dvojka, vtipný pozorovat jak se perou o míče nejen u penalt, ale i přímáků.

Reagovat
vilp

Já jsem viděl jenom tu penaltu. Taky to dobře dopadlo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://mobile.twitter.com/atakankurt2/status/909513074083864577/video/1

Vzhledem k tomu, že Neymar je větší než celý klub, to má asi jeden jediný závěr. Buď se Cavani uklidní, nebo půjde pryč. Přece chudák Ney nepřestupoval z Messiho stínu do Cavaniho.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
SunFells

Toho jsem si ani nevšiml Tak to je Cavani celkem chudák, když se proti němu i nováčci v týmu budou spolčovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud ti "nováčci" jsou veterán a největší hvězda ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono komický je tam hlavně neymar...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlasím, zvlášť když je v klubu takovou chvilku. Podle mě budou mít strašný problém ho ukočírovat, to samý bylo i v Barce, kde teda musel hodně pomoct Messi. A PSG je mnohem menší klub...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně komediant Cavani byl nejlepší u té penalty...odrazí se to metr před branku a on se tam hlásí jak blbý,že to byl gól.. Chudákovi došlo,že penalty už kopat asi nebude

Reagovat
Pyroman

Cavaniho je mi v tomhle skoro až líto. Chybí mu pár gólů, aby ses stal nejlepším střelcem v historii PSG, ale pravidelně musí snášet to, že mu větší hvězdy serou na hlavu. Co tam předvedli Alves s Neymarem u toho přímáku bylo prostě trapný a nedůstojný. K tomu tam je ještě Mbappe, který je zamilovaný do Neymara a nejraději by přihrával jen jemu.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Cavaniho nejpozději v létě vyštvou. Otázka je, kdo jim tam pak tu devítku půjde dělat.

Reagovat
Pyroman

Mbappe, na křídle teď hraje jen proto, že na hrotu je Cavani, ale pokud ten třeba po sezóně odejde, tak se tam okamžitě posune.

Reagovat
Kokesh

Nejlepsi je, ze si pry Alves bral mic pro sebe a Neymar mu ho sebral.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

porazili sme sa sami

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani dokáže vždy něčím překvapit

Jak říkal Emery.. chce, aby se u penalt střídal Cavani a Neymar. A pokud s tím někdo nebude souhlasit (Cavani) tak Emery určí jenom jednoho

Ze začátku to vypadalo na snovou trojici, ale zase to začíná být jako s Ibrou. Pokud se rozhádají, tak je jasné, kdo z trojice Mbappé - Cavani - Neymar půjde z kola ven

Reagovat
Grahf

proste viac kohútov sa na jednom smetisku neznesie. Neymar nechcel byť za Messim. Ronaldo našťastie nemusí bojovať, pretože Bale je v reale drevený. No a Cavani bol dvojka za Ibrahimovičom a teraz bude za Neymarom. A ak sa presadí Mbappe, tak si začne aj on vyskakovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappe za 180 mega, je nejmladsi!

Reagovat
smazaný uživatel

po šesti kolech skore 3:4 a 10 bodů to jen tak někdo nemá

Reagovat
Gedofrey

Bohemka i když má o gól víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lo Celso to pekne oživil, snáď ho uvidím aj v základe v blízkej dobe ...

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani a Neymar najmenej sympatická útočná dvojca v Európe momentálne komedianti...

Reagovat
smazaný uživatel

*reakcia na predošlý príspevok

Reagovat
Ferguson6

Chcel by som videť, keby na Cavaniho mieste bol taký Cantona pri tom priamom kope

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele